Új privát üzeneted érkezett!

Dita!


GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!


Látod mi megmondtuk!!! Végre összejött neked is az álmod!
Jól eltitkoltad hallod e! Még csak nem is üziztél hogy mi van!

Apa mit szólt hozzá?
Mennyi volt a hcg szinted?

Kép
pamilla
 
 


Dita
Nincs mit :wink: Kenytelen voltam utanad olvasni a masikban :twisted: :lol: Apa mit szolt? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Köszi mindenkinek!

Apának akartam személyesen elmondani mindeki előtt hisz joga van hozzá ő a Zapa! :lol: :lol: :lol:

Még szegény jóanyámat is kiakasztottam ezzel, mert ő is csak akkor tudta meg amikor nektek írtam!

Zapa nagyon örült neki, fülig ért a szája, és anyucinak hív már nem Mindzsónak, amit utáltam! :roll: :roll: :roll: :lol: 8)

Ő sem Nudli már hanem Zapa! :lol: :lol: :lol:

Nem tom mekkor a hcg! Annyira boldog volta, hogy elfelejtettem megkérdezni, a Szűcsi s ott röhögött minta fakutya! Aranyos volt! :lol:

dita75
 
 

 
 

Ha lenyugodtam és kiünnepeltük magunkat akkor elmesélek mindent részletesen, de nem bírok ennyi telefonnal meg topiccal, meg rokonokkal, ma még enni sem volt időm annyian gratuláltak meg érdeklődtek! Jó érzés, hogy szeretnek, nektek is nagyon köszönöm a sok drukkot és gratulát! Imádnivaló csajszik vagytok!
Bridget most te jössz! :wink: :wink: :wink: :lol:

dita75
 
 


Dita mami menj es bulizz :lol: Aztan csinalj egy szep babas vonalzot 8) :!: :!: :!: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Drága Ditu!

El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy sikerült :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
NAgyon vigyázz magatokra!!!!!

Most jöttünk terhesgondozásról. Volt vérnyomásmérés, megnézte a doki a méhszájamat, meg hogy van-e összehúzódása. És nézte a kicsit ezer éves uhu-n. Szerinte is csak egy baba marad, és a másik petezsák magától fel fog szívódni. NEm lesz szükség műtétre.
De érdekel engem, hogy egy vagy kettő, csak egészséges legyen az az egy. Amúgy teljesen nyugodt vagyok a babát illetően. Abszolúte nem izgulok miatta.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ditám!

Jók az új vonalzók!
Ide nem jössz részletes beszámolóra???

Zsu!

Édi a Te vonalzid is!!!!
Kisfiúra pályáztok????

Kép
pamilla
 
 


PAMIKÁM
Nagyon részletesen leírtam a blogban, bemásoljam? Csak ugyanazt tudnám elmondani mint ott.

Nagyon várom a szerdát, olyan jó hogy már csak egy hét van és mehetek Bogyókukucsra! :P :P :P

KISBUTA
Merre csavizol? Remélem semmi baj nincs veled!

dita75
 
 


Dita!!!
Olvastalak hétfőn, csak már nem tudtam írni! ANNYIRA ÖRÜLÖK NEKTEK!!!!

És egyszerre megyünk uhu-ra!!!
Nem vesztem el, csak a múlt hét nagyon húzós volt: minden nap reggel 7-kor indultam és este 9 után értem haza. De a ház épül, a meló megy, ma nagyon jó volt, mert amin a múlt héten dolgoztam, azért sokan megdícsértek, hogy profi munka és ma is csont nélkül átment egy bizottságon, pedig nagyon aggódtam. Jól esik a pozitív visszajelzés.
És már nagyon várom, hogy érezzem Picur mozgását. De a védőnő azt mondta, hogy a 17. hétre kialakul a hallása, és innentől beszélni kell hozzá és zenét hallgatni, mert akkor szülés után is sokkal gyorsabban fog fejlődni, előbb felfigyel hangokra, és beszélni is gyorsabban tanul meg. Ma kapott egy kis Haydn-t, szoknia kell, mert az apja szinte kizárólag csak komolyzenét hallgat. :lol:

Zsuzska,
ahogy mondod, ha egészséges az az egy, akkor máris végtelenül boldogabb lehetsz, mint korábban, mikor még csak küzdöttetek a babáért.

Pami,
te érzel már mozgást esetleg?

Bridg,
remélem nincs semmi baj, hogy azt írtad, hogy lehet, hogy a babaprojektből nem lesz semmi áprilisban?

Pusszancs mindenkinek!!!

Kép
kisbuta
 
 


Dita
Naon csini a vonalzid :lol:

Kisbuta
Milyen jo fej a dokid,hogy ilyenekre odafigyel :shock: :) Aranyos toled,hogy kerded pedig nem is neked irtam :roll: Hat nem baj van csak lehet valami kozbejon :roll: Nem akartam rola addig beszelni amig nem bizti mert feleslegesen ne izguljunk :roll: Szal egyenlore nem tom mi lesz :roll: :? Projekt lesz azaz fagyasztas tuti csak,hogy hol es mikor az a nem konkret dolog meg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah es elfelejtettem mondani megvettem a Titok cimu konyvet 8) Vegre en is elolvashatom es pozitiv erot merithetek belole :roll: Megjelent amugy a 2.resze :!: :!: :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mórning

ki vagyok bukva, tegnap elkezdett fájni a torkom. bevettem egy homoegene 9-et. ittm csáját. aztán már az orromat is éreztem, hogy dugul el. Na mondom király most leszek beteg. Elmentem lezuhanyozni, felvettem egy bundazoknit, algo be, hogy reggelre kiizzadjam. Most jön még a legjobb. Negyed óra múlva úgy éreztem kiszakad a hasam, olyanokat görcsölt hogy csillagokat láttam. Ilyet még életemben nem éreztem, már sírtam a fájdalomtól és attól, hogy valami baja lehet Bogyónak odabent. Végül kimentem a fürdőbe és jött belőlem mindenhonnan. Ugyanaz a szindróma amikor zsírosat eszem, már egyszer meséltem nektek akkor is milyen rosszul voltam. Most hogy kijött minden jobban lettem, reggelig aludtam folyamatosan. Apa szerint a borsófőzeléktől van, és biztos csak felfújt, Bogyót ez nem bántotta, de nem tudja hogy mennyire görcsölt az egész hasam. Nagyon aggódom miatta. Eddig éreztem ahogy feszíti a pocakot most nem érzem. Ha baj lenne véreznék, nem? Jajj én megőrülök még egy hétig. :roll:

dita75
 
 


Dita
Hat igen mostantol az egesz eleted egy nagy aggodas lesz :D Az,hogy kijott az alul vgy felul jelenti...ma bocs cak nem tom :roll: :oops: Az iszonyu gorcsokrol a csajok talan akik babasak tobbet tudnak.En csak azt tudom amig nem verzel nincs bibi :!: :wink: Bar gondolom milyen nagy a stressz,hogy bebibogyo megmaradjon :roll: Nyugi Ditus szurkolunk bebibogyo(k)nak es minden jo lesz :wink:

Bebibogyoknak : Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget!

MÁr csak kicsit több van hátra mint 1 hét! Hogy mennyire gyorsan elment az idő!!!!

Tudom hogy nekem írtad de gondoltam olyan dolog lehet amiről nem szeretnél még beszélni ezért nem is erőltettem a dolgot (hogy miért kell esetleg napolni a fagyiprojektet)!
Persze hogy engem is érdekel csak úgy vettem le a szavaidból hogy nem szeretnél beszélni róla:(
Remélem nem bántottalak meg! :wink: :lol:

Tényleg az utróért mikor jössz végül???

Kép
pamilla
 
 


Ditu!

Hát nem tudom mert nekem nem volt ilyen rosszullétem! szóval nem nagyon tudok ebben segíteni. Csak azt tudom én is mondani amit Bridget, ha nem vérzel sztem nincs gond!!!
Néha nekem is volt hogy bele nyilalgatott de az hamar el is múlt!
A feszülés is olyan hogy pl nekem volt hogy nagyon befeszült a pocim aztán napokig semmi. Szóval sztem nincs gond.

Nem tudod felhívni a dokkert? Hátha ő többet tud mondani?

Nyugi! Szuuuu-szááá


ÉS tényleg amit Bridget mondott innentől fogva ilyen aggódásos lesz minden nap, uh előtt stb...
Csak ez most azért mégis 1 kicsit más! :wink: :wink: :wink:
A 12 hét után ez 1 kicsit jobb lesz mármint az aggódásos rész!

Kép
pamilla
 
 


köszi csajok a bíztatást. hát mindenhonnan jött de leginkább alul. mindenki azt mondja hogy a borsó lehetett a ludas, mivel miután kikerült belőlem a "cucc" már ezerszer jobban voltam és azóta sincs semmi. Azért fekszem és diétázom, vajas piritós és tea van egész nap. Már a torkom sem fáj.

Szép napot mindenkinek!

dita75
 
 


Dita!

Sztem kezd el figyelni hogy milyen kaját bírsz és miet nem.
Mert ehet hogy csak bogyó nem kívánja pl a borsófőzeléket és akkor bizony kijön!
Ezt sajnos csak idővel fogod tudni kikisérletezni.
A torkos meg fájhat attól is hogy sok volt a savad és marta.

Nálunk Balázska nem bírja reggelire a friss retket és ha túl sok tejet vagy tejterméket fogyasztok 1 nap.
De ezek is cska most jöttek ki!

Hát mindenesetre kitartást és azért jobbulást!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Dita,
nem gondolom, hogy a bélmozgás vetélést okoz, ha megsérült volna a méhed, akkor véreznél. Szóval Nyuuu-gi!
Amúgy szokd a gondolatot, hogy szemesbabot, lencsét és borsót kismamiknak nem ajánlanak, mert puffasztó hatása van, eztán egyél szépen spenótot és sültkrumplit... :) (mondjuk lencsefőzeléket már én is ettem Picurral, nem volt tőle bajom, de lehet, hogy te érzékenyebb vagy ezekre, akkor meg jobb nagy ívben elkerülni.) És szedj Magne B6-ot vagy Magne B6-os pezsgőtablettát, mert az görcsök ellen is jó :) - nekem doki azt mondta, a harmincsokadik hétig kell szednem, mert így a koraszülés kockázata is kisebb.

Bridg,
te lány, annyira drukkolok már neked is, hogy minden rendben legyen. nem akarok előtted több akadályt látni!! Jó töltekezést a könyvhöz, most már mindenki csak neked szurkol, a Bromo-s topik bezebrázott rendesen :lol:

Pusszancs

Kép
kisbuta
 
 


PAMI
Akkor már megvan a név? Aranyos. MAjd mesélheted neki az aludj el szépen kis BAlázst. :D

Én nagyon paramama lettem, délután mértem 37,3 hőt és már azon voltam hogy ne is a borsó hanem vmi vírust kaptam el, elmentünk apával vásárolni és szarul voltam, alig vártam hogy hazaérjünk, mondom biztos már 38 a lázam. MEgmértem, és csak annyit láttam, hogy egész 8, már majdnem elájultam amikor látom, hogy 36,8 :oops: :oops: :oops: Kész vagyok! Vettem teszteket 3 naponta fogok tesztelni mig nem lesz uhu! :oops: :?

dita75
 
 


BRIDGET
Még neked akartam írni, hogy én tuti biztos vagyok benne, hogy a titok rengeteget segített nekem, és a hystero. De tényleg baromi fontos a + gondolkodás!
Nagyon hálás vagyok a szerzőnek és a filmkészítőknek, hogy ezt megalkották!
Olvasgasd csak, jót fog tenni neked is, biztos vagyok benne! Pussz!

dita75
 
 


Pami
Tudom en :wink: es jol erezted nem szivesen beszelek rola egyenlore...mert meg semmi nem bizti :roll: Ma nem ugy ertem...velunk minden rendben 8) csak pl. most mondok egy peldat:

Ugye 24-ere volt jegyem...erre ember aszongya,hogy o megy Kinaba es azon a heten ugy nez ki ott lesz ezert szerinte irassam at a jegyet,hogy ne uljek majd otthon egyedul es akkor azon a heten maradjak meg :roll: de ezt mar akkor mondta mikor meg haza se jottem :? en meg legyintettem,hogy majd eldol meg neki se 100% a dolog...erre multheten beszelunk telon aszongya nem megy kinaba ugy nez ki londonba megy :shock: na egybol en atirattam a jegyemet 27-ere nem nagy kulombseg 3nap de akkor hetvegere hazaerek o meg max vasarnap jon :arrow: de persze akkor mar filoztam,hogy ha jon londonba hetvegere atjohetne es akkor meg kesobbre kellett volna rakatni....aztan ra masnapra mondom neki atirattam a jegyem...erre o haaat ugy nez ki sehova sem megy hanem marad otthon :shock: :x :twisted: :evil: de persze nem 100% es meg ne irassam vissza a jegyem 24-ere :twisted: tegnap uzent,hogy 100% hogy kinaba nem megy :roll: na,hogy londonba nem megy az hany % nem tom mindenesetre en mar beleeltem magam,hogy maradok meg azt a par napot...meg amugy is ha szerdan erkezek ugyis melozik a hetkoznapokon :roll: de persze en akartam a 2.evfordulonkra otthon lenni...o meg mar mondom tobb,mint 1honapja mondogatja,hogy nem lesz otthon mert uzleti utra megy :roll: valahogy most mar nem szeretnem visszairatni a jegyet erre kerdi na atirattad?Mondom hat ha nem nagy baj akkor maradnek mostmar de majd meglatjuk a hetvegeig mit tudok elintezni es ha nagyjabol ok vgyok akkor megyek kedden ha nem akkor marad a penteki indulas :roll:

Szal tiszta kaosz...egyoik nap meg ide megy a masik nap amoda a 3.nap meg sehova :twisted: igy nem lehet tervezni....most epp valami megint kozbejott aprolisra is de mar nem emlitem mert nala a dolgok naponta valtoznak igy nem akarom feleslegesen ezt is leirni kivesezni stb...kozbe meg nem is igy lesz meg nem is ugy hanem amugy :? :x Erted :?: Szal nem haragudtam meg...gondoltam,hogy vagot mi a tema mert amugy ugyis mindenrol irok :wink: Csak ari volt Kisbutatol,hogy kerdezte :)

Ugy gondoltam holnap mennek erte :roll: ha neked is jo persze 8) olyan 2utan korul fel 3ig bezarolag :roll: az ugy jo? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dita
Figyu ma a film meg a konyv az ugyanaz?Mert nem ngyon akarom megnezni a filmet ha mar 4000ert megvettem a konyvet :? Szal akkor inkabb olvasgatom a konyvet :roll: Hat nekem meg lehetne lapar ugye de minek :?: megmondtak nem jon a babo menjek vissza es lombik na meg mar tavaly is mondtak :roll: most mar 18.ciklusnal tartok :roll: spontan honapok!!!A pozitivitasommal meg az a baj,hogy mondom 18eves korom ota nem estem teherbe sose es az exel se sose es az az erzesem van nekem csak lombikkal lehet :roll: :oops: es lehet ez nem jo gondolkodas...persze en minden honapban bizok es remenykedek latod minden honapban izgalomban vgyok...de megsem jon :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kisbuta
Lehet meg egy akadaly jon...es sajna lehet az az akadaly meg tobbet hoz magaval meg nem tom...majd talan kiderul mikor visszamegyk,hogy-smint :roll: ma komolyan en se ertem miert jon meg mindig kozbe valami ha egyszer mar apa is legalabb a fagyasztasban bennevan :roll: persze az sem lombik...az sem azt jelenti bebabasodom :roll: De azert koszi ari vgy :) amugy van meg Kiriki is nem csak eeeeen :P Nagyon szep az otodik viragocskad 8) :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Pasik!!!!!!! Enyimmel sem lehet tervezni semmit, mert éjjel nappal dolgozik!
De sajnos élni kell valamiből. :roll: :roll: :roll:

A film ugyanaz, a könyvben még több minden is van.
Szívesen felajánlanám hogy átvezsem neked a filmet de már anyunak is próbáltam és nem ment! :oops: :oops: :oops:

dita75
 
 


Pami!
Igazából egy loknis hajú kislány a szívem vágya, de ha kisfiú lesz, sem hagyjuk ott a kórházban :wink: :wink: :wink: :wink:

Ditu!
Nem semmi ez a gyomorrontásféleség.... biztosan nem lesz baja Bogyónak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Na ma megvolt a 18 hetes uh és megkaptam az AFP eredményt!

Minden oké kisBalázskával!
Legalábbis a leírtak szerint :wink: már jó nagy a lelkem!
A méretei megfelelnek a korának!

Ja és a legviccesebb az egyik barinőmet pont ma fektették be programozott szülésre úgyhogy együtt ültünk a váróban :lol:

Amíg vártam az uh-ra , az pont a szülőszoba mellett van vagy 3 nő megszült azt hittem elbőgöm magam! Hogy mi van velem, úgy meghatódtam ahogy a büszke apukák hozták ki mutatóba a törpéket!
CSodálatos volt! és nem is velem történt, Mit fogok csinálni ha én szülök :shock: :shock: :shock: :P :P :P

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Hát hallod nem semmi! Türelmes ember lehetsz mert én már bizti kiakadtam volna ennyi variáláson!

Hogy lehet ezt bírni! Semmit nem lehet tervezni!!!

Mondjuk én meg pont az a típus vagyok aki szereti előre megtervezni a dolgokat és ugyan rugalmas vagyok de azért a sok variálást nehezen tűröm!
Csak mellékesen Kos a horoszkópom :wink: :lol:

Végül is azzal bizti nem veszítesz semmit ha itthon maradsz még pár napot anyudékkal. Legalább szeretgethetnek még 1 kicsit :wink:

Ja és ugyan lehet hogy már késő de jöhetsz nyugodtan az utroért mert nem tervezem hogy mennék bárhova is!

Kép
pamilla
 
 


Ditám!

Próbálj megnyugodni!
hidd el csak az eleje ilyen parázós aztán majd "kinövöd"!
Persze nem 100%-ig de azért nagyrészt! :wink:

Az sem jó se neked sem bogyókának hogy sokat aggódsz!
Nekem is volt hogy hőemelkedésem lett 1-1 ányos nap után de látod nincs semmi gond!

Szetm lehet hogy az elején nem annyira bírod a hüvelyes dolgokat!
Engem az első trimeszterben nagyon kicsinált! azóta már tudok enni belőlük csak mértékkel.

Lehet nálad is ez lesz!

Tudod még mindig szuuu-szááá

Kép
pamilla
 
 


Zsu!

Szóval kislány mi????
Hát igazából először én is azt akartam aztán amikor megtudtuk hogy sikerült már mindegy volt!

De azt tudod hogy van ilyen vonalzi amid most van csak rózsaszínben? Hátha ...

Te hogy bírod az első időket?

Kép
pamilla
 
 


Pami
Na majd akkor megyek...remelem odatalalok :shock: Ha mondassz majd hazszamot meg utcat haz ele megyek es nem kell messzire setafikalnod 8)

Hat en se szeretem ha valtoznak a dolgok de nalunk mindig minden igy megy :twisted: gondolhatod,hogy kivgyok alandoan :? :roll: Szeretem ha tudok keszulni a dolgokra nem pedig csak valtoztatjuk na meg ugye neki nem is o donti el hanem a melohelye :roll: Engem nem is erdekelne amig engem nem erint...de eeeriiint :twisted: legtobbszor :roll:

Dita
Hat igen ebbol elunk mi is...apa mindig mondogatja ez munka :shock: :? Csak neha mar elegem van a sok valtoztatastol :x

Csajok
Pocifotot nem dobtok 8) :?: :idea: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
[quote]l írta:oknis hajú kislány

Ez ari volt :lol: en egy ilyenre vagyom Kép na meg egy kukisra is :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na lányok milyen volt a Nagy TAlálkozás! Meséljetek?

ZSU,
PAMI

Én is nagyon lány párti vagyok, és a párom tegnap meg is jegyezte, hogy nem valami jó hír hogy csak du vagyok rosszul mert az lányra utal. Tök le volt biggyesztve a szája én meg örültem nagyon, pedig ez még hol van a bizonyítéktól! :lol: :lol: :lol: :lol: Majd ha látom az uhun!

Nekünk amúgy is jobb lenne a kislány mert nővéremnek utoljára lánya volt és elég sok holmi megmaradt utána. A játékokról nem is beszélve, bár a Vivien elég irigyke, de majd mire meglesz Bogyó még egy évvel idősebb lesz és addigra változhat.

PAMI
szupi hogy minden rendben van Balázzsal. A többit meg a hormonok teszik veled. Amúgy én már rég ilyen vagyok, minden szaron elbőgöm magam! :oops:

dita75
 
 


Sziasztok!

Hát csajok jelentem Bridget ugyan olyan szép mint a képeken és kedves mint itt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos nem tudtunk sokat beszélni mert sietnie kellett, de tök jó volt személyesen talizni!

Kép
pamilla
 
 


Dita
Mit meseljunk :) szupi volt bar ngyon izgultam de csak csacsogtunk es csacsogtunk :lol: mintha nem is eloszor taliznank :P Es nem is voltam szep mert alig aludtam es marha faradt is voltam es hajat mosni se volt idom :roll: :oops: Pami pedig egy roppant kis pozitiv kicsattant mosolygos,jokedelyu kismami :D es lattama pocijat es a csini babasgatyojat ami azt mondja nagyon praktikus :!: :wink:
De ha mar itt tartunk...

Pami Mami
Dobj egy pocifotot abban a gatyoban olyan jo szerko :wink:
Hat ahhoz kepest,hogy csak beakartam ugrani azert ott voltam fel orat :roll: 8) De meg szivesen maradtam volna :)

Kismamik
POCIFOTOOOOOT :!: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ditám!

Hát csak hogy a párodat megnyugtassam: én is csak du voltam rosszul és hát látod kisfiú!
Nem hinném hogy ezen múlik :wink: :lol:

Szorítok hogy cunis legyen, mert mostanság mindenkinek kisfia fog születni akit ismerek és a végén túl sok lesz a fiú!

Pedig én azzal nyugtattam magam hogy ügye Mo.-n több lány születik mint fiú és majd milyen jó dolga lesz mert majd nem győz válogatni a lelkem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Erre tessék mindenkinek fia van,lesz!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!

Hát sajnos nem rajtam múlott, mer thát felőlem végképp maradhattál volna még jó darabig! :wink: :lol:
Tényleg jó volt így (is) dumálni élőben :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért remélem anyud odaért a fodrászhoz időben és nem haragudott meg hogy 1 kicsit késtél :wink: :wink:

Kép
pamilla
 
 


Jaj csajok!

A barinőm most szül de még nem tudunk róla semmit!!!
Már tök re izgulunk (a többesszám a nyerő 7-re vonatkozik ennyien vagyunk barinők)!!!!

És persze neki is kisfia lesz!

Kép
pamilla
 
 


Pami
Anyum nem harizott o nem olyan :wink: kepzeld nem is fodraszhoz hanem kozmetikushoz vittem es nem is 5re hanem 6ra :shock: :oops: :lol: :lol: :lol: ugyhogy 1oraval elobb ottvoltunk :? :roll: :oops: Ma viszem fodraszhoz 8) vasarnap szulinapja lesz arra keszul ennyire :lol: Legkozelebb tovabb maradok majd 8) :lol:

A barinodnek meg mennek a szurkok nehogy ugy jarjon,mint az en barinom a multheten :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Halihó!

Na mizu csajszik???
Mindeki eltűnt itt a hétvégén???

Velem helyzet:
hétvégén elkezdtünk komolyabban bébibútort nézni ugyanis vagy le vannak akciózva és akkor olcsóbban vehetem meg vagy és ez a rosszabb felemelik az árakat!!!

szóval elvileg a páromnak a héten nem lesz annyi melója és mehetünk bútort, babakocsit, légzésfigyelőt stb... nézni vagy venni!

Holnap pedig megyek a saját dokimhoz!

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Neked néztek már vizeletből fehérjét?

Mert vhol azt olvastam hogy elvileg kötelező lenne de nekem még senki nem mondta hogy kell! :shock:
Szóval kíváncsi vagyok!

Bridget!

Most akkor mi lett a vége? Mikor utazol vissza?
Vagy még változás alatt??? :wink:

Kép
pamilla
 
 


Ditám!

Merre vagy?
Hétvégén volt gyerek, apósék?
mizu? hogy érzed magad?
Várod már a baba kukucsot?
Jobb már a gyomrod?


Zsu!

Veled szintén mizu?
hogy vagy?
Mikor kell dokihoz menned?

Kép
pamilla
 
 


Halló mindenki!

Csak jelentkezem, hogy élek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden rendben, csak kissé rohangálós napjaim vannak. Holnap sem leszek, de remélem, szerdán már tudok jönni. Addig is vigyázzatok magatokra!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


PAMI
Volt a gyerek, ki is készített rendesen, mert elzárta a víz főcsapot és hazudott még akkor is amikor kihívtuk a vizeseket. Apja megint nem rendezett el semmit, szemet húnyt felette pedig nagyobb bajt is okozhatott volna simán elnézte az is hogy kimegyünk anyósomékhoz a szomszéd faluba vízért akkor sem szólt hogy ő kontárkodott a vízaknában! Szóval nagy beszélgetés volt mert már nagyon tele volt a tököm hogy nem elég hogy rossz még a szemünkbe is hazudott egy csomószor amikor rákérdeztünk hogy ki zárta el a főcsapot. Délutánig főzni sem tudtam. Apjával és vele is elbeszélgettem emelt hangon mert tűrhetetlen néha már hogy mit meg nem enged magának a gyerek, és az apja is elnéz mindent soha semmiért nincs büntetés. Hát én kézbevettem az ügyet, és jól sikerült, csak reménykedem hogy nem fogják elfelejteni a jövő hétvégére már, mert hajlamosak rá.

Apóséknál voltunk vízért meg kaptak képeslapot az uhus képpel. Még csak nem is gratuláltak annyit mondtak, hogy örülünk nektek. Após ki is húzott a házból nem is nagyon üdvözölt, mert tutira megsértődött hogy nem engedtem hogy névnapozzanak amikor feküdtem, de ki nem szarja le nem?

Elegem van már abból hogy mindenki azt csinálja amit akar a saját házamban!
Most már nem fogok mindenki hülyesége előtt fejet hajtani, önző leszek, és akinek nem tetszik az elmehet a sunyiba. Még én foglalkozzak az ő lelkivilágával, az enyémmel ki foglalkozik nem?

Mérges vagyok az ilyen hülye emberekre nagyon. Azt sem bánom hogy ha összeveszünk számítani amúgy sem lehet rájuk mert soha nem segítenek semmivel. Itt lakunk a szájukba de kurva ritkán mondják, hogy menjünk át enni inkább csak ünnepnapokon. Pénzre meg aztán még akkor sem számítok ha megszületik a gyerek, nem olyan fajták.

Hát nem egyszerű az élet de majd ne félj helyrerakok én itt mindenkit. Van egy műsor a mennyassszörnyek, hát én kismamaszörny leszek!
:lol: :lol: :lol:

Amúgy nincs semmi extra, délutánra úgy érzem magam mindig mint akinek magas láza van, de nem megy 37,3 fölé. Néha a hideg is ráz, bár igaz hogy kicsit megfáztam mert taknyos vagoyk és fáj a torkom de egy forró mézes tea után már nem vészes.

Rohadtul unatkozom itthon, úgyhogy valszeg visszamegyek dolgozni már csak a pénz miatt is, mert így tp+párom fizuja semmire nem elég nemhogy még félretenni. A tartalékaink ugyanis már elfogytak a meddőségi kezelésekre, és a házra, meg párom fiának extra kiadásaira (szemüveg amit azóta sem hord és társai)

Örülök, hogy jól sikerült a mini babanetes találkozó! :)

Veletek mizu?

BRIDGET
Te is rég írtál már!

ZSU
Hová rohangálsz te ennyit? Te is tp-en vagy, vagy dolgozol?

dita75
 
 


Ditu!
Tp-en vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Péntek:
Elmentem a körzetisemhez a táppénzes papíromért, cipészhez apa cipőjéhez, tüdőgondozóba orrcseppért, könyvtárba, haza és délután meg pakolásztam, mostam, jöttek barátnőmék, főztem, és összerekatam apa éjszkai fürdőzéséhez a cuccát.
Szombat: suli, utána alvás.
Vasárnap: menni akartunk az állatkertbe, de mikor megláttuk a sor végét, meggondoltuk magunkat, így csak sétáltunk egyet a csónakázó tó körül. Aztán elmentünk vízforralót venni, kaptam egy gömbi fagyit, TESCO, haza és estig kártyáztunk.
Ma: délelőtt voltam vércsoport meghatározásos papíromért, piacon, ettem, mosok, rendet rakok, felsöpörtem.
Holnap: délelőtt főzök, aztán fél egyre megyek a barátnőmékhez, mert délután én leszek otthon keresztfiammal.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSU
Hát ez tényleg sűrű program! :lol:

dita75
 
 


Pami,
nekem a védőnő minden egyes alkalommal néz fehérjét és cukrot a vizeletben.
érdekes dolgok vannak, a másik topikban arra panaszkodnak, hogy nem mindenkiről veszik le a toxoplazmózishoz és a hepa C-hez a vért, ezt sem értem, nekem azt mondták, ez kötelező szűrés.
Már én is nézegettem bababútort, és egy egészen elvarázsolt. Aztán a hétvégén anyuméknál voltunk, és anya meg keresztanyám mesélik, hogy láttak egy tök jó bababútort, szerintük nekem olyan kell. És mikor megbeszéltük, hogy milyen, kiderült, hogy ugyanazt néztük ki. :D Hát ebből sem lesz vita.

Dita,
jajj, mindig elszörnyedek, milyen emberekkel vagy körülvéve :twisted: Nemhogy örülnének!
Várod már bizti a szerdát! Nagyon kíváncsi vagyok rád, egyszerre megyünk uhura!

Bridg,
mikor is indulsz végül haza? Vagy már épp elrepültél?

Zsuzska,
neked is küldök pocaksimit! És azért vigyázz szépen magatokra ebben a nagy rohangászásban!

Pusszancs

Kép
kisbuta
 
 


En penteken voltam az uccso...de mikor irok en zarom a sort...utana napokig semmi csak ha jon valaki mas...en minden nap magamnak nem tudok mit irni :roll:

Pami
Penteken megyek...nanaa,hogy nem megy sehova se...de en mar vissza nem irattam :roll: Sajnalom de igy most jobb :roll:

Kisbuta
Na csak eljott az uhu napja pedig milyen messze volt :) Penteken megyek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


KISBUTA
Annyira szép a vonalzód. Én is találtam szépeket de mind myspace kódos és csak a blogba tudtam betenni, pedig úgy szeretnék egy ilyen vidám szineset mint a tiéd ami mutatja hogy épp milyen a babám!
Ha nem haragszol lehet hogy le fogom nyúlni, mert képtelen vagyok találni hasonlót amit be is tudok illeszteni és ilyen szép színes. Valamelyik nap órákat nézegettem a vonalzós oldalakat!

Hát akkor neked is drukk az ultrahanghoz!
Majd gondolunk egymásra közben! :wink:

Nekünk a lombik előtt ezeket mind nézték, meg fogják ismételni igy is a vizsgálatokat?

BRIDGET
Jó utat neked! Vigyázz magadra!

dita75
 
 


Dita
Nem ma megyek hanem penteken 8) de azert koszi :lol:
Neked,hogy fer be 3vonalzi is :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


BRIDGET
Előre kívántam jó utat! :wink:

Úgy fér be 3 voni ahogy neked is! :lol: :lol: :lol:

Szépek a tieid is! 8)

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?