Új privát üzeneted érkezett!

Bridget!
Azt akartam még írni, hogy vasat ne szedj, csak ha orvos rendeli!
Egyébként is félidő után kezdik el szedetni (valamelyik doki nem is szedeti) amikor látszik a vérképből hogy kevesebb a vas.
A vas kell a vörösvértestek képződéséhez, és ugye terhességben sokkal több kering a szervezetben. meg a szülés után is szedette a doki a vérveszteség miatt.

Kismamavitamint szedhetsz meg folsavat, aztán ha még várni kell a babára, akkor szintentartásként lehet mondjuk fél elevitet, vagy kétnaponta egyet pl. De a folsav az mindenre jó, azt is szedheted szerintem folyamatosan, néha meg tartasz szünetet.

Magnéziumot miért gondoltad szedni? Egyébként stresszre jó, úgy reklámozzák a Magne b6-ot. Fesztültségoldásra. Meg akinek remeg a lába például.

Na megyek!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


jajaj
Még sose volt laptetüm!
Nem akarom már babát!!!!!!!!!
Átadom nektek!
(ha tudnátok, most meg attól félek ne legyen, nem mintha sűrűn bújnánk össze.... asszem volt már vagy háromszor, apánk ki van akadva, de két gyerek mellett és folyamatos műszak mellett .... )

Egyébként irt a dokim fogamzásgátlót, kiváltottam 6e-ért, aztán nem szedem, mert azt mondták hogy néha a baba nem fogadja el a tejet miatta.

Na tényleg leléptem!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kép

Kitty
Remélem találsz munkát, mert ez most nagyon nehéz. Pláne, hogy a Levi's bezár, és ott 600 ember kerül az utcára. Nem tudom mi lesz velük. szegény anyu is ott dolgozik/zott/
Apa is fogyókurázik velem. Neki már 8 kg ment le. Nekem nagyon ingadozik. Kb 5--6 kg-nál-járok.

Nócika
Tegnap elfelejtettem reagálni a hajvágós beírásra. Miért akarod annyira levágni? Bár nem tudom, hogy mennyire rövidre akarod, de én el tudlak vele képzelni. de csak úgy vágasd le, ha nagyon bízol a fodrászodba. Mert azért ez elég nagy változás. Ha nem találja el, akkor akár meg is bánhatod.
Nekem is volt hosszú hajam és kb 10 éve vágattam le rövidre. Azt azért elmondom neked, hogy több bajod lesz vele, az biztos. A hosszút csak meg kellett mosni, és majd megszárad. A rövidet be kell szárítani, formázni. Mert különben nem adja azt, amit szeretnél. Viszont kényelmesebb, pláne nyáron, vagányabb, karakteressé teszi az arcot, és a babával sokkal jobb lesz. Nem lóg, nem tud belekapaszkodni a baba, és nem kell hátradobálni amikor épp kakis pelust veszel ki a baba alól. Na akkor igen körülményes a hajaddal foglalkozni, hátra dobálni. :) Mielőtt levágjátok, jó alaposan nézzétek meg a frizurákat.

Bridget
Az a 2. része a titoknak? Ja, én azt hittem, hogy az első. Bocsi. Ha elolvastad majd mesélj róla.
A tulipános ládát tudod mutattad amikor skypoltunk, kamerával. :) Biztosan nagyon szép lett a virága. :)
Az állománygyűlés egy gyülés, amin a tavalyi év értékelését adják elő. Olyna előadásféle, amin a tavalyi évi statisztikákat, hibákat, és a jó munkákat emelik ki. Annyiban más, hogy a formalitások itt is megvannak. Ilynenkor felvonul a megyei vezetőségtől kezdve a helyi főnökig mindenki.
De hál istennek nem sok leb@asz volt. Ez azt jelenti, hogy nem hibáztunk sokat. :)
Nem irigylem a barátnődet. Mit tervez tenni? feljelenti a kórházat? Mert azért ez nem maradhat ennyiben.

Kati
De ó, hogy tudtál jönni!
Még jó,hogy Zoli tud, és akar segíteni. Ez legalább nagy terhet vesz le a válladról. Mert ugye vannak olyan pasik,... Na de a lényeg, hogy Zoli nem ilyen. :)
Végre már azt olvasom,hogy Lilla jobban van. Már épp ideje volt, hogy valami javulás legyen.
jajj akkor most veszélyes összebújni. Védekezés nélkül... Nincs más lehetőség? Pl spirál. Vagy gumi. Vagy a spirál még korai?
De te még szoptatsz nem? Akkor nem lehet teherbe esni. Vagy rosszul tudom?

Én elköszönök mára, mert megyek dolgozni.
Puszi mindenkinek!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Hát mindenkinek köszi a hajvágos témát! Én, hogy öszinte legyek volt már rövid hajam és akkor nagyon megbántam! Mert apára halgattam! Neki a rövid a sőt tüsi haju lányok a sánerei! Na azért annyira rövidet nem szeretnék, de ez most azaz akkor az én elmebeteg ötletem volt! Lehet nem lesz belöle semmi! Még juliusig hálistennek van időm, mert kb akkora terveztem! Egyébként elképzelésem sincs, hogy milyet akarok csak az az egy biztos, hogy miota babás vagyok azóta nem festettem be a hajam és az már elég cudarul néz ki! Na gondolhatjátok van vagy 5 cm-is lenövésem! Gyönyörű látvány!!! Na azt el akarom tüntetni! Majd beszélek a fodrász csajjal, hogy be szeretném festeni valamilyen barnával! Mert már festeni most egy jó ideig nem akarom! Meg nem is árt a kis pihi! Ajj! Annyira nem tudom mitévő legyek! Apa aszongya vágassam anyuék szerint rámbizzák én meg tanácstalan vagyok! Aztán most gondolkodom! Levágatom, de nem túl rövidre és akkor az ugy jó! A babot sem fogja bántani nekem sem lesz rossz nyáron és jövö télre megint megnőhet!!! :D :D :D :D Na nekem ez tetszik ez a megoldás a legjobban! Meg azaz igazság, hogy volna olyan rővid haj ami nekem tetszik, de nekem az tuti nem állna jól! Mert én ezzel mindig igy vagyok! Túl kerek az arcom!
Na jó már rohadt sokat foglalkozom ezzel a témával!

Kati! Azért nem kaptad meg mert még nem írtam!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Majd minjá potolom!

Pendi jó munkát mára!

Brid! Majd a kis virágaimról is csinálok fotot! Okés?????

Kitty! Ha gondolod plátoian megismerkedhetünk! Én is fennt vagyok az iwiw-en meg szerintem te is! A Pendi ismijeiközt megtalálsz! A z E betűnél! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget, a páromnak a veséjével volt gond, nem a kezével :lol: De már jobban van, nem fáj neki, csak néha, de elment ma dolgozni.
A barinőmnek is vashiánya volt terhesség alatt, de ő még terhesvitamint se szedett, meg az étkezésekre se figyelt oda. Ő kapott szülés előtt két tasak vért... :roll:

Pendi, én is hallottam, hogy Levis bezár. Sajnálom anyud. Ő meg már a korban is benne van szegény, hogy hipp-hopp új munkát találjon. Nyugdíjba megy, vagy keres melót?
Ügyik vagytok mindketten a fogyival :wink:

Nócika, megkereslek 8) Nem menekülsz :lol:

Én meg borsostokányt főzök a tegnapi leves mellé, mert sikerült időben hazaérnem a suliból :wink:
Vendég
 


Kép

Na skacok en is feltaplazkodtam :) Barinom nem tom mit fog tenni mert mind irtam nem veszi fel a telot anyujat zaklatom napok ota :roll: de tegnap pl egyikuk se vette fel...es kicsit mar kezd elegem lenni abbol,hogy ugye mindig nyhuz,hogy menjek menjek mentem is...most meg meg egy sms-t se kuld,hogy kossz hogy erdeklodsz meg aggodsz...ugyhogy miutan tegnap meg egyikuk se vette fel en mar nem csorgok... :roll: :? Es felreertes ne essek...en ertem o nem jol van baj van...de en a volt legjobb barinoje vgyok :!: es olyan kapcsoltban is vgyunk szal ez,hogy se sms semmi...na mind1...nyaron meg amikor en voltam beteg azon sertodott meg ram,hogy amikor irtam a mutet utan mindenkinek sms-t(emlekeztek 8) )akkor ot is belevettem ebbe a korlevelbe es nem kulon csak az o reszere szolo sms-t kuldtem...na meg ment volna balcsira en meg ugye mutet utan vgyok :arrow: ezen is megsertodott,hogy en nem megyek....persze egyszer sem jott latogatoba :roll: na szoval o ram akkor kivolt...en meg most megyek hivom erdeklodom es mar ott tartunk senki nem veszi fel :? Szoval ha most nem hiv majd vgy nem uzen nem fogok rla tudni semmit mert en nem hivom tobbet kesz... :| Meg annyit tudok amit o mondott,hogy o nem is akart ilyet kerni hanem normalis szulest akart...es a szuleszno mondta neki,hogy higgye el jo lesz tudja mit mond es akkor ott szules kozben nyomtak neki oda a papirokat,hogy irja ala.SZal konkretan o nem is tudja mit irt ala :? Meg meg azt tom,hogy a farokcsontja elvan torve :shock: meg asszem a gerinceben talaltak egy ideget becsipodve es a nyaki MRI nem tom mit mutatott mert tegnap volt...

Kata :D
De jo,hogy ilyen sokat jottel 8) A gyogyszerekrol csak annyit egyenlore nem szedek meg semmit se de ha pl lesz a petifagyasztas akkor elkezdem.Szal akkor meg majd erdeklodom hogy-hogy is jo 8) A konyvet mar annyira emlegettetek tavaly is de nem vettem akkor meg de most megvan 8) :lol: En amugy is pozitiv vgyok de jo lesz azert elolvasni kiwi vgyok mit hoz ki belolem :) Orulok,hogy Lilla jobban van :P :!: :!: :!: :!: Vasat mar terhesseg elott is ajanljak :!: akkor hogy hogy ne szedjem :?: Pati barinomnek alacsony volt es annyit nem mondtak neki szedjen :roll: na ennyit japo orvosokrol :? Magne b6-ot majd amikor nyulnak a szalagok szurkalasra ilyenekre... :lol: csak en mondom peszereztem mindent 8) :lol: :lol: :lol: Csak nem lesztek nagycsaladosok ezzel a laptetuvel :?: :!: :shock: :D :lol: :lol: :lol:


Kép


Pendi
A zold boritasu amit betettem az a masodik resz de en az elsot vettem meg mert meg azt sem olvastam 8) szala zold amit az elozo oldalon Kittynek mutattam az a masodik resz :wink: Annak mas a neve is az a neve,hogy "a tegfobb titok"Emlexem hogy mutiztam a tulipos ladam akkor meg csak 10centis zoldje volt :lol: Annak meg naon orulok,hogy nem hibaztatok a melohelyen 8) merthat nalatok aztan tenyleg nem szabad hibazni :roll: Micsoda nagy fejesek voltak ott :shock: ezt hol tartjak meg vgy nem sok ember van ott? :roll: Jo munkat neked mara :)


Kép

Noci
En a hosszu haj parti vgyok...egesz eletemben hosszu hajam volt...2szer vagattam le rovidre...utana megnovesztettem mindig :wink: Okes en ertem most no le es zavar...en talan azt csinalnam a helyedben,hogy olyan barnara ami a termeszetes szined befesteni a maradek voroset es olyan max fulig vagatnam...de persze annyira ha nem akarod nem kell akkor pedig baratkozz meg a hajcsatokkal es a hajgumival...marha egyszeruen osszefogod es mar nem zavar :wink: Fotokat varom 8)


Kép

Kitty
teeenyleg :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: mer a keze jutott az eszembe :?: :roll: a vesehomokja,hogy van :?: Na latod de most tenyleg en ugy tom babasodas elott lehet szedni mert ha osszejon a baba leszivja a vasat az emberbol :roll: Amugy kiskoromban vashianyos voltam mindig :? Borsostokany :?: :shock: Fotot kerunk :lol: 8) Iwiwen mi bevgyunk jelolve egymasnak :?: :roll:


Kép

Zsuzsu
Merre vgy :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!

Jó későn keltél, biztos fárasztó napod volt!

Barinőd elég fura :roll: Legalább felvehetné egy-két szó erejéig a telót. Főleg, hogy nem először hívod.
Az meg hogy nem is tudott róla, mikor aláírta a papírt??? Ennyivel a halálos ítéletét is aláírhatta volna! :shock:

Az én barinőmet délben császározták, és már négykor küldött sms-t, meg utána nem sokkal fel is hívott.

Vesehomokja jól van, lehet nem is az volt, csak gyulladás. Az orvos se tudja...
Én is voltam már vashiányos, de már rendbejött :wink:

A kajáról kérsz képet? :lol:

Mi nem vagyunk bejelölve egymásnak iwiwen. :roll:
Vendég
 


Kitty
Amikor megszult mar akkor nem volt jol...hivtam es aszonta ne menjek be :shock: Pedig tok akarta en itt legyek a szulesre :roll: persze megertettem nincs jol aszonta nem tud felkelni sem mondjuk egy korhazba nem is azert mesz latogatoba,hogy ott tancizzon nekem :roll: es a babara tok kiwi voltam :roll: Csutin szult en egybol hivtam akkor nem meg penteken se hanem hanem szombaton hivott,hogy BEMEHETEK...aztan hetfon mondta meg mindig semmi nem valtozott ne menjek es azota mar otthon van es nem tok semmit...lehet kivan anyuja mondta sokat sir...es nem tud beszelni mivel ugye az arca rang vgy ilyesmi de egy sms nem kerul semmibe meg a bbat legalabb latogathatnam :roll: A szulesnel ott volt a ferje mondjuk o nem magyar de anyukaja is ott volt...nem tom hogy irhattak ala valamit is de azt se gondolom,hogy senki enm beszelnt nekik ezekrol a dolgokrol meg joval a szuletes elott :roll: gondolom azert se kerte alapbol...de en nem tok semmit csak amit ok mondanak... :roll:

Na mentem hajat mosni aztan itt se vgyok 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.03.20 13:05-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, itt a kajám :lol:

Kép
Vendég
 


Fuuuu de tutkoul nez ki :shock: Ezt hogy kell csinalni nem irod be a receptesunkbe eggyel alattunk van :roll: priviben meg megirom a nevem az iwiw-hez :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, mindjárt bepötyögöm, nagyon egyszerű különben :) Utána meg bejelöllek 8)
Vendég
 


Ok minnya nezlek :wink: ]

Tobbiek :shock: :roll: :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A 3.keped a balcsis az naon tecc 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szejjasztok!

Kérek palacsintát!!!!!!!!!!!!!!!!! Vékonyat barack lekvárosat porcukorral meghintve jó forron! Köszönöm! Remélem valaki megszán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez nem jó munka, hogy kivános vagyok! Lehet minjá rendelek csak nehogy sütnöm kelljen!!!!!!

Kitty! Visszajelöltelek! Hogy te milyen kis csini vagy!!!!!!!! És nagyon arik vagytok a pároddal!!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Asszem eldöntöttem! befestetem a hajam barnira mint az eredeti és olyan félhosszura vágatom! Na majd ha eljutok odáig akkor teszek fel erről is képet! És majd szolok neked, hogy mikor oksika????

Na az a baj, hogy én még mindig palit ennék!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget,
köszi. A balcsison épp fogyóztam, és 48 kg voltam. Azóta már híztam :oops:
Te is nagyon csini vagy ám! És szép vékony

Nóci,
neked is köszi :oops: Csini anyuci vagy ;)
És most hogy láttalak, megtiltom hogy levágasd a hajad!!! Félhosszú az ok :wink:
én most nem szolgálhatok palival :( :oops:
Vendég
 


A pirulós szmájli a szép vékony után jön!!!
Vendég
 


Irtam egy csomot mindenkinek erre elszallt mire elakartam kuldeni olyan sokat vartam kileptetett :twisted: :twisted:

Kitty
Koszi :) a paroddal miota vgytok egyutt :?: mert olyan jol neztek ki egymas mellett :wink: de a balatoni kep az naon jooo nekem naon tecc 8) :wink:

Noci
Pali az sajna nincs :oops: :roll: nalunk turotorta lesz vasarnap 8) :wink: na vegul sutottel :?: :lol:

Jelentes
Barinom nem irt nem hivott :roll: :? anyum delutan fodraszhoz vittem :lol: na meg apaval kameran beszeltunk :) megmutattam neki a plokat amiket vettem meg a pulcsit is :wink: A polokat mutattam mar? www.discopolo.hu

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bocsi a bepofátlankodásért :oops: ,lehet még csatlakozni?

Kitty,
már többször néztem a 2011-es topicodat,gondoltam írjak neked,de nagyon remélem addig azért nem kell várnom. :roll: Így is elég tűrelmetlen típus vagyok :P Egyrészt azért jó lenne tudni,hogy még van időm( de sajnos már most is késő)

Ha befogadtok,írok pár sort magamról :)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Jó reggelt!

Olyan vagyok mint a mosott rongy. :) Nem rég értem haza melódiából. Visszaolvastam, de nem vállalok felelősséget az írásomért. :)
Ha véletlenül kimaradt valami, akkor előre is bocsi, és nyugodtan szembesítsetek vele. :)
Már voltam a kórházban látogatni is. Egy barátnőm babát vár, kb 9 hetes. Bevérzet, ill, barnázik. benn fogták a kórházba, és vittem neki ezt-azt, mert a férje nem vitt be mindent. Remélem nem lesz baj náluk. Annyira várják a babát. És ők nagyon megérdemlik, mert nagyon szeretem őket.

Bridget
a barátnődről nem is tudom mit mondjak. Sajnálom őt nagyon, de nem szép, amit tesz ellened. Igazán felvehetné a telefont.
Pláne, hogy így aggódsz, érdeklődsz felőle, mindazok ellenére, ami tavaly volt. egyenlőre nem is tudsz mit tenni, mint várni, hogy hátha ő jelentkezik.

A melóhelyen van akkora terem, hogy meg tudjanak tartani kb 100 főnek egy gyülést.

Nócika
Még jó, hogy júliusig van idő eldönteni, hogy milyen legyen a hajad. De mindenképpen olyan legyen, ami neked tetszik, és jól érzed magad benne.
Sajna palacsinát én sem tudok most sütni neked, de ha találtál valakit, aki elkészíti, csináltass nekem is párat. :)

Kitty
Örülök, hogy párod már jobban van. Nagyon tud fájni a vesehomok, vagy kő. Nekem még szerencsére nem volt, de mesélték, hogy iszonyat.
Sajnos tényleg bezár a Levis, és anyu nem tudja mit csináljon. Az a baj, hogy a nyugdíj még nagyon messze van neki. Még csak 51 éves. A nyugdíjhoz még sok van, a munkához meg már öregnek minősítik. Nem tudom mi lesz addig.
Nagyon jól néz ki a tokány, és én pont gyüminapos vagyok... :(

Én most elteszem magam az ágyikóba, és alszok.
Nektek nagyon szép napot!
Vendég
 


szia Enis!

Kép

Én már épp indulóban vagyok, de nagyon örülök, hogy jöttél.
Mesélj magadról, szívesen venném.
Mielőbbi babásodást kívánok neked!
Vendég
 


Kép

Szaasztok cshajek :lol:

Pendi
tegnap megirta a blogjat a neten...jo hosszasan es egy jo baratrol is ir benne aki segedkezett neki talalni ezt az idegorost :roll: szal nem engem :? es ha ott ult a gep elott egy sms az agybol mi lett volna :roll: na mind1 csak helyzetjelentettem... :roll: remelem mar az igazak almat alszod 8)

Enis
Kép
Nana,hogy nem keso csatlakozni 8) gyere es meselj magadrol bar a hetvegen nem ngyon jonnek a csajok de attol meg hidd el itt mindenki orul egy uj "tagnak" :lol: Ha szeretned utana mi is meselunk magunkrol bar ahogy latom Kitty-t mar olvasgattad valahol :) fuuu es mar masfel eve regisztraltal :?: :shock:

Jelentes
Mar fo az ebed 8) Na nem en fozok,hanem anyum :lol: :oops: :lol: :lol: en hajnal 4ig gepeztem es most keltem 8) jon kerianyum is aztan majd ebed utan megyunk meglatogatni az uncsitesom...tudjatok a kisfiut :roll: Szegeny multkoris ott zokogott,hogy ne menjuk es hogy po is jonni akar :( de a latogatasnak 5kor vege :roll: meg lapitopikat nezek anyunak mert legkesobb hetfoig megakarom venni :roll: vasarnap meg buli lesz 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Köszi lányok,kedvesek vagytok :)

Bridget,tényleg :shock: már másfél éve regisztráltam,hogy eltelt az idő :shock: Viszont nem nagyon írogattam ,amúgy meg másfél éve tervben sem volt a baba.
Nagyjából képben vagyok veletek :oops: ,valamelyik nap nagyon ráértem,és olvasgattalak :oops: :D
Azóta gondolkodom,hogy írjak vagy sem,de végül itt vagyok.Írtam párszor egy másik topicba,de kilógok a nagyban egykorú babás anyukák közül,így nehéz közös témát találni.Legalábbis én így érzem :oops: ,azon kívül valahogy "kötelez" a topic címe is,pl 2009-ben babásnak lenni.....és ha mégsem leszek az,akkor már megint "nem tartozok oda" :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Most pár szó magamról:
van egy lassan 12 éves lányom,és az ő 1 majd 2 éves korában volt egy-egy vetélésem :( Utána évekig vágytam még egy gyerekre,a férjem viszont nem akarta újból átélni a történteket(bár korán megszakadtak a terhességeim,és nem is volt szükség beavatkozásra),legalábbis én ezzel magyaráztam az ellenállását.
Én viszont olyan vagyok,hogy ha valaki valamit nem akar,én még annál inkább szeretném
:lol: ,így képzelheteitek milyen érzés volt.
Tavaly végre úgy döntöttem,hogy elég volt ebből,végülis alapjában véve boldogok vagyunk,van egy szép,egészséges lányunk és így is szép az élet.
És egyik nap a férjem hozta szóba a dolgot,kérdezte,hogy mit szólok,nem szeretnék egy kisbabát?Hirtelen azt mondtam,hogy nem és már késő,a lányunk már nagy,nem kezdem előlről a pelenkázást,éjszakázást
:roll: Ezután naponta terítéken volt a téma,és ősszel nekivágtunk a "projektnek" :roll: Ez azért van idézőjelben,mert régebben csodálkoztam,mikor olvasgattam a Babaneten,hogy egyesek mennyire beleélik magukat a dologba,persze,én azt képzeltem,hogy nálam úgy lesz,mint a lányommal,ahogy nem védekezünk,terhes is maradok.Fenét :cry:

Tehát most úgy fest a dolog,hogy ha még lesz egy gyerekem,akkor 2 egykém lesz.Nem akartam soha kis korkülönbséget,de ekkorát sem :?
Ja,és idén 33 éves leszek :? :roll:

Kicsit(nagyon :shock:))sok lettem,bocsi,de nagyon "szűkszavúan" :lol: egyelőre ennyi a történetem :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bocsánat,
Pendi,jó pihenést neked :)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


[quote="enis"]K írta:enisöszi lányok,kedvesek vagytok :)

Bridget,tényleg :shock: már másfél éve regisztráltam,hogy eltelt az idő :shock: Viszont nem nagyon írogattam ,amúgy meg másfél éve tervben sem volt a baba.
Nagyjából képben vagyok veletek :oops: ,valamelyik nap nagyon ráértem,és olvasgattalak :oops: :D
Azóta gondolkodom,hogy írjak vagy sem,de végül itt vagyok.Írtam párszor egy másik topicba,de kilógok a nagyban egykorú babás anyukák közül,így nehéz közös témát találni.Legalábbis én így érzem :oops: ,azon kívül valahogy "kötelez" a topic címe is,pl 2009-ben babásnak lenni.....és ha mégsem leszek az,akkor már megint "nem tartozok oda" :roll:


Jaj de ari vgy :) jot nevettem ezen :lol: :lol: marmint,hogy nagyjabol kepben vgy 8) :lol: :lol: :lol: Szerintem minden topikban vannak minden felek nem mindenki tartozik oda de ha megvan a kozos tema nem szamit oda tartozol-e :roll: de persze ezt erzi az ember es oda ugyis megy :wink: 2009 hat igen nekem is van meg 1honapom addig uccso probalkozas aztan mar csak 2010-es baba lehet mondjuk en mar tavaly tudtam,hogy 2010-es lesz a babam 8) :lol: na de azert azt az uccso eselyt is kiprobalom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Én sem hagynám ki a legeslegutolsó esélyt sem :lol:

Nekem már nem lesz 2009es babám,ma meg fog jönni.Most látom,a vonalzómon előbújt a napocska :shock: ,milyen szemtelen kis vonalzó :evil: :lol:,nem ekkora öröm számomra a mensi :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
Azta mar van egy 12eves lanyod :shock: de jo neked :) mondjuk az en fiam 16 lenne ha megtartottam volna :roll: nekunk it meg csak kissebb gyerekek vannak de tuti nem hagyunk szo nelkul barmit is irsz hisz a csaladban rokonok kozt van azert 12ev koruli na meg mi is voltunk fiatalok....szal velemenyunk tuti lesz nem fogsz kilogni emiatt ezen ne is aggodj :wink:
Sajnalom a 2kis angyalkad :( nekem is ketto van :( de majd jon nekunk is...en ngyon pozitivan allok a dolgok ele mert ha igy ha ugy de lesz babam es kesz :twisted: :lol: Gondolom sokmindent tudsz a babasodasrol de ha van kerdesed,ketelyed vgy csak valami gondolatod oszt meg velunk mi is ertunk hozza de van dr.Kata :lol: aki azert figyel minket es segit csak most babazik 8)
En 32leszek iden :wink: no para

Neked is szep hetveget 8)

Kép

Csucsu
Gyere egy kicsit mos hetvege van 8)

Kép

Zsu
:?: :?: :?: :idea: :roll:

Kép

Tobbiek :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
Akkor meg pont elkaphatod a 2009-et nem :?: :roll: legalabbis en is ugy szamoltam,hogy kedden fog megjonni es ha az a ciklus sikerul akkor dec vegen szulunk 8) :lol: :lol: :lol: En legalabbis igy szamoltam...elszamoltam volna :?: :roll:

Na meek porszintyuzni :? Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tényleg?
Lehet neked van igazad :D ,én meg már le is mondtam a 2009es évről :lol:
Kellemes hétvégét mindenkinek Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


En ugy szamoltam de majd utananezek 8) :lol:
Na mi mar ettunk megyunk meglatogatjuk a uncsitesom :roll: utana jovok :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Hát mire jövök?? Egy ujjabb taggal bövültünk???? Üdv köztünk! Kivánom, hogy mihamarabb babás legyél! Nekem közel 2 évembe telt, de itt vagyok! Mindenki ide tartozik szerintem aki akar! Gyere bátran mi csak nagyon örülünk neked! Na bum! Idén 33 leszel nem jelent semmit! Csak azt, hogy tapasztaltabb lettél! Kivánom neked is a zebrás tesztet!

Csajok! Ma hajnalban kidobott az ágy! Reggel negyed 7-kor már keltettem anyumat, hogy irány pest csavizni akarok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szegény totál kész van tölem! De ezt én sem értem! No mind1 nemrég értünk haza! Vettem egy kismami felsőt apának brifkot paradicsomot húsit ja és új hagymit! Na meg hambiztam is egyet! A régi szomszédokat meglátogattuk és jó volt! pláne mikor az egyik néni meglátta, hogy gömbölyödöm és jön a kérdés Csak nem???? Mondom mit csak nem?? Tettem az értetlent, de persze nevetve! Mondja anyu, de igen! Na akkor egyek ezt azt meg ez is van meg az is van! Mondom köszönöm nem vagyok éhes ettem hambit! Na szal apa is dodozott és én meg csaviztam! Most ért haza apa! Lehet megyünk moziba! Nem tok a sejhajomon megülni! Szerintem érzem a vezstem!! Jó értelemben! Ja tegnap sirtam délután! Biztos aszongyátok, hogy hülye vagyok, de a tévében elpusztult a Gyözikéék kutyája a Buksi és totál kikészültem tőle! Az egész délutánom ráment! Na még ilyet se hallotattok mi?? Én megprobálom csak a hormonoknak elkönyvelni! De azért most is sajnálom a kutyust meg a nagylányukat ahogy sírt keservesen! Meg az egész családot! na hadjam már abba mert megint kibujt a könnyem!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pendi! Pihikézz drágám!

Kitty! Oké! Nem lesz szerintem tul rövid a hajam! De szerintem ugy bepörögtem Brid írására, hogy a jövöhéten megyek fodrászhoz és befestetem a hajam barnára! Képet is majd csinálok! Okés??

Brid! Tegnap senki nem szánt meg palacsintával! Szomorú vagyok! De ez a szomorú igazsság! Laptopit merre nézel?? Mi az ebéd ma nálatok?? Én nem tom mit csináljak! Lehet lesz egy egyszerű rántott husi oszt helló! Holnap mit ünnepeltek?? Nem volt már anyud szülinapja?? Vagy valami más van most???

Na lépek mert éhes a kis hasunk! Pusza!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nekem ha kedden jon meg...raszamoltam a 40hetet es dec 29jott ki szulesre 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget,
jövő hónapban lesz a 6. évfordulónk :wink:
Nem semmi vagy, hajnali négyig netezni :shock: Én akkor már rég és még alszok :lol:

Pendi,
bocsi hogy sokkoltalak a képpel, pont gyüminapon :oops:

Nócika, képet majd hozz!

Enis, szia!
Remélem, mielőbb babás leszel!
Vendég
 


Nóci és Kitty,
köszi nektek is az üdvözlést :)

Negyed 7-kor ? :shock: Engem olyankor kirobbantani kell az ágyból,én imádok aludni...főleg reggel,mert éjjel későn fekszem :oops:

Bridget,
igen,így már értem.Én úgy számoltam,hogy április 5. körül lesz pé-m,és onnan már csak 38 hét van az évből....na,38 és fél :lol: De ezelőtt meg úgy számoltam,hogy április 5-től május 5-ig van egy hónap,így meg január 5-én telt le a 9 hónap.Na,de hogy hetek helyett miért hónapokban számoltam,nem tudom :shock: Végülis pár napon ne múljon,jó nekem a január is.Izgalmas lenne a szilveszter :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Most már teljesen kiakaszt a barátnőm (akinek van a picije).
Átmentem délután hozzájuk, mert már múltkor is hívott, de én meg nem értem rá. Mondom, akkor most én hívom, rá is ért, így átmentem.

De ő meg nekiállt msn-ezni, nem is foglalkozott velem :shock: De a picivel sem :roll:

Aztán a pici éhes lett, ő kiment rágyújtani, megetette a picit :shock:

Nekem ez sok(k) volt... :roll:
Vendég
 


Kitty,

Ilyen barátnőm nekem is van,egész nap a szgép előtt ül(miután napokig nyaggat,hogy menjek hozzá),a gyerekek(már nagyobbak)meg 5 percenként jönnek,hogy éhesek :cry:
Mikor kicsik voltak a gyerekek,még nem ismertem őt,de gondolom akkor is ilyen volt.Szomorú :cry:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kitty
Jaah joshi baratot neztem a neten azert mert el annyira az ido 8) :lol: 6ev akkor azert latszik az osszhang rajtatok :)

Noci
Merre csaviztaok anyuddal :?: 8) Figyu addig menj mig tudsz nem igaz :lol: A buksin en is majdnem sirtam sokat koncentraltam,hogy ne jojon ki nekem is a konnyem :roll: :oops: De figyu a kiscsaj nagyon sirt de mikor kiszallta kocsibol egy konnye se latszott :roll: nem tom en azert skeptikus vgyok,hogy vajon tenyleg ugy volt-e ahogy :? :roll: :?: :idea: Laptopot itt nezek :arrow: www.laptop.hu 8) Van sok de en nem ertek hozza :x majd jon ocsem aztan segit :roll: Ebed ma sult kacsak szarny es comb jo sosan 8) holnap lesz anyu szulinapja...csutin volt kozmetikaban penteken fodrasznal es holn ap van a nagy nap 8) 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty
Hogy,hogy kiment es ragyujtott es megetette...hol kint :?: :shock: nem ertem :roll:

Enis
Epp mondani akartam milyen szep a vonalzid erre latom mar ujat csinaltal 8) mar meg is jott neked :shock: de ha neked matol van piri akkor a 40het az elobbreis jon ki mint dec 29...3nappal asszem :lol: de persze mind1 januarban is johet :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Nagyon sz@r éjszakám volt.Tegnap írtam, hogy a barátnőm babát vár, és bekerült a kórházba. Reggel ugye voltam benn nála, és még semmi baj nem volt. Délután hívott a férje, hogy elment a baba. Annyira megviselt, hogy én is egész délután sírtam. Még este sem tudtam abbahagyni, amikor apa hazaért. Nem tudom miért, de alig tudtam megnyugodni. 9hetes volt. Szegény férje is úgy sírt, hogy majd megszakadt a szívem érte. Nagyon rossz volt. Még most is nagyon zaklatott vagyok. Annyira várták ezt a babát.

Bridget
a barátnőd ténlyeg fura. Ebből is látszik, hogy ez a barátság úgy látszik, neked többet jelentett.
Unokatesódat nagyon sajnálom. Nagyon nehéz lehet neki most. Még mindig nem térek észhez, hogy ilyen van.
Már kinézted valahol a laptopot?
Milyen buli lesz?
Dec 29? A hugom is akkor született. :) De jó lenne, ha sikrülne. :)

Enis
Látom, te már azért olvasgattál rólunk. :) ebben a topikban nincsenek "kötelezettségek." Itt nem "kell" időre babásodni. Persze nagyon szorítunk, hogy mielőbb meglegyen a kis trónörökös.
Már 12 éves a lányod? Jó nagy kislány. :) És egyáltalán nem gond, hogy ekkora a korkülönbség. Nekem van egy 16 éves hugom. Közöttünk 17 év korkülönbség van. Igaz, nem is úgy tekint rám, mint a nővérére, hanem inkább mint a második anyukájára, de úgy érzem elég őszinte velem. A te lányod is így lesz majd a kistesóval. Ő lesz neki a bizalmasa. :)
Ebben a topikban nem csak a babákról van szoó. Itt bármiről írhatsz. Magadról, a gondjaidról, az épp aktuális dolgodról.
Ha nem titkos, hol élsz? Hol dolgozol?
Magamról pár szót. Én is 33 éves vagyok. Már több éve próbálkozunk a babával, de nálunk apánál voltak bajok. Most megyünk tovább, és a jövő héten indulunk Kecskemétre, egy meddőséggel foglalkozó dokihoz. Bízunk benne, hogy még az idén babás leszek. Nagyon szeretnénk, és anyagi vonzata is van a dolognak. Amikor megvettük a lakást, felvettük 2 gyermekre a szocpol-t. Na jövő nyáron lejár a határidő, és nekünk addigra össze kellene hozni a babát. Kicsit nyomaszt, mert sok pénzről van szó.

Nócika
Na úgy látom, a tegnap is jól sikerült. :) Vettél megint jó sok mindent. :) azon meg ne csodálkozz, hogy sírtál. Úgy látszik a levegőben van valami. Na meg kismamiként sokkal érzékenyebb vagy nálunk.

Kitty
6 év? De szép! És fogtok ünnepelni? Szoktatok? Nem baj, hogy feltetted a képet, legalább szokom a külső hatásokat is. :) Kell, hogy edződjek.
Nem értem a barátnődet még mindig. Végre van neki babája, ő meg ahelyett, hogy vele foglalkozna, elmegy cigizni????? Hát mondhatom szép!!!! És már ne haragudj, de neki van babája!


Nekem meg fog jönni, mert már fáj a hasam. De már tegnapra vártam, de nem jött. De még belefér, mert ugye nem pontos sose.
Vendég
 


Bridget,
Isten éltesse anyukádat :)

Pendi,
ez szörnyű,főleg így,hogy nagyon várták a babát,engem is megviselne :?

De jó,hogy írtál a húgodról,az nem baj,hogy úgy tekint rád,mint egy második anyukára.A lényeg,hogy vagytok egymásnak :) Nem is ettől félek,hogy már nem játszhatnak együtt :D ,inkább attól,hogy a nagy korkülönbség miatt nehogy egyáltalán ne legyen mit kezdjenek egymással.Ne úgy éljenek majd felnőtt korban,mint két idegen.Vagy ez hülyeség? :oops:
Jaj drága,így elhiszem,hogy nyomaszt a dolog....de bízni kell,és ha már jövő héten elindultok az úton,nemsokára eredmény is lesz.Nagyon szorítok :)

Na,most hogy kérdezted,rájöttem,hogy elfelejtettem valamit...szóval én Romániában élek,Kolozsváron.De már évek óta sokat járok Bpestre(is),anyósék ott is élnek már jó 20 éve.
Dolgozni? Családi vállalkozásunk van,néha én is besegítek a férjemnek,ennyiből áll a munkám. :lol: De idén még nagyon lightos a dolog-egyelőre.Pedig ilyenkor nem bírok megülni a fenekemen,legfőképpen utazásból áll a "munka",és idén még csak 2x voltam Mo-n.Ilyenkor mehetnékem van nagyon,de pl évekig,mikor folyamatosan mentem én is ,már utáltam . :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok! :)
Enis :) üdv itt köztünk(igaz én elég ritkán jövök :oops: )Mielőbbi újrababásodást! :)

Kitty! :) Te hogy vagy fent az iwiw-en?
Ezt a barátnő dolgot én sem értem :?

Nóci, Nóci :D megértelek a sírással a Buksin, (én nem is néztem oda, amikor ez a rész ment(pedig állatkórházban dolgoztam :? )
de babásan méginkább sírós lehetsz :) Én keresztrejtvény fejtés közben elbőgtem magam :D

Zsu???

Bridg! :) Mikor indulsz haza Japoba?(most ez az itthon vagy Japo az itthon? :D


Pendi! :) Ha így halad ez a topic babásság ügyileg ti is Bridggel hamarosan azok lesztek!
Most inszem lesz először vagy mindjárt lombik?

Az én kis Marcimanóm most aluszkál, sokat nyűglődött az éjjel, mondjuk diszkréten, engem hagyott aludni, csak amikor kimentem wc-re akkor hallottam, hogy forgolódik :)
Már megkezdtem a hozzzátápit neki, barackot kap, meg néha más egyebet is mértékkel :) De még szopizik ezerrel :D
Vendég
 


:shock: Most látom,hogy tegnap nem vettem észre Bridget egyik hozzászólását.... :? és erre reagálnom kell.

Hogy sokmindent tudnék a babásodásról?..hát nem tudom.Tudjátok fura,mert anno 21 évesen szültem,és annyira másként éltem meg akkor még a dolgokat.Nem tervezett baba volt-természetesen tudtuk és akartuk őt,mert nem védekeztünk,de nem is gondoltuk,hogy egyből összejön-és csak valahogy tudomásul vettem,hogy gyerekem lesz.Teljesen más így,érett fejjel átélni a dolgokat-legalábbis mások is mondják,hogy náluk is így volt.
Az is más,hogy most nagyon vágyom rá már évek óta,és most azért inkább egy test és lélek vagyunk a párommal is,nagyon összekovácsolódtunk az évek alatt-és teljesen más lehet így várni egy babát :)
Meg most lazábban venném a dolgokat is,nem érdekelne ki mit mond-mindig mindenkinek meg akartam felelni,féltem,ha valahol kicsit hangosabban beszél a lányom pl,megszólnak,hogy milyen nevelést kapott...meg ehhez hasonló dolgok...Most már ki tudnák állni magamért :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kép

Na,hogy telt a hetvegetek csajok 8)

Pendi
Barinodet naon sajnalom :cry: tudtam,hogy kihagyok valamit amikor tegnap irtam :x de persze en mar akkor eleg rosszul iteltem meg a dolgokat...lehet jobb is nem irtam :roll: nyugodj meg kerlek Kép A barinom mindig is fura volt :roll: parszor mar osszevesztunk hosszabb idore pont ilyenekbol de mindig jott en meg nem vgyok haragtarto :roll: Most mar konkretan valaszolgatott is mindenkinek a blogjan de persze nekem meg mindig nem kuldott egy sms-t :? Na mind1 lapozzunk :arrow: Uncsitesom meg mindenki sajnalja de ugy vgyunk vele jobb helye van ott,mint otthon :roll: A tobb,mint 2het alatt miota ott van voltunk mi anyuval 5szor az edes jo szulei 1szer l;atogattak :twisted: ahh szot sem erdemel :roll: A baj csak az ez meg csak az eloszto innen meg viszik tovabb megint ugy 2het mulva :? :roll: A www.laptop.hu itt nezelodom de ami nekem tetszik az alitolag nem olyan jo amit meg batyam mutat az meg nekem nem jon be es dragabb is mint amennyiert akarok :roll: Anyu szilinapija van ma 8) :D Hat a dec 29-et en bevallalom 8) es nekem is megfog jonni mar tegnap is ereztem a hasam :x Lehet hetfon fog megjonni nem kedden :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
Jaj de ari vgy :D Latom figyelsz :wink: 8) Kép Aranyos volt amit irtal :lol: Hat az biztos felnott fejjel mas a dolog :) Az en ocsem is 10evvel fiatalabb 8) nalunk sincs problema...en tologattam a feneket delutanonkent,hogy levegozzon :lol: na meg altatni szerettem meg ugy amugy is a lanyok elvannak szerintem a kisgyerekekkel ez lehet a genekbe van kodolva 8) :wink: Pont mire irtam addig irtatok ezert csak most irok :oops:

Melaszka
Szia muti mar valami uj fotot 8) :lol: Az itthon az mindig az ahol vgyok :lol: azaz most M.orszagon vgyok 8) penteken utazom vissza :roll: Hianyzik mar apa :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Megyek mert rendbe kell vagjama anagyszobat :? meg meg kell teriteni utana jovok 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


na jó, ez anyuméknál van otthon, 2 hete készült :)
Kép
Vendég
 


Melaszka,
csak 4 hónapos? :shock: Jó nagy baba,gyönyörű :)

Bridget,
nekem is van egy 6 évvel fiatalabb öcsém.Őt reggel én vittem oviba,onnan mentem iskolába,du suli után mentem érte,és együtt haza.Sokat voltunk kettesben,és mivel ő nagyon rossz gyerek volt,nem is volt igazi testvéri kapcsolat közöttünk .Most egyezünk jobban,mióta neki is családja van...csak most 300 km-re lakik,így ritkán találkozunk.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


De jó sokat írtatok! :)

Én már megfőztem, elindítottam a mosogépet, és a mosogatógépet 2x is, és már vendégem is volt. Itt volt az a barátom, akiknek most ment el a babájuk.

Enis
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz ilyen vaj, hogy felnőttként idegenként éljenek. Hidd el nekem. Igaz, nem tudok a hugommal minden témában beszélgetni, de megtaláljuk a közös témát. Sok mindent meg tudunk beszélni, és egyáltalán nem úgy érezzük, mintha idegen lennénk egymásnak. Főleg azért, mert én már félig felnőtt voltam mikor megszületett. Nálatok is így lesz. A lányod félig anyai érzésekket fog táplálni a kicsi felé, és mint tudjuk, ez nem szünik az évek során, csak erősödik. Egyébként beszéltetek vele a tesótervezésről? Mit mondott?
De csodaszép helyen élsz! Már sokat hallottam hogy milyen gyönyörű Románia. sajnos még nem voltam, de egyszer mindenképp kimegyek, mert a képek alapján amit láttam, csodálatos helyek vannak. Gyönyörűek azok a hegyek, amik körülveszik. A képek alapján csodaszép lehet.
Nekem amúgy is a hegyek a gyengéim.
Elég nehéz lehet a saját vállalkozást fenntartani. Gondolom most ti is megéreztétek a válságot. Mint mindenki.
Milyen szépen írsz a házasságodról. Egy test és lélek! SZép!!! Így biztosan már babát tervezni, és várni.

Melaszka
Szijjaaa!! :)
Addig jó, míg Marcell szopizik. El sem hiszem, hogy már ekkora. Jajj de aranyos! Micsoda mosolygós baba. Mindig nevet. :)Még szinte most született. :) És hogy tetszik neki a kiegészítő kaja? Mit szeret? Vagy még csak a barackot próbáltátok?
Nálunk nem tudom mi lesz. Majd a doki megmondja. A jövő héten mindenképp elindulunk valamerre. Egyre jobban hajlok Kecskemét felé. Arról a dokiról már sok jót halottam. És még inszemet is tudnak csinálni, ha épp arra lesz szükség.

Bridget
Tudod, hogy bármit megírhatsz! A barátomnak elmondtam én is, hogy mit gonolok őszintén. Lehet, hogy oka van annak, hogy elment a babájuk. Persze nagoyn rossz most nekik, de még rosszabb lett volna, ha már látszódna, meg érezte volna. ezt benn is elmondták nekik.
Az unokatesóddal kapcsolatban, ill. a szüleiről meg meg van a véleményem. Nem hiszem el, hogy nincs idejük. szegény kicsi. Jobb is lesz neki, ha végre találnak neki megfelelő szülőket. Onnantól végre jó helye lesz. Nagyon remélem, hogy rendes nevelőket találnak neki. Megérdemli.
Piri monnyon le!!!
Nekem is meg fog jönni, mert már érzem a hasam. De már tegnapra vártam. De lehet, hogy megint megvárja a keddet, mert akkor doglozom. Szokás szerint.
Mit jelent az új vonalzód? amelyiken az idős házaspár van. Én tudod nem tudok angolul. Sosem tanultam.
Anyudnak:
[img]http://bolt.gyerekalbumok.hu/images/boldog%20szulinapot%20okkkk.gif
[/img]
Vendég
 


Na még egyszer, mert nem jól tettem be.

Bridget
Anyudnak:
Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?