Új privát üzeneted érkezett!

Akik utánunk kezdték a sulit,azoknak már az kell.De ez a Gyöngyösi Fősulira,gazdálkodási szakra vonatkozik. A forrás a suli szabályzata a diploma kézhezvételének szabályai vagy mi. Te is suliba jársz még? És Te is Gyöngyösre???? :shock:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle
anyukák, nagymamák szeretnek aggódni. Te ne tedd! Simán levizsgázol. Még mindig sokkal könnyebb, mint egy gyerekkel készülni rá. Bár nekem úgy is volt 1 vizsgám (Maja akkor 8 hós volt) és még élveztem is, hogy kicsit mással foglalkozhatok. Akkor aludt 2x másfél órát naponta, akkor készültem.
pumuklii
 
 


Na itt!
Apcim végül hazaért,átpasszolta a kollégának....Nagyon tetszett a szülőszoba,a gyerekágy stb.Láttam icipic babákat is!Az egyik márc.15én született,3900g-al de megmondom őszintén h nekem írtó picinek tűnt!!!!Vhogy nagyobbra emlékszem...bár tesómnak a 4,5 kilós babái :lol: Ahhoz vagyok szokva :lol:

Kitty!
Én nem vettem most szivacsot!!!Rákoson vettem a mikrogyöngy töltetet,szerintem azzal kevered :lol: De örülök h sikerült találni!Ja és h a telszámot is sikerült beírnod!

Zsüci!
Küldj egy privit az email címeddel,és akkor arra küldök meghívót!!

Mozza!
Csütörtöktől én is egyedül leszek...ha nem tok lemenni apcim után akkor egészen keddig :roll: Mondtam ha vasánapig nem leszek jobban akkor nem vonatozok 2,5 órát...mert a végén tényleg a vonaton szülök 8)

Vmit még akartam,de majd még visszanézek.
Megyek ledőlök kicsit!

annus11
 
 

 
 

Kutyafüle,
nem én nyelvtanár vagyok, csak most lemaradtam a friss infókkal az elmúlt pár hónapban, ami a felsőoktatási előírásokat illeti. Most csak a nyelvvizsgák változásait követem... És van több főikolás- egyetemista diákom.
vanni
 
 


Egyébként szeretnék suliba járni, csak fősikolaim van, és jó lenne az egyetemi is, csak mint kiderült, az nem ingyenes a GYED-en levő kismamáknak... pedig olyan jó lett volna...
vanni
 
 


Kutyafüle ne foglalkozz senkivel!Biztos aggódnak,de Te érzed hogy mennyit bírsz!!
Én is szemezgetek a káddal,már olyan régóta zuhizom.Csak nem tom hogy másznék ki belőle.
Panndi nem soká te is túlleszel rajta!
Vanni vicces lennél az üveges ajtónál :lol: A szomszéd tuti örülne!!
A fürdetés meg simán menni fog,az úgy alapból jön,érezni fogod mit hogyan kell!!!
Annus akkor csak jó lett a dolog vége!!!Párod már érzi mi az apai kötelessége!! :) Vicces lenne ha pont egy vasutas feleség szülne vonaton. :lol: De ha úgy érzed inkább pihizz!!
Esztó várlak a hírekkel!Hozz képeket is!
Nekem nagyon fáj a hátam,meg a két csuklóm.Gondolom azért mert sokat tartom a fejem vele.

Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ha ma már nem jönnék,szép álmokat mindenkinek!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


kutyafüle: nekem sokkal egyszerűbb volt tanulni egy éve, mikor még Zsófi kicsi volt. Összesen 14 vizsgát tettem le, mióta megvan, és mindezt kb fél év alatt, és mindegyik elsőre sikerült ;) Szóval nyugi, nekem terhesen nem nagyon megy a tanulás, de gyerek mellett más. Az első három hónapban Zsófi mellett sem tanultam, ez a dokim javaslata volt, de utána nekiálltam, és nem volt gond :)
Vendég
 


Vanni,
a szomszéd tutker örülne, ha egyszál semmiben megpillantana ott a tükörben ollóval a kezedben :lol: Nekem van egy pici kis kozmetikai tükröm, azt szoktam használni erre a célra, egész jól bevált :)

Esztó,
majd várjuk a 4d-s képeket, meg lőhetnél a séródról is egy fotót!

Mindenkinek jobbulást, aki görcsölget!!!

Nyelvvizsga
öcsém most másodéves a vendéglátóiparin, már nekik is két nyelvvizsga kell :?

Annus,
jól gondold meg a vonatozást, azért 2,5 óra zötykölődés már sztm sok. De Te érzed, mennyire bírod!Örülök, hogy jó volt a szülőszoba!! Reméljük, nem lesz mind a 4 foglalt, mikor mi megyünk :wink:

Kutyafüle,
egyetértek az előttem szólókkal - az édesanyák IMÁDNAK aggódni!! Nemsokára Te is megtudod... :) :)

emese1979
 
 


Hát én nem tudom.Az aggódáson belül is van értelmes és értelmetlen. Lehet némán és szerettetel is aggóni,úgy hogy nem borítjuk ki a másikat. Mindegy.Na most bekeményedtem rendesen. Mivel nincs segítségem,azért próbálok fél óra tanulás,negyedóra munka megosztással boldogulni.Közben hajat mostam,stb. És Stellát gondoltam majd leviszi Dani,ha hazaér.Szegény nem bírta,és nekiállt a folyosón.Még szerencse,hogy rajta volt a tüzelőbugyi,így nem ment neki. Én üvöltöttem,könyörögtem,hogy hagyja abba,vettem elő a láncot, hogy leviszem,a kukát és a fertőtlenítőt,hogy ha mégis összejön neki.Közben mezítlábra vettem a csizmát,pólóra a kabátot,és a lépcsőn futottam vele az utcára le.Na ez sok volt, úgyhogy begörcsölt a derekam és a hasam is. Itt bőgök most a gép előtt. Egyrészt az ijedtségtől,másrészt (ez tudom, hülyén hangzik)de sajnálom magam.Hogy b...ni tud a családom,de segíteni már nem. Dani is igazán csökkenthetné az edzések számát.Főleg ha ma sem kap fizut,én kiborítom a bilit, hogy próbáljon legalább ebben a másfél hétben segíteni nekem, mert egy hónapja könyörgöm egy kocsi belső takarításért pl. Mindegy,sajnálom, de már attól megkönnyebbültem, hogy kibőghettem magam nektek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok Mamik!

Látom tábli frisítés előtt vagyunk.Remélem nem maradtam le... :oops: De,mégis... :oops: Na,majd legközelebb! :D
Nekünk a köv vizsg. ápr.2-án lesz,védőnő:márc.24.

Ja,a blog-ba beírtam a tel számomat,bár apa azt mondta,hogy ír majd nektek :lol: ,ha mi bent leszünk.
Nagyon édesek a tesók a "nagyágyakban"!! :D

Anita!Apcitoknak jobulást! :)
Hétfőn újra taliztunk Csadrával a szülésfelkészítőn. :D
Sok hasznos infot kaptunk a szoptatással,babápolással,otthoni dolgokkal kapcsolatban.Egy védőnő,és gyerekorvosnő tartotta.
Bár azt gondolom,hogy kórház-kórház között vannak különbségek,nem minden véleményükkel értettem egyet.
Kedveseinknek nem tetszik,hogy a szülést követő naptól csak üvegen kersztül nézhetik a babát. :( Férjecském komolyan eljátszott a VIP szoba lehetőségével. :? De mondtam,próbáljunk más lehetőséget találni,majd a dokinál azért rákérdezek.

Ma újra vásároltunk kicsit,vettünk kádat,kifogókat,és zenélő-forgót a kiságyba,valamint a plüst,amit a babkocsiba-hordpzóra lehet tenni.Nekem köntöst és hálóingeket.
Már csak a matrac van hátra,a légzésfigyelőt kell elhoznunk.

Apropó valaki tud olyan helyet,ahol méretre vágnak kókuszt,és nem kerül a duplájába?Láttam pár helyen 6-7 000-ért de ahol a
méretrevágás is van ott azonnal 11-12 ezer. :? :(

Panndi!kitartást az államvizsgáig!!Tuti sikerülni fog! :D

Csupaszítás:Eddig én is a kicsi kozmetikai tükröt használtam,de azt hiszem beavatom apát,hogy az utolsó időkben már gyakorlottabb legyen. :D

Akkor próbálok ma aludni,tegnap éjjel egyig nem tudtam a savtól .Nem tudom ülve hogyan lehetne,nekem nem megy..
Csak járkáltam a lakásban. :(

Jó éjt!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Na gyorsan, mert mindjárt Született feleségek. :lol:

Voltam a dokinál, mondtam neki, hogy mostanában keményedek, fájdogálok. Azt mondta, hogy igyak vörösbort. Mondom utálom. Azt mondta, hogy akkor bármit amiben alkohol van. Maradtunk a 3 szem konyakosmeggynél. :) A baba vastagbél tágulására meg azt mondta, hogy (elkezdődtek a feleségek) ha megszületett újra említsem meg neki, és akkor ír egy papírt a gyerekorvosnak és el kell vinni ultrahangra. 3 hét múlva, április 7-én kell mennem megint. Annus majd írd be légyszi. Ja és köszi, hogy beírtad a tel.számom. Én nem bírtam bebénázni. :D

He-he ez a borotválás dolog jó móka. Én gyantáztatok a kozmetikussal, de a maradékot le szoktam szedni géppel. Hát most, hogy nem látok semmit, félig levágtam egy szemölcsöt magamról, és belevágtam a császáros hegembe. Mindenhol véreztem. A doki meg is kérdezte, hogy mi történt magával? :? :oops:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Megjöttünk.
teljesen odavagyok Álmostól :) aludt, nem nagyon tudtuk aktiválni, de egyszer mosolygott.
1840gr-ra tippelték.
Emese, csatolok a sérómról is, de nem lett túl jó a kép. talán nem is baj :) (melirozva lett és vágva, most már nem nézek ki úgy mint egy vizi hulla)

Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó! Álmos tündéri édes pofa! Gyönyörű arcocskája van! Anyukájára pedig büszke lehet, mert ő is nagyon csini. Szupi a hajad. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszi Reny :)
mást se csinálok csak bámulom a képeit :) beleszerelmesedtem :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Huhh, végigolvastam... :)

Tökre nem emlékszem semmire kb...

Esztó! Szép a kisfiad! Meg te magad is! :)

Reny, de ugye minden rendben?

Kutyafüle! Grat. a vizsgához!!! És hajrá a továbbiakhoz! Sajnálom a családi hozzáállást, de végső soron neked kell végigcsinálni, nem nekik... :wink: Drukkolunk!

Mozza, m itt annyira szeretnénk rólad kismama képsorozatot nézni! Te már lemondtál róla? Sajna, hogy elment a párod, s nem mehetsz vele... De hamar hazajön, és majd legközelebb már 3asban repültök vhova! :) Király lesz!

Anita! Örülök, hogy ti nem betegedtetek meg Grétivel, eddig mi is megúsztuk Samuval. Remélem, így is marad!

Ja, nem szólok én le semmilyen színes falat, nekem is tetszenek az ilyesmik! :)

Fabri! Neked kívánok alvós jó éjszakát! :wink:

AnnuS! Örülök, hogy végülis összejött a szül.szoba látogatás! Az is jó, hogy tetszett! És, igen, azok a babók nagyon picik!!!! Épp vasárnap láttam Dávid-babát (Samu keresztszülei kisfia). Ma 4 hetes, de olyan roppant pici, hogy teljesen meglepődtem. Pedig nem pici amúgy... Attól félek, egy ekkora gyerek kb. ki fog repülni a kezemből, ha megemelem... :)

A sétálás jó lehetett! :)

Fürdő. Dávid mamája is meleg fürdőbe szállt a jóslófájásokkor. Ez ugyanis tényleg úgy van, hogy 2 kimenetele lehet a dolognak: elmúlik, vagy szülés lesz belőle. De sztem egy 38 hetes terhességnél már nem kell attól félni, hogy most túl korán jön a baba... Szóval ha akkor jóslófájásai vannak az embernek, azt sztem jobb elmulasztani v. szülési fájásokká konvertálni a fürdővel... De lehet, nincs is igazam... Csak ezt tanácsolta védőnénim Katának. :)

Nálunk a kórházba szükséges szőrtelenítést Apa csinálta. Nagyon tetszett neki... :oops: :lol:

Az én dokim normál esetben nem "tiltja" az együttlétet, csak szülés után 1 darabig. Azért ha nem jó már, azt az ember érzi, és nem csinálja... :roll:

Na, fogalmam sincs, mit akartam még...

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


Dóri! Hát remélem, hogy minden rendben. Az orvos nem tűnt túl aggodalmasnak, de azt mondta, hogy ha találnak valamit, azt születés után ki kell vizsgálni. Nagyon remélem, hogy addigra minden ok lesz. Csak pozitívan merek hozzáállni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Most eszembe jutott, hogy erre gondoltál Dóri? A vastagél problémára? Vagy arra, hogy én össze-vissza kaszaboltam magam? Mert ha az ut

Kép
Kép
g_reny
 
 


izé, véletlen elküldtem. Bocs. :oops:

Szóval ha a mészárlásomra :) gondoltál, azzal minden rendben. Nem ejtettem mély sebeket magamon. :D Kicsit szerencsétlenke vagyok.

Na szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ez vicces. Én vagyok az első és az utolsó is! :D

JÓ REGGELT KISMAMIK!!!

Süt a napocska! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!
Már jobb a kedvem,csak a hasam fájdogál még a tegnapi akciótól. Tegnap este kedves férjuram átértelmezte a kompromisszum fogalmát. :lol: Eddig ugyanis az volt a kompromisszumunk, hogy bár megbeszéltük, hogy heti 3 edzés+meccs(amibe egyébként az edző is belement), ehhez képest következetesen 4 edzésekre járt el.Én közöltem vele, hogy döntse el, hogy pénteken vagy ma nem megy, mert segít itthon. És ebben a hátralévő másfél hétben segít. Nem érdekel az edzés, mert két havi fizujukkal lógnak nekik. És amíg nem keresetforrás, hanem hobby,addig nem tűröm, hogy a családja elé helyezze. Hű,csak nézett tág pupillákkal. :lol: Pedig nem kiabáltam vagy veszekedtem, csak higgadtan közöltem a tényállást. Tudjátok az a rossz, hogy már a házassággal mi ezt együtt vállaltuk. Én elfogadom, hogy ő kézilabdázik,és ez kötelezettségekkel jár, ő elfogadja, hogy én még tanulok, és vizsgaidőszakban segít a házimunkával és Stellával. Én amúgy sem vagyok egy okos emberke, amit más gyorsan megtanul,ahhoz nekem kétszer annyi idő kell. Ráadásul a terhességgel még fizikailag és szellemileg is épültem lefelé kicsit. Szóval most fokozottan kellene, hogy magától, teljes vállszélességgel segítsen és támogasson. Mivel ezellen ép eszű ember nem tud ellenérvet,így remélem a hátralévő kicsi időben nem kell begolyóznom,és még egy ilyen lépcsőnfutást rendeznem. Na bocsi, megint hosszú voltam. :cry: :cry: :cry: Megyek, szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! Ne idegeskedj, Apa meg igenis segítsen neked!


Áprilisiaknál újabb baba várható!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na szép jó reggelt!
Hát tegnap már nem tudtam jönni,én estére mostanában szarul vagyok.Keményedtem is...stb.

Reny!
Ez azért jó hír!Remélem nekem is vörösbort ír fel a doki!Már a múltkor is akartam venni,de ugye pont nem volt a boltban az amit én szeretek...hazafelé állítom veszek 1et!Majd mondják a boltban h iszákos a kismama 8)

Eszter!

Csodaszép a kisfiad!!!Olyan cuki képet vág!!!És a te hajad is jó lett nagyon!!!!Nem tom én mikor jutok el odáig :roll:

Szörtelenítés:
én borotválom a lábam,szóval az még megy emlékezetből is!Bár vhova már nehezen férek...lehet lassan apcimra kerül a sor!Ami meg az intim részt illeti,én sose szörtelenítek arra.Pontosabban géppel szoktam 3mmse levágni,most már nem férek hozzá a hasamtól,szóval ezt már apcim csinálja.Tegnap mondták is h borotválni kell mindenképp,otthon el lehet végezni de odabenn is megcsinálják se perc alatt.Szerintem én szakavatott kezekre bízom magam!Nem szerencsétlenkedünk vele itthon :wink:

Emese!
Mindenképp lesz szabad szülőszoba!A vajúdóban nincs szülés!!!Szóval ezen ne is aggódj :wink:

Szülőszoba:
amúgy tényleg kulturált hely az egész.Meg is lepődtem!Egyszerű meg minden,de mikor bementünk akkor első gondolatom h na ennél jobb helyen nem is szülhetnék!Nem akar rádszakadni a fal,a plafon,nem foszlik avakolat,nincs penészedés,tiszta minden.Függöny is van,tiszta azi s!!!Be van kamerázva a folyosó ahol sétálgatni lehet vajúdás közben,va csengő is minden oszlopon ha vki rosszul lenne stb.És minden szülőszobában ott vannak a műszerek!Ahogy néztem nem múltszázadból valóak,ez is megnyugtató!A szülőágy se egy rosdás vasdarab!Ezerféle képpen lehet állítani stb.
A vajúdó is jó nagy,kényelmesen elfér a 6 ember+ ugye a papák is!
Maga a gyerekágyas szoba(legalábbis ahol benn voltunk)is kulturált!Nincs lepukkanva!A mosdó se!A szomszéd szobát épp festették,szóval azt hiszem ezeket épp most újították!Remélem mindet 8) Ja és minden szobában van külön mosdó részleg,tök új csempe meg minden!
VIP szoba:na az nekem csalódás volt.Amúgy se akartam oda menni.Írtó pici lyuk...2 szobára van 1 fürdő,de az majdnem nagyobb mint maga a szoba!Tényleg csak 1 ágy fér be,egy kis hűtő és ennyi!Én ott megőrülnék!!!!A napi 10ezeről nem is beszélve :wink: Amúgy az állapota annak is príma!


Megnéztük azt is ahova le lehet edni a babákat ha az ember picit pihenne!Ott volt 2 baba is aki épp kékfény alatt feküdt!Apcim olyan sokáig nézte őket,azt hittem el se akar jönni onnan!Tetszett neki a disco fény :lol: :lol: Ja és a látogatás közben megint elhangzott pár hasznos dolog is.Amit előadáson már hallottunk,de így apcim is hallhatta!Pl h mikor kell elindulni a kórházba,hol lesz neki hely a szülőágy mellett stb.Mert én mondogattam neki ezeket,de azt hiszem most kezdi felfogni igazán :roll: :lol:

Ja még egy!Aztán dugulok!Csak gondoltam megosztomezeket veletek,hátha mást is érdekel :lol:
Szóval itt is a babát csak üvegfalon lehet megnézni!Én nem tartom ezt drasztikusnak!Ugyanis itt nem egy pici ablak van ahol meg lehet nézni 2 percre!Hanem az egész fal,ami elválasztja a folyosót az előtértől üveg!!!Azért ezek a pici babák sokszor alszanak.Apcim pl csak munka után fog jönni,nem is biztos h épp fenn lesz a baba.Így megfogni úgyse tudná!Szóval csak annyi h van közöttük egy üveg,de úgyan úgy gyönyörködhet benne!Azt a 3 napot meg kibírja :wink: Szülés utá úgyis 2 órán át együt leszünk,majd akkor babusgatja picit,szerintem nekem lesz nagyobb gondom is akkor 8)

Na és már csak egy dolog!
Mondta a szülésznő aki végigvezetett hogy vannak apukák akik odakinn ülnek le,nem akarnak bejönni!Erre az én uram odasugta h ő tuti nem fog ott ülni,mert begolyózna!Ő jön be velem :lol: :lol: Aztán mondta a csaj h van hogy az anyuka küldi ki egy idő után az apukát,erre az én uram hogy akkor majd kapok egy taslit mert h ő nem megy sehova :lol: :lol:

Na látszik h jobban avgyok,mert teleírtam az oldalt :oops: :oops:

annus11
 
 


Sziasztok!

Itt is süt! :))

Tegnap ritka sz...l voltam. Ahogy hazajött Apci a gyerekekkel, este 7h-kor felmentem, hogy ledőlök egy kicsit, erre elaludtam, és ma reggel 7h-kor ébredtem. :oops:
Viszont sokkal jobb passzban vagyok! :)
Ki is használom a lehetőséget, és dolgozom egy kicsit. Muszáj!

Bénázás: Egyáltalán nem volt az előző 3 terhességnél. A mostaninál eddig: 1 db vasalódeszka-huzat, 2 db poló (szétégetve -persze a 2 kedvenc...), 2 db bögre, 1 db tányér. Autó: sárhányó meghúzása, jobb oldali visszapillantótükör. (Totál kiakadtam magamtól! Évi 50ezret vezetek, de ilyen hülyeségeket soha nem csináltam!!!) AZtán rendszeresen felteszek főni v.mit, majd kimegy a fejemből... Égve hagyom a villanykapcsolókat... Elfelejtek elmenni megbeszélésekre -pedig már 3 helyre felírom...
Ja, és midez irtóra idegesít, mikor utólag rájövök!!!!
:twisted: :evil:
Néha már piszkosul koncentrálok arra, hogy nehogy megint v.mit elszúrjak!... :oops:

Fabry!

Kókusz méretre:

V.melyik csak bejön... :)

kókuszmatrac egyedi méretre vágva 11000.-, Vecsésen a Kati Bababoltban-


http://www.valortex.hu/kapcsolat
-most -20% gyermek kókusz matracokra!


http://www.matrac.hu/main.php?page=boltjaink

Ferenczné Pusztai Ágnes
Cím: 1088 Budapest, Baross u. 3. Telefon: 337-6649 Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-18

www.bio-textima.hu

http://www.gyormosonsopron.e-netro.hu/c ... ls=ceginfo

http://babyfun.axiomarket.hu/item/bebi- ... aranciaval

http://babaholmiolcson.hu/
www.minimano.hu

http://kekpanda.hu/product.php?bid=NOV001&begin=0

Sok sikert! :) Ha megtaláltad a legkedvezőbbet, megírhatnád nekünk is... ;)

Kép
szkitty
 
 


Kutyafüle! Ahogy olvastam, megoldottad magadtól :) Pont ezt akartam írni Neked. Hogy igenis ülj le Danival, és próbáld megértetni Vele, hogy már nem csak Ő van... Vannak pasik, akik ezt gyorsan felfogják -ilyne szempontból piszok mázlim van-, de vannak -mint a barátnőmné -aki csak a fia születése után döbbent rá... Te meg ne futkoss a lépcsőn, mert elesel!

Annus! Szerintem, ha minden ok, nyugodtan vonatozzál. De ezt Te érzed. Én -a régi szép időben -még szülés előtt egy nappal futottam az IC után a Keletiben, mert lekéstem volna a szigorlatot... Most már nem tudnék. Öregszem... (Vagy ahogy Anyum mondaná, végre kezd benőni a fejem lágya... :oops: )

Na eldugulok. DOLGOZNOM KELL!! Csak baromira nincs kedvem hozzá!!!... Szép napot Nektek! :)

Kép
szkitty
 
 


Na igen,a vonatozás....Ha ICvel mennék akkor nem is lenne gond.De a "hatalmas" Karcag cityben nem áll meg,így csak gyorssal tudok menni!Ami írtóra ráz...hiába első osztály :roll: Aztán a másik problémám a pisilés...Mert vonaton csak úgy lehet h megpróbálod eltaálni azt a szutykot amit wc csészének neveznek.Na most ekkora pocakkal egyensúlyozni,kapszkodni megint csak "veszélyes"küldetés :lol: De ha jól leszek,nem lesz front se akkor megyek!Igaz odafelé egyedül kell...remélem h vissza már apcimmal jövök!Kedden még mennni akarok a felkészítőre!De ha addig nem készülne el,akkor ő nem jön....

annus11
 
 


Jó reggelt,

köszönjük a dicséreteket :)

Kutyafüle,
jól tetted, hogy higgadtan elmondtad a párodnak amit gondolsz, csak tényleg ne idegeskedj!
take it easy :)

Annus,
örülök, hogy jobban vagy.
Sztem ettől a fronttól most mindenki szarabbul van. Tegnap én is nagyon görcsöltem.

Ki vesz szülés utánra hasleszorítót? (bocs,ha már írtátok, nem emléxem :oops: )

Kitty,
megkérdezhetem mit dolgozol, hogy ennyit vezetsz?
tegnap én is vezettem picit (20km-t :) ) most jobban esett mint múltkor, de azért a pocakom már zavar. Téged nem?

Szőrtelenítés,
hááát én is kűzdök vele. Meg a lábujjaimmal is, tegnap pl az volt soron, mit nem mondjak, jól kifáradtam :)

Olvastam én is az áprilisiakat, nem semmi :)
nemsokára mi következünk :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Kitty! Akkor jó nagyot aludtál! :wink: Egészségedre!

Remélem, a mai nap mindenkinél jó lesz!

Örülök, Kutyafüle, hogy beszéltetek Danival! Remélem, megváltozik a helyzet! Te meg vigyázz rátok!

Üdv!
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Reny,
biztos minden okés lesz majd a picúrral, meg azért ezek az uh-k sem 100%-osak.

Esztó,
Álmos nagyon szép, Te is nagyon csini vagy! a felsőd meg nagyon tetszik :)

Kutyafüle,
örülök h jobb a kedved! Egy dolgot ne felejts azért, a hormonok dolgoznak rendesen, lehet, sok esetben hozzájárul az is ahhoz, hogy kicsit másképp látod a dolgokat, vagy máshogy reagálsz rájuk!

emese1979
 
 


Na mire elküldtem, jött egy csomó új hozzászólás:

Vörösbor
nemcsak keményedés ellen jó, de a vérnek is jót tesz :)
Napi 1 dl belefér!

Annus,
a keményedést sajnálom, jól gondolt meg a vonatozást!
A szülőszobáról stb. köszi az infókat, a VIP szoba nálunk sem jött számításba, de látom, nem sokat vesztünk vele :) Azért a pénzért inkább megvesszük a babakocsit :shock: :D
Szerintem is azt a 3 napot üvegfalon át is kibírja mindenki :) Meg gondolom a baba is piheni ki a fáradalmait. mikor öcsém született, akkor még üvegfalon keresztül sem láthattuk őt, egy fekete-fehér tv-n mentek egymás után a képek a babákról :roll:

Szkitty,
itt is süt :)
Meddig tervezed még a melót! Basszus azért nagyon jól nyomod, otthon még a 3 gyermeketek is, nem vagy semmi! :lol:

Dóri,
hogy van a férjed?
Esztó, én jövőhétre ütemezem be vmikor a lábujjmázolást :) Szerencsére, a lábujjkörmeim jól tartják a lakkot, 2 hétig simán :)

Anita,
férjednek boldog névnapot!

emese1979
 
 


Szép napot mindenkinek!
Most jöttem a védőnénitől, aki megdícsért, hogy szép szolíd a súlygyarapodásom :shock: Ezt a jelenlegi 11 kg-ra mondta...
Kaptam tőle is egy babakelengye listát. Bescannelem és átküldöm Annusnak. (most már lesz bőven lista...)

Esztó
Tündériek a fotók, nagyon szép a kisfiad :)

Kutyafüle
Gratula, így kell ezt csinálni, időnként helyre kell tenni a dolgokat, nem magunkban emésztgetni :wink:

Annus
Tök jó, hogy elégedett vagy a szülőszobával. Nekem az alapítványiról hasonló benyomásom volt, mint neked a VIP-ről. Mondjuk ezek azért tágasabbak, de engem spec. megrémített, hogy teljesen egyedül lennék. Én számítok a tapasztaltabb szobatársakra, ezért nem hiszem, hogy igényelni fogom. Mondjuk az csábító, hogy a párocskám ott lehetne szinte egész nap, na de ki fogjuk bírni azt a rövid időt, otthon meg úgyis miénk a pálya
:lol:

Emese
A relaxra ugyan nem reagált senki, de ha van kedved, felőlem megnézhetjük vmikor.

A hormonok... na jah, tombolnak bennem is rendesen. Időnként totál szentimentális vagyok, már néha ijesztő. A védőnőnél is volt egy kisbabu, aki nagyon sírt. Erre én? Naná, hogy majdnem elbőgtem magam, úgy kellett koncentrálnom, hogy ne nézzen mindenki hülyének. :roll:

KépKép
novygirl
 
 


Sziasztok lányok!

Itt a tavasz! Ma is tök jó volt a relax, főleg, hogy volt 3 kismami, akik már szültek, és elmesélték, hogy milyen volt, és tök jó volt! Szóval Emese, Novygirl, gyertek nyugodtan! Mi Tinuval és Zsücivel megyünk jövő héten is! Szerda reggel 3/4 9-kor van a tali a 7-es busz megállójánál a kórházi sorompónál.

Lányok, én még mindig tartom a +6 kg-ot, és úgy örülök neki. Nekem olyan kevés testsúllyal kapcsolatos sikerélményem volt az életben, és olyan jó, hogy legalább most sikerül (bár kicsit későn) a témát féken tartani... Bár még van 9 hét, szóval az alatt még bármi lehet.

Anita! Mindenképp majd küldök képet a szobáról, de most még csak ki van festve, a bútorok meg dobozokban behányva a közepére... :oops:

Lányok, szégyen-nem szégyen én a magam részéről szőrös lábbal élek. Mondjuk alkatilag szerencse, hogy csak pár gyenge szőke szál van, szóval nincs dzsungel, de ez van. Én befejeztem a kínzást, főleg miután én is kivágtam egy darabot a bokámból...

Annus, basszus, nem kaptam meg a bolgmeghívót, és aztán el is felejtettem az egészet azzal a felkiáltással, hogy úgysincs rá időm. Bocsi. :oops: Elküldenéd mégegyszer...??

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi!
Akkor elküldöm megint!Ha nem kapnád meg akkor megnézzük,lehet h elírtam az email címet stb.

Holnapra bejelentkeztem a fodrászhoz...vhogy csak futja még rá!De h én 2 órát tuti ott ülök...utánam mega szomszéd is jön,közben vigyázok a gyerekre :lol: De majd jövök reggel meg délután 8)

annus11
 
 


Sziasztok Mamik!

Itt is süt a nap. :D Lassan bemegyek kicsit dolgozni.
Reggel keltem,átszaladtam a plazaba,és utána kidőltem egy órácskára.Olyan jól esett.

Reni!Ne aggódj azért a Pici miatt,bizti minden rendben lesz!Rendes a dokidtól,hogy szülés utánra is gondol... :)
Azért ne vagdosd össze magad! :D Bár néha velem is előfordul...

Eszter!Nagyon csini kismami vagy,és Álmos csuda édes!
Milyen kis husis arcocskája van már! :D

Dóri!Köszi,sikerült...jól aludtam. :D

Kitty! Nagyon köszi az oldal címeket,délután apa átfutja,és ha találunk jót,akkor mindenképpen megosztom veletek!

Annus!A Margitban is teljes üvegfal,azaz folyosós dupla ajtó van. :)
Amikor megnéztük a honlapján a vip szobát,hát...azért én sem adnék napi 10-est,a többihez képest.
Mi nem néztük meg az osztályt,de a szülésfelkészítőn a vajudót,
és szülőszobákat igen.Ugye a Margit két éve zárt be,utána újították a nőgyógyászat-szülészet részlegét.Sztem az egész korrekt. :D
Keményedéssel vigyázz,akkor inkább ne vonatozz,
hátha Izának nem tetszene!!! :D

novygirl! Tök jó,hogy megdícsért a védőnénid!
Milyen magas vagy?Ha nem gond,hogy érdeklődöm.Én 10-et híztam,de csak 160 magas vagyok.. :oops: Én már sokallom,de hát nem szeretnék kipottyani a KISBÁLNÁK klubjából! :lol: :lol:

Hanna,ma reggel olyan focizott a hasamban,hogy ennyire még nem dukta kis a kis lábát.Nagyon cukor volt,ha megsimizem,akkor teljesen ellazítja a kis csúcsokat.

Szép napot nektek és babáitoknak!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Látom megin a hízás a téma...én mindig csak +3 nál tartok :roll: Mindenki azt mondja h örüljek...de amúgy ez bajt is jelenthet,h nem gyarapszik rendesen a baba!De szerencsére ez eddig nem állt fenn!Meg a pocakom az nő,mostanság elég lenn van....remélem ez nem jelent semmit :lol: Ma a szomszédnak is feltűnt,szóval nem csak én képzelődöm!De szerintem most más pózban van Iza és azért!
Fél 3 kor doki!!!!!Jaj de izgulok!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!!

Megjöttem.Tegnap már nem volt se kedvem se erőm a gép elött csücsülni,így elmentem hajcsizni.
A festők este későn mentek el.Azt hiszem kész a glettelés,már csak csiszolni kell és mehet rá a szín.Már alig várom.
Örülök,hogy ma mindenki jóbban van. Nekem is volt az este egy gyenge görcsölgetésem be is ijjedtem rendesen.Tényleg jó rá egy pohárka bor?
Bundásodásomat már csak apci tudja megakadályozni,csak ott kezdődik a probléma mikor az intim részhez ér.Ugyanis mi elvagyunk tiltva a kamatytól.Nem azt mondom,hogy nem teszek meg mindent,hogy neki jó legyen de azért a látványa igen csak lázba hozza.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Ja nálunk a szoptatós melltartóra azt mondta apcim h olyan fétises :lol: (bizti nem így kell írni) De elég jól viseli a megvonást...vagyis ő csinálja magának....beijedt h Iza visszarug 8) :lol:

annus11
 
 


Sziasztok lányok!

Sétáltam mindenki helyett, aki megbízott ezzel! :lol: És ma is, mert megint napsüti van!

Eszter, nagggyon jók a képek!

Ja és apa is elutazott ma dolgozni péntekig -mi van ezekkel, mindenki lelép? :lol: És írtam nektek, hogy eddig nem viselt meg különösebben a dolog... Erre tegnap este elkezdte, hogy már előre hiányzunk neki. Na, majdnem sírtam... :?
De elhatároztam, hogy azt azért mégsem... :lol:
Ma meglátogatom az apukámat, meg elmegyek valami boltokba. Tesómnak pénteken lesz a névnapja, a páromnak pedig vasárnap a szülinapja. Gondolkodom a meglepetéseken. 8)

Szőrtelenítés: képzeljétek, amióta Marci a pocakomban van, alig növekszik a szőröm. Legalábbis sokkal-sokkal lassabban. Na de ezt nem bánjuk nagyon! A múltkor pedig lábköröm pingálásnál összelakkoztam a lepedőt a hálószobában! Kicsit nem fértem a pocakomtól...

Most pedig megyek ebédelni! Mondanom sem kell: ma is gyümölcslevest eszek... :lol:

Jó étvágyat mindenkinek!

Kép

Kép
adraci
 
 


Fabri,
Persze, hogy nem gond. 176 cm magas vagyok. Én is sokallom egy kicsit a súlyomat, de ha a védőnéni mondja, hogy oké, neki elhiszem :lol:
Mondjuk én inkább attól tartok, hogy mennyi jön még a végéig...

Szofi,
Köszi, akkor megdumcsizzuk Emesével.

Annus,
A fodrászhoz kitartást! Én hétfőn voltam, kicsit több mint 2 órát kellett ülnöm, és baromira megviselt. Az utolsó 20 perc gyötrelmes volt, annyira fájt az epém, már azon voltam, hogy szólok, hagyja úgy, ahogy van, mert nem bírok tovább ücsörögni. Na, azért kibírtam valahogy. A hátközépig érő hajamból válligérőt csináltattam, gondolván úgy sem mostanában jutok el ismét.

KépKép
novygirl
 
 


Novygirl!
Szerencsére nekem a fodrász 2 háznyira van!Szóval ha nagyon gáz akkor hazajövök :lol: Max vágatni lemegyek másnap :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!!

Hát nálunk nem süt a nap!Itt rettenetes az idő. :( Reggel még csak nagyon hideg volt,most meg fúj a szél,meg szinte sötét lett.Lehet hó fog esni? :shock:
Esztó Álmos nagyon szép fiú.Grétinek is tetszik. :) A hajad szupi lett,csini vagy abban a blúzban!!
Kutyafüle sajnálom a kutyás akciót.Örülök hogy sikerült Danival beszélni és megoldódik minden.
Reny örülök hogy minden rendben veletek.
Kitty örülök hogy jobb kedved van.Jó munkát.
Mesi Apa köszöni a köszöntést!
Nekünk elég zűrös éjszakánk volt.Grétike keservesen sírt fél 3 körül,rosszat álmodott.Átjött közénk és fenn volt vagy fél 5-ig.
Ma már volt anyum,nagypapám.Meg reggel Grétit az apja kivitte a vásárba.Bár nem volt nagy,össz vagy 10 árus,de Grétiinek tetszett.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Fabri,
Ákoskám is a múlt héten kezdett ilyen komolyan nyomulni, írtam is, hogy meg tudtam fogni a talpacskáját. Annyira imádom, amikor ezt csinálja, meg tudnám zabálni :D
Gondolom ezzel te is így vagy.

KépKép
novygirl
 
 


Sziasztok!

Megjötttem az Uh-ról: beírom az adatokat kicsi lányomról:

Fejvégű fekvésben van, lepény a mellső falon tapad.
A magzatvíz mennyisége az átlagnál kevesebb (remélem ez nem lesz gond, bár szerintem túl keveset ittam eddig ma kb fél l vizet:( )
BPD: 82 mm (74-88)
AC= 262mm, FL= 59 mm, OFD=98mm
Súlybecslés: 1773g
A számítottnak megfelelő terhességi kor (33.hét 0nap)

Kontrollvizsgálat: ápr. 22.

Anita megnézettem a méhnyakat és méhszájat is Uh-val, simával és hüvelyivel is. Dokim szerint a normál méret: 43mm, nekem most 34mm (ez manuális vizsgálattal 2,5 cm-t jelent) zárva van minden szóval az ugrálásról vagyok letiltva :)

Dokim újra a magne B6-ot erölteti 3x2-őt, még jó, hogy férjem hétfőn vett 50 db-os magnerotot.

Bejelentkeztem nst-re is: 34-35. hét Tiszaújvárosban. 36. héttől (ápr. 8) Miskolc, tök jó masszázs bőrfotelben kell majd ücsörögni 20 percet :)

Szőrtelenítés: mindent borotválok, intimrészt: férjem borotválja a borotvája pajeszvágójával :)

sex az nincs

keményedés hétfő óta elvétve akad, derékfájás egyáltalán nincs, szóval minden okés :)

kg: én 7 kg-nál tartok:)

Esztó gyönyörűséges a kicsikéd:)

novygirl, nekem jót tett hétfőn, hogy kiveszekedtem magam a férjemmel, aztán sírtam egy jót:)

Szép napot!

Ildi

annus drukk a dokihoz:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hú ma töltöttem a 32 hetet!Ezt az 56 napot már fél lábbal is kibírom :D
Mától írnom kell a magzatmozgásokat is.
Annus minden ok lesz a dokinál!Gondolok rád!!
Adraci jó étvágyat!Milyen meglepiket csinálsz???
Én 156cm vok és 110 kg-ot híztam :oops: De ez inkább a pocimon látszik,meg anyum szerint kicsit az arcomon.Férjem szerint hátulról olyan vok mint a tazmániaiördög.Széle nagy hát és csípő,kicsi fenék. :lol: :roll:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


lányok most nézem 5 hét alatt kicsim megduplázta a súlyát
28 héten: 837g, most 33. héten: 1773g:), csak növöget a drága:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


anita durva a 110 kg-os hízásod:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Üdv!

Megjöttünk uh-ról.Picúrka nagyon jól van.Aludt a lelkem :)
BPD:84 OFD:103 ABD:93 HC:287 AC:293


Aztán még van pár érték de azt nem bírom kisakkozni mi lehet :?

Szóval minden oké, megfelelően növekedünk.
Annus,
én is csak 5 kilót szedtem fel eddig.Ma meg is kérdezte a doki hogy hány hetes terhes vagyok mondom 32, erre nézett egyet.

Kutyafüle,
értem is mindíg aggódnak, de nekem nem muszájból kell mennem hanem mert imádok túrázni meg sétálni és nem bírok megülni a seggemen :lol:

Eszter,
Álmos nagyon édes.

Na majd még próbálok visszaolvasni mindent addig is megyek eszegetek valamit.

KépKép
harhaj
 
 


a 110 kg-t é is megmosolyogtam :lol: :lol:

Edua!
Én is hüledeztem a múltkor!Iza is most dublázta a súlyát nem olyan rég!Hihetetlne!!!

annus11
 
 


Annus,
Átküldtem a megadott címre.

Edua,
Próbáltam már én is veszekedni a férjemmel, de nem hagyja magát :lol: Valahogy hihetetlenül türelmes mostanság velem, nem hajlandó konfrontálódni. Pedig lehet, hogy jót tenne nekem is :wink:

KépKép
novygirl
 
 


Anita,
huu 110kg? :lol: :lol: :lol: múltkor még olyan kis vékony voltál :)

Köszi mindenkinek a dicséreteket :) az uh-n látszanak a hurkák a csuklóján Álmosnak, tényleg jó húsban van :)

Harhaj, Édua
Gábornak és Larának is jó méretei vannak.
Harhaj,
milyen értéket nem tudsz megfejteni? hátha tudunk segíteni.

Hízás:
én eddig 7kg-nál tartok. ez látszik is a malac fejemen.

Annus,
majd dobj fotót a hajadról :) kell a lelkünknek ennyi szerintem. én is húztam a fogamat hogy sokba kerül, de múszáj volt már :)

Szofi,
várjuk a képeket :)

Fabri,
meddig dolgozol még? (bocs, ha már irtad)

rámjött a takarítási láz. itt "pörgök".
itt nagyon szépen süt a nap, de kimenni nem bírok, annyira fúj a szél hogy kapaszkodnom kell :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: