Nóri: Én egyetértek veled bébi ügyben. Pocsék az eleje, és nekem könnyebb most, hogy nagyobb a Bogi! Igaz, hogy iszonyat hisztis, de nem érdekell, legalább ki lehet mozdulni vele, nem szopós újszülöttt már. Mindenki másképp éli meg. Nekem az elején nagyon rossz volt, egy rémálom ami mostanra, tündérmesévé vált
. Én is bevállalnék még egyet, de az első 1 évet csinálja meg valaki más helyettem
! Én is magamnak szültem a gyerkőcöt, de megőrülnék, ha néha nem mennék el valahova. Szerintem minden normális ember elvágyik néha valahova, főleg ha még fiatal! De szerintem később is. Attól, hogy gyermeked van még kell lennie magánéletnek is, ami csak a tied. Én anyuékra nyugodt lelkiismerettel bízom a Bogit, ha nagyritkán elmegyek valahova. És hidd el, egészen kikapcsol, és másnap újult erővel frissen, felszabadultabban veszed az akadályokat
! Pl most is tök jól vagyok, mert múlt héten kaptam kimenőt egy dizsi erejéig, a barátnőmmel
Gabómamó: Hát nálam meg pont fordítva van. Én nagyon örültem, hogy Bogi már 1 évesen egyedül evett. Mondjuk a mai napig fel kell mosni a konyhát
(na jó azért nem mindig, attól függ milyen állagú a kaja
), de örülök, hogy önálló! Nem vagyunk egyformák, ha pl. főzni is utálsz akkor minden konyhai teendőt macerának tartasz.Így az evést,etetést,mosogatást is! Nem? Én nem bánnám ha a fél életemet a konyhában kéne töltenem
GErika: Megy a drukk sógornődéknek
+++++++++ Majd jelentkezz, hogy mi lett!!
Ma voltunk tanácsadáson és Gézám 12,5 kiló és 86,5 centi. Úy látszik törpe marad, mert egy centit sem nőtt pár hónapja. A súlya bezzeg gyarapodott. Gömbölyű törpe lesz
Mondjuk apja sem egy égimeszelő, inkább zömök testalkatú. Furcsa is lenne, ha olyan magas lány lenne
Puszka
Enikő