Új privát üzeneted érkezett!

Melikém!
Örülünk hogy jöttél, remélem tudunk majd segíteni. Gyere többször. Majd meglátod, nagyon jó a csapat. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok!
Vagyok, csak megint csinálom a dekorációt a gyerekeknek, meg keresem Timejkának az Avivát.


+ visszaolvasok. Mi volt ma kismamikák? Írtatok sokat? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy merre van mostanság? Napok óta nem írt. Remélem, nincs semmi baj vele.

Dy!
Ha nincs is időd, legalább annyit írj, hogy megvagy! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Sziasztok!

Vagyok, még élek, időm az lenne, csak a fene essen bele már megint beteg vagyok... :( De most apa is,úgyhogy most ketten nyomjuk az ágyat! :? Elkaptunk valami vírusos vackot, állandóan hóemelkedésem van, láz még hála istennek nincs. Felhívtam ma a dokimat, azt mondta, ne vegyek be lázcsillapítót, csak akkor menjek orvoshoz,ha 38 felett lenne a hőm. Hát remélem ez nem fog bekövetkezni!
egyébként minden ok, kezdem kitapasztalni,hogy mikor/mitől nem hányok,úgyhogy asszem megmaradok! Ja, a reggeli kávéról lemondtam,mert ha megittam,rögtön ki is jött.
holnap jönnek anyáék látogatóba/betegápolóba,úgyhogy tök jó dolgom lesz 2 napig.... :lol:
visszaolvasni most sajna nem tudok,de ígérem,hogy hamarosan mindent pótolok,addig is jók legyetek,és csók mindenkinek!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Látom ma az időjárás volt a fő téma ;)
Jelentem. Itt reggel havas volt a táj, aztán gyorsan elolvadt, és hol sütött a nap, hogy beborult.... esett jégeső is egy kicsi, csak hogy teljes legyen a kép. Most fúj a szél és k...a hideg van!

Kata: Gratula az ikrekhez!

Drága kismamik: A kedvemért! Ne parázzatok már ennyit. Évekig azon dolgoztatok, hogy megtörténjen veletek a csoda, és most, hogy itt van nem élvezitek????? Felejtsetek el minden rosszat! Nektek tudnotok kell, hogy minden rendben lesz, mert ezt megérdemlitek, és ne stresszeljétek szegény babucikat, mert az kihat a fejlődésükre! Ha aggódni kezdtek nézzetek a hasatokra, és mosolyogjatok egy nagyot, aztán felejtsétek el amire gondoltatok, hisz nektek már megadatott, amire mi még csak vágyakozunk!!!!

Én megint túl vagyok egy hosszú héten, ami még holnap is munkával telik. Továbbképződöm. Egész délután egy fűtetlen teremben ültem. Át is fagytam, így megyek fürdeni...

Velem egyébként semmi különös nincs. A gyógyszeradagokat szépen emelgetem, a vitaminkúrát elkezdtem, 3 naponta hüvely öblögetek, és kedden megyek dokihoz rákszűrésre. Remélem most már megcsinálja. Remélem kukucska is lesz, mert akkortájt kellene lennie peteérésemnek...

hofeherke
 
 


Sziasztok megjöttem a vacsiról!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Elöször is gratulálok a kismamiknak, vigyázzanak magukra.
Rólam: 29 éves leszek, Győrben élünk a férjemmel. Neki van egy kisfia az elöző kapcsolatából aki hétvégente nálunk van. Mi 2 éve próbálkozunk a babával sajnos sikertelenül. :( Nincs szerencsém a dokikkal.
meli80
 
 


Nagyon jót ettem jól be is laktam igy most megyek is aludni reggel megyek a piacra!!!
Jó éjt Lányok! Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Meli!

Mit jelent, hogy nincs szerencséd a dokikkal? Tudod már, hogy mi nálatok a baj? Miért nem jön a pici?


Vius!
Váljék egészségedre! Jó éjszakát!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2009.03.20 21:09-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Én is megyek pihizni, holnap sajnos egész nap dolgozom.

Jó éjt mindenkinek!
meli80
 
 


Lányok, most én is elmegyek aluszni, holnap este felé leszek. Addig is puszi mindenkinek és JÓ ÉJSZAKÁT!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Akkor jutok géphez, amikor már alszotok. Akkor én is megyek. Hétvégn nem lesz gépünk valószinű, meggyógyítják.

Dy jobbulást nektek.

Meli
Kaáliba nem vltál még?

Kismamáknak NYUGODT babavárást kívánok. No para.

Dita
Nekem kb. 2 hetembe került, mire meggyőztem a párom hogy adjk el az autót és vegyünk olcsóbbat. Kitartás.

timejka
 
 


Szép jó reggelt!
Itt csodálatosan süt a nap.

Bikfy
Az elsö dokim azt mondta, hogyha akarok holnap már teherbe is tudok esni. Elküldött hormonokat nézetni ott minden OK. Azt mondta lehet PCO-m van mert egyszer kimaradt a havim. Irt clostit tök szép tüszöim lettek. Kaptam tüszörepit. Sajna nem sikerült. Elmentem hozzá újból legyenszives felirni a gyógyit erre elküldötta a sunyiba, hogy mit képzelek magamról. Legközelebb akkor menjek,ha terhes vagyok. Köszi a segitséget,többet ide sem jövök. A második dokim végülis aranyos. A páromnál csináltatott sperma vizsgálatot minden OK. Nálam HSG -t átjárható vagyok. Januárban megvolt az elsö inszemem ami nem sikerült. Azt mondta megcsinálja még háromszor, ha akkor sem sikerül kaáli. Beszéltem vele azt mondta, hogy már most menjek a kaáliba. Meglátjuk mit mondanak és annak függvényében lehet még csinál inszemet. Erre valahogy nem voltam felkészülve. Lényeg,hogy mégis felhivtam őket ápr 20-ra kaptam idöpontot.
meli80
 
 


Timejka

Jól emlékszem te már voltál ott? Irnál , hogy milyenek? Nekem Boga Péterhez kell mennem. Esetleg árakat tudsz pl.uh, sperma. A telefonban akivel beszéltem nem volt kedves növér.


Ti már jártasak vagytok ilyenekben ez mit mond nektek: hétfön 16,30,32-es tüszök nyálka 9,4 mm. Este kaptam choragon szurit szerda reggel inszem. Nem voltak nagyok a tüszök, vékony a nyálka?
Ja és reggel 7-kor adta le apa az anyagot, de nekem fél 10-kor csinálták meg. Bocs,hogy ennyit kérdezek cak nagyon bosszant,hogy nekem miért nem sikerül ? Már el is dugultam mert megyek melozni.

További szép napot mindenkinek! Este jövök.
meli80
 
 


Meli,
üdv köztünk.
Én már túl vagyok négy inszemen, a negyedikből lett Pötty, amikor semmi hormont nem kaptam, csak mivel legyilkolászom apa spermáit, átjuttatták a kritikus szakaszon.
A hétfő hanyadik ciklusnapod volt???? A nyálka elég ahhoz, hogy beágyazódjon a baba, de 30,32 mm-es tüszőt nálunk már cisztának hívják. 18-24 között már meg kellene repednie, 22 felett az én dokim már nem adott repesztőt, mert hogy cisztásodhat. Egyszer jártam is így.
A Kaáliban profik, biztos lépésről-lépésre kivizsgálnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Meli! Üdv közöttünk!:)
Nagyon jó helyre jöttél, itt most beindult a babaeső, ez biztosan szerencsét hoz neked is!:)
Vendég
 


Meli, nekem 4 inszemim volt a SOTE-I-esen. Most áttértem a Kaálira és lombikozni fogunk nemsokára. Addig még millió vizsgálat van hátra, és utána "indul a mandula".

Képzeljétek, hogy nem tudom meghosszabbítani a tavalyi üdülési csekkjeimet, mert egy hónappal lejárat előtt kellett volna. Most meg már kevesebb idő van addig, ezért a nyakamon maradtak. Mennünk kell wellnesezni a hétvégén. Tudtok valami jó helyet?
Vendég
 


Jó reggelt!

Twist,
óóó, Ti szegények! :lol: Most kénytelenek vagytok kicsit kikapcsolódni :lol: A neten biztos találsz millió helyet.

Meli,
üdv a csapatban!
Szerintem is tökéletes a méhnyálkahártyád, de tényleg túl nagy a 30 és 32-es tüsző. Viszont a 16-os az még nő a tüszőrepesztő szuritól, melőtt megreped, úgyhogy abból még lehet baba :wink:

Dy,
jó lenne, ha már kikúrálnád magad, mert ez így nem állapot! :evil:

i.kata
 
 


Meli
Milyen "kedves" a volt dokid. Én voltam a kaáliba. 13ezer az első konzultáció. Pct vizsgálat 8ezer. Sperma 12ezer. Hormonvizsgálatok 17ezer. Inszem 45-6o között. Én nem tudok menni, nmert nem tudok. Tényleg érdekes, hogy minden jó és mégse. Van egy 2 oldlas rlistám, elklüldöm ha megadod az e-mailcimet. Nem udok ma írni :lol:

timejka
 
 


Timejka,
hűű, nagyon húzós áraik vannak :roll:

i.kata
 
 


Twist

http://www.utazzitthon.hu/html/udulesic ... ztika_id=2

én itt böngészek, mert majd mi is menni szeretnénk amit én kinéztem és álmom az Egerszalók

http://www.shiraz.hu/
Vendég
 


Kata, a neten persze, hogy tudok keresni, nem ügy. A kérdésemmel a ti általatok már ismert helyekre voltam kíváncsi.
Boniko, köszi a webhelyet!
Egerszalókon már voltunk, tök jó volt! Csak kicsit messze van. De oda szívesen visszamennék.

Kata, tényleg, szerettem volna kérdezni tőled, hogy a beülti után jártál suliba? Mennyit pihentél otthon?
Vendég
 


sziasztok!

Igazatok van, de borzasztó hogy mindig van vmin agyalni és parázni, ha nem épp ezen akkor meg azon. Hát sajnos ilyen az élet, tegnap már annyit törtem a fejem itthon egyedül hogy már estére nagyon megfájdult és tiszta depibe lettem.
De azthiszem felveszem a fapofát és megtalálom a megoldást a jövőre tekintve.
Igy most már sokkal jobban érzem magam. Az idő is tök jó! Apa azt mondta hogy úgy kikerekedett az arcom megint! Hát nem tudom, pedig már hetek óta csak levest eszem, nincs is nagyon étvágyam és fogytam 3 kilót a szurimentes napokban! :?

Na de ne csak magamról beszéljek :oops:

MELI
Üdv a csapatban! DUPLÁN!!!!!!!!!!!! (enyim apusnak is van fia :roll: :roll: :roll: )
Hát ide most inkább néhány :cry: fej illene, de hát ez van ezt kell szeretni :?

A dokikkal én is két évig kísérleteztem, vagyis ők velem, ráment mindenünk a semmire, pedig ott megállt a tudományuk nekik is hogy felírták a clostit. Ennyi. Ráadásul úgy hogy uhus követés nem is volt, pedig azért így egy kicsit veszélyes. :roll: Én is bevállaltam 4 inszemet annak sem tudom hogy mi értelme volt, mert közben elzáródtam és felesleges volt. De aztán végre jött a BMC ahol tudtak nekem segíteni, aminek az eredménye itt van a pocakban! 8)

Remélem a Kaáliban te is megtalálod a számításodat. Drukkolok nagyon!

DY
Sajnálom a betegségeket. Remélem minél hamarabb kikeveredtek belőlük, és semmi baja nem lesz a babónak! Én holnap megint tesztelek.
Tegnap akkora barom voltam, hogy a hátán nem hord ekkorát a föld. Annyira álmos voltam, hogy szinte letettem a fejem a párnára és már aludtam is persze utro nélkül. Hát nagyon remélem, hogy ez az egy kihagyás nem fog ártani.
Reggel 6kor felkeltem már tömtem is magamba a 3 golyót és szentségeltem, hogy lehettem ilyen hülye.
Egy napon megyünk uhu-ra igaz? Te is jövő hét szerdán mész. Remélem lesz már szívhangod! Izgultok nagyon? Én már lerágtam a kefét! :)

VIUS
Én már rég nem nézem a Mónikát azelőtt sem néztem, csak főzés közben ment a tévé, de borzasztó különben, romák, fogatlanok tudatlan népek tömkelege!
:roll: :roll: :roll: Most már a Joshi is kezd eldurvulni, párom szokta nézni ha hazaér addigra, én meg bevonulok olyankor a hálóba és nézem a dadusosat a Viasaton! :)

dita75
 
 


BONI
Tavaly nézegettem a főnökömnek valami hétvégi kiruccanást akkor bukkantam rá a Shirazra és mondtam is páromnak, hogy na ide egyszer elmegyünk.
Nekem is nagyon bejön. A fönökömék végül máshová mentek. Ízlések és pofonok!

dita75
 
 


Twist,
mi még nem voltunk itthon egyetlen ilyen wellnes szállodában sem, szóval akkor nem tudok segíteni :roll:
Nekem szombaton volt a beülti, azt a napot végigaludtam, aztán másnap próbáltam feküdni. Szóval kb. 2 nap szigorú fekvés volt, 3 napot úgy voltam itton, hogy pakolásztam, takarítgattam, de csak lightosan, aztán csütörtökön már mentem le vidékre. Suliba csak beülti után 9 nappal mentem.

Dita,
én ma mertem először ráálnni a mérlegre és 1 kilóval vagyok kevesebb, mint a stimu kezdetén. :lol: Na de amúgy figyelek a kajára is. Pont ma úgy keltem fel, hogy tuti megint híztam, de mégsem :lol: Pedig tegnap este mit nyüszítettem egy kis csokiért, de szerencsére nincs itthon egy falat sem.

i.kata
 
 


KATA
Nálunk mindig van itthon csoki, mert párom esténként benyom egy táblával is, ha nem többel, de én nem kívánom az édeset inkább a sósat. Még a beülti után nem sokkal rámjött és ölni tudtam volna a ropiért, persze az elfogyott, és nekiálltam este 9kor sajtos tésztát csinálni magamnak! :lol: :lol: :lol:

Azóta meg a pipihúsleves a mindenem. Délben és este is azt eszem, már vagy 3 napja. Én még le van fagyasztva 4 adag csirkeaprólék, úgyhogy lesz belőle még dögivel. :oops:

Ma meg nem tudom mi lesz, mert már egy órája elment a víz, és nem tudom mi van vele. A párom meg megpattant a két gyerekkel, hogy kólát mennek venni, na ja biztos a gyereknek kell valami szarság, mert voltunk vásárolni és akkor nem mondta a párom, hogy nincs itthon kóla. A gyerekek meg itt vártak már ránk a kapuban és szinte ahogy kiszálltam ők be, Nem tudom mi a frászkarika tart ilyen sokáig de ha vesz neki valami drága szart kivágom mindkettőt mint macskát szarni, mert megbeszéltük hogy amin lehet spórolunk.

dita75
 
 


Dita,
én édes szájú vagyok, ezért nem szeretem ha van itthon bármi csoki, mert tuti rászállok. Most az a baj, hogy anyósomék holnap jönnek haza németbl és már előre látom, hogy nekünk hoznak egy zacskó csokit, pedig mindig mondjuk, hogy ne hozzanak! :evil: Úgyis ott fogom hagyni náluk...
Én most leginkább sóskát ennék, úgyhogy anyum holnap azt csinál nekem, amikor megyünk le hozzájuk :lol: És végre sikerült rávennem, hogy vegyen barnacukrot és majd azzal csinálja. Édeskét nem merem mondani neki, mert azzal szerintem nem tudna bánni :lol:
Írtad a tésztát. Én szoktam enni mostanában elég gyakran, de csak kis adagokat. Vettem a múltkor teljes kiőrlésű barilla tésztát és ahhoz szoktam valami szószt csinálni, vagy csak teszek rá pestot. Na basszus, most éhes lettem :oops:

Kíváncsi vagyok párodék mivel mennek haza. :roll:

i.kata
 
 


Dita,
vettél már valami pocakkrémet? Valahol azt olvastam, hogy ajánlott jó korán elkezdeni.

i.kata
 
 


Katus!
Pocakkrémet én nem használtam, sima babakrémmel kentem. De igazából a csíkosodás egyén függő. Én egyi dő után nem is kentem.
20150601134430
 
 


Kata, nagyon szép az alsó avatarod a picik UH képével!!:)
Az nagyon bíztató a számomra, hogy nem sokat feküdtél lombik után, és két baba is csodálatos megkapaszkodott!:) A dokinő is mondta, hogy jót tesz a járkálás, pakolászás, mert akkor jobb a vérkeringés. Szóval, nem kell majd feküdni állandóan. Otthon maradni azért lehet jobb, hogy a stresszes melóból kikerüljön az ember. Nálam ez fontos lesz majd :wink:

Ditus, ki a másik gyerek, aki nálatok van? Szuuuuuusssszaaaa, tudod!:-)
Vendég
 


Pocakkenegetés: nekem anno azt mondta a kozmetikusom, hogy eszem ágába ne jusson kenni, mert a krém felpuhítja a bőrt, és a puha bőr az hamarabb tud nyúlni, mint ami "eredetileg" ki van találva. Rajtam egy csík sem lett, se Lilivel se most. Bár tuti egyénfüggő. Rajtam a +/- 20 kg sem hagyott nyomot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


TWIST
Már két gyerekünk van, mert a gyereknek van egy barátja akivel kb. 24-ből 24-et tölt, mert még aludni sem akarnak már külön! :roll: :roll: :roll:
És párommal már ki vagyunk bukva, hogy vmi ferde hajlama lesz a gyereknek, mert folyton fújogatja magát ha jön a srác sprével, meg ilyesmi! :? :? :?

KATA
Nem vettem még krémet, de van Johnson&Johnson testápolóm, nem tudom az jó-e rá!

VIKI
Milyen babakrém? Sima babatestápoló?

LINA
Akkor te jó bőr vagy! :lol: Szóval akkor nem kented egyáltalán semmivel?
De gondolom azért testáplót használtál nem?

dita75
 
 


Dita, hát nagy élmény lehet, hogy "duplázódott" a gyerek:( Részvétem!
Á, csak nem lesz ferde hajlama a kissrácnak!:) A férjem is mindig sülve-főve együttvolt egy haverjával és mégsem lett semmi gond:) Az ő anyukája is aggódott:)))) Van ilyen "nagy haverkodási" időszak a fiúknál ezek szerint.
Vajon lányoknál is van ilyen? Én ilyenre nem emlékszem a magam gyerekkorából...

Találtam egy klassz élményfürdőt Esztergomban:
http://www.aquasziget.hu/elmenyfurdo

A Megyeri hídnál még nem épült meg az az élményfürdő?
Vendég
 


Viki, Linácska, Dita
az a baj, hogy rajtam már így is nagy felesleg van, és ha még nő a hasam, akkor már iszonyú megterhelés lesz a bőrömön szerintem.
Mondjuk én utálom a testápolókat, de most annyir ki van száradva a bőröm, hogy kénytelen is lennék kenni. Amit vettem BABE krémet, arra az van írva, hogy hízási, fogyási és terhességi csíkok ellen.

Twist,
nem is szabad sokat feküdni, mert ahogy a dokid is mondta, akkor nem lesz jó a vérkeringés a méhednél és nem tud beágyazódni a baba.

i.kata
 
 


Szívás van, a wellnesezés halasztódik, a páromat berendelték dolgozni:-((
Na, majd jövő héten újra megpróbáljuk....

Kata mi lesz a neve a babáknak, milyen nevek tetszenek?
Vendég
 


KATA
Hát az exem új nője nálad ezerszer nagyobb darab, nem nagyon szedett fel semmit a terhesség alatt, most is ugyanúgy néz ki mint előtte. A csíkjairól nem tudok nyilatkozni, ha van sztem már előtte is lehetett neki, mert igencsak bojler-méretű a leányzó!
Nekem narancsbőröm van, nem is kicsi. :oops:

TWIST
Legalább még jobb idő lesz addigra. Reméljük! Viszont vigyázzatok mert utána már húsvét jön, meg a jövő hét is dolgozós nap a szombat. Húsvétkor meg képtelenség szállást találni.

Hát nem tudom, hogy fiúknál hogy van. Én középiskolában kezdtem a nagy haverkodást addig több is volt, de én lánysuliba jártam, és ott is csak inkább azokat a lányokat bírtam akikkel nem csak a körömlakkokról lehetett tárgyalni.
Egy igazi barátnőm volt és igaz szerettem náluk aludni, de leginkább azért mert nagyon jó fej volt a muterja minden meg volt engedve. Az UTE-ba laktak, gondnokok voltak ugyanis a szülei, és az UTE-s fejeseket kiskatonák vitték ide-oda. Amikor épp nem volt fuvar akkor bent ültek az irodába. Hát a legnagyobb szerelmem is egy ilyen kiskatona volt, Több mint 3 évig jártunk, még a kezemet is megkérte, nagy szerelem volt! 8) (na most jól elkanyarodtam a lényegtől, de végülis az az igazsgág, hogy nagyon szerettem azt a barátnőmet, de főleg ezek a dolgok játszottak közre hogy ott is aludjak náluk és sülve-főve együtt legyünk :wink: :D )

dita75
 
 


Hát én megőrülök a gyerek zárta el a vizet, mi meg kihívtuk a vízműveket! Én agyon verem, most tudok csak nekiállni főzni! :twisted: :twisted: :twisted:

dita75
 
 


Na megjöttem, elvoltunk kicsit vásárolgatni.

Twist,
hűűűű, nem tudjuk még a neveket, dehát ezzel még ráérünk :lol: Legyünk túl az első 12 héten, maradjon meg mindkét Maszatunk, aztán majd elkezdünk neveket válogatni. :lol:

Dita,
nekem is van narancsbőröm, nem egy szép látvány :evil: Csíkjaim is vannak, de halványak szerencsére. De ezek már nagyon régóta megvannak sajnos.
A gyerek miért zárta el a vizet????

i.kata
 
 


Dita,
semmivel sem kentem magam. A testápolót sem birom elviselni magamon. Szóval a bőrömnek be kell érnie azzal, ami van, pluszban nem kap semmit. Még a lányom is az apja keni be, ha kell, mert nem nagyon tudom a kezemre tenni a cuccot.
Te, hiányzik neked ez az idegeskedés??????? Nem tudjátok megbeszélni, hogy legalább az elején csak kéthetente jöjjön a fiú, és ha lehet haver nélkül???

Végre fő a töltöttkáposztám. Még ennyi macerát egy kajával.....
Most még jön a méteres, meg a sült májam. Aztán talán este 9-re kész leszek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus!
Lanolinos babakrém.

Anyira készültem alvás időben írok nektek, h én is bealudtam. Nyomtunk a Lacikkal együtt 2,5 órát. 1 óra múlva megyünk sétálni.
20150601134430
 
 


VIKI
De jó neked, én épp végeztem elaludtam volna mikor hazajött a gyerek.

bicajozni mentek a kissráccal (barátja előtt természetesen nem szídjuk), és vártam hogy az apja elbeszélgessen vele, de megint rám maradt a neheze, mert semmi építő jellegű dolgot nem mondott neki, teljesen következetlen a gyerekkel. Annyival akarta elintézni, hogy ugye nem lesz több ilyen. Aztán még a gyerek volt tiszteletlen, mert az apja szólt neki, hogy vegyen kabátot és úgy szólt vissza neki, hogy kinyilt a bicska a zsebemben. Na akkor elkaptam a gyerek grabancát, hogy nehogy már neki álljon feljebb. Elzárja a vizaknában a vizet, egész délelőtt víz nélkül voltunk, el kellett mennünk 5 km-re anyósomékhoz vízért, és még akkor sem szólt, hogy ő zárta el. Leállt a mosógép miatta, aztán még a vizeseket is amikor hívtuk még akkor sem szólt hogy ő kontárkodott. Az apja rákérdezett 5x hogy ő zárta el, és a szemébe hazudott mindannyiszor! Mindezt a szemére hánytam, hogy mégis mit képzel magáról, akár nagyobb baj is lehetett volna, és még tagadja is a hülyeségét. ( a barátja vallotta be, hogy lent voltak az aknában) Aztán az első mondatomnál rámcsukta az ajtót, na ettől kész voltam, Bementem a szobába és elmondtam neki, hogy ez a legnagyobb illetlenség a beszédem elején rámcsukni az ajtót és még nem fejeztem be. Mikor hagytuk mi őt ott a mondókája közepette, és mit szólna ha így tennénk. Azt is megkérdeztem tőle, hogy ha legközelebb igazat mond valamiben és nem fogunk neki hinni akkor majd mi leszünk a szemetek? Mégis hogy bízzunk meg benne, hogy ilyenben is hazudik, mikor soha semmiért nincs megszídva, megverve, mindent elnéz neki az apja, akkor mitől félt? Nem tanul, folyton ökörködés megy, mindent megkap ami kell neki, és ez a hála? Persze rám sem hederített, de úgy vagyok vele, hogy legalább az apja hallotta, hogy hogyan kell beszélni a gyerekkel, és talán ő tanul belőle, neki hátha jobban elfogadja, mert én bármit is teszek még egész kicsinek is annyi esze volt, hogy én nem parancsolhatok neki mert én nem vagyok az anyja.
De elmondtam neki, hogy ha itt van a házamban akkor bizony szabályokat be kell tartania, csak egy baj van, hogy bármit tesz az apja nem bűnteti meg azzal, hogy legalább egy hétvégén otthonmaradjon, mert már szerdán hívják egymást, hogy hány órás busszal jöjjön pénteken.
:roll: Én tök ideges lettem hogy hiába pofázok ez a gyerek mindig azt fog csinálni amit akar, az apja meg jókat szundit én meg nem tudtam mert felment a pumpa de nagyon. Én büntetésként annyit tennék hogy megvonnám a húsvéti pénzét vagy a névnapit, mert ez a minimum, de úgyis tudom hogy a hátam mögött a párom adna neki, mert sajnos ezt csinálják már régóta, és pont ezért el is vesztettem már az elején a tekintélyem a gyerek szemében.

KATA
Mit vettetek? Nekünk már megvannak a nevek, bár apcit még puhítani kell az ügyben. :?

LINACSKA
Hát ez nagyon érdekes. Én csak lustaságból nem szoktam magam bekenni, van hogy ki kell dobnom testápolót mert lejár a szavatossága, annyira ritkán jut eszembe, de azért így télen többet szoktam mert a fűtés kiszárítja a bőrt, van hogy úgy kelek fel, hogy olyan az arcom mint a rinocéroszé.



Szerintetek nem nagy baj, hogy tegnap este kimaradt az utro?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.03.21 16:04-kor.

dita75
 
 


Ditus, a srác haverja nálatok is alszik? Akkor a szülei biztos buliznak otthon, lazítanak:-))
Vendég
 


TWIST
NEm engedtem meg hogy itt aludjon a múltkor és nem is fogom, mert van a csajnak 4 gyereke. Ő az akinek Tapolcán volt lombikja és kettőt ültettek vissza de az egyik kettéosztódott és így lett két egyforma fiú meg egy lány. Szóval a férjem fia is állandóan betegeskedik minden szart elkap, ez a kisfiú is simán idehozhatja nekem a sok gyerektől a bacikat, szóval nem engedtem. Illetve tudom hogy nem bírnak magukkal elég nekem napközben hallgatni őket, nemhogy még éjszaka, mert mesélték amikor múltkor ott aludtak a kisfiú papájánál hogy hajnali 4-ig gépeztek. Ott lehet hogy megtudják csinálni úgy hogy ne zavarjanak másokat, de itt nálunk közös a fal, és én még azt is tisztán hallom ha a gyerek elszellenti magát odaát!

dita75
 
 


Dita,
hát nem semmi a kiscsávó. Elkelne nálatok is egy hétre egy Viasatos dadus :lol: Egyáltalán mit csinál két fiú a vízaknában? :roll:
Vettünk nekem egy nacit, a páromnak meg egy inget és egy nacit.
Nekünk egy fiúnevünk van, meg nekem egy lány, de szerintem ezek időközben változni fognak.

Viki,
én is bealudtam a tv előtt. :lol:

i.kata
 
 


Tényleg, Ditus, annyira nem jó most neked ez az idegeskedés:-( Jó lenne, ha a kissrác most az anyukájának lenne 9 hónapig. Nem?

Képzeljétek, most olvasom a HirTV alsó csíkján, hogy a miniszterelnök felajánlotta lemondását :shock:
Vendég
 


KATA
Tudod kár, hogy itt magyarországon még nincs ilyen, de remélem lesz. Egyből be fogok írni, mert ezt már egyre nehezebben viselem.
Még 8 évesen bevittük munkahelyre a gyereket és főnököm mondta, hogy miért nem hagyjuk otthon. Hát itt az élő példa hogy még 12 évesen sem lehet egyedül hagyni mert csak postán meg a lottózóban voltunk és amikor hazajöttünk egy vascsővel kardoztak a kisfiúval úgy hogy zengett tőlük az utca, és ezalatt a fél óra alatt voltak a vízaknában is.
A párom úgy gondolja, hogy mindent felfújok, és lehet hogy mások szemében is így tűnik de sokszor tényleg annyi a hülyeség, és olyan tehetetlennek érzem magam, azzal a tudattal élni meg még szarabb, hogy tudom a neheze majd még csak most jön. Szóval nem egyszerű az élet. Ebben a családban MINDIG VAN VALAMI, DE MINDIG ÉS NÉHA NAGYON TELE A HÓCIPŐM!!!!!!!

dita75
 
 


TWIST
Nem vonhatom meg az apjától!

Egyébként már észrevettem hogy ha végre megoldódik egy problémánk mindig jön egy újabb! Nem tudom másoknál is igy van-e de nálunk mindig.

dita75
 
 


Dita,
annyira azért nem látom át a nálatok történő dolgokat, de azt észrevettem, hogy a párod mindig ellentmond neked. Így viszont sosem lesz tekintélyed a kisrác előtt és ezen szerinem már nem is nagyon lehet változtatni, mivel már kamasz. Sokkal korábban kellett volna megértenie a párodnak, hogy ha veled akarnak élni, akkor nem csinálhat belőled hülyét a fia előtt, mert az a ti kettőtök kapcsolatára is kihat.

i.kata
 
 


KATA
Néha nekem is hihetetlen de azért van néhány jó tulajdonsága is a páromnak, na nem sok, és nem is viszi túlzásba. Állítólag sokat változott már mellettem, de ezt egy kicsit már unom hallgatni, az ex-szel is ez volt, jajj mennyit változott, persze mert kifelé más arcát mutatta mint itthon. Jó persze azért bevallom valami tényleg javult, de ebben a gyerek-témában nagyon makacs tud lenni. Az előző felesége még csak látni sem akarta a gyereket. A párom hétvégén nem is volt otthon, a gyerekkel volt anyósoméknál. (lehet ő csinálta jól? Egy csomó problémától megkímélte magát) Visszatérve a dolgokra azután a csaj után sztem úgy gondolja a párom, hogy neki mindentől és mindenkitől a gyerekét kell védenie, és kiállni mellette legyen az bármi, érthető de azért mérlegelni kell, mert ha igazam van azt bizony el kell fogadnia, nem húnyhatunk szemet pl. egy ilyen akció felett, mert sosem tanulja meg a gyerek, hogy mit lehet és mit nem.

dita75
 
 


A laptetőmet felajánlom Twistnek soxeretettel!

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: