Új privát üzeneted érkezett!

Katerina,
részemről jöhet a kép!Hát Tőled aztán senki nem irigyelheti,te is megszenvedted a magadét...egyébként én hál'Istennek tudok örülni más babájának,de ez nem az én "jófejségem",ez ajándék.Azért persze néha nekem is rossz látni,hogy "mindenki terhes,csak én nem".Attól viszont dühös vagyok,hogyha valaki dicsekszik vele,még viccből is,pl.az egyik barátunk kör e-mailben értesítette a barátait,hogy gyerekük lesz,és ő micsoda "mesterlövész",első lövésre talált.Na,ezt érzékenyre vettem... :oops: Ugye értitek,miért?

Szóval,Katerina,várjuk a képet!És nagyon aranyos vagy,bár lenne másokban is tized ennyi tapintat...
Vendég
 


Kat!
Engem egyáltalán nem zavar nyugodtan rakd fel!Had gyönyörködjünk legalább akkor máséba! :) Én örülök hogy nektek már sikerült és igenis jó hallani ha másnak sikerül mert az csak reményt ad!Egyszer biztos sikerül majd mindenkinek csak idő kérdése.( Persze van mikor picit elszomorodik az ember ha olyanja van de nem szabad feladni!)És akkor a mienknek ti is ugyanugy örültök majd!
Lássuk! :wink:
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Kat!
Várjuk a képeket! :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Kat, hát persze, hogy várjuk a képeket! Én mindig örülök, ha valakinek hosszú várakozás után összejön, ez csak reményt adhat!

Lilla, téged is várunk ám élménybeszámolókkal meg képekkel!

Bea, tegnap kettős front volt, úgyhogy nem csoda, hogy te is érezted. Ma meg hidegfront van, egész nap zsibbad a tarkóm miatta. Tiszta öreg nyanya vagyok. :oops:
vayacon
 
 


Bumi!

Nem is tom gartuláltam-e apjukod eredményéhez! Micsoda javulás! :shock: :wink: Nagyon örülök nektek! Hajrá spontánkodás! :wink:

Tapi, Zsó!

Nektek is nagyon drukkolok! Össze fog jönni az a baba spontán is! :wink:

Fleur!

Bízom benne, hogy nektek is van időszak mikor többen vannak a kiskatonák és nem lesz szükség se inszemre, se lombikra!

Katerina, Lilla!

Érthető, hogy így éreztek, én is azért tüntem el, most meg már időm nincs. De így utólag butaságnak tűnik, hisz együtt izgultuk össze a topikbabákat! :wink: Ezek a babák valahol a mieink is! :P

Most bajban vagyok, mert nem tom ki írt az endoról. Bocsi! :oops: Az őstopikba ahova írok, ott most lett egy lány spontán babás, asszem 3. fokozatú endója van. Nagyon régóta próbálkoztak, volt már inszem, lombik, most pedig egy leállított lombik után lett babás! Szóval spontán is sikerülhet! :wink:

Mindnekinek drukk, bocsi, hogy névszerint nem írok midnenkinek! :oops:

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni, én írtam az endóról. Ez tök jó hír, köszi, hogy leírtad. Igazából nálam még nem is biztos, hogy erről van szó, lapar során fog kiderülni. Bár a tünetek erre utalnak. De súlyos fokú biztos, hogy nincs! Úgyhogy gyúrunk a spontánra. :wink:
vayacon
 
 


Gröni,
de jó,hogy jelentkeztél és köszi a biztatást!
Vendég
 


Kat, Lilla!
Várom a képecskékst! :wink: Én más topikokban is szoktam UH képeket nézegetni :oops: A kollégám is most mutatta meg a babájuk 16 hetes UH képeit és nagyon tetszettek :D Szóval jöhetnek a fotók! :)

Zsó,
hát akkor ebben a hónapban nagyon együtt haladunk :lol: Nem mondom, benne lennék egy közös + tesztben :D Most egyébként én is a "nem veszek tudomást" semmi tünetről állásponon vagyok. Annál is inkább, mert nekem mensi előtt mindig feszül a mellem. De ugyanakkor sokszor eszembe jut, hogy amikor semmit nem érzek és legkevésbé gondolom, hogy sikerült, akkor tesztelek +-at.

Bumi,
akkor nincs mese, hajrá spontán...hátha nem is kell lombik :wink:

Beus,
gratula apid munkájához! Nagy mázli ilyen időkben munkát találni :wink:

Vayacon,
szupi, hogy ilyen szimpinek találod Fülöp dokit :D Mondtam én, hogy nagyon jó fej! Drukk a műtéthez...de mivel profi, drukkra nem lesz szükség. :)

Gröni,
Köszi a szorítást! Gyere sűrűbben! Csajszikád hogy van? Tejcsike van bőven?

..akit sikerült kifelejtenem, attól bocsi! Mindnkinek hajrá!
:wink:
T
tapedli
 
 


Kat,
ne szúrj ki velünk,jól felcsigáztál minket képügyileg,hát tedd már fel! :lol:

Tapedli,
nekem is mindig feszül a mellem,de mensi előtti napokban kicsit "kienged",úgyhogy végülis lehet tudni mindig,hogy nem sikerült...bár ezek olyan szubjektív dolgok,tényleg csak a tesztnek lehet hinni!

Lilla,
neked mellfeszülésed sem volt?Egyáltalán semmi?
Vendég
 


Zsó
A mellem nekem szerintem a hormonoktól feszült, mert már leszívás előtt is olyanok voltak. Aztán ahogy közeledett a vérvétel ideje, kicsit kiengedett. De nekem mensi előtt is így szokott lenni. Lehet, az utrótól is, mert mikor inszemeztünk, semmi mellfeszülésem nem volt a ciklusom második felében. Na, ezt jól leírtam, de remélem érted. Most viszont nagyon feszül, és sokat nőtt.

Nekem most egyenlőre nincs uh képem, majd április 1-jén megyünk a 18. hetes uh-ra, bár nem hiszem, hogy ott kapunk, mert a kórházba kell menni, nem magánba. Már rég láttam a picikénket. Sok ez az idő a 12-18. hétig.

Bea
Neked meg ma van az inszem, ugye? Drukkolok nagyon. Majd írd ám meg, hogy jobb lett-e apa eredménye.

Kép
p__lilla
 
 


Jaj, nagyon aranyosak vagytok lányok!
Nekünk is sokszor volt olyan,hogy írtó tapintatlanok voltak még a jó barátaink is. Pl. az egyik srác amikor közös barátunknál ikerterhesség lett, volt olyan bunkó, hogy páromnak azzal vicceskedett, hogy a srácnak milyen a hatlövetűje. No comment.
Egy másik meg azzal traktált minket amikor megszületett a gyerekük, hogy jaj, nem kell félni a gyerektől, nekünk mikor lesz már?...Na mindegy!

Akkor íme a kép:

Kép 20. heti uh

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


És akkor kis kommentjeim:

Vayacn!
Remélem a laparral minden rendben lesz. Szerintem jól teszitek, ha magánintézményben csináltatod. Nekem a HSG-t közkórházban csinálták, de tényleg annyira rossz élmény volt, hogy amikor utánaolvastam, hogy bizonyos magánintézményekben még el is altatnak, akkor megfogadtam, ha újra kell, akkor nem teszem ki magam akkora fájdalomnak. Egyébként az a doki aki csinálta mondta hogy nekem is gyanús az endó, mert van hüvelyfalamon egy kis bevérzés, és szex után közben olykor fáj a hasam. De mégis terhes lettem, bár azóta sem tudom, hogy az endo létezik vagy nem. de azt tudom, hogy a terhesség a legjobb ellenszere. :)
Szurkolok neked!

Fleur!
Azért remélem a rossz kedved csak ideiglenes, csak jön már ez a tavasz és feltölt mindenkit pozitív energiával!!!!

Melish!
Nekünk nem volt mellékhatása a nebidonak! Legalábbis úgy rémlik. De pozitív se. Szerintünk nálunk a túlsúly és a stressz volt a gond. A -15kg, a rendszeres sport és Maca Vibe, E-vitamin, folsav, és komplex-B volt amit párom letéve az orvosokról szedett. cvalamelyik bejött. :)

Bumi!
Remélem rendbejönnek a hormonjaid!!! Nekem ez első lombik után nem volt baj, a második után viszont érzelmileg már teljesen összezavarodtam. De erre sak utólag jöttem rá. Akkor volt az egyetlen mélypont a kapcsolatunkban 14 év alatt. :( Szerencsére ez már a múlté. Remélem, nálad a következő lombik sikerül, vagy apa jó eredményei okán akár a spontán baba!!!!! és nem lesz ilyesmiben részed.

Bea!
Sok sikert a mai inszemhez!! :)
(barátnőd kapcsán: sajnos teljesen ki vagyunk szolgáltatva az orvosok jóindulatának. Sosem felejtem el, hogy az egyik genetikus orvos ránézve néhány leletemere kijelentette, hogy nekünk geneteikai oka van, hogy nincs még babánk és ha lesz is, vannak kockázatok.... ( Menjen a fenébe az ilyen!!, minden vizsgálat nélkül ijesztgetni az embert!)

Tagedli!
Én fogamzás előtti hónapban álmodtam egy 4D uh képet a kislányomról :) És egy barátnőm előtte hónapban volt valami látónál, aki azt mondta neki akkor lesz babája, amikor megálmodja. erre nekem álmodott egyet. :) És meglett. megjegyzem azóta neki is megfogant egy lombikbaba. :)

Lilla!
Nagy élmény lesz a genetikai uh. :)

Mi kislányunk végig izgett-mozgott. Doktor néni szerint magyar táncot járt! Pedig olyan aprócska, 336g, a fejecskéje 3.4cm átmérőjű. Ásított is, meg keresztbe tette a lábát. Nagyon megnyugtatott, hogy láttam, rendben van, és ezek szerint marha jól érzi magát! :lol:

További szép hetet!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Kat, gyönyörű a babóca. Tényleg látszik, milyen jól érzi ott magát. :D

Hát, én egyre több emberről hallom, hogy volt/van endója. Egyesek szerint népbetegség. Én is hallottam, hogy teherbe lehet esni mellette, sokaknak sikerül, csak nagyon megnehezíti ez a dolgot az endó. Úgyhogy tényleg elképzelhető, hogy nálatok is volt ilyen (bár remélem, azért nem, és ha volt is, a terhességgel majd elmúlik!).

Én olyan butaságot csináltam tegnap, el sem hiszitek. :oops: A bableveshez mindig szoktam ecetes hagymát enni, és a végén megiszom az ecetet, mert imádom. Eddig soha semmi bajom nem volt tőle, most meg úgy kimarta a torkomat, hogy még mindig alig tudok megszólalni, totál elment a hangom. A közérzetem is szar egy kicsit tőle. Tiszta bolond vagyok! :oops: :roll: :oops:
vayacon
 
 


Kat!Ez egyszerűen gyönyőrű!Gratulálok a picurkádhoz!!!El tudom képzelni micsoda boldogság testközelből látni!

Lilla!Nagyon várom a tiedet is!:)
Megvolt az inszem.Háááááát... jobb lett az eredménye 1 millió most ( mulkor 0,45 millió volt) de sajnos még az is kevéskének számít!Ugye? :(
Nagyon kiváncsi leszek,ha most se sikerül akkor adnak-e lombikidőpontot!Remélem!!!

Többieknek DRUKK!!!!!++++++++++ :wink:
horváth beáta
 
 


Bea
Örülök, hogy túl vagy az inszemen. Azért az 1 millió sokkal jobb. Asszem 1 milliótól már jobbak az esélyek. Vagyis azt olvsatam, hogy 1 millió a feltétele az inszemnek. Drukkolok, hogy sikerüljön. De ha mégsem, szerintem mindenképp kérdezz rá a lombikra, mert nagyon hosszú a várólista. Asszem, már csak őszre adnak időpontot.

Kat
Csodás babátok van. Elhiszem, hogy nagy élmény volt őt látni. Örülök, hogy minden rendben vele.
Sajna mi még nem 4D-re megyünk, csak itt a helyi kórházba lesz egy őskövület gépen. A huszon valahányadik hétre tervezzük a 4D-st.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!Kösz a drukkot!Hát reménykedünk,de.... :oops: Mindenképp rá fogok kérdezni a lombikra!Nektek a 2. után ők mondták a lombikot vagy te kérdeztél rá!Nektek pedig jobb lett 2.-szor mint 1 millió nem?
horváth beáta
 
 


Katerina,
nagyon aranyos a babuci!Úgy csinál,mint aki nagyon töri a fejét valamin :wink:
Vendég
 


Bea,
örülök,hogy jobb volt a sereg és drukkolok!++++++
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Kat nagyon szép a kislányotok! Gratula hozzá!
Lilla eszméletlen már milyen nagyok vagytok ti is!
Bea! Drukk hogy sikerüljön!szorítoknagyon!
Hát nekünk is van ilyen ismerősünk, aki bejelentette, hogy" látjátok, így kell gyereket csinálni" :twisted: Na gondolhatjátok!
Puszi mindenkinek, és bocs akineknem írtam személy szerint.[/b]

Kép
kissedi
 
 


Bea
Igen, nekünk jobb volt a 2. inszemnél. 1,44 millió. Pedig nálunk apánál van a probléma, és a vizsgálatok után minket egyből lombikra küldtek. A 2 inszem csak azért volt, mert a lombikig belefért az időbe.

Kép
p__lilla
 
 


Bea, nagyon drukkolok! +++++++ Egymillióból már betalálhat egy. Tessék elhinni, hogy sikerülhet, tudod, az sokat számít. Utána ráérsz gondolkodni a továbbiakon.
vayacon
 
 


Lilla, nektek ICSI módszer volt a lombiknál?
vayacon
 
 


Sziasztok!
Katerina szép nagyok vagytok már és tényleg úgy ül ott mintha a világ gondjai mind a vállára nehezedtek volna :lol: . Nálunk is megszűntek a mellékhatások a Nebidotól ezt a hónapot még nem zártuk le még van 10 nap piriig de nem sok hancur volt, anyáék voltak nálunk vendégségben igy csak halk akcióban lehetett részünk :lol: :lol: :lol: :lol: én szívesen kihagytam volna de a sör nem hagyta az uramat :lol: . Anyáék a 11. napon érkeztek és 18. napig maradtak. :lol: . Így 10., 12. és 14. napokon azért összebujtunk ám. nem teszteltem LH-t csak 14. napon és erős negatív volt, talán aznap volt pé-m így még este volt összebújás aztán szünet :lol: . Nálunk is a stresszel van a legnagyobb gond meg a közös koplalással mert5 nem eszünk rendesen. Nincsenek súly fölösleggel problémáink, mert erős szélben tehetünk féltéglát a zsebünkben, hogy ne vigyen el :oops: ismerőseink szerint nagyon soványak vagyunk szerintünk meg csinosak :lol: . Most várom pirit és azalatt ismét elzavarom az uram spermavizsgálatra mert most minden hónapban kell menjen vele a dokihoz, hogy lássák van-e változás. Nálunk azért volt 15,5 millió/ml, ejakuláltban 62 millió de ebből mindössze 14% a mobilitásuk, sőt a progresszív csak 1% úgyhogy nem szaladok inszemre ha ez a szer kicsit felturbozná a mozgékonyságot szerintem lenne spontán is csak várni kell türelmesen.

Engem sem zavarnak a babás képek tegnap voltam babalátogatóban, a kollégám felesége szült tegnapelőtt a 2. fiút, annyira édi volt. Egész nap el voltam varázsolva a babától meg az egésztől, hogy bent voltam a kórházba náluk.

vayacon, bumi, edii drukkolok nektek is ebben a hónapban. vayacon hátha nem kell operáljanak mert össze jön a baba :wink:

Bea neked meg most külön szorítok, hogy az inszem eredményes legyen

na megint jó hosszú lettem :twisted: :oops:

Kép
Kép
melisch
 
 


köszi Melish, titokban számítok ám rá, csak eddig nem mertem kimondani :wink: de sajnos nagyon úgy érzem, hogy nem lesz ilyen szerencsém :cry: na de el is hesegetem ezeket a gondolatokat, most az a taktikám, hogy oda se figyelek mikor kell megjönnie :roll:
vayacon
 
 


egyébként a bal oldalon volt ovulációm, azt mondta a doki, és a jobb oldalon van gond szóval az esély megvan :wink:
vayacon
 
 


Nagyon arik vagytok csajok kösz a drukkot!Remélem meglesz az eredménye! :wink:
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

...csak gyorsan, mert még dolgoznom kell :shock:

Beus drukk ezerrel!+++++++
Ne a számokkal foglalkozz, inkább vedd evidenciának, hogy már célba is értek a srácok :wink:

Katerina,
nagyon-nagyon édes a kis picikéd :D Olyan kis törékeny, nagyon lányka :D Cuki :D

Melisch,
valahol egyszer olvastam, de asszem már itt is volt róla szó, hgy az L-Karnitin fokozza a mosgásukat. Viszont az minden sejt anyagcseréjét fokozza, így nem biztos, hogy jó ötlet ha soványkák vagytok :) Fogyasztó hatása van. De talán természetes formában kevésbé...asszem vörös húsokban (főleg bárányban) van belőle sok.

T
tapedli
 
 


köszi tapedli utána nézek a netten, bár a bárány és a hal nem jön be nálunk de minden más hús jöhet.

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch,
ebben a cikkben is megemlítik:
http://www.wellnesscsodak.hu/index.php? ... cle&type=1

...a bárányra roszul emlékeztem. Birka húsban van több. :?
tapedli
 
 


Sziasztok!

Tegnap vizsgáztam számvitelszervezésből, ezért nem jöttem.

Kat!
Jó kép!

Bea!
Drukk!

Tapi, Zsó!
Drukk nektek is!

Gröni!
Remélem jól vagytok! Gyere sűrűbben, érdekel, hogy mizu van felétek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Holnap pestre megyünk, egyrészt tesómékhoz, másrészt egy kedves barátunk szülinapi partijára. 24-25-26-án meg Síkfőkúton fogunk pihizni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, jó partizást Neked!

Én sem nagyon leszek, holnap megyünk pancsizni az Aquaworldbe, vasárnap meg keresztanyuka leszek. :)

Jó hétvégét mindenkinek!
vayacon
 
 


Bumi látom jól időzíttek hajrá megy majd a drukk hátha hátha már 3-an jösztök vissza! :wink:

tapedli azt hiszem ki fogom próbálni ezt a bogyót mivel az immunrendszere is csapnivaló de megvárom, hogy menjen megint dokihoz és kérdezze meg, hogy nem-e tesz valami rosszat ha szedi mivel neki még 1 hónap sem telt el, hogy beadták neki a nebidót aminek 3 hónap a hatóideje. Kecskehúst pedig evett a múlt hónapban nem tudta mit eszik, még van egy adag a mélyhűtőmben azt is meg fogom neki csinálni egyszer. Sőt lehet leellenek megint nagyinál a kecskék és kapok megint :lol:

vayacon neked is kellemes hétvégét kívánok, én sajnos otthon leszek takarítok, az uram meg dolgozik holnap megint délután fog hazaérni és irány az ágy :evil:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok,

sajna nekem megjött :roll: Zsó lehet, hogy Neked álmodtam kisbabát :) Remélem Te jobb hírekkel jössz :wink: Köszi a szorítást mindenkinek. Most én se leszek pár napig, mert jün a barátnőm hozzánk és kedd reggelig marad. Mindenkinek jó pihit a hétvégére!

T
tapedli
 
 


tapedli sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch
 
 


Tapedli! Sajna majd legközelebb.Hajrá!!! :)

Bumi, jó partyzást én a saját név&szülinapi bulimra megyek ma a barátaimmal. :D Amúgy hogy sikerült a vizsgád remélem szpi lett! :)

Vayacon!Juj de irigyellek mi is rég tervezzük már apival a pancsizást csak még nem értünk oda! :)

Mindenkinek drukk!

Csajok azt el felejtettem mondani hogy most csak 2 db tüszőm lett! :( mulkor meg 6.nem tudom most mér csak 2 db?nagy baj az ha most csak 2 lett? :oops: szerintetek?
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Tapedli, sajnálom, hogy megjött, de csak előre nézünk, tudod. Fel a fejjel!

Jó volt a pancsi, csak Api alig mert csúszkálni, úgy kellett rimánkodni. Én kipróbáltam egy párat, nagyon jó volt!

A keresztelő szép volt, édes volt a keresztfiam, nagyon jól viselkedett. Keresztapjával is játszott egy nagyot délután.

Bea, szerintem ezzel nincs semmi gond, simán lehet ebből baba!

Zsó? Veled mizu?

Melish jók ezek az otthon töltött hétvégék is, én azt is szeretem. Néha jó bezárkózni, a lakást csinosítgatni, magaddal törődni, az is kell. :roll:
vayacon
 
 


Sziasztok :) én most kezdtem el járni a Forgácsba, ill. már túl vagyunk 2 konzultácion, 1 HSG vizsgálaton, hormonvizsgálatok - velem minden ok, épp peteérésem van, lehett látni az UH. a Tanár úr szeint dolgozzunk a hétvégén :lol: de én kicsit pesszimistább :( vagyok. Férjem eredményei a következök: Semen volumen 3,5 ml
a konentrácio 3 M/ml és a motilitás 30%. :?: ezekhez az adatokhoz mit szoltok csajok? készülünk az elsö inszemre. köszi a válaszokat
dina34
 
 


Szia Dina,

én is a Forgácsba kezdtem járni, illetve még megyünk is vissza konzultációra. Fura, mert nekem a Tanár Úr azt mondta, hogy 5 millió/ml alatt vszeg csak lombikra lesz lehetőség. (Aztán kiderült, hogy a férjemnek normál a katonaszáma.) Érdekes, hogy megcsinálja nálatok az inszemet, de biztos lát valamit, ami miatt meg lehet.

Nálatok gyorsan mentek a vizsgálatok? Mióta próbálkoztok?
vayacon
 
 


Sziasztok!

Tök jó volt a hétvége. Csak sajnos sikerült megfáznom, úgyhogy most kapar és fáj a torkom, meg taknyos vagyok. Holnap meg indulunk síkfőkútra.

Tesómék is jól vannak. Szep.11-re van kiírva. Már választottak nevet is a babának, de még nem tudják a nemét. Ha lány lesz Dóra, ha fiú Péter.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szia Bumi!

Jobbulást Neked, és jó időtöltést, biztos klassz lesz. Szép neveket választottak tesódék.
vayacon
 
 


Szia Vayacon, kicsit most elbizonytalanodtam a Tanár úrral kapcsolatban. a vizsgálatok gyorsan mentek, 1 honapot vett igénybe az egész. most azt találtam ki, hogy férjem elmegy andrologushoz. 2 éve probálkozunk. és Ti? tulajdonképpen attol is félek, hogy lombik esetén se történik meg a csoda, mert vmi komoly baj van esetleg a katonákkal, ezért találtam ki az andrologust. remélem segít. ti mentek inszemre? egyébként a férjemnek kb.3 honapja rosszabb eredményei voltak, elkezdte szedni a maca vibe-t, sokat javult, föleg morfologilag és hát a gyorsaságuk. ezt a Tanár úrnak is említettük, mondta, hogy ne hagyja abba.
dina34
 
 


Szia Dina!

Nekem sajnos rossz tapasztalatom volt a Forgáccsal kapcsolatban. Nálunk egy hónap alatt csak a hormonvizsgálatot és a katonavizsit csinálták meg, de az eredményekre egy hónapot kell várni. (30án megyünk vissza.) Ez engem eléggé kiakasztott lévén magánintézményről van szó. + még az is, hogy a Tanár Úr kétszer is megkérdezte, meg tudom-e máshol csináltatni az átjárhatóságit. Nyilván azért, mert sokan járnak oda, és nincs ideje rá. Én azt vártam, hogy szó nélkül megcsinálnak mindent, ami szükséges, a lehető legrövidebb idő alatt.

Végül is mindez oda vezetett, hogy elmentem a Róbert Károly Magánklinikára. Közben felmerült az endometriózis gyanúja, van egy-két tünetem, ami arra utalhat. Ápr 2-án lapar műtét, utána meglátjuk, hogyan tovább. Ha mesterségesre lesz szükség, lehet, hogy itt maradunk, csak sajnos itt mindenért fizetni kell. :cry:

Forgács doki nem is javasolta az andrológust? Ez azért furcsa, szerintem mindenképp menjetek el. Lehet, hogy találnak orvosolható problémát a férjednél.

Mindenesetre drukkolok Nektek, hogy előbb utóbb összejöjjön!

Én egyébként annak a híve vagyok, hogy a mesterséges dolgok előtt csináljanak meg minden vizsgálatot, amit lehet, még ha ez egy kicsit hosszabb időt is vesz igénybe. Hiszen ha van valamilyen probléma, az inszemnek, lombiknak is sokkal kisebb az esélye.
vayacon
 
 


Sziasztok!

mi is wellnesseztünk a hétvégén,azért is tűntem el.Jó volt kikapcsolódni,olyannyira sikerült lelazulnom,hogy azt se bánom,ha megjön,hálás vagyok már azért is,hogy eddig nem tette,és felhőtlenül pancsolhattam+szaunázhattam...

Tapedli,
kár,de majd legközelebb..(magamnak is ezt fogom mondani,kb.holnap)

Bea,
amennyire én értek hozzá,2 tüsző bőven elég!Török dr.azt szokta mondani ill.írni,hogy nem az a cél,hogy sok tüsző legyen,hanem,hogy 1-2 jó tüsző!

Vayacon,
a keresztanyaság csodás dolog,nekem is van 3 keresztfiam :wink:
Sajnos az egyiket több,mint fél éve nem láttam,családi gondok miatt :cry: ,a másiktól messze lakunk,ritkán találkozunk,a harmadik(aki a legidősebb)szintén Pesten lakik,így sokat látom.
Mennyi idős a te keresztfiad?

Dina,
üdv.itt.Kívánom,hogy hamar sikerüljön megoldani a gondokat!

Bocs,ha nem írtam mindenkinek személyesen :roll:
Szép hetet Nektek!
Vendég
 


Úgy látom, én vagyok mostanában a legaktívabb. :lol:

Zsó, örülök, hogy jó volt a hétvégéd, a wellnessezés klassz dolog. Tessék azért még bízni a hónap sikerességében. :wink: Én is reménykedem, hogy műtét előtt még véletlenül besikerül a babu, bár tüneteim egyáltalán nincsenek. Nekem pénteken kell megjönnie.

A keresztfiam fél éves, nagyon közel áll hozzám, mivel ikertesóm fia. Már nulla éves korában a kezemben volt, ott voltam a születésénél is. Szóval nagyon jól járt a bébi, mert dupla anyai szeretetben van része :wink: igaz néha már mintha elege lenne a sok pusziból. :lol: :lol: :lol:

Holnap írj a fejleményekről!
vayacon
 
 


Szia Vayacon,
hát ezek szerint a Forgács nem jo választás volt? :( a Kaáliban nem tudtak idöpontot adni konzulzáciora, érdekesnek találtam a hozzáállásukat.ezért válsztottam a Forgácsot. igazad van abban, hogy elöször az összes vizsgálatot meg kell csinálni. én azt hiszem már tul vagyok rajtuk, remélem egyebet már nem találnak k nekem. most a férjem van soron. egyébként mi az a lapar? az más, mint a hsg?
Mmzso, köszi! :) veletek egyébként mi ujság? most várod vagy nem várod, hogy megjöjjön?
dina34
 
 


Szia Dina! Alapvetően szerintem a Forgács és a Kaáli is jó intézmény, sikeresek a beültetések, csak az a baj mindkettővel, hogy nagyon zsúfolt, mivel ezeket az intézményeket még támogatja a pénztár. Ezért én már nagyon közel állok ahhoz, hogy úgy döntsek, inkább kifizetek több pénzt, de gyorsabban és olajozottabban menjen minden.

Nehéz lesz, spórolni kell majd, de nekem most ez a legfontosabb az életemben. Amíg tudjuk, fizetjük a kezeléseket.

A lapar az a laparoszkópiás műtét, nem nyitnak fel, hanem kis lyukakon keresztül műtik az alhasamat. Ennek során meg tudják nézni azt is, hogy átjárhatók-e a petevezetékeim, tehát nekem majd nem kell a hsg-t is külön megcsináltatni. Laparra az endó gyanú miatt van szükség.

Remélem, megtalálják Apidnál, mi okozza a bajt. Azért kérdezz rá Forgácsnál van-e értelme így inszemet csináltatni. Nem akarom elvenni a hited meg a kedved, de ilyen eredménynél lehet, hogy nem érdemes időt húzni az inszemmel. De ez a ti döntésetek. :)
vayacon
 
 


Jó reggelt!

Tapedli,már mondom is mgamnak,amit tegnap neked :wink:
Vayacon,én nem szeretek túlzottan bízni,mert elindul a fantáziám és beleélem magam olyasmibe,ami után hatalmasat zuhanok.Most nem áltattam magam,azt mondtam,kedd estig nem gyanakszom,és így sokkal elviselhetőbb.
Vendég
 


Vayacon szia!

hát egyre kedvetlenebb vagyok a Forgáccsal kapcsolatban. hívom is az andrologust egy idöpontért. majd értesítlek a fejleményekröl. Mmzso, igazad van, én is zuhantam már.

Szép napot! :)
dina34
 
 


Sziasztok lányok!

Zsó, igazad van, jó ez a sztoikus hozzáállás. Már nekem is volt, hogy nagyon beleéltem magam, és borzasztó érzés volt, amikor megjött. Lehet, nekem is ezt a taktikát kéne követnem.

Dina, ne haragudj, nem akarom elvenni a kedved a Forgácstól. Már volt itt egy lány, Fleur, akinek szintén sikerült, kezd lelkiismeret furdalásom lenni. Én csak leírtam, amit tapasztaltam meg amit gondolok. De a TAnár Úréknak nagyon szép eredményeik vannak, ha kivizsgálják a férjed, biztos, hogy utána sikerülni fog! Ne aggódj emiatt!
vayacon
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: