Új privát üzeneted érkezett!

Floranan,anyós távolság miatt irigy vagyok Kép Kép Kép Kép

Kép
v.andi
 
 


[quote="v.andi"]B írta:v.andioboka,az édesség és a fiad lesz hogy függ össze???Kifejtenéd?
Én is fiúnak érzem Juniort,és meglepő módon egyáltalán nem kívánom az édességet,ellentétben a terhességem előtti időszakommal.


Soha nem szerettem az édességet, és tavaly, mikor várandós lettem (vagyis 2007 decemberében), onnantól kedve minden nap meg voltam őrülve az édességért. Fiam lett.

Most is kezdem előnyben részesíteni a csokit. :):)

Egyik barátnőm viszont nagy édességes volt, ő meg inkább a hurkát kolbászt kívánta a terhesség alatt, neki lánya lett.
+ még egy ilyen kolléganőm volt, aki szintén édeset kívánt és fia lett.:)


Ez lehet, hogy hülye teória, majd meglátjuk :lol: Hamarosan úgyis kiderül :lol:
Vendég
 


én éppen fordítva hallottam, hogy ha édeset kívánsz az kislányt jelent, ha inkább sósat az fiút! én nem igazán kívánom az édes dolgokat, pedig régebben sokat ettem. Nekem mindenki azt mondja fiam lesz! Majd kiderül. remélem ha 4 hét múlva megyek uh-ra megmutatja magát a kis pöttöm.
bár teljesen mindegy, a lényeg hogy egészséges legyen!!!!!!

KépKép
Kép
s.vera
 
 

 
 

Üdv az újaknak!

Most értem a végére a visszaolvasásnak :lol:

Dorka, én is próbálkozom néha komoly zene hallgatással, de én is mindig hülyét kapok tőle :oops: :lol: Egyszerűen ideges leszek, ha két percnél tovább hallgatom.
De egy hónapja vettem két cd-t:
Classics for babies és music for mother & baby (kb. 900 forint darabja). Ezeken válogatások vannak és kibírhatók, sőt, tök jó :lol:

Én is sajnálom a betegeskedőket :cry:

Mabe, azért lett végül is elhalasztva a fogorvos, mert mielőtt még + lett a tesztem, elmentem panoráma röntgenre (tettek rám védő valamit, mert már mondtam, hogy lehet, hogy ketten vagyunk:)) és megmutattam nagynénémnek (fogorvos). Kiderült, hogy nagyon hülyén áll a bölcsességfogam, minimum 1-1,5 órás műtét lenne, előtte még kapnom kéne valami penicillin féleséget a kis szívbillentyű problémámra, és mondta nagynéném, ha lehet, hogy baba van, akkor halasszuk el, mert többet ártanánk az elején mint használnánk. Vagyis inkább úgy mondta, hogy két esélyes lenne a dolog.
Remélem a terhességet megúszom gyulladás nélkül, ha meg mégis begyullad és nagyon fog fájni akkor már mindenképp el lehetne menni, már nagyon kis erős a fiatalember odabennt :)

Vandi, azt a filmet én is nagyon szeretem :)

Vicger, örülök, hogy már jobban vagytok :wink:
Vendég
 


erika - jöv. hét hétfőn megyünk ...akkor este vizsgálat meg uh (és talán kiderül:)))) ki lakik a pocakban), aztán másnap vérvétel

az afp nekem benne van a tesztben mert én nem kombinált hanem integrált tesztre jelentkeztem- ezt ajánlotta a doki

bár nemtom...kicsit aggódom mert nem gáz, hogy most fognak vért venni amikor beteg voltam meg minden?

Kaja - én felülírok minden találgatást:))) naon kívánom a husokat és rákattantam a francia krémesre meg a somlóira

mano - nem bírtam összeszedni magam reggel - olyan nagyon süvít a szél ...úgyhogy holnap megyek védőnőhöz....

emlékeztek, hogy tavaly húsvétkor esett a hó? remélem idén nem fog....

KépKép
dorkamartini
 
 


Üdv. Csipetcsapat!!!!!

Hasfájósoknak,fogfájósoknak betegeskedőknek jobbulást!!
Pocakokhoz ,és UH-khoz gratula.

Nem jegyzeteltem a 3 nap visszaolvasása alatt, így nem tudok most személyeskedni!!! :oops:

A szombati napsütést én is nagyon élveztem. Bóklásztunk egy barátnőmmel a városban, du.pedig moziztunk. Marley meg én volt a film címe. A végén bőgtem, mint egy gyerek, mert meghalt a kuty.... :(
Barátnőm meg csak nevetett rajtam. :lol:

Kaja: jól hangzik a sült hús meg zsiroskenyér!!! én dödöllét csináltam tegnap , az sem egy diétás kaja, de itthon volt sikere :lol:


Most megyek főzni, majd később leszek!

KépKép
csikipetra
 
 


Sziasztok!

Én is lemaradtam az utóbbi pár napban, remélem mindenki jól van.

betegeskedőknek jobbulást.

Komolyzene hallgatás nekem se nagyon megy...

Dorka!
Tavaly márciusban volt húsvét, most később lesz! csak nem lesz hó!!! :roll:

Csunyeszka!
Bocs, hogy már nem mentem oda, de a férjem nagyon sietett és még vérvételre is le kellett menni. Mi volt uh-n? Nyitottunk egy ikres új topikot 2009 ikreket várunk a címe, nézz be, ha van kedved.

Ma voltunk afp-n és uh-n. Hát örülök, hogy nem a keszthelyi kórházba járok. Csomót kellett várni, és képzeljétek a doki felém se fordította a monitort, így egy pillanatra se láttam Babákokat. :evil: Szerencsére jött az uram is, ő látta őket, minden a legnagyobb rendben van. Kértem képet, de nagyon szar, a 9 hetesen több látszik. :evil:

Ja lenne egy kérdésem: 12 hetesen Hajdú dr azt mondta a mellső falon tapadnak a méhlepények, ez a doki viszont hátsó falinak mondta. Ez hogy lehet?

KépKép
zsófikukac
 
 


v.andi!
Köszi a vonalzós tippeket.

arvaerika!
Ari vagy, köszi. Amúgy én se érzem magam öregnek, de elég sokszor mondták.

Megpróbáltam vonalzót készíteni, kiváncsi vagyok sikerült -e. :?:
<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-48-5-2009_09_04-kist8cs5k.jpg" BORDER=0></A>

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Szép napot mindenkinek!

Zsófi: semmi baj, mi annyit vártunk, hogy a "Valami Amerika2" végig néztük ipod-on :evil: Aztán én sem láthattam palántáimat :twisted: , és a kép nem túl jó, de felteszem őket, talán a géppel tudunk rajta trükközni, hogy látszódjanak Mini-Manóim. (este bescanelem őket)
Egyébként tudom,hogy vagy máshol is, mert néztem azt a topikot is, sőt megtaláltalak az ikresek.hu-n is, eddig nem írtam oda, babona! :wink:

Méreteink:
"A" baba: CRL: 55mm, BPD: 21mm, NT: 2,3 mm, THQ: 21mm
"B" baba: CRL: 52mm, BPD: 19mm, NT: 17mm, THQ: 17mm

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Kép UH-kép 2009.03.16.

Remélem sikerült feltöltenem Manóim :D

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Sziasztok! :)

Csunyeszka, tündérbogyó kisbabáid vannak :) :) :)

Jelentem meggyógyultunk, Ati még egy kicsit náthás, de javul. Ma majd megvesztem megint a hambiért, úgyhogy azt ebédeltem :twisted: , most délután pedig mindenféle gyümölcs lebegett a szemem előtt, málna, eper, miegymás, hogy a fagyóból előkerült a ribizli és a cseresznye, jól belakmároztunk Atival és a nagyokkal :D :D :D

vicger
 
 


Nekem mindentől fáj a gyomrom :( Már nagyon utálom. És nagyon rossz kedvem van, pedig süt a nap, és nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel, és ez nagyon fárasztó. nincs kedvem semmihez, és olyan soká lesz még húsvét hete a következő ultrahanggal, amin már jobban fog látszani. Az is ha baja van...
Bocs.
Remélem nem rontom el a szép napotokat.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Anna teljesen megértelek! Bizony arrébb van még a húsvét... De próbálj meg nem agyalni és izgulni, /tudom, hogy lehetetlen/ vagy esetleg egy soron kívüli UH-ra elmenni. Drukkolok Nektek nagyon!!! Nem lesz baja! Puszillak!

vicger
 
 


Anna- ne aggódj - és ha rosszul érzed magad igenis mond ki, hogy rosszul érzed magad....nem is tudod hányan voltunk ezzel így már a fórumon....:) megharagudni biztos nem fogunk érte... és talán még segíteni is tudunk, hogy jobb kedved legyen.
Deeee...a 16. héten nem kötelező az uh? hogy hogy csak húsvétkor mész?.....lehet én nem figyeltem oda valamire....

csunyeszka- irtó aranyos a két pici:)))) idáig bele sem gondoltam milyen jo nekik, hogy ketten vannak .... és egymás felé fordulnak...hihetetlen

asszem kéne csinálni egy vállalkozást:)))) parázó kismamikhoz uh házhoz megyünk:))) én már most kihívnám őket egy gyors uh-ra..... egy hét múlva még csak ilyentájt fogunk kocsiba ülni és elindulni uh-ra...

KépKép
dorkamartini
 
 


Bocs Andi mielőtt olvastam keltem fel úgy 10 perce,biztos félre olvastam,de a mi szexünk is jó film,szeretem!!!

Anna persze h minden oké,ilyenre ne is gondolj h a baj fog látszani!!!!!

Csunyeszka....két kisangyalka,nagyon édesek,nekem nagyon tetszik a kép!!!!!

Taranee,az aláírásba másold a kódot,mert így nem jó!!!!

Manósziget hova tűntél????

sutimano76
 
 


Anna!

Hova mész uhura? SOTE? VAgy nálatok? Nem lehetne korábban? A bizonyosság jobb, mint bizonytalanságban őrlődni.. Nem tudom voltál-e genetikusnál, de a MAv-ban rendel a Hajdú doktornő, keddenként, ott nem kell fizetni, igaz, nagyon sokan vannak. Én két hét múlva mennék....Ő nem erőszakol semmit, azt mondja, mindenki maga dönti el, mit vállal. Viszont ha gond van, ő tuti észreveszi. De ha meg nincs(reméljük), akkor meg végre megnyugodhatsz és nem kell még egy hónapig izgulnod. És a férjed mit tanácsol? Vagy rád bízza?

Csunyeszka! Édesek alurkók!

Kép
arvaerika
 
 


Erika be kell jelentkezni hozzá,vagy minnél korábban mész annál jobb???

sutimano76
 
 


Köszi lányok a dicséreteket:)

Anna: Én is azt gondolom, hogy ne izgulj, mert az nem jó senkinek. Én biztosan addig mennék valamelyik doki nyakára, amíg fokozott figyelemmel nem ultrahangoznának meg. Sőőőőőőt, ha kell menj tovább addig az orvosig, akinek a szavában és megnyugtatásában megbízol. Tényleg messze még az az időpont, én kiharcolnám, pláne nem első gyermekét váró parás anyukáról van itt szó, hanem tapasztaltról!

Örülök, hogy a betegek gyógyulgatnak, mert reméljük hamarosan kijön a jó idő és futhatunk a lurkóink után:) Igazi fitt kismamák leszünk:)

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


sutimano76
Beírtam az aláíráshoz, de én így se látom. Mit csinálok rosszul??? :(

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Csunyeszka!
Igen, látszik, hogy tp-en vagyok és ráérek netezni! :lol: Gondolom, ha megszületnek Babákok ez már nem így lesz. :lol: Nagyon szépek a Babáid, örülök, hogy minden rendben, párod mit szólt? És olyan édesek így együtt, sokszor már nem fognak eg képre ráférni. :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Taranee,már majdnem jó,de ne ezt a kódot másold be,hanem azt,amit PHPBB -nek neveznek,illetve,úgy látom valami lemaradt a végéről.Ha kell segítség,priviben segítek szívesen.

Csunyeszka,nagyon jó ez a kép.Azt lehet már tudni,hogy egypetéjű ikrek lesznek???Bocsi,ha már írtad :oops:

Dorka,sztem jól menő vállalkozás lenne. :lol: :lol: :lol: Idén húsvétkor a nagyfiam 15. születésnapja lesz :wink: nem pedig hó :lol:

Anna,örülök,hogy jelentkeztél.Sajnálom,hogy nincs túl jó kedved.Gyerekeidnek jobbulást.Valóban,én is úgy tudom,hogy a 16-18 hét környékén van egy kötelező UH,no és persze az AFP.

Vicger,jó,hogy nálatok is gyógyultok már.Hambi???? És milyet ettél???Estére én is gyümit kívánok.Most napok óta sárgadinnyét :oops: Ma megleptem magam eggyel :roll: :oops:
:oops: :oops:

Zsófi,rosszul tudom,hogy ikerknél nem "kötelező" az AFP? Csak mert téves eredményt adhat.

Kép
v.andi
 
 


Ja,most 18.45-re megyek a dokimhoz.Este referálok.

Kép
v.andi
 
 


Taranee!

Üdv! :):)
Csak a vége maradt le, ezt még másold mögé: [/img]
[/url]
És így jó lesz.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Kötelező UH a 18-20. hét környékén van, és jó, ha az ember az AFP eredménnyel megy (ha van neki, nekem nem lesz :D.
astrid
 
 


Sziasztok!

Nálunk béke van a szülőkkel :wink:

Taranee
Drukkolunk, hogy jó eredmény jöjjön ki!

Erika
Én is egy hét múlva megyek AFP-re. Akkor rábeszélem a doktoromat, hogy kukkoljuk is meg Bocikát :oops: :wink:

Floranan
Mielőbbi gyógyulást!

Vera
És ha felváltva kíván az ember édeset és sósat? Akkor mi várható? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi
Méhlepény most még nő és a méh is nő... Képzelj el egy lufit, aminek a belső felén van valami... az is változtatja a helyzetét, ahogy fújod fel...
Sajnálom, hogy nem láthattad Babákokat
:cry:

Csunyeszka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna
A stressztől is fájhat a gyomrod!
Vendég
 


Zsófi: először csak nézte a monitort, majd látott is:) Amúgy nagyon lusták voltak, a doki piszkálta fel őket, igaz kevés sikerrel, mert a bal oldali babóka az úgy döntött, nem érdekli, ha böködik a pocakom és aludt tovább:)
Gyorsan nőnek, tudom, így 20. hét előtt megyek Nagykanizsára 4D-s felvételt csináltatni róluk. Miért oda? Mert sokkal olcsóbb Zalaegerszegnél, 8000Ft!!!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


V.Andi: Nos két burokban vannak külön...de ez nem jelent semmit, mert ki tudja, hogy szétváltak e korai stádiumban vagy tényleg kétpetéjűek??? Majd kiderül, ha nagyobbak lesznek, mondjuk ovisok :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Csunyeszka, a lényeg látható!!! 8000 ezerért tényleg nem drága a 4d.

Zsófi, sajnálom h így jártál, a lényeg h jól vannak a babákok!

Anna, megértelek teljesen, de azért próbálj enni.

Dorka, benne vagyok a vállalkozásban! :wink:

Nézzétek mi találtam:

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... dvezm%E9ny

Kép
kata05
 
 


Csunyeszka!
Zalaegerszegen 10 ezer Ft és a saját dokim csinálja, így mi tutira oda megyünk. Én is a 20-22. héten gondoltam. Volt, hogy a mieink is aludtak és alig lehetett őket felpiszkálni, most előre bököttem őket. :lol:
Szerintem már hamarabb lehet látni, ha hasonlítanak, illetve ugyanúgy néznek ki. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Úttörő becsület szavamra elolvastam mindent, de nem emlékszem sok mindenre :oops:

Kata: én még nem hallottam erről az adókedvezményről :roll: mondjuk nem is tudom, hogy lehet számlával igazolni, hogy háztartást vezetek...

Zsófi: kár az UH-ért... :evil: mikor mentek 4d-re?

Csunyeszka: nagyon jó a kép :D

Mabe: csini a pocid enyém is kb ekkora :-D

Anna: kitartás!!!

Floranan: jobbulást! :-)

Én néha az édesre néha a sósra vagyok rákattanva :roll: és megérzésem sincs Babuci nemét illetően...totális bizonytalanság :-D

Dorka: esetleg még UH kölcsönzőt is nyithatnál :lol: az is menne, tutira :-D

További szép estét!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Floranan mielőbbi jobbulást neked!!
Csunyeszka!! Nagyon édesek a babák!!! :)
Süti!! Olyan vonalzót is szerettem volna, ami vékonyabb, és más az ábrája, de úgy látszik együtt a kettő nem megy... ne akarjak sokat. :wink:
Képzeljétek, lehet, h. hülyeség, de ma úgy éreztem, többször is, mintha egy mobiltelefon rezegne a hasamban!!! Lehet, hogy a baba mocorgott? Fogalmam sincs, csak ilyet korábban még soha nem éreztem!! Kb. 1 hete pedig olyat éreztem, mintha buborékok lennének a hasamban!! Akik már szültek, azok mit gondolnak ezekről ?? Lehet, hogy a baba mozgott, létezik ez, hogy már most megérzem??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.03.16 19:43-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Peppino az bizony a baba volt :D :D
Andi, képet is hozol majd, remélem! Hűűűűűűűűűű sárgadinnye nyammmmmmmm :D A hambi dupla volt és sajtos :oops:


Ma végre eljutottam a terhesgondozásra /dokis :evil: /, hála az égnek teljesen normális volt. Konstatálta, hogy 13. hét, kérdezni akarta, hogy mozgással rendben e minden, aztán javította magát, hogy Ja, még nem érezhetem. Én pedig nem vitatkoztam vele :lol: :lol: :lol: Megvolt a vérvétel is, az első :lol: :oops: végül is, időben, nem? :D

vicger
 
 


Megjöttem a dokitól.Alapból terhesgondozás volt,őskövület UH-val ránéztünk Juniorra,de csütörtökön 9re megyek az Uzsokiba nagy UH-ra (genetikai).Megbeszéltük az afp levételének idejét,és legközelebb 14-én kell mennem hozzá megint.Képet majd csütörtökön kapok.

Vicger,időben voltál.A lányeg,hogy túl vagy rajta.

Peppino,sztem lehetett a Baba. :D

Szezso,én fiúcskára tippelek :wink:

Kép
v.andi
 
 


Andi, egye fene, valahogy kibírom csütörtökig kép nélkül :) Csütörtök már mindjárt itt van :)
Nekem afp ápr. 6án lesz elvileg, de majd dokibá mondja ki az áment, s a következő uh szerintem csak húsvét után, a 18-20. héten :( :( az még egy hónap :(

vicger
 
 


off: a mocsok bank a 193 ft-os euro helyett 213-mal számolt. Azért ez szerintem nagyon durvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

vicger
 
 


Sziasztok!

Megvolt Szegeden is a kőhullás. Babácskával minden rendben. És.....és.....és rózsaszín színezést kérünk.

Na most figyeljetek, én sem a fiamnál sem most nem kívánom az édeset. Én vagyok a kakukktojás.

Gratulálok a csodaszép ikerbabákhoz.

Ne aggódj Kriszti én is jövő héten megyek az első terhesgondozásra és akkor kapom meg a beutalókat. Szóval még én sem voltam vérvételen.

Peppino az bizony a baba volt.
Vendég
 


GRatulálok mindenkinek aki ma vizsgálaton.

:oops: :oops: :oops: Ezt a fejet előre is kirakom,kell higyjétek el,mai kajáim: kifli actimellel,gyros,sülthúszsíros kenyér-ubival,körte,eper-csokifagyival :oops: :oops: :oops: Hmmmmm......

Voltam ma turiba,vettem egy ruhácskát,meg egy farmerdzsekit 1600.-.sajna kismamaruhák nem nagyon voltak.A végén már beértem volna egy kantáros farmerral,de egy sem!!!! :cry: :cry:

Ma nagyon jól voltam,remélem így marad és ezentúl sűrűbben járhatok ide -oda.És holnaptól ledobom az apácaruhát!!! :oops: :oops: :oops: :lol:

sutimano76
 
 


babus gratula! :) :) Azért azzal a rózsaszínnel óvatosan, lehet abból még kék :) Ebben az időben a fiúk és a csajok nemi szerve szinte teljesen egyformák, a lányok klitorisza kidudorodik pénisz szerűen, annyi a különbség, hogy a pénisz egy kicsit nagyobb, s csak nagyon tuti uh, és avatott szem tud különbséget tenni. Azért persze nem kizárt, hogy valóban kiscsaj lapul a pocakban :) :) :)

Süti
, ez a menű meglehetősen eklektikus, viszont jól hangzik :D :D :D S gyanítom, hogy egész napi elfogyasztott ételről van szó, nem pedig egy ebédről :) Na, akkor lehetne pirulós smile, egyébként egyáltalán nincs rá okod szerintem :) :)

vicger
 
 


Gratula a mai ultrahangosoknak :)

Süti, kár volt a fagyiról írnod :oops: :oops: :oops: :oops: Most megkívántam :oops:
Egyébként szerintem sem volt semmi gáz ezekkel a kajákkal, ha egy napra szólt és tényleg nem pl. ebédre :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Andi: megjegyeztem a tippedet 8) nálad nem tudok tippelni, illetve de, kisfiúra, bár az is lehet, hogy a Te megérzéseid befolyásolnak.
Drukk csütörtökre! :-)

Én a genetikai UH-n kaptam időpontot AFP-re meg a 18.heti UH-ra. Mert pontosan meghatározták a kort, és az alapján számolták ki, mikor menjek....

Kriszti: szerintem tök mindegy, mikor van vérvétel, igazából el is csodálkoztam, hogy milyen kevés dolgot néztek, nekem anno egy vérkép+vizelet vizsgálat vagy 3 oldalas lelettel járt. Itt meg csak pár adat :roll:

Peppino: húú, most kicsit irigy vagyok, annyira figyelem én is, de nem érzek semmit, se buborékolást, se rezgést...

Süti: ez a menü teljesen rendben van :lol: szép kiegyensúlyozott, van benne minden :lol: szóval Te is szeretsz túrni...nekem múltkor szerencsém volt, nyárra sikerült egy vászongatyót, amin semmi gomb, csak magamra kell kötni, meg egy farmer kertészgatyót és kertészruhát, plusz egy csípőfarmert. Olyanom eddig nem volt, de már látom az előnyeit :-D

Babus: gratulálok a kiscsajhoz, de még csak óvatosan :-)

Szép napot Mindenkinek! Itt most süt, de valami hidegfrontról beszéltek :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Kép
Vendég
 


Szezso
Már 15. hét :lol: :lol: :lol: :lol:

UH-sokra irigy vagyok :oops: :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Szezso, Mabe, grt a 15.héthez!!

Szezso, fiút érzek nálad! :wink: Nekem 2 oldalas volt a leletem, abból majdnem egy oldal a vizelet!

Babus, gratula, de szerintem sem lehet ilyen korán a nemeket megkülönböztetni. De kívánom a kislányt ha azt szeretnél!!

Suti, jó kis étlapod volt tegnap! :wink: :D

Andi, csütörtöki képet is elfogadunk!

Afp, nekem pénteken számolják ki, akkor megyek dokihoz és lesz uh!

Ma védőnő, végre megismerem! :lol:

Kép
kata05
 
 


Peppino!

Azért remélem megvan a mobilod!!!!! :lol:

Süti!

Nem kell időpontot kérni, de viszek kisszéket, mert állítólag kb. 70-en vannak egy nap. De kivárom, mert nincs most 14 ezrem magánba menni.

Betegeknek jobbulást, uhusoknak gratula!

Kép
arvaerika
 
 


Ja és reggel odamegyek, kb fél 8-ra, mert aznap megyek a SOTE-ra is genetikai tanácsadásra fél 2-re. Szóval aznap lerendeznék mindent.

Kép
arvaerika
 
 


[quote="csunyeszka"][ írta:csunyeszkaimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1237212122.3457.jpg[/img] UH-kép 2009.03.16.

Remélem sikerült feltöltenem Manóim :D


Nagyon édesek és gyönyörűek!! Gratula!!

floranan
 
 


Köszi a jókívánságokat, nem nagyon javulgatok egyelőre ..... :S
A fejemben hatalmas nyomás, a torkom egyre jobban fáj.... lándzsás útifű szirupot lehet?

Nekem felváltva vannak édesség és sós rohamaim, most éppen a nutellánál tartok, de fenem a fogam pattogatott kukoricára, valamint pizzáztam a hétvégén (amúgy nem bírom a hawait, de azt kellett rendeljek, soha meg nem ettem, most befaltuk...)
Ma tökfőzelék lesz....

Egyébként világéletemben úgy éreztem, hogy nekem tuti kislányom lesz.... amióta tudom, h babát várok, csak fiúban gondolkodok, azt érzek... pár napja bébivel álmodtam, kislányom volt... na ezen igazodjunk ki :D

floranan
 
 


Erika ha kettőre oda akarsz érni lehet megérné előbb menni.Egy lány 3/4 7 -re ment és úgy volt az ötödik,de nem akarok hülyeséget mondani.

Andi,az uzsokiban ki csinál genetikait,remélem a dokim engem is elküld(a kombi tesztre én beszéltem rá),ztán a vérvételen,meg olyan lányokkal taliztam,akik meg értették miért kell ez nekik(lehet miattam??)?

Igen csajok, egész napi kaja volt és a husilevest ki is hagytam,volt az is!!!

Szezso nekem azt mondta az eladó h nem nagyon szokott lenni mamaruha!Legközelebb a Rákoczi útra megyek hátha a babásba van.

sutimano76
 
 


Floranan!

Ládzsás útifűt szerintem lehet, bár van benne minimális alkohol, de az nem árthat. Azért nézz utána.
Nálunk is tökfőzelék lesz :lol:

Kép
arvaerika
 
 


[quote="mabe86"][ írta:mabe86img]http://picrip4.com/imagespyp/good%20morning/goodMorning25%5B1%5D.gif[/img]


IMÁDOM EZT A KÉPET,micimackó 4ever!!!!

sutimano76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?