Új privát üzeneted érkezett!

Nitacska: Már nagyon várjuk!!!!!!! :wink: :P :P

Kép

Kép
morca
 
 


Na, most meg Matyi van teljesen megőrülve.. :shock: Egyszerűen nem hajlandó aludni, már két órája az idegeimen táncol.. :? Már átvittem a gyerek szobába egy szivacsra, mert Ákost is majdnem felébresztette.. Megpróbáltam nem tudomást venni arról amit
csinál, de akkor meg az ágy tetején ugrál.. Ha meg közeledek felé, röhögve vissza fekszik az ágyba.. Az egész "anyu bosszantó repertoárt bemutatta" már és még mindig szép sorban húzza elő a tarsolyból a rosszaságokat és persze esze ágában sincs aludni, pedig már alig lát ki a szemén.. :shock: :shock: Már teljesen kifogytam az ötletekből, nem tudom, hogyan reagáljam le ezt az egész cirkuszt.. :( A hangulatommal most már azért vannak bajok, elég szélsőséges lett.. :? Egyik másodpercben fuldoklom a röhögéstől, a másikban pedig ordítani tudnék mérgemben.. De még nem ordítottam (nem szeretnék), kitartok a végsőkig.. :wink:

Kérek ötleteket, hogy mi tévő is legyek ilyen szituban, mert mert már kimerülni látszik, az ötlettáram... :wink: segíítséééég.. :wink: :lol: :lol:

......

Hihetetlen, de két és fél óra őrület után elaludt Matyi és még Ákos is alszik..

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: Már elkezdtem írni az e-mailt, amint elkészül küldöm.. :wink: :wink: Nem felejtettelek ám el, csak a drága fiaim valamilyen fejlődési ugráson mehettek keresztül csibészségben.. :wink: :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 

 
 

Túléltük a napot kb... De azért nem volt egyszerű...

SAjnálom a fiús nehézségeket! emélem, a holnap jobb lesz!

Nitácska! Várjuk a pocifotót! :)

Jó éjt mindnekinek!
Vendég
 


Dóri: Jaj, tényleg, Ti ma voltatok a Honvédban.. :? Nagyon nehéz volt?? :roll:
Annyira nem vészes ám a helyzet a fiúkkal, csak szeretném ezeket a szitukat a lehető legjobban lereagálni.. 8) Az igaz, hogy volt ma kb. nyolc agyvérzésem Matyi műsora alatt, de már rendben van minden.. :lol: :lol: :lol:
Most alszanak.. :P (na ezt nem csodálom) Nagy a csönd felénk.. :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Remélem, ma éjjel aludtatok!!! :wink:

Mivel csak a Drnőhöz kellett mennem, nem volt túl vészes, és azért tudtam megoldani, mert férjem itthon feküdt lázasan... Ha dolgozik... :roll: Szóval már előre megcsináltattam a vérvételt, és csak meg kellett beszélni a dolgokat (semmi értelmeset... :roll: - így aztán nem is értem, mi ennek az egésznek az értelme...). Most abban maradtunk, hogy amennyiben a mostani (e heti) vércukrom rendben lesz, akkor nem is kell visszamennem hozzájuk. Hogy akkor hogyan tovább, még nem tudom biztosan... De ha nem jó az eredmény, akkor megint mennem kell jövő hétfőn hozzájuk. Na ezt a verziót nem szeretném...

Na, abba is hagytam mára... :)

Remélem, ma szép idő lesz! Mindenkinek szép napot!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Dóri: tudod már az eredményt? Milyen lett? Tartsd a diétát, és akkor tutira minden rendben lesz!

Morca: nagyon ügyi vagy! Szerintem teljesen jól reagálod le a dolgokat. Én már rég ordítottam volna, velem előfordul, hogy amikor tizedszerre mondok valamit, akkor már kiabálva mondom, de persze utána egyből vissza tudok váltani normális fokozatra, nem tart órákig a dolog. :wink: És ettől Orsi is jobban megszeppen, és nem engedi el a füle mellett. Nem hiszem, hogy ezzel sokat ártanék neki, a világ nem rózsaszín, és az emberek sem mindig kedvesek, na meg anya sem egy robot. Így legalább megtanulja kezelni az ilyen szitukat is, neki is reagálnia kell valahogy, meg persze reálisabban megismeri, ami körülötte van, és talán hamarabb elkezd kopni a kis hedonisztikus világképe, hogy a világ körülötte forog, és megszokja, hogy vannak benne mások is, akiknek szintén vannak rossz napjaik. Szerintem nagyon jól csinálod!

Kisvitéz: Ami a cipőkérdést illeti: sajnos mi nem engedhettük meg magunknak, hogy Siesta cipőket vegyünk, de azért odafigyeltem mindig, hogy az első cipőcskék tartsák a bokáját, könnyűek legyenek, és a talpuk sima legyen (maguktól tartsanak az izmok, ne legyenek alátámasztva). És persze lehetőleg bőr legyen, hogy lélegezhessen a lábuk benne. A Deichmannban szoktak lenni egész normális áron cipők, pl. Elefanten, aminek az ára sem olyan vészes. És jön a tavasz-nyár, a magasszárú szandik sok helyen kaphatók bőrből, nagy választékban. Jó vásárolgatást!

Ma betanítok megint. De egyre kevesebb türelmem van már ehhez is. És ez még mindig nem az én utánpótlásom, hanem más helyére ember. Csak ők lusták trénelni. :?

Nitacska: várjuk a pocakos fotókat! :wink:

Kép

Vigyázzatok magatokra!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszty: Na, ma Matyikám már előre készült a lefekvés előtti cirkuszra, tisztán látszott rajta.. Persze Ákos éppen szopizott (volna), Matyi meg kezdte az őrületét.. Ma bevallom egy pillanatig sem volt ehhez türelmem, úgyhogy kapásból leordítottam a haját.. :oops: :oops: :oops:
(sajna előfordul, hogy kiabálok, de azért nem sűrűn..) Na ezen olyan jól szórakozott, hogy gurgulázott a röhögéstől.. :shock: :P Na, akkor már én is.. :lol: Úgyhogy váltottam és elmondtam neki, (egy picit hangosabban ,de nem kiabáltam) hogy nagyon szeretem őt, de ezt a cirkuszt nem csinálhatja többet, és hogy nem véletlenül kérem, hogy aludjon, a rosszalkodást pedig hagyja az alvás utánra.. Nagyon cuki volt, mert öt perc után elaludt, én meg azóta is itt röhögök azon, hogy milyen jól szórakozott rajtam.. :oops: :lol: :lol: :lol:

na most mennem kell, de majd még jövök..

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!
Köszi a cipős válaszokat, hát igen, hallottam hírét, hogy van itt a közelben tuti cipőbolt, ahol 6 eft körül vannak a Siesták, aztán most kiderítettem, hogy van Siesta is és van 6 ezres cipő is, de a kettő nem ugyan az. Viszont láttam itt egy másik üzletet, ahol bőr cipők-szandik vannak 3-4 eft-ért, dr. punto, majd jól utána járok annak is (szóval bemegyek és megfogdosom). Én is úgy gondolom, hogy főleg most az első időben jó, ha napi 10 percet-fél órát fog benne járkálni, mert gyorsan elesik és visszakéreckedik a babakocsiba, aztán nyárra kinövi, ezért is tiltakozok a védőnő kijelentése ellen, hogy a lakásba is vegyünk és vagy siestát vagy dr. leo-t. Nem sajnálom a gyerektől félre értés ne essék, de nem biztos, hogy erre kell költeni, legalább is ennyit. Mert mindenki mindenből a legjobbat szeretné, de általában mérlegelni kell és ahogy 3 havonta le kell cserélni az egész ruhatárat.... hát kész katasztrófa az is!
Az origo szerdára havat jósol! Csoda, hogy a kölkök nem bírnak magukkal? Szegény kölkömet még mindig a 68-as overallba tuszkolom, mert úgy gondoltam a márciust már vhogy kihúzzuk, erre tessék! Lehet, hogy vehetünk egy akciós overallt is a végén?! :? Viszont már négyfogas lett! :lol: Előszedhetem a fogkeféket sálálálálá :lol:
Kevésbé borongós napot nektek, mint ami itt van! Üdv!
kisvitéz
 
 


........sziasztok.....
ma voltam a dokimnál holnapra kaptam beutalot vérvételre és a 12.heti uh-ra...........
elintéztem az ekg-t is!!!!!!!!!!!huzós napom volt!!!!!
remélem minden ok lesz holnap!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Morca: hajrá, ügyes voltál! Én akkor szoktam elröhögni magam, inkább kínomban, amikor már végképp nincs semmi ötletem, de már nem akarom tovább feszíteni a húrt. Szerencsére ez ritkán van.
Jól megoldottad, és az okos lurkó értett is a szóból. :wink:

Kisvitéz: ami még a cipőt illeti, én otthonra nem adtam rá sose cípőt, amíg ilyen kicsi volt. Még most is 4 évesen zokniban rohangál otthon. :roll: Amúgy tényleg nagyon hamar kinövik még az elején a cipőket. Nekünk is egy vagonnyi van. :-) És olyan 13-15.000 körül venni darabját az elég húzós. 8) És tényleg lehet jókat találni már elég jó áron, ahogy te is írod. Ügyes leszel, biztosan találsz jókat!

Nitacska: nagyon drukk holnapra! Én is megyek, de csak vérvételre.

Puszi mindenkinek és jó éjszakát!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


azért drukk neked is!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eszty: Azóta is azon röhögök, hogy a kis huncutom, milyen jól szórakozott a lökött anyján.. :wink: :P :P

Kisvitéz: Itthonra nekünk sem volt cipőnk eleinte, de Matyi egy idő után olyan sebességre kapcsolt, hogy muszáj voltam rá szandált
venni, mert mindig elcsúszott a kövön.. :lol: A szandi Elefanten volt, nagyon szerettem, látszott, hogy kényelmes Matyinak.. (már kinőtte, de megint ezt a márkát veszem meg neki) Cipővel, csizmával már nagyobb gondban vagyunk, mert magas a rüsztje és nem igazán mennek rá a cipők.. :? Ami nekünk bevált (rengeteg keresgélés után), a Nike sport cipő, de most tavaszra egy túrabakancsot kapott... (szerintem nagyon fontos, hogy a cipő minőségi legyen, minden mást amúgy meg veszek akár használtan is) Ákosnak még nincs cipője, de ha így folytatja, akkor hamarosan neki is vennem kell... :lol: :lol:

Nitacska: Ha végeztél a vizsgálatokkal, mindenképp jelentkezz.. :lol: :lol: Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen... :wink: :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


morca remélem délutánra hazaérek................. :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hajrá holnapra, Nitácska!

Nem tudom, írtam-e, de nálunk sincs cipő itthon. Az elcsúszás veszélyét meg csúszásgátló zoknival gátoljuk... :lol:

Eszty, neked is hajrá holnapra!

Megyek, kidőlök... Ma is elég fárasztó volt minden... :roll:

Morca! Azt hiszem, a helyedben én is nagyot nevettem volna!!!

Jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok!

Nitacska: várjuk a híreket, de biztos vagyok benne, hogy minden nagyon rendben lesz!

Morca: olyanokat tudnak alakítani ezek a lurkók, hogy csak rágondol az ember, mosolyog rajta. Olyan fifkásak, hogy nem igaz!
Ma olyan édes volt Orsi. Kicsit könnybe lábadt a szeme, mikor mentünk be a csoportszoba ajtaján az oviba, mert szeretett volna inkább velem lenni, de nem szólt egy szót sem, csak megkért, hogy töröljem meg a könnyeit. azt hittem, megzabálom! Olyan édes volt!!! Legszívesebben egész nap csak ölelgetném! Imádnivaló egy kölyök!!! Olyan kis játékbaba, de nagyon határozott egyéniség ő is. Viszont lehet vele tárgyalni. Csak az agresszív dolgokra nem reagál jól, akkor ő is átmegy kezelhetetlenbe. Viszont ha ő kezdi így és nem hagyja abba, akkor sajnos eljutok néha én is a kiabáláshoz, de gyorsan befejezem, amint lehet, és próbálok más utat keresni.
Igazad van, hogy a cipő legyen minőségi, de szerencsére a méregdrága Siestánál alacsonyabb áron is vannak már tök jó minőségű cipők, pl. Elefanten, ahogy te is írod, és ez tök jó. Régebben csak a Siesta volt, bár akkor kicsit elérhetőbb áron. Gyerekkoromban nekem is volt olyanom, igaz nem mindig.

Dori: Köszi a drukkot! Vigyázz magadra te is! Tudod már az eredményt? Neked mikor mondják meg a vérvételt követően? Nekem még aznap délután. Most is majd hívom Zitát dél körül, de szerintem mostmár rendben lesz, sikerült teljesen lenyugodnom.

Bábaildi: ne haragudj, hogy nem hívtalak ma, pedig bent voltam. Nagyon szétszórt vagyok az utóbbi napokban. Mikor bementem, kigondoltam, hogy megkérdezem Zitát, bent vagy-e, de mikor végeztünk a vérvétellel még a múltkori eredmény papírját is majdnem otthagytam, és ő is ment levenni egy másik kismamától vért, előtte meg még vizit is volt, úgyhogy elfelejtettem. :cry:
Nehezen tudok mostanában koncentrálni, pedig próbálok összpontosítani. Április végéig dolgozok, utána végre pihenhetek és rendezgethetem a dolgokat a babavárásra, meg az első hetekre, hogy minden gördülékenyen menjen. Már nagyon várom.
Pocaklakó unoka hogy van? És anyucija? Már lassan finisben vagytok! Nagyon jó egészséget nektek és szép szülést!!!

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Oh, képzeljétek Lányok!
Tegnap hallgattam francia sanzonokat, olyan szépek!
Mindig eszembe jutnak a régi emlékek róluk, kicsit szomorkás hangulatú dalok, de olyan nagy érzelmi töltetük van.
Azért azok a régi nagyon (Yves Montand, Edith Piaf, stb.) tudtak valamit!
Jó néha kicsit nosztalgiázni! Hááát, öregszem! :D

Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Csak beszaladtam még az eredménnyel. 5.6, úgyhogy minden szupi! Most akkor visszaállunk a kéthetente ellenőrzéshez.

Puszi mindenkinek és várom a híreket Dóritól és Nitacskától!

Sziasztok!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


sziasztok!!!!!!!!!
minden ok a manóval......53.2 mm-es!!!!!!
láttam kezét,lábát és az ujjait is!!!!!!!!!
a tarkóredője is ok.....1.9 mm
képet délután hozok!!!!!!!!!!
olyan boldog vagyok!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Nem baj Eszty, nem kell mindíg találkoznunk, az eredményed nagyon jó, lassan beáll a diétád, úgy látom. Dóri remélem Neked is jók lesznek most már az eredmények, bizony néha fárasztó dolog kismamának lenni!!!Nade a végeredmény.....az már megéri :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg: nem vagyunk mi robotok! Sose szégyelje senki, ha kiborul. Nemcsak a gyereknek lehet rossz napja, hanem nekünk is. Aztán, ahogy morca mondja, jót nevetünk egymáson, az utód meg veszi az adást, és "jó útra tér" :wink: :wink: :wink: Csak edződjetek, kell a tréning a kamaszkorra!!!!!!!!!Hajaj! :roll: :roll: Ma hétágra süt a nap, és metsző hideg szél fúj! Szólna valaki a tavasztündérnek??????
Ja igen, Eszty köszönöm kérdésedet, újunoka szépen fejlődik, az UH szerint 2300 gr körüli, és lassan valóban célegyenesbe fordulunk!!!! :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Ó, tényleg, unoka lassan érkezik! :wink: Hajrá!

Nekem másnapra van eredmény, holnap megyek majd vérvételre, pénteken lesz eredmény. Múlt heti csak próba volt, még a diéta 1. napján, azt próbáltam ki, hogy hogyan működik a rendszer. Azért nem írtam az eredményét, mert még nem "érvényes". Majd pénteken. De ha nem lesz jó pénteken az eredmény, akkor mehetek megint hétfőn. Nem akarok hozzájuk menni!!!

Nitácska! Gratulálok! :lol: És vége a 12 hétnek!!! :lol:

Örülök, Eszty, hogy minden rendben!!!

Bábaildi! NST-re mikortól kell menni? 36. héttől?

No, mindenkinek szép napot továbbra is!
Vendég
 


köszi dóri!!!!!!!!!!
ildi jobban vagy már? :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Nitacska: Nagyon örülök a jó hírnek.. nagyon ügyes vagy!!!

Bábaildi: Jól esett amit írtál, sokszor volt már lelkiismeret furdalásom egy-egy "kiborulásom" miatt, mert nem vagyok az a "hangoskodós" fajta..

Eszty: Örülök, hogy jó lett a cukrod!!

Dóri: Drukkolok, hogy nálad is minden rendben legyen..

Már rég hoztam képeket, úgyhogy most elárasztalak benneteket..

Kép

kicsi a rakás.. :lol:

Kép

csak egy percig nem figyeltem.. :lol: :lol:

Kép

csak egy ilyen kicsit használtam.. :lol: :lol:

Kép

kukucs.. Kép

puszi, puszi, puszi.... :lol:

Kép

két lovas.. :lol:

Kép

sok a meló nálunk.. :lol:

Kép

voltunk bandázni.. :lol:

Kép

de jó csaj.. :lol:

Kép

udvarlás közben.. :lol:

Kép

sikerűűűűlt.... :lol: :lol:

Na, jó sok lettem, bocsi, de nem tudtam választani...

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


morca annyira édes a kis ákos....!!!nagyon jót derűltem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



Nitacska: Nagyon cuki a babucid.. :lol: :lol: :lol: és a pocis kép is nagyon tuti.. :wink: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


köszi morca...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Á, tök jó, hogy már most kaptunk képeket, Nitácska! Nagyon jók! :)

Jó éjszakát mindenkinek, most megyek aludni... :)

Ja, még Morcának: mint mindig: nagyon aranyosak a képek!!! Sztem látszik a gyermekeiden, hogy nem vagy egy idegbeteg anyuka! :wink: :lol: Az meg, hogy néha kiborul, aminek ki kell... Hát, van ilyen, emberek vagyunk és nem vagyunk tökéletesek... :)
Vendég
 


Sziasztok!


Nitacska: először is NAGYON GRATULA! Túl vagy a 12 héten, pocak szépen gömbölyödik, és a baba rendben van. Azt nem írtad, hogy a vérömlennyel mi van, de gondolom, hogy akkor az is rendben van.
Édes a babó a hasadban, és a pocakos kép is nagyon ari! Köszönjük!
Csak így tovább! Minden rendben lesz, rendben kell lennie!

Bábaildi: Köszönöm szépen! újunokának és anyujának nagyon megy a drukk! Nemsokára találkozhattok az új jövevénnyel! Tök jó!
Április elsején, Bolondok napján megyek megint vérvételre, és este meg a nőgyógyászhoz majd. :lol:

Dóri: ügyes leszel, és akkor minden rendben lesz! 150 gr-os diétát kell csinálnod vagy kicsit lájtosabbat? Majd várjuk az eredményt!
És már neked sincs sok hátra, még egy kis türelem! :)

Morca: nagyon cukik a képek! Ezek a fiúk napról napra nőnek! Mindjárt tényleg csekkolhatod a lány-felhozatalt mellettük, és ahogy Bábaildi írja, elkezdődnek majd a kamaszkori "allűrök". :lol:
Olyan édes, ahogy a kislány öleli, ő meg odabújik!
És tényleg látszik, hogy kiegyensúlyozott, életvidám gyerekek, úgyhogy nem csinálhatod olyan rosszul a dolgodat! :wink: :wink:

Csinálok ma estére hamis székelykáposztát csirkemellből. remélem, jó lesz. Bár a hagyma még mindig problémás, de majd valamit kitalálok.


Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


eszti még egy pici vérömleny van......de már nincs közel az se a babóhoz... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska! Végre, nagyon vártam már ezt a 13. hetet. Most már bizakodhatunk bátran. A hízásra nagyon figyelj!!! :? :? :? Lassan lehet redukálni a magzatvédő vitaminokat egyfélére. Vagy már megtetted??
Eszty: az áprilisi beosztásomat még nem tudom, de észben tartalak.
Dóri: a 36. héttől kell NST-re járni, hetente egyszer. Akkor mostreméljük, rendben lesz a pénteki eredmény. Biztosan! :lol: :lol: :lol: Szerintem megúszod a hétfői bemenetelt. :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Azta, Morca, Ákos combjaiért odavagyok! :D :D
Amúgy mázli, hogy Matyi nem csajozik - legalábbis képekkel alátámasztható módon épp' nem ; - mert ha Dóri megtudja, féltékeny lesz. :D
Cuki a két lovas egymás mellett!
Jut eszembe, a legutóbbi lovasedzésen olyan kis setesuta voltam, úgyhogy rájöttem, lovagolni nagyon nahzéz... persze ha én is ilyen korban kezdtem volna...:D

Nitácska, gratula a pocihoz! Ahhoz képest, hogy 12 hetes, nem kicsi ám! :O :)

Eszty, Te mindig olyan rendes háziasszony vagy, nem bírod a hagymát, mégis rittyentesz olyan kajákat, amikhez elengedhetetlen. :)

Dóramia kidőlt. Amióta az esernyőkocsival rójuk a várost, nagy kiránduló és imád aludni benne. Ennek persze megvan az ára, este alig lehet lenyomni az ágyban.

Kép
anhel
 
 


Anhel: Matyi mióta Dórit "ismeri" nem csajozik.. :wink: :wink: :lol: :lol:
Szíve hölgyére vár.. :wink: :wink: :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


köszi a dicséretet!!!!
ildi ok......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó éjt mindenkinek!

Köszönöm, Bábaildi az infót! Majd mondom, mi az eredmény... :roll:
Vendég
 


jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


5,62 lett. Ez azt jelenti, hogy legközelebb akkor kell mennem, ha a heti ellenőrzésnél 7 fölé megy. Most jó. :) Minden héten be kell nekik telefonálnom. Na, remélem, nem kell már oda menni többet. :)

Mindneki jól van? Szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!!

Hol van mindenki?? Csak nem hóembert építeni vagytok?? Nálunk szakad a hó.. :shock: :shock:

Dóri: Szuper jól csinálod!!! :wink: :wink:

Hoztam még pár képet, ha nem bánjátok.. :wink:

Kép

gyümölcsöt eszünk.. :P :P

Kép

Ákos alma majszolás közben.. :P :P

Kép :P :P

Matyival ablakot pucoltunk délelőtt.. :P :P

Kép

ez jó buli.. :P :P

Kép

a magasság sem akadály.. :P :P

Szép hétvégét Mindenkinek!!:lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri: nagyon jó, akkor csak így tovább. :lol: :lol: :lol:
Anhel-Ildi: kimaradt az előző írásomból Dórilány dicsérete. Nagyon szépen fejlődik, szemmel láthatóan jól érzi magát a világban. Irigyellek benneteket "lovasokat". Gyerekkoromtól nagy vágyam volt a lovak körüli élet, (nemcsak a lovaglás) egy időben kacérkodtam az állatgondozói szakmával, aztán mégiscsak a szülésznőség mellett döntöttem. De egész életemben sajnálni fogom, hogy a lovak kimaradtak. Milyen jó lett volna 150-200 évvel ezelőtt lehettem volna lovas-bába hihihi :wink: :wink:
bábaildi
 
 


ildi én is nagy lovas vagyok...sajna nagyon ritkán tudok velük foglalkozni pedig van ló a családban..........egyszer talán nekem is lesz.....nagy álmom.........minden megvn ami a lóhoz kell csak maga az álat hiányzik.... :?
morca mindig öröm nézni a fiukat!!!!!!
matyi jöhet hozzánk is ablakot pucolni.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Azt hiszem, jó lenne, ha Samu fogná magát, és lepucolná az ablakokat, amiket összekent! :) Amúgy nagyon cuki mancsnyomok vannak a földig érő üvegeinken. :)

Igyekszem továbbra is. :)

Szép hétvégét!
Vendég
 


Bábaildi: lovas bába.. ez nagyon jóóó.. :lol: :lol: :lol:

Nitacska: amilyen lelkes Matyi, biztos szívesen segítene neked is az ablak pucolásban.. :wink: :lol:

Dóri: mancsnyomokban mi sem szenvedünk hiányt.. :wink: :lol: :lol:

Jó éjt!

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


akkor nagyon várom matyit...meghálálom neki!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mindenki jól eltűnt!!! :)

Jó volt a hétvége, csajok?

Puszi mindenkinek.
Vendég
 


nekem iszonyat fárasztó........ :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska! Miért? :roll:
Vendég
 


a tanfolyam...meg az utazás....de hála ez volt az utolsó!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jól van akkor! De azóta, remélem, kipihented magad vmennyire!

Pussz.
Vendég
 


Sziasztok!

Dori: ügyi vagy, csak így tovább!!!

Morca: Óhhh, micsoda segéderőd van! :-D Milyen jól jött volna nekem is, mikor pucoltuk az ablakokat! Nagyon cukik mindketten!

Bábaildi: ez igazán jó ötlet! Még talán most is lenne kereslet lovas bábára! :D :D :D

Nálunk a hétvége nagyon jól telt! Szombaton voltunk kutyaversenyen a Népligetben. A húgom egyik kolléganője tenyésztő, és bébi kategóriában nevezte az egyik kölyköt, és ezt meg is nyerte. Gyakoroltatja velük a versenyzést. Orsinak nagyon tetszettek a kutyusok, bár ezek nem azok a jámbor kis ölebek voltak, hanem ezek a vérbeli kutyák: hegyi kutyák, farkasölők, cseh farkasok, argentin dogok, stb. Én ezektől a kutyáktól már erősen tartok! :? Vasárnap meg kint voltunk a Bababörzén: marha jó dolgok voltak. Volt persze sok szutyok használt cucc is csupa foltosan, mert nem mindenki igényes arra, amit árulni akar. De pelenka és törlőkendő szuper áron volt! Vettem pólyát is, Orsinak az nem volt, de azóta sok jó dolgot hallottam róla, kipróbáljuk. Ti próbáltátok? Mik a tapasztalatok?
Tegnap este pedig összeraktuk a babaágyat és a pelenkázót. Annyira izgatott már, hogy minden el fog-e férni a pici lakásunkban, hogy nem bírtam tovább. És minden elfér! Ezek is újak, Orsinak egy utazóágya volt, mert anyuéknál csak az fért el, de ezt meg nagyon olcsón meg tudtuk venni, és gondoltam, így hogy egyedül leszek vele nagyrészt, hasznos lesz a pelenkázó. Orsi azóta nagyon nagytesósan viselkedik, olyan édes. Mondta, hogy majd ő betakargatja az öcsit az ágyában. :P Zabálnivaló ez a csajszi!

Megyek, mert elég sok munka van.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Nitacska: pihenjél sokat, vigyázz magadra nagyon!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?