Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gratula Krumplicskákhoz, Manócskákhoz és egyéb babcikhoz.

A RK Klinikával kapcsolatban még egy gondolat, aztán befejezem: valóban OEP által támogatott a terhes ambulancia, de magát a klinikát magántőkéből privatizálták, újították fel, műszerezték fel, ebből finanszírozzák a dolgozók bérét. Hála istennek nem sok tapasztalatom van más kórházakban, de a Nyírő nekem alulmúlta a várakozásaimat. Szerintem az nem normális, hogy akár gazdasági bejárat, akár nem, de ragad a dzsuvától. Várnunk nekünk sem kellett túl sokat (elsőként érkeztünk), csak azt nem értem, hogy miért 8kor kezd a labor, ahol éhgyomorral várakoznak a betegek és nembetegek...de csak költői a kérdés. A barátnőm 3 hete szült a RK-ban, ő nagyon elégedett volt. Egyébként a főorvos magánrendelésére járok, ott van mindenféle UH.

Egy természetgyógyásztól hallottam, hogy a túl gyakori UH árthat a baba hallásának...erről hallottatok? Vajon van igazság-alapja?

Kép
kkia
 
 


Nita :D :D Ez nagyszerű hír :D Nagy élmény lehetett :D

Betty
Nagyon ijesztő ami veled történt akkor, ráadásul persze rögtön eszébe jut az embernek, én is a 8.heti UH-n voltam utoljára, és most megyek a 12.hetire...jaj, kicsit aggódom..

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


kkia
Én azt hallottam, nem árthat az UH, az előző terhesség alatt voltam szintén párszor, de a kisfiamnak nincs baj a fülével :)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 

 
 

Sziasztok,

Nitácska,
gratulálok a szuper eredményekhez, veled egyutt orulok! :D

Ozike,
jaj, nagyon aranyos vagy, koszonom szépen, majd jovok a hírekkel! :D Remélem minden rendben lesz!

Szerintetek bejohet a párom is? Most még gondolom huvelyi UH lesz, és szerintem azt valahogy nem nagyon szeretik, se a dokik se a pasik, kínos nekik ...szerintetek?
Mindig viszek pendrive-t, arra ráteszi a doki a felvételt, de csak pár másodpercet belole, nem egészet!
Ti viszitek a párotokat?
ginuska
 
 


köszi mindenkinek hogy velem örül!!!!!
nemsoké jönnek a képek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Gratula mindenkinek megegyszer a jo eredmenyekhez!! :D

Es En is irigy-irigy :lol: :( Latni es hallani akarom maar!!

Pattogobolha
Bocsi,elfelejtettem,hogy mar van tabli, este az agyba jutott eszembe! :oops: Ne haragudj!! :oops:

Ginuska
Amikor Charlotte-tot vartam, a doki nem szerette,ha huvelyire bejott Apa, de hozza kell tennem,hogy Apa se szeretett volna..hasira midnig jot,de huvelyire nem. :oops:

Nitacska
Varjuk a kepeket! :wink:

csok.Monica
Vendég
 


Sziasztok!


Nekem bent volt a párom most is meg az előzőn is.Nem volt gond hogy hüvelyi UH,mivel sötét van a szobában és nem olyan premier planba megy a dolog:D

Nagy élmény volt neki is amikor észrevette a babucinkat!
Vendég
 


sziasztok.

Nitácska nevében írok azaz képeket dobom fel neki
és akkor nita képe a picijéről:))))))))

Kép

és egy pocikép is róla. 12+0

Kép


annyit hozzá fűznék hogy nekem a férjem bejött azaz én hívtam be a 12 hetesire hogy nahh az már hasi lesz erre hüvelyi volt és premier plánba látta ahogy ....... háát egy kicsit sem volt kényelmetlen a szitu
:lol: :lol: :lol: de utána megbeszéltük és őt nem zavarta a dolog.
Nektek boldog babavárást.
üdv

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


nekem is bent volt a 11.héten uh-n a párom...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ezek szerint kórháza válogatja, hogy hasi vagy hüvelyi. A fiamnál már a 12.hetes uh is hasi volt. Viszont férjet nem engedtek be időhiányra hivatkozva. :? Ez a pendrive ötlet viszont jónak tűnik, hátha azt legalább megteszik, hogy felraknak rá egy részletet, hogy a kedves kirekesztett apuka is részese lehessen az élménynek.

Most már kezdek irigykedni, nekem nem látszik a pocakooooom :roll: Legalábbis nincs ilyen nagy. Mondjuk a szülés előtt sem mondták volna anno, hogy már annyi hetes vagyok amennyi voltam. A medencében ült a baba, így kisebbnek tűnt a hasam. :)

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Nekem eddig hasi uh-t csináltak.Akkor voltam 6 hetes.Jövőhéten kell mennem, a 9.-ik hétben,de szerintem akkor is hasi lesz.
Ja,de nálunk nem engedik be az apukát!Gonosz nénik! :twisted: :twisted:

Nita!Grat a babóhoz! :lol:
Nagyon ari pocid van!!! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Nita,

gratula a babához, jaj én is ilyet fogok látni 1 hét és pár nap múlva!!! SZUPER!!! És szép a pocód is, már nekem is látszik, de ekkora nincs. Hétvégén csináltatok képet a férjemmel.

Szép napot Mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok,
nagyon rég voltam, de olvasgatlak titeket, csak nincs erőm írni... nagyjából semmire nincs erőm :)

Voltam ultrahangon pénteken (7+2) és nekem már az is hasi volt. A picinek gyönyörű szívhangja van, aznap még a buszon is vigyorogtam magamban, annyira boldog voltam. Úgy döntöttem most már akkor minden rendben lesz :)

Amúgy én nagyjából mindig rosszul vagyok (de legalább nem hányok...koppkoppkopp), de azt olvastam egy terhes könyvben, hogy kutatás bizonyítja, hogy aki rosszul van terhesség alatt, annak kisebb eséllyel van vetélése, ezzel vigasztalom magam :)

A zöld teában ugyanúgy van koffein mint a fekete teában, a kávéhoz képest annyi a különbség, h lassabban fejti ki a hatását ezért kedvezőbb a szervezetnek, nem lórúgásként éri. Babóval viszont azt sem szabad túl sokat. Ha koffeinmentes teát szeretnél, akkor gyümölcs (persze nem a gyümölcs ízű fekete, hanem ami tényleg gyümölcsből van), rooibos, lapacho, és hát a gyógyteák.
chardonnay
 
 


mrsparis írta:Jó reggelt!

Hajnalocska, nem voltam 3X, csak 2X, majd a 12 hetesre megyek harmadszor. Egyszer voltam kb. 5 hetesen, akkor még csak petezsákot, meg egy pontot láttunk, egy hét múlva controll, akkor már szívhang is volt. Azóta túl vagyok az első védőnő látogatáson, laborvizsgálatokon (Wassermann, Hepatitis, Toxoplazma) van kiskönyvem és két hét múlva megyek a 12 hetes UH-ra.


Üdv. mindenkinek!
Mrsparis!
Bocsi, hogy elírtam a neved. :oops:

Akkor ugyan úgy vagyunk. Én is 5 hetesen petezsákot láttam, majd egy hét múlva szívhangot is "hallottunk" és most 1 hét múlva UH a 12. heti. :lol:

A vizsgálatokon is túl vagyok, bár a toxo szűrés eredményét még nem tudom.

Szép napot!
hajnalocska
 
 


Hajnalocska,

semmi baj :)

Azért egy picit előrrébb vagy, mint én, nekem még majdnem 2 hét a 12 hetes UH-ig...ma voltam háziorvosnál, kértem beutalót EKG-ra, kedden megyek védőnőhöz konzultálni.

Képzeljétek el délelőtt, mielőtt munkába indultam volna, hirtelen olyan rosszul lettem, majdnem elájultam. Egyszerűen elsötétült minden, a lábamból kiment az erő, annyi lélekjelenlétem volt, hogy bementem a szobába az ágyig és lefeküdtem gyorsan. A hideg veríték levert egy pár percig, aztán jobban lettem...hú, de nagyon megijedtem! Volt valakinek már ilyen? Én arra gondoltam, hogy leesett a cukrom, mert még evés előtt voltam...
Vendég
 


nekem volt ilyen töbször is mikor a fiammal voltam terhes.ezek a rosszullétek általába utazás közbe jöttek rám...........mindígh vigyél magaddal hideg vizet.....nekem bejött!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!
nitacska: köszönöm szépen a bíztatást, valahogyan én is úgy érzem,hogy minden rendben lesz. Ma megint rosszul voltam és most is egy kicsit, szóval talán ez jó jel!?
Gyönyörű a babád és a pocid is már olyan nagy!!! Gratulálok :!: :!:
Nekem a kisfiammal olyan pici volt a pocakom, alig lehetett észrevenni csak kb. az 5-dik, 6-dik hónaptól!!

Őzike!!: Jaj ne félj, nem azért írtam le mindezt, hogy bárkit is elijesszek!! Szerintem ez olyan ritkán történik meg. Ha már egyszer létrejött a terhesség nem múlik el jelek nélkül ez biztos, csak velem valami gond volt akkor. Minden ok lesz Veled is, látom mindenkinek a babája olyan szépen fejlődik-ennél nincs is szebb dolog!!! Az uh-sokat továbbra is irigyelem, még van jópár napom hátra-de biztosan ti is vártatok eleget, mi?

mrsparis: nekem is volt ilyen jellegű rosszullétem a kisfiammal. Pont templomba voltam az anyósommal (szept. 14-itt Vízkereszt-fontos ünnep) mikor is elsötétült minden előttem, ráadásul jött a pap is a füstölővel, na az nagyon betett nekem :D Ki kellett rohannom és nem is tudtam visszamenni, mert nagyon rosszul éreztem magam. Hazamentem és lefeküdtem gyorsan. Ha leesik a cukrod,akkor inkább iszonyú éhség érzeted van és remegnek a kezeid. én akkor voltam így vele, amikor bent voltam a klinikán a szülés után és nem adtak semmit enni, csak kétszer sültet. Éheztettek magyarán és nagyon szenvedtem, de éjszaka a nővérkétől kikunyiztam egy kis vajat meg lekvárt a kétszersültre-úgy ettem, mintha legalábbis pecsenye lett volna!! :D

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok

CRL: 5,86 cm
tarkóredo: 1 mm
minden rendben van, mindene úgy fejlodik a magzatnak ,ahogy kell - mondta a doki :lol:
ginuska
 
 


Sziasztok!

Nita: hurrá. de jó neked, hogy már itt tartasz. :D Csudaszép a baba. :D és a pocak is édes babalak. Te sem fogod sokáig titkolni :lol: :lol:

betty: :( basszus. Most nem lesz baj. MIért is lenne? :wink: :D

kkia: én még ilyet nem hallottam, de anno az első dokim azt mondta a túl gyakori uh-ra, hogy 100 éve még azt hitték, hogy a röntgensugárzás nem is veszélyes.. Lehet 100 év múlva kiderül, hogy az uh veszélyes. Lehet hogy nem. :)

ginuska: nekem anno mindkét lánynál bennt volt a férjem a hüvelyi uh-nál. Neki miért lenne ciki? :lol: :lol:

monica26: semmi baj :D :D ha gondolog átruházom rád. :D

mrsparis: nekem már volt ilyen. Larával. Felkeltem wc-re, és a fürdőben lecsüccsentem. Sötét lett minden, meg szemcsés, zúgott a fülem izzadtam és fáztam. Lement a vércukorszintem. Ilyenkor jó ha van otthon egy kis kóla, rendberak gyorsan. A kokakóla hidegen egyébként még hányás ellen is nagyon jó. Ezt dokitól hallottam, és nálunk be is vált. A lányomnál is ez állította meg.

Nekem múlóban a rosszullétek. Legalábbis, most már nem leszek mindentől rosszul :D Hurrá. Viszont a kávé illatát nem bírom.. :roll:
Ma sütöttünk pizzát. Kaptam egy isteni tésztareceptet. Olyan édesek voltak a lányok, csinálták a kis pizzájukat. Gyúrták, nyújtották, ízesítették. :lol: :lol: Én is belaktam. Ki is fogott rajtam rendesem, pedig olyan éhes voltam és általában egy pizzériai nagy pizzát megeszek egy ültő helyemben.. :roll: :lol: :lol: De most csak a felét sikerült eltüntetnem :D Akit érdekel a recept leírom szívesen, mert tényleg nem nagy macera. És finomabb is. :D
Na megyek ledőlök kicsit. Sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


ginuska: hurrá :D :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Gina Gratulálok!

Minden UH-snak is :)

Tilli! Hogy vagy? Minden oké?
Mi április 1.-én megyünk uh-ra.

Kép
pocok001
 
 


köszi csajok......ameddig lehet titkolom........de mostmár fel lehet lélegezni kicsit......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Lányok,
végulis aztán nem jott velem a párom, mert idokozben tárgyalásra is el kellett mennie, meg kulonben is mondták ismeroseim, hogy a doki nem orul neki, ha huvelyire megy az apuka is. Persze biztos van olyan, aki cirkusszal eléri nála, de igazából mostantól /hasi UH-k lesznek már csak/ várja az apukákat is! Szerintem meg valahol ez értheto is.
Az én párom nem csinál ebbol ugyet, de ismerek férfiakat, nem keveset, aki annyira féltékeny, hogy rosszul érinti, ahogy ezt a dolgot lássa premier plánba.
Pendrive-on hoztam felvételt, 2 perces videót, úgyhogy nyugodtan tudja nézegetni itthon a párom is és a leendo nagyszuloknek is elvittem :lol:
Anyum teljesen le volt nyugozve, hiszen még sohasem látott ilyet. Azelott nem volt ilyen lehetoség és elso unoka lesz a családban, úgyhogy még senki nem mutatott neki UH felvételt. :wink:
ginuska
 
 


Sziasztok! :P

Huh, mennyit írtatok! :shock: :P

Pocok,
itt vagyok! :wink: Mi is ápr 1-jén megyünk genetikai UHra, kombinált tesztre. (Holnap EKG, labor, terhelős cukorka - brrrr! :oops: :lol: )
Gratu a bukfencelős Babucihoz! :lol:

Nita, Ginuska,
grat Nektek!!! :D Csak így tovább!!!

UH:
Apa a beültetésre is bejött, fogta a kezem...naná, hogy az UH-okat nem hagyja ki! :wink: Na és, ha hüvelyi? Nem most látja először a nevezett testrészt :wink: :lol:
Szülésen is bent volt, rengeteget segített. Most is bent lesz, reméljük! :P

Lányok,
nem tudtam tovább titkolni a munkahelyen :oops: - egyik kolléganőm kiszúrta, mert akármilyen bő ruciba járok, hatalmas a pocakom :shock: - így, hogy elébe menjek a dolgoknak, bejelentettem a főnöknek. Aranyos volt, gratulált! :D

Kuzsanna,
végre hogy jöttél!!! :D Nagyon örülök Neked, vigyázz nagyon magatokra!!! :P

tillidian
 
 


tillidian.....köszike!!!
szerintem mostmár nyugodtan tudhatják a főnökeid is....hátha kimélnek így.... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Köszi pattogobolha-én is olyan pozitívan állok már a dolgokhoz!!! :D Úgy néz ki a barnázgatás is abba marad..de nem akarom elkiabálni! :D Ma kaptam kézhez a vér-vizelet vizsgálat eredményeit-azt mondták a laborban minden ok. De majd az orvosom megerősít ebben a köv. látogatáson.

Pocok, Tillidian: úgy néz ki egy napon megyünk majd uh-ra, bár ti már jóval előrébb jártok nálam!!

Ginuska: Gratulálok!!!!! Már alig várom, hogy én is mehessek!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Koszonom szépen lányok !
Lassan, de biztosan Ti is utolértek minket! :lol:

Én, Nitácska, Screen és Ozike vagyunk a táblázat elején, ha jól emlékszem, /bocs, ha valakit kifelejtettem/, mi már átléptuk a buvos 12. hetet, amikor is kicsit fellélegezhetunk....

Mi már lassan elmondjuk a család tobbi tagjának, barátoknak az oromteli hírt, sokáig már úgysem tudnám titkolni a pocimat :roll:

Mindenkinek kívánok kellemes hétvégét!
ginuska
 
 


nálunk már tudják páran........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a 12. heteseknek :-) De igyekszünk mi "kisebbek" is gyorsan nődögélni :wink:

Rosszullétek nálunk is egyre sűrűbb vendégek, és érdekes módon, főleg este. Egyik este még zuhanyozni sem birtam elmenni, csak bezuhantam az ágyba, annyira hányingerem volt. Aztán tegnap bevettem az első Espumisan-t, ami nagyon jót tett. Ez a puffadás dolog is csak az első trimeszterben tart? Bíztassatok egy kicsit...
De azt én is hallottam, hogy a rosszullét jó jel...szóval inkább hányinger mint bármi probléma :-)

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!

Kép
kkia
 
 


Kkia!Én minden nap,reggeltől estig rosszul vagyok! :lol:
remélem ez kicsit téged vigasztal! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A héten futottam össze egy ismerős lánnyal,neki már csak 5 hete van a szülésig és mondta,hogy ő is állandóan rosszul volt,az 5.-ik hónapig!!!! :roll: :roll: :roll: Azért remélem Nekünk hamarabb elmúlik! :wink: :D :D

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkantottam,velünk semmi ujsi nincs a héten,jövőhéten megyek a beutalókért a vizsgálatokhoz.

Mindenkinek jó hétvégét és kellemesebb közérzetet!:D
Vendég
 


én nem adok ezekre a rosszullétekre....a fiamnál se voltam rosszul és itt van épp hisztizik.......
és a többi babánál se volt semmi bajom...szoval ez mindenkinél más és más.,,,,, :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok,

én is csak benéztem, nincs semmi extra, nem volt lelkierőm ma elmenni EKG-ra, pedig el akartam intézni mihamarabb, de inkább pihentem :D

Végre itt a hétvége, alig vártam már, de megint olyan hideg van...!

Rosszullétek szerintem is egyénfüggőek. Én biztos nem tudtam volna várni a 12. hétig azzal, hogy legalább a családomnak elmondjam...azonnal hívtam a pozitív teszttel a kezemben mindenkit, a férjem szintén, sztereóban telefonáltunk :lol: sőt úgy alakult, hogy a munkahelyemen is már 5 hetesen tudták, de nem bánom egyáltalán, jobb is, hogy mindenki tudja, nem jönnek majd az összesúgdosások a hátam mögött meg a hülye kérdések...szóval nekem még a tőlem legtávolabb élő barátnőim is tudják hetek óta :D
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mrsparis!Kb mi is így voltunk.A melóhelyemen azonnal közölnöm kellett,mert olyan munkát végeztem (cipekedtem) amit terhesen nem tudok.Egy - két közeli barátnak is elmondtuk.A szülőknek 2 hétre rá.De azzal is csak azért vártunk,mert az első terhességemet rögtön kikiabáltuk mindenkinek,és sajna 6 hetesen kórház lett a vége! :cry:
De ma már nem gondolok erre!Hál 'Istennek hamar túltettem magam a dolgon.

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!
Gratula a 12 heteseknek és persze a picurkáknak is hajrá!!!
Hááát, nem tudom. Nekem nem hogy ritkulnának , inkább sűrűsödnek a rosszullétek. Eddig legalább voltak "szabadnapok", de mostmár kismanó nem hagy ;) Nagyon várom már a 12. hetet. A doki is avval nyugtatott, hogy pár hét és megszűnik...
Nem is beszélve arról, hogy a környezetemben mindenki beteg, és hiába óvatos az ember, akkor is érinti.

Kép
pocok001
 
 


Sziasztok lányok.
Bocsi, nem voltam egy darabig, nagyon sokat pihiztem, de azért olvasgatlak titeket.
Gratula a 12 heteseknek és olyan jó nektek :lol: Én is a 12. hétre gyúrok. Bár tegnap megijedtem egy kicsit. Csütörtök este elkezdett fájni a jobb petefészkem és enyhén a bal. Péntek reggel felhívtam a dokit, de azt mondta, hogy ez normális lehet hogy még a closti utóhatása. Most éjszaka még elég cudarul voltam, de reggelre teljesen elmult. A méhem egyáltalán nem fájt, hanem kétoldalt mintha húzták volna vagy nem is tudom, mint amikor izomlázad van. Kicsit megijedtem. Engem pár napja elkerül a hányinger, előtte is csak kissebb rosszulléteim voltak. Elvileg ápr. 1én megyek uh-ra és dokihoz, de lehet hogy hétfőn felhívom és elmegyek a jövő héten hogy megnyugtassam magam. Szeretném tudni, hogy minden rendben van odabent.
Hát a nadrágokba már én se férek bele, egyiket se tudom begombolni. A befőttesgumit használom én is, hosszú fölsőkkel.
Na megyek, mert szigorú pihenésre ítélt a férjem ma :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok! :D

Mert nem jeleniti meg az egyik vonalzomat? :roll: Csak egy piros x-et latok helyette...ti is? :roll: pedig mamaneten csinaltam fenykepes.

Nitacska
Grat. az UH-hoz!! :lol: Es szeep nagy poci :shock: :D Irigggyyy! :lol:

Tunder
Nekem se latszik meg. :( Csinalok kesobb kepet es este felrakom! :lol:

Chardonnay
Neked is grat. a szivhanghoz!! :D En is akarok!!! :( :lol:

MrsParis
Viz telleg mindig legyen nalad!!Csodakra kepes! Zsepit bevizezed,tarkodra teszed es sokkal jobban leszel!

Lanyok!
Foleg nyaron mindenkinel legyen majd viz!

Ginuska
Gartula a jo eredmenyekhez! :D

Pattogobolha
Atveszem szivesen,de csak ha telleg szeretned! Nem akarlak megfosztani tole! :lol:

Elmondas: Nalunk meg mindig csak Apa meg Anyukam tudja ja meg pesrze Ti! :lol: Majd a 12.het utan elmondjuk a tobieknek is!


csok.Monica
Vendég
 


na most jo :D
Vendég
 


Monica, jaj de édes Charlotte!!! :D Nagyon szép kislány!!!

Hú, jövő héten már 11 hetes leszek, el sem hiszem!!!

Ja és köszönöm a rosszullétre adott ötleteket, aranyosak vagytok! Sajnálom a hányingereseket, én nagyon ritkán émelygek már, bár olaj és cigiszagot nagyon nem bírom, inkább a fejem fáj, de az elég sokat...ráadásul észrevettem, hogy a számítógéptől rosszabb, de a munkám miatt is gép előtt ülök, meg itthon is mert tételeket dolgozok ki...szóval remélem ez is hamar elmúlik, meg remélem nem a vérnyomásom magas és azért fáj...kedden védőnő, majd megkonzultálom vele.

Toxoplazmám eredményét még mindig nem tudom :evil:

Szép hétvégét mindenkinek!!!
Vendég
 


monica neked is lesz ilyen pocid hamarosan,........
én már 3 napja kismama nacit hordok.kényelmes.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép
Nna, így nézünk ki 11+1-en :P

Rosszullét: nem is csak egyénfüggő, hanem egyenesen terhesség-függő! Talán írtam már: Manóva 6!!! hónapig szinte éjjel-nappal rókáztam, azt hittem úgy maradok...és most jelentem: semmi!!! Néha pici émelygés...

Terhesnaci:
5. héttől csak ez jön rám :oops: 60 cm-ről indult a pocakom, most 82 :shock: ...Manóval félidősen volt kb ekkora...

Grat a 12 heteseknek!!! :P

Lányok,
sokan megyünk 1-jén UHra! :wink:

tillidian
 
 


tillidian nem semmi mekkora a pocakod..... :shock: :shock: :shock: :shock: az enyém semmi hozzád képest..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Pocifotot igertem, de majd holnap,mert mar nincs kedvem. :oops:

Kepzeljetek, ma tudtam meg, hogy ott fogok szulni, ahol az Angelina Jolie szulte az ikreit! :lol: Jo mi? :lol:

MrsParis
Koszi Charlotte neveben is! :wink: Bar a kep minosege eleg rossz,mert mar doglodott a gepunk! :roll:

Nitacska
Remelem! :lol:

Till
De jo pocciii!! :lol: :D

na megyek alukalni, holnap koran kelunk mert fel kell mennunk Parizsba! Imadom azt a varost! :oops: :D Csak ne lenne ilyen messze! :roll:
Vendég
 


sziasztok lányok!
Hogy telik a hétvégétek? Itt zuhog az eső már péntek óta így a kisfiamat sem tudtam kivinni egy kicsit sétálni, szóval elég morci ezeken a napokon, hogy be van zárva. :D

Én is rosszul vagyok minden nap, sőt éjszaka is, ha felkelek pisilni utána nem tudok visszaaludni,mert rámjön az émelygés. De remélem ez jó jel, szóval nem panaszkodom. Egyébként a citromos víz valamelyest segít, próbáljátok ki!!

Pocikérdés: tilli, tényleg már nagy a pocakod!!! létezik, hogy a második terhességnél hamarabb megnő a pocink :?: Mert az enyémet is nagyobbnak látom már hetek óta. A kisfiammal kb.4 hónapos voltam mikor ekkora volt.

Lányok! Mindenkinek nagyon jó vasárnapot kívánok! Amennyit tudtok pihenjetek!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


sziasztok Lányook,

Ginuska, Nitácska gratula az UH-hoz :D

én holnap megyek a 12. hetire, persze tiszta izgalom vagyok, nem is én lennék, ha nem aggódnám halálra magam. :shock:

A rosszulléteim egyre csak erősödnek ahelyett, h enyhülnének, sőt egyre gyakrabban kell pisilnem is, holott azt olvastam, h egy időre az is ritkul. Úgy látszik fordítva vagyok bekötve.
Ébredéstől kb. 10-ig (de :P ) vagyok használható, aztán jön a rókarudi :roll:

betty, itt süt a nap, de hideg van és fúj a szél :x nem sokkal jobb.

irigylem továbbá azokat is, akik már túl vannak a védőnőn, meg a vizsgálatokon :? a vizsgálatokra ki fog beutalni? :?:

lehet, h háttal ülök a moziban?? :D :D

Kép
screen
 
 


screen én is kb 1 hete éjjel kb 2x tuti ki megyek pipilni....szerintem a hólyagomon fekszik a gyerek.. :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Na hazajottunk...kemeny ut volt! :? Charlotte odafele uton 2x hanyt, visszefele mar belenyomtam egy dedalont, ugyhogy vegig aludt. Hoztam nektek kepet is!! :lol:
Aztan meg mikor elmentunk Disneyland elott Charlotte persze megismerte es elkezdett hisztizni,hogy menjunk be,de mivel esett az eso (meg amugy se) mondtuk h nem megyunk majd ha jobb ido lesz.

Betty
Itt is nagyon szar ido van,mar egy hete! :? Mar alig birok Charlottetal itthon..azer mondta Apa,hogy menjunk fol Parizsba kicsit csaszkalni...de megaztunk. :roll:

Screen
Drukkok holnapra!!++++++


na meg kesobb jovok

csok.Monica
Vendég
 


Kép Parizs :)

Kép Diadaliv :)

Kép Eiffel-torony (ilyen szar ido van:()
Vendég
 


jaj istenem micsoda képek!!!!!!!!!!!
soha nem jutok el ide!!!!!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: