Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megy a drukk a mai UH-soknak! :lol: majd gyertek az eredményekkel!

Én csutortokon megyek a 12. heti UH-ra és azt mondta a doki, hogy utána csak a 21. héten lesz a kovetkezo. :cry: Nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogom kibírni olyan sokáig! :roll:

Az a cikk......háát...elismerem, hogy jó alakja van, DE! ne mondja nekem senki, hogy ez nem alkati, genetikai kérdés! Vannak, akik egyszeruen ilyen típusok és ha akarnának, sem tudnának meghízni!!! Elitélem ot azért, mert ilyen dologgal kiáll a netre, felrakja a fotóját és azt fitoktassa, hogy o milyen bombano és hogy mindenki ilyen lehetne, ha "torodne magával" ! Es akinek van némi túlsúlya, az mind ápolatlan, puruttya noszemély....
mert ez nem igaz!
Szerencsére nem vagyok túlsúlyos, átlagos testalkatom van, néha van rajtam 2-3 kg plussz, de ez a maximum! Noies alakom van, /csipo, comb megvan / :oops: , de még ha néha zavar is, akkor is inkább legyek ilyen, mint egy agárkutya!!!! Ugyhogy az a csajszi lehetséges, hogy most várandósan jól néz ki, de szerintem elotte egy nagyon vékony csaj volt....és éppen ezért nemtom, hogy mi a ....-ért kell neki magát reklámoznia a neten!!
egyáltalán, miért kell ezzel foglalkoznia? Van millió más fontosabb dolog várandósság alatt és nem ez! Pl. hogy legyunk egészségesek és boldogok mindannyian!

Pattogóbolha,
szorítok,hogy minden rendben legyen és Vivike minél hamarabb gyógyuljon meg !
ginuska
 
 


Sziasztok!!
remélem később sok jó hírt olvasunk majd itt a mai Uh-soktól!!! :D
De jó nektek, már én is úgy várom a következőt!!!
Őzike: hát igen jóképű az én Adoniszom, bár ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek ugyanez a véleménye róla. Raknék fel képeket, de sajnos annyira nagyok, hogy nem férnek fel, a képtárat meg meg sem tudom nyitni.
Nem nagyon járunk haza-legútóljára a kicsivel voltam 2007 augusztusában. Akkor volt 4 hónapos. Csak egy hetet maradhattunk, mert a párom nem bírt volna ki többet nélkülünk-állitólag :wink:Egyébként Szentendrei vagyok.Nagyon szeretem a szülővárosomat s néha hiányzik is.
Idén, ha minden rendben lesz a második kicsinkkel, akkor júliusba jönnének apuék látogatóba. Tavaly is jöttek, mert akkor volt Iliasz keresztelője.
Én az anyósomat nagyon szeretem, de nem értem miért nem segít többet a kicsivel. Főleg most,ezekben a legkétségesebb hetekben! Néha nagyon nehéz, de megpróbálok egyedül boldogulni. Később még nehezebb lesz, szóval edzem magamat előre is :D
Köszönöm a bíztatást a barnázgatással kapcsolatosan- mást nem tudok tenni, csak vigyázok magamra, amikor Iliasz alszik én is lefekszem 1-2 órára, nem emelem fel, nem viszem ki a babakocsival..stb. Innentől kezdve a Jóisten kezében vagyok, s csak remélni tudom, hogy minden rendben lesz!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak, gratula minden baba-szívdobbanáshoz :-)

Ma reggel voltunk az terhesgondozáson, EGK, vérnyomás, kérdezősködés és labor...aprópó, labor. A RK Magánklinikának a Nyírő Gyula csinálja a labort. No, az pont olyan, mintha a 21. századból átlépnél a 19-be....írtó gáz. A gazdasági bejáraton lehet bemenni, ami a dohányzásra kijelölt hely is, dzsuvás, büdös, szó szerint ragad az otthagyott kávéspohakartól. Közben ott megy keresztül a kismama, az idős ember, kisgyerekek...Ha lenne lelki erőm hozzá, rájuk küldeném az ANTSZ-t. A RK-on közben kedvesek, kisimultak a dolgozók, még a takarítónő is tüchtigen néz ki a takarítószeres kocsijával. Tudom...a magántőke....no de a tisztaság az nem pénzkérdés, ugye? A laborablakban egy tök alkesznek kinéző ápoló ül és csak reménykedem, hogy nem ő fogja megszúrni a vénámat. De nem, egy kedvesebbnek tűnő fiatal nő szúr, aki az egyetlen pozitív az egész Nyírőben. Ja, és labor 8 (!!!) órától, tehát még véletlenül sincs esélyed időben beérni dolgozni...Én eddig akárhol jártam laborban, fél7-7kor kezdtek már. Amire végeztünk, az éhhalál fenyegetett....Na, de nem panaszkodom többet. Volt egy kis fejfájás és hulla-fáradtság érzés a hétvégén, de most egész friss vagyok...de holnap már munka :cry: A főnökömnek beadtam, hogy hamarosan lesz az esküvőnk és kell néhány nap szabadság intézni ezt-azt a közeljövőben, teljesen bepánikolt, azt hitte, hogy hetekre eltűnök nászútra. Megnyugtattam, hogy csak az is csak pár nap lesz, majd csak június végén akiarunk elutazni nyaralni. Szerintetek hogy fogja fogadni Babci hírét? De ez még odébb van, hogy megtudja...

Szép napot nektek, émelygés és egyéb-menteset :-)

Kép
kkia
 
 

 
 

Sziasztok!
Régen jártam erre!

Írtad msparis, hogy te már 3x voltál UH-n, miért ilyen sokszor?
Furi, mert normál esetben a 8. hétnél kell, majd a 12. héten.


Van itt valaki aki utoljára kb. 1 hónapja látta a babát?

Én igen, és jövő héten megyek a 12. heti UH-ra, a héten a belgyógyászatot is elvégeztetem, ha a háziorvosom hajlandó lesz a telefont felvenni végre.

Azért ez a febr. 12. már régen volt, de bízom benne és érzem, hogy jól van a Babócánk!!!

Szép napot mindenkinek!
hajnalocska
 
 


Sziasztok!

Megjöttem uh-ról. :) Van egy 2 centis kis dobogó szívű krumplim!!! :lol: :lol: :lol: :lol: A dokitól megkaptam a genetikai intézet telefonszámát. Holnap tudom csak vinni Vivit a dokihoz. Remélem majd megmondja, hogy tényleg ez a betegsége volt-e Vivinek, vagy sem. Addíg nem hívom fel a genetikát.
Képet is kaptam kiskrumpliról, majd felrakom később. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


grat a 2 cm-es emberpalántához!!!!
én holnap megyek a 12.heti uh beutalóért!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Én még nem voltam ma Uh-n majd este,de kb egy falatot sem bírok enni ma egész nap,mindentől undorodom:S

Jövök ahogy hazaérek...lehet megint este 10lesz belőle...
Vendég
 


sziasztok!

Hajnalocska én már több, mint egy hónapja láttam a babámat és még mindig van két hetem a 12.hetes ultrahangig. Az időpontom már megvan, most várok, várok....
Kicsit örülök is neki, hogy nem kell sok ultrahangra mennem, a fiam elhelyezését nehezen fogom megoldani a védőnői és a nőgyógyászati vizsgálatok idején. Persze nála még nagyon könyen és gyorsan ott tudtam lenni bármelyik vizsgálaton, most ez már körülményesebb lesz egy fokkal. A többi gyerekes maminak ezt nem kell bemutatnom. :P
Aki nagyon kiváncsi és sokallja az uh-ok közötti időt, annak ajánlom a 20-25. (tudom ez még odébb van :) ) hét környékén a 4D uh-ot. Nekem hatalmas élmény volt anno. És amikor megszületett a pici, tényleg úgy nézett ki az arca, mint amit az uh-on láttunk. Fizetős, de nekem megérte. A kötelező vizsgálatokon ahol én lakom, nem engedik be az apukákat, mert futószalagon dobálják kifelé a kismamákat, de ide természetesen bejöhetett a férjem is. Ő is sokkal jobban várta a látvány után a kisfiát. Szóval cipeljétek a férjeket mindenképpen el legalább egszer, amikor már mindene látszik a kicsinek.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Kép

Ő itt kiskrumpli. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Lányok,

Pattogobolna gratula kis krumplihoz. :lol:

Nitácska mikor lesz az uh pontosan?

Uh-soknak megy a drukk.

Trixi siess a hirekkel.

Kép
gmelcsi1
 
 


Halihó minden kismamának!!

Hogy vagytok ma?
pattogobolha:gratulálok az uh-hoz, nagyon szép a babucid, gondolom így, hogy láttad megnyugodtál egy kicsit!!!! Úgy látom otthon egész más gyakorisággal történik az uh, mint itt. Én legközelebb-április elején kb.9 hetesen és pár naposan megyek majd!
Tündér: hogy-hogy ilyen ritkán mégy csak uh-ra? Ez másfél hónap különbség az egyik és másik uh között. Ami a kicsid elhelyezését illeti, amikor vizsgálatokra kell menned, teljesen megértem. Az én kisfiam 2 éves lesz most, s én megpróbálok délutánonként menni az orvoshoz, amikor már itthon van a férjem és tud rá vigyázni.
trixi:várjuk a jó híreket!! Drukkolok!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Bolhácska,
gratula! :D

Drukk Mindenkinek! :D

Nálunk semmi extra, melózgatok :?

tillidian
 
 


Sziasztok!


9mm-es babánk van már és hallottuk a szívhangot is!:):)

Ügyesen drukkoltatok!!!!!!!!!

Teszek fel majd én is képet.
Asszem már csak holnap vagy éjjel.

A doktornő szerint kb 6hetes,de utánanéztem és a méret szerint 6hetes 5naposnak írja egy táblázat:)
A lényeg hogy MINDEN OK!!!!!!


Többi UH-s?

Gratula amugy mindenkinek:)
Vendég
 


Trixi,
naaagy gratula Neked is!!! :D

(a méret táblázat csak tájékoztató jellegű. Manóm 6+4-en volt 5 mm, ami kicsinek számít. Majd 41 hétre született 2900 gr 50 cm-rel, ő volt a legkisebb a fiúbabák közt. Most 7,5 évesen 32 kg, 135 cm és 35ös cipőt hord, és első a tornasorban :lol: )

tillidian
 
 


kkia írta: A RK Magánklinikának a Nyírő Gyula csinálja a labort. No, az pont olyan, mintha a 21. századból átlépnél a 19-be....írtó gáz. A gazdasági bejáraton lehet bemenni, ami a dohányzásra kijelölt hely is, dzsuvás, büdös, szó szerint ragad az otthagyott kávéspohakartól. Közben ott megy keresztül a kismama, az idős ember, kisgyerekek...Ha lenne lelki erőm hozzá, rájuk küldeném az ANTSZ-t. A RK-on közben kedvesek, kisimultak a dolgozók, még a takarítónő is tüchtigen néz ki a takarítószeres kocsijával. Tudom...a magántőke....no de a tisztaság az nem pénzkérdés, ugye? A laborablakban egy tök alkesznek kinéző ápoló ül és csak reménykedem, hogy nem ő fogja megszúrni a vénámat. De nem, egy kedvesebbnek tűnő fiatal nő szúr, aki az egyetlen pozitív az egész Nyírőben. Ja, és labor 8 (!!!) órától, tehát még véletlenül sincs esélyed időben beérni dolgozni...Én eddig akárhol jártam laborban, fél7-7kor kezdtek már. Amire végeztünk, az éhhalál fenyegetett....


Szia Kkia! Ez a megoldás nekem nagyon furcsa. Én is egy magánklinikára járok, de a vérvételt ők intézték. A levett vért küldték el máshová, mert laborjuk nincsen, de nem kellett máshova mennem. Ez azért kényelmesebb és (a tapasztalatod után úgy gondolom) kulturáltabb.

A nadrágok már nekem is kényelmetlenek. Állva még oké, de ha leülök, nekem is ki kell gombolnom. Vettem két farmert, ami hátul gumis és azt is lehet állítani gombbal a Vaterán. Az egyik halászgatya, gondolva a nyárra. És egy szövetnadrágot, aminek az anyaga rugalmas és nagyon magasan szabott, direkt kismamáknak való. És nagyon dögös. :D Ezt turkiban, 800,- Ftért!

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kép

Ezen valamennyire látszik:D

Ott a kép szélén hosszanti irányban;)
Vendég
 


Vagyis a petezsák szélén:)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Trixi,Pattogobolha!Gratula a babókhoz!!!!! :lol: :lol: :lol:
És az is szupi,hogy kaptok az uh-on képeket!Itt a gyöngyösi kórházban nem adnak vagy legalábbis úgy kell érte könyörögni!
Én nem értem,olyan sokba kerülne nekik egy fekete-fehér nyomtatású kép???? Ennyit sajnálnak a kismamáktól kb 2 havonta?
Én jövőhét csütörtökön megyek uh-ra,már alig bírom kivárni!
Úgy izgulok,hogy minden rendben van e a picivel!!!! :?
Bár a rosszulléteim továbbra is velem kelnek és fekszenek! :twisted: :twisted: :twisted:
Most is kerülget a vuk rendesen!

Na jó éjt Kismamik!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


én is ma voltam a Róbert Károlyban. Azt a labort nem úgy kell elképzelni, hogy át kell menned egy másik kórházba. A Nyírő egyik épülete lett a RK. Úgyhogy konkrétan a félemeletről lejössz, átmész a szembe lévő épületbe, és fel az elsőre. ott a labor. Ha nem akarsz kerülni, akkor tényleg a gazdasági bejáraton mész be, de persze egy kis kerülővel (200 m) ez mind kikerülhető. Viszont nekem még ott soha egy fél percet nem kellett laborra várnom, mindig azonnal sorra kerültem! Tény, hogy egy átlag magyar kórház színvonala, de amikor az I-es nőire kellett mennem (a nagy I-es nőire) akkor két órát vártam a vérvételre és semmivel sem voltak jobb körülmények). A magántőkéről meg annyit, hogy a terhesambulancia az teljesen államilag finanszírozott a RK-ban, tehát bárki mehet oda, és egy forintba sem kerül. Csak a szülésért kell fizetni (sokan ezért járnak oda terhesgondozásra és aztán másol szülnek). És a magántőkére visszatérve, nekem a 21. századi magánklinikán nem tudtak hüvelyi uh-t csinálni, mert az egyetlen gép nem volt jó, ezért csak hasit tudott csinálni a dokim, amin ugye meg ilyenkor minden majdnem jól látszik... Szóval furcsa, hogy egy helyen egy nap két embernek ennyire mások a tapasztalatai.
de a lényeget láttuk. Jó helyen van, van szívműködés. Két hét múlva megyek, addigra talán jó lesz a gép. :) Képet nem teszek, mert egyet kaptam, de az nem igazán értékelhető... (full nem volt tele a hólyagom mert én hüvelyire készültem... hasihoz meg ugye az lett volna a szerencsésebb...) úgyhogy csak valami paca látszik. :) Majd legközelebb. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Jó reggelt!

Hajnalocska, nem voltam 3X, csak 2X, majd a 12 hetesre megyek harmadszor. Egyszer voltam kb. 5 hetesen, akkor még csak petezsákot, meg egy pontot láttunk, egy hét múlva controll, akkor már szívhang is volt. Azóta túl vagyok az első védőnő látogatáson, laborvizsgálatokon (Wassermann, Hepatitis, Toxoplazma) van kiskönyvem és két hét múlva megyek a 12 hetes UH-ra.
Vendég
 


Sziasztok újra!!!
Bocsi, hogy így eltűntem. Mi már csak egyedül vagyunk. A harmadik már teljesen felszívódott, a második meg még létszik, de nem fejlődik és fel fog szívódni ő is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jaj, Zsuzska sajnálom :cry: azt hiszem, ilyenkor nem lehet mit mondani...

Csajok, nincs meg véletlenül valakinek Rubint Réka: Légy bombajó kismama DVD-je???
Vendég
 


Paris!
Sajna nekem nincs.
Hát a háromtól nagyon megijedtünk, a kettő már nem lett volna olyanijesztő. De egy volt a terv, csak legyen teljesen egészséges.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


nagy gratula az UH-osoknak.
szép nagy babócák fejlődnek.

Az RK-val kicsit elkeserítettetek.
De maga a szülés az jó ott?

más: védőnő. ha nem abba a kerületbe vagyok bejelentkezve, ahol fizikailag lakom, akkor hogyan menjek a védőnőhöz??? :?:

Kép
screen
 
 


mrsparis,
rubint rékára rá sem bírok nézni. :P
sorry

Kép
screen
 
 


Sziasztok! Még új vagyok, de szeretnék csatlakozni Hozzátok. Lombikbabát várunk, ha minden igaz október 31-én fog születni.
Bp-en élünk a XV. kerületben.

Szerintetek, ha a meddőségi int-ben voltam 6. hetes uh-on, láttunk szívhangot is, akkor ugye nem késő ha terhesgondozásra csak a jövő héten jelentkezem? Mert a doki, akihez mennék a héten szabin van.
és még egy kérdés, ugye majd ő fog elküldeni védőnőhöz, meg ilyesmi?


<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-41-1-2009_10_31-Kismac.jpg" BORDER=0></A>
maricka
 
 


úgy látom ezt a babás vonalzót nem sikerült beillesztenem :?
nem tudom, hogy kell...
maricka
 
 


sziasztok!

Betty: nem csinál nagy ügyet a dokim a várandósság kérdéséből. Úgy kezeli, mint egy természetes dolgot. Ami valójában az is. :D Abban maradtunk, csak akkor menjek, ha valami gondom van. Ha nincs, akkor a 12.hetes szűrés eredményével menjek. Csak éppen most nézem a vonalzómat, hogy én éppen 13.hetesen fogok a 12.hetes szűrésre menni, mert már csak akkorra volt hely. Gondolom ez nem számít annyit az eredményt tekintve. Úgy olvastam, hogy ezt a vizsgálatot a 12-14. hét között ajánlják elvégezni.

A fiam a kicsi születése után néhány nappal lesz 2 éves. Ő is októberi csak 19-én született, a tesóját pedig 6-ra várom. :lol: Nehéz megoldani az elhelyezést, mert a férjem dolgozik, a nagyszülők dolgoznak, persze ha kell meg fogom oldani. Tervezés/ szervezés kérdése az egész.

maricka üdv itt.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok kismamik!!

Már megint jól lemaradtam. :oops: ígérem próbálok gyakrabban jönni majd. De most még nagyon álomkóros vagyok. Mikor épp nem alszom akkor a fiammal játszom, főzök, mosok stb..... De nemsokára vége az első trimeszternek, és jön a várandósság legszebb része. :wink: :wink:
Én csütörtökön voltam dokinál. 18 mm-es a manócskám jó erős szivverése volt :D és már rugózott a lábacskáival. :lol: :lol: :lol: Nagyon jó érzés volt látni. Sajna legközelebb már csak a 12. heti szűrésen fogom látni. Addig meg remélem gyorsan eltellik az idő. :wink:

Gratulálok minden uh-snak. :wink:
Maricka üdv nálunk és gondtalan babavárást kívánok!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!
Ki fogtok nevetni: Nem bírtam tovább, megnézettem kismanót.
Pocaklakó talpmérte 7mm és lábacskái hossza majdnem 4cm. Buksija 2,2*1,7 cm. Folyamatosan a lábacskáját és a popóját mutogatta és bukfencezett :)

Kép
pocok001
 
 


Maricka!
Üdv itt!!!

szerintem abszolúte nem baj, ha csak később mész terhesgondozásra. És majd ő küld a védőnőhöz is.

Pocok!
De édes lehetett, ahogy ott bukfencezett a kis drágád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan régen voltam, hogy a belépéshez még a jelszót is csak 5-ödszörre találtam el.

De Jó, hogy ilyen sok bébi fog születni októberben :D

Ma voltam uh-on: CRL: 14 mm
Pont egy hete (nem a saját dokimnál, mert külföldön volt): CRL:8 mm kis magocska

8. hét elejére elmúlt a hányiger-émelygés kettős

Mindenkinek panaszmentes várandóságot

Sziasztok

Kép
monica28
 
 


Screen,
Rubint Rékát én is utálom, de a kismama tornája a legjobb és nincs kedvem béna kismama tornára járni ami nem ér semmit, akkor már inkább ez!
Vendég
 


ma körülnéztem kismama naci ügyben (bár még van 2, ami rámjön), de elég elkenődtem. Olyan vastag derekúak vannak, amikor max 2 hét és itt a tavasz (-optimista-).
ráad elég ormótlanul is álltak.
gumis derekú gatyót is néztem, az sem volt.
:(
jó, ez nem az én napom. :shock:

egész nap tökszarul voltam/vagyok, folyamatos hányingerke/+ 1 róka.

mire hazaér a szerelmem, jó lenne főzni valamit, de per pillanat nem érzem magamat képesnek rá.

ja, és visszaírattam magam, holnap kell menni dolgozni, mert már kiszívták a vérem :x

Kép
screen
 
 


Sziasztok!!!

trixi:Gratulálok az uh-hoz, a szívhanghoz!!!!!!!

Tündér: a terhesség tényleg természetes dolog, de manapság sajnos sokkal több veszély fenyegeti a terhes mamákat mint régen. Már a levegő sem a régi!! Jó, ha a kismamákat különös figyelemmel gondozzák az orvosok, főleg, ha már átéltek egy vagy két vetélést (mint pl.én is). Az én orvosom nagyon szuper, nemcsak jó szakember de EMBER is, ami szerintem nagyon fontos. Megbízom benne 100 %-osan, mert bebizonyította már az első terhességemnél is mennyire odafigyel s vigyáz a pácienseire. Ráadásul én egy idegen országban szültem, ahol számomra óriási jelentősége volt, hogy jó orvost találjak. Főleg miután egy másik orvosnál-aki abszolút nem foglalkozott velem-elvetéltem a 8-dik héten és nem is tudtam meg a 12-dikig kb. Utána kerestük fel a mostani orvosomat és azóta is :már 5 éve ő az orvosom.

Pocok:miért nevetnénk ki téged a "lopott" uh- miatt? Én is megtenném ,ha tudnám, de itt méreg drága s én már jó ideje nem dolgozom, mert nincs aki vigyázna a kisfiamra, úgyhogy a férjem biztosan hülyének nézne, ha a megbeszélt kontroll előtt elmennék uh-ra valahová máshová csakhogy lássam a picurkát. Pedig olyan türelmetlen vagyok már!!! S még 2 hét addig. Képzeld, volt egy barátnőm aki egy szülészeti klinikán dolgozott-ott ahol én is szültem- és kb. egy idős terhesek voltunk: én április 2-án ,ő 3-án szült. Szóval amikor terhes volt, dolgozott kb. a 7-dik 8-dik hónapig és ott bent, a munkahelyén volt ultrahang gép, amivel mindig tudta ellenőrizni,hogy jól van e a kisbabája. Tök jó, nem?

screen:Én is rosszul vagyok, de szerencsére nem egész nap, csak délutánonként. Kb. ugyanabban az időpontban( 6 óra tájt kezdődik). Állitólag a ginger (gyömbér) nagyon jó a rosszullétekre, sőt a citromról is hallottam. Persze én most ittam egy zöldteát citrommal és még rosszabbul lettem. Szóval talán a citrom nem olyan jó ötlet. Egyébként a zöld teában van koffein?Ki tudja? Mert kávét abszolút nem iszom amióta megtudtam hogy terhes vagyok.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Ja, egyébként sokan feltennék a kérdést valyon mit keresek itt az októberiek között, amikor november 3-át írtam a vonalzómra. Azért mert az orvosom azt mondta valószínűleg megint császárral szülök majd és kb. 1-2 héttel a kiírt időpont előtt, ami október vége. Szóval ezért léptem be ide.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Pocok!Tyű, már ilyeneket csinál a babád? :o Én is kb ott tartok, mint te, most már nagyon kíváncsi lettem, de még két hetet kell várnom a 12 hetes uh-ra. Valahogy kibírom. :D

Screen! Nézd meg a Vaterát, én is ott találtam két jó farmert. Mindkettő gumis derekú, de csak hátul, állítani is lehet a gumi hosszát és az egyik halász nadrág gondolva a nyárra. A Baba-Mama szekcióban van olyan hogy Kismama-ruha. És olcsó!

Betty76! A gyömbér tényleg jó hányingerre. Bármilyen hányinger ellen ajánlják, még tengeribetegség ellen is. És nem csak azért hat, mert azt hiszed, úgy is jó, ha azt sem tudod, mi van benne. Keressél bármilyen gyömbér-tablettát, vagy igazi gyömbér-gyökeret. Az le kell reszelni és max egy kiskanálnyit megenni. Remélem hat! :) [/b]

Kép
Kép
vcsibe
 
 


sziasztok.....
ma voltam a dokimnál holnapra kaptam beutalot vérvételre és a 12.heti uh-ra...........
elintéztem az ekg-t is!!!!!!!!!!!huzós napom volt!!!!!
remélem minden ok lesz holnap!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Irtam egy hosszut es elszallt. :twisted: Es nagyon felboszantott,ugyhogy csak a lenyeget,aztan kesobb leirom megegyszer a hosszut.

Azer nem voltam sokaig,mert Charlotte beteg volt 3 napon keresztul 39 fokos laz...de halistennek most mar "csak" taknyos meg kohog.

Akartam mondani,hogy itt Nizzaban is van am tel, a multkor mikor irtam h egesz 7vegen tengerparton voltunk es napoztam akkor kivetelesen volt olyan jo ido.
Egyebkent 15-20 fok van telen. Es setalunk a parton,meg van egy klassz jatszoter...szoval nem furdunk. :wink:

Most azon gondolkozom,hogy beadjam-e Charlotteot sulielokeszitobe... :roll: (itt 5 evesen kezdik az iskolat,elotte sulielokeszitonek hivjak) Szerintetek tartsam itthon magammal,vagy had menjen? :roll:

Tabli: Ha gondoljatok En nagyon szivesen megcsinalom majd a tablit (de ha akarjatok,akkor megvarhatjuk,mig mindenki tul van a 12.heti UH-n.)
Szerintem beleirhatnank nicknev,kiirt idopont,majd a szuletesi datum,korhaz,tesok..? :roll: Valakinek meg otlet?
Es akkor ha tudjuk a baba nemet akkor kiszinezem majd. :lol:

csok,Monica
Vendég
 


ja es a legfontosabb :oops:

Gratula mindekinek az UH-hoz!!! :D :D
Vendég
 


nekem nagyon tetszik a táblázat...majd szolj ha mehetnek az adatok.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!


Köszönöm a gratulációkat az UH-hoz!

Ma nagyon szaladgálós napom volt,holnap pihi....

Jó éjt Nektek!
Vendég
 


jó reggelt!

Valaki már csinált egy táblát anno. Csak azt kellene frissíteni az új adatokkal, nem?

Betty: az én orvosom is fokozottabban nyomon követte a kisfiam fejlődésést, mert előtte néhány hónappal az 5. hónap kellős közepén kellett megszülnöm a babámat magzatvízelfolyás miatt, de mivel az előző terhesség problémamentes véget ért :lol: , így most már ő is lazábban kezeli a dolgot. Úgyhogy én sem csinálok nagy ügyet belőle. Amúgy nekem is ugyanúgy fontos, hogy megbízható orvosom legyen, sajnos az ez előttire ez nem volt elmondható. Ez a területe az orvoslásnak szerintem fokozottan bizalmi alapokon nyugszik. És itt nem csak a kismamagondozásra, hanem az egyéb szűrővizsgálatokra és műtétekre gondolok. Ha ez a doki nem vált volna be, továbbra is keresgéltem volna. De így tökéletes a helyzet. :) Remélem így is marad.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Hú, Nita nekem is még a héten el kell mennem dokihoz EKG-ra beutalót kérni...de annyira nincs kedvem...! Aztán még a fogorvos is...jövő héten meg védőnő...

Tábla ötlet jó, de tényleg a régit kellene bővíteni, ne menjen már kárba a munkája annak, aki csinálta. Sorry, nem emlékszem ki volt :oops: de szépen fokozatosan fel lehet tölteni az új adatokkal, ahogy megyünk a 12 hetes UH-ra.

Szép napot Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Grat az uh-soknak. :)
A táblát én csináltam, de, ha valakinek több ötlete van és szeretné tovább csinálni akkor átadom. :) Egyébként gondoltam én is arra, ha majd elkezdenek kiderülni a nemek akkor szinezni kéne, meg a baba nevét odaírni. Mindegy csak ezért jöttem.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok kismamik :)
Pattogóbolha, nekem tökéletes ahogy csináltad a táblát, miért kellene másik :shock: . Gondolom amikor van rá időd, felteszed :) Ja, gratula a manócskához :D

Trixi
Neked is nagy gratula :) :D

Betty
Nem volt semmi jele annak, hogy 8 hetesen elvetéltél? Tényleg csak a 12.héten derült ki :?: Ja, egyébként a zöld teában nincs koffein:) És hányinegr ellen nekem a védőnő a banánt javasolta. Azt mondta nagyon hatásos, majd kipróbálom...

Gina
Megy a drukk a holnapi UH-ra, jelentkezz majd mindenképp, én is arra megyek, csak pénteken, és eléggé izgulok :roll:

Kuzsana
A lényeg hogy egy egészséges babó van :P

Tündér
Az szörnyű élmény lehetett anno :cry: Hogy fordulhat ez elő, ilyenről még nem is hallottam, hogy ennyivel hamarabb elfollyon a magzatvíz.. :?: Most biztos minden rendben lesz, ahogy írod is :!:

Screen, szerintem elmehetsz a területileg illetékes védőnőhöz akkor is ha nem oda vagy bejelentkezve..

Vcsibe
Hol van ez a Vatera? Engem is érdeklene :roll:

Pocok
Irígy, irígy :lol: (és persze gratula!!) Én is úgy szeretném ha ilyen klassz dolgokat láthatnék majd pénteken :oops:
Kkia
nem lehetett kellemes élmény. Hát mikor én voltam a volt MÁV-ban, ott sem volt túl sok pozitív élményem, a mosdóban még víz sem volt éppen, gondolhatjátok mi volt ott.. :(

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Móni28
Az UH-hoz neked is gratula :lol:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


sziasztok!!!!!!!!!
minden ok a manóval......53.2 mm-es!!!!!!
láttam kezét,lábát és az ujjait is!!!!!!!!!
a tarkóredője is ok.....1.9 mm
képet délután hozok!!!!!!!!!!
olyan boldog vagyok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Őzike: nem ,nem volt semmi jele annak, hogy már nem élt a kicsi-se vérzés,se görcsök se semmi. Persze akkor még nagyon tapasztalatlan voltam, nem is volt, aki tanácsot adjon s a terhesség jeleinek eltűnéséről sem vettem tudomást. Bár azt mondják a vetélés után még pár napig érzed magadon a terhességi jeleket,mert magas a hcg és csak lassan csökken az értéke. Szóval a 12-dik héten mentem kontrollra és az orvos csöndben nézte a monitort és keresgélt. Mondanom sem kell, nagyon megijedtem, s sejtettem hogy valami nincs rendben. Akkor mondta, hogy nem találja a szívhangot, de menjünk el egy jobb monitorra és ott hátha megtaláljuk. Persze mi nem találtunk semmit. Csak kínzás volt az egész. Akkor mentünk el a mostani dokimhoz és ő megmondta, hogy nincs már remény, megállt a baba a fejlődésben és jó ideje odabent van, úgyhogy másnap reggelre be is utalt a klinikára a műtőbe. Szörnyű élmény volt és nem akarom soha többé átélni ezt megint!! Szerencsére utána megszületett az én csodálatos kisfiam és halványulnak a rossz emlékek-már 5 éve annak.
Tündér:nagyon nagyon sajnálom ami akkor veled történt, Neked még szörnyűbb lehetett-bele sem merek gondolni!!! De az Isten téged is megajándékozott egy gyönyörű babával és lám jön a kistesó is!!! Kívánok minden jót a terhességedhez-legyen olyan probléma mentes mint az előző!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


betty most minden ok lesz!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: