Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, sajnálom Ditus.:(
A bogyó(k) majd kárpótol(nak) mindenért:)
Vendég
 


Köszi Ditus a laptetőt!:))) Jól jön:) Tökre örülök neki, köszi!:)
Vendég
 


Dita,
azt megértem, ha a párod védeni próbálja a fiát, de azt láthatja, hogy ez nem vezet sehová. Gondolom az évek alatt rájöhetett volna, hogy nem akarsz rosszat, csak nyugalmat, szóval kicsit összedolgozhatna veled a gyereknevelés terén. Meg gondolom azért is van veled, mert jobb vagy mint az ex, szóval...
Na mindegy, ez egy nehéz téma és nekem nincs sok tapasztalatom, csak a másik oldalról tudok nyilatkozni.

i.kata
 
 

 
 

TWIST
Nagyon várom már hogy már kézzel fogható legyen a dolog, mert most még van energiám fennakadni az ilyesmin akkor már nme lesz és nem is akarom már más gyerekét nevelni, én azt hiszem mindent megtettem már amit csak lehetett.
Nem vagyok olyan gonosz mint az ex-asszony aki még a cipőt is sajnálta a párom fiától. Szóval tényleg nem tudom mit tehetnék még, de sztem semmit.
Azonban ha azt látom, hogy a közös gyermekünk rovására megy majd vmi a gyerek miatt azt azért szóvá fogom tenni, és harcolok az igazamért mint az anyaoroszlán. :D

Na beszéljünk valami vidámabb dologról, mert azon vettem magam észre hogy mióta megtudtam hogy itt van Bogyókám már szinte nem is foglalkozom vele, csak egyfolytában nyavalygok valami más miatt. Ebben a kérdésben már lenyugodtam és jött a többi egyéb más, de megpróbálok mindent úgy intézni hogy a lehető legjobb legyen nekünk. Annyi nagyobb kellemetlenséget átvészeltünk már, biztos a többin is sikerül majd átlépni.

dita75
 
 


KATA
Tudom te egy kicsit érdekes mostohát fogtál ki, de most felnőtt fejjel és kérlek őszintén válaszolj, én is olyan vagyok mint az a nő? Apukád felesége? Én nem akarok gonosz mostoha lenni és sztem nem is vagyok, ha az lennék nem is foglalkoztatna ez a része a családi életünknek szarnék bele. Én csak egy jól működő családot szereték, szabályokat vinni nem csak a gyerek életébe hanem a sajátunkba is mert láttam már sok példát magam előtt ahol a családok nagyon elcsúsztak és pont ilyen banánhéjakon mint mi, és én nem akarok abba a hibába esni.

dita75
 
 


Sziasztok!

Timejka!
Képzeld, letörölték arról az oldalról az Avivát, ahonnan én is letöltöttem annak idején. Tegnap éjfélig keresgéltem, honnan lehetne megszerezni, van még egy ötletem, majd azt megpróbálom. Jó? :wink:

Jaj ezzel az üdülési csekkel jól megijesztettetek. Ápr 22-én lejár egy 50.000-es csekkem. Hol lehet hosszabbíttatni?

Amúgy tavasszal a Hotel Hélios-ban voltunk Hévízen. Teljes ellátás, sok fürdés, mit mondjak? Pazar volt. :lol: Azt merem ajánlani mindenkinek, mert tök jó hely.

Dita, én nem is tudok mit mondani erre a gyerekre. :evil: De talán nem is ő az igazi hibás. A férjed érzésem szerint nagyobb ludas a dolgokban. Csak az a gáz, hogy te így széllel szemben pisilsz. :?

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita!

Szerintem nem vagy gonosz mostoha, hidd el, hogy nagyon jó dolog a következetes szigorúság. Mert az nem gonoszság, az jó a gyereknek. Tudod, én egy gyermek otthonban dolgoztam, ahol az egyik főnököm katonatiszt volt. Nyugdíjas már, de ott dolgozik a gyerekeknél. NAGYON szigorúan fogta őket, mind a 8 fiút. Időnként elcsattant egy tasli, nem volt minden megengedve, szigorúság, szabályok, takarítás, stb. Mára felnőttek ezek a gyerekek. És pont ma beszéltük anyukámmal, hogy mind a 8 gyerekünkből EMBER lett!!! Mind megállja a helyét az életben, jó lelkű, dolgos fiatalemberek lettek. És ha nincs ez a szigor, amit ez a katona főnököm megkövetelt, semmi se lett volna belőlük. Mint ahogy látom is a nagy suliban, ahová én elkerültem a gyermek otthonból. Na azok pofátlanok, lopósok, stb. Bezzek az én gyerekeim. Mindegyik egy cukitündér. És nagyon büszke vagyok rájuk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Vasárnap ha elmegy a gyerek ismét le fogok ülni a párommal és most már biztos jobban fog hallgatni rám, legalábbis remélem, mert mégiscak itt van már a másik gyereke a pocakban és felelősséggel tartozunk iránta is, az új jövevény érkezésével meg fog változni néhány dolog és ezt tudatni kell a gyerekkel is mielőbb. Akkor már nem bömböltetheti naphosszat a magnót, stb., és kevesebb figyelem is fog rá jutni a bébi mellett, de persze meg kell értetni majd vele, hogy ettől még nem szereti majd kevésbé az apja csak hát eddig egyedül volt, elkényeztették, de sajnos a tesó elég sok lemondással jár nemcsak nekünk, de neki is. Na meg egy kis nevelési tanácsadás, mert van rá 8 hónapunk hogy ezt megtanulja apa, ugyanis egyetlen üvöltést nem akarok a házban hallani ha Bogyó már kint lesz. A barátnőm férje elég kiabálós és láttam a gyereken, hogy ha csak a tévében vagy bárhol hangosabban beszélnek összerezzen. hát nálunk nem lesz ilyen a hülyegyerek miatt, mert meg kell értenie szép szavakkal is hogy mi a stájsz. Igy sem ér el vele sok mindent a párom ha kiabál, sőt lehet hogy pont ez a rossz, mert bedurcázik. Már el is kezdtem összeírni néhány dolgot, és majd sokat fogok párom előtt beszélni a gyerekkel, hogy hallja mit kell tenni.

Ne törd magad az AVIVÁ-val, mindjárt végig nézem a levelezésem, mert valahol megvan nekem is csak annyira tele van a postafiókom, hogy elég nehéz lesz megtalálni, de megpróbálom a lehetetlent!

Timejka
Add meg az emiledet addig!

dita75
 
 


Dita,
az én helyzetem nem ilyen egyszerű. Nem volt soem olyan "mostoha" a családban, akivel együtt kellett volna élnem. Anyumék elváltak már 7 éves koromban és mivel anyuval laktun k, ezért az ő pasijait ismertem, és mivel nekem nagyon apa hiányom volt, mindig azon mesterkedtem, hogy anyum megint összejöjjön apummal. Apumnak csak az egyik nőjét ismertem akkoriban, de nagyon utáltam őt is, mert ugye bekavart a tervembe. Na de 13 éves koromra sikerült félig-meddig célba érnem és összeköltöztünk újra :lol: Innentől volt gyerekkorom talán legszebb 6 éve, mert annyit élhettem úgy, hogy anyum és apum egy fedél alatt volt :lol: Aztán apum szerelmes lett és elköltözött. Az új felesége pedig csak pár évvel idősebb nővéremnél, szóval érdekes a szitu. Mi leginkább azért nem tudjuk elfogadni, mert érezzük rajta a távolságtartást, meg hogy nem kedvel bennünket. Főleg ugye engem, mert amikor apum elment miatta, akkor nem álltam szóba apukámmal 1 hónapig, mert hazudott nekem és volt egy enyhe agyérgörcse is attól.
Na, jól elkanyarodtam.... Szóval az én kamasz éveimben nem volt állandó "mostoha" az életemben, de akik megfordultak nálunk, de akik voltak, azokkal nagyon nehéz volt kijönni, mert én mindig azt szerettem volna, ha nekem van egy igazi családom anyuval, apuval s a nővéremmel. :cry:

i.kata
 
 


Úgy néz ki, kész a töltött káposztám, remélem ehető is, mert megkóstolni már nem volt erőm. De megfőtt az biztos.

Dita,
nálunk olyan más volt ez a dolog, ugye anyuék elváltak, és én sokat voltam apuéknál, de nem azért, mert otthon nem lett volna jó, hanem mert közel laktunk, délután átmentem, ott voltak a tesómék... De amíg nem voltak, addig is holt rendes volt velem a felesége. Ő óvónő, én meg öt éves voltam, gondolom azért megtalálta velem a közös hangot, na meg én sem csináltam hülyeségeket. Én 13 éves voltam, mikor a 3 éves hugom, meg a pár hónapos öcsém már rám bízták, amíg elmentek vacsorázni, még mobil sem volt, max. az étterem számát felírták. Az öcsémmel pl. együtt voltunk bárányhimlősök, én 14, ő 1 éves, így legalább nem volt gond, hogy ki marad vele otthon. Visszagondolva, én nem biztos, hogy rá mertem volna magamra hagyni egy egy éves gyereket. Én is gyerek voltam. Szóval mindegy, mi a mai napig jóban vagyunk. Sőt anyuék is egymással, apu második esküvőjén ott voltunk családostól. Anyu, új hapsi, anyu tesójáék, szülei...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy, Bp-en a Széna térnél, az ún. Hattyú házban van az üdülési csekkesek ügyfélszolgálati irodája, ott tudsz hosszabbítani, az ár 10%-át kell érte fizetni.
Megkeresem a linket, ha van....
Vendég
 


Dita,
szóval csak azt akarta kihozni ebből a hosszú irományból, hogy nem tudhatod sosem, hogy egy tini miben mesterkedik, mit miért csinál. Nem kell ahhoz neked gonosznak lenned, hogy ő lázadozzon.
Amúgy apuméknál látom, hogy apum mivel nem élt velünk kis korunkban (vagyis tesómmal még igen, de amikor én megszülettem, akkor őt kiküldték 5 évre Moszkvába akadémiára), ezért a hugimnál most próbálja bepótolni azokat a dolgokat, amiket velem nem élhetett át, vagy amit a tesómnak és nekem nem tudott akkoriban megadni. És náluk most pont ugyanaz a helyzet, mint nálatok. A felesége próbál következetes lenni, de apum mindent megenged a huginak, neki mindent szabad, rengeteget költ rá.
Lehet párodnak is van egy kis bűntudta, hogy egyedül hagyta a fiát az anyjával és ilyenkor amikor nálatok van, akkor akar neki mindent megadni, megengedni, nem?

i.kata
 
 


ÜDÜLÉSI CSEKK saját ügyfélszolgálati irodái

Cím Telefonszám Nyitva tartás
1015 Budapest, Hattyú u. 14.
budapest@nusz.hu 248-2150 H-K-Cs: 9-16-ig
Szerda: 9-20-ig
Péntek: 9-11-ig

4026 Debrecen, Péterfia u. 2.
debrecen@nusz.hu 52/320-853 H - P: 8 - 14-ig

3530 Miskolc, Mindszent tér 1.
miskolc@nusz.hu 46/509-515 H - P: 8 - 14-ig

7622 Pécs, Bajcsy Zs. u. 14-16.
pecs@nusz.hu 72/210-829 H - P: 8 - 14-ig

6720 Szeged Széchenyi tér 17 1/118
szeged@nusz.hu 62/424-799 H - P: 8 - 14-ig

8000 Székesfehérvár, Várkörút 44.
szekesfehervar@nusz.hu 22/328-594 H - P: 8-14-ig

9700 Szombathely, Semmelweis. u. 2. II.em.
szombathely@nusz.hu 94/345-620 H - P: 8 - 14-ig

8200 Veszprém, Szeglethy u. 1. I.em. (Belvárosi Üzletház)
veszprem@nusz.hu 88/442-768 H - P: 8 - 14-ig
Vendég
 


KATA
Hát ez érthető! Én ezt a részét is megértem hogy nem lehet könnyű a gyereknek, hogy a szülei nincsenek együtt, de erről én nem tehetek közben volt még egy exfeleség, gondolom ő sem sokat! De hát a gyereknek nem mondhatjuk meg, hogy az édesanyja volt szíves megcsalni a páromat ráadásul azzal a palival akivel most is egy fedél alatt él a gyerek, és ezért váltak el.
Nagyon pici volt még akkor, és ennyi idő alatt már rá kellett jönnie, vagy megszoknia, hogy ez már visszafordíthatatlan. Apjának el kéne mondania, hogy nem akarok rosszat neki, és hogy hallgasson jobban rám, már csak azért is mert mégiscsak befogadtam őket, legalább ennyivel tartozzon már a gyerek, ha másért már nem is.

LINÁCSKA
Hát idilli kis család lehettetek még igy csonkán is. Irigylem nagyon.
Láttam már ilyet, nem tudom hogy csinálják.
De ahogy írtad te nem csinálták hülyeségeket, így a konfliktusok biztos elenyészőek voltak, ha voltak egyáltalán. Talán egy kislánnyal jobban ki lehet jönni, főleg ha még csak 5 éves. De hát az időt nem tudjuk visszafordítani.
Akár fiú akár lány minden nevelés kérdése, és Katának abban igaza van hogy egy kamaszgyerekkel már sokmindent nem tudok kezdeni. 5 évesen lehet hogy én is az ujjam köré csavartam volna!

dita75
 
 


BIKFY
Közben megtaláltam az avivát, megvan a Timejka emilje, akkor átküldöm neki.

dita75
 
 


Megyek csinálok egy kis almakompótot. Megkívántam!

dita75
 
 


Avivát köszi! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Nagyon köszönöm, hogy kerested.

Dita
Csak most tudtam géphez jutni, nem lesz gépem a hétvégén. mOST küldtem a címet, de látom megvan. Köszönöm szépen!

Anyumék elváltak apunak, anyunak is sok éve van párja, tök ól kijövök mindegyikkel. Sőt a párom szülei is elváltak, mindegyiknek van párja és velük is minden oké. Nekem szerencsém van. Bár mosthohám nincs, de volt a párom tesója, akivel együtt laktunk sok évig, néha kiakasztott.

timejka
 
 


Sziasztok!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dita
Most már nyugodj meg egy kicsist :lol: Bár tudom, hogy az ilyen helyzet nem igazán jó. Apuka ne most karja behozni az elvesztegetett éveket.

Nem nagyon tudtam olvasni. Most megyünk már haza a tesóméktól. Maj jövőhéten találkozunk.

Kata
Kicsit kések a válasszal, a tesifelvételi volt. Jövő hét második felébe mondják meg az eredményt. Annyira nem leszek elkenődve ha nem veszik fel, akkor megy a Minervába.

Mindenkinek jó pihenést, jó hétvégét.
Jó éjszakát!

timejka
 
 


Jó éjt Timejka!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Én is megyek jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
ilyen korán mész aludni?????????????
Nálunk nem tudom, mikor lesz este... A lányom fél 2-től negyed 7-ig aludt. Szerintem nem mostanában lesz álmos. Nekem meg már majd leragad a szemem. Reggel 9-től este fél 7-ig főztem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na még itt vagyok.
Dita még nem küldted át ugye? Várom nagyon :lol:
Most viszont már tényleg megyünk haza, mert álmos vagyok, volt egy lányom is tegnap és kicsit nem jól aludtam. Szép álmokat mindenkinek.

timejka
 
 


Sziasztok,

Kata,

én is a BABE-t használtam, nagyon szerettem. Aztán a terhesség utolsó heteiben Milupát vettem mert az olcsóbb, hát nem ért semmit, így lett is 3-4 csíkom de egyáltalán nem durvák.
Épp a magzatvíz elfolyásának reggelén mentem el a patikába és vettem jó drága Vichy krémet a pocakra ami azóta is felbontatlan. 1-2 héten belül viszont elkezdem használni mert utólag is halványítja a csíkokat.
Érdekes, hogy nekem inkább a combom lett csíkos, pedig csak 13 kg-ot híztam :roll:

Dita,

elég volt elolvasni a soraidat és felment bennem a pumpa. :evil: Ezzel a gyerekkel rengeteg a gond.
És NEM vagy mostoha! A mostohák nem olyanok mint te :wink:

Ennyire futotta, rohanok fürdeni aztán fürdetni, Danikának ma rossz napja volt, sokat sírt. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka,
az is lehet hogy a Minervával jobban jártok, mert melette még mindig tud majd aktívan sportolni, ha szeretne vagy szeretnétek :wink:

Monic,
én ezt nagyon szeretem. 3 napja használom, de olyan jó, hogy nem az a tipikus zsíros krém, hanem egyből beszívja a bőröm és nem érzem azt a kellemetlen érzést, amit a többi testápolótól. Amúgy én is a Vichy és a BABE között vaciláltam és egy árban is voltak. Nem tudom miért választottam ezt. De azt hiszem ebben kicsit több van, mint a Vichyben. Mennyiért vetted a V-t? Nekem 5ezer valamennyit mondtak a patikában rá.

Timejka,
az biztos más, ha a válás már akkor történik, amikor felnőtt vagy. Nekem születésemtől volt ilyen kacifántos a dolog. :roll:

i.kata
 
 


Csajok a legjobb krém az a Hipp-nek a terhességi csikok elleni krémje, 2800 Ft körül van 200 ml. Mindenkinek ajánlom. Én is először Milupát használtam de drága volt és szar. Ezt megtaláltam a Müllerben láttam, és láss csodát. Egy csikom sem lett a Sotén a csodámra jártak hogy ekkora has, és no csik.

Jó éjt csajok

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok
Tegnap este hulla voltam nem volt erőm jönni. Megfürödtem kajcsiztam és szunya. Reggel apátl elkapta a hév :oops: Bezzeg ő most alszik én meg itt vagyok. Pedig nekem kell menni dogozoba.

Dita
nem irigyellek a párod fia miatt, jó rossz egy kölök. Ilyen problémám nincs nagyon jó gyerek, szót fogad. Apja, ha lehurrogja valamiért jön hozzám én meg megvédem. Az elején voltak olyan dolgok minden héten játék, meki . Nekem ez annyira nem jött be. Szóvá tettem minek igy elkényeztetni egy gyereket. Azóta ritkultak a dolgok.
meli80
 
 


Jó sokat irkáltok. Hétvégente jó sorom van, nem kell fözni, általában mindig melozok.
De van egy rendi anyukám és anyosom akik mindig ugy feltankolnak, hogy csak hét közepe fele kotyvasztok. Ahogy olvastalak benneteket ti kész szakácsok vagytok hozzám képest. :oops:
Ha hétvégén szabad vagyok akkor megyünk hozzánk meg a páromékhoz. A sógornöméknél ikrek vannak úgyhogy ott ki tudom magam babázni amig nekem nem sikerül.
meli80
 
 


Monic

Hogy telt az éjszakátok?

Megyek reggelizni és készülödök.
meli80
 
 


Látom sehol senki én léptem dolgozni.

Szép napot mindenkinek!
meli80
 
 


Kép

Kép

nálam parább mami nincs, megláttam hogy halvány a csík, kellett két perc mire rájöjjek, hogy a controllcsík halványabb :oops: :oops: :oops: :lol: 8)

dita75
 
 


Tegnapi témában:
reggel kimentem apus csinált reggelit! :shock: Kimentem pipilni, tesztelni látom hogy ott van a gyerek telefonja a wc mellett. Kivittem neki, hogy ne tartsa a fürdőben mert az egy vizes helység, gőz, pára van bent és tönkremegy a telefon. Megértette megköszönte, hogy kihoztam neki. Aztán témára rácsapva mondtam neki, hogy tegnap sem akartam neki rosszat, mint ahogy most sem a telefonnal csak meg kell értenie mit szabad és mit nem, és hogy ha hazudik akkor nem fog benne senki megbízni. Ha netalántán igazat mondana abban is kételkednék, vagy nem hinnénk el, és meg fogja majd látni hogy milyen rosszul fog neki esni, de csak magának köszönheti. Mondtam neki egy példát is a gyerekkoromból hogy nálunk mi volt, és még érdeklődött is, hogy meséljem el bővebben a történetet. Apja csak hallgatott mint a sült hal. Aztán amikor kiment a gyerek, mondtam neki, hogy remélem tanulsz hogy kell beszélni a gyerekkel. Nem szólt semmit ő is kiment. Amikor visszajött azt mondtam neki, hogy most pedig leülsz és végighallgatsz, elmondtam neki, hogy meg kell tanulnia szép szóval a gyerekkel beszélni, mert ha üvölt vele csak durci lezs a gyerek, és ha rácsapja az ajtót igenis akkor is utána kell menni és elmagyarázni neki olyan hangon hogy mit miért nem szabad és hogy kéne, hogy értsen a szóból, érezze hogy nem viccel, ez bizony komoly, de ehhez nem kell kiabálni. Aztán ha elmagyarázta kérdezze meg, hogy neki van-e vmi problémája, mert ha van akkor beszéljék meg azt is, aztán simizze meg a fejét, hogy most az egyszer nincs büntetés, mert nem tudtad mi a helyes de most már tudod és ha mégegyszer ilyet csinálsz akkor büntetést szabunk ki rád. Nem szólt semmit csak annyit, hogy most hogy kiosztottam segítek - e neki az udvaron. Én meg átöleltem és mondtam neki, hogy nem kiosztás volt csak tudom, hogy a férfiak főleg a hétvégi apukáknak nincs érzéke a neveléshez, és szeretném ha jól müködő család lennénk, és nem hülye a gyereke egyáltalán képes tanulni de ahhoz neki is fel kell nőni a feladathoz, azt hiszem itt az ideje! Aranyos volt utána tök szépen beszélt hozzám és simizett meg megpuszilt, pedig nem az a szeretgetős fajta. Remélem célt érek lassan de biztosan! Most tök jól érzem így magam! Minden bosszúságom elszállt.

MELI
Mivel foglalkozol? Akkor ilyenkor párod kettesben van otthon a kissráccal?
Hány éves?

TIMEJKA
Máris küldöm az avivát!

SUSKA
Te is nagyon jó bőr vagy hogy nem lettek csíkjaid!

MONIC
Remélem jól telt az éjszakátok!

LINA
Jó alvókája van Lilinek! :)

dita75
 
 


Jó reggelt!

Dita,
szépek a tesztek! Ezt mind ma csináltad?
Örülök, hogy jól zárult a tegnapi problémás napotok. Remélem párod nem felejti el 1 hét múlva a mai beszélgetéseteket.

Én megyek le anyumékhoz, párom meg marad itthon lábadozni, mert lebetegedett. :evil: Holnap persze megint utazik el.

Szép vasárnapot!

i.kata
 
 


KATA
Ja nem csak az alsót, most már szerdáig nem is fogok tesztelni és vélhetőleg már azután sem, mert minden rendben lesz Bogyóval odabent! :D

Csak szemléltetőleg teszem fel az előzőeket, hogy lehessen látni milyen szép erős már a csíkom sokkal erősebb mint a controll. 8)

Párodnak jobbulást! Igy még carabb lesz majd elutaznia! :? :? :?

dita75
 
 


Sziasztok,

Kata,

meddig vártok a bejelentéssel?

Meli,

üdv közöttünk :wink:
Remélem téged is elkap a babaeső és nagyon hamar babás leszel. :lol: Nagyon kedves anyukád és anyósod, hogy főznek rátok a hétvégén. Mit dolgozol?

Dita,

tényleg a kontroll csík a halványabb :lol: :lol: :lol: Annyira jó nézegetni a szép teszteket!
Apusodnak pirospont, és Katához csatlakozva remélem nem felejti el a történteket :wink:

Zsuzska,

ügyi vagy, hogy nem lettek csíkjaid :wink:

Nekünk nagyon jó éjszakánk volt. Rájöttem, hogy tegnap hajnalban adott tápszer okozta Danika nyugtalan napját, de mivel nem volt tej nem tehettem mást. De mostmár van tej, minden rendben, Danika kisangyal és 9-ig aludtam :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


TIMEJKA
Pár perce átküldtem az avivát, 3 emilbe ment át!
Jó pár oldal! Remélem neked jobban beválik mint nekem!
Pusza!

dita75
 
 


MONIC
Ez szuper! 9-ig? Danikának is extra nagy pirospont! Ma ilyen pirospont osztogatós nap lesz remélem!

Hát én is bízom benne hogy nem felejti el senki a mai beszélgetést, mert tény hogy hajlamosak rá, de hát majd sűrűn emkékeztetem rá őket!

dita75
 
 


Dita,

azért a hajnali 3 és 6 órai szopinál fent voltam, de Danika nagyon ügyes volt mert mindkértszer csak evett, büfizett és már aludt is vissza.
Jól teszed, ha emlékezteted őket :wink: Te aztán gatyába rázod a családot. Nagyon jó anyukája leszel Bogyóéknak is :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dituli,
látom, itt "bujkálsz"!!! :lol:
Gyönyörű a teszt, no para, ott van a Babó! :wink:
Sztem fantasztikus Anya leszel, a nevelt fiaddal is tökéletesen bánsz, irígylésre méltó!!! :D
Írj UH után!!! Nagyon szurkolok!!! :D
(bocsi, hogy ide írtam, de a blogodra nem tudok írni, nem enged be :oops: és a lelkes szurkolók közé tartozom!!! :D )

Mindenkinek a legjobbakat, pusza! :P

tillidian
 
 


TILLI
Édes vagy! Írok a gynevacba neked, eléggé kihalt mostanában ezért ritkán nézek arra! :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Jó reggelt!

Meli, hogy-hogy dolgozni kell menned vasárnap, mi a munkád?

Ditus, öröm volt így egyben elolvasni a soraidat, hogy végül is happy end lett, nagyon szépen megoldottad a dolgokat, szuper csaj vagy!:) Ezt máskor is így kell majd. Azt sajnálom, hogy előtte nagyon sokáig rágtad magad, kikészítetted magad, sokat szenvedtél. De sajnos az életben tényleg így van, hogy sokáig emésztjük magunkat egy problémán, mire végre beszélni tudunk az illetővel és utána hamar megoldódik a dolog. Csak a beszélgetésig nehéz eljutni, sok a kétség, a lelkiismeret furdalás, végig kell gondolni a lehetséges következményeket, vigyázni kell, hogy úgy süljön el a dolog, ahogy szeretnéd, ne legyen félreértés stb.
(Én úgy vagyok vele sajnos, hogy sokáig nem szólok annak, aki megbántott, csak gyűjtöm magamban a rossz dolgokat, rágom magam, esetleg máson vezetem le a tehetetlen dühömet. És aztán is nagyon félek beszélni az illetővel, mert rosszul sülhet el. De szerencsére néha jól sikerül a beszélgetés. Múlt héten is fél év után sikerült tisztáznom valakivel 5 perc alatt a félreértéseinket és azóta lehullott a vállamról a teher, amit magamban hordoztam ilyen sok ideig. Hatalmas megkönnyebbülés és büszke vagyok magamra, hogy nagyon jól sült el ez a beszélgetés, nem volt félreértés, pontosan fogalmaztam, jól adtam elő és meg is volt a jó hatás.)
Vendég
 


Csajok, akkorát koppantam az előbb:

"Kedves Fórumozóink!

Sajnálattal közöljük, hogy gazdasági okok miatt 2009. március 28-án oldalunk megszűnik.

Köszönjük, hogy eddig velünk voltatok!

A nőivonal.hu csapata"

Ez szörnyű!! A Babanet remélem, sosem szűnik meg!
Vendég
 


TWIST
hát ez nagyon érdekes.... látom váltottál vonalzót is gyorsan. :roll:

Hát az igazat megvallva én mindig arra várok hogy párom intézze ezeket a ügyeket, mert ő az apja, de hát úgy látszik nekem kell kézbevennem a dolgokat, mert ha rá várok abban nem lesz köszönet.

Mindenkinek kellemes vasárnap délutánt kívánok!

dita75
 
 


Ditus, Te aztán piszkosul belehúztál, ügyes vagy hogy a sarkadra állsz, nálunk is azóta van rend amióta én a sarkamra álltam még 3 éve voltunk cirkusz belőle, de hála Istennek azóta minden ok. A gyermek azóta is gyártja hazugság halmazait, de már a férjem abszolut nem kételkedik abban hogy kinek higyjen nekem vagy neki. Mondjuk én a nevelt lányom aki most 19 éves évente háromszor látom, :lol: és annyi pont elég belőle. :wink: Olivér elmúlt egy hónapos de még nem látta, nem baj, majd azé ballagás előtt magmutatjuk neki :wink: :wink:

Moncsi, nálunk Olivér aludt éjféltől fél ötig aztán megetettem és nem aludt vissza játszott fél kilencig én teljesen kidőltem na akkor visszaaludt és azóta is majdnemhogy alszik, én is mostanra már kipihentem magam. Nagyon fáj a pocakja este 9-11 között eladjuk a házat :roll: :oops:

Kép
pgsuska
 
 


Csajok felteszek pár képet a gyermekeimről! :lol: :lol: :wink:

Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nagyon nem jól vagyok ezért sokat fekszem.Tegnap ettem húsos káposztát és nagyon megkínzott tegnap este óta meg folyamatosan szédülök...veletek mizujs?
Zsuzska szépek a gyermekeid:)!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Gondoltam benézek de most megyek feküdni mielött ide beszédülök a számitógépasztal alá!

Majd jövök ha fent tudok többet lenni!!
Addig is sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


SUSKA
Egyszerűen csodaszép Oroszlán! Ha megúnjátok remélem tudod rám számíthatsz. Sajnálom a pocakot, gyógysimi megy neki!

Nagyon muzikális lesz ez a gyerkőc! 8) Pár év és aggódhatsz mindkettőért!

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: