Eveta:
De tündéri lehet a lányod!
Isteni áldás,hogy ilyen lelkesen segít!!!
Gond addig nem nagyon lesz,amíg csak fekszik a kistesó. A problémák akkor szoktak kezdődni (nálunk
),mikor az addig egyhelyben fekvő,"mindent eltűrő" kistesó egyszercsak nekiáll mászni. És megközelíti az adott nagyobb tesó felségterületeként számontartott játékokat.. Huh.. Na itt kezdődnek a gondok...
Mó:
Jobbulást!!!
Enikő:
Időnként,főleg estére,mikor már annyira fáradt vagyok,hogy alig állok a lábamon,én is szoktam kiabálni. Elmondom egyszer,kétsze,.háromszor...,és bedurran az agyam,hogy direkt kivárják,hogy felálljak.. És akkor persze vigyorogva menekülnek az emeletre a kutyafülü kölkei
Tudod,Levinek is meg kell szokni ezt a helyzetet,és vannak gyerekek,akiknek nagyon nehezen megy.
(Én mindig arra szoktam gondolni,hogy mit szólnék,ha a férjem egy nap beállítana egy másik feleséggel.. Mondván,hogy "annyira szeret engem,hogy hozott nekem egy játszópajtást...".
Nem valószínű,hogy pár hét alatt beletörődnék....
)
Mondjuk kisfiúnál nem annyira jön be..,de nálunk a játékbaba vált be
Nálunk egyébként amikor a nagylányom után megszületett a 2. baba,már 3 hónapos volt a fiam,mikor "bekattant" a nagylányom. Addig komoly,ügyes "nagylány" volt,most meg - AZÓTA IS TART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - borzasztó szertelen,figyelmetlen,rendetlen. Okosnak nagyon okos,kitűnő tanuló,de ITTHON!!! Huh.. Rosszabb,mint a másik 3 egyszerre. És ez sajnos MINDEGYIK tesó születése után rosszabbodott..
Kata:
Te itt egy két lábon járó lelkigondozószolgálat vagy!! Komolyan,nagyon "szerencsés" ez a topic,hogy itt vagy!
Ahogy Tündének pontokba soroltad a dolgokat!
Édes vagy!!
Patchwork..
Hát elég régen varrtam már
,de mivel mindegyik gyerkőnek varrtam saját,egyedi ágytakarót (meg nekünk is a hálóba),Tomi se maradhat ki!!
Egyenlőre az anyagok megvételénél tartok,beavattam őket,és ennyi..
De legalább már tudom,hogy kalózos témájú lesz,mint a megérkeztem-es képe. Az már legalább készen van
(Minden quilt közepébe keresztszemezek 1-1 egyedi mintát,így sokkal jobban tetszik nekik. Oldsmobilok,virágtündérek...
)
Receptek..
Hát amiket ide felraktatok!!! Csöpögött a nyálam!!
De én ennél sokkal gonoszabb vagyok ám!
Tegnap találtam fantasztikusan jó somlói receptet a neten. Na,ma nekiálltam..
Felrakom a képét
,hátha kedvet kaptok egy kis sütögetésre.. Mert ugye ez így gonoszabb,mint a recept
Itt a recept,kicsit hosszú...
De NEM BONYOLULT!!!
http://www.szamoca.eoldal.hu/cikkek/ede ... -receptje_