Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Manna! Szabi este 9-kor eszik utoljára, és reggel 6-7 körül ébred. Akkor szopi, és vagy azonnal, de ha nem, egy órán belül visszaalszik, és kb 9 -ig alszik.

Cili! szerintem is rád hasonlít Dani! :wink:

Mi ez a Babamóka könyv pontosan? Nekem is kedvet csináltatok hozzá, bár nem is tudom pontosan, miről szól :oops: .

Tegnap berendeztük a Szabi szobáját, ma vettem a Kikában matracot is, úgyhogy lassacskán átköltözik. Bár én még húznám-halasztanám.
A szekrény díszléceit én festettem kékre, eredetileg fehér volt, és a Bogi szekrénye volt, így szerintem gyerekesebb és a szobához is illik.
Kép Kép Kép
Még egy-két dekorációs dolog hiányzik, (pl a fonott fotelre új párnahuzat), de lényegében kész van.

zsebi_baba

Orsi! Nekem jónak tűnik az overál! Mivel nem tüntette föl az eladó, inkább kérdezd meg, de általában postán is küldi mindenki ajánlva, az kb 400Ft. Te átutalod neki a pénzt, és amint a számláján van, küldi a rucit. Általában így működik.

zsebi_baba

Eszterke: szerintem mindenhol, de nekem ugyanannyiba került szállítással együtt mintha a boltban vettem volna meg (ráadásul nem volt). Nekem másnapra meg is jött!!!
Maricnak bent a pocakban is egyfolytában járt a keze-lába, és hát most is!!!!

Gabi: hát én egy jegyért mit nem adnék a szentélybe, bérletről nem is beszélve!!!! :lol: :lol: Amúgy após nagy Fradista!!!!!
Vendég

Zsebi: szép lett a szoba. Íme a Babamóka: http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20
Vendég

Bocika! Köszi, meg is rendeltem. :wink:

zsebi_baba

Sziasztok!

Bekukk. Természetesen én továbbra is eléggé mélyponton vagyok, iszonyatosan fáj és bánt ez az egész, soha nem gondoltam, hogy egyszer valaki úgy dönt, hogy inkább anyu mint én és a baba akit neki szültem. :( Soha nem fogom megérteni. Azon gondolkoztam, hogy anyós mindig is utált engem, de igazából soha egy logikus indokot nem mondott arra hogy miért. Mert ugye sorolta a sok sületlenséget, de normális indoka soha nem volt :( Nem értem hogy lehet így utálkozni.. Soha nem mondta ki, hogy az a baj, hogy "elvettem" a fiát. De legalább most visszakapta. Elégedett lehet.

No mind1, nem érdemes keseregnem ezen, ezt az örömet azért nem szabad megadni :D Egyéb iránt jól vagyunk, egészség jól szolgál, Noel gagyog, sír, eszik, alszik, mosolyog. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zsebi:nagyon szép a szoba :lol: :lol:

Aida:örülök h jelentkeztél,és jól vagytok :D :D

Én nem tudom mi van ma a levegőben,de Olivér egész nap alszik,csak enni kel fel,tiszta olyan mint mikor megszületett.Majdnem unatkozok :oops: :lol: Réka meg egész nap apával kint van az udvaron,mi meg még sétálni sem mentünk ki,nem volt szívem felébreszteni az öltöztetéssel Olit :roll:

solya051020
Káld

orsi:Sajnos tudom hogy rosszul döntöttem.Nem kellett volna megrendelni a libriben a könyvet,mert neten bárhol olcsóbban látom és gyorsabban is kihozzák.De most már mit tudok csinálni? :oops:

Aida:ne keseregj,egyszer rájön a párod hogy nagyon roszzul döntött!Kérünk képet Noliról :wink:

KépKép
lyndee

Apa hozott Babamókát :D

Csatlakozom Eszterkéhez: eltűnt anyukák, adjatok életjelet.
Mondjuk múltkor nosztalgiáztam, és visszaolvastam, és asszem, pölö Sinának már nem él a regisztrációja :(

Cili: bár már nem aktuális, de a minimálár azt jelenti, hogy valaki mondjuk meghirdet egy nacit 1 Ft-ért, de úgy gondolja, hogy ha már licitálnak rá, akkor szeretne érte legalább mondjuk 200 Ft-ot kapni. Ezt ő beállítja minimálárnak (mondjuk ezért fizetnie kell...), és elindul a licit. Ha a végső ár mondjuk 150 Ft a licit végén, akkor aki ezt tette, nem nyerte meg automatikusan a nacit, mert hiába övé a legmagasabb licit, a minimálárat nem érte el. Szóval mindenki hoppon maradt, a licitet újra lehet indítani.
Hű, remélem, érthető voltam. :roll: :D
Én nem szeretem az ilyen aukciókat, mert általában kecsegtetőek ugyan, de volt már olyan, hogy meghirdette 1 Ft-ért a cuccot, és 9000 volt a minimálár :shock:

Lyndee: passz. Zöldi azt tanácsolta, hogy szopi előtt-alatt-után masszírozzam át a cicit finoman, de nekem ettől függetlenül is előjön, hiába taperolom :lol: . Én úgy gondolom, hogy szűkek a tejcsatornáim, már ha ez lehetséges. Egyébként 80%-ban a "deformcici"-ben jön elő. Most 3 nap után a 2/3-a kb. eltűnt, hála a gyerkőcnek, este apa még rásegít kicsit.

Orsi: nagyon szép az overál. A fizetési lehetőségek közt szerepel a banki átutalás is, úgyhogy szerintem postán is feladja. Esetleg kérdezz rá. A postaköltség súlyra van, azt is megkérdezheted. Ja, és csak úgy általánosságban, ha mondjuk valahová az van írva, hogy standard csomagként adja fel, arra meg tutira érdemes rákérdezni, hogy levélként "nem-e lehetne-e", mert általában olcsóbb, a múltkor egy 74-es csomag pelenkát is levélként adtam fel valakinek :lol:
Postai díjak, ha érdekelnek:

POSTAI DÍJSZABÁS

Zsebi: nagyon szép a szoba :)

Kép

Kép
gabilany79

solya:Arni is sokat aludt ma és az evést sem bízta a véletlenre :lol:
reggel 6-kor 220
délelőtt 10, 200
13:00 , 80
16:00 ,200

mi lehet a levegőben?

Én meg hulla fáradt vagyok mostanában,pedig alszok rendesen.

KépKép
lyndee

gabi:mi az a deformcici? :shock:

KépKép
lyndee

Lyndee: hát az én bal cicim :oops: :lol: . Még akkor neveztem el így, amikor Kristóf pár napos volt, mert a kórházban azt mondták, hogy azért nem tudja bekapni, mert "furcsa alakja" van a bimbónak. És ezek után mindig ezzel volt a több "gond". Folyton csomók, lényegesen kevesebb tejcsi, bimbóvédővel szopiztatás, majdnem 2 hónapig volt repedezett és vérzett és fájt, mint az őrület. Hát, ezért.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:értem,nekem a jobb cicimben volt és abban mindig kevesebb a tej is.bár azt nem vettem észre hogy másabb lenne az alakja.de lehet hogy szűkebbek a csatornák mint a balban. :?

KépKép
lyndee

Zsebi: nagyon szép lett Szabi szobája!

Boci: Remélem jól telt az évfordulótok!
köszi a linket,, én egy másik helyen néztem a neten, ott kb. 500 ft-tal drágább.

Aida: örülök h jól vagytok, ne keseregj, koncentrálj Noelre, a párod meg legyen boldog az anyukájával.

Lyndee: én is fáradt vagyok,, pedig nem lehet okom panaszra, hagynak aludni éjszaka... no meg a mai maratoni séta.. el vagyok lustulva... :oops:

Kép
eszterke24

és mi van akkor ha én nyerem az aukciót a teszveszen ,utalom a pénzt de a csomit nem kapom meg?

KépKép
lyndee

Lyndee: az szívás... bár én még nem találkoztam olyannal, aki direkt nem adta fel a cuccot. Ezért szoktam inkább rászánni azt a plusz 200 pénzt, hogy ajánlva adja fel. Annak legalább kell, hogy legyen nyoma. Meg megnézem az értékeléseket róla. Egyébként szerintem ha ilyen van, simán lehet jelezni a teszvesz felé. Csak sima postánál ezt is lehetetlen bizonyítani.

Kép

Kép
gabilany79

Eszterke: nincs mit. Nekem 550 pézé hozták ki. Így került végül is annyiba, mintha bementem volna a boltba (ahol nem volt). :lol: :lol:
Sajna évfordulón nem volt semmi extra. Ma annyival pótoltuk hogy a párom behűtött egy üveg pezsgőt és vacsinál ittam egy fél pohárkával. :P :P Jól ment a bundáskenyérhez!!! :lol: :lol:
Tényleg neked volt valami szülinapi partid???

Lyndee: írj negatív értékelést. :twisted: :twisted:

Gabi: nekem a jobb cicim a deformcici. Ha meg veszek akkor sem jön 80-nál több belőle. Ez a rekord, ami nem sűrűn fordul elő. :cry: :cry:
Vendég

Lyndee:nem lehet hogy tavaszi fáradságod van?Különben én is mostanában nagyon nyomi vagyok :? :?
Teszvesz:én is csak azt tudom mondani mint Gabi hogy attól érdemes venni cuccot,akinek okés az értékelése.

solya051020
Káld

Gabi:tényleg micsoda jó cuccai vannak a "zsiráfos" csajnak a teszveszen,már lőttem is tőle pelenkázó alátétet,meg szemezek néhány játékkal :lol: :lol:

solya051020
Káld

Boci: igen, emlékszem, hogy mesélted, hogy nem az igazi :(

Solya: én is szemeznék, ha lenne még hová tenni őket :lol: :lol: egyelőre le vagyok tiltva a játékvásárlásról, de szerencsére van még annyi minden más :P Ma pölö két csomi jött, a 350 pénzes kabát és a 750 pénzes 3 body...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Remélem mindenkivel minden oké:)velünk igen.nagyon elfoglalt voltam nem tudtam jönni.Meghozták a bútort Máté szobájában és hát játékokat kipakolni-bepakolni + a ruhákat.És az egyéb teendők mellett kicsit lassan ment. :?

Köszönöm a névnapi köszöntéseket! :)

Látom tesz-vesz a téma.Én is rendeltem már kiságyra forgót és magamnak két ruhát,és nem volt gond.Én is mindig megnézem az értékelést.
Vendég

Eszterke:
hát fogjuk rá, hogy jobban vagyok... Ha az annak szá,ít, hogy már nem megy a láz 38.2 fölé.... 4 napja megy ez, rohadtul elegem van!
Ráadásul kaptam a nődokimtül levelet, hogy P2-es cytológiám van, és keressen fel. Tudtommal viszont ez jó eredmény... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok,

Már uncsi, hogy annyira van időm, hogy beköszönjek, és leírjam, h remélem mindenki jól van.
De ez van. Általában erre van időm.
Viszont ha bárki szeretne velem beszélgetni írjon privit, vagy a

bonifert.brigitta@t-online.hu

e-mail címemre. A levelezésemet mindennap megnézem, de ide nem jutok be túl sűrűn.

Ibernuska lassan találkozhatnánk, földiek tartsunk össze. Légyszi írj, h minden rendben veletek.

Aida légyszi Te mindenképpen írj, szívesen beszélgetek veled.

... és hát Zöldi, drága doktornénink, Te se felejts el néha.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

De mindenki más is írhat. Tényleg szívesen veszem.

Nemsokára SZJA bevallás, ha kell tanács, vagy tényleges segítség akkor szóljatok. Bárkiét megcsinálom. Ajándék Nektek. Tőlem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Van egy eladó origi csomagban lévő Nandu hordozókendőm. Eladó!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Röff!

...és még mindig Lellén.

bb! Én mag talosgy@citromail.hu

Mindenkinek hatalmas cupákok!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat az éjszakai alváshoz. Azért kiváncsiskodtam, hogy lássam Domi mennyit alszik (de eleget..:).

Zsiráf: Nálatok éjjel fél1kor alszik el a babó? Miért?

BB: Köszi az SZJA-s felajánlást. A könyvelőnk megcsinálja...de jó tudni, hogy itt is ért hozzá valaki.

Aida: Ügyes vagy, hogy meglépted ezt a dolgot, legyél büszke magadra és adjon ez erőt a folytatáshoz! A párodat és anyósodat is a saját viselkedésük minősíti. Ha ez az egész úgy is megérte, hogy elveszítik Noelt....helyből nem normálisak. Meséltem este a férjemnek, hogy mi történt, azt mondta beleőrülne, ha nem láthatná Domit minden nap...ha elköltözne tőle a kisbabája. Ja és azt írtam, hogy a párodat....hát tudod mit, nem a párod. Csak egy pasi aki még nem tudott felnőni, felelősséget vállalni, őszintén szeretni, gondoskodni. Ha bármire szükséged van, írj!

Mági: Jobbulást! A P2-ről én is úgy tudom, hogy jó, de szokott mellette lenni egy másik érték is...nem tudom mi a neve pontosan.

Zöldi: Ha hazajössz.....vééééééégre.....séta?

manna

Kép
mannababoca

Jó reggelt!

Hunor ma megtréfált, 2 óra körül elkezdett beszélgetni. Adtam neki cumit, szerencsére hamar visszaaludt és 4-ig bírta is. Nemrég evett és alszik! Nem is bánom, mert babanéző vendégeink lesznek délután, sütnöm kell. Hólabda készül majd!

Tegnap egész nap nagyon jó kedve volt Hunornak. Olyan ügyesen elkezdett fordulgatni mindkét oldalra, nem sok kell, hogy hasra forduljon. A hátán fekve meg emelgeti a fenekét, így teljesen elfordul a játszónyőnyegen. Közben kurjongat, nevetgél, beszél, majdnem megzabáltam. Olyan jó érzés látni, hogy kiegyensúlyozott, elégedett baba.

És két fotó a fiaimról:
Kép Vagányan Kép Nagyfiú buli előtt zselésen

A bukta recept és fotó a másik topikban megtalálható!

Szép napot mindenkinek! Itt már ezerrel süt a nap, remélem, így is marad! Laura

Kép
Kép
szeles4

solya:melyik a zsiráfos csaj? én is megnézném a cuccait

tetszik,hogy gabi így válaszolt, hogy kiemelte, asszem rászokom:)

KépKép

Kép
orsimorsi

nálunk Réka tegnap este 9-kor elaludt, egészen fél 4-ig, aztán mindkét full cicit megette, majd derékig összekakilta magát, és csak 5-kor tudott visszaaludni, a kis "cseles"visszatettem az ágyába nagy ívbe köpte ki a cumit, túl fáradt voltam, hogy megvárjam míg elalszik,,magam mellé vettem kb 10 másodpercbe telt és horpasztott:)
még most is alszik:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Manna! Már csak a péntek az esélyes. Ma megyünk vissza Pöstre, holnap vőlegényezünk, csütörtökön nyúzó negyed 3-kor, előtte meg Ringató, ha minden igaz.

Szeles! Ha nagyfiad kicsajozta magát, akkor esetleg megnézhetné Hancsikámat is. 6 év korkülönbség hagyomány a családunkban ;)

Itt is ferőfény van, mindjárt indulunk is a mólóra!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Zöldi: A ringtató merre van és mikor?

Kép
mannababoca

http://ringatok.hu/index.php/foglalkozasok_budapest

Millináris, 10.30-as a kiszemelt cél- és időpont.

Kép
zölddisznó

Buta vagyok, az kedden van.
Na mindegy. Aszongyák esni fog.
Péntek Westend?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!
Hoztam nektek egy kis tavaszi képet. Az első virágaim a kertben!!! :lol: :lol:
Kép krókuszok
Vendég

Sziasztok!

Voltunk az Auchanban ezeket lőttem:
Kép

Majd visszaolvasok meg még jövök, csak a töki nagyon mondja a magáét...

Remélem mindenki jól van!

Kép

Kép
dcili81

[quote="mannababoca"]
írta:
mannababocaAida: Ügyes vagy, hogy meglépted ezt a dolgot, legyél büszke magadra és adjon ez erőt a folytatáshoz! A párodat és anyósodat is a saját viselkedésük minősíti. Ha ez az egész úgy is megérte, hogy elveszítik Noelt....helyből nem normálisak. Meséltem este a férjemnek, hogy mi történt, azt mondta beleőrülne, ha nem láthatná Domit minden nap...ha elköltözne tőle a kisbabája. Ja és azt írtam, hogy a párodat....hát tudod mit, nem a párod. Csak egy pasi aki még nem tudott felnőni, felelősséget vállalni, őszintén szeretni, gondoskodni. Ha bármire szükséged van, írj!

Ezt volt párom is sokszor hangoztatja, hogy fáj neki, hogy nem láthatja Noelt minden nap. Csak könnyebb engem hibáztatni mindenért, mint tenni valamit neki ezért.. Ez van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

manna:
igen, a P2 az jó, de mellette an még egy kifejezés is: ASCUS...
A dokimmal beszéltem, azt mondta, erre oda kell figyelni, ismételni kell a szűrést, aztán meglátjuk mi lesz.. ápr. 1-jén megyek hozzá vissza.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!!!!

Laura:nagyon csini a nagyfiad,bizti tetszett a kiszemelt kislánynak :lol:

Cili:jó cuccokat vettél

Bocika:jaj de szép virágaid vannak

Orsi:a zsiráfos csaj neve varszegi_timea

Itt is elég szép idő van,igaz a nap nem süt,de azért viszonylag"meleg" van.Megyünk is kengurus sétára :lol: :lol:
Este 5-re meg megyünk csípőre...addig még mindent meg akarok csinálni itthon

solya051020
Káld

Ja és ma vagyunk 3 hónaposak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És boldog hófordulót Sina Mesijének hiszen egy napon születtek a bébijeink :lol: :lol:

solya051020
Káld

Istan éltesse Olivért, Mesikét, meg a hugom kislányát Dorkát, aki ma 6 hónapos! :lol:

Kész a hólabda, még gyorsan nyomok egy túrós pogácsát. Huni kint alszik, tünemény, hogy mennyit segít nekem azzal, hogy ilyen jó fiú!

Zöldi! Csinos fiam tegnap megint hibátlan matek és angol felmérőt írt (tiszta anyja! :lol: :lol: :oops: ). Ha teszel majd fel friss fotókat Hannáról, szívesen megmutatom neki!

Kép
Kép
szeles4

solya: sajnos így nem találja a tesz vesz,nem baj egyszer biztos ráakadok

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi:pedig én is így írtam be a keresőbe,és nekem megtalálta :D oda kattintottál hogy felhasználó keresése?

solya051020
Káld

Na vagyok! Dani végre elaludt, már tiszta dili volt, annyit visított..., nem tudom miért kell ennyit nyűglődnie az elalvással.
Most kb fél órám van pihenni. Gyorsa nekiálltam réteges pudingot csinálni, aztán eszik, és miután ezerrel süt a nap, sétálunk egyet.

Zsebi nagyon szép lett a szoba!

Boci annyira irigy vagyok, nekünk még ott tart a virágoskert, hogy fel kellene ásni... :(

Aida szerintem ne is törödj a volt pároddal, ő akarta, ő választotta az anyját, akkor meg ne siránkozzon, hogy nem látja Noelt. De majd még viszed is hozzá, nem??? Nem tudom mit gondolhat....

Laura annyira irigy vagyok, hogy ennyi mindent meg tudsz csinálni Hunor mellett..., én akkora maratonokat szoktam rohanni, hogy azalatt a pár óra alatt készen legyek mindennel...
Zalán nagyon komoly fiatalember. És nagyon ügyes is!

Hát Dani reggel fél 7 és 7 között szokott kelni, és enni, azután legközelebb csak akkor alszik el rendesen, ha dél fele kitolom a teraszra vagy, ha elmegyünk sétálni..., soha nem fogom tudni kialudni magam.... 8)

Kép

Kép
dcili81

Laura:köszönöm Olivér nevében is :lol: :lol: és akkor Isten éltesse Dorka babát :lol: :lol:

solya051020
Káld

Bevásároltunk, ebédeltünk, most járókázik, de már nyügi kicsit :D
Jaj, és képzeljétek, néhány napja elkezdtünk forogni! Mondjuk főleg balra, de azért néha jobbra is szok a drága. Oldalra és hasra is. Csak még arra nem jött rá, hogy ki kell húzni maga alól a karját, abban kicsit segíteni kell.
Ma reggel meg a fejére húzta a takarót. Ebben megint nem lenne semmi furcsa, ha nem fordítva feküdt volna szokás szerint az ágyban, és a takaró nem csak a fején lett volna :twisted:

Ilyenkor mérvadó már, hogy mondjuk milyen kezes lesz? Mert 10-ből 8-szor bal kézzel nyúl mindenért, és balra simán forog. Vagy ez egyelőre még véletlenszerű?
Mondjuk a hajlamot az én vonalamról örökölte, mert sok balkezes van vagy lett volna a családban, ha hagyják annak idején.

Orsi: http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=9112041

Aida: hátha egyszer végre észbe kap a párod, hogy kinek kéne fontosabbnak lenni. Vagy neadjisten anyuka drága, hogy nem kéne ilyen választás elé állítani a fiát, hogy ki a fontosabb, hanem örülni neki, hogy megtalálta a boldogságot és családot alapított. Nem értem az ilyen banyákat, őszintén remélem, hogy én nem leszek majd ilyen...

Boci: pont tegnap akartam írni, hogy séta közben már láttunk krókuszokat a kertekben, és annyira örültem nekik!

Solya: Isten éltesse Olivért! És Sina Mesikéjét is :lol:

Zöldi: annyira jó neked, hogy ilyen közel fogtok lakni vízparthoz. Irigy vagyok kicsit :oops: :D
Ja,és itt esik :(

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

csak gyors bekukk mert ittragadok és szalad a lakás, és persze anyósék pont ma jönnek.

hazaértünk az oltásról , olyan kis ügyes volt, mindenkinek dumált és mosolygott.. Dokinéni is megdícsért minket, azt mondta h nagyn ügyes és sokat fejlődött a Dévény torna miatt.
6920 gr ( kaja után pelus + body, ugyhogy olyan 6500 körül ) és 62 cm. :D
Beborogattam neki, adtam kúpot, jóllakott és alszik.

Boci: szépek a virágok!
Cili: jó kis rucik!

Mágnes: nekem is ez volt/van.. már 2 dokit megjártam vele, már több mint 1 éve, már a terhesség előtt is ez volt (ASCUS ) aztán terhes lettem és kétségbe estem h nem e lesz baj. De semmit nem befolyásolt szerencsére
Itt kivárnak 3 rákszűrést vele, és most csináltak nekem HPV szűrést. ennek az eredméynétől függött h kell e beavatkozás.
Szerencsére minden negatív ( kaptam egy halom papírt mennyi mindent viszgáltak még--- )és most kaptam kétféle kúpot, és 4 hónap mulva kell visszamennem .
A p2 valóban normális, bár ez az ASCUS dolog egy kóros sejtelváltozás-
Bocsi ha hosszú voltam..

Kép
eszterke24

Boldog hófordulót minden érintettnek!

Hát én nem fogom többet hangoztatni, hogy sétálni indulunk..., mikor ezt teszem mindig elkezd esni az eső, és itthon ragadok. Most mákom volt, de épphogy hazaértünk. Viharos erejű a szél..., utálom!!!!!!!!

Ja ezt vettem a tesz-veszen:
http://www.teszvesz.hu/item578977501_6_ ... _days.html

Nem volt sok érte..., és most egy időre befejezem és hagyom, hogy elnyűje a drágám ezeket is.

Félig tavasz van nálunk, az uram nekiállt a kerti munkáknak, most éppen metszi a fákat... láncfűrésszel... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Nekem szerencsém van a ruhákkal, eddig szinte semmit nem vettem. Gyönyörű állapotban vannak még Zalán ruhái is, és hát van egy 3,5 éves keresztfima, a hugom folyamatosan adagolja a zsákszámra elrakott szebbnél szebb ruhákat.

Hunor még mindig alszik, lassan felkelhetne, hogy még ki tudja porszívózni. :lol:

Kép
Kép
szeles4

[quote="gabilany79"]
írta:
gabilany79Vagy neadjisten anyuka drága, hogy nem kéne ilyen választás elé állítani a fiát, hogy ki a fontosabb, hanem örülni neki, hogy megtalálta a boldogságot és családot alapított.

Hát nem tudom, valahogy ők ezt úgy gondolják, hogy én állítottam választás elé és részben igaz is hiszen én mondtam hogy eljövök ide vagy költözzünk. Dehát könyörgöm, nem poénból akartam onnan költözni!? :cry: Csak annyit akartam, hogy végre függetlenedjünk én nem azt akartam hogy forduljon el az édesanyjától.. Az édesanyjáról ez már nem mondható el, hisz minden porcikájával azon van, hogy a fia ellenem forduljon. És sajnos sikeres is a "hadművelet".. Én ezt nem tudom megérteni SOHA.

No mind1, arra azért kezdek rájönni, hogy meg kell próbálnom legalább nekem nem gyűlölködni. Semmi értelme már és eddig sem volt. Azzal csak lealacsonyodok ugyanarra a szintre. Inkább imádkozom értük, hogy egyszer legyen még szebb jövőjük, anyósom gyógyuljon meg és tudja élvezni az életet úgy ahogy annak lennie kell, a fiai meg -még mielőtt nem késő- tapasztalják meg, hogy nem anyu a világ közepe és mennyi jó dolog van még az életben és mennyi szép vár még rájuk.. Én már csak ennyit kívánok nekik.

Azt hiszem nem írok többet már itt sem a témáról, inkább Noli baba, hisz ő most az aki fontos kell, hogy legyen! :) Vannak róla friss fotók!

Kép Noli alszik

Kép Furcsa póz, de Noli örül :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.03.17 15:04-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?