Sziasztok lányok!
Én is gratulálok Szandra szülinapjához! Olyan hihetetlen gyorsan eltelt az idő, hiszen emlékszem, mikor született. Nemrég még egymásért izgzultunk, hogy ki a következő ... stb. És most már a szülinapokat fogjuk számontartani
) Egyszerűen felfoghatatlan gyorsan szalad az idő.
Tamara!
Én mindig figyelem Anna babát a blogján, nagyon ügyes. Olyan szépen fejlődik, és a nála idősebbeket is lehagyja egy csomó mindenben. Szuper a toaletje, nagyon menő a csaj
)) a cipője is klassz, hol vettétek?
Ivett!
Tök jó, hogy már nem vagytok betegek.
Eszter!
A fogzáshoz kitartást, míg át nem töri az ínnyét addig nagyon nyűgik de utána, már sokkal jobb lesz. Vagy nálatok már megvolt az áttörés? Már várom, hogy talizzunk jövőhéten
Melus!
Én nem csináltam a csokistejbegrízt, hanem vettem. Hipp-es, ilyen barna üvegben van. Van még vaníliás, és kekszes is. Blanka imádja! Gratula Boti felső fogához, állítólag a felső fogak áttörése fájdalmas, nehezen tűrik a babók.
Nálunk, szinte mindennap van valami változás, igazából napi szinten írhatnék a történésekről, de nekem sincs időm. Aki olvassa a blogunkat, az szinte mindent tud rólunk. Most már egy hónapja felülünk, felállunk, a járókában kapaszkoda megyünk. Már elhagyjuk a szobánkat, és
igaziból mászunk! VÉGRE!!! Pénteken jött rá hogyan is kell csinálni. Még elég ügyetlen, de nagyon cuki, a lába mindig kipörög, mert túlgyorsan akar menni. Erről is van video a blogon.
Tapsolunk, pápázunk, dumálunk ... állandóan megakarjuk simogatni a kutyát. Mindennap fogatmosunk és ha anya nem figyel egésznap rosszalkodunk.
Pl.: lepakolja a pelenkákat a pelenkatartóról, feláll mindenhol, felmászik a szobabiciklire, leszedi a szárazruhát a szárítóról. Szóval most kezdődik az "egy perc nyugtom sincs mellette" időszak. Idáig arra vágytam, hogy végre tanuljon már meg mászni, most mindenhol ott van ahol nem kell. Vagy vártam, hogy kinőjjön a foga, most pedig előfordul, hogy úgy megharapja a cicimet, hogy csillagokat látok
(Tényleg nem szabad siettetni az időt!)
Egyébként egy tündérbogyó imádom. Voltunk ma maciparkban, mert medveébresztő hétvége volt, meg egy csomó minden más, hát olyan édes volt. Figyelte a macikat, a többi állatot, hintázott
Voltunk a héten méreckedni is, még mindig picik vagyunk 67 cm magasak és 7830 grammosak.
Szerintem is összehozhatnánk egy találkát ha mindenki meggyógyult és végre egy picit jobb idő lesz.
Mindenkinek puszi, legyetek jók!