Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönöm az együtt érzést!
Nekem is jó a Népkert holnap.Ha nem esik!
Gyöngyöske!
Örülök ,hogy tetszett a portugálKép
Neva!
Lemaradtam arról ,hogy milyen korság gyötör , de tarts ki.Ugyancsak kitartás bimbózó művész leányodhoz.Lili egyetlen épp felületet sem hagy a falon,letépi a könyvek borítóját.A két másik nem ilyen volt.Folyamatosan dumál és ezer tűz!
Betti!
VideoKépAz én lányaim profin kezelik a sajátjukat (nekünk nincs)ahogy a tv is hozzájuk exportálódott.Lemondtunk mindkettőről ugyis csak azt nézzük amit ők(nincs uis kábelünk hál'isten)Az enyémeimtől már a számítógép sincs biztonságban!Meg előztek a recept írók a sárga túrót illetően(én is teszek bele cukrot)de én a fehérjét és a sárgáját külön verem fel.
Zsuzsa!
Annával 16 kg-ot hztam!Én is kikaptam.De olyan jó kedvű és kiegyensúlyozott sosem voltam.Most két kilóval kevesebb vagyok mint az első terhességem előtt úgyhogy ne is törődj vele.Fő Ti jól érezzétek magatokat!
Forgi!
A lepkét leírtam!Drótból kell pillangó formát hajtani s erre ráfeszítenia harisnyát.Megmutatom bármikor ha akarodKép
Szia Erika!
Üdv köztünk!Jó hogy itt vagy nekem néha olyan sok ovinyúgöm van terhelhetlek?
Meg próbálok képet feltenni a pécsi Húsvátról.
Marika!
mail megy!
telian

Gyöngyöske!

Bent vagyok holnap kb.2-ig, pénteken pedig kb.11-ig. Ha van időd légyszi gyere be.
2. emelet 18 szoba (hátsó szárny, étterem fölötti).

Kriszta!
Még én sem tudom mi a kórság de gyötör az biztos.
Együttérzésem és kitartás. Mikor sétálunk mi is egyet?
Neva
neva

Sziasztok!

Húsvétra én is sütöttem kalácsot. Nagyon szép és finom lett, a család szerint.Kép
Hétfőn Aggteleken voltunk kirándulni. Nagyon klassz időt kaptunk odafentről. Rengeteg ember volt, de szerencsére elég korán odaértünk, így nem kellett túl sokat sorban állni a jegyért.Kép

Remélem a holnapi sétához is szép időtök lesz. Bár, az első megbeszélt időpont általában nem szokott sikerülni.Kép

Holnap kikapcsolják a munkahelyemen a fűtést.Kép Nem tudom mi lesz utána. Most még annyira változékony az idő, akármi lehet, nálunk meg nem lesz fűtés. Legfeljebb megyek betegácsiba.Kép

Mindenkinek további szép napot!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Remélem jól teltek az ünnepek mindenkinek!

KodaKép
Kodak oké!KépKép Íme a bizonyíték:KépKép Ezek húsvét hétfőn készültek. A többit majd beteszem valamelyik albumomba.

Később még jövök, mert nem volt időm olvasgatni, olyan sokat írtatok!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Na, ez a képberakás nem lett az igazi... Meg a méret is nagy, de csiszolódok.

ErikaKép
Üdvözöllek! A többieket biztos hamarabb megismered, én sajnos nem vagyok miskolci, de ami késik, nem múlik.

KrisztinaKép
Remélem a lelked már helyrerázódott valamennyire...Fel a fejjel! Jó lenne már megismerni téged is!

ZsuzsaKép
Pocak-téma. Az alvás nagyon rossz már ilyenkor, és ez csak rosszabb lesz...KépKép Kánikulában még a takaró is idegesített, mire egyik oldalról a másikra fordultam, leizzadtam. Ráadásul hasonalvó voltam...Kép De kitartás, már nem sok van! Mikor is? Augusztus?

KataKép
Mi is a Corában voltunk tegnap este! De jó lett volna összefutni! Igaz, mi 7 órára már itthon voltunk.

NevaKép
Remélem egészséggel minden rendben!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Úgy látom, még mindenki a szabadban van...

Csak azt akartam közölni, hogy a többi képet beraktam a Ditta albuma2-be, a 21. képtől vannak az újak.

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

DittaKépKép

Annyira örülök, hogy jó lett a KodakKép A képek első osztályúak, bár ilyen témaválasztással mi más is lehetett volnaKépKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Akkor holnap jön a Népkertbe valaki?
Kata, Gyöngyöske, Krisztina? Többiek?
Mi 3/4 10 -10 körül ott leszünk. Találkozzunk a szökőkútnál, jó?

Még később megpróbálok jönni, most megyünk fürcsizni.

Panka

panka

Panka!

Rendben, akkor a szökőkútnál 3/4 10-kor.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

Ok! Mi is ott leszünk.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Most szárad életem első két szalvétás képe.Kép Majd holnap megmutizom, persze csak ha érdekel valakit.Kép

Akkor holnap aki jön a NépkertbeKép
Kata
Gyöngyöske
Krisztina
Zsua
Panka
Többiek? Olyan jó lenne megismerkedni azokkal is akikkel még nem találkoztam/tunk.Kép

ZsuaKép
Nekünk van járókánk, szívesen kölcsönadom, nem túl sokat volt benne Beni, de ez a nagyobb méretű és hálós az oldala.

BettiKép
Most legalább megtudtad, hogy otthon miért nem ettél sárga túrót.Kép
Mailt igen, megkaptam.
Mit tanulsz az egyetemen?

EmeseKép
Ritkán írsz mostanában, jól vagytok? Éjszakák még mindig ugyanolyanok?

KodaKép
Hát itt "négyszemközt" bevallom, hogy néha nekem is tériszonyom volt.Kép

NevaKép
Biztos nem kell többet oda menned.Kép
Sajnos te már nem férnél bele a hátihordozóba, pedig én szívesen cipelnélek.Kép

DodusKép
Gépetek még mindig beteg?
FűtésKép

DittaKép
Gyerkőcök nagyon édesek és pici fiad már milyen nagy.Kép

ForgiKép
Jól vagytok? Ritkán írsz mostanság.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Ditta!
Jó lett volna összefutni a Corában, de mi nem voltunk ott tegnap.Kép Honnan vetted? Én nem írtam ilyet.Kép Szerintem keversz valakivel.Kép

Panka!
Ha jó idő lesz, megyünk. Lehet ott parkolni ugye ahol a tali volt?
Ja, és a Népkertben van szökőkút???Kép Ezek szerint biztos. Majd megkeresem.Kép

Többiek???? Mélyen hallgattok...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Emese!
A járóka kellene. Írd meg mennyiért adnád és mikor mehetnék érte.

Betti!
Mi is vettünk vakdugót meg el is pakoltam amit lehetett de az a legnagyobb baj, hogy ebbe a pici lakásba elpakolni sem lehet úgy, hogy valamit el ne érjen Domi. Ha meg lesz a járóka akkor talán egy kicsit nyugodtabb leszek mert ha bele teszem akkor legalább nem mászik be olyan helyekre is ahova nem is gondolnám. Volt már beszorulva a kiságy alá, az asztal alá meg sorohatnám, és ez addig még kiszaladtam a hűtőig és vissza.

Zsuzsa!
Ne csüggedj a hízás miatt. Én 23 kilót híztam és engen is letoltak miatta. De nem érdekelt mert jól éreztem magam és csak ez a lényeg. Az alvás volt picit rossz mert hason szeretek aludni. Majd nyáron lesz kellemetlen a meleg miatt a nagy pocak. Nekem akkora volt, hogy azt hitték ikreim lesznek és a végén csak félig ülve tudtam aludni.

Kata!
A szökőkút a Vigadónál van a park közepén. Biztos megtalálod.

Zsua
zsua1

Ditta!

Szépek a gyerekeid. Nem is tudtam (nézd el nekem de nagyon le vagyok maradva), hogy neked is van angyalkádKép. A kissrác pedig vagány!Kép

- Remélem!

De jó, megint sétáltok! Jó időt és kellemes napot!Kép

Neva
neva

Panka!
Jól vagyunk, csak az éjszakai műsorozás teljesen lefáraszt. Írni meg sokszor azért nem szoktam, mert csak panaszkodni tudnék, azt meg minek... Kép
Ráadásul mostanában Ádi idegrohamot kap, ha leülök a géphez.

Zsua!
Mail ment.

Sétálók!
Ha nem alszik be Ádi, akkor megpróbálunk egy kicsit mi is kimenni.

Puszi: MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Panka, a képeket kérjük szépen megmutatni!Kép A gépünk ismét jó, pénteken kaptuk vissza, így húsvétra már volt mivel kattingatni.

Ditta, nagyon szépek a gyermekeid. Attila nagyon sokat nőtt. És Veronika is kész nő!

Úgy látom ma jó időtök lesz a sétára. Én is szívesen mennék.Kép Majd szólok a főnökömnek, hogy hivatalos ügyben el kell mennem...KépKép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Kata, DittaKép
Kriszta13 írta, hogy volt a Corában.Kép

KataKép
Igen, abban az utcában végig lehet parkolni. A szökőkút a régi tavacska helyén van, ha a Vigadót célzod meg biztos megtalálod.Kép
(Most látom, hogy Zsua is írta)

ZsuaKép
Nálunk az jelent rosszat ha nagy a csend, akkor biztos, hogy valamit ákovitáskodik Beni.

NevaKép
Te is jöhetsz ámKép Erre a kis időre nyugodtan félrerakhatod a munkát.

EmeseKép
Nekünk mindig panaszkodhatsz, az jót tesz az ember lelkének.
De jó lenne ha tudnátok jönni sétálniKép

DodusKép
Jó a gépetek és nem hoztál nekünk fotókat mutogatni, ejnye-bejnyeKép
Hivatalos ügyKép, várunk, kint lehet, hogy melegebb lesz, mint az irodában.

Puszi, Panka

panka

Emese!
Küld már el mégegyszer az e-mailt mert véletlenül kitöröltem.

Panka!

A képeket mikor tudod küldeni?

Zsua
zsua1

Lányok!
Nagyon jó volt a séta, csak későn értem haza (már majdnem dél volt), és utána mennem kellett a bankba meg a fodrászhoz is. Csak most tudtam a géphez leülni, bár látom, hogy nem sokan előztetek meg. Kép

Zsua!
Mail újra elment.

Koda!
Bocsi, hogy nem mentem a szalvétákért, de a végén busszal mentem a Népkertbe, mert késésben voltunk.

MSE

mse173

Sziasztok!
Miért nem tudok képet küldeni????????? SOS!!!!

K Krisztina!
Nyugodtan írj, nem terhelsz a kérdéseiddel!

Kriszta13!
Köszi az ajánlatod,de nekem is van mellékjövedelmem,de még így sem tudok annyit foglalkozni vele mint amennyit szeretnék./oriflame/Eljutottam egy szintre és már régóta itt legelészek.

Marika!
Panka táblázatából látom,hogy Szikszón laksz.Ha így van akkor szeretettel meghívlak a Szikszói Műv. Házban megrendezésre kerülő Oriflame termékbemutatóra és kiállításra. Április 17.-én 9-18h-ig. Amennyiben kedved van hozzá egy arcápolást is kapsz tőlem.De mindettől függetlenül is szívesen megismernélek.

Erika
riki

Sziasztok!

Koda!
Ha megkérnélek öntenél még nekem keretet?

Zsua
zsua1

SziasztokKép

Szia ZsuaKép
Talán eltörted őket??Kép
Persze, hogy öntökKép Melyik kellene? Remélem, most ki fogom találni, hogy mire gondolszKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat a mai sétán.Kép
A gyerekek jól elvoltak, de ugye ilyenkor beszélgetni nem igazán lehet, mert valamelyik gyerek után mindig szaladni kell.Kép

Emese!
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek személyesen is.Kép Viszont még így is ismerős vagy, de nem tudom honnan.Kép Majd beugrik egyszer.

Zsua!
Már itthon jutott eszembe, hogy jól félbeszakadt a hungarocell-es beszélgetésünk.Kép Persze, mert Dóri éppen megcélzott egy pocsolyát.Kép Még szerencse, hogy DKriszta (azt hiszem ő volt) elkapta.Kép
Szóval akartam Neked mondani, hogy ha valami nem megy, megbeszélhetünk egy randit itt nálunk. Igaz most hungarocell nincs itthon, de szólj ha szívesen feljönnél, én szinte minden délelőtt ráérek.

Panka!
Neked is elfelejtettem mondani, hogy engem nem zavarnak a pöttyök.Kép
Képeket láthatunk majd?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mai sétáról a képek itt megtekinthetők.

ZsuaKép
A képeket átküldöm most, jó? Remélem a postafiókod bírni fogja.

EmeseKép
Délelőtt is jó volt a frizud, de akkor most milyen csini lehetsz.Kép Jó volt veled is megismerkedni személyesen.

ErikaKép
Képfelrakáshoz a következőt kell beírni szóközök nélkül: \ image{kép neve}, utána felkínál egy ablakot ahol kiválaszthatod a fájl amit fel szeretnél tenni. A képet le kell kicsinyíteni felrakás előtt, mert ha jól emlékszem 650×700 pixel a max. méret. Ha nem sikerült szóljál, jó?
Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba?

KataKép
Akkor holnap találkozunk.Kép

DkrisztaKép
Azért a te fotóidra is kíváncsiak vagyunk.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!
Most fejeztem be a vasalást s már holnap van.Bocsánat hogy tegnap mégsem mentem.Valahogy szét estem.Nehezen mozdulok ki.Bolt ilyesmi meg muszály s ha itthon lehetek alkotok.Felteszem a képeket holnap.
Kata!
A fűszeres üvegeknél nem szakad nagyon az üvegen a szalvéta?Ott is tapéta ragasztót kell használni?Örülök hogy jól sikerült a séta!Megyek mert összerogyok.Jó reggeltKép
telian

Sziasztok!

Koda!

Nem törtem el egyik keretet sem csak felhasználtam őket. Kellene azokból amiket a múltkor csináltál. Jó? De biztos, hogy nem baj? Gipszet mennyit vigyek?

Kata!

Tényleg félbeszakadt a beszélgetés de sebaj. A jövőhéten akkor jó lenne talizni ha neked jó. Nekem aszerda és a péntek kivételével minden nap jó.

Panka!

Csak kettő kép jött át.

Emese!

Nagyon örültem, hogy személyesen is találkoztunk. A járóka ügyben pedig beszélek a nagyszülőkkel /szponzorálás céljából/ és utána írok e- mailt hogy mikor tudnék menni érte. Jó? Ádi egy tündéri baba!

Dkriszta és Gyöngyöske!

Örülök, hogy veletek is megismerkedtem személyesen. A babáitok nagyon aranyosak.

Lányok!

Lenne egy óriási kérésem. Valaki nem tudna jövő hétvégére kölcsön adni egy gyerekülést? Mert mennénk el hétvégére, már kocsi is lesz de ülés nincs. Kérlek segítsetek!

Ja még valami: ha valaki tud valami itthon végezhető munkát nekem akkor szóljon már!

Zsua
zsua1

Kata!
Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, de nem tudom, hogy honnan lehetek ismerős.

Panka!
Frizura frissítésre szorult, rövid és vörös-cirkás lettem.
Képeket nagyon köszi! Kép

Zsua!
Járóka OK, és nekem van kölcsönbe hétvégére autósülésem, csak ki kellene próbálni, hogy Domi elfér e benne. Kép

mse173

SziasztokKép

Nagyon jók a képekKép Látom, a gyerkőcök is jól érezték magukatKép

ZsuaKép
Persze, hogy nem gond. Vettem gipszet is, úgyhogy nekiállok lassan kiöntögetni őketKép

EmeseKép
Ádi nem volt nyügi a sétán? Marci 10 után kelt fel, úgyhogy semmi képpen nem tudtunk volna elmenni a sétáraKép Voltál fodrásznál??? na majd ma letesztelemKép

K. KrisztaKép
Hát miért nem alszol reggeli 1-kor???Kép

KataaaaaaKép
Tudom, hogy illetlen meghivatni magam, de a hungarocelezés engem is nagyon érdekelne. Esetleg lehetne, hogy én is felmenjek Zsuákkal együtt? Kicsi vagyok és csendesKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Ádi meglepően jól bírta a sétát, csak hazafelé sírt, amikor Domi is rázendített. Kép
Utána viszont nem lehetett elaltatni, anya csak kevesbb mint 1 óráig bírta az ágyban tartani. Nem is aludt már napközben semmit.
Gyere 11 előtt át, nem tudom, hogy Neva pontosan mikor érkezik.

MSE

mse173

Sziasztok!

ZsuaKép
Megint átküldtem egy adagot, de betelt a postafiókod.
Én hordozót tudnék kölcsönadni, csak nem tudom, hogy elférne-e benne Domi.

KrisztinaKép
Képeket várjuk az alkotásokról.

EmeseKép
Új frizuról fotó?Kép

KodaKép
Annak könnyű akinek ilyen sokáig alszik a csemetéje.Kép
Válaszolok Emese helyett, egy kicsit sem volt nyügi Ádi a sétán, szavát sem hallottuk.Kép

Puszi, Panka

panka

Panka!
Sajna nincs fotó, de talán majd élőben.

MSE

mse173

Kata!

Meg tudnád küldeni nekem a fotópályázat web címét, ahol Dodóra is szavazhattunk?

MSE

mse173

Sziasztok!

A fotók klasszak a sétáról, biztos mindenki jól érezte magát.Kép

Panka, mutatnék én képet, dögivel, ha fel tudnám tenni.Kép Igaz, DKriszta már ajánlkozott, de szerintem még így is elég bonyolult lenne. De azért rajta vagyok az ügyön.Kép

Gyöngyöske, a borítékra a férjed nevét írtam, mert nem tudtam, hogy Te hogy használod.Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Puszi, Dodus

Ui.: a radiátorom már hideg, csak ez a szépséges napfény fűti a szobámat.Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Panka!
Jók a képek!Kép
Uszin találkozunk.Kép

Koda!
Na, jó de csak mert kicsi vagy és csendes. De ugye Marcit is hozod?????
Emese barátnőd nem mondta, hogy jót akart tenni veled?Kép El akarta vinni a szalvétáidat, én meg mondtam, hogy nem-nem, mert nálad is van nekem való és így legalább csere-bere lesz.Kép A fene sem gondolta, hogy egy bő óra múlva rádcsörgök.
Tényleg egy kérdés: minek mobiltelefon olyan embernek aki nem veszi fel?????????????????????KépKépKép

Zsua? Koda!
Ok, akkor mondjátok nektek melyik nap jó.
Nekem bármelyik jó 9-től 13-ig. Azért írok időpontot is mert nálunk 1-kor Dórinak muszáj lefeküdni, hiszen fél 4-kor menni kell a tesóért.
Tudom mindketten azt mondjátok, majd, hogy mindegy. Mit szóltok a kedd-hez???

Emese!
Nekem csak ez a link van meg. http://www.babacucc.hu/poll/jatek.html#
A főoldalé nincs.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Köszi a címet, sajnos a babacucc fejlesztés alatt van! Kép

MSE

mse173

KataKép
Nekem jó a kedd. Akkor elviszem Marcit is, ő nagyon fogja élvezniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
Légyszi lépésről lépésre írj le mindent,mert nem tudom! Látni, hogy kezdő vagyok!A saját album létrehozásához ahol a sok kép van oda be kell jelentkezni?
riki

Panka!
SIKERÜLT!!!!!!!! A képek a babanet albumban vannak Nóra és Bettina néven.

Baginé Erika 34 év Győrikapu
Nóra:1995.07.11. Vasgyári kórház/Dr zámbó László
Bettina:2001.01.29 Vasgyári kórház/Dr Pázsit Emese
riki

ErikaKépKép
Nagyon szép kis család vagytokKép A pillangós jelmez tünéri lett! És a kis pillangó is benneKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Erika!
Bocsika, de holnap sajna suliban üldögélek 8-17-ig és még zh-t is írokKép Pedig nagyon jó lett volna találkozni és megismerni tégedKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

DodusKép
A benti gépedre nem töltheted fel a programot? Vagy ha jól emlékszem van otthon is gépetek, nem? Mert akkor otthonról lemezen bevihatnéd a melóhelyre és már fel is tudnád tölteni. Vagy harmadik megoldás: otthonra is net.Kép

ZsuaKép
Ne felejtsd el, hogy nekünk kedden torna van.Kép

EmeseKép
Itt a főoldal címe, de az a link is működik, amit Kata beírt.

ErikaKép
Látod, megy ez neked. Mindjárt megyek fotókat nézni.Kép Táblázatba beírtalak, esetleg megadnád a mail címed? Jöhet magánban is, enyém a profilomban.

MarikaKép
Zh-hoz megy a drukk.

Puszi, Panka

panka

ErikaKép
Megnéztem a képeket, aranyosak a lányok, a pillangó nekem is tetszik, te készítetted? Az 5. képen te vagy a lányokkal?

LányokKép
Elkészültem a magán táblázattal és átküldtem mailben.

Anita, NevaKép
Visszajött a mail, hogy megtelt a postafiókotok, ha üres lesz átküldöm még1×.

Panka

panka

Marika!

Sok sikert! Veled vagyok. Volt valami érdekes statisztikán?

Puszi M.
lilien_csenge

Sziasztok

Képek jók, biztos jól éreztétek magatokat ilyen szép időben.

Zsua
Milyen munkára gondoltál? Most olvastam golyóstoll összeszerelést és egyéb otthon végezehető munkát. Ha érdekel előkeresem, de most benn alszik Matyi a szobában és nem akarok zörögni. Meg nem is tudom, hova tettem.

Zsuzsa
Én az első terhesség alatt 25 kg-ot híztam, a második alatt 20-at, de csak a védőnő problémázott rajta.

Panka
Orvos-közgazdász szakra járok, de most halasztottam ezt a félévet.

Marika
Zh-hoz szorítok

Most megyek, mert lassan hozzáfagyok a géphez. Már nincs fűtés.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kata!

Sajna a kedd nem jó mert torna van!
Esetleg csütörtök?

Koda!

Nagyon aranyos vagy, hogy csinálsz nekem kereteket! Hogy tudom én ezt meghálálni?
Mennyi gipszet vigyek?

Panka!

Köszi a képeket! Megérkezett mind!
Sajna a táblázatot nem tudom megnézni mert nem nyitja meg a gépem!
A múltkor a Marika húsvéti üdvözletét sem tudtam megnézni. Azt nem tudod valahogy átküldeni, hogy én is lássam? Még jó, hogy nem karácsonykor szólok! Nem?
Nekem van még pár olyan letöltés amit nem tud a gép megnyitni. Azt írja, hogy társítsam. De mivel? Tudsz segíteni?

Sziasztok Jó éjt mindenkinek

Zsua
zsua1

Panka!

Nem sikerült a mikrom így nem tudtam felvenni a makrot.

Zsua!

Én is nagyon sokat foglalkoztam otthon végezhető munka keresésével, de sikertelenül. Válasz borítékot kértek elöszőr, majd fizess ennyit és még ennyit, aztán eltelik pár hét és jön 4 gépelt oldal hogy rendeld meg még ezt a csomagot mert másképpen nem dolgozhatsz. Sajnos én nagyon sokszor megjártam így: kb.: 6000-8000 forintom bánta az első alkalommal, de jó tanuló pénz volt.
Akit tényleg nem ajánlok az az EDO-FER Bt. Ők sokat hírdetnek a Startaprón.

Magdi
lilien_csenge

Betti!

Köszi de már ilyennel a barátnőm próbálkozott és nem jött be. Ez is csak olyan, hogy folyton fizetni kell ahogy Magdi írta.

Magdi!

Ez így van ahogy írtad. Én adminisztrációs munkát akartam de nekem is csak fizetni kellet és semmi csak a pénzkidobás.

Zsua
zsua1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?