Új privát üzeneted érkezett!

Apanak kuldtem egy kepeslapot a neten 8) EZT es azt irta,hogy neki is hianyzom :D :D :D :D ilyet o meg nem is mondott nekem :D :D :D :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

TOTTÁL BOLDOG VAGYOK! MEGJÖTT AZ AFP-M! MINDEN TÖKÉLETES!!!

NADDON HAPPY VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Jövő hét kedden megyek tarcsára nagy genetikai uhura! 9-40-re van időpontom! Jön apa is! Minjá utána nézek a dokinak akihez kaptam az időpontot! Csajok! Még egy mérföld követ hagyok magam mögött! És azt hogy tudom már nem lehet gond!!!!! Mindenkit nagyon szeretek! Titeket meg még annál is jobban! Mert ti vagytok azok akik végig izgultatok velem együtt minden síros honapot, hogy zebrásodjak sokasodjak! A francba minjá kijön a könnyem!!!! :cry: :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
Elfelejtettem ezert visszajottem :oops: ari a vonalziiid 8) :lol:

Noci
Veled egyutt orulunk mi is bar en tudtam nem lehet baj :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócikám!

annyira örülök, hogy megjött az eredményed és minden rendben van vele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sírjunk együtt :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Köszike vonalzóm nevében :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Haliho 8)
Most ertem haza :? Bejelentkeztem a tudogondozoba csutortokre van hely :roll: megvettem a polokat,megbuntettek mert nem vettem parkolojegyet :x a new york boltban vasaroltam kicsit 8) aztan irany anyuert utna meg meg voltam postan,kutyusomnak neztem nyarkovet meg hazikot de nem volt :? aztan meg vettem a sparban baelys-t vgy mit 8) :lol: meg felvagottat kenyeret es irany haza :?

Zsu
Mikor mesz koz uhu-ra :roll: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki, benyaltam valami vírust. Fáj a fejem, orrom ami be van dugulva is, alig kapok levegőt, mert ha kapnék, akkor már fújni is kell, fázok, fáradt vagyok...
Vendég
 


Kitty
Azt hittem valami mast nyaltal be :lol: :lol: :lol:
Jobbulast :roll: :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah es elfelejtettem mondani megvettem a Titok cimu konyvet 8) Vegre en is elolvashatom es pozitiv erot merithetek belole :roll: Megjelent amugy a 2.resze :!: :!: :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Helló Lányok!

Bocsi, hogy nem voltam tegnap, de itt volt anyósom.

Bridget
Nálunk digi tv van. Pontosan nem tudom mennyit fizetünk, mert apa számlájáról megy, és én nem szoktam nézegetni a papírt. Azt hiszem az HBo most 1490. Valahogy így van.
Benamin, Lilien de szép nevek! Tényleg szépek!
Nagyon aranyos képeslapot küldtél. És apa is visszaírt, hogy hiányzol neki? De aranyos! Biztosan várja már, hogy hazamenj. És mikor lesz pontosan a fordulótok? Mivel leped meg?
Nem is tudtam, hogy a Titok-nak van 2. része. Az elsőt én is olvastam. Meg megvan videón is. És van egy másik, ami hasonló a cime: Mi a csudát. Azt ismered?

Kitty
Hogy van a párod?
A késői szülés nálunk a családban is megtörtént. Van egy nagybátyám, aki fiatalabb tőlem. Azt hiszem 3-4 évvel.
A kalács nem sikerült olyan jól, mert nekem még sose sikerült. Na de egyszer sikerülni fog. :) Mindig kireped.
Na te is beteg lettél? Te szegény! Jobbulást!

Zsu
Nem baj az, hogy egy baba marad, a lényeg az hogy minden rendben. És miért is izgulnál, hiszen tényleg minden rendben. És most, hogy már valószínűleg egy baba lesz, még mindig le akarjátok cserélni a házat?
Aranyos az új vonalzód!

Kati
Nagyon sajnálom, hogy még mindig nem javul a helyzet. De mostmár majdcsak tavasz lesz.
Azért párod tud segíteni nektek?

Nócika
a pestiek is el tudnak tévedni? :) Még jó, hogy tudtad mere vagy. :) Én tuti eltévedtem volna teljesen. :)
Lehet, hogy a külföldi csak udvarolt. :)
Mi ez a biztósítós izé? Kaptok valamire lóvét? Mert az jó! :)
Hol kertészkedsz? A ház előtt?
De jó, hogy minden rendben az eredményeddel! Ez nagyon jó hír!
Szívem! Persze, hogy veled vagyunk! Mi is nagyon szeretünk! És már nagyon várjuk mi is, hogy láthassuk a kis lurkót! :)
Vendég
 


Pendi
Sziaa :D Csak ugy erdeklodtem mennyit fizettek mert enis epp valtani keszultem es azt hittem tudsz valami jo kis csomagot :roll:
A Benjamin es Lilien melle jott meg egy:Sebastian :) :oops: Szoval a gyereknevek utan johet mostmar a baba is :lol: A kepeslapra apa visszairt:"Nekem is hianyzol" :shock: O ha eddig kerdeztem az elejen azt mondta "nem" :lol: aztan azt hogy "talan" 8) de nala mar az is az igent jelentette :) aztan meg jott a "kicsit" :lol: most meg visszairja,hogy hianyzom :shock: :P Szoval haladunk 8)
A fordulonk pontosan 25-en lesz epp ezert en indulnek 24-en es akkor 25-en reggel erkeznek 8) Semmit nem kap azaz mar kuldtem egy kepeslapot aminek a boritojara az van irva "Regen igy gondoltam a fiukra..." es ott egy grimaszos kiscsaj az elejen :arrow: aztan amikor kinyitod az van beleirva:"persze akkor meg nem ismertelek teged :!: :) "Es akkor irtam boldog 2.evfordulot 8) ez majd nem tom mikor de remelhetoleg jovoheten megerkezik :roll: meg kuldtem emailben is neki ilyen ecard-ot amit itt is mutattam 8) na meg egy szep vacsira gondoltam :roll: ajandek nem kell.Hat en is mikor kerestem a konyvet akkor mutatta a fiu,hogy ez meg szerinte a 2.resz a cime "A legfobb titok" es igy nez ki:
Kép
En emg mar annyit hallottam rola Zsutol kezdve mindenkitol de a nyaron nem volt eszembe se...hat most megvettem 8) Videon ugyanaz megy szorul szora :?: :roll: Az altalad irt konyvet nem ismerem...en ngyon sokat nem ismerem :roll: :oops: mivel nem vgyok itthon :roll:


Noci
Tenyleg tudtam en,hogy valamit meg akartam :lol: csak ugye elterelte a figyelmem a johir.hogy nincs baja a babanak :D A kulfoldi csavo csak nem nyesettszemu volt :lol: :lol: :lol: mert az nekem is kinai :oops: :lol: Biztositos ize?Mi volt :?: :idea: :roll: Kerteszkedtel kesz van mar :?: Nekem kepzeld a tulipom amit ultettem kibujt az elso viraga :D :D :D :D :D Apa kuldte a fotot reggel 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok csajszik!

Na most értem haza, de minjá indulok tovább! Csak gyorsan jöttem helyzetet jelenteni!
Tegnap lebeszéltem a védőnővel, hogy inkább ma mennék hozzá, mert nem vagyok tul jól! A hasamat éreztem és állandoan nagy wc-re jártam, de nem hasmas volt hanem inkább az ellentettje és az bántott! Nos ma reggel fél 8-kor utnak indultam a leletért onnan fel a nődokihoz és tudjátok mit tapasztaltam?? Hogy nem akarom elkiabálni, de asszem megtaláltam a számomra iddeális dokibácsit! Egy talpig uriember! Idősebb foszer, de nekem szimpi volt! Elmeséltem neki a dokis storym és mondta na ez egy fasza kolléga! Na megvizsgált kérdezte panasz van-e amit már rég hallottam ezt a kérdést és most pedig abszolut nem is számitottam rá! De jól esett és mondtam van! Na meg vizsgált és kérdezte, hogy folyásom van e mondtam igen van! Mondta , hogy igen látja és adott rá kliont! 10x este egyet! Most lazán kibirom, mert nem mindig akrobatikázunk!!!! :lol: :lol: :lol: na onnan irány a bankba utalni pénzt kaptam ott ajándékba K&H-s türcsit ott voltam ugy 1 órát vagy lehet többet majd átmentem a DM-be vettem pelust liberot a legkisebb méretet! Majd busszal haza menetközben utbaesett a cukrázda vettem lekváros piskóta tekercset meg egy ishlert! Aztán szedtem a lábam haza Most itt vagyok, de minjá indulok tovább! Megyek be pestre! Na én az ilyen napokat csipázom, hogy egész nap jövök megyek mint a mérgezett egér!
Egyébként ha ugy állnék ahogy nem akkor lehet felkérném a dokit, hogy hagy szüljek nála!

Pendi! Pest lehet nagy, de nem nagyon tudsz eltévedni! Ha másnem addig mész mig oda vissza nem jutsz ahol felszáltál és máris sinen vagy mint József Attila!
Hát azt án végül mivel nem voltam túl jól ezért végül nem kertészkedtem pedig benne volt a bugi a lábamban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehet ennek a hatása alatt vagyok ma is! Egyébként vettem balkonokat meg futó muskátlit és azt szeretném kiültetni fenntre az erkélyre! De kevés lett szal veszek ma még azt is! Na az az igazság, hogy azért is megyek fel csak apának nem valottam be az igazi okát!!!! Majd meglátja, ha már ott lesz értem!
Drágam! Tudom, hogy ti velem vagytok csak ezt ki kellett, hogy adjam magamból! Mert már nagyon nyomta a szívemet! Meg lehet most egy kicsit érzékenyebb lelkisebb vagyok! Szal azért nagyon köszönöm, hogy itt vagytok nekem!

Brid! Ez nem nyesett szemű volt, hanem vagy Brit vagy valami más nem tom, de angolul hablatyolt nekem! Az öltönye nem lehetett valami drága kivitelü, mert nem a legjobb anyag volt azt megismertem!
Nekem a nárciszom sárga virága van kibujva! Gyönyörű! A tulpánom a benti már elvirágzott! De nem baj, majd mostmár csak eljutok odáig, hogy kiültessem és akkor kinnt lesz bár idén már nem valószinű, hogy ujra hajt!

Csajok! A biztositos pasit azért hivtam ki, mert mint írtam már nektek a kémény miatt! Szépen felvette a káreseményt és szépen kifizet! Megüditőztettem meg udvaroltam neki meg látta a kiságat meg a babacumokat és szerintem azért volt ilyen segitőkész! De ez nem hat meg! A lényeg, hogy meg lesz csinálva amint lemegy a fütéses szezon! Hipphipp hurrá!!!!!! Na majd lefotozom, hogy a kéménytől a frissen festett falam hogy néz ki! Csak a szagot nem tom hozzá mellékelni! De azt szerintem ne is bánjátok! Végül is olyan szag mármint az is mint az égő kátrány! Gondolhatjátok! Szerintem mérgező! Nagyon sokat szellöztetek! Éjjel nappal! De ennek minjá vége!!! Csak a takaritástól félek! Mert addigra májusban már elég nagy pocim lesz! Hogy fogok azzal hajolgatni?? Mert ugye nem csak festeni kell azt kakukk, hanem az egész kéményt le kell bontani és ujra kell épiteni! Vakolni meg mit tom én! Na az aztán meló lesz a javából! Lehet keresek egy takaritónőt! Valyon annak mennyi lehet a gázsija???? Megéri az nekem???? Bár biztos csak ne kelljen hajolnom! Meg vegyszereznem! Na majd meglátjuk!
Na minjá megy a buszom! Legyetek Jók és szobatiszták!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget, ház azon nagyon meglepődtem volna, ha mást nyaltam volna be :lol:
Én nem ismerem ezt a Titok könyvet, miről szól? Mostanában úgyis rákaptam a könyvolvasásra 8)
Szép nevet találtál ki :wink: Akkor ezek szerint kell két fiú és egy lány :lol:

Pendi, párom jobban van, pénteken már megy dolgozni, holnap meg mindketten itthon leszünk 8)
Kalács nekem mindegy milyen külsőre, anyunak is szét szokott repedni, pedig neki cukrász a szakmája. Szóval ügyi vagy :wink:

Nócika, örülök, hogy találtál szimpi dokit! Remélem, ez már beválik szülésig :wink: Jó kis pörgős napod volt!

Én ma reggel bementem kocsival anyuékhoz, aztán Szegedre segíteni két ismimnek egy programban, utána vissza anyuékhoz, aztán mamához, és most értem nemrég haza.
Ma már egész jól érzem magam, tegnap mondjuk elég korán lefeküdtem :oops: Ilyen is rég volt, hogy én fél8tól aludjak egy huzamban negyed 6ig.
Vendég
 


Kitty
Jah 2fiu es 1lany :lol: igaz apa velemenyet meg kisem kertem :roll: de az nem baj :oops: :lol: Hat a titok nevu konyvbol sok jot lehet tanulni...nem is tom,hogy nevezzem :roll: minnya inkabb rakok egy linket mert en nem tom elmagyarazni :roll: ebben Zsu az okos 8) :lol: Szoval itt a leiras:

Rhonda Byrne: The Secret – A titok
A Nagy Titok töredékei eddig is fellelhetõk voltak szájhagyomány útján fennmaradt bölcsességekben, irodalmi mûvekben, különbözõ vallásos és filozófiai szövegekben. A darabkák azonban most elõször állnak össze teljes kinyilatkoztatássá, mely képes megváltoztatni mindazok életét, akik kapcsolatba kerülnek vele. Ez a könyv megmutatja, hogyan használhatod a Titkot életed minden területén – legyen szó pénzrõl, egészségrõl, kapcsolatokról, vagy a boldogságról úgy általában.

itt egy link is: http://www.scribd.com/doc/12811089/Byrne-Rhonda-A-Titok

itt olcsobb is en 3990ert vettem :shock: : http://www.ingyenkonyv.com/cgi-ingyenko ... search.cgi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.03.18 22:01-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
Na mivolt vegul..uhu volt :?: 8) Mitol volt rekedesed :?: :shock: vgy csak en ertelmezem rosszul :?: :roll: dokibacsi akit talaltal az monori? :roll: Lassan fel kell fogadni ha ugy adodik mert lassan mar felidos leszel 8) oke mostmar ertem a biztositos dolgot de mi tortent a kemennyel :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Bocs, hogy csak így bepofátlankodok ide, de úgy érzem, ez eléggé megfelelő topik...Bár ahogy látom sok a mérce itt-ott, egyesek már babásak :D
Nekik ezerrel gratulálok :)
Én mostanság szeretnék babásodni (ezt mondom 8 hónapja) de nem akarja az igazságot, és szívesen beszélgetnék esetleg :)
Már ha nem dobtok ki :oops: Kép
nyuszi007
 
 


Nyuszi
Mar mer dobnank :?: :D Nincs itt merce...a lenyeg,hogy beszelgetunk is mindenrol nem csak stresszeljuk magunkat a sok figyelgetessel 8) :lol: Meselj kicsit magadrol :)

Micsoda golyas fotod van :shock: az bemehetne akar avatarkent is 8) :lol:

Kép
es mielobbi zebrasodast neked is 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok
En meg azt hittem holnap aludhatod...erre most jutott eszembe,hogy megyek a tudogondozoba 9-re :shock: :x :twisted: Ugyhogy huzok is aludni,mint a vadliba :twisted:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget, érdekesnek tűnik leírás alapján a könyv! Lehet, majd kihozom a könyvtárból!
Hú, tényleg jó későig fenn maradtál! Remélem, nem késtél el!

Nyuszi, üdv itt! Gyere gyakran!

Mi meg a párommal már megjártuk a boltot, piacot, reggeliztünk, most mosok, utána főzök az emberem kívánságára gulyáslevest, és tejbegrízt :wink:
Vendég
 


Bridg!
Majd jövő csütörtökn lesz a köv. uhu.

Kitty!
Jobbulást neked!!!!!

Pendi!
Mondjuk úgy, hogy nyitva tartjuk a szemünket és folyamatosan böngésszük az ingatlanokat. Aztán majd kiderül, hogy lesz.

Nyuszi!
Üdv köztünk és mihamarabbi babásodást neked is!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szejjasztok!

Nyuszi! Üdv köztünk! És nincs itt semmiféle mérce! Nekem is közel 2 évembe telt mire babás lettem! Szal nem feladni egyszer csak jönni fog! Hidd el utána nagyobb lesz az örömöd! Itt mindeki köztünk arra a csodéra vár mint te! :D :D :D :D Szóval no para! Gyere mesélj kicsit magadról! Ne félj nem dobunk ki! A gratulációt köszönöm!
Dokinál voltál már, hogy nem jön a baba?? Én is elmentem kiderült, hogy a cukrom magasabb mint kéne elkezdtem egy speckos diétát majd kaptam merkformint és a második hónapban áldott állapotba kerültem! Apa meg extázisba!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De gyere mesélj magadról minket mindig minden érdekel! Mi ilyen kis kivácsi famili vagyunk!

Kitty! Jó sok mindenen túl vagy már! Nyami tejbegriz meg gulás suppe! Énis akarok!!!!!!!

Brid! Drágám ugye sikerült azért időben felkelned?????

Zsuzsu, Pendi?? Merre sétafikáltok?????

Kata! Neked minjá megy a privi!

Melaszka! Mi zujs???

Én ma már voltam a kozmetikusnál apukám megorrolt rám mert tegnap be se köszöntem neki, mert tegnap lökött volt! Biztos átfujta a szél az agyát azt nem akartam vele összeveszni, mert mi ilyenkor mindig összeugrunk! Sajna két vízöntő már csak ilyen!!! Most reggeliztem ettem egy csokis 7days-t 2 kicsi szelet májkrémes kenyeret paradicsommal meg egy milka túrórudit! Most itt ülök, de ma nincs mese ültetnem kell! Minjá berakok egy mosást a masába is közbe! Ma sikerült 2 nap után beágyazni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjuk mikor itthon se vagyunk kérdem én minek?? Ja kandallot is kell takaritani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! áájjjjjhhh!!!!
No lépek azt lehet még jövök! Nem igérek semmit! meglátszik itt a jó idő és be sózták a hátsó fertályam!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na mire megirtam addigra te is írtálé!!!!! Hogy vagy??? Babod rendben van odabennt?????

TZényleg csajok! Zavazásra azaz tippelésre bocsátok egy kérdést! Mivel megyek uhu-ra kedden szerintetek pöcsösöm lesz vagy vágány utcás??????? Ki mire tippel???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na hogy tetszik az uj vonalzóm???? Nekem nagyon bejön! Olyan sukár nem???????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Látom, nagyon fergeteges jó kedved van.....
Én kispöcsösre tippelnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én hulla kóma és fáradt vagyok, kedvem nincs semmihez.

Tegnap voltam sétálni, boltban, beszélgetni. Ma meg csak aludni akarok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Csúcs az új vonalződ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika, jó sok mindent beterveztél mára! Azért csak óvatosan, vigyázz a babócára :wink:
Én fiúra tippelek, nem tudom miért, valahogy azt tudnék hozzád elképzelni (pedig csak az írásaid alapján ismerlek). :oops:
Vonalzó cuki :wink:
Vendég
 


2:0 a fiúk javára :lol:
Vendég
 


Hahó :D

Nóci :)
ahhoz látnom kéne a pocakod formáját újra, hogy hegyesedik-e vagy szélében nőddögél.mert ha szélében, akkor csajszi.De én is fiúsnak láttam a képen :D
Tényleg klassz a vonalzó :wink:

Szia Nyuszi :) Üdv köztünk :)

Kitty, most már 3:0 :D

Na még jövök, megyek a hisztis fiamat megetetni :D
Vendég
 


3:1 (javitva) 8) en lanyra szavazok 8) :lol: :lol: :lol:

Zsu
Mar gondolom te is ngyon varod az uhu-t,hogy megtud most akkor konkretan es veglegesen,hogy is allsz :roll:

Noci
Vonalzi naon csecse 8) :D Lassan pedig valthatod a neme szerint :lol: Meg mindig nem ultettel :shock: :?:

Kitty
Gondoltam tegnap,hogy sokaig netezhetek mert ha ugyse kelek :roll: hat ezt beneztem :? A konyvet meg alitolag ngyon is erdemes elolvasni 8) Kerdezd csak Zsu-t 8)

Melaszka
Kicsit majd irj mar mi van veletek 8)

Jelentes
Jelentem reggel 8kor csorgott az ora de mar 7tol sandikaltam kifele...aztan 9re odaertem...masfel ora alatt vegeztem :shock: volt legzesfunkcoi,szivdobogas nezes,rontgen 8) meg jo,hogy nem vgyok babas :twisted: csak ugye ide is vartam 10percet meg oda is meg a dokidoz is igy fel11kor jottem ki :? aztan irany haza kutyusom megnyirtam es megfurdettem 8) szolidalitasbol en is minnya megmosom a hajam :lol: :lol: :lol: kivaltottam a gyogyszereket 20ezer ft-t fizettem :shock: jo-jo vettem mas dolgokat is pl anyunak vitamint,lactocid feminat,nyugtato teat,panadol extrat, JAH es,hogy elmondjam mennyire pozitivan allok a dolgokhoz vettem elevitet es folsavot is na meg magne b6-ot :lol: :lol: :lol: 8) ennyit az en pozitivumomrol :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.03.19 12:07-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Közi csajok a diccset!
És a fiús tippet is! Remélem igazatok lesz
tegnap vettem egy állati piros kertész nacit Mármint a babonak!
Olyan állatian jól néz ki! Na majd lefotozom és majd valaki felteszi nekem???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid még nem még mindig nem szakadtam le innent!, de most lépek! Ja és nem engedlek el mig nem talizuunk csak egy 5 percet mert logok neked valamivel! És ha elfogadod akkor adok neked egy 20 szem elevitet! Nekem nem kell csak kidobnám! Érdekel??

Na lépek mert nem haladok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


en majd felteszem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci, ezek szerint fiút akarsz? Mi lesz a neve?
Képre kivi vagyok 8)

Bridget, és délutánra mit tervezel?

Én jegyzőkönyvet írok a holnapi órámra, már kettő kész van, és még van kettő :?
Most ebédeltünk, most pihenek kicsit. ;)
Vendég
 


Kitty
Hat most hazajottem meg eszem meg hajat mosok aztan megyek az egyik lannyal a masik topikbol lehet talizunk mert neki is van gyogyszere ami jol jon...pont utba esik mert utana meg megyek anyuert akit 5re viszek kozmetikushoz :arrow: talan amig o ott lesz en addig becsucsulok egy szoliba 8) aztan mire jovunk haza fel 7 utana a bidzsi itthon ul :lol:

Noci
ok figyu ma teged is hajtott az elevit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
akkor egy egész gyógyszertárral fogsz hazamenni, ha így haladsz :lol:
Jó kis programjaid vannak, látom, nem unatkozol 8)
Az elevitre tényleg sokan panaszkodnak, vagy meghajtja az embert, vagy pont az ellenkezőjét okozza. Sokan inkább gravidát használnak.
Vendég
 


Én is Gravidát szedek. És kérdezz rá egy dokinál, mert a terhesvitamin mellett szerintm felesleg a folsavat is szedni. Az sok lesz a babának.
Magne B6-ból melyik fajtát vetted? Béreset???
Engem a másik fajta (piros fehér dobozos) nagyon etetett.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kitty
Na hat ez az akkor lehet meg visszamegyek kicsereltetem a gravidat-ra :roll:

Zsu
Neked is koszi az infot 8) Nem is tudtam,hogy egyutt sok lenne :shock: ez eszembe sem jutott :roll: azt hittem mellette szedhetek majd folsavat is meg a vasat is :roll: Na de kint nem tudok rakerdezni hisz azok ott kint hulek :? majd a bromosban a csajoktol megkerdem :roll: A magne b6-om meg igen a piros :shock: az akkor nem jo? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Helló Csajok!

Bocsi, állománygyűlés volt. Semmi jót nem ígérnek. Talán az a jó hír, hogy nem lesz mostanában leépítés. Már ez is jó hír, a mai világban.


Bridget
Aranyos a macid! :)
Én ezt a kiadást olvastam. De tuti ugyanaz, csak a borító más.
Kép
A videó is az szóról szóra. Ilyen dokumentum film jellegű.
Jobbnál jobb neveket sorakoztatsz fel. A Sebastian is nagyon tuti név.
És tényleg mostmár a baba jön utána.
Én épp tegnap mondtam apának, hogy lemondok az Ádám névről. Tegnap néztük a Cool tv-n a kabarét. ott annyira jól adta elő a srác, hogy majd megszakadtam a röhögéstől. SZóval a lényeg az volt, hogy a srácot Ádámnak hívták, és a névnapja ugye dec. 24. Szóval felhívja a haverokat, hgoy gyertek, igyunkegyet a névnapra, mire mindenki: Áááááá hova gondolsz szenteste???? Nem fogok a saját gyerekemmel is kitolni. :) Úgyhogy mondtam apának, hogy Ádám nem lesz. :)
Te leszel a legszebb ajándék a fordulótokra. :)
Milyen aranyos lehetett az a képeslap. :)
A neteset láttam, az is aranyos. :)
Kinyilt a tulipánod? Mutattad a cserepet is. De jó! Majd ha hazaérsz és még meglesz, fotót kérünk.
Miért kell a tüdőgondozóba menned?

Nócika
Jajj de édes az új vonalzód! tudod SIRCSI! :) Pörög ám az idő! Mindjárt félidős leszel.
a szorulás az jellemző a kismamáknál. Már nagyon sok helyről hallottam.
Végre megvan az ideális doki. Jól hangzik, ahogy leírtad. Hol rendel?
Szívem nem érsz még rá a pelussal? Majd megveszed később! Most megveszel mindent, mi lesz később? Akkor meg nem lesz mit vásárolni, és elköltöd butaságra a pénzed, mert a vásárlási láz nem hagy alább. De remélem nem bántalak meg ezzel.
Na ezzel a kéménnyel jól megjártátok. De nem tud majd neked segíteni valaki?
Te már megjártad a kozmetikust is? De jóneked! Nekem ápr. elejére van időpontom. Meg fodrászhoz is.

Én pöcsösre tippelek. Neked azt tudom elképzelni. 4:1 a fiúk javára! :)

Kitty
Örülök, hogy jobban van párod.
A kalács tényleg úgy volt, hogy ronda, de finom. :)
Nektek van autótok? azzal mentél le Szegedre? Én nem mernék nekiindulni. Nem is tudom, mikor vezettem utoljára.
Hmm tejbegríz! De jó!! De én most ilyet nem ehetek! :( Ma keményítőnap van. Sült krumpli lesz rántott hagymakarikákkal.

Nyuszi
Kép
Miért dobnánk ki téged innét? Inkább örülünk neki, hogy jöttél.
Mesélj magadról egy kicsit bővebben.
Minden érdekel minket!

Zsu
Helló Drága! Úgy látom a fáradt időszakban vagy. Pihenj! Hisz most más dolgod nem nagyon van. Most magaddal, és a babával kell törődnöd. A baba meg azt mondja: Anya pihenj!

Melaszka
Szia! Mi újság? A kis számítógépes zsenid most biztos alszik.
Vendég
 


Bridg!
A vasat pluszban nekem csak a héten kellett elkezdenem szedni. De folsav pluszban nem kell.
Nekem ez a piros fehér nem jött be, de lehet, hogy neked beválik. Ez is szervezetföggő.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
A vasat pluszban nekem csak a héten kellett elkezdenem szedni. De folsav pluszban nem kell.
Nekem ez a piros fehér nem jött be, de lehet, hogy neked beválik. Ez is szervezetföggő.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi,
igen, van autónk. De csak anyuékig mentem vele, onnan busszal Szegedre, majd u.úgy vissza anyuékhoz, és úgy haza. Sz-re nem merek elmenni autóval, csak itt a környéken, amit már ismerek, és nem káosz a közlekedés. Bátyám szerint csak útvonal engedélyem van, nem jogsim :oops:
Holnap milyen napod lesz? Nagyon kitartó vagy ezzel a fogyival, ügyes vagy! Én biztos nem tudnám betartani, főleg nem 90 napig :roll:

Bridget, szerintem pluszban vas csak akkor kell, ha a vérvétel kimutatja nálad a vashiányt. Mert a túl sok sem jó abból sem.
Vendég
 


Sziasztok!

Jelentem az ültetés egy része azaz a nehezebbik része kész!!!! Most nyugszik pihi van! Elfáradtam kicsikét! Ollyan cseccse lett a muskátlisom!!! Ollyan büszke vagyok rá! Csak ugy dagad a májam!!!! Már bocsi, hogy igy büszke vagyok rá, de még ezelött sosem csináltam! Nálam eddig még a kaktusz is kidöglött annyira nem volt időm foglalkozni vele most meg ráérek! Apunál megint voltam odaát, de még mindig orrol rám! Pedig probálkoztam nála a csevellyel! De nem hát nem! Majd megnyugszik!

Brid! Én nem az elevitől volt hasmassom! Szal engem nem hajtoot bár tény, hogy akkor kényelmesen naponta jártam wcre! Nem ugy mint mostanában hogy heti 1 max 2x! Szal nekem az normális volt nem ugy mint most, hogy szenvedek! És a plussz folsavat én sem ajánlom! Nekem anno mondta a doki, hogy vagy ez vagy az! Mármint nem a nődoki, mert nekem még a terhes vitamint se kérdezte szedem e az a görény, hanem ezeket mind a házi dokimmal tudtam lebeszélni! De nekem az elevit mellé a HUMA-FOLACID nevű bogyot írta fel! napi 2x1-et! Én bastam kiváltani, ezért tudom a nevét. Itt van elöttem a recept!

Pendi! Biztos igazad van, de ha nem vehetem meg abba érzem belepusztulok! Jó most már lassan fékezek a tempon, de tudod most jönnek ekünk nagy kiadások autó megy vizsgára elötte szerviz meg zöldkártya és ez most minket a nullára küld picit! Szal most mig jobban megtehetem addig megveszem! Most relativ mert kb 2-3 hónap és elfelejtem az autot mert addigra vége a nagy kiadásoknak! DE a lényegek meglesznek! Meg tudod én nem sok mindenkire számithatok a családban max anyuékra! Anyosomék csórók mint a templom egere! Mi pénzeljük öket is! És már kezd kicsit besokalni a szervezetem! na mindegy nem sírok!!! Igen már a kozmetikuson szinte hajnalban túl voltam!!! Fodrászhoz is készülök, de azt csak a gyerek születése elött!

Zsuzsu! Mit ettél?????

Ja Pendi! Én ma a kedvencedet csinálom vacsira! Sült szalit lila és új hagymival friss keynérrel meg paradicsommal! No meg fött burgival!!!

Csajok! Kittyn kivül mindenkivel taliztam már közületek! Szerintetek mennyire fog szarul álni vagy jól állni a rövid haj???? Mert szerintem levágatom olyan igazi anyucisra a hajam! Bár fáj a szívem a hosszu hajért, de megfogadtam, ha anya leszek levágatom! És most kismami vagyok! Nyáron be kell váltanom az igéretem! Egyik szemem sír a másik nevet!

Nyuszi! Máris eltüntél????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
Te terhesség előtt is szedtél vitamint ugye? Hogy szedted?

Kitty
A vezetéssel én még így sem vagyok, mint te. Én már nem tudom mikor vezettem. Nagyon régen. Valamikor az esküvőnk környékén.
Holnap melózom, várhatóan lesz munka bőven. Mint mostanában mindig. De nem panaszkodom, mert nekem van munkahelyem. Inkább örülök, hogy lesz munka.
A fogyókúrát meg nem nehéz betartani. Csak a gyüminap gázos egy kicsit. Remélem azért kitartunk még ennyit.
SZeretném, ha végig tudnánk csinálni.
Vendég
 


Nócika
Épp egyszere írtunk. :)
Biztosan szép lett a virágos. :) naná, hogy legyél büszke rá! Te csináltad! A két kezeddel. Én is az lennék. :)
Apukád majdcsak megbékél. Ilyenek ezek az apukák. Kicsit dohognak, de aztán megnyugszanak, és alig várják, hogy lássanak. :)
Na mostmár menj, és pihizz egy kicsit!
Vendég
 


Szijja Pendi! Igen egyszerre írtunk!
Hát naddon büszke is vagyok ám!!!!!
Most jött meg apa és mondta, hogy segitsek porszivozni kicsit a kocsit!
Apu meg vessen magára majd megnyugszik! Tudom csak mondom kicsit átfujta a szél az agyát!!!!!
Neked meg igen addig jó, míg van munkád! MIlyen sok embernek nincs! És ez ma nagyon drága kincs!!!

Brid! Akartam már kérdezni, hogy hogy van a barinőd?? Van már változás?? Pl javulás?????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


bocsi Nócika, én közben sütöttem a krumplit vacsira apának. Most meg viszem be neki. Majd még jövök.
Vendég
 


Pendi, kitartást a melóhoz. És tényleg örülni kell, hogy egyáltalán van. Remélem, én is hamar találok nyáron :roll:
Apával fogyóztok együtt? Vagy csak Te?

Nócika, bár mi még tényleg nem taliztunk, de szerintem visszasírod még a hosszú hajad. Nekem a párom már előre megmondta, hogy le ne merjem vágatni... Amúgy is miatta növesztem, de már úgy megszerettem, hogy nem is engedném levágatni...
Vendég
 


Pendi
Ezt a konyvet vettem en meg...ez az elso resz de a zold amit betettem az meg a 2.resz :arrow: legalabbis a csavo aszonta aboltban szerinte az a 2.resz mert hasonlo a kotes es a stilus is :wink: Elolvasom a konyvet hamar 4000ert megvettem mondom :roll: Aztan igen megvannak a nevek is :lol: vitaminok is :lol: most mar jon a babo 8) teljesen nagy lazban egek :lol: Igen kinyilt a tulipom de csak az egyik majd ha tok teszek fel kepet rola telon van mert oda kuldte :roll: szal nem valami jo felvetel :? egy ilyen hosszu meteres muanyag ladikaba ultettem 5hagymat mind az 5 mas szinu 8) :wink: szep lesz ngyon de kint mar melegszik es felek elnyilik mire visszamegyek :? de csak nem :roll:
Mi az az allomanygyules :shock: :?: :idea: Addig jo,mig van munkad es azert ahogy kivettem a szavaidbol jo a csapat is nem egy uncsi hely :) A dietadnak meg fele vege :shock: epp ma mondtam anyunak,hogy te milyen dietat csinalsz 8)

Kitty
Lesz melo nyugi...lelemenyes vgy te megoldod :wink: Akkor parod keze jol van mar :?: :roll: Mer Pendi emlitette,hogy jol van de en nem olvastam,hogy igy lett volna :? figyelmetlen voltam :?: :roll: :oops: A vasat meg teljesen leszivja a babo barinomnek is tok szint alatt volt :roll:

Zsu
Ugyis csak 1havi elevitem van :roll: szal azert az elejen szedem a gyogyokat kulon es aztan majd ha elfogy na meg babas is leszek akkor jon az elevit :wink: persze nem akarom ossze-vissza csak,hogy legyen kint minden 8) De azert ari vgy,hogy segitessz :) kepzeld Pami is azt a piros magne b6-ot szedi...neki jo :roll: majd az lesz azt szedem :lol:

Noci
Nekem is buszken dagadt a mellem pedig en csak mondom egy lada viragot ultettem..de az en kis munkam es en nekem is dagad na :lol: :roll: fotot nem tudsz rola csinalni 8) :idea: :?: Tom nem te irtad az elevittol ment a hasija de sok lanytol hallottam :roll: vegulis mind1 :wink:

Barinomrol
Hat csajok meg mindig nincs jol mar otthon van es volt MRI-on es meg nem tom mi lett az eredmeny de anyukajaval beszeltem mar 2napja mert o felse veszi a telot :roll: Bal fele elvan torzulva az arca rangatozik...es ha teloja van nem tud beszleni igy sokat sir....szal gaz van de nem tom meg mi...tegnap teloztam meg ma is de mikor este csorogtem mar nem vettek fel :roll: hat ennyi... :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hello mindenkinek!

Elromlott a net, ezért nem voltam.

Gyorsan visszaolvatam.

Bridget!
Szegény barinőd! Sajnos elég rosszul hangzik amit írsz. Baromira elcseszték ezt az EDÁ-t. Ha jól tudom, akkor van az epidurális és a spinális érzéstelenítés, A kettő között a különbség az, hogy a gerinc más-más részébe adják, gondolom kicsit más a hatása.
Egyébként az EDÁ-t mikor nekem is beadta a doki, nagyon féltem, viszont ha menni kellett volna császárra (mivel magas volt a vérnyomim) csak nagyobb löketet nyomnak be aztán már kész is az érzéstelenítés. (Kati doktornő rendel című fejezetet olvashattátok)

Szóval nemhiába van vizsgához kötve a beadás. Marhára elszúrták a barátnődnek, ilyen mét nem is hallottam. Pereljenek amit csak lehet. Remélem előbb-utóbb felépül szegény. Tragédia ez mindenképpen.

A Titok című könyvet én is olvastam. A reikivel foglalkozó barátnőm adta kölcsön, és meg is reikizte a hasamat, kb. 26 hetes lehettem. Bejött a kórházba és ott csinálta. Érdekes ez a könyv, és elolvasta egy csaj is aki most szült egy hete, ott a kórházban ismerkedtünk meg. Neki is tetszett. Mi is próbáltunk csak pozitivan gondolkodni, és mindkettőnknek egészségesen megszületett a babája.

Ja és szép üzit kaptál, megnéztem!!!

Zsuzska! Levente apás, így nem igazán féltékeny, sőt egyáltalán nem . Viszont rámszól, hogy anya adjál tejcit a Lillának, meg anya szopiztast meg, és mindig ismétli amit mondunk a Lillának. Pl. itt vagyok nyugodjál meg (és simogatja közben), az előbb olvasott neki mesét, nagyon aranyosak együtt.

Nekem a Kaáliban azt mondta a doki, mikor megnézte a babát hat hetesen (a Leventét), hogy egyes terhesség (két petém volt), mire kérdem, az mit jelent? Hogy egy baba van, mondta, és örüljek, mert ők is jobban örülnek ha egy marad, mert kevesebb a rizikó.
Azóta ugye már kettőt kihordtam, tudjátok hogyan, szóval ha ketten lettek volna szerintem nem tudtam volna kihordani őket.
Szóval én drukkolok, hogy egy szép egészséges babócád legyen, és majd kicsit később jöhet a kistesó!!!!

Pendi! A Zoli sokat segít, most is együtt vittük őket a dokihoz, meg ő látja el a Leventét mikor itthon van, mondjuk nekem nem is engedi a fiam, olyan apás.

Nyuszi! Üdv itt! Gyere gyakrabban (azóta nem is jöttél!!!!!!!!, hol vagy?)
Köszi a gratut, ha nekem is szóltak!

Noci!
Nem kaptam privit! Írtál?
Az elevitet szoptatáskor is írják szedni, mert ilyenkor aztán szívja ki a gyerek a vitamint az emberből. Most pl úgy hullik a hajam, hogy csak na.
Utoljára valamikor tavaly tavasszal voltam fodrásznál, gondolhatjátok milyen hosszú volt, mivel ugye azóta most voltam ujra. Mondtam a csajnak, hogy ne sajnálja, alig merte levágni. Én meg alig vártam, hogy végre ne legyen hosszú, mert kisgyereknél nem túl ideális. pl. éjjel ki van bontva, sír, föléhajolok és beleér a kakiba a hajam stb.
És jól bele tud markolni már.

A gyógyszerekkel kapcsolatban: Nekem a Kaáliban úgy javasolta a doki, hogy egy elevit, egy folsav. Ha nem szedsz elevitet, akkor kettő folsav min. a 12. hétig, mivel megelőzi a fejlődési rendellenességeket.

Most bejött egy újabb kismamavitamin, most olvastam a Kismamában. Nevét nem jegyeztem meg.
De szerintem mindegy mit szedünk, mert mindegyikben van minden, mellette meg úgyis esszük a gyümit, zöldésget, húst (b12 vit)

Na most eldugulok, majd teszek fel képet. De már késő van és leragad a szemem.

Ja a Lilla elég jól van, kevesebbet köhög és nem kell nagyon az orrát se fújni. kedden lázcsillapítót kellett adnom, azóta nem volt lázas. Remélem most már vége lesz, és hétfőn megkapja az oltást.

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?