Új privát üzeneted érkezett!

Adraci,
nem is kell sietni sehova! Rájöttem, hogy a kicsi lépések már kényelmesebbek, mint a régi nagy lépéseim :)

emese1979
 
 


Jelentem, legalább 8 (de lehet hogy több) oldalt visszaolvastam becsülettel.

Van egy két kommentem, mert sosem áll be a szám.. :lol: :oops:

Kutyafüle,
milyen az az egészségbolt? Mert azt írtad ott vetted a hasszorítót,és én is szeretnék majd olyat.

Annus,
máris megy az email cím.
Neked még azt akartam írni, hogy olvastam a világmegváltó párodról. Na az enyém is ilyen volt, ő mindig mindenkinek segíteni akart bent a munkahelyén (ami egyben az én munkaheylem is). Aztán elkezdtem finoman felvilágosítani, hogy oké hogy neki ez örömet okoz, de nekem nagyon rosszul esik, ha időnként engem is félrelök azért hogy mások szemében jó legyen róla a kép. És azt is mondtam neki, hogy oké ha ettől ő jól érzi magát (és nem a róla kialakult kép miatt csinálja), de kívülről szemlélve nagyon durván kihasználják a kolegái, és ezt értse meg, hogy nekem rosz nézni.
Így végül megértette, és már nem ő akar mindenki jótevője lenni.
(Arról nem is beszélve, hogy ezt a jószándékát azok a női kolleganők is kiválóan kihasználták, akik titokban vagy nem éppen titokban hajtottak rá, vagy egyszerűen csak vonzódtak hozzá, apa meg vak volt ahoz hogy ezt észrevegye).
Bocsi hoyg hosszú lettem, csak előjöttek ezek az idők az emlékeimből...és igazából felzaklatott kiséé. :evil:
Még azt akartam neked írni, hogy véletlen sem udvariasságból írom, de nagyon jó a hajadban a melír. Állatira feldobja!!! :lol:

Nálunk a kórházban nem jöhet be császárnál az apuka, de végignézheti a "műtétet" egy üvegfalon át, és amíg az anyát helyrehozzák, addig a baba az apukával van.
Amúgy nálunk is céloztak arra, hogy általában az orvosok hozzáállása hasonló a kórházéhoz, azért mert probléma esetén a "kórház tartja a hátát". De azért finoman elhintették szülésfelkészítőn, hogy vannak azért eltérések doki és doki közt, hogy mennyire rugalmas. :wink: Gondolom ez mindenhol így van, de azért a dokik az alapvető szabályokat igyekeznek betartani.

Ancsika,
nekem is tele lett csíkokkal a hasam, főleg a köldököm körül, de mostmár igazából körben alul mindenhol van egy kettő. Emiatt elég szomorú vagyok, de valaki írta itt nekem (bocsi csajok de már télleg nem tudom ki volt az a jótét lélek :oops: ), hogy körömvirág krémmel kenjem + Neogranormonnal, és úgy tűnik attól kicsit jobb állapotban vannak a csíkjaim.

Na, mostmár aztán befogom a "számat"!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi!

Ne fogd be a szád!Én minden nap írok legalább ennyit,szóval neked még lemaradásod is van az elmúlt napok miatt!
Hála az égnek nő munkatárs nincs!Max idősebbek.De azt hiszem 40 feletti korosztálynem fogja meg az uramat :lol: :lol:

Emese!
Sajnálom a tűzhelyet...de van rá garancia ,nem?Ki kötötte be?Szakember?Elméletileg ezeket nekik kell,még pecsételni is kell a garancia papírhoz,különben elveszik a garancia rá,vagy ilyesmi!

Adraci!
Óoooo,én már rég észrevettem h mindenki hogy siet :lol: A múltkor szó szerint lehorgonyoztam egy helybe,mert mindenki nekem akart jönni :evil: Bírom mikor a mamik rohannak a metróhoz...na mert ugye nem érnek rá! :roll:

annus11
 
 

 
 

Annus,
persze van rá. Nagy nehezen sikerült elérni vkit, aki megadta a területileg illetékes szervíz számát - azt felhívtam, ott azt mondták, az eladót hívjam. Felhívtam az eladót, az ismét a szervízhez irányított, végül nagy nehezen sikerült elérni, hogy kedden kijöjjenek.. persze 15-18 között, szóval most tudnék menni a szülésfelkészítőre, aztán emiatt maradhatok itthon :evil: :evil:

emese1979
 
 


Emese
együttérzek veled, a szervízzel szórakozni nagy boldogság, de legalább még van rá garancia.

Képzeljétek, azt mondta a védőnő, hogy Maja 3 éves gyerek értelmi színvonalán van. 2 évesen kell majd valamilyen értékelést írnia, és ezt fogja. Ezt a beszédtudásából, amiket játszott amíg itt volt, abból, meg elmondott pár verset-mesét neki, meg még pisilt is egyet a wc-be. SZóval büszke vagyok a lányra :-)
pumuklii
 
 


Pumukli!

Legyél is büszke!Nagyon ügyes nagylányod van akkor!!!!Nem is tudtam h értékelést kell írniuk....azt hittem ez bölcsiben meg oviban szokás az ovonéniknek.

Emese!
De kár hogy nem jössz :( Most lesz az h behoznak egy újszülöttet és rajta is bemutatják a dolgokat :lol: Majd az első sorba ülök h jól lássam a kis drágát!Aztán 2 hét múlva még elmegyek a relax meg légzésgyakra ismétlés képpen,utána már csak itthon kell gyakorolnom 8)

annus11
 
 


Ez valami új dolog, azt mondta.
pumuklii
 
 


Annus,
ha esetleg as férjem pomnt szabadnapos lesz v itthon lesz már (soha nem lehet előre kiszámolni, mikor ér haza stb), akkor megyek, rem sikerül! Egy igazi újszülöttet visznek be?!? Remélem, mikor mi szülünk, nem a mi babánk lesz a kísérleti nyúl :shock: :lol: :roll:

Pumukli,
Nem semmi, még nincs 2 éves Maja, és ilyen ügyi :) :) Büszkék lehettek rá!!

emese1979
 
 


Emese!
mikor mi szülünk még nem fognak ott járni a következő felkészítővel,nyugi!Gondolom az anyuka engedélyezi,nem csak úgy odahoznak egy babát!
:wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Pumukli, gratulálok! Klaszz szülők vagytok! Ehhez az eredményhez ti is hozzájárultatok!

Anita, kiváncsi vagyok hogy telik majd az első éjszaka Grétinek:) A képet várjuk az ágyikóról:)

Pelenkázóvödör
Lányok! Hadd kérdezzek valamit, amiről még nem esett szó azt hiszem.. Ti szereztek be pelenkatartó vödröt? :) Én azt a fajtát szeretném, ami egyenként becsomagolja a használt pelust, és nem csak 0-6 hónapos korig lehet használni... eddig csak olyat találtam pl. a Brendonban. Milyet és hol érdemes ilyet beszerzni? Egyáltalán létezik olyan, amit végig lehet használni?

A másik a pelenkázótáska: mennyire hasznos dolog az? Mit jelent az, hogy alátét is van a táskában? Kiveszek belőle egy nejlont? Vagy az is szivacsos, bárhol tudom a babát pelenkázni kemény felületen?
Babás mamák, nektek van? Milyet tanácsolto, ami nem túl drága?
vanni
 
 


Sziasztok Csajok!

A hétre én is letettem a munkát. :D Legyetek büszkék a nagytesókra Anyucik,
Anita!Gréti igazi kis tündér az emoval! :)
Pumiklii!Maja nem semmi kiscsaj lehet! :D Biztosan nagyon sokat foglalkozol vele,ezért ilyen kis ügyes-okos!Pusza,Neki! :D

Annus!Nagyon jó lett a hajad,és szép a poci!Mindig is Te voltál a nyugi-mamik 'legnyugijabbja' :lol: !Tessék közénk vissza térni!!!

Engem már kb. két hete ilyenekkel riogatnak:' nem marad már sokáig bent az a gyerek' -pár nap múlva 'hát Te még egybe vagy?!'
Az volt rá a válaszom,hogy "azért 31-32 hetesen még szeretnék is "egybe" lenni,és még legalább 7-8 hétig!

Lépek lassan,mert Hanna éhes. :lol:
Holnap megyünk apóskámat köszönteni(szüli-és névnap),próbálok vasárnap jönni.

Ja,minden Sándor,József Apunak boldog névnapot kívánunk!

Addig is vigyázzatoki magatokra,és a babákra!!!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Emese, akkor te azt a rácsvédőt 1200ft-ért vetted? Plusz a postaköltség gondolom. ÜPróbálok kiigazodni a vaterán... egyenlőre nem nagyon sikerül...
vanni
 
 


Igen, Vanni, annyiba került Emesének. Ha meg tudnak személyesen találkozni, akkor nincs postaköltség. Vidékről is van, hogy feljönnek időnként Budapestre az eladók pl. Bár nem vagyok Emese. :) :wink:

A pelenkázóalátét nem nagyon szivacsos, de egy picit puha. Bárhol lehet vele pelenkázni. De nekem nem volt/van pelenkázótáskám, ill. egy válltáskát használtam (Budmil, ami a munkatáskám volt) annak. :)

Pumuklii!!! Gratulálok Majához/Majának!! :)

Üdv.
Vendég
 


Vanni!

Részemről én nem veszek ilyen pelenka tartó vödröt...ami meg egyesével becsomagolja...hát nekem az a véleményem h ezek a pelusok így is tök sokáig bomlanak le,ha még egyesével becsomizod akkor végképp túl sok idő telik el míg elbomlik vmennyire.Szerintem enélkül is megvan az ember,persze nem lebeszélni akarlak,ez csak az én meglátásom! :wink:

Pelenkázó táska:Ne képzelj semmi extra táskát.Ha megnézel egy babakocsit,általában mindegyikhez van egy ilyen táska!Ez lehet hátizsák,válltáska.Az a jó h a babakocsira tudod rakni.Ugyanis ha elmész vhova akkor a babának elég sok minden kell,nem csak a pelenkázáshoz.De később vmi kaja,innivaló stb.Tehát ha elmész vhova a babával akkor mindenképp lesz nálad egy csomó minden!Azt meg vhova tenni kell!Ez az alátét egy vékony pelenkázólap,ez se egy nagy dolog.És hát igen,pl ha nem otthon vagy akkor ezt teszed a baba alá és mondjuk ha véletlenül szembe pisilne,akkor nem a vendéglátó kanapéját áztatja el :lol: Ez csak egy példa volt 8)
Amúgy vannak már olyan pelenkázó táskák amibe van melegen tartó rész.Hogy télen ne a jéghideg vizet/teát add a gyerkőcnek,nyáron meg ne a forró vizet...

Szóval vmilyen táska biztos lesz nálad!Tele hasznos babacuccal! :wink:

annus11
 
 


Nekem se volt pelenkavödröm, ment a rendes szemetesbe. Nem látom sok értelmét. Meg belevaló neylontasakok is 2-3000-FT-ok, asszem.

Pelenkázó táskám van a babakocsihoz, nem mondom, hogy széthasználtam. Aki sokat közlekedik, annak biztos jó, de azt a plusz 1 pellust stb-t akárhova be lehet dobni.
pumuklii
 
 


Vannni,
úgy igaz, ahogy Dóri is mondta, 1200 Ft plusz a postaktg, ha nem személyesen veszed át. Én igyekeztem bp-i eladótól venni, mert így a postaköltség megspórolható (bár 500 ft ajánlva).

emese1979
 
 


Vanni! Nekem volt ilyen pelenkatartó vödröm, de eladtuk. Igazából hiába van egyesével csomagolva, amikor ki kell vinni, hát elég érdekes szag terjed szét a lakásban. Valóban nem olcsó az utántöltő zacsi sem hozzá. Ez a vödör tipikusan az a dolog, hogy ha már nem tudsz mire költeni, de még van pénzed, vedd meg. Egyébként meg tényleg megteszi a sima kuka is. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ja és lehet tovább is használni, nem csak 6 hónapig, csak fél éves kor után másfajta zacsi kell bele. Kicsit erősebb, mert akkor már téyleg bűzlik.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Én is itt!

Bár visszaolvastam, nem sok mindenre emlékszem :oops:

pumukli: ügyes kiscsaj Maja :wink:

Zsófinak új szavai vannak, a kedvencem a tőgy :lol: Megmondja, hogy a tehén adja a tejet, és a tőgyéből jön :D Igaz, szerinte a kakaó is onnan jön :lol:

pelenkavödör: nekünk nem volt, simán volt egy szemetes a szobájába, oda dobtam. Aztán mikor durvult a szag, akkor rászoktam arra, hogy a fenti fürdő ablakán kidobom pont a kuka mellé :lol: (Egyszer kicsit dobtam, és fennakadt a tetőn :roll: Úgy kellett lepiszkálnom egy bottal :lol: ) Most Fruzsi szobájában semmilyen kuka nem lesz, ez a dobálós módszer nekem bejött.

pelenkázótáska: én most vettem egyet, van benne pelenkázóalátét, szennyeszsák, termosz, két gyerek cucca lesz benne, szóval most emiatt lett. Babakocsira akasztható, azt hiszem, két gyerekkel bőven lesz cuccunk :shock:

Tanulnom kéne, d enem fog az agyam :roll:
Vendég
 


Halihó!

Vanni!
Engem anyósom meglepett egy pelustartó vödörrel (ahogy apósom mondta-pelusnyomorítóval ) . :) A Brendonben van vagy 3-4 fajta, a mienk Tommy Tippie Sangenic- ezt ajánlották...persze ez volt a legdrágább....remélem, hogy megéri az árát. 2 féle zacsi mehet bele: 0-6 hó és 6 hó fölött.

Hálós bugyi:
Aki már vett, attól kérdezném, hogy mennyire standard a méretezés? Egy S-es pl. megfelel egy sima 36-os normál bugyinak??? Vagy ebből érdemes nagyobbat venni a betét miatt? És mennyire tart? Nem szeretném, azt se, hogy leessen, de azt se, hogy szorítson.

És császárnál mi a helyzet? Hol szoktak vágni? A norm. bugyi felső vonala nem zavarja akkor a sebet? Kell esetleg valami speckó bugyi arra is?
Nekem pl. már most is nagyon szorítja a pocim alját 1-2 bugyim....terhesbugyit nem vettem, már nem is fogok....

Annus!
Sztem nem lesz azért áprilisban olyan meleg, hogy a kordnacidban ne bírd ki, max. egy vékonyabb cipőt és egy sima polót veszel majd fel hozzá.
Sztem inkább szülés után lepd meg magad madj valami szép új cuccal! :lol: Úgyis annyi fotó fog rólad (és a babóról) készülni a kövi időszakban, mint eddig soha. :D

Anita!
Várjuk a fotót az új ágyikóról. :) Lehet, hogy abban már nem fog rosszat álmodni a leányzód!

Kép
mozza
 
 


Maszatkám megint csuklik....mostanában elég sokszor....nektek nem?????
Odatámasztja a kis hátát a hasfalamhoz, így a pocimon lehet látni, ahogy ritmikusan beremeg 2 mp-ként. :lol: Együtt csuklunk. :lol:
Olyan kis cuki! :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza,
férjed holnap jön haza?
A mi babónk is sokat csuklik... Egyik kolleganőmtől kérdeztem, neki mi erről a tapasztalata (állítólag ha a pocakban csuklik, kint is fog :) ) ő azt mondta, hogy a lánya a pocakban sokat csuklott, és kint is... Még most is, mikor fázik, csuklik, pedig már 7 éves. Aztán lehet semmi összefüggés! :wink:

emese1979
 
 


Mozza!

Nekem is sokat csuklik!Persze apcim szerint ez nem csuklás...mondom akkor mi?Ilyen jó a ritmusérzéke? :lol: Szóval Iza is csuklik!
Ez a Tena olyan kis naci szerű,tehát nem a hagyományos bugyi forma.XS-XXL is van a méret,és a csípőbőség van megadva hozzá!
XS:40-70cm
S:60-85
.
.
.
XXL:100-150cm

Az van még ráírva h mérettartó,max 70 fokon mosható,nem fehéríthető.Szerintem ez nem nyom,elég rugalmas.Én felpróbáltam,kényelmes.Bár elsőre furi picit,de nem akart leesni!
Császárnál meg egészen lenn vágnak,de akinek már volt majd beszámol róla!Szerintem nem ott fut ahol a bugyi dereka!

Én már vettem 1 számmal nagyobb bugyit a 100asban.Sokkal jobb!!!Szóval esetleg ruházz be 1-2 dbra ha már nyomnak a régi bugyik!

annus11
 
 


hűha, az XS-es csipőbőségén ledöbbentem, főleg az alsó határon :shock: :shock:

emese1979
 
 


Igen, holnap jön! :D Kértem meglepit! :D

A férjem persze ráparázott, hogy normális e, hogy ennyit csuklik a babó....btw, én is gyakran szoktam....sztem csak mohón nyeli a magzatvizet és néha félremegy....na, ebben rámütne. :)
Múltkor UHn pont csuklott és nagyon cuki volt látni, ahogy a kis pockója/rekeszizma ö.húzódik...mint egy kis pattogó gumilaszti... :lol:

Kép
mozza
 
 


Emese!
Náluk is vannak írtó vékony kismamik!!!!És aé szülés után már nincs ott a nagy pocak! :lol: Bár pl Panndinak most sincs nagy hasa 8) Amúgy meg nem pont terheseknek van ez kitalálva! :lol:

annus11
 
 


Bár megjegyzem, én naiv első szülőként csodálkozva állapítottam meg szülés után, hogy nem lett rögtön lapos a hasam :lol: Meg is kérdeztem a dokit szülés másnapján, hogy mikor lesz újra lapos a hasam. Azt mondta, majd ha tornázok :lol: 8)
Vendég
 


Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni.Nem tudtam jönni,mert sajna ma is alig éltem.Nagyon fáradt vagyok. :cry: :cry: :cry: Elkezdődtek a keményedések is. Azt hiszem ez figyelmeztetés, hogy túlhajtottam magam. De még csütörtökig ki kell tartani. És ma sem tudtam tanulni a kimerültségtől. :cry:
Folyás. Tegnap nagyon erős volt nekem is, mikor leértem Gyöngyösre. Hirtelen én is megijedtem, de aztán rájöttem, hogy ez nem lehet az,mert nem volt se nyákdugó, meg azért ez kevés víznek,stb.
Házassági kivonat.Nálunk nem kell kérni.Viszem a 3 évvel ezelőttit.Szerencsére itt nincs ilyen 300 napnál nem régebbi,stb.
Kutya,állat. Tudjátok, hogy talán a legelfogultabbak közé tartozom, így én csak annyit mondok: Kutya(állat) nélkül lehet élni,csak nem érdemes!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus,
az tuti, hogy nem vagyunk egyformák, én a 40 cm-s csípőbőségen lepődtem csak meg :) nekem sztm 10 éves koromban lehetett akkora utoljára :lol: :lol:

Kutyafüle,
itt a hétvége, próbálj pihengetni, amennyit csak tudsz!

Na feljöttem kutyasétáltatásból, a tököm kivan a sok környezetére igénytelen bunkóra, aki képtelen arra, hogy a kutyája után összeszedje a termést, hiába van kihelyezve kutyakakigyüjtő-kuka meg zacsi - pedig ő is minden nap oda viszi a kuytáját. Persze megint sikerült egybe belelépnem, nem is volt más vágyam péntek estére, mint ezt pucolálni.. :evil: :x

emese1979
 
 


Sziasztok!

pingi: megnyugodtam, hogy nem csak nekem lett csíkos a hasam, és én is a körömvirág+neogranormon kombival kenem már 2 hete, és szerintem halványabbak és nem is viszket! :lol:

Vanni: nekem olyan bébiörzőm van, amihez adták az Angelcare-es pelenkavödröt! Ez nem egyenként csomagol, csak minden eldobott pelus után lezárja szagmentesen a kuka tetejét! Nekem se lenne, ha nem ingyen adták volna! :oops:

Julcsi is sokat csuklik, bár pont most vettem észre, hogy ma még nem nagyon mocorgott, remélem azért minden rendben van odabent! :?

Szép estét nektek!

KépKép
ancsika80
 
 


Nem biztos, hogy a nyákdugót észreveszed. Én nem találkoztam vele és nekem magzatvízfolyással indult...

Nekem is csuklik minden nap, Maja is csuklott, ez tök normális.

Én április 24-én szültem és jó meleg volt áprilisban, bikiniben olvasgattam a teraszon. De nekem se volt sok terhesruhám ilyen időre. Volt egy szoknyám, meg egy térdgatyám, azzal kihúztam. Itthon meg Apa boxeralsóiban.
pumuklii
 
 


Pumukli,
Maja születése után is sokat csuklott? Vagy ez ismét csak egy újabb mende-monda, hogy a pocakban csukló baba kint is csuklik?

emese1979
 
 


Ja,még valami.
Pingi!Az egészségbolt az valójában ilyen gyógynövénybolt szerűség. De orvosi gyógyászati kellékek is vannak ott. Csak én hívom "egészségboltnak". :oops:
Pelenkázóvödröm nekem van.Dani mindenáron olyat akart,ami az Angelcare légzésfigyelővel volt összecsomagolva. Így azt mondtam egye fene, de pénzt ezért nem adtam volna. Tök drága bele a betét,de had legyen meg az emberem öröme is,mert ez volt az egyetlen,amit ő akart. Szerintem sima szemetes is jó lett volna.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


"Bár megjegyzem, én naiv első szülőként csodálkozva állapítottam meg szülés után, hogy nem lett rögtön lapos a hasam Meg is kérdeztem a dokit szülés másnapján, hogy mikor lesz újra lapos a hasam. Azt mondta, majd ha tornázok"

Panndi hat ezen tok jot nevettem :)
az ikres konyvben irtak olyat, hogy vkinek még akkora volt a hasa szules utan, hogy setaltatta a 2 honapos babakat es megkerdeztek hogy mar jon a kovetkezo???? :lol:

Mozza!
Egeszen lent vagnak, vki a szormes teruleten es utana a heget benovi a fu :lol:

Ancsi!
Ha nem erzed jol magad es bizonytalan vagy fajasok tekinteteben, menj be. Amugy vizsgalattol is tagulhat picit, de nem ujjnyira... vigyazz magadra!

Asszem Emesete is kerdeztel vmit de nem emlexem :oops:

Szobatarsak jonnek-mennek, en meg... :cry: mar csak babakkal megyek haza A 38. HETEN PROGRAMCSASZAR UTAN!!! :wink:

Dori!
nemtom irtam-e, de 2.8 lett az ehgyomri cukrom es ennek ellenere 170 g ch dieta :evil: :evil: :evil:

meg még vmi, de az majd 7fon még kiderul... most nincs kedvem reszletezni

vasarnap babaruhaborze! mindenbol kimaradok :( viszont rendeltem szopiparna.hu-rol 2. agynemugarniturat, sarkanyos exkluzivat, mar varom hogy jojjon, olyan cuki :)

takarokat még horgolom, mert nagyobbakat akarok csak marsehogysetudok fekudni es lassabban megy

nu, joiccakat

ujabb szobatars erkezik....a 9. ....

pussz

P.

ja még: Annus tok jo a blog! csak manem akart bejonni.. meg a korhazat meg a doki nevet kivenned a tablireszembol? koszi!
Vendég
 


Petrus,
kitartás!! Annyit kérdeztem csak, hogy Babókáknak van-e már nevük? Ha írtad már, akkor bocsánat :oops: :oops:

emese1979
 
 


vmi remlett :) Igen van, Jancsi es Juliska :lol:
Titok :wink: májusban elárulom :wink:
Vendég
 


Na okés, akkor májusig furdalhatja az oldalunkat a kiváncsiság :lol: :lol:

emese1979
 
 


Én eddig is egy számítógép és programok antitalentuma voltam, de most ezzel a bloggal annyira megkínlódok, hogy mindjárt elbőgöm magam.
Nem tudok bejegyzést szerkeszteni. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Ó, Petrus, sajnálom! De az étkezés utáni normális? Mert akkor tökre nem értem, miért kell ez neked... Nekem a mostani étkezés utánim 5,62 lett, szóval nem kell a hülye Honvédba menni mostantól, csak akkor, ha a heti ellenőrzésnél vmielyiknél 7 vagy fölötte lesz. Ennek örülök. :) Azért, ha van időd, leírhatod, mi van még... Engem érdekel... És tudod, a kiváncsiság...

Kutyafüle! Kitartás neked! Mi lett az eredmény? Mármint mi van a gyulladásaiddal?

Amúgy én sem találkoztam a nyákdugómmal. És nekem is magzatvízzel kezdődött...

Panndi! Neked is kitartás! Tanulj csak szorgalmasan! Nincs már olyan messze az a vizsga... Megnéztem a naptárat... :shock:

Na jó, kedves mindenki, még sok dolgom van, és szeretnék azért éjjel vmit aludni is... Szóval most elköszönök. Jó éjszakát!
Vendég
 


Jó reggelt!

Ismét lemaradtam, de bepótolom. :)
Most hamarosan indulunk a babaúszásra, de utána jelentkezem.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt! Megint szép idő van,süt a nap.Aki teheti,menjen és sétáljon ma nagyokat!!!
Dóri.Még nem tudok eredményt a gyulladásról. A vért levették tegnap,a belgyógyra majd hétfőn megyek.
Szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pingi!
Belépsz a blogba.Jobbra fenn rányomsz h testreszabás!Aztán balra fenn lesz egy bejegyzések fül.Ott van h létrehozás illetve h bejegyzés szerkeztése.Na ha erre nyomsz feljönnek a bejegyzések,és mindegyik elött ott van h szerkeztés.
Ha van vmi amit nem találsz szólj!Segítünk!Ha más nem akkor beírom én :wink:

Petra!
Oké,kivettem a kórházat meg a dokit!

Szerintem én ma itthon ténykedem!Reggelin túl vagyok,itt már 7 elött kelés van...szombaton is dolgoznak a felújítással és olyan jó érzés az üres konténerbe érkező téglák zajára ébredni!Heti 6szor minimum :evil: Amúgy egyedül vagyok...vasalok,takarítok.Van még egy lámpa búra projektem na meg befejezem a baldachint....

annus11
 
 


Ja Kutyafüle!
Neked akartam írni h pihenj most már többet!És nem azért mert esetleg most már nem bírsz dolgokat,de kell az erő a szülésre!!!! :wink: Ha megvan az utolsó vizsgád is akkor tessék erre koncentrálni!!!! :lol:

annus11
 
 


Annus,ígérem úgy lesz!!Nincs is már semmi különösebb dolgom.A melót is befejezem 31-én,így csak a napi-heti házimunka marad.Az meg kényelmesen belefér a 24 órába.De aranyos vagy, hogy aggódsz. Képzeld,most elég érdekes dolgot tanulok.Legalábbis az eleje érdekes.Biztosítások gazdaságtana a tárgy. Remélem ilyen marad végig,és akkor nem lenne nehéz megjegyezni. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


De fura szám!35 hetes vagyok m, és 35 napom van hátra.A 35 az egy nagyon szép szám!!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szép jó reggelt!

Nálunk is megvolt a reggeli meg a szokásos beszélgetős kávézás.Úgy várom már hogy nyáron a teraszon ülve reggelizzünk, babóka meg kinnt aludjon a kocsijában a friss levegőn...
Jaj még annyi a tennivaló.

Nekem is be kell majd jelentkeznem nst-re,kíváncsi leszek milyen lesz.Mennyi idő egy alkalom?És hogy zaljik a vizsgálat?Csak hogy tudjam mire számítsak, mert a védőnő nem volt bőbeszédű ezzel kapcsolatban.

Annus,
én múltkor küldtem neked privit az email címemmel hogy küldhess nekem is egy meghívót a blogba, de szerintem nem ért oda hozzád.Megírom itt: hargitai.h@freemail.hu
Előre is köszi!

Tegnap szakadt a hó, ma reggel süt a nap és az ember lánya ne legyen kiborulva :evil:
Tegnap nagykabátban mentünk el boltba holnap meg majd egy szál pólóba megyünk szülinapozni apósékhoz.Őrült egy idő.

Kutyakakiról annyit, hogy én kézzel szedetném fel az összes kutyagumit azzal aki nem hajlandó eltakarítani a kutyája után.Aztán akkor megtanulná mi a rend.
De úgy látszik az ilyeneket nem zavarja ha nyakig szarosan mennek haza egy-egy sétáltatásból.Bosszantó.

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt mindenkinek!


Ma arra ébredtem, hogy a szemembe sütött a nap, és bár abban a pillanatban rosszul érintett, azért örülök neki. Most azt kéne írnom: irány ki a szabadba. De neeeeeeem. Irány a vasalódeszka aztán a kisszoba, amit ki kell üríteni.
Mostmár teljesen elbizonytalanodtam falszín ügyben. Nálunk a nappali narancs színű, a konyha és előszoba egyben krémszínű, a fürdőszoba erős barack színű. Azt gondoltuk, jó lenne ha a gyerekszoba mogyoró színű lenne valami halvány féle. De már nem vagyok benne biztos.....az se nem csajos, se nem gyerekes.Ez a nagy dilemma mára, mert ezt ma el kell dönteni.

Annus
akkor azt hiszem én már a legelején elronthatok valamit a bloggal, tán nem is jól lépek be :? :? :?
:oops: :oops:
Nincs olyanom hogy testreszabás.
De ez még nem is lenne baj, mert olyan visznt van hogy bejegyzések szerkesztése, amire ha rákattintok, akkor felsorolja a bejegyzéseket. De olyan nincsen előtte hogy szerkesztés, csak olyan hogy megtkintés.
Igazából egyenlőre csak a telefonszámomat akartam beírni. :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Harhaj!
Én küldtem neked meghívót,viszont nem erre az email címre!Lehet h elírtál vmit,de akkor most küldtem erre!!!!

Pingi!
De jól csinálod!!!Csak nekem engedélyezni kell a jogosultságot vagy mi,ezt azóta már megtettem!!Szóval nézd meg megint,most már bizti menni fog!!!Mindig nézem h akinek küldtem az belépett,de ugye van h csak később látom. :wink:
Mi is sokáig agyaltunk a szoba szinén.Főleg h akkor még csak tervben volt a baba(köv hónapban már a pociban).Aztán zöld sárga lett!Nekem nagyon tetszik! :wink:

annus11
 
 


Rendben, köszi Annus!

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Ma rettentő sokat kell ügyködni... Szóval nem nagyon leszek itt. De mindenkinek szép napot kívánok!

Ügyeskedjetek a bloggal, a tanulnivalókkal, pihenjetek, és élvezzétek a szép időt! :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: