Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltüntem de Pesten voltam az elmúlt két napban.

Panka!

Mail megy!
lilien_csenge

Sziasztok!

KrisztinaKép
Nagyon szép az a kép! És ne légy szomorú!!!KépKépKép

MarikaKép
Sajnálom ami anyukáddal történt! De remélem az idő segít vígasztalódni. Ha nem túl indiszkrét, megkérdezhetem, mi történt vele?

Lányok!
Ma kipróbáltam a vakondtúrás-tortát! Hogy az milyen isteni! Az egész család oda volt érte! És nagyon egyszerű az elkészítése, végülis a dobozán minden rajta van.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok

Krisztina
Ha az segít a bánatodon, hogy leírod, akkor írd le, hátha kevésbé leszel szomorú.
Egy prózai kérdés: mi az a sárga túró?

Zsua
Ilyenkor már nagyon jó, és olyan aranyosak! Csak nagyon figyelj oda! Az én fiam 11 hónaposan lenyelt egy gombelemet. Felállt az íróasztalba kapaszkodva, lekanalazta a számológépet, lepattintotta a hátlapját... Mindezt annyi idő alatt, amíg felhívtam a tudakozót és megkérdeztem, hogy járnak-e a kompok a Tiszán.

Ditta
Köszi! A te lányod is édes! A kicsiről nincs kép?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Betti!
A sárga túró tejből és tojásból van.Édes és az állaga olyan mint a gomolyáé szabolcsban a sonkához eszik(mi is)

Ma már jobban vagyok.Holnap lesz a temetés.Varrtam fekete pillangót talán frivol de én belevarrtam a lelkem bánatát.Köszönöm a vigasztaló szavakat!
telian

Koda!

Köszi,megnézhetném?KépKép

Emese!

Köszi,megnézhetném? KépKép

Marika!

De-de! Igen Portugália. Izgatott vagyok mert még soha nem voltam külföldön. A jegy már megvan, tehát már nincs visszalépés. Várom a pihenést.

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Éva
neva

Sziasztok!

Krisztina!
Részvétem a veszteséged miatt,remélem már kicsit jobban vagy.
A kalács receptedet leírtam,biztosan nagyon finom.
A pillangó leírása nincs meg vhol a neten?
Intézni még nem hiszem hogy intéződött vmi majd szerintem az ünnep után.

Panka!

A te receptedet is leírtam,majd kisorsolom melyiket süssem meg az édes kalács mellé.

Neva!

Úgy mennék én is !Utoljára az esküvőnk után voltam külföldön,Szicíliában és azóta is vágyom oda!

Remélem már mindenki meggyógyult,ha nem akkor jobbulást!!!

Puszi:Forgi
forgi

SziasztokKép

NevaKép
Persze, hogy megnézhetetd! Kezdetnek le is fényképeztem őket:

http://babanet.hu/album/albumimages/1752/41069.jpg

ZsuaKép
Remélem a képek épségben megérkeztek!!!!Kép

Tegnap volt fent nálam Zsua Domival. Mi szalvétáztunk egy kicsit, A fiúkat meg beraktuk a járókába. Mondanom sem kell, 2 perc múlva kitört a parasztgyalázat. Marci belekapaszkodott Domi hajába. Ő sírt a fájdalomtól, Marci meg azért, mert megijedtKépKép Nem is tudtam képet csinálni, ahol ketten vannak. De Domit megörökítettm sírás után, már játék közbenKépKép
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/41066.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/41067.jpg

Krisztina:
Remélem több fekete pillangt nem kell varrnod!

PankaKép
Aranyos vagy, hogy írtál nekem is a múltkorKépKép Jók a menüsorok!!!!!Kép

KataKép
Nagyon szép lesz már az az ablak, mássz le, gyere netezni egy kicsit!!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepet kívánok!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Kép

Puszika, Marika
Marika

Neva!
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de eddig szervízben volt a gépem.
Ha tudsz, hívj fel és egyeztethetünk időpontot, amikor megnézed a CD-ket. (30/856-3694).

MSE

Üdv: Emese
mse173

NevaKép
Én meg átviszem a könyveket Emeséhez (márha beleegyezikKép ) mivel itt lakik szemben velünkKép

Köszönjük a Húsvéti jókívánságokat, a mi kis családunk is viszont!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Koda!

Sajnálom, hogy végül nem tudtam megvárni Zsuát és Domit, de mire hazaértem, Ádám éppen az ágyról igyekezett fejjel lefele lemászni. Kép(Apa aludt!)
A könyveket csak nyugodtan hozd át!

Krisztina!
Sajnáljuk a veszteséged, s bár az elhunytat nem ismertük, a te fájdalmad nekünk is az. Kép

Marika!
Nálunk a nagyszüleim sorban haltak meg, és nem tudták megvárni Ádi érkezését.
Apai nagyapám októberben, anyai nagymamám februárban, anyai nagypapám májusban halt meg és Ádám júnuis 8-én született. Mindegyik nagyon vérta a kisunokát, s bár nem vagyok hívő, azért jó lenne, ha láthatnák valahonnan.

MSE

mse173

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Forgi
forgi

Csatlakozva Forgihoz:

Én is mindenkinek áldott, szép ünnepet kívánok!!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Nyuszi fülét hegyezi,
nagybajuszát pödöri,
répát eszik: ropp, ropp, ropp,
nagyot ugrik: hopp, hopp, hopp!!!!

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!

Buda Kriszta, Csaba és BENCE
kriszta13

Nagyon régen nem írtam! Sajna még mindigf net nélkül!

Fogyókúra! Szívesen csatlakoznék!- 30 kg. Kitartás? Semmi.

Tudok képkeretet 750- ért. Azonnali szállítás! Itt lehet kapni a Régióban. KEttő az egyben! BAzi jó!

Pihenjetek sokat az ünnepek alatt!

Ja! Már megint sikerült olyan ajéndékot kitalálnunk Bencusnak amit bazi drágán lehet kapni!
Segítség! Ha valaki tud ócsón, minőségi csúszdát! Izenj légyszi!

Pusza mindenkinek!
Pocaklakóknak és a csintalanoknak!

k
kriszta13

Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!

ZSUA, ROLAND és DOMINIK
zsua1

Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes húsvétot,és jó pihenést!
Holnap reggeltől 1 kerek hétig nem leszek gépközelben!Remélem hiányzunk majd!Kép

Krisztina!
Megsütöttem a kalácsot,és már nyersen is nagyon fini volt,és az az illat áradat!Hümmmmm....Biztosan finom,de csak holnap vágjuk meg.Egyben sütöttem meg,és szép lett!Sárgatúrót is csináltam 2 liter tejből,nekem legalább olyan fontos mint a sonka!Kép

Panka!
Kipróbáltad a szallonnásat?Nagyon jó lett!Nem tudtam eldönteni,hogy melyiket csináljam,így lett mindkettő!Kép

Sok puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Krisztina
Remélem már egy kicsit jobban érzed magad.
A sárga túrót így már tudom. Kb. tíz éve ettem egyszer, az egyik kollégiumi szobatársam hozta. Nagyon finom volt, de sajnos nem emlékszem, hogyan kell csinálni (pedig akkor megkérdeztem). Leírnád nekem?

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvétot, sok pihenést és aki szereti, sok locsolót!

Kép

Katáék

KépKép

KépKép
kata007

Napsütéses szép Húsvétot kívánok, a lányoknak vizet, a fiúknak piros tojást!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

KBetti!
A sárgatúró:1 liter tejhez 10 tojás,ízlés szerint cukor és vanília.A tojásokat feltöröm egy tálba,kicsit felverem,hogy összekeveredjen,hozzáadom a cukrot és a vaníliát,beleöntöm a tejbe,és állandó kavargatás mellett felfőzöm.Addig kell főzni,amíg a tojás teljesen kicsapódik,és savószerű lé lesz alatta.Sűrü szűrőbe öntöm,és hagyom jól lecsepegni és kihűlni ekkor rá lehet borítani tányérra.Szépen egybe fog állni!Biztos van aki másképpen csinálja,én így szoktam.Nálunk minimum 2 literből készül!Kép

Anita
kacajka

Sziasztok!

Voltunk ma túrázni. Olyan jól esett.Kép Rakok fel képet neketek.Kép
Kép
Ilyen helyeken jártunk:
Kép

Kriszta13Kép
A Régió az a játéknagyker?

AnitaKép
Már most hiányoztokKép
Mentek haza?
Szalonnást megcsináltam, de csak holnap lesz belőle kóstoló.

Anita, KrisztinaKép
Anyósom Rakacára való, ott cirkának hívják a sárga túrót. Én is nagyon szeretem.

BettiKép
Mi nem édesre csináljuk a sárga túrót, most légy okos.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Kellemes Húsvétot mindenkinek!

Az idő lehetne egy kicsit jobb is, bár a vendégváráshoz ez is megteszi.
Voltunk a Népkertben a játszótéren végülis nem volt olyan rossz az idő.
Szétszedtük Milán kiságyát és a pelenkázót is. Igazából a kiságy még maradhatott volna, de a pelenkázón már elég furán mutatott + ha felállt nem értem fel a pólót ráhúzni. Pedig kényelmes volt nekem nagyon, hogy ott legalább nyugton van és tudom pelenkázni. Kíváncsi vagyok, hogy fog az "új" ágyon aludni. Melléteszek valami paplant azért, hogy legyen mire leesni. Hát eddig volt kisbabám.

További jó pihenést!
Judit
kjudit

Sziasztok!
Új vagyok köztetek. Forgitól tudtam meg ezt a társalgó oldalt.Szeretnék csatlakozni hozzátok. Két lányom van:Nóra 9, Bettina 3 éves.De mellettük van 25 "fogadott gyermekem".Óvónő vagyok.

Kellemes Húsvétot Mindenkinek, és jó pihenést!
Erika
riki

Szia ErikaKép
Üdv köztünk! gratulálok a 2+25 gyerkőchözKépKép Képek nincsenek rólatok???KépKép

Pankaaaaaaaaaaaa!
Hát mit csináltok ti ezzel a kislegénnyel???KépKépKép

JuditKép
Remélem megy az új ágyon alvásKép Ugye milyen gyorsan nőnek? még csak most szültem, aztán 1,5 hónap múlva vehetjük az első tortát!KépKép

ZsuaKép
Csináltál már valamit a kerettekkel???Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kaptatok már a nyakatokba vizet? Én már nem hervadok el. Kaptam vizet a fiúktól.

Erika!
Üdvözöllek köztünk! Melyik óvodában dolgozol?

Koda!
Sajnos nem nagyon próbáltuk az új ágyat, mert mielőtt még mi aludni mentünk Milán felébredt annyira köhögött. Így átvittük magunk közé. Amilyen forgolódást levágott a nagy ágyon, a sajátjáról biztos leesett volna. Remélem, ha már nyugodtabban alszik jó helye lesz ott.

Judit
kjudit

Koda!
Megpróbálok képet küldeni,de nem biztos,hogy sikerül. Még kezdő vagyok a számítógépkezelésben, NET is csak egy hónapja van nekünk.

Judit!
A Bulgárföldön a Stadion oviban vagyok. Jelenleg nagycsoportosaim vannak, majd szeptemberben jönnek a kicsik.Gyertek el ha érdekel valakit,vagy oviba készültök!
riki

Sziasztok!

Megvolt a locsolkodás? Kaptatok sok illatos kölnit?Kép

Erika!
Üdv közöttünk, előbb utóbb mindenki idetalálKép Gyere gyakranKép Mi nem olyan régen költöztünk el a Bulgárföldről, de ha maradtunk volna, akkor abba az oviba ment volna DorkaKép

Panka!
Hová cipelitek magatokkal szegény Benit!!! Nagy kirándulóst neveltek belőle? Nálunk is cirka a "sárga túró"Kép

Emese!
Nagyszülők biztos találkoztak Ádival valahol a két világ közöttKép

Magdi!
Hétvégén suli? Gáborka zh-t írat, így tanulnék, ha lenne kedvem. Ja a sztori lemaradt. IQ bajnok a munkanélküliségről kezdett beszélni és magyarázza az inaktív munkaképes korú embereket. "Olyan emberek, akik nem dolgoznak és nem is akarnak dolgozni, például a GYES-en lévő kismamák" Na itt a keresztvizet is leszedtük róla, ezrt a beszólásért. Kb 10 percig hebegett-habogott, magyarázkodott. Aztán letudta annyival, hogy ebből lehet következtetni a családi állapotára. Na ja, ki az a h.. aki hozzámegy feleségül. De még ez előtt is volt egy gonosz megjegyzése, hogy "miért járnak ide? Mert ugye ingyen van az oktatás, na meg, hogy ne legyenek munkanélküliek" Na köszi szépen, szüljön Ő is gyereket, aztán tanuljon mellette ingyen.

Krisztina!
Jobban vagy már? Küldök majd pár képet, hátha ismerős leszKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Holnap lesz torna? Írjatok már egy SMS-t hogy lesz-e biztosan mert nem leszek gépnél.
Előre is köszi! Tel szám: 06-20-456-6463

Koda!
A keretek még nincsenek felhasználva mert még nem volt időm de holnap elkezdem őket csinálni.

Szia Erika!
Üdvözöllek közöttünk! Gyere gyakran, gratula a babákhoz.

Zsua
zsua1

Zsuzsa!

Nem tudok róla, hogy ne lenne. Ha tudok biztosat, írok SMS-t. Remélem ezt még el tudod olvasni.

Judit
kjudit

Üdvözlet Mindenkinek!

Marika ha minden jól megy süti az már hogy biztos lesz. Petrót úgy látszik meg úsztam erre a félévre! Tanult(?) ember létére, hogy mondhat valaki ilyeneket? Miből gondolja azt valaki hogy ha nincs családja akkor mondhat ilyeneket. Mi nézzük el neki, de ő nem néz el nekünk semmit!!
Sárga túró:
Mi ma voltunk Nyíregyházán az állatkertben (mintha Petrót láttam volna a majmok között)illetve a Múzeumfaluban, ahol volt kostóló a
húsvéti kalácsból illetve sárga túróból. Isteni finomak voltak.
Az állatkert nagyon nagy élmény volt Mindenkinek. Lili végig sétálta az egész parkot, így a babakocsi jó volt teherhordónak.

Remélem hogy mindenkinek szép és kellemes napja volt.

Puszi Magdi
lilien_csenge

Emese, Koda!

Köszi a felajánlást. Számot felírtam és majd hívlak. Leghamarabb szerdán mert a keddi nap "kicsit" zűrös lesz.

Ma egész éjszaka ébren kell lennemKép Holnap 2 vizsgálatom is lesz, egyik reggel másik délután. Majd csak kiderül végre mi a bajom.

Remélem mindenkinek szép volt a húsvétja.
Neva
neva

Sziasztok!
Nem vagyok épp kirobbanó fomában.Veszteségek egyre másra.Jövök majd lányok csak rehabilitálódom.Ez most kicsit sok..
telian

Sziasztok!

Erika!
Üdv köztünk! Gyere gyakran ha időd engedi!KépKép
Nekem szintén egy 9 évesem van, de van egy 2 éves is.Kép

Krisztina!
Utólag is őszinte részvétem!Kép
Mi a gond? Írj légyszi emilt!

Magdi!
Nem voltak sokan az állatkertben? Mi tavaly voltunk, de kb. egy órát tartott egy 3 km-es út az állatkert előtt.Kép

Panka!
Szuperek a képek!Kép
A szalvidra tuti szükségem lesz. Hozzáfogtam ahhoz ami itthon van, de az egyik negyed festékhibás és felragasztva úgy néz ki mintha elszakadt volna.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Már vagy harmadszorra próbálok Nektek írni, de valami baja volt a gépemnek, állandóan errort írt ki. Így hát csak utólag tudok Nektek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni, de ne haragudjatok érte, egyszerűen nem ment.

Most már nagyon nagy a pocakom, rosszul is alszom, mert még mindig medencevégű fekvésű a baba, és sem az egyik, sem a másik oldalamon nem tudok aludni, mert azonnal rugdalózik. Csak háton tudok aludni. Amúgy ma lecseszett az orvosom, mert már a hetedik kilónál tartok, és ezt nagyon soknak találja. A gyomrom egyfolytában feszül, erről csak is én tehetek, mert nem többször kicsit, hanem kevésszer sokat eszem. Amúgy még április végéig dolgozom, de már ez is nehezen megy. Állandóan szunyálnék. Április 30-tól meg kezdődik a viszgaidőszakom egészen június közepéig. És már úgy szeretnék elolvasni egy könyvet, Veletk találkozni.....

Remélem jól vagytok, mindenkit üdvözlök.

Zsuzsa
nzsuzsa

Kata!

Rengetegen voltak, de mire odaértünk akkor nyitoták ki a 6. pénztárt így kifogtunk egy rövid sort.
lilien_csenge

Sziasztok!
Remélem hamarosan lesz otthon is netem mert most éppen a Corában próbálom kitakarni, hogy mit íroK!

Panka Drága!
Igen a Régió!
Úgy értettem a 2 az 1 bent, hogy lehet nagy keretest is és a "normált" is!
Holanpra megpróbálok képeket csinálni és ha Kata fogad akkor felrakom!
Én is sütöttem kalácsot,de nem a Krisztina félét! Rosszul tettem! Száraz lett. Ettek blőle, de....
Legközelebbb!!!

Péteken remélem találkozunk a csapattal! Ha valakinek nem jó a dolog akkor légyszi legkésőbb csüt. estig írj egy üzit a 70-559-83-89-re!
Köszi!

Kedves Óvónéni!
Van Neked egy ajánlatom! /Mellékjövedelem!/ Érdekel? Lgszi vedd fel Katával a kapcsolatot! Most sajna nincs időm kikerseni a mail címetdet!
Rohanok!
NApsütéses szép napokat MINDENKINEK!!!!

Millió pusza!
k
kriszta13

Sziasztok!

A húsvéti nyuszi meghozta Beninek a 8. fogát.Kép

Mit szólnátok egy csütörtöki népkerti sétához ha az idő is engedi?

JuditKép
Nem voltatok ma tornázni, minden ok? Vagy Milán beteg?

ErikaKép
Üdv itt, gyere gyakran.Kép Képfelrakásban szívesen segítünk.

KodaKép
Na azért nem kell egyből kiabálniKép, nem csináltunk mi semmi rosszat Benivel, láttad volna, hogy hogy élvezte.Kép

MarikaKép
Hát igen, az jó lenne, ha szeretne kirándulni, mert mi nagyon szeretünk. Lacival is egy túrán jöttem össze, igaz előtte is ismertük már egymást. Egyébként Magoskőre akartunk felmenni, de 1,5 óra intenzív gyaloglás után azt mondtam, hogy nem vagyok hajlandó egy lépést sem odébb menni (igaz Benit is én cipeltem). Így megálltunk a Vidróczky barlangnál, a fotók is ott készültek. Pedig már nagyon közel voltunk a célhozKép
És mi jót tanít ez a "kedves" tanár nektek?
Ugye meggyógyultatok és pénteken találkozunk?

ZsuaKép
Neked most nem írok semmit, veled találkoztam.Kép

MagdiKép
Ebbe a suliba én is beiratkozom, ha te sütit osztogatsz, legfeljebb lesz két egyforma diplomám.Kép

NevaKép
Túlélted a vizsgálatokat?Kép Szorítok, hogy ne legyen semmi komoly baj.

KrisztinaKép
Tudod, hogy mi itt vagyunk, nekünk bármikor kiöntheted a lelked, hogy könnyebb legyen.

KataKép
Pénteken úszni jösztök? Mert akkor elviszem a szalvit, meg a parafát, na meg a Pick pontokat.Kép (Remélem nem felejtettem el semmitKép)

ZsuzsaKép
Sok vizsgád lesz? Már biztos jó nagy a pocid, ismerősöm 08.07.-re van kiírva és neki is most akkorát nőtt.Kép

Kriszta13Kép
Egyszerre voltunk a Corában, igaz mi már a vége felé jártunk mikor te az üzidet írtad.Kép
Pénteken ránk számíthatsz.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Lányok!
Nem tud valakit aki járókát ad el? Olyan kellene mint Kodának van. Olyan rácsos, mint a kiságy és elég nagy méretű. Ha valaki tud kérem szóljon. Esetleg kölcsönözném ha lehet, mert nekünk pici a lakás /1 szoba/ és Domi mindent lepakol, konektorba, videóba stb.nyúlkál. A kiságyat szétszedném és így a helyére be tudnám tenni. Elpakolni sajna már nem tudok hová a kis hely miatt de félek hogy ha egy pillanatra nem figyelek rá akkor valami baj történik. Most is itt van a kezembe. Köszi előre is!

Koda!
Ha megkérnélek fel tudnál tenni egy képet az állókátokról? Azért, hogy a többiek tudják miről beszélek. Köszi

Zsua
zsua1

Panka!
Gratula a fogacskához!Kép
Úgy néz ki megyünk pénteken.
Szerintem nem hagytál ki semmit, de ha kapok holnap a Melindában, szólok.
Én pedig viszem pénteken amit választottál, meg a katicásakat és kell még valamit vinnem?

Csütörtök nekünk ok lenne! Többiek????

Marika!
Ti jöttök pénteken?
Csak mert szeretném a keretemet visszakérni egy hétre. Anyák napjára szeretnék önteni 3 db ilyet. Jövő pénteken vissza is tudom vinni neked, úgyhogy nem kell kapkodnod.Kép

Zsua!
Sajnos én nem tudok segíteni neked, mert Dórinak nem volt járókája. Ha tudsz jönni csütörtökön megbeszélhetnénk a hungarocelles ragasztást is. Vagy már elkéstem?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Panka, Anita
A sárga túrót megcsináltam. Nagyon finom lett, nem sokáig tartott. Édesszájú családom kedvéért cukrot is tettem bele, legközelebb megpróbálom nélküle. És a csattanó: ma itt jártak a szüleim és megkínáltam őket. Az Anyukám: "Mi ez? Sárga túró? Nem kérek, kösz, nem szeretem, azért nem csinálok soha."

Panka
Mailt megkaptad?

Erika
Üdvözöllek! Nekem van egy óvodába készülő fiam, de a Szentpéteri kapuban lakunk, így ide fog járni.

Magda, Marika
Ti hova jártok? Én is tanulok az Egyetemen, de soha senki nem bántott, sőt kifejezetten segítőkészek voltak. Még akkor is, amikor már alig fértem be a padba. Még külön vizsgaidőpontot is kaptam.

Kata
Tavaly mi is jártunk Nyíregyházán, de akkor egyáltalán nem volt tömeg. Igaz, június elején egy hétköznap. Sajnos az én műszaki érdeklődésű fiamnak az egész állatkertben a traktor tetszett a legjobban, azt meg itthon is nézhettünk volna. Nem baj, az idén is megpróbáljuk.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Zsua

Mi vettünk a konnektorba vakdugót. megnyugtató érzés, csak az a bosszantó, amikor elveszik az a kisvacak, amivel ki lehet szedni. A videóval is voltak gondok, de magától megoldódott. Egyszer beleszorult a Matyi ujja. Nem lett semmi baja, de úgy megijedt, hogy többet nem nyúlt hozzá.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Szia Zsua!

Én eladnám a járókánkat, mert Ádit nem lehet beletenni.Kép
Vadi új, karácsonyra vettük, 1x1 méteres rácsos, majdnem olyan mint a Kodáé.

MSE

mse173

SziasztokKép

ZsuaKép
Már van járókátokKép Mikor itt voltatok, mondtam is, hogy Emese eladja. Ők is aztért vették, mert Marci nekem olyan jól elvolt benne. Persze ez Ádámot nem érdekelte, ő utálta a járókát. Szinte teljesen olyan, mint a miénkKép és Ádi sem használta! Szerintem beszéljétek meg EmesévelKép

KataKép
Én semmit sem mondtam Zsuának a hungaroceles rag.-ról, úgyhogy ez rád maradKépKép

BettiKép
Mi az egész vakdugót el szoktuk gorniKép

PankaKép
Én nem kiabáltam, csak kissé rosszul lettem a magasságtólKépKépKép Amúgy persze, hogy elhiszem, hogy mennyire élvezte a kirándulást BeniKépKép

ZsuzsaKép
Ugye modtam, hogy lesz ez még rosszabb is???Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Panka!
Túléltem a vizsgálatokat de ha lehet akkor soha többé nem szeretnék oda menni.Kép Megyei kórház dícsérendő 2-3 nap múlva lesz MR eredmény is. Tehát már nem kell sokáig a körmöm rágnom, remélem.
De jók a képek. Szép helyen voltatok és nagyon szeretnék én is Beni lenniKép

Nálunk fogzási roham van. Most jönnek a 13.14. talán 15.16.fogak is. Kicsit nyűglődünk, hasmenés és hasonlók ami ezzel jár.
Az sos helyzetre való tekintettel nagymama (anyukám) itt van nálunk. Ő vigyáz Laurára míg én rohangálok mint egy futóbolond (lehet, hogy van benne valami?Kép )
Egész jól viselkednek.
Képzeljétek, megszületett az első művészi alkotása Laurának - a konyha falra.Kép
Másik pedig kimondta a saját nevét - LauaKép

Mindenkinek puszi.
Neva
neva

Sziasztok!

Krisztina!
Részvétem.

Neva!
Épp én is most gondoltam Rád, mivel ma bedobtak egy újságot a postaládánkba, és abban van egy 1 oldalas cikk róla. Ha gondolod, beviszem a m.helyedre.
Falfestés, hm, nálunk Gyöngy élte ki így ki bimbódzó művészi hajlamait, 1,5 évesen. Hanga pedig csak papírra hajlandó alkotni.
Fogzás, hát nem egy leányálom így egyszerre. De legalább hamarabb túl lesz rajta. Hangának még csak 12 van.
Biztos nagyon élvezi, hogy mondja a saját nevét. Hanga is kb. 1,5 hete mondja a nevét, "Ganga". És vigyorog hozzá. Apát még mindig így, "Gá" (=Gábor), az első volt, hogy a nővére nevét kimondta "Gyögy", de mostanában nem mondja, csak ha nincs itthon, nem látja, hiányzik neki.Kép

Panka!
Ha jó az idő, akkor nekünk megfelel a holnap délelőtti népkerti séta. Mikor és hol?

Akiktől kaptam fogorvos "tippet", köszönöm. Elvittem Gyöngyöt, a probléma nem annyira komoly.

Szombaton színházban jártunk, megnéztük a Portugál c. előadást, nagyon élveztük.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Köszönöm az együtt érzést!
Nekem is jó a Népkert holnap.Ha nem esik!
Gyöngyöske!
Örülök ,hogy tetszett a portugálKép
Neva!
Lemaradtam arról ,hogy milyen korság gyötör , de tarts ki.Ugyancsak kitartás bimbózó művész leányodhoz.Lili egyetlen épp felületet sem hagy a falon,letépi a könyvek borítóját.A két másik nem ilyen volt.Folyamatosan dumál és ezer tűz!
Betti!
VideoKépAz én lányaim profin kezelik a sajátjukat (nekünk nincs)ahogy a tv is hozzájuk exportálódott.Lemondtunk mindkettőről ugyis csak azt nézzük amit ők(nincs uis kábelünk hál'isten)Az enyémeimtől már a számítógép sincs biztonságban!Meg előztek a recept írók a sárga túrót illetően(én is teszek bele cukrot)de én a fehérjét és a sárgáját külön verem fel.
Zsuzsa!
Annával 16 kg-ot hztam!Én is kikaptam.De olyan jó kedvű és kiegyensúlyozott sosem voltam.Most két kilóval kevesebb vagyok mint az első terhességem előtt úgyhogy ne is törődj vele.Fő Ti jól érezzétek magatokat!
Forgi!
A lepkét leírtam!Drótból kell pillangó formát hajtani s erre ráfeszítenia harisnyát.Megmutatom bármikor ha akarodKép
Szia Erika!
Üdv köztünk!Jó hogy itt vagy nekem néha olyan sok ovinyúgöm van terhelhetlek?
Meg próbálok képet feltenni a pécsi Húsvátról.
Marika!
mail megy!
Kép
telian

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?