Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska,

boldog első hónapot Oroszlánnak!
Én is megkaptam az anyaságit és a családi pótlékot.A TGYÁS már bajosabb lesz mert eddig Kecskemét intézte de most kerültünk át Békéscsabához ahol nagy a fejetlenség, úgyhogy számítok olyasmire mint ti az OEP-nél. :?

Kata,

innentől az életed állandó aggódás, de meg lehet szokni :lol: Én pl azonnal mérem Danika lázát ahogy melegebbnek érzem kicsit a fejét. És eddig egyszer sem volt mégcsak hőemelkedése sem :oops: :oops:
AZ lehet, hogy a kis Maya most lett depressziós? Eddig nem mutatkoztak rajta tünetek, de pár napja állandóan rajtam lóg, velem alszik, ha rárakom a takarót akkor sem megy arrébb, sőt amikor szoptatok ő is odaül Danika mellé a szoptatós párna peremére :oops: Érdekes, mert mostmár sokat simogatom, az első 3 hétben tartózkodtam csak tőle amíg Danika immunrendszere miatt nem lehetett. Sőt, a párom ugyanúgy a kezében tartja egész nap mint Danika születése előtt.
Én úgyérzem, hogy visszatért minden a régi kerékvágásba, de Maya lelke most van oda. A Smiley-n nem mutatkozik depi. :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska, gratulálok Olivér 1 hónapos "szülinapjához"!!!!

Köszönöm a bíztatást, most már én is úgy érzem, hogy repül az idő:) Hamar eljön a lombik kezdete és onnan már pillanatok alatt visszakerülnek a minik:)
Na, ma már kiváltottam az első adag szurit, 35 ropiba került. Ditus, te jutottál eszembe, hogy írtad a 150 ropit, még az is lehet, hogy nálam is annyi lesz a gyógyszer. Én is nehezen stimuzható vagyok.

Tényleg, tök jó pici 2 cm-es tűket kaptam az injekciókhoz. És annyira barátságosnak tűnnek, hogy esetleg megpróbálnám magamnak beadni a döféseket. Csak azt mondjátok meg nekem, hogy hogy kell letörni az ampulla tetejét? Reszelgetni kéne valami reszelővel, vagy konyharuhával megfogom és leroppantom?
És összerázom a két összetevőt és utána teszem fel a tűt? És kocogatni kell az oldalát, hogy ne maradjon benne buborék? És hasfalba 2 cm-es tűvel milyen szögben kell beadni? 45 fokban, vagy szemből, 90 fokban? Megcsípem a hájamat és oda beadom?
Vendég
 


Monic, neked is gratula Danika egy hónapos "szülinapjához" utólag is!:)
Vendég
 

 
 

Twist,

twist írta:
Tényleg, tök jó pici 2 cm-es tűket kaptam az injekciókhoz. És annyira barátságosnak tűnnek, hogy esetleg megpróbálnám magamnak beadni a döféseket.

Ilyet még nem sűrűn hallottam :lol: :lol: :lol: Hajrá szurik, ha Ditus megcsinálta neked is menni fog.

Köszönjük a köszöntést :wink: Nemsokára te is kismami leszel :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok Lányok! megjöttem voltam ma fog dokinál nem birtam tovább egész éjjel allig aludtam még szerencse hogy fogadott ma .

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius, de kisfiú babát szeretnél, azért lett Töki a neve? :wink:
Vendég
 


Twist mindegy csak egészséges legyen és itt legyen már. de úgy is fiú lesz nem lesz anyámnak mázlija hogy lány legyen .

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,

Mit csináltak a fogaddal? Betömték?
Nekem a terhesség nem tette tönkre a fogaimat, ellenben a szoptatás igen. Némelyik eléggé fájdogál néha, ha Danika kicsit nagyobb lesz én is elkezdek járni a fogdokihoz.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


két napja nagyon fáj a fogam ma elmentem délután kaptam kálciumos tömést és ha nem fog fájni akkor betömik simán ha nem akkor kiidegelik.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Most elmegyek aludni mert nagyon álmos vagyok majd holnap jövök ha valamikor felkelek. Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Zsuzska,
na hogy-hogy továbbadtatok a telken? Az a falu olyan zsúfolt, nem? Mondjuk nem nagyon ismerem, de azt tudom hogy a főút elég zsufi. Ott új rész lent van a völgyben, nem?

Twist,
szerintem szívd fel a folyadékot, fecskendezd át a porra, és azt szívd fel. Hajrá szurik! :lol:

Monic,
simán lehet, hogy most lett depis maya. lehet eddg azt gondolta, óóó van itt egy vendég kiscsávó, de mostanra tudatosult benne, hogy ott is marad végleg. Szerintem ne aggódjál, pár hét múlva biztos túlteszi magát a sokkon. Töpihez egy hónapig nem lehett szólni amikor megvettük a Diót. Még enni sem nagyon akart a szivem. :roll:

i.kata
 
 


Helló Kislányok!

Megjöttem, eddig barátnőzni voltam. Naaaaagyon jót beszélgettünk. Olyan jó volt. Mire meg hazaértem, már nem volt kedvem főzni. Tiszta lelkifurdim van, mert apinak megigértem mára a gyros-t, de már nincs erőm megcsinálni. Tegnap meg már azért nem csináltam, mert a csirkemell nem olvadt le. Mindig közbejön valami. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius,
remélem, nem kell kiidegelni a fogad, jó lesz neki ez a tömés is.

Katus,
gyönyörűek az ikrek. Mit gondoltál mekkorák lesznek? Tudom, hogy minden anyának a maga gyerekei a legcsodásabbak, na dehát kismami...ne követelj tőlük túl sokat! :lol: Örülj, hogy ilyen ügyin megkapaszkodtak, innentől majd növekednek. Nyugi!!! :lol:

Ditus,
ne hergeld magad felesleges dolgokon, vigyázz a bogyókákra!

Évi!
De jó, hogy jelentkeztél, mikor jöttök Bajára?

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!

Hogy te milyen vicces lány vagy! Barátságos 2 cm-es tű? Ilyen is létezik? :lol: Ennél pozitívabb gondolkodást még nem is hallottam. Büszke vagyok rád!!! És még kérünk ilyen poénokat! Ez tetszett. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Kata! Ikrek??? :shock: Hú, gratulálok! :) :) :) Cukrodra vigyázz akkor te is, mert az ikerterhesség rizikófaktor!

Zsuzska! A doki szerint a 6,7-es cukor még normál tartományban van, a baj az, hogy a vizeletben is van belőle (ami ugye reggel első vitt vizelet) . Egyébként a tejes-zsömis kajás cukorszintet 1 óra múlva nézik, míg a cukros lötyiset 2 óra múlva, addigra kell visszaállnia a vércukorszintnek egy normális tartományba.

A tejet egyébként miért nem lehet? A diétás könyveim szerint csak 5 g szénhidrát van 100 g tejben.

Még két kérdés ezzel kapcsolatban, aztán kussolok. A teljes kiőrlésű kenyérből (méretre egy szelet akkora mint egy kisebb szelet Erzsébet kenyér) hány szeletet lehet enni egy nap?

Az uccsó kérdésem pedig az, hogy milyen vércukorszintmérőt ajánlotok? Az kell nekem egyáltalán, vagy várjam meg a három hetet és majd eldől. :?

nellike
 
 


twist: Csak arra figyelj, hogy azzal a vékony tűvel nehezen megy be a gyógyszer. Ne akard gyorsan beadni. Én ezért is nem szeretem ezt a tűt, mert olyan nehezen megy át rajta az anyag. De beszúrni könnyebb. Én meg szoktam csípni a hájam és kb. 45 fokban szoktam beszúrni. Valamiért mindig az az érzésem volt, hogy 90 foknál megszúrok valamit. Pedig van itt háj rendesen.



vicky79
 
 


Vicky!
Olyan sokat gondolok Rád, biztos neked is sikerülni fog. Látod, most nagyon működik a topikunkon a teherbeesős varázslat. Ügyes legyél és kitartás!!!

Moncsi, Suska!
Milyenek a fiúk? Nem kaphatunk képeket? Olyan jó lenne már. Illetve mindig jó lenne. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vickykém!
Nevetem ezt az inekciós dolgotokat. Hát én most rágondoltam magamra. 2 cm? Az nekem nagyon sok lenne, ha 90 fokban kellene szúrni. Olyan vézna vagyok, hogy beszúrnám a hasamon, de már ki is jönne a hátamon.
Adja Isten, hogy spontán legyen bébim, mert tényleg nem tudom, hogy adnám be a szurit. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nellike!

Ne hallgass el a diétás dolgokról, engem minden érdekel. Ezt a tej dolgot én sem értem. De biztos nyomja a cukrot, mert én hihetetlenül kívánom, holott eddig ránézni sem bírtam. Szerintem a szervezetem kívánja ilyen módon. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kata na ugye hogy nem azért pecsételtél :wink: édesek a pöttyeid, jó kis kuckót találtak! vigyázz rájuk ők majd kapaszkodnak!

Lina én is így éreztem aztán szerelmesek lettünk egymásba ZSigivel :oops: :lol: annyira jó látni a szemében a feltétel nélküli szeretetet :oops: ha lányom lenne azt apa kapná! :wink: :lol:

Vius Nekem 6+2 még nem volt pulzálás..8+2 igen :lol:

Twist csak ügyesen! mint Ditus!
Vendég
 


Timejka én 3 hónappal korábban csatlakoztam mint Viki és nézd meg az üzeneteim számát :oops: :lol: baccus szófosásos vagyok :wink:
Vendég
 


Boni!

Üzeneteid számát csak most látom. TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!

De mostanában ritkábban vagy. Ha Zsigi engedi, gyere többet, mert nagyon "csipázom a humorod". ( ezt ma tanultam: csipázom. jelentése: csípem. Hm, ezek a mai gyerekek...) :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kata!

Akartam írni, hogy korán mentél, örülj, hogy látszik már valami;) Engem 6+4 naposan hívtak vissza először és akkor voltak a petezsákok 9-11-13 mm-esek.

Szívhang pedig csak két hét múlva volt! (ezt Viusnak írtam)

Úgyhogy Kismamák, ne tessék türelmetlenkedni! :twisted:

nellike
 
 


Nellike, azért irtam ezeket a dolgokat a múltkor hogy minden szervezet más. Hiába csak ennyi gramm szénhidrát van benne csak van egy olyan tulajdonsága hogy viszi a cukrot az egekbe, hát ezért nem jó a tej. A cukormérő választás nagyon fontos. Olyat vegyél, pl. D-Contnak van a partnere az nagyon jó és fel is irja a doki és csak 300 Ft a teszcsik hozzá. És ez a nem mindegy. Mert én nagyon megjártam az Accu check Go- val. egy nagy rakás szarnak tartom. Drága is és a tesztcsik 5000 Ft bele. NEkem kb. 10 db kellett megvennem az már kapásból 50.000 Ft. Szóval nem mindegy. Nagyon remélem hogy a dietetikus jól belövi a cukrod és soha nem kerülsz hasonló cipőben mint én. Drukkolok!! :wink:


Kata, igen lent a völgyben ott ahol a Focipálya van ott vettünk telket Tolnán. Az egyik barátunkkal épitettünk volna házat ott Tardoson de ő visszalépett, nekünk meg a másik jobban teccett és levitték a tolnai árát is, hát ezért adtunk túl rajta.


Csak köszönjük Olivér maci nevében a köszöntést, csak most nagyon elvan foglalva, úgy üvölt a pocija véget ahogy a csövön kifér.

Kép
pgsuska
 
 


Köszi Zsuzska!

Az a D-Cont-os milyen áron van kb?

Olivérnek pocisimit küldök és üzenem neki , hogy ne kiabáljon, mert idáig hallatszik :)

nellike
 
 


Csajok, gondolhatjátok hogy nem jókedvemben voltam ma olyan, amilyen. De most lehet hogy pár napra elásom magam :oops: Csak csalódott voltam, hogy a doki szinte semmit nem mondott és így nem is tudtam, hogy akkor most jó az amit látok, vagy sem. Mármint a méreteiket tekintve.

Nellike,
azzal tisztában voltam, hogy szívhang nem lesz, nem is vártam. Azt Vius kérdezte.

Zsuzska,
így érthető. És akkor mikor láttok neki az építkezésnek?

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Katám a dokik sajna ilyenek..az elején nem szokásuk biztatnIÍ? mer nem nagyn látszik... de most már legyél pozitív és élvezd a helyzetet! :lol: szép a vonalzód!

bikfy köszi :oops: :lol:

Olinak pocisimi :

Kapaszkodjanak a topik bébik!!!!!!!!!!

olyan jó volt nézni a táblában hogy az alsó sorban már csak páran vagytok kívánom hogy szűnjön meg az a része a táblának! egyesítsük neveinket!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiamat tegnap levittem hintázni... akkorákat kacagott, majd eladta a teret! (szobahintáját eladtuk, mivel ez is tökéletesen megfelel!) Kép Kép Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Kata: Gratula a Maszatkákhoz! :) Szerintem ilyenkor már az is jó, ha látni lehet őket az UH-n. Ne légy szomorkás, és ne agyalj, minden rendben van! Ha valami gond lett volna, akkor mondta volna a doki, hidd el! ++++++++++

Kata, Vius: Megnéztem az első kismamis UH leletemet, ami a punkció után 4 héttel volt, tehát 6+0 terhes voltam. Ez szerepel rajta: az uterusban két petezsák látható, mindkettőben szabályos szikhólyag, CRL 2 és 1,5 mm, szívcsőpulzáció mindkettőben kimutatható. Arra emlékszem is, hogy látható volt egy kis mocorgás a petezsákban. Kép róluk a 413. oldalon van.
Tegnap voltam a szülésfelkészítőn, a terhesség élettana volt a téma. Ott a doki azt mondta, hogy szívhang általában a 7. hét körül szokott lenni. Szóval ne aggódjatok! Minden rendben van és lesz is! ++++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Dita: Most néztem a folyószámlámat, és képzeld nekem tegnap megjött a pénzem az APEH-tól. Március 1-jén elektronikus úton küldtem be a bevallásom.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Sziasztok!

BONI
Nagyon helyes Zsigi a hintában, és igazad van, jobb a szabad levegőn nem?

TWIST
Nekem szépen átment a kicsi vékony tűn is a cucc. Volt hogy olyan vékonyat kaptam hogy alig látszott, és kb. volt egy - másfél centi na azt lazán beadtam szemből (olyan tű volt mint a gonal f toll tűje) De olyat gyógyszertárban sosem kaptam, az ügyeleten adta egy nővérke. Amúgy én is egy kicsit megdöntve adtam be a hosszabb tűvel. Az asztalra leterítettem egy papírtörlő darabot, kezet mostam és mindent kikészítettem rá: fertőtlenítő, zsepi, ampulla, por, mindkét tű (felszívó és beadó) kupakját kilazítottam, mert néha úgy bele van szorulva, hogy egy kézzel nehéz leszedni. Aztán ráhelyeztem a felszívót a fecskendőre, letörtem az ampullát egy zsepivel vagy konyharuhával és felszívtam a tartalmát, belenyomtam a tűt a porosba és fejtetőre állítottam, hogy a gumigyűrű körül is feloldódjon és így szívtam ki. MAjd levettem a tűt és elkezdtem a levegőt kinyomni belőle, és amikor már a tetejére ment fel a cucc akkor rátettem a beadó tűt, egyet kocogtattam rajta és kispricceltem egy keveset, majd befogtam egy jó nagy adag hájat és beadtam. Ennyi! :lol:

SUSKA
Gratulálok az új telekhez!
Boldog hófordulót Olinak!

MONIC
Ezek az állatkák fantasztikusak nem? Én egyszer otthagytam a cicáimat egy hétre, és a szomszéd járt át etetni. Kicsit hamarabb hazajöttem mint egy hét mert már nagyon sajnáltam őket, de így is totál megsértődött Kokó. Addig mindig velem aludt, és amikor hazajöttem felugrott a nyakamra vagy a hátamra, de pár napig hogy nem voltam otthon és teljesen berágott rám. :roll:
Nem volt hajlandó semmit csinálni, még megsimizni sem engedte magát. :?

VIUS
Nekem is kell mennem fogdokihoz. Min. két lukas fogam van. De totál beparáztam amit egy másik topicon hallottam, hogy mikor megmondta hogy lombikos a babája azt mondta nem csinál semmit mert egy tömés is beavatkozás nehogy vmi baja legyen a lurkónak. Már bánom hogy ekkora f...sz voltam, hogy nem lombik előtt csináltattam meg, mert most aggódhatok, ugyanis igy nem maradhat, előbb - utóbb fájni fog. :roll:

KATA
Engem 5+2-n hívtak vissza és nem is értem hogy miért ilyen korán, mert a többi BMC-s lány mind azt mondta, hogy a vv. után két hétre hívták vissza. Tehát 6+0-n. Remélem mi is látunk majd vmit-t szerdán. :roll:

dita75
 
 


Jó reggelt!

Denika,
megnéztem a 6+0 képedet és szerintem pont azrt vártam többet, mert ilyesmi képek lebegtek a szemem előtt. :wink:
Azért az nem semmi, hogy 6 hetesen már volt pulzálás :lol:

i.kata
 
 


DENIKA
Engem mindig szivatnak, de most már mindegy, mert anyu megelőlegezte.
Ha megjön utalhatom vissza neki.

Tegnap a párom ki volt akadva amikor megtudta mennyi tp-t fogok kapni egyből éhen akart halni, alig aludtam valamit az éjjel, mert végülis tényleg igaza van, hogy az összes spórolt manink elment a házra és a gyerekprojektre.

Úgyhogy ma elküldtem egy csomó jelentkezést itthoni munkára, és a bankban is megérdeklődöm hogyan lehetne meghosszabbítani a lakáshitel futamidejét, hogy kevesebb legyen a törlesztő. Persze apci kurva jó fej, mert a kocsira fizetünk a legtöbbet amit végülis csak hétvégén használunk akkor is csak a gyerekét fuvarozza rajta, de arról hallani sem akar, hogy lecseréljük valami olcsóbbra. :x

dita75
 
 


Jó reggelt!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,
lehet jobb lenne minél előbb elmenned fogdokihoz, mert aztán Bogyók elvonják az össze kalciumot a fogaidból és akkor még jobbn elkezd romlani, nem?
Nekem tegnap csakis az utró miatt kellett mennem, mert holnap reggel elfogy. Csak azt nem értem, másoknak hogy lehet elég az utró, mert mindenkinek ugyanannyit írnak fel, ugyanannyit használunk....és nekem még volt is itthon egy kis maradék. :roll:

Tegnap lefekvés előtt párom levitte a kutyákat pisilni, de amikor feljött velük, nem tűnt fel neki, hogy a Dió nem jött be a lakásba. A wc-n ülve hallottam, hogy nyöszörög a kutyi valahol...hát persze hogy ott dekkolt az ajtó előtt. Párom ezt már harmadszor játszotta el 1,5 év alatt :roll:

i.kata
 
 


Kata!

Akkor ne apcit küldd majd a gyerekekért a bölcsibe, oviba! Még ottfelejti őket. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

volt kolleganőmnek 3 gyermeke van, 2 oviba, 1 bölibe. Egymás mellett van a boli és az ovi, mit csinált a dinka pasi? a kicsit ottfelejtette a bölibe.

A hivatalokkal csak a baj van. Tényleg nem sok a családi pótlék meg a gyes. Mondják, hogy szüljenek a nők, jó de akkor kicsit többet adjanak.

Dita
Párom is autó terén ilyen, bár azt mondta, hogy jó eladjuk az autót. Kiváncsi leszek, hogy mennyiért akar majd másikat. Bőven elég lenne 1 millióért. De erről hallani se akar, nem fog szart venni.Mondtam ha megtehetjük, hogy újabb és drágább autónk legyen, akkor meg is tesszük, de addig nem. Nagyon fafejű.

timejka
 
 


TIMEJKA
Hát nem? Nekünk ezelőtt egy kétmilliós Suzukink volt vadi új nekem az is bejött csak egy baja volt, hogy 3 ajtós volt. De ez dupla annyiba került igaz 5 ajtós de dupla annyit is perkálunk érte, ha nem többet, és akkor ott áll egész héten a rohadt garázsba. Erre mit mond? Hogy ha nem lett volna kocsink akkor a BMC-be is hogy jártunk volna fel. Mondom fel lehet oda járni olcsóbb autóval is. Jó persze nem a kotlára gondolok ami még 3-4 éve volt egy százéves zsiguli, de anyumnak is egy édes használt Toyotája van, nem volt drága keveset fogyaszt és gurul szépen!

dita75
 
 


Dita
Ezek a pasik! Nekünk peugeotunk volt, eladtuk egy kereskedésbe 900ezer forintért. Nagyobb autót szrettem volna, de másfél millióval drágábbat. Még mindig megvan a kicsi Hófehérkém a kereskedésbe. Láttam 1-1,2 milliót szép állapotú peugeotokat. Hát az nem jó, 1millióért nem vesz autót. Könyörgöm! Ha van felesleges 2 milliónk akkor legyen annyiért autónk, de hitelből ne ugráljon, azt vissza is kell fizetni. Erre mondja valamelyik nap, hogy ték szép peugeotot láttot, 1,8 ért. Kérdem én, mennyire vagyunk beljebb? Szinte semmivel. Bele akarok fizetni a hitelbe, hogy kevesebb legyen. Olcsóbb autóval is el lehet járni, főleg, hogy mi csak itt a környéken mászkálunk. Kívncsi vagyok mi lesz a vége.
Na jól kibeszéltük őket.

timejka
 
 


Sziasztok!

Tegnap vizsgáztam számvitelszervezésből, azért nem jöttem.


Kata!
grat a két lurkóhoz! Bizti minden okés velük! Ráadásul lehetnek 1-2 nappal lustibbak is, szóval no para!

Ditus!
meggyógyultál már?

Vius!
A teszted már szép erős!

Boni!
Édesek ez a hintás képek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita: Ezek szerint még mindig nem kaptad vissza az adódat? Nem tudom, hogy én akkor hogy kerültem ennyire előre a sorban, nincs protekcióm. :roll:

Mi szerencsére egyet értettünk apával az autóvásárlást illetően. A véleményünk, hogy hitelre kocsit venni a luxus, mert a kocsi nem tartja úgy az értékét, hogy folyamatosan fedezze a hátralévő hiteltartozást. Ezért mi egy évet halasztottuk a kocsivásárlást, gyűjtögettünk, és vettünk egy 4 éves Focus kombit. Egy éve van meg, 18e km-t mentünk vele, és nagyon elégedettek vagyunk, óriási csomitartója van, minden belefér, kényelmes, jól megy, fogyasztása se sok.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Kocsi: nekünk egy Suzuki swiftünk van. 4 évesen vettük 2 évvel ezelőtt. Természetesen NEM hitelre. Egyébként tökre szeretjük.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nem tudom nálatok milyen az idő, de itt Debrecenben reggel havas táj fogadott.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
itt 7ágra süt a nap :lol: Ma ki is teregetek az erkélyre.

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Itt is süt a napocska.

Katus!
Elújságoltakaj tegnap Czinkinek, nagyon örült!!!

Nekünk toyota corollánk van, még van 1 év hitel belőle. Nagyon szeressük.
20150601134430
 
 


Viki,
köszi! :lol:

Nekünk van egy hiteles autónk és páromnak van egy céges Corollája.

i.kata
 
 


Baján hét ágra süt a nap, de picit fúj a szél.

Van egy Tata terepjárónk, amit én utálok. Nekem kis autó kell, amibe bele tudok ülni és nem másznom kell. :twisted:

Remélem hamarosan eladjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2009.03.20 10:49-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hamarosan mennem kell a dolgozómba. Nem nagy kedvem van. :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jók legyetek, este jövök. Addig meg csacsogjatok sokat!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka!

Egyeltalán nem zaklatsz, estére igérem meglesz. Csak használd egészséggel! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Most már itt is süt a nap! :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: