Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monic,
megvárjuk a 30-ai uh-ot és majd valószínű utána következő hétvégén, vagyis 2 hét múlva. De még nem biztos. Attól függ, hogy sikerül összehozni a családot. Nem szeretném 3-4x külön bejelenteni, hanem annak örülnék, ha egyszerre tudnánk elmondani mindnkinek.

Zsuzska,
nagyon édes pici fiatok! :lol:

i.kata
 
 


Basszus két tök jó vonalzót találok erre olyan kódja van amit csak a blogba tudok betenni! :x De legalább oda be tudtam! :roll:

dita75
 
 


Dita,
azt a vonalzót én is szerettem volna, amelyik mutatja a baba aktuális állapotát, de azt ide én sem tudtam betenni. Meg azt a zebrásat is láttam már és eszembe is jutottál :wink:

i.kata
 
 

 
 

Twist,
nagyon csini a csillogó neved. Nekem azt sosem engedi beilleszteni az aláírásba, mert azt írja túl hosszú. :roll:

i.kata
 
 


Olyan hülyék ezek a kódok, miért nem lehet többféléből válogatni.... :roll:

dita75
 
 


Bikfy, hiányolod a képeket, most termelem rendesen!!!!!!!!!!!! :lol: Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Táncoló talpak! :lol: :lol: :lol:

Édik vagytok! :wink: 8)

dita75
 
 


Zsuzska,
a felsőn nagyon komoly arcot vágsz :lol:

Dita,
azok olyan myspace-es kódok nem? Legalábbis mindenhova az van írva...

i.kata
 
 


Igen myspace-sek. blogba lehet betenni szövegként de ide a babanetre csak img-seket lehet csak sajna! :cry:

dita75
 
 


Dita,
vannak tüneteid?
Nekem néha-néha van egy kis émelygés, meg az álomkór az állandó. Ezen kívül semmi durva, max néha 1-1 erősebb görcsölés.

i.kata
 
 


KATA
Nem igazán, inkább este jön rám olyan mintha lázas lennék már lassan beragasztom a hőmérőt a hónomaljába! :lol: De persze eddig 37.3 nál nem ment feljebb. Délután, estefelé kezdem el a hasam is érezni, de nem görcsöl inkább olyan érzés mintha húznák, gondolom tágul a méh. :roll:

dita75
 
 


Én sokat járok pisilni és néha érzem egy kicsit a hasamat. Remélem jót jelent. Most már kezdek türelmetlen lenni, hogy tesztelje-e vagy ne. Nem tudom, hogy aznap ne nézzem-e meg, hogy sikerült-e. Nem biztos, hogy a dokitól szeretném megtudni. Majd még meglátom.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Suskám!
Ollllyan tündériek ezek a képek. Órák hosszat el tudnám őket nézegetni. A múltkor nem akartalak letolni, de ilyet nekem ne is írj, hogy 3 napja tettem fel képet. Minden nap akarok!!! De most komolyan. Szívnom kell magamba a baba feeling-et, meg a gyomrom környékén is olyan klassz bizsergés van, mikor hoztok egy-egy képet. Mindig tiszta büszke vagyok, hiszen ezek a bébik egy kicsit a mi babáink, gyerekeink is. Szóval csak tegyetek képeket, én soha nem fogok érte reklamálni. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


VICKY
Nekem szerencsét hozott hogy a dokkertől tudtam meg!
Bár inszemnél biztos hogy tesztelnék, mert akkor többet kell várni. :roll:
Sztem holnapután csinálj egyet reggeli pipiből! +++++++++++++++

dita75
 
 


Vicky!
Én biztos tesztelnék, nem hiszem, hogy ezen bármi is múlna. :wink: Szorítok, de nagyon ám! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ditus!
Gyerek elment már? :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Igen!

KATA
Na csináltam mégis egy vonit, de nem olyan jó mint a zebrás! :roll:

dita75
 
 


Vicky,
szerintem is tesztelj. Jobb felkészülten menni. Ha esetleg negatív, még akkor is érhet meglepetés (ugye vv-re kell menned), mert Némóka is negatívat tesztelt a vv napján, aztán mégis megszületett Réka baba :wink:
Nagyon drukkolok!

i.kata
 
 


Dita,
ez is tök jó, ezt az oldalt is néztem, csak kicsit összekeveredtem a szöveg beírásánál.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Tiszta ideg vagyok. Haza jöttem a melóból szokásos rutin, cipő lerúg, víz megenged tele a kád és mit látok csupa rozsda :twisted: Remélem még lesz tiszta víz.

Kereskedelemben dolgozom helyettesként.
meli80
 
 


Sziasztok!

Túléltem a mai napot... azért elfáradtam, de végül is ízlett mindenkinek a kaja, maradt is egy csomó, most gondolkodhatom, hogy hova pakoljam. Megyek holnap veszek egy csomó dobozt, amibe a kápikat lefagyaszthatom.

Dita,
elrontottad a vonalzód! Miért nem Bogyók van rajta?????
Amúgy nekem a mai napig van olyan, hogy esténként ráz a hideg, pont, mikor beteg és lázas az ember.

Lili teljesen kibukott, egész nap nagyon aranyos volt, nem szólt egyetlen játékáért sem, hogy az unokatesók játszottak vele..., de mikor elmentek egyszerűen kitört belőle minden, vagy 3 percig szó nélkül zokogott az apja kezében, mondta is neki, hogy sírjon nyugodtan, sírja ki magából, amit szeretne, aztán meg elkezdett kiabálni, hogy a vendégek elviszik a játékait, meg ő már nem is akar ebben a házban élni. (szerintem egyszerűen betörtek a kis szférájába, és így már nem a régi). Pedig amúgy nagyon szeret itthon lenni. Végül csak annyit mondtott, hogy fessük át pirosra :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Akkor megnyugodtam, érdekes egy tünet erről még nemigen hallottam.
Most is mértem mert már úgy érzem ég az egész testem, 37.3 de amúgy fújom az orrom és köhögök is, de remélem nem hatalmasodik el rajtam!

Én is megkaptam Vivientől hogy csak azért szeretnék lányt hogy a cuccait lenyúlhassuk! Sose lehet tudni mi jár egy gyerek fejében. :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Persze a kisruhákat már érdekesen venné fel, de még a játékaival sem játszik már soha. Már a fiúk érdeklik, csetel egész nap, nem játszik már semmivel, nagy lány!

dita75
 
 


Dita,
na most sikerült. A múltkor biztos nem volt hozzá türelmem :oops:

i.kata
 
 


Dita
Szép erős a teszted. Hétvégente mennek ki a párom szüleihez és ott vannak a gyerköccel. Vasárnap este viszi haza és még csak most fog haza jönni.

Monic
Látom jó éjszakátok volt a mai is ilyen legyen. Az ikrek tápszeresek, de valamelyiktől olyan pocifájosak lettek(valami baromi drága volt a nevére nem is emlékszem).

Zsuzska
Gyönyörű Olivér én is akarok ilyet. Én amilyen lánypárti voltam annyira örülnék egy kukacosnak. Persze amióta olvaslak benneteket. De most már úgy vagyok vele mindegy, hogy mi csak JÖJJÖN már!!

Kata
Jobbulást párodnak.Ha jól emlékszem ti fogtok Milánóba menni?
Imádom még lánykoromba rengeteget voltam kint.
Anyukám húga kint él.

Vicky
Szoritok neked++++. Nekem sajna nem kellett tesztelnem mert idő elött megjött :cry:
meli80
 
 


Csajok

Az normális, hogy pé-től fájnak a cickoim, tiszta eresek és olyan kemények, mint a szikla? 1-re nem várom.
meli80
 
 


Meli,
köszi, páromat ma teletömtem vitaminokkal, meg rengeteg teával és úgy néz ki hatott.
Igen, mi megyünk Milánóba. Egyelőre nem tudom még elképzelni, hogy hogy zajlik majd a terhességem, vagyis inkább azt hogy hogy hol...de majd eldöntjü, ha itt lesz az ideje.

i.kata
 
 


KATA
Jó lett! 8)

MELI
Nem írtad hány éves.
Nekem is mindegy mi lesz, de azért a szívem mélyén kislányt szeretnék.
Már alkalmazom a titkot és a vonalzóim is lányosak! :lol: :lol: :lol:

Itt volt a barátunk azt mondta 5 perc erre jól leült jól bepálinkázott segg részeg, most próbál épp hazacsámborogni, még szerencse hogy csak 4 házra lakik innen. Még híradó alatt jött azóta ivott! Pedig nagyon nem szokott még soha nem láttam csak üditőzni! Alig bírt felállni a székből, alig bírtam ki röhögés nélkül. De már a végén kiakasztott, mert elkezdte ő is a hülyeségét, hogy a párom fia legyen a nappaliban ha jön, ott is el tud aludni, meg hogy én miért akarok az első hetekben a picivel lenni, megszokja és nem akar külön aludni később. Hát kész voltam tőle, egy gyereke nincs, de olyan profi. Azt hiszem meggyűlik a bajom majd az okoskákkal!

dita75
 
 


MELI
Mindenkinél más tünetek jelentkeznek, és sajnos egyikből sem lehet igazán következtetést levonni hogy épp mi okozza, pl a cuklus végénél jelentkező tüneteknél sem lehet tudni, hogy a piri közeledtét jelzi vagy épp babát! :? :? :?

dita75
 
 


kata: Az inszemeseknél csak pisiteszt van.

linacska: A piros szép szín, olyan jó csajos és nagyon modern is mostanában. Remélem azért Lili majd megnyugszik.

meli: Ezt sajnálattal hallom. Nekem az elsőnél megjött, a másodiknál nem.

dita: Te leszel azoknak a gyerekeknek az anyja.Te tudod, hogy mi a jó nekik. Szard le őket. (bocsi)

Lehet, hogy tényleg fogok tesztelni, de akkor csak aznap reggel. Nem akarom, hogy váratlanul érjen a dolog, bármit is mond.

Nagyon jók lettek a vonalzók.



vicky79
 
 


Jó reggelt!

Kép

Alig tudtam visszaolvasni! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Jó reggelt!
Panelban lakunk(9-ik emelet). 3 hete történt az első eset, tegnap meg a másik. Pontosan éjjel fél 2-kor.
Történet: a nő 180 cm, a pasi 160cm a kissrác 6 éves. Arra riadunk a párommal űvöltenek, mint állat tönkre ba....ad az életem, kinyirlak benneteket. Vagdalják egymáshoz a könyveket, huppog az egész lakás, csapkodják az ajtokat. A pasi szerintem full részeg lehetett. Ez eltartott egy fél órát.
Most 7 órától folyt köv. Nem értem miért nem lehet kultúrált körülmények között elintézni (halkabban). Ha ennyire utálják egymást, miért nem lehet elválni. A legjobban a kissrácot sajnálom, hogy milyen anyja meg apja van. Az bosszant a legjobban, hogy ilyen embereknek van gyerekük akik nem foglalkoznak vele semmit, de szerintem sok jó szót nem kap tölük. Szegény gyerek tiszta idegbajos lesz ha felnő.
Aki szeretne, meg jó helyen is lenne a baba, annak meg nem sikerül.
Bocs, hogy kicsit hosszura sikerült, de muszály volt leírnom.
meli80
 
 


Jó reggelt kismami!

A párom kisfia most volt 8 éves.
meli80
 
 


Szia Meli!
Én is laktam már panelben szerencsére csendes szomszédaink voltak!
Hát ezek a kérdések már itt mindannyiunkban felmerültek. Nálunk még családon belül is vannak rossz példák, de hát sajnos ez van!
Az a gólya nagyon elnézi sokszor hogy hová pottyant! :roll: :roll: :roll:

Párom fia is annyi volt amikor idekerült. Pár hónapig minden oké volt utána jött a pokol! :roll:

Ti mióta vagytok együtt pároddal?

dita75
 
 


Dita
4 éve vagyunk együtt ebből 2 éve már házasok. Remélem nálunk nem fog megváltozni a helyzet.

A szembe szomszédunkék meg nem 100-ok. Múltkor nézek ki a kémlelön mi ez a ricsaj. Hát a kiscsajok mosták fel az előterünket egy szál polóban bugyi, ill papucs nélkül. A pucér feneküket meg figyelhettem. Lehet maradi vagyok és ez a módi :lol: Ja és a szülök egyedül hagyják otthol a piciket. Az egyik másfél év körüli, a másik kettő és fél lehet. Felelőtlenek.
meli80
 
 


MELI
Te jó ég? Mi még a 12 éves gyereket is ritkán hagyjuk itthon egyedül. Lásd szombati eset, fél órára mentünk el csak postán voltunk sehol máshol és mire visszajöttünk nem volt víz, és baleset is történhetett volna mert vascsővel kardozott a két gyerek.

dita75
 
 


Dita
Hát a párod fia sem semmi. Elzárni a vizet, de ez , hogy jutott eszébe?
A szomszédék laknak a lépcsöhöz közel és ott a babakocsijuk és múltkor amikor egyedül voltak azt játszották, hogy abba ugráltak bele mind a ketten. Engem meg az infarktus kerülgetett mi van,ha megbillenik a kocsi ők meg borulnak lefele.
meli80
 
 


MELI
Nem semmi! Én a nyáron nagyon ki voltam akadva a szomszédunk sógornőjén.
Egy édes 3 hónapos kicsilányt tologatott az utcán tök egyedül a szomszéd kislánya. Azt hittem nem igazi baba van benne, csak akkor láttam, hogy igazi, amikor szólt a kislány hogy nem nézem meg a kisbabát? Nagyon édi volt, gyönyörű kisbaba, de olyan lópokróccal volt betakarva hogy a kutyám alá nem tennék olyat, és piszkos volt az arca ruhája a kocsit is mintha kukázták volna.
Sosem gondoltam volna, hogy abban egy igazi gyerek alszik.
Később mesélte a szomszédom, hogy az anyuka a sógornője és hogy már van egy fia másfél éves akit odab....t a nagyihoz, és hogy most is terhes megint.
A kislányt már nem szoptatta de a nyári melegben egy tea nem volt nála pedig több kilóméterről a 8-as főút mellett tolta őt ide (kb. 2 órás séta ha nem több) azért hogy kérjen 500 Ft-ot cigire. A kisbaba nyakig caros volt, még egy cserepelust sem rakott be nemhogy csereruhát. A szomszédom adott rá valami pólót a kétéves kislánya ruháiból és volt itthon textilpelus abba betekerte. Adott nekik buszra pénzt hogy ne kelljen babával megint a főút mellett végigmenni, de elrakta a pénzt és nem szálltak fel a buszra.
Nagyon ki voltam akadva, még sírtam is. Páromnak mondtam hogy ha előbb tudom mindezt bár sejtettem, akkor elveszem tőle a gyereket. Sztem még örült is volna neki!

dita75
 
 


MEntem kezdődik a babapercek és a meddőségről lesz szó benne! Pá!

dita75
 
 


Sziasztok!

Tök jól telt a hétvége. Jó volt egy kicsit bulizni. Tök jó volt a társaság.
Tesómék is jól vannak. Szept.11-re van kiírva, éa baba nemétől függően Dóra vagy Péter lesz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ja , f@szául megfáztam. Taknyos vagyok, fáj és kapar a torkom. Most vettem egy neocitránt, meg iszom a kamillateát.

Reggel meg indulunk síkfőkútra, remélem nem leszek sz@rabbul.

Megint elkezdtem lh tesztet használni. Tegnap full pozi lett, így ma még mindenképp össze kell bújni férjecskével.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI
Örülök, hogy jól telt a hétvége!
Jobbulást neked, most ebben az enyhébb időben sajnos mindent össze lehet szedni, már ki sem merem tenni a lábam itthonról, mert ahogy kimegyek már fáj a torkom, taknyos vagyok én is.

Kellemes időtöltést férjecskével! :wink:

dita75
 
 


Bumi
Jobbulást!

Dita
Hol nézted a meddőségről a műsort? Volt benne valami érdekes amit még nem tudunk?
meli80
 
 


MELI
tv 2-n szokott lenni reggelente de nagyon rövid csak pár perc.
Semmi érdemleges nem volt benne, nem maradtál le semmiről :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Most mennem kell melozni. Este jövök.

Sziasztok!
meli80
 
 


Én is megyek takarítani, hétvégén nagy koszt csináltak a fiúk.
Majd délután visszanézek!

Kellemes napot mindenkinek!

dita75
 
 


Sziasztok! :)

Dita: Csak szépen lassan a takarítással! Nehogy túlhajtsd magad kismami! :)

Undorító ez a szeles idő.. Tök jól érzem magam hasügyileg, mármint, hogy Niki sehol nem nyom, elmennék sétálni, de még ekkora hassal is elvinne a szél... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Sziasztok!

Ditusom!

Csak óvatosan a takarítással!!!!

Katus!
Lalót mi is a 9. héten mondtuk el a szülőknek, addig lapítottunk. Sz@r volt, de azt mondtuk, h nem sikerült az inszem.
20150601134430
 
 


kész vagyok, csak lightos takarítás volt. A szekrényeket egy kis sámliról ülve takarítottam, hogy ne kelljen hajolgatni! :lol: :lol: :lol: és a legtöményebb takarítószerem a mosogatószer. Azt is gumikesztyűben, mert tegnap is piros volt a kezem a mosogatószertől. Fürdőt majd délután .......... elfáradtam!

DENIKA
Nekem is ez a bajom. Tök szépen süt a nap, de itt a Bakonyban mindig fúj az a tetves szél, akkor is ha máshol nem! Azért március végéhez képest igazán lehetne jobb idő!

VIKIMAMI
Milyen titkolózósok vagytok!!! És hazudósak is! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


A laptetőmet felajánlom Bikfynek!

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: