Új privát üzeneted érkezett!

Gröni :)
Vicky apás képéről nekem is ez jutott eszembe...... :oops: :lol: :lol: :lol:
Jó lenne, ha összejönne a minitali!!!

Most megyek babázni. 10 napos a kicsike!!!! :D

KépKép
zapáné
 
 


Zapáné, Gröni! Ejnyebejnye!!! :evil: :lol:

Sleepin köszi a Fenci híreket! Remélem hamar hazaengedik őket. Én is pont arra gondoltam, amit Zsófi írt, kerifiam is ennyivel született és kb 5. nap már otthon voltak. :roll:

Krisz, én csak melíroztattam, abból nem lehet baj, nem ér a fejbőrhöz.

Csecsemősök: nekem mindig segítettek, ha mentem kérdezni, pedig pénzt sem adtam soha.
Éjszaka közepén is felkeltek, ha bajom volt. Szerintem az normális, hogy nem jönnek oda pátyolgatni az embert, 1-2 csecsemősre van 20-25 baba, plusz ők futkosnak a szülésre elkapni a babákat, meg viszik vizsgálatokra a manókat. Ráadásul nem tudhatják, hogy az első gyereked-e vagy profi anyuka vagy.
Szóval szerintem kérdezni kell és kérni, megköszönni, így lehet velük boldogulni :wink: Vagy csak nekem volt szerencsém... :roll:

Kép
vickybabe
 
 


Hali!

Sleepin :D

Köszi Fenciékről a híreket, majd hozd a képet. :wink: Pusz nekik!

Vicus:D

Mostanában olyan furákat álmodom. Kutyus jól van, virgonc és nem hallgat rám.:? Úgyhogy,ha lesz egy kis plusz pénzünk, megyünk vele suliba. Kullancstól előre félek, de most már olyan nyakörve van, ami elűzi. Majd májusban kell újra cserélni.

Gröni :D

Naná,hogy spontánkodunk. 8) Bár nem hiszem,hogy csoda történik velünk most. :roll:

Gyugyi :D

Nem küldtem a számomat. na majd most.
Mit szólsz az ápr.18. szombathoz? akkor tudunk találkozni?
Jó babázást!

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 

 
 

Gyugyi! :lol:

Vickynél kivertük a biztosítékot! 8) Nu nem baj, ennyi jár nekünk vén pityáknak! :lol:

Vicky! :oops: 8)

Szerintem szerencséd volt! De biztos, hogy kórház, megszokás kérdése is. Tény, hogy nem futkoshatnak, de én kértem és még csak tanácsot sem adtak. Vagy is adtak, de az 10 fillért nem ért! Viszont az éjszakás nővér kapásból tudta mi a baj és segített. Talán inkább egyénfüggő. :roll:

Zsu!

Ha nem hagytátok ki, veletek is megtörténhet! Sőt, meg is fog! :wink: Nagyon bízom benne, hogy nem lesz szükség a szeptemberi kezdésre! :wink:

Talán azért kell bent maradniuk Fenciéknek, mert Márk korababának számít! :roll: Meg persze, ha erősödnie kell, akkor jobb is ott, nehogy otthon legyen valami... Sokkal többet számít, a méhben eltöltött idő, mint a születési súly. Lehet, hogy az ikerbabák és Vicky kerifia időre születtek! :roll: Dávid 28 hétre született 1420 grammal, de sokkal több gond volt vele, mint a 32 hétre született 700 grammos babával. Ők egy hónap után otthon voltak, Dávidot 64 nap után hozhattuk haza!

Ma nagyon elvagyok kényeztetve, mindkét gyerek tünemény. Dóra ma jó kislány, Dávid pedig megette a hurkát! :shock: :P Majd teszek fel fotót, reggel csináltam.

Kép

Kép
gröni
 
 


Tudtam, hogy akartam még valamit. Krisz! Magnéziumból szedj annyit amennyit szükségesnek érzel! A sima magneb6-ban alig van magnézium. De megfosathat! 8) :oops: Én 6x500mg-ot szedtem volt, hogy 7-szer, 8-szor is, ahogy éreztem, de sajnos nem fostam! :oops: :lol: Bár amit összeettél, ittál márcsak az olvasástól felfordult a gyomrom! :P

Dóra fél 11 óta húzza a lóbőrt. Kezdek unatkozni! :oops: :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Megjöttünk. :) Fencinek nagyon jó kedve volt. Én bőgtem, mikor úgy volt, nem jöhetünk haza, de Ő nagyon jól bírja! Le a kalappal. Azért nem jöhetnek haza, mert alacsony volt a vércukra Márknak, ezért infúziózták. Azzal már minden rendben, de ugyebár első 3-4 nap fogynak a babák, így Márk már sajnos 2 kg alatt van, + meg kell figyelni a cukrát is. Szopi alakul továbbra is, meg pótolnak. GYÖNYÖRŰSZÉP Márk! Irtó picike, de csudaszép. :) Nem voltunk sokat, van elég dolga Fencinek, de mindenkit puszil!!! És majd jön... egyszer... :)

Képek (nem valami húdejó minőség, telóval készült):

Kép

Kép

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin
Kösz a képeket Márk babáról és a híreket Fenciről!!! :D Aranyos ez a babó...biztos nagyon picúr lehet. :)

Én megint aludtam du, nálam ez már bevett sokássá vált, élvezem a tp-t.De felkelni milyen rossz, mint egy másnapos. :? :lol:

Gröni
Hahajtónak akartad használni a magnéziumot? :D

Zapáné
Jó babázást neked is! :)
vizkriszisback
 
 


<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-33-61-2009_11_12-Bab4ca.jpg" BORDER=0></A>
vizkriszisback
 
 


Kép
vizkriszisback
 
 


Ez a vonalzó a hivatalos verzió, az utolsó menzitől számítva...
vizkriszisback
 
 


Köszi Sleepin, hogy hoztál híreket és képet! Nagyon édes és szép ez a baba! Komolyan nem is látszik rajta, hogy ilyen picurka! De az marha jó, hogy együtt lehetnek és nem vitték koraosztályra Márkot!


Krisz!

Nekem a Mg nem jött be, mint hashajtó, de nem lett volna rossz! 8) Még az a 16ezer mg sem csinált kakit, amit műtétkor kaptam! Lesz ám idő mikor örülni fogsz egy kaksinak! :P De vagány ez a vonalzó, illik hozzád! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


Sleepin!
Köszi a képeket, Márk gyönyörű szép baba!!! :lol: Reméljük most már nem fogy tovább, hanem szépen elkezd gyarapodni! :wink:

Krisz!
Szép a vonalzód!

KépKép
zsófikukac
 
 


Egészségetekre!!!!!!!!!!!
Kép
Pezsi! :wink: Fincsi!!! :lol: :lol:

Zsu :)
Nekem jó, úgy néz ki!
Ki csatlakozik????
Tavi? Gröni? Közelben lakók? :wink:

Krisz :)
Szupi a volnalzó! Mikor is lesz uh? Abból majd kiderül, hol tartasz! Otthon vagy, ugye?

Fenci :)
De édes..... :)
Most frissek a babaélményeim, 3500 grammos, 48 cm-es "csomag" volt ma a kezemben!!!!

Sleepin :)
Köszi!!!!!!!

Gröni :)
Fene a mocskos fantáziánkat!!! :lol: :lol: :lol: Vén pitya! Ez tecccett!!!
Kép

Iszokkk még egy kicsit...... :oops: :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi!

Én még nem tom, most tényleg nem rajtam múlik, hanem a körülményeken. Ha apjuk itthon lesz még és lesz aki felügyeli a banyát :twisted: akkor igen. Fijú, jány a csomag? Ismered a leszállás vén pityákos viccet? :lol:

Hamarosan babázó csajok! Kaptam ma 2-es pelust (aszitte az illető, hogy még jó Dórára, mert 4-től 9 kg-ig jó) kell valakinek?

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni :)
A csomag egy kicsi lány! Liza :D
Banyával nem tucc jönni??? Megdögönyözném..... :D
Nem ismerem a viccet! Monnyad el! :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Valaki kérdezte, hogy mit tervezünk Andinak a szülinapjára.....
Az ajándékot már megkapta.... El se merem mondani, mit kért!!! :shock: :lol: (Anyja lánya :wink: ) Ja, a hüle anyja meg meg is vette neki! Lehet tippelni. Uccse találjátok ki!!!!!

KépKép
zapáné
 
 


Egy Magnum pezsiT :lol: :lol:

Fenci!
Gyönyörű ez a gyerek!!!!!!
Vendég
 


Becsiccsentettem két pohártól!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Lami :)
Nyáron egy pesti talit hozzunk mán össze!!! Majd a szoptatós mamik, meg a pocakosok hazakísérnek!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


sleepin,köszi a képet!nagyon szép baba Márk!!! :)

krisz!annyira jó látni a vonalzód, végre te is babás vagy!!!!annyira jó!!!

együtt voltunk a párommal, mert csomó helyen olvastam, h lehet.csak nem lesz semmi gond! :oops:
esetleg csak egy baba! :lol:
de peteérésem még mindig nem volt, sztem nem is lesz.megjöhetne már, nagyon várom a köv ciklust!

KépKép
dike
 
 


A postás az utolsó napjait tölti a nyugdíj előtt. Mindenkitől kap egy kis ollót, kitől egy levélbontó kést, kitől egy kis pénzt. Az egyik ház ajtajában egy szőke nő várja. Bevezeti a hálószobába és egy nagyot szeretkezik vele.
Reggel mikor felébrednek a nő finom reggelit csinál, reggeli után, még ad neki egy ezrest. A postás végképp nem érti: -Minek köszönhetem ezt az egészet?
Mire a nő: -Tegnap megkérdeztem a férjemet, mit adjak magának. Mire ő ezt válaszolta: "B@zdmeg, adj neki egy ezrest!" A reggeli már az én ötletem volt.
.
A srác hazakíséri kedvesét. A kapualjban hanyag mozdulattal a falnak támaszkodik és a következő javaslattal fordul a lányhoz:
- Drágám, nem lenne kedved itt a sötét kapualjban egy kis szopáshoz?
- De ugyan hogy gondolod? Még valaki meglát minket - válaszolja megszeppenve a szemérmes lány. A srác folytatja az unszolást:
- De hát tudod menyire szeretem. Kérlek! Ó, kérlek!
A lány csak nem enged. A srác már mindent megígér, csak elégítse ki a lány a vágyait, de kedvese sehogy sem hajlandó. Olyan 15 perc múlva megjelenik hálóingben a lány húga az ajtóban. Látszik rajta a kimerültség és idegesség. Ingerülten így szól:
- Az apám üzeni, hogy ha a nővérem nem hajlandó, akkor megteszem én vagy kijön ő és kiveri neked, csak az isten szerelmére, vedd már végre le a kezed a kaputelefonról!
.
Horgász ül a tó partján, egyik kezében pecabot, a másikban egy fél teglát egyensúlyoz. Arra megy egy szőke bombázó, és feltűnik neki, milyen furcsa módon lesi az ember a halakat.
- Mondja, miért tartogatja a kezében azt a fél teglát?
- Ha megengedi, hogy megdugjam, akkor elárulom.
- De hát én nem vagyok olyan...
- Nincs dugás, nincs titok - mondja a pasas, és elfordul.
A szöszit eszi a kíváncsiság, ezért levetkőzi amúgy is kevés gátlását. - Tudja mit, legyen! - Bemennek a bokorba, és rendesen elintézik. Utána a szöszi várja a választ.
- Tudja, egész nap itt ülök, de ezzel a bottal még egyetlen kapásom sem volt. Ezzel a fél téglával viszont Maga az ötödik.
.
A nap aranyköpése:
A munkahely olyan, mint a sakk. Ha alacsonyabb beosztásban vagy, akkor csupa paraszt vesz körül és járhatsz gyalog. De ha előléptetnek, akkor egyből mindenki téged akar leütni.
.
A falu lelkésze próbálja megtéríteni a falu iszákosát:
- Nézd fiam, az alkohol az ördög műve. Vegyünk egy példát: odaraksz a tehened orra elé egy vödör vizet és egy vödör bort. Szerinted melyikből fog inni?
- Hát... Biztos a vízből!
- Természetesen, gyermekem. És azt is tudod, hogy miért?
- Persze, atyám! Azért, mert marha!
.
A paraszt bácsi felmegy Pestre egérfogót venni, mert sok az egér a házban.
Ajánlanak neki egy faegeret, amit le kell tenni a földre és eltűnnek az egerek. Megveszi, majd otthon leteszi a padlóra. Reggel megdöbbenve látja hogy a faegér mellett van egy kupac döglött egér. Megint felmegy Pestre boltba.
- Miért jött bácsi, nem használt a faegér?
- De, nagyon jól működik. Azt szeretném kérdezni, hogy fa cigányuk nincs-e?
.
A maffiózó gyereke hazaérkezik az iskolából. Az apja kéri az ellenőrzőjét, amiben egy egyes van.
-Tudod fiam, hogy ezért verés jár!?
-Tudom apa! Megvan a tanár címe, mehetünk
.
A medve halállistát készít. Odamegy hozzá a farkas és megkérdezi:
-Rajta vagyok a listán?
-Igen, rajta.
Erre a farkas reménykedve megkérdezi:
-De azért elbúcsúzhatok a családomtól?
-El.
Elmegy a farkas, nagy sírás-rívás közepette elbúcsúznak. Nemsokára visszamegy a medvéhez. A medve megfogja a farkast és széttépi.
Másnap jön a róka és megkérdezi:
-Rajta vagyok a listán?
-Igen.
A róka is elmegy, elbúcsúzik a családjától. Mikor visszamegy a medve őt is megöli. Harmadnap jön a nyuszi és megkérdezi:
-Rajta vagyok a listán?
-Igen, rajta.
-Nem lehetne kihúzni?
-De.
.

Két pap kiment késő éjszaka zuhanyozni. Már meztelenre vetkőztek, mikor eszükbe jutott, hogy elfelejtettek a fürdéshez szappant vinni. János atya mondta, hogy van szappan a szobájában és elment érte anélkül, hogy felöltözött volna. Magához vett két darab szappant, egyet-egyet mindkét kezébe, majd elindult vissza a zuhanyzóba.
Már félúton járt lefelé, mikor látta, hogy három apáca jön vele szemben felfelé. Nem volt olyan hely, ahová elrejtőzhetett volna, így mozdulatlanná merevedve megállt a fallal szemben, mintha csak egy szobor volna. Az apácák megálltak mellette és csodálkoztak, milyen életszerűen néz ki. Ekkor az első apáca hirtelen megragadta és meghúzta a férfiasságát. Megijedvén, elejtette az egyik darab szappant.
- Nézzétek, egy szappan-adagoló!
Hogy leellenőrizze az elmélet helyességét, a második apáca is meghúzta a pap férfiasságát, mire az elejtette a második szappant is. A harmadik apáca sem akart lemaradni, meghúzta egyszer. Semmi. Meghúzta másodszor. Semmi. Meghúzta harmadszor. Még mindig semmi. Elvesztve türelmét, megrángatta még párszor, majd felkiáltott:
- Uramatyám! Ez még kézkrémet is ad!
.
Vendég
 


Az érett nő

- Az érett nő sosem ébreszt föl az éjszaka kellős közepén azzal a hülye kérdéssel, hogy: Mire gondoltál most, szívecském??
Ő ugyanis magasról tesz arra, hogy te mire gondolsz.
- Az érett nő mindig hord magával óvszert, nem úgy mint a fiatalabbak, akik arra számítanak, hogy majd nálad lesz.
- Az érett nővel mindig olcsóbban kijöhetünk a fiatalabbal ellentétben.
A fiatal még 12 Martini után is vacillál, míg az érettebb akár egy herbatea után is ágyba fekszik veled, ráadásul a lakásán.
- Az érettebb nő mindig gyorsabban szalad, mert állandóan csak kényelmes cipőt hord.
- Az érettebb nő őszintébb: nyugodtan lehülyéz, ha tényleg hülyén viselkedsz nem úgy, mint a fiatalabb, aki fél, hogy elhagyod.
- Az érettebb nő sosem esik hirtelen teherbe, és nem célozgat arra, hogy emiatt kettőtök közül valakinek sürgősen házasságot kellene kötnie vele. Ha az érettebb nő véletlenül teherbe esik tőled, te leszel a legutolsó, aki ezt megtudja.
- Az érettebb nő sosem mond neked ilyeneket, hogy: "Te csak kihasználsz engem?" Egyszerűen csak kihasznál téged.
- Az érettebb nő mindig felhív, hogy mikor lenne neked a legmegfelelőbb, ha persze te is akarod, míg a fiatalabbak arra várnak, hogy te hívd fel őket.
- Az érettebb nő általában nagyon ízletesen főz, míg a fiatalabbak
legfeljebb telefonon rendelnek egy pizzát a sarki bódéból.
- Az érettebb nő mindig bemutat téged az össze barátnőjének. Nem retteg, mint a fiatalabbak, hogy lenyúlnak téged.
- Az érett nőnek mindig van számtalan érett barátnője, akik mind szívesen ágyba bújnak veled.
- Az érettebb nőnek mindig csodálatos fehérnemű-kollekciója van, általában a korábbi szeretőitől. A fiatalabbak általában nem hordanak fehérneműt, miáltal megfosztanak téged egy izgi sztriptíztől.
- Az idősebb nőnek mindig van önbecsülése, sosem hisztériázik nyilvános helyen.
- Az érett nő tisztában van azzal, hogy az ágyban nem mindig sikerül minden a tizenkettedik korsó sör után.
A fiatalabbaknak ezt a tapasztalatot csak az évek hozzák meg.
- Az érett nő sosem jön azzal, hogy: "Elvetted tőlem a legszebb éveimet!" - mert azokat már másvalaki elvette.

A BOLDOG NŐK 5 TITKA
1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a
felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető állása.
2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni és mindig megnevettet.
3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg
támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná és ráadásul nem
hazudik.
4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád veled hancúrozni.
5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!
Küldd el ezt azoknak az okos nőknek, akiknek egy mosolyra van szükségük, és azoknak a férfiaknak, akikről úgy gondolod, hogy képesek elviselni a valóságot, és akik szintén okosak, és csak egy mosolyra van szükségük.........!
Vendég
 


Köszönjük a képeket Márkról!!!! Nagyon szép baba!!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Hali! :lol:

Ditke!
mesélj lécci magatokról is!kíváncsiak vagyunk ám! :D de a viccek nagyooooooooon jók :D

Gröni!
hogy bírod anyukáddal? :roll:
nekem is az jutott eszembe Vicky fürdőkádas képéről, csak nem mertem írni :oops: :lol:

Gyugyi!
mit??????????????????????? :roll: :lol:

Krisz!
jó a vonalzóóóóóóóóóóóóóóóóóó :wink:
én most a vassal szedem a Mg-t és fos@k tőlük :shock:
az elején én is csomót aludtam du. :D

Dike!
lehet jön egy meglepi baba a ciklus végén :wink:

Lami!
egészségedre! :D

Sleepin!
majd dobok fotót a lefestett galambházról.tegnap voltunk galambokat nézni, de szerencsére nem volt olyan ami kellet volna :shock: de vmi kisállatvásárt emlegettek vasárnapra Dunaföldváron :twisted:

nagyon szép Fenci kis Márk babája :lol:

ma voltam kozmetikusnál :arcmasszázs... :lol:
Vendég
 


A vén pityákos viccemet nem találom!!!! :shock:

Vicuska

Babaproject elhalasztva! :(
Ma megint megjött!!!!! :(

Viszont megyek hypoxitrénerre!!!!! :wink: :D 10 alkalom, és egy hónap múlva csuda csini leszek!!!! :wink: :lol: Ráfér a lelkemre! :wink: :D

Pénteken megyek dokihoz, próbálom megbeszélni vele hogy ebben a hónapban legyek túl a hsg-n!!!! :wink: Viszont most normálisan megjött, nem csak barna volt!!!!! Még egy hónap pihi jó lenne a szervezetemnek, hátha regenerálódna!!!!! :wink: Meg addig Apa is hátha másképp látja a helyzetet!!! :(

Mindenkinek nagy puszi!!!!! :D
Vendég
 


Ditke! Hajrá doki és hsg de mindenekelőtt regenerálódás! :)

GYUGYI! Adjál egy kis gyilkos elmék infot lécci. az ertéel abbahagyta, évadzáró epizód volt, hogy felrobbant vmelyik autója (vele együtt). Node az hányadik évad volt? És az AXNen akkor előrébb járnak, mint az rtlen? Akarom tovább!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Gyugyi
Jó pezsizést! :D Én meg fél deci bort nem bírok meginni, megfájdul tőle a fejem azonnal.Stimukkor is így volt.Amúgy meg bírom... :roll:
Hogy a lányod mit kért? :roll: Új számítógépet mert mindig te ülsz a gép előtt. :lol:
Uh-ra végülis kedden mennénk hétfő helyett mert a szomszéd csaj csak akkor ér rá páromat helyettesíteni.Akkor leszek 7 vagy 5 hetes vagy vmi közötte.Ha pici lesz, akkor 5 hetes, ha dobog a szíve akkor lehet, hogy 7. :shock:
Itthon vagyok, igen tp-en.
House-t nézted?
:D

Ditke
Sajna Pirit!Jó regenerálódást!!!Mi az amire mész? :shock

Vicus:
Arcmasszás...de jó is az...meg a fejmasszás...a suliban a fodrászatban amikor mossák a hajam...hmmmmmmmm :D

Na szép jó éjt!
vizkriszisback
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Szép jó reggelt!

43.cn, 37,2...majd megyek tesztért mert függő vagyok. :lol:
A vonalzóval mit kell csinálni, hogy mindig megjelenjen?Most nézem, hogy csak az van ott, amit én odatettem, magától nem teszi be. :? Nem értek én hozzá.
vizkriszisback
 
 


Kép

Most újraszerkesztettem, de nem hiszem, hogy ez a módja. :?
vizkriszisback
 
 


Krisz :)
Az aláíráshoz kell beilleszteni a b..izé kódot. A profilnál. Meg kipipálni, hogy mindig jelenjen meg az aláírásod! Ez itt van alul, az irogatósablak alatt.

KépKép
zapáné
 
 


...és nem számítógép!! :lol: Occsóbb és kisebb. :wink:

KépKép
zapáné
 
 


Sleepin :)
Nemtom, ki robbant fel...... :( Hetek óta nem láttam, mindig elalszom. A videjónk meg bekrepált, nemtom felvenni. :evil: Az AXN mindig előbbre van! Port.hu-n meg tudod nézni, melyik évad!

KépKép
zapáné
 
 


1/1. Két lábon járó veszedelem (2005)

1/2. A gyújtogató (2005)

1/3. Nagy durranás (2005)
RTL Klub március 23. 23:20

1/4. Fényes nappal láthatatlanul (2005)
RTL Klub március 30. 23:25

1/5. Ikrek veszélyben (2005)

1/6. Gyávák előnye (2005)

1/7. Az utolsó vacsora (2005)

1/8. A beépített ember (2005)

1/9. A legfelső hatalom (2005)

1/10. Az Ördög arca (2005)

1/11. Kannibalizmus (2005)

1/12. Védtelen áldozat (2006)

1/13. Gyilkos méreg (2006)

1/14. Csalóka látszat (2006)

1/15. Fenyegetés a múltból (2006)

1/16. Szellemek földje (2006)

1/17. Igazságosztó (2006)

1/18. Végzetes kötődés (2006)

1/19. A mexikói ügy (2006)

1/20. Kaméleon (2006)

1/21. Kettős ügynök (2006)

1/22. Kirakós játék (2006)

2/1. Kirakós játék 2. (2006)

2/2. P911 (2006)

2/3. Gyilkosságok videón (2006)

2/4. Psychodráma (2006)

2/5. A sokk után (2006)

2/6. A mumus (2006)

2/7. Észak Mammon (2006)

2/8. Üres bolygó (2006)

2/9. Az utolsó szó (2006)

2/10. A leckét megtanultuk (2006)

2/11. Gyilkos születik (2006)

2/12. A hóhért akasztják (2006)

2/13. Nincs kiút (2007)

2/14. Isteni küldetés (2007)

2/15. Jelenések (2007)

2/16. Félelem és gyűlölet (2007)

2/17. Háborús övezet (2007)

2/18. Joned (2007)

2/19. Hamu és por (2007)

2/20. Becsület tolvajok közt (2007)

2/21. Vadászidény (2007)

2/22. Hagyaték (2007)

2/23. Nincs kiút, 2 rész: Frank fejlődése (2007)

3/1. Kétely (2007)

3/2. Apák bűnei (2007)

3/3. Halálra rémülve (2007)

3/4. A sötétség gyermekei (2007)
AXN március 25. 22:00, március 25. 2:50

3/5. Hét másodperc (2007)

3/6. Arctalanul (2007)

3/7. Személyazonosság (2007)

3/8. Ördögi szerencse (2007)

3/9. Penelope (2007)

3/10. A sötét lovagja (2007)

3/11. Született gyilkosok (2007)

3/12. Új élet (2008)

3/13. Morzsák (2008)

3/14. Sérülések (2008)

3/15. Magasabb hatalom (2008)

3/16. Mint az elefánt... (2008)

3/17. Felhevülve (2008)

3/18. Átlépni egy határt (2008)

3/19. Tabula rasa (2008)

3/20. Egyszerű kivitelezés (2008)

KépKép
zapáné
 
 



KépKép
zapáné
 
 


Mennem kell....
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi!

Ebben az esetben a banya anyát jelent! :lol: Őt nem viszem, ha nem baj! :lol: Dórát mindenképp! :D Tektó? Pia? :roll: :oops: :lol: Bemásolom a végére a viccet! :lol:

Sleepin!

Az AXN-en előrébb vannak, de most ott sincs. Nem tudni ki robbant fel, de nekem van sejtésem! :roll:

Vicuska!

Egész jó most anyuval, csak akkor látom, ha bemegyek hozzá! :lol: Mintha kicserélték volna! :roll: Jól kijövünk, asszem! Te is vén pitya? :lol:

Krisz!

A nagyonbabáshoz én sem értek, pedig próbálkoztam vele, nem ment!

Ditke!

Mi baj van apjukoddal? Neked még nem volt hsg-d? :roll:

Én sem találom a pityákos viccet! Még keresem!

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Gyugyi :D

Akkor megbeszéltük, 18-án megyünk. Apjuknak már szóltam. :D

Ditke :D

Nagyon jók a viccek, itt röhögök a munkahelyemen. :lol: Nem is néznek lökött tyúknak. 8)

Sleepin :D

Köszi a képeket Márkról, nagyon aranyos baba. Nem is látszik kicsinek.

Gröni :D

Gyertek Dórival, úgy megdögönyözném én is. :wink:

Pusz mindenkinek!

Zsu

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Krisz :)
Segédletek, profil, legörget... profilinformációk, aláírás. Ott az ablakba kell beilleszteni a kódot. :)

Gröni :)
Jaaaa!!! :lol: :lol: Anyudat azé' mégsem dögönyözhetem meg! :lol: :lol:

Ditke :)
Ez jó volt! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Hali!

Gyugyi
Köszi az infókat. :)

Mivel a laptop megint apjuknál nem tudok képet rakni a tesztről, de sztem erősebb és hamarabb jelent meg a 2.csík mint a 2 nappal ezelőtt. :)
Ma du jönnek haverék esküvői meghívót hozni, úgy volt, hogy anyós váltja párom a boltban...erre kiderült, hogy hajnali kettőtől fosik, hányik, lázas. :( Állítólag a kis Márk, párom kisebb bátyjának a fia elkapta ezt a vírust a pestiektől a hétvégén, mert ő már 3 napja állítólag beteg, erre mára elkapta a Márk apja (Párom tesója) meg az anyós...ők együtt laknak. A frászt hozzák rám ezzel a vírussal!!! :twisted:

Ennek örömére vettem c vitaminos fokhagymakapszulát magunknak...az még a vámpírokat is távol tartja. :lol:

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz :)
Vigyázz azzal a vírussal!!!!
Vámpírok? :D Most olvasom az "Alkonyat" című könyvet. Vámpíros! :wink:

KépKép
zapáné
 
 


Zapáné
Lehet, hogy még csak 4 hetes vagyok...meglátjuk!
Én vigyázok!!!

Zsu
Alaptető legyen veled!!! :lol:

Kép
vizkriszisback
 
 


gyugyi
sztem piercing. de ha nyertem, akkor azért elmondom, hogy vicus tetkós ötletéreöl jutott eszembe. meg segitett az is, amit irtál, hogy pici.

Márk nagyon kis formás baba, milyen nyugodt az arca. azért látszik, hogy pici, a keze ki se ér a ruhából. de majd a fejedre nő Fenci, ne aggodj.

krisz
én imádtam babás vonalzokat keresgetni, meg válogatni, milyen legyen. mintha számitana... de tök jo érzés :lol:

szivuh okééééé. nem kell menni többet. még itthon nézik 4 hét mulva a magzatviz mennyiségét, de sztem az a 28 hetes uh-val pont egybeesik majd. a rémtöriket most nem mesélem el, amiket várakozás közben hallottam. viszont egy (gondolom) növérke a bnöjének mesélte pont mellettem, hogy náluk se jön a baba, vele van gond, györbe járnak a Kaáliba. lett lombikbaba, nemtom hányadik sikrerült, de a progipotlásra pirös pöttyökkel reagált, még a füle is pöttyös lett, ugyhogy elvették azt a babát. na, neki is jo lehet terhesgondozoban dolgozni :(
komolyan, már mindenhol a meddöségröl hall az ember. vmi nagyon nem stimmel a világgal, hogy ennyi lett a meddö pár.
Vendég
 


Gyugyi!

Ennyire nem mertem elengedni a fantázijámat, pedig gondoltam ilyesmire! :P

Zsu!

Tetüd van! :wink: De jó lenne talizni veled is! :wink:

Én a nagyonbabásnál a bemásolni valót sem találtam meg! :oops: :lol:

Próbáltam Dórának a gyümilevet kanállal, kitolja a nyelvét, szinte az összes mellé megy! A cumisüveggel meg jól eljátszik, de a szájába nem tudom beletenni! Asszem bajok lesznek a hozzátápival! :roll: Van valakinek ilyen tapasztalata? A szilárdabbat jobban elfogdja? Az ízével nincs gondja asszem! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Érdekes a mondatom amit Gyugyinak írtam! :oops: 8) Látszik, hogy nem aludtam sokat iccaka!

Kép

Kép
gröni
 
 


Esik a hó. :shock: :shock: :shock:
A fiam meg edzésen. Kint a pályán.... :?

KépKép
zapáné
 
 


Hahó! :lol:

itt is elkezdezz esni vmi hóféleség, de csak latyak lesz belőle asszem :roll:

galambház lefestve délelőtt :P :P :P
remélem nem hozza le a festéket a havas izé :twisted: :twisted:
meg a kutyakennel is kívül-belül újra lazúrozva :wink:

asszem a mosógép döglődik, azt írja ki hogy E4 :shock: :roll:

Zsu!
laptetűűűűűűűűűűűűűűűű :lol:

Krisz!
vigyázz a vírusokkal!anyuéknál is ez van pesten :roll:
hol a teszt? :roll:

Kata!
nagyon örülök h oksika a szíve 8) 8) 8) a magzatvízzel is minden okés lesz biztos :P
én nem beszéltem tetkóról...nem Gröni volt? :oops:

Ditke!
hsg??????????????????? :shock: tényleg neked az még nem is volt?jók a tervek!!!!!apának küldjünk seggbebillentést? :roll:

Gyugyi!
:lol: :lol: :oops: :oops: :wink: :wink:
olyat hol árulnak?olyan boltban? :oops: :lol: vagy neten? :roll:
Vendég
 


Vicuska :)
Kéz alól vettük, fél áron! :wink: Szerintem olyan boltban árulják! :lol: :lol: Egyenlőre csak buliból kell neki. Remélem!!! :shock: :shock: :lol: (Majd kölcsönkérem tőle.....) 8)

KépKép
zapáné
 
 


lehet, h Gröni irta a tetkót 8)
gyugyi, mit vettetek kéz alól, olyan boltban??? :roll:

gröni
probáld anyatejjel keverni a gyümit, hátha ugy ismerösebb az ize. bár nemtom, az alma milyen tejjel :shock: biztos akarsz már hozzátáplálni?
Vendég
 


Fenci hírek:

10 gr hízás!!! :)) Szopi megy, hozzátápi ma nem volt!!! Annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!! :DDD És lehet "nemsokára" jöhetnek haza!!!!!!!!

Gyugyi, én sem vágom, most akkor mit kapott Andi... Van egy tippem, de hűűűűűűűűűűű...... :) Köszi a gyilkos elmés izét, próbálom kibogózni... Valahogy meg kell szereznem a folytatást és innentől, nem akarok bezavarni, hogy előrébb ugrok sokat.

Képzeljétek, hétfőn volt itt ingatlanos, elkezdték hirdetni a házat és ma hívtak, hogy van is egy érdeklődő. :shock: Tök ledöbbentem + olyan furcsa... Nem költöztem még soha életemben, félek kicsit. no persze nem biztos, hogy most meg is veszik, csak most szembesültem a dolgokkal... :? :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Ja, Gröni... Ha nem fogadja el, várj... Bendus sem fogadta be elsőre az új ízt.

Kép
Kép
sleepin
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?