Új privát üzeneted érkezett!

Igen munkában!

Helló Márti!!!! :D :D :D

Kép
szilzi
 
 


Ó látom mindenki itt van szinte. :D
Anyósék+nagyi elmentek.

Picur alszik.
Én is lefekszek mert azért érzem,hogy gyenge vagyok.De majd még ma ha úgy lesz erőm jövök. :D :D :D


Tancsu gyere bármikor nem zavarsz!!!!!! :D :D :D

Kép
martik77
 
 


Nálunk akkora a szél, hogy attól félek, kirepül az ablak keretestül. :shock: Tegnap zuhogott az eső, villámlott, zörgött az ég. :shock: Március idusán zápor, zivatar! :shock: Ki látott ilyet? :shock:

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Menj picurral aludni! :wink: :D :D :D Aztán majd gyere!

Kép
szilzi
 
 


Helló Márti!!!! :D :D :D

Pihenj csak, erősödj. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Bálint jól van, már valamit javult a köhögése, még ki van pattogva.

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu, feltennéd nekem mégegyszer Gergő videóját? Elfelejtettem megnézni és tegnap nem találtam már meg! :oops: Pedig jó sok oldalt átnéztem! :oops: És a PSZÁF-hez milyen levelet írtatok? Ezt egy ismerősöm gondjai miatt kérdem...

Kép
szilzi
 
 


Na, én is, én is! :D :D :D

ÜDV ITTHON, KIS CSALÁD!!!!

KépKép
benó
 
 


Helló csajok. :D
Én is dög álmos vagyok, itt is baromira fúj a szél.
Visszaolvasok, de lehet, hogy visszafekszem én is, nagyon dagadt a lábam, és mára még beterveztem a gombboltot a Gy-val, hátha addigra kicsit kisebb lesz. :roll: Ez persze, hülyeség, mert már néhány hete ugyanakkora. :lol:

KépKép
benó
 
 


Akkor lassan mehet a suliba... :? :roll:

Kép
szilzi
 
 


Helló Benó! Pont kérdezni akartam,hogy merre vagy. :lol:

Kép
flóra 11
 
 


Helló Benó! :D

Nem baj, azért reménykedj hátha.... :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi
 
 


Gondolom, hétfőn megy.

Kép
flóra 11
 
 


Ildikó, Te most nem voltál 3. napi vérvételen? :roll: Mi a következő lépés!

Kép
szilzi
 
 


Helló Ildó és Szilzi! :D
Örülök, hogy Bálint jobban van! :D :D :D Örülök, hogy ilyen sokan tudtátok köszönteni a kis ma született báránykát és anyukáját otthon! :D :D :D Lehangoló lett volna, ha nincs itt senki. :?

BOLDOG NÉVNAPOT A ZSÁKOS SANYIKNAK!!!! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Telefonáltam a Bálint eredményeiért, még nincs minden vizsgálat készen, de írt neki a dokinő valamilyen immunerősítőt, majd el kell menni a receptért.

Kép
flóra 11
 
 


Ma kell menni? Jó lesz, ebben az időben, mi? :wink:
Megint ratyi a babnet. :?

KépKép
benó
 
 


Szilzi, elment a kedvem. Nem mentem kontrollra sem piri után. :? :(

Kép
flóra 11
 
 


Zsákos Sanyik, mert valamelyikőtök mondta, hogy most már hozhatnák a meleget (zsákban hozzák a mondás szerint, ugye, nem írtam hülyeséget? :lol: ).

KépKép
benó
 
 


Ma már nem érek oda. És azt mondtam, hogy ma ki sem dugom az orrom! Örülök, hogy hazaértem. Voltam bankban is, kifizettem a csekkek felét. :?

Kép
flóra 11
 
 


Suliban minden oké volt?

KépKép
benó
 
 


Akkor majd holnap. :wink:

KépKép
benó
 
 


Lányok,az én vonalzóm ebben a hónapban tök hülye! Most nézem, hogy mindig megakad. Már megint áll! :evil:

Kép
flóra 11
 
 


Nekem lenne egy csomó kérdésem a Mártihoz. De most kicsit még hanyagolom a zaklatását. :lol: :lol: Jól teszem? :lol: Gondolom, ti is kérdeznétek. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Hú, én ezeket a ti vonalzóitokat már nem is nagyon értem, úgyhogy nem nagyon szoktam nézegetni. :roll: De szépnek szépek. :D

KépKép
benó
 
 


Te is a Mérei-féle Gyermeklélektant tanultad a tanítóképzőn?

KépKép
benó
 
 


Csak azért kérdezem, mert ki akartam venni a múltkor a könyvtárból, és tökre nem volt (csak egy régi), szerintem most is abból tanulnak a tanárképzősök. Azt nagyon szerettem. Na, esetleg még ebbe belenézegetek, mielőtt itt lenne az idő. :D

KépKép
benó
 
 


Oké volt. Már csak röhögök a markomba a két hülyén. Az igazgatónőn és a helyettesen. :? Ezek szeptember óta alig járnak be az óráikra, mindig dolguk van, mindig valakit beküldenek maguk helyett. Ma többen is hiényoztak, helyettesítések voltak. Az igazgatónőt is beosztotta a helyettes. Persze nem akart bemenni órákra, ott állt szerencsétlenül, hogy kit küldhetne be maga helyett. Én megoldottam, mondtam, hogy vonja össze a két negyediket, ott felszabadul egy tanerő és egész nap van, aki helyettesítse őt. Ez tetszett neki, így is lett. Erre jön a helyettes, hogy ő már nem tud senkit beküldeni maga helyett. :lol: Carja össze magát, hát menjen be a saját óráira! Mikor látta, hogy tényleg nincs megoldás, nagy dirrel-durral lecsapta a papírt, amire ki akarta írni a helyettesítés és kivonult. Erre az igazgatónő meg mondja, hogy nekem mindegy, én magam helyett biztosítottam,köstönöm Ildikó,majd ő is kiment.

Kép
flóra 11
 
 


Most már nem pihentetem a lábom, arra a fél órára nem érdemes. :roll:
Képzeljétek, tök ügyes vagyok szerintem, a Gy.-nak két darab ragasztós hátú papírra felírtam az összes doki telefonszámát, rendelési idejét (gyerek, felnőtt), a nőgyógy számát, a védőnőét is, és a babanet jelszót, meg hogy hogyan kell idejutni a fórumba. Így majd idetalál hozzátok. :D 6-7-8-9-10 hét múlva, persze, nem most. :!: :!: :!: :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Abból tanultam, igen. :D Az nagyon jó könyv. Itthon van kölcsön, mert most a fiamnak kellett. :D Nálunk nem mindenki tanult ebből,mert mi nem kapunk tankönyveket, csak leírnak egy rakást,hogy miket ajánlanakés azokat szerezzük be. Aztán ki mit tud beszerezni, abból tanul. Én ezt egy lánytólkértem el, aki Győrben tanult, ők kaptak tankönyveket.

Kép
flóra 11
 
 


Minek vállalnak akkor órát, ha baromira nincs kedvük megtartani? :x :? :?

Én meg nem is mondtam, volt itt az igh. pénteken, és mondja, hogy milyen baromságot talált ki a mi ig.-nk. Pénteken nőnapi bulit tartottak (hívtak engem is), sose volt még ilyen, és mondta az Adri, hogy majd karaoke-zni is kell :shock: meg táncolni :shock:, hát, ez nem az a közösség, ahol ilyet el tudok képzelni.... :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok, mi sült ki belőle, az A. jóval a kezdés után indult el tőlünk gyalog, hogy később érjen oda. :lol: :lol: :lol: Annyira sok kedve volt hozzá. :lol: :lol: E-mailben nem akarom, hogy leírja, majd személyesen elmondja.

KépKép
benó
 
 


Tegnap, képzeljétek el, éjjel fél egykor kapcsoltam ki a gépet.Amint kikapcsoltam, eszembe jutott, hogy az igazgatónő megkért, hogy írjak egy cikket a helyi újságba. :? Visszakapcsoltam a gépet és éjjel azzal az álmos fejemmel nagyon sokáig tartott, míg elkészültem. Aztán még képeket is kerestem ki hozzá, még ráraktam usbkulcsra,lezuhanyoztam,kettőkor feküdtem le. :?

Kép
flóra 11
 
 


Aha, sajnos én se vettem meg, csak kivettem a könyvtárból. Most meg nem volt, 8 évvel később. :shock: :?

KépKép
benó
 
 


A gombapörkölt jól elnyomott. Megyek ledőlök. Később még benézek. :)

Kép
muzsuzska
 
 


Ó, a gombapörkölt. Helló Zsuzsi! :D De éhes vagyok. :?

KépKép
benó
 
 


De jó, hogy megírtam,mert rögtön reggel kérdezte, hogy írtam-e valamit. Meg még ketten írtak egy-egy cikket. Ezzel kínlódott, hogy azt akarta, mentsek rá mindent egy cd-re, hogy le tudja adni. De egyik cikk az ő gépében volt elrakva, hát nem volt képes kulcsra rátenni!!!! Igazgatónő létére!!!! :shock: Én magyaráztam neki el, hogy mit csináljon. Aztán persze hozta a cuccokat, mindent belerakta egy mappába a gépben, aztán rámentettem a cd-re. De már egész délelőtt csak kérdezgette, hoyg még lesz órád? Mikor tudsz jönni segíteni? :x Istenem, hogy lehet így valaki igazgatónő a mai világban,hogy nem tud gépen dolgozni?

Kép
flóra 11
 
 


Helló Zsuzsi.Én is mindjárt ledőlök,aztán nézek kicsit tévét. Nemsokára itt a F. akkor úgyis vele kell majd foglalkoznom. Én is most kajáltam, engem is elnyomott. :lol:

Kép
flóra 11
 
 


Ó, akkor ma is nagyon kipihent lehetsz. Menj te is pihenni. Én úgyis hamarosan lekopok a Gy.-val, Zsuzsi pihen, Márti is, biztos Tancsu is Gergővel, Szilzi dolgozik, Heni biztos fest, Edina dolgozik, Timi névnapozik, Paradizs kórházban, sok emberre nem számíthatunk. :wink:

KépKép
benó
 
 


Mondjuk cd-re írni én se tudok :oops: , de nem is vagyok igazgató, az igaz. :lol: De igazad van, nem ártana tudni ilyeneket. Egy csomó mindent jobban tudnak a tanulók az "egyszeri" tanárnál. :roll: :? Nálam is. :oops:

KépKép
benó
 
 


Kijavítottam a vonalzómat. Most kíváncsi vagyok,hogy fog-e menni tovább. :?

Kép
flóra 11
 
 


Ezt én csak abból a szempontból szerettem, mert ha jó a viszony a tanuló és a tanár között, akkor ez kijöhet úgy is, hogy lelkesen segít a gyerek, örülve, hogy ő meg van becsülve stb., viszont ha úgy jön rá, hogy a tanár váltig állítja, hogy ő mekkora agytröszt és véletlenül kiderül, hogy erről meg arról lila gőze sincs, akkor az ciki. Nem tudom, értelmesen írtam-e. :roll:

Na, hagylak békén, eszem egy kis sajtot, aztán megyünk majd hamarosan, mert ezek a boltok csak 5-ig vannak nyitva, úgyhogy ha a Gy. hazajött, fürdik és megyünk.

Holnap meg megyünk a Bácsihoz, de jó lesz látni a srácocskákat, hogy mekkorák! Nagyon kíváncsi vagyok már rájuk, mekkorák lehetnek! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Persze,ez így van. Tőlem 100x jobban tudnak mindent egyes gyerekek. Mondjuk nem Jókán, mert ott buták, ezek tótok. A magyar sulin biztosan találnék olyat, aki többet tud nálam. De ez így is van rendjén.Ők már ebbe születtek bele.
És nem mondom,hogy az igazgatónőnek kellene tudnia d-re írni, de azért egy dokumentumot kulcsra rájátszani! Elmenteni a gépen kívül máshová? Azt azért tudni kéne.

Kép
flóra 11
 
 


Megjött a F.Én már nem pihenek.

Kép
flóra 11
 
 


Kevés ilyen van ám a tanárok között, mint te. :!: Én legalábbis úgy látom. Te azért tudsz honlapot szerkeszteni, programot szervezni, kreatív vagy, értesz a szg-hez stb., ez sok-sok dolog. :D

Tippelj, mekkorák lehetnek a srácok? 1 kg? Vagy afölött valamivel? Vagy kisebbek? :?

KépKép
benó
 
 


Akkor puszi, majd talizunk este. :D

KépKép
benó
 
 


Hali

Manó elaludt,hoztam gyorsan pár friss képet....:D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Még egy szó erejéig: az ilyenekre szoktak irigykedni, féltékenykedni a parasztok, mert tudják, hogy úgysem tudják utolérni.
Pusszancs :D

KépKép
benó
 
 


Nagyon jók a képek, Tancsu! :D Szuper aranyos a kis Gergő! :D Milyen jól elfér oldalt a kiságyban! :D

KépKép
benó
 
 



Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Most már egyre többet négykézlábazik,sőt ma már nem csak igy ringatta magát,hanem kitolta a fenekét és tartotta pár másodpercig ...:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?