Új privát üzeneted érkezett!

Linamina!

Június 30-ra vagy július 1-jére leszek kiírva. Ahhoz képest, hogy úgy indultunk, hogy a szülés június 14-re várható...De kiderült, hogy az előző dokim nem vette figyelembe azt, hogy a ciklusom úgy 38-40 nap között ingadozott - így a fogantatás is valószínűleg kitolódott - és mint rendesen az utolsó menstruációs nappal számolt. Valószínűleg ezért lett mind a két AFP értékem alacsonyabb - pirinyóval - a szokásosnál. De gondolhatod, mennyire idegbajosak voltunk a párommal. Ráadásul makróból pont akkor volt a szigorlatom, ami elsőre nem is sikerült. Nem tudtam koncentrálni a tanulásra. Neked említette a doki a nyaki redő ultrahangot? Nekem valahogy elfelejtett szólni róla.
subesz
 
 


Sziasztok lányok!

Én voltam az előkészítőn, de még csak a szülésznő tartott előadást, a csecsemős még ezután lesz, így a melszívóról még nem esett szó, de jó, hogy felvetettétek a témát, én ilyenre nem is gondoltam. A betéttel kapcsolatban szintén nem került szóba, hogy milyen fajta betétet kell vinni, én azt hittem, hogy elég egy hagyományos amit a menszesznél használunk, egyébként a szülésznő is azt mondta, hogy ott van gézből és vattából készült azt bármikor lehet használni.
A mosakodásról annyit, hogy szintén azt mondta a szülésznő, hogy bármikor lefürödhetünk, minél hamarabb annál jobb, úgyhogy ha van valakinek ereje és energiája akkor akár 2-3 óra mulva is megteheti.

Hajni

Üdv. : Hajni

Kép
Kép
beha
 
 


Sziasztok!

Chrissy: köszi az infót.Kép Asszem maradok a Tena Lady betétnél, mert nálam a normál mensinél sem vált be a vatta (mindig mellément), a normál eü-betétben meg azért nem bízom, mert az sem szokott elég lenni, kell hozzá a tampon is. Azt nem lehet használni szülés után.

Edit: nálam meg valahogy hamarabb volt a peteérés (normál ciklus esetén még nem mutathatta volna ki a terhességet a teszt olyan hamar), mégis normál tartománnyal számoltak. Így aztán minden esélyem megvan arra, hogy akár 1 héttel hamarabb jön a kislegény. Az AFP-m szerencsére okés volt.
Nem, nekem sem mondta a nyaki redő uh-t. Lehet, hogy azért, mert minden okés volt.

Beha: érdeklődéssel várom a további fejleményeket.Kép

Linamina
linamina
 
 

 
 

Sziasztok!
Már elég régen jártam erre, mert a fiam mostanában nem igazán hagy szabadidőt. Kép
Anna, nagyon sajnálom, hogy így alakult a dolog, de biztosan jó orvost ajánlott, és a Nyírőről én jókat hallottam. Egyébként hogy vagytok? Pocaklakó növöget?
Linamina, azt hiszem te kérdeztél v.hol a vércukorról, nekem a terheléses 120 perces 7 fölött lett, kicsit megijedtek a dokik, de pár hét diétával teljesen rendbejött az eredményem.
Mellszívót én is vittem be a kórházba, de a bentit használtam, mert nekem nagyon bedurrant a cicim, és hatékonyabb volt,/ az elektromos/ meg segítettek közben a nővérek kimaszírozni a csomókat.
Mindenkinek jó babavárást!
Sara
sara01
 
 


Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket és boldog babavárást kívánok!!

Sziasztok, Hello
hello
 
 


Szia Sara!
Örülök, hogy rólad is hallok, már hiányzott a társaságod. Meg annak is örülök, hogy jókat hallottál a Nyírőről, mert én meg nem is ismerem, de eddig akiket kérdeztem róla mind jónak tartják. Köszi a kérdést, pocaklakó szépen növöget, és nagyokat focizik odabent. Ahogy olvasom , a fiad is nagyon eleven.
Kellemes húsvétot és jó babázást!
Anna
anka
 
 


Sziasztok!

Csak azt szeretném megkérdezni,hogy mikor lesz a következő szülés-felkészítő a kórházban?
Ja és ha valaki tud valami hasznos dolgot,ami eddig elhangzott,írja le legyen szíves,mert nekem még nem volt alkalmam részt venni egyen se és közeleg a szülés ideje.
köszönönöm előre is
Kép
zsuh
 
 


Sziasztok!

Sara, köszi a bíztatást. Remélem, nálam is minden rendben lesz a jövő heti kontrollon. Igaz, nekem csak 6,5-ös lett a 120 perces vérvétel. Mégis a diéta (pontosabban a tiltás) alatt látványosan javult a vérnyomásom.

Nem tudom, hogy Ti hova jártok uh-vizsgálatra, de most már csak előjegyzéssel lehet menni. Vagyis, fel kell hívni a nőgyógyászati ambulanciát és kérni időpontot.

Sziasztok

Linamina
linamina
 
 


Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül,kell e a babának ruhát,meg egyéb dolgokat bevinni a kórházba,vagy adnak bent?

Köszi
Kép
zsuh
 
 


Szia Zsuh!

Én úgy tudom, hogy mindent kap bent, csak kijövetelkor kell a saját ruhába, pelusba öltöztetni. Még a kencéket is adják a kórházban.

Azért szerintem, jó, ha viszel egy-két textilpelust, ha a baba száját kifolyik ez-az.

Üdv:
Linamina
linamina
 
 


Szia Linamina!

Köszi,hogy válaszoltál!Nem tudod,mikor lesz a következQ alkalom?(felkészítös valami?)
zsuh
zsuh
 
 


Zsuh!

Ez engem is érdekelne.

Edit
subesz
 
 


Szia Edit!
Voltál a 7-in?Én mst szántam rá magam,hogy menjek,mert egyre közeledik a 10-e és még sok mindent szeretnék tudni.
zsuh
zsuh
 
 


Sziasztok!
A szülöszobába mibe kell lenni?Saját hálóingbe lehet?
zsuh
 
 


Szia zsuh!

A szülésznő azt mondta, hogy saját hálóingben is lehet szülni, de adnak is, ha akarsz (szerintem az jobb, mert miért is véreznéd-izzadnád össze a sajátodat, ha nem muszály, nem igaz?) Ráérsz a szülés, majd pedig a legközelebbi zuhanyozás után átöltözni a sajátodba.

Neked ki az orvosod? Az a 10-e ami közeledik az május 10-e? Első baba lesz? Fiú vagy lány?

Szerintem ne izgulj túlságosan, biztosan minden rendben lesz! A kórházban mindenki segíteni fog, az ott dolgozókról szinte csak jót lehet hallani.

Hajni, lehet már tudni, mikor lesz a 7-i tanfolyam folytatása, és ki fogja tartani?

Sziasztok, Hello
hello
 
 


Zsuh!

Fogalmam sincs, mikor lesz újabb felkészítő
linamina
 
 


Szia Hello!
Köszi,a gyors választ.Igen,május 10-re vagyok kiírva.Elsö baba és kislány!!!Volt valami hasznos infó a 7-in?
zsuh
 
 


Kedves zsuh!

Gratulálok a kislányhoz! Mi lesz a neve? Minden rendben van a terhességgel? Elfelejtetted megírni, hogy ki az orvosod... Kép

Sok hasznos info volt 7-én, de ha visszaolvasol ebben a topikban, beleértve az archívumot is kb. 2 hónapra visszamenőleg, nagyjából képet kapsz a kórházról, és meg is tudhatsz mindent, amit szeretnél. Ha ezek után mégis maradna kérdésed, szívesen válaszolok (ha tudok)!

Egyébként biztos indul még újabb felkészítő május 10-e előtt, és az lesz a legjobb, ha felhívod a kórházat, és megkérdezed, mert ők tudják a legjobban (tel.: 356-6522).

Kérdezz bátran! Kép Szia, Hello
hello
 
 


Vízhányó Tibor
zsuh
 
 


Szia Hello!

Néhány kérdésem azért lenne,ha nem tartalak fel nagyon.
-Minden szobához tartozik fürdöszoba?
-Szülésznöt mikor választassz,ha akarsz?
-5napig van bent az ember?
-Vajúdó rész van külön?
eddig ennyi jut eszembe.
zsuh
zsuh
 
 


Ugyan nem engem kérdeztél, Kép de azért elmondom:

- közös fürdőszoba van, de egy éve újították fel.
- Tudomásom szerint nem lehet szülésznőt választani.
- Szülés után 5 nap, ha a nőgyógyász és a gyerekorvos is jóváhagyja. Császárnál több.
- Nincs külön vajúdó.

De el kell mondjam, nagyon barátságos, jó kis kórház. Sosem fogom elfelejteni a szobák ablakából látszó háztetőket. Háromszor szültem itt, és ha úgy adódna, nem mennék máshova.

Mindenkinek a legjobbakat!

sofka
sofka
 
 


Köszi Sofka!

Zsuh
zsuh
 
 


Zsuh!

Sajna még egy időpontban sem voltam. Mondjuk én bő egy hónappal később, június végén fogok szülni, így nekem - elméletileg - annyira nem sürgős. Bár a dokim bátorított, hogy menjek nyugodtan, ne várjam meg a 35. hetet. (azt hiszem 35-öt mondott)

Viszont lenne egy-két kérdésem nekem is:-)

Kispapák is mehetnek erre a látogatásra?
Mennyi ideig tart?

Köszi

Edit
subesz
 
 


Szia Edit!

Mivel én még nem voltam,csak azt tudom mondani,amit hallottam.Hogy meddig tart,nem tudom,szerintem egy óra körül.Kispapák nyugodtan mehetnek.Eddig is,ha visszaolvasod,láthatod,hogy volt rá példa.

Ha van kérdésed,és tudok,akkor válaszolok
zsuh
zsuh
 
 


Sziasztok!

Hát, képzeljétek, mi történt veünk! Tegnap voltunk 4D UH-n, és az eddig 99,99%-ig lánynak mondott pocakbabánkról kiderült, hogy KISFIÚ!!! Amikor ezt meghallottam, azt sem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, annyira kislányban gondolkodtunk mostanáig! Párom persze roppant büszke magára, meg az ő kis trónörökösére... Kép
Úgyhogy, nemsokára 2 fiam lesz. Egy nagy (szept. 2-án 13 éves) és egy picike újszülött... Olyan furcsa! De nagyon-nagyon boldogok vagyunk és nagyon várjuk Őt!

Hajni! Tudod már a folytatás időpontját?

Minden babavárót és babázót üdvözlök, Hello!
hello
 
 


Ja, azt elfelejtettem megírni (pedig ez volt a fő oka, amiért elmentünk), hogy időközben a baba meg is fordult, úgyhogy most már a császármetszés réme sem fenyeget! Amúgy közelítjük a 2 kg-ot, és egyebekben minden rendben van! Képet viszont nem sikerült túl jót csinálni, mert babuci most az arcát próbálta meg elrejteni előlünk minden lehetséges módon... Kép

Hát, ennyi. Még egyszer sziasztok, Hello (32+6)
hello
 
 


Szia Hello!

Nahát, ez nagyon érdekes!
Bár a lánynak mondott babák okoznak ilyen meglepit. A fiúk nem. Igaz, mi láttuk rendesen a rakétáját...

Azért remélem, nem vásároltatok be nagyon lányosan.

És gratula a cukorfalathoz.Kép

Szia

Linamina
linamina
 
 


Szia Linamina!

Köszi a gratulációt! Nem, szerencsére még nem vettünk neki semmit, csak kaptunk (örököltünk), de azok között azért volt már 1-2 rózsaszín cucc, amit most adhatok vissza.... Sebaj, nem bánjuk!

Egyébként látom, Te jún. 7-re vagy kiírva, akkor mi még lehet, hogy találkozni is fogunk, mert az UH nekem is aköré saccolta a szülést! (Hivatalosan is jún. 4-5. körülre jön ki a dátum.)

Szóval, mindent bele! Szia, Hello
hello
 
 


Szia Hello!

Remélem, hogy találkozunk. Jó, ha az ember lánya nincs egyedül.
Holnap megyek uh-ra talán akkor már sejteni fogjuk, hogy meddig leszünk egyben.

Az lenne a nagy szám, ha egyszerre születnének a pöttömök...Kép

Szia
Linamina
linamina
 
 


Szia Linamina!

Majd írd meg, hogy mi volt az UH-n, minden rendben van-e és "meddig lesztek egyben"! Kép

Minden jót, Hello
hello
 
 


Sziasztok!

Rég jártam erre, mert tavaszi szünet volt. (Én vagyok a ráérő egyetemista Kép )
Látom, hogy Hello babája minden szempontból megfordult. Kép Nagyon örülök, és gratulálok. Én még nem tudom, mit kezdek egy kisfiúval, de ha megszületik, biztos természetes lesz, hogy ő az én fiam. Vagy nem? Kép
Ti hogy bírjátok a hátfájást? Nekem már egyre rosszabb. Aludni is egyre nehezebb, de szerencsére ez már azt jelenti, hogy hamarosan kint lesz a kismanó. Már nagyon várom.
Az biztos, hogy adnak hálóinget, amiben szülhetünk? Mert az tényleg jó lenne, ha nem sajátot kellene összevérezni.
Na, most jól össze-vissza kapkodtam, de ma így sikerült.
Mindenkinek kitartást, és remélem, valakivel csak találkozunk majd a kórházban.

Sziasztok!
Bobek (34+2)
bbobek
 
 


Sziasztok

Örömmel olvasgatom az írásokat mivel én is a BHonvédban fogok szülni. Most vagyok 33 hetes és ahogy a dolgok állnak egy kis virgonc eleven kisfiunk lesz. Az orvosom Turcsányi dr akiről itt keveset "halottam" nekem szimpatikus bár nem oly régen járok hozzá. Tudom, hogy 7-n volt egy felkészítő a kórházban de arról lemaradtunk. Valaki tudja esetleg mikor lesz a köv? Bár én 22-n megyek kontrolra de jó lenne ha nem maradnék le addig sem.

Előre is kösz
hrabtimi
 
 


Szia bobek!

Tényleg jó rég jártál erre, kár hogy ilyen ritkán jössz! Köszi a gratulációkat, mostanra kezdjük csak igazán elhinni ami történt. Párom azt mondta, hogy ne bánkódjak, majd a következő kislány lesz.... Kép

Nekem szerencsére egyáltalán nem fáj a hátam. A medencém meg a keresztcsontom szokott néha fájni, de az is elmúlik általában, ha pihenek. Szerencsére az alvással sem szokott túl sok gondom lenni, bár többet forgolódom éjszakánként, mint "nem terhesen".

Az egyébként biztos, hogy adnak a szüléshez kórházi ruhát ha kéred (a szülésznő mondta a felk. tanfolyamon). Nem túl divatos, de annál praktikusabb megoldás! Én mindenképpen abban szeretnék szülni.

Na, ennyi, remélem most hamarabb visszatérsz ide, mint szoktál! És érezd jól Magad, szerintem babát várni szuperjó érzés, még ha néha adódnak is kisebb-nagyobb kellemetlenségek, nem?

Szia, jó hétvégét kíván: a még mindig dolgozó Hello (33+0)
hello
 
 


Sziasztok!

De furcsa, hogy nagyjából egyszerre fogunk szülni (Hello, Bobek, HrabTimi)!

Szia Hello!

Jól sikerült az uh, de tényleg be kell jelentkezni. Mondjuk így jobb, mert nem kell hajnalok hajnalán bemenni a kórházba a vizsgálati papírért és nem kell órákig ücsörögni a sort kivárva.
Na, szóval kispocok nagyon szép és nagy, ezért már inkább 34 hetes, mint 33. A buksija egy kicsit nagyobb, mint az átlag (köszönhető a papájának, neki is jó erős csontozatú koponyája van). Egyébként is nagyon hasonlít az apukájára.Kép
Minden porcikája egészséges, és mindenből annyi van, amennyi kell és ott, ahol kell.
A magzatvíz egy kicsit több, de a dokinéni szerint nem kóros.
A placenta még mindig I-es típusú, aminek nagyon örülök, mert akkor a cukor nem nagyon tett benne kárt.
Tehát úgy néz ki, hogy május végétől már simán kijöhet a nagyvilágba a babóca.

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra és jó hétvégét!Kép

Üdv: Linamina
linamina
 
 


Mindenkinek jó hétvégét és jó babavárást!!
Kép
Kép
zsuh
 
 


Nektek mi a véleményetek a 3D ill. 4D UH-ról? Aki volt már, annak mi a tapasztalata?

Jó hétvégét mindenkinek, Hello

Hajni! Tanfolyam folytatását nem tudod véletlenül? Vagy már volt is? Szia!
hello
 
 


Sziasztok!

Sajnos egyre ritkábban tudok ezután levelezni, mert kedd óta már nem dolgozom, itthon pedig nem nagyon van lehetőségem netezni.

Szóval a köv. tanfolyam 22-én vagy 27-én lesz, -ha jól emlékszem-, de oda kell telefonálni talán 20-án vagy 21-én már tudni fogják. A csecsemősök fogják tartani.

Örülök, hogy mindenkinek minden rendben van a kisbabájával, az meg teljesen mindegy, hogy mi a neme csak egészséges legyen. Nálunk is minden ok. Nekem a hátam nem szokott fájni, annál inkább a derekam, de sajnos ez egy régi probléma és tudtam, hogy a terhességnél ez még fog gondot okozni, nem baj kibírom. Nekem az alvással van gondom, egyrészt a derekam miatt, meg a pisi miatt, meg állandóan elzsibbadok, ezért sokat forgolódom. Nem baj ez is megéri.

Viszont egy kicsit aggódom amiatt, hogy sokat keményedik a hasam, ha van valakinek hasonló problémája az írjon.

Üdv mindenkinek!

Hajni

Üdv. : Hajni

Kép
Kép
beha
 
 


Szia Hajni! Mit dolgoztál mostanáig? Orvosi javallatra hagytad abba a munkát, vagy saját elhatározásból? Én még dolgozom, de már én is nagyon szeretném abbahagyni. Táppénzen vagy már most is, vagy a rendes szabadságodat töltöd most előtte?

Nekem is szokott keményedni a hasam, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire számít soknak, mivel nincs mihez viszonyítani... Kb. naponta la. 10-szer érzem. Te mit értesz sok alatt? Én nem nagyon aggódom miatta, a méhszájam zárva van, és ez normális felkészülése a méhnek a szülésre. Én még magnéziumot sem szedek külön emiatt. Szerintem ha a nőgyógyid mindent rendben talál Nálad, akkor nem kell aggódnod, ráadásul most már sokat is tudsz pihenni, mivel nem dolgozol (irigyellek egy kicsit érte!!) Kép

Ha megyünk a köv. tanfolyamra párommal (még nem biztos), akkor odamegyek majd Hozzád, jó?

Linamina! Elárulod, melyik volt az az előző hely, ahonnan átjöttél hozzánk, mert ott "lekiabálták a hajadat"? Nagyon érdekelne, hol vannak ilyen szörnyű alakok!

Mindenkit szeretettel üdvözlök, Hello (33+4)
hello
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van és jól telt a hétvégéje.Kép

Képzeljétek, 1 hónap alatt visszafogytam 2 kilót, most 9,5-nél járok. Ráadásul a baba meg jól megnőtt. Vajon mi marad belőlem a szülés után?

Keményedni én is szoktam. Most, hogy már a 34. héten vagyok, elkezdtem strigulázni a kiskönyv szerint. Csak úgy kíváncsiságból.
Azt mondta a védőnő, hogy nem kell frászt kapni, akkor sem, ha hasfájás is van. Ez azért van így, mert túl nagy "megrázkódtatás" lenne, ha akkor jelenne meg valami, amikor jön a baba. Most ezzel "csak" edzést tartunk. Jó mi?

Hello! Nem is tudom, hogy megmondjam-e. Nem ezen a honlapon volt... Azért még nézegetem miket írkálnak egymásnak, és az jött le, hogy csak a szájuk járt, de nagyon. Némelyikük már tiszta ideg és a saját félelmüket próbálták palástolni a "megjegyzéseikkel". De ez már legyen az ő gondjuk.

Üdv: Linamina
linamina
 
 


Sziasztok

Linamina
irigyelem azt a 2 kilót amit fogytál de azért megnyugtatlak olvasmányaim szerint szülés után kb 8-10 kg megy le.

Hello
korábban kérdeztél a 3-4D Uh-ról. Nekem már volt szerencsém a 4D-s változathoz nagyon ajánlom mindenkinek mivel a kicsinek minden egyes porcikáját meg tudják mutatni és ha kéred adnak szines képet(a f-f rendszerint alapból jár) valamint felveszik nektek videóra vagy dvd-re. Mi a soroksári Megatoys-ba voltunk és a videoanyag fél órásra sikeredett. Persze amikor megmutattuk a családnak egyből mindenkiből kibújt az"Én vagyok a nagy szakértő" ebből az jött ki, hogy az egyik háznál ami a baba karja volt az a másik háznál a baba lába lett. Szóval eléggé mókásra sikerült mert a doki hangja nem került a felvételre.

Egyenlőre ennyit

Üdv mindenkinek Timi
hrabtimi
 
 


Tudjátok már mikor lesz a következő felkészítő?
zsuh
 
 


Sziasztok!

Linamina, mitől fogytál 2 kilót?

Timi, köszi a választ! Ott mennyiért csinálják az UH-t?

Zsuh, én még nem tudom az időpontot, a kórház nem veszi fel a telefont!

Jó pihenést mindenkinek, Hello
hello
 
 


Sziasztok!

HrabTimi: akkor átmegyek negatívba, ha 10 kiló lemegy rögtön. Olyan leszek, mint a kiszúrt lufiKép

Hello: fogalmam sincs. Nem éhezem, mert azt nem bírom. Viszont a cukor miatt tilos gyümit ennem, gyümölcslevet innom, meg minden édesség tilos.
Az is igaz, hogy nem eszem sokat, hamar jóllakok. Jó, azelőtt sem voltam nagy evő, de pl. most pont annyi a súlyom, mint 2 hónappal ezelőtt, tehát elég hamar feljött egy csomó.

Meg holnap megyek megismételni a hárompontos cukorvizsgálatot, hátha most jobb lesz az eredmény. Jó muri lesz...

Üdv: Linamina
linamina
 
 


SZIASZTOK

Zsuh
én 22-n megyek kontrolra és a dokimat vagy a szülészetet majd személyesen megkérdezem a köv felkészítőről.Amint van info írok.

Hello
a 4D UH nekünk a videofelvétel 9ooo és szines kép plusz 9oo volt. Nem tudom mondjuk máshol ez mennyit kóstál. Mondjuk a Megaban előre kelett időpontot egyeztetni ami náluk kb 1 héttel előre megy.

Linamina
őszinte részvétem a hárompontos cukorvizsgálathoz. Milyen eredményed volt a multkor? Nekem csak a vasérték volt egy picit alacsony utóljára. (Azóta is csak spenótot eszek és már kezd nőni az alkarom mint Popeynek Kép )
hrabtimi
 
 


Sziasztok!

Rég jártam erre, de most egy pirinyót magam alá vagyok zuhanva. Elkezdtem vizesedni, ami tudom, hogy a terhességgel jár, és
még nincs is elefánt lábam, de ma reggel pl. nem bírtam a kedvenc gyűrűmet felhúzni, csak a második ujj-percig sikerült. Utána viszont úgy kellett leoperálni. A lábfejemen is látszik egy is pufiság. Ja, és minden este csalánteát iszom! A védőnőm is ezt ajánlotta, de ezek szerint kevés.

Tudom, hogy ezt a 10 hetet, ami még hátra van, fél lábbal is ki kéne bírni, de mégis egy kicsit depis vagyok emiatt. Azt hiszem a "fáj a hajam" korszakomat élem.

Edit
subesz
 
 


Sziasztok csajok!

Hello: Én egy irodában dolgoztam, de nagyon sokat lóti-futiztam, és husvétkor volt egy kis görcsöm, ezután úgy döntöttem, hogy megpróbálok egy kicsit többet pihenni. Bár eredetileg májustól terveztem a pihenést, de végül a baba érdekében inkább hamarabb elkezdtem. Többek közt ok volt az is, hogy sokat keményedek. Nekem a napi tíz mindíg meg van de van, hogy egy órán beül 5X is pedig eközben végig fekszem. Nekem sajnos már majdnem az elejétől sokat keményedett a hasam.

Nekem még 5 hetem van a szülésig, de hál istennek nem vizesedek igazán. Egy problémám azért akad sajnos egy igazán nagy bűnöm én már a 15 kg-ot is meghaladtam a hízásban, bár a cukrom rendben van, így én elég csábulós vagyok, szeretem a gyümiket, a gyümölcsleveket, a sütiket, meg sajna enni is tudok, de legalább ebben az öt hétben megpróbálok jól viselkedni, hogy megszokjam a cukormentes, ill. szénhidrátszegény étkezést mert a szoptatásnál nagyon fontos a baba érdekében is.

Én most kezdem érezni, hogy igazán fáradékony vagyok, mert csinálok valamit aztán le kell ülnöm egy kicsit pihenni, aztán folytatom, de ez biztosan a súlyfelesleg miatt is van.

Üdv mindeniknek

Hajni

Üdv. : Hajni

Kép
Kép
beha
 
 


Sziasztok!
Ha csak egy halovany csik jelenik meg a teszten, jelenthet terhességet? Meg csak 5-6 napja kesik, de meg eletemben sosem kesett...

KépKép
fibi
 
 


Szia Hajni!

Jól teszed, hogy pihengetsz, jövő héttől már én is ezt teszem. Majdnem. Még van egy hét sulim is, amit lehet, hogy nem tudok majd végig ülni, lógatva a lábamat. A vizsgákra szerencsére otthon, felpolcolt lábakkal fogok felkészülniKép

Teljesen megértem, hogy elcsábulszKép Én is ezt teszem, majd minden napKép Egy valami vígasztaljon. A legutóbbi kutatások szerint a sok csokit eszik a kismama, akkor boldog babóca születikKép
(persze nem az ipari mennyiségtől, mint amennyit én tudok beburkolniKép )

Jó pihengetéstKép

Edit
subesz
 
 


Fibi!

HáátKép De félre a tréfát. 5-6 napból még bármi lehet szerintem. Lehet, hogy ideges voltál, vagy az időváltozás miatt késett. Legalábbis ezek is közrejátszhatnak.
A tesztekkel nekem nem volt "szerencsém". Három tesztet megcsináltam, mindannyiszor negatív lett, ennek ellenére most már 30. hetes terhes vagyokKépKép Szóval, ezek se megbízhatóak.

Dokihoz nem akarsz elmenni?

Edit
subesz
 
 


Sziasztok Lányok!

HrabTimi:
Azért túléltem. És most nem is lettem rosszul, mint a múltkor. Az első alkalommal az éhgyomri 4.6, a 60 perces 5.7, a 120 perces 6.5 lett, ami sok a 6.1-es max. ref. értékhez képest.
Talán most jobban sikerült.
A vas nekem is gázos lett és a lelet alapján valami megköti és távozik a szervezetemből. Lehet, hogy a magnézium por teszi. Úgy tudom, hogy a vas és a magnézium összevész. Pedig van 2 óra különbség a két szer bevétele között.

Subesz:
Próbáld ki, hogy este 6 után nem iszol. Csak pár kortyot, ha nagyon muszáj. Meg figyeld, mennyi gyümit, levest, zöldséget eszel, mert azt is bele kell számolni a napi folyadékbevitelbe.
Nekem bevált ez a módszer. Azért ne halj szomjan, csak kicsit óvatosabban este 6 után.
Ezt a gyógytornásznőm javasolta, akihez jártam terhestornára, amíg lehetett.

Beha:
Ha édesszájú vagy, akkor próbáld ki a Carte D'Or Light fagyikat. Persze, azért mert light még nem kell dupla adagot megenni belőle, de lényegesen kevesebb cukrot tartalmaz, mint a normál fagyi. Van csokis, madártejes, meg epres is. Nagyon finom.
Meg ne egyél annyi banánt, narancsot, kivit. Inkább almát, epret, málnát, szedret, ribizlit. Ezeknek jóval kisebb a szénhidráttartalma. Ja, meg ha dinnyeszezon lenne, akkor görögdinnyét is lehetne.

Jók legyetek!

Üdv: Linamina
linamina
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?