Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, köszönöm a dicsiket a frizurámra:)

Incike, szuper, hogy jó híreket kaptál a szívuh-n! :) Aranyszerszám:) Ezt így még nem hallottam:)

Anika, azt nem írtam, hogy a amgnezium citrici-nek elég rossz íze van, és nehezen csúszik le, hatalmas, és jobban féj tőle a gyomrod, ne vegyél sokat elsőre belőle... Én végülis azt is szedem, meg a Béres Magne B6-ot, ami 250mg-os, Annak nem tudom az árát, de jó, és sokkal több mg van benne, mint a Magne B6-osban.

Annus én is beírtam a telszámot, de ugyanoda, mint Csorna,, akor én is rossz helyre írtam? Jó dolog látni a szülőszobát.. talán mert látod, hova kerülsz majd:)
Csak nem fordul vissza már Iza, nem szoktak olyat a babák, nem igaz? (Mármint ha a 30 hét után befordulnak....

Reni,
én is kíváncsi vagyok mit mond a dokid...

Kutyafüle, gratulálopk a vizsgához!


Adriaci,
A spórolós kismamákat egy réteg nem szereti: a kereskedők. :) Egyébként vannak rá jobb szavak: megfontolt, okos, (de időmilliomos is:))

Szofi, én sem értettem ezt a meleg fürdő dolgot... de talán akkor éehet ezzel kisárletezgetni, ha már kibújhat nyugodtan az a baba... tehát gondolom a 36. hét után. Vagy rosszul mondom?
vanni
 
 


Na itt!
Először gyorsan kidühöngöm magam :twisted: Már vagy 2 hete mondom apcimnak h ma van a szülőszoba látogatás.Ez csa annyi h 1 órával elöbb kell eljönnie a melóból.Erre most hív,h nem tudja mikor jön mert van vmi síntörés....hát ne hiszem el h mindenhova neki kell menni :twisted: Most már nagyon elegem van....a múltkoris amire jó lett volna ha jön hát nem épp őt fogták benn a hó miatt?!!Mondtam neki h intézkedjen,a másik srác is kibírja...főleg h náluk is jön a baba(micsoda véletlen... :? )ő bizti el fog tudni menni mindenhova...ha más nem majd hirtelen beteg lesz,ezt szokta ugyanis....az én uram meg szív,mert túl lelkiismeretes :twisted: :twisted: :twisted:


Kitty!
Megkeresem a telszámod,most így hírtelen fogalmam nincs h hova küldted anno....ha nem találnám szólok!Nekem nem szivacs lapom volt hanem szivacs darabok!Így nem tom h hol lehet olcsón szivacs darabot kapni...esetleg 100as boltban is lehet,vagy vmi méteráruban,de bevallom még nem néztem soha!

Vanni,Csorna!
Átírtam nektek!Ti a megjegyzéshez írtátok.Ha szerkezteni akartok akkor jobbra fenn van egy olyan h testreszabás!Na ott már meglátjátok h hol kell bejegyzést írni,illetve ha már meglévő bejegyzésbe akartok írni akkor a bejegyzés szerkeztésénél kell kiválasztani!

2 listát már feltettem!

annus11
 
 


Szivacs:
Kitty,
A Népszínház utcában a Blahától befelé a dzsumbiba van 3 perce jobb oldalon egy hatalmas habszivacs bolt, én mindíg ott veszek szivacsot. Minden méretben van. Ajánlom. Talán a neten is megtalálod...
vanni
 
 

 
 

Kitty, talán ez az:

DODI KFT
NÉPSZÍNHÁZ UTCA 47.
1081 BUDAPEST
Telefon: 1/334-3127
vanni
 
 


Na, nemrég még itt lelkesedtem, hogy ebéd, meg minden erre kb. egy macska mennyiségnyi gyümölcslevestől, csirkepaprikás+nokedlitől kidőltem. Nem fér a kaja Marcitól! :lol:
Ti bírtok enni?

Itt gyönyörűségesen süt a nap, úgyhogy teszek egy kis sétát a belvárosban. Megyek a postára. 8)

Kép

Kép
adraci
 
 


Annus ne hergeld magad!Biztos elintézi a párod és időben ott lesz.

Adraci sétálj helyettem is!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus!
Ismerős problémák.. :) A 3.gyerek születés után nagy eséllyel kinövi. Legalábbis nálunk addigra jött rá Apci, hogy nem Neki kell megváltania a Magyar Vasutat... Addig meg kitartás! :)
Amúgy nálunk megbeszélte a gyerekekkel, hogy akkor szülessenek, amikor nincs készenlét, meg vágányzár, meg ilyenek... ;)
Most meg már ugye hivatalnok -bár utálja.. Legalább kisebb az esélye a "váratlan események bekövetkezésének"... ;)

SZivacs: Ahol Te vetted, kint v.hol Soroksáron (ha jól emlékszem), ott nincs egyben lap?

A telcsiszámom mailban átküldtem...

Vanni! Köszi! :) Megnézem az árakat. A II., Keleti K. utcában is van egy, de az pl.: a váci üzletnél 1,5x annyiba kerül... Bár, abenzin sem olcsó. Na, majd számolok...

Kép
szkitty
 
 


Adriaci,
Pont mosolyogtam, hogy én is úgy tzdok örülni az ebédidőnek:) Ez azt jelenti, hogy lehet enni:) mert azért én mindíg tudnék, vagyis a szemem, fejem, (babám) azt sugallja, hogy kellene enni, csak nálam is aza bökkenő, hogy ha sokat eszem, kipukkanok érzésem van... így marad a gyönyörködés a finomságokban, és a keveset eszem egyszerre csak többször, ami igen fárasztó dolog...

Helyettem is kérem sétálni:)

Annus, abszolút megértelek.... Nem jár jól manapság az, aki tuti becsületes, sajnos. Én is uszítottam már a párom többszörk, amikor tényleg nagyon ott kellett volna lennie egy -egy programon, hivatalos eseményen, és nem tudott a munkája miatt, hogy jelentsen már egyszer beteget,..... de nem, hajthatatlan... Azt mondja, meg kell becsülni a munkahelyét az embernek... oké. De akkor más hogy intézi el, hogy pl 1 hétig saját filmet forgat, tv-s technikával, mintha be lenne osztva, ő meg hétvégente, és szabin és éjszaka teszi ugyanezt..... :twisted:
Na, most jól kidühöngtük magunkat.... Drukkolok, hogy el tudjon szabadulni!
vanni
 
 


Annus! Én reménytelen eset vagyok... Amire küldeni akartam a számomat, az nem jó cím. De sikerélményem van, mert a blogba egyedül be tudtam tenni! :)

Kép
szkitty
 
 


Na kialudtam magam.Most tanulás előtt még elugrom,némi jutalmazásért a sikeres vizsgáért. :wink: 8) :P

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Üdv!

tegnap végre elintéztem mindent az egyetemen.5000 forintnyi könyvtári tartozásom volt :oops: , de olyan drágga volt a könyvtáros hogy elengedte mindet.Pfúú nagyon örültem.Gondolom látták hogy babó lesz és megesett rajtam a szívük :)
Amin kiakadtam, hogy megyek be a koliba és rám szól egy fickó hogy mit csinálok.Mondom neki megyek be a szobámba a maradék cuccomat összepakolom és viszem el.Erre ő de hát már 2 hónapja bezárták a kolit.Jaaaaaaaa.Oké.Senki nem szólt egy szót se nekem.A cuccaimat a szobatársam beledobta egy szemeteszsákba és levitták a raktárba a 10000 ft-os bőröndöm nincs meg ha meg lesz akkor elküldik postán de hogy hogy kiakadtam.Ha nem lesz meg a bőrönd akkor a szobatársamon fogom behajtani.A cuccaimat kitudta tessékelni de hogy szólt volna azt nem. :evil:

Na mindegy lényeg hogy minden oké.

Babó jól bírta az autózást :)

KépKép
harhaj
 
 


Jó fej szobatársad van. Telefonszámot nem cseréltetek?

Én úgy értelmezem, hogy a jóslófájás elmúlik, ha meleg vizet engedsz a hasadra zuhanyozás közben. Nem arról van szó, hogy beülsz a forró vízbe. Azt tényleg nem ajánlják.
Sokan még zuhanyoznak, hajat mosnak mielőtt mennek szülni, simán lehet.
Azt gondoltam hirtelen, hogy ha folyik a magzatvíz, akkor már lehet nem lehet fürdeni. De hát én is órákat vajudtam a kádban a kórházban...
pumuklii
 
 


Én is..én is..én is..akarok sétálni!!!!!!!!!!!

Kaja:én is folyamatosan tudnék enni de két falat után tele vagyok.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Vanni, Annus! Negyed ötre megyek a dokihoz, este felé jövök, és írom, hogy mit mondott.
Annus ne idegeskedj, úgysem tudsz mit csinálni. Tényleg bosszantó az ilyen, pláne, hogy fontos dologról van szó. Bár szerintem mi fontosabbnak érezzük, mint az Apukák. Végül is nekik csak ücsörögni kell a szülőszobán, mi fogunk szenvedni. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Pumukli biztos szabad zuhizni mert nekem is csorgott a magzatviz mégis mentem a beöntés után.
Na ez a beöntés megint utálat.Nem tudtam mi a roszabb a fájások vagy az eröltetés.Attól féltem a klotyóba pottyan a baba.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Harhaj,
sajnálom a dolgaidat... Elég korrekt szobatársad lehetett akkor...

Kutyafüle,
és mi jóvel lepted meg magad?

Na engem az előbb a céges kávézónkban egyik kolleganő betalált a hülye kérdéseivel, minthogy megvan-e még a kutyánk vagy már elajándékoztuk (erről volt már szó korábban is, ez az a kérdés, amitől a falra tudok mászni), meghogy mozog-e a baba stb :roll: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.03.17 13:57-kor.

emese1979
 
 


Reny,
sok sikert a dokihoz, bizti minden ok lesz!

Hát majd kórházba indulás előtt én is össze akarom kapni magam, fürdés, borotva stb. (bár ez utóbbit nem tudom hogy fogom kivitelezni, az epilálás és társai már most is a fél napos hadművelet köreibe tartoznak :)

Ha fájdogál a pocim vagy keményedek, zuhanyzás közben szoktam sokáig folytni rá a meleg vizet, jól esik nagyon!

emese1979
 
 


Emese
én legutóbb már leugrottam a kozmetikushoz gyantáztatni. pik-pak megvolt, én most nem tudom rávenni magam az epilálásra.
pumuklii
 
 


Pumukli,
már gondolkodtam rajta én is, de még soha nem voltam gyantáztatni, mindig sufni-tuningba oldom meg otthon epilátorral :) :oops:

emese1979
 
 


Harhaj!Sajnálom a viszontagságokat!Kedves,korrekt kis emberke!!!!
Emese!Jópofa kolléganőd van!Azt nem kérdezte meg a nagy hasadra nézve,hogy monddcsak,terhes vagy-e még? :evil: Hát a jutalom.Na igen.Vettem egy literes jégkrémet és nyalakodok kicsit.Mostmár komolyan kezdem letojni a lassan 20kg-mat. Úgyse sűrűn van az ember életében, hogy bűntetlenül ehet bármit.Majd lemegy.Ezt elősegítendő vettem magamnak két szépséges bugyit. Én fehérnemű mániás vagyok. Na hát úgy döntöttem megjutalmazom magam két picike csipkecsodával a szülés és fogás utáni jobb napokra. :P 8) :lol: És most nagyon örülök nekik.Az a hely,ahol a fehérneműket szoktam venni nem is túl drága,de nagyon szép minőségi darabok vannak.De mostmár nincs több kifogás,tanulni kell.:)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Harhaj,ne semmi szobatársad van.Sajnálom,remélem meglesz a bőrönd
Reny biztos minden rendben lesz!!Várunk a hírekkel.
Kutyafüle gratulálok a vizsgához.Mivel leped meg magad?
Lányok ez a borotválás-epilálás téma jó.Én hogy épp csak zuhizni kelek fel,hát elég macerás.Meg a lábam még ok,de máshol???Már csak vaktában esetleg.Én most nem mehetek kozmetikushoz,de ha mennék szerintem csak a lábam csináltatnám.Na mindegy,még jövőhétig dokiig én is csak rendbeszedem magam valahogy :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát soha nem volt a kedvencem a csajszi, de gondoltam ha már egy szobába kerültünk lesz benne annyi hogy ha történik valami akkor értesít.Mivel az email címem, telefon számom is megvan neki.De úgy látszik ilyen.De mindegy mert nekem is megvannak az elérhetőségei és ha 2 hét múlva se lesz meg a bőröndöm akkor írok neki hogy akkor lehet szépen kifizetni az árát.Kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá.

Minenesetre jól elvoltunk.Ismerős vitt el.És végig bohóckodtuk az utat.Ettünk egy gyrost meg elnézelődtünk itt-ott.Szóval végső soron minden jól sikerült ezt a bőrönd ügyet leszámítva.

Holnap uh.Már nagyon izgulok mekkorát nőt az uraság :)

KépKép
harhaj
 
 


Kutyafüle, gratula a sikeres vizsgához!!!! :D :D

Annus, én is kaphatok valamiképpen bejárást a blogba? Lécci, lécci, lécci... :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kutyafüle,
a jégkrém sem rossz :) Régen én is bugyimániás voltam, mostanában sajnos már parfümmániás :shock: mondanom sem kell, hogy mikor anyóstól jöttünk el, eltűnt onnan 3 parfümöm, mindhárom szinte tele volt - az egyik ráadásul olyan, ami méreg drága és lejártam a lábam, mire kaptam olyat :evil: :evil:

emese1979
 
 


Ja, elfelejtettem vmit: van olyan kollegám, aki konkrétan azt hitte, gyomorra híztam rendesen- pedig akkor már látszott, hogy ez nem háj hanem baba :) voltam már vagy huszon1-2 hetes.. Aztán nem merte megkérdezni, mi van, csak a főnökömtől... Persze pasi volt, mondanom se kell :shock:

emese1979
 
 


Ja,még valami.Ismerem ugye a boltos csajt,mert régebben gyakran,de mostanában is járok azért hozzá. És beszélgettünk,mondtam, hogy a sikeres vizsgáért van.És olyan jól esett,mert megdícsért, hogy így a 8. hónap végén még dolgozom, csinálom a vizsgákat,büszke lehetek magamra. Aztán mondtam, hogy büszke vagyok,de nem magamra, mert én akarhatok akármilyen energikus,fitt,stb lenni, ha Riki ezt nem akarja. Én rá vagyok nagyon büszke.Nagyon jó baba!!!!!!És életemben először éreztem azt, hogy igen,én egy nagyon büszke anyuka vagyok,büszke vagyok a fiamra!!!!Hihetetlen jó érzés volt!!!! Aztán még beszélgettünk sokmindenről.Szóbakerült az apák féltékenysége a lányukra. Írta is azt hiszem Mozza, hogy az apuka készíti majd a sörétest. Hát én is mondtam, hogy az biztos, hogy ha olyan lány akar majd bejönni az ajtón,aki nekem nem tetszik(aki tetszik az kb. millióból egy) annak a bokáját is eltöröm. Szóval már most halálosan féltékeny vagyok a fiunkra. Szóval a lányok felköthetik!!!! :lol: Én meg egyre jobban tisztelem és csodálom az anyósomat, hogy így befogadott a családjukba. Mi ugyanis egész jóban vagyunk.Állítom többet beszél velem,mint a fiával.
Jajj,meg még szerettem volna kérdezni valamit. :oops: Nem tudjátok meddig lehet az ember együtt a párjával?Mert izé,az elején is kicsit le kell állni pár hétre,meg a végén is. :oops: :oops: De mikor?Meg a másik,meddig lehet ülőfürdeni? Köszönöm a segítséget!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na megjöttek a festők.Végre!!!
Ezekre a szakikra mindig várni kell.

Pusz mindenkinek ha nem jönnék ma.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Nekünk meg hamarabb lesz kész az ágy.Kb már holnap.De egy baj van.Itt még a környéken nem leltünk olcsón matracot vagy szivacsot.
Kutyafüle mi az a sex?????????? :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, ill. fekvős Lányok, a végefelé lehet majd Nektek is szexelni? Mert a 38. héttől gondolom már nem olyan nagy probléma, ha elkezdtek kinyílni stb., nem? Vagy naiv vagyok? :oops: :shock:

emese1979
 
 


Ne haragudj Anita,tudom,nem akartalak kínozni ilyen kérdésekkel. :oops: Csak most a suli meg a sok tanulás miatt hanyagoltam Danit,aztán tegnap este csak úgy összebújtunk.Akkor is nagyon fáradt voltam, szóval az nem merült fel,csak hát azért gondoltam rá,mert úgy is hiányzik már nagyon.Eddig nem volt ugye se gond,semmi,de nem akarom, hogy mondjuk beindítsa idő előtt a szülést.Maradnia kell neki még min 3 hétig. De szerintem egyébként túl fogom hordani,és nem lesz meg áprilisban. Csak gondoltam a tapasztalt anyukák hátha tudják erre a választ.Meg a fürdésre.Mert az is napi programom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nekem úgy rémlik, hogy 36 hétig lehet, de nem vagyok biztos benne...
pumuklii
 
 


Kutyafüle nem haragszom. :) Szerintem ha nincs semmi gondot,akkor nyugodtan lehet.A végén meg még ajánlott is főleg ha túlhordod a babót.
Grétivel szinte végi volt,csak a végén már kényelmetlen volt nekem.
Most jó rég óta nem volt már,mivel utána fájt a pocim.Meg ugye most az eleje óta valamiért paramami vok,így inkább leálltunk vele.Bár Apa az szeretné,de megértő.
Fürdés:Nem tudom meddig lehet,én már zuhanyzom,mert alig bírok kimászni a kádból. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na, ismét jót nyomoztam. Ugyanaz a habszivacstermék 5 különböző üzletben többezer Ft-os különbözettel kapható. Ez azért durva!
Az eredmény: A legolcsóbb a http://www.habszivacs.hu/.

-A gyár nekem kissé messze van, Sajóbábonyban. Kiderült, hgy ettől a budai fickótól veszi mindegyik budapesti üzlet, ő az elosztó. J,a és azt is megtudtam, hogy milyen típusú a legjobb nekem az ágyhoz, hogy ne kelljen 2 év múlva ismét cserélni...

Anita! Nem tudom, Neked milyen matrac kell, én most csak masszívabb habszivacsot kerestem. Ha ilyen jó, akkor szerintem hívd fel a gyárat. http://www.eurofoam.hu/kapcsolat.php
Biztosan tudnak segíteni, hogy a környéketeken hol érdemes megvenned :)

Komolyabb matrac ügyben javaslom a netet.. :)

Kép
szkitty
 
 


Éljen a mákostészta! Én most kattantam rá. Egy hét alatt már 3x ettem... :oops:

Kép
szkitty
 
 


Halihó!

Rettenet ez az idő...már megint front van? Pockóm keményedik, babóca eg. nap mocorog.
A férjem a szombaton, vagy vasárnap jön csak haza, kérdés hogy lesz járat hazafelé....addig egyedül :( , de hősiesen....

Voltam védőnőnél, már megint vagy 5-ször próbálta megmérni a vérnyomásom, merthogy nem lehet, hogy ilyen alacsony....de lehet....no, mind1....a végén majdnem beájultam már úgy szétszorította a karomat a mérő...brrrrr..... :(
Súlyom :oops: :oops: :oops: , eddig híztam 15kgt! :oops: :oops: :oops: - megjegyzem azért levonhatott volna, mert csizma,pulcsi stb. azért simán kitesz min.1 kgt....
Szóval Kutyafüle, absz. megértelek....

Anika!
Bár már Szofi is írta, de én sem nagyon értem....eddig tilos volt meleg kádban fürcsizni, de akkor ha jóslófájás van, akkor szabad?????az nem indítja be a szülést????

Gyantázás:
Már akartam írni, hogy nem szabad terhesen gyantáztatni! Ezt a kozmetikusom és a bőrgyógyász ismerősöm is mondta. A vérbőség miatt könnyen elpattanhatnak a hajszálerek, vagy drasztikusabb esetben sötétebb foltok keletkezhetnek a bőrön a tépésnél (olyan, mint a májfolt kb.). Szóval inkább a gépet vagy a borotvát ajánlják.
Jelzem: Én már nem nagyon érem el nyújtott lábbal a bokámnál....össze-vissza kell trükköznöm... :lol: A bikinivonalamat pedig már hónapok óta csak tükörrel látom.... :oops:

Kaja:
Én rákattantam a spenótra! Pedig nem volt nagy kedvencem....most meg magában eszem.... :)

Kép
mozza
 
 


Szkitty,
azt hiszem, bele kéne vágnod a magánnyomozói bizniszbe :lol: :lol:

emese1979
 
 


Ja, még kérdezni akartam:
Nem tud valaki egy jó gyerekdokit a 2. vagy a 12. kerületben???????

Kép
mozza
 
 


Emese!

szormetlenites nekem HAROM napig tartott es akkor is hagyott kivannivalot maga utan....
mashova meg nem latok el es uuuugy zavar mert vizsgalgatnak...

fekvos kismamik es a keksz...
hááááááááát én örülök h élek, nem kérek kekszet :)
1ebkent ha ki vagy nyilva nem ajanlatos, felszallo fertozes veszelye miatt, sztem...
Vendég
 


Kitty köszi!Szerintem most még lehet nekünk is elég lenne egy erősebb szivacs,mivel Gréti nem egy nagy súly.
A mákos tésztát én is szeretem.Én napok óta görögdinnyét ennék,de hát ez álom marad......Na meg fagyit!Még jó hogy jégkrémet azért itt is lehet kapni.Át is ment Sanyi venni,de csokis nincs. :evil:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


a meleg vizben uldogelest sztem hanyagoljatok... hacsak nem akartok utana 2 oraval megszulni :lol:
Vendég
 


Petrus,
elsősorban arra gondoltam, h csak ha vki keményedik, de igazad van teljesen, hogy az ember lánya akkor nem vágyik annyira ura ilyennemű közelségére :wink:
Hogy vagytok? Babókák? Nevekkel kapcsolatban hogy álltok? (Remélem nem maradtam le figyelmetlenségből..)

Mozza,
sztm 15 kiló a pocaklakód. Amúgy sztm. min 3 kilót le lehet a csizmára, ruhákra vonni! Szóval csak 12 az a 15 :wink:

emese1979
 
 


ja, melegvízes fürdőzés - nekem a dokim még az elején mondta, hogy inkább ne, hanem tusolás helyette!

emese1979
 
 


Mozza sajnálom a keményedést.Fel a fejjel,pár nap és apa is itthon lesz.a kilók miatt ne aggódj,majd lemegy.Grétivel én is 15kg-t híztam és 1 deka sem maradt rajtam.
Petrus,én ugyan nem vok nyílva,de óvatos vagyok.Én sem kérek most belőle!
Majd szülés után.Lehet most sem várom ki a 6 hetet?? :oops: Gréti után 5-öt vártunk.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Üdv. Petrus! Mi a hír Felétek?... Bocsi, de egyszerűen nem bírom rászánni magam, hogy bemenjek a büdös nagy városba... Tiszta fóbiám van! A múltkor végigordítoztam azt a fél órát, amit Bp.en belül kellett vezetnem. Inkább egy 250km-es út, mint az a 20km Bp. belvárosába.. Brrrrrrrrrr!!!!!!
Megpróbálom összeszedni magam, és v.mikor benézek Hozzád ismét.

Na, ma sem sokat dolgoztam. Valahogy nem ment a dolog..
Fürdés: Hiába volt az álmom egy nagy sarokkád, szerintem 5 év alatt, mióta megvan, max.5x fürödtünk benne. Mindigolyan fáradt vagyok este, hgy nincs erőm + energiám pancsikálni... A meleg zuhany -nem forró- viszont nekem is kifejezetten jól esik.

A jóslófájásos-dologhoz sem tudok hozzászólni, mert nekem az előző 3 babánál ilyen nem volt....

Mozza! Holnap veszek spenótot!!! :)

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok Kismamik.
csak bekukkantok mert "futok" 4D-re :)

most jöttem a fodrásztól, megújultam, és nagyon tetszik és most olyan jó lett a kedvem, hogy ihaj :)

Mozza,
pihenj sokat, nemsokára elmennek a frontok.
Tegnap óta nekem is megint durva görcseim vannak :?


na, este majd visszaolvasok.

szép délutánt mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na pont most megyek megint tanulni a kádba,mert felhúzott a családom. Lányok,én ezt nem hiszem el. Előbb feljön az anyám,majd felhív a nagyanyám,hogy 20 perces kiselőadást hallgassak arról, hogy én milyen felelőtlen vagyok, hogy egyedül elmegyek vizsgázni. Előre már nem szólok anyának se, hogy vizsgázok,azt csak Dani tudja,mert addig hisztizik és idegeskedik, míg őt éri baj. Volt már ilyesmire példa,más miatt ugyan.Mert mit csináljak?Se anya,se Dani nem tud eljönni,mert féltem mindkettőjük állását,és nem akarom, hogy kirúgják őket.Daniéknál nem megy a bolt,anyáéknál leépítés.A nagyim meg pont tegnap panaszkodott, hogy rossz a szive,rosszullétei vannak. Most mondta, hogy eljön ő velem.Jó vicc.Hogy még érte is aggódjak. A másik, hogy hagyom a sulit.Halasztok,és akkor mehetek a francba,temethetem 3,5 év munkáját,mert akkor átkerülök abba a rendszerbe,akiknek már két nyelvvizsga kell. A 0-ról egy második nyelvet az én nyelvérzékemmel,akkor már két gyerek mellett felszedni,na igen..... Szóval jól vagyok.Se egy keményedés,se egy görcs,semmi.Minden zárt,nem rövidült. A szülés a 34.héten nem indul be a 0-ról,előjel nélkül. Ha meg igen,akkor félreállok,és hívom a mentőket.Ők se tehetnének akkor többet. Miért nem tudnak támogatni?Dani is aggódik,de nem hisztizik.Most is csak azt érték el, hogy olyan ideges lettem, hogy megyek fürödni és nyugodni a kádban, meg megpróbálok ott tanulni. Bocs lányok a hosszú panaszért, de annyira kiakasztanak. :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,azt akartam még, hogy nekem a doki azt mondta, hogy lehet a terhesség alatt,csak ne túl forróban és ne túl hosszú ideig. Szóval én majd minden nap ücsörgök vagy fél órát,mert olyan jól ellazít, megnyugtat.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jaj lányok, én annyit tanultam ma, hogy ketté áll már mindenem, és tök hülyének érzem magam.. De szeretnék már két héttel idősebb lenni, és túllenni az államvizsgán... El sem hiszem, hogy az utolsó utam visz Gyöngyösre, és két hét múlva ilyenkor már vége lesz :roll:

AMúgy görcsölgetek, aludni nem bírok, szóval remek. Este 10 és hajnali egy között hatszor (!!!) voltam kinn pisilni. Utána fájt a derekam, aztán felébredt Fruzsi, aztán Zsófi, aztán hatkor ébresztőt fújt a lányom véglegesen :shock:
Vendég
 


Spenót- mák: A legjobb természetes vasforrás a piros húsokat leszámítva:)
Nekünk nagyon kicsi a fagyasztónk, lehet azt is kellene venni... de azért ha megnézem mi van benne: kb 7 spenót, krémes és natúr, aztán 2 krémes biospenótlevél, és 2 csak spenótlevél.. Imádjuk! :)
És a mákostésztát is! Csak nem tudok keményedő hassal mákot darálni, a minap a kávédarálón csináltam... kissé porállagú lett a mák, de az íze ott volt :)

Keksz: hát, én azt olvastam valahol egy orvos írta, hogy aki csak keményedik, az elvileg művelheti, csak hát gondolom attól is függ, hogy nyílik -e valaki a keméynedéstől. mindenesetre az igazi szekszet már én sem tudom mi.... :( A másiknak való örömszerzést igen különböző módokon, az még belefér nálunk, de azt is csak reggel, amikor még nagyon pihent a méhem... és nehéz elvonatkoztatni, hogy ne induljak be nagyon,, dehát a páromtól nem akarok mindent megvonni, ha nem muszáj. És frontkor kizárt, meg sem merném.... Szóval amit csinálunk, azt is ritkán, úgy 1-2 hetente...
Egyébként olyan is létezik, hogy a kismama nagyon szerette volna, de a párja miután elmentek 4D-re és meglátta a kislányát, nem volt hajlandó közeledni az asszonykához. (Az unokatesómról van szó, nagyon őszinte a kapcsolatunk, ő mesélte)

Bundátlanítás: én már írtam, hogy jókat mulattam, miközben nagynehezen sikerült megszabadulnom a megszabadulnivalótól, ollóval.... csak 3-szor vágtam magamba. Nincs kicsi álló tükrünk, a nagy elé meg nem állok, pont a bejárati ajtónknál van, ami tiszta üveg, és néha elmegy ott a szomszéd:)

Mozza, el is hiszem, hogy elrepültél volna te is... Tényleg, készíttetsz végül kismamafotósorozatot?

Súly: a lényeg, hogy te tudod, mennyi az annyi:) nekem is össze vissza írkált a védőnő, mikor még lejártam hozzá... most már csak megkérdezi, mikor jön, hogy hány kiló vagyok.

Védőnő- szülés után 1-2 nappal jön házhoz:
én már nem találkozom vele a szülésig, elhozta a recepteket, amit a baba születésekor kell kiváltani, 8db-ot... popsikrém, olaj, alkohol, k vitamin...stb... És nekem ahogy sorba magyarázta, hogy mit mire kell és hogyan használni, nyíltak egyre tágabbra a szemeim... olyan hihetetlen, hogy nemsokára tényleg itt fog pislogni rám egy nekem kiszolgáltatott csoda.... (Miután hazajöttünk a kórházból, 1-2 napra rá fog jönni.. Ez megnyugtató, mondta, hogy nem gond ha esetleg addig meg sem fürdetjük, csak mert nem vagyok abban biztos, hogy még ketten a párommal is megmerjük csinálni nulla tapasztalattal..... nagymamák messze vannak, nincs ki megmutassa.... hhacsak nem kérem meg a szomszédot, aki orvos, és nagyon jóban vagyunk vele, a lánya a legjobb barátnőm.

Meleg zuhany-fürdő: én még zuhanyozni sem merek igazán jó meleg vízben... azaz pontosabban a lábamra, combomra engedem a végén, hogy a hasam ne melegítse.... azt hittem nem jó, ha felmelegszik a magzatvíz. Vagy az a hosszú UH-tól van? Már keverem a szezont a fazonnal...
vanni
 
 


Kutyafüle, mikortól kell majd 2 nyelvvizsga a dimplomához? Ez az infó milyen forrásból van?
vanni
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: