Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttem én is, kihevertem a bálat. :lol: Azt hittem, nem is élem túl. Nagyon untam. Az volt a baj, hogy ordibálóan hangos volt a zene, így beszélgetni sem tudtunk. A fűzős szerkóm nagy sikert aratott. :lol:

Amúgy minden okés, ma anyáéknál ettünk, itt volt öreganyám is. Agyon izgulom magam Dita és Vius miatt. Vius merre van?

Moncsi!
Olyan szép a kisgyereked...... Gyönyörű, mesés, csudiszép. Egyszóval tökéletes. :lol:

Némóka!
Réka is csodálatos, rakhatnál picit nagyobb képet róla. :wink:

Dy!
Szeretnék én már ott tartani, ahol te. Ha kell, akkor megölelem a WC csészét is. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodina,
nem, még nem voltunk 4D-n, eddig a kötelező 12 heti UH-n voltam a kórházban, meg rá egy hétre megnézte a doki. Szóval 6 hete nem láttam a babácskát. De szerencsére már mozog, meg van szívhanghallgatónk is, úgyhogy így azért könnyebben kivárom.
Most megyünk szerdán reggel 7:45-re megnézni. Remélem minden rendben van Pöttyel. Ez a lényeg. Komolyan, ahogy közeledik az időpont egyre jobban azt érzem, hogy az tök mindegy, hogy fiú vagy lány, az a lényeg, hogy mindene meglegyen, fejlődjön, és egy szupi egészséges kisbaba legyen.

Nellike
nekem ma van némi mozgolódás, de két napig előtte szinte semmi. Olyankor tiszta ideg tudok lenni. Persze tudom, hogy Pötty még kicsi, ha első baba lenne, lehet nem is érezném még. Ha befordul, hogy a háta van kifele, akkor kevésbé érzem a rugdosását.

Dita,
nagyon szorítok neked!!!

Monic,
és apának mondtad, hogy mintha elfelejtett volna valamit, vagy hagytad szó nélkül?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

próbáltam rávezetni a dologra. :lol: Reggel elment kólát venni. Én kérdeztem, hogy melyik boltban kapott, mivel nemzeti ünnep van és elvileg zárva vannak az üzletek.... Ekkor sem esett le neki. Ekkor mondtam, hogy képzelje el, Danika ma egy hónapos, hisz március 15-.-e van. Erre Danikát körbeölelgette.
Aztán kénytelen voltam megmondani, hogy nekem is szülinapom van. Szánta-bánta, mondván, hogy mostanában nagyon el van havazva, de nekem akkor is rosszul esett.
Érzékenyebb vagyok mostanában, máskor lehet, hogy csak legyintettem volna erre de most rosszul esett.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Monic
Férfiak..... :x :x :x

Bikfy
remélem,hogy te is nemsokára profi leszel a wc ölelgetésben.... :lol:

Dita
Megy a drukk ezerrel holnapra! +++++++++++++

Linácska
6 hét az jó sok idő.... Mifelénk minimum 3-4 hetente lesik a babát uh-val.

Kata
Te hogy vagy?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Moncsikám!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsi drágám a jó Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!!!!!Te is munkaszüneti napos gyerkőc vagy, én is (május 1.) és Nagyon Sok Boldogságot kivánok Szülinapod alkalmából. Hát nem szép a párodtól hogy elfelejtette a szülinapodat, :twisted: :twisted: én nagyon tudok az ilyesmiért harapni. Nyugi, nálunk is megy a műsor most Olivér is nyugtalanabb. Tegnap majdnem egésznap ringatni kellett. NÁlunk úgy van a menetrend hogy általában napközben alszik, 4 óránként felkel eszik, nincs abszolut hangja, nagyon ritkán sir napközben. Aztán 7-8 fele fürdés utána ha szerencsénk van akkor visszaalszik. És 11 után jön a nemulass!!!!!!!!!!!! Szószerint. Elkezdni a sirást, olyan keservesen sir hogy néha már én is sirok vele tart egészen kettőig. Akkor megetettem és utána kezdjük előről. Ha szerencsém van akkor elalszik és én is tudok aludni fél ötig. Akkor újra kelek vele, vagy a párom átveszi és megetetjük utána elaltatjuk és akkor elalszik egészen kilencig. Utána kaja és utána szokott egy nagyot aludni majdnem hogy egyig. Akkor pihenem én is ki magam. Amúgy adom neki az Infacolt minden szopi előtt. Határozottan csökkentette a sirások idejét. Van amikor a háromórás sirás csak negyven perces lesz. De már várom hogy kipróbáljuk a grape watert!!!!!!!


Dita, nagyon drukkolok ma is annyit gondoltam rád!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Dy,
az én orvosom feleslegesen nem hívogat magához. Egyszer voltam 7 hetesen, egyszer 9, de akkor nem néztük meg, csak akkor volt gond, hogy most van miómám, vagy nincs, persze nem volt, és voltam 13 hetesen. Majd megyek 20 hetesen, utána majd meglátjuk. Szerintem még 26 hetesen, és utána már 4 hetente. A végén egyszer voltam, utána CTG-k után a kórházban beszéltünk mindig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Némóka,
szegények, nem csodálom hogy több órányi üvöltés után elfogy a türelmed, dehát szegény kislány tényleg nem tehet róla.

Dy,
azért tesztelek, mert az a hüle Gabriel teszt haloványka volt és kétségeim voltak. Na meg a másik: tudom nem mindenkinek vannak tünetei, de nekem szinte semmi. Nem feszül a mellem, nincs hányingerem. Talán egyszer émelyegtem, de nagyon gyengén... Szóval jól vagyok, de lehet örülnék ha lenne valami tünetem, mert akkor tudnám hogy odabent minden rendben van. :oops:

Dita,
holnapra egy óriási kalappal!

i.kata
 
 


Kata

Hidd el, az sem jó,hogyha nagyon vannak tünetek... Legalábbis szerintem! Amúgy tudom,hogy jó, csak kibírni nehéz.... És én szó szerint szenvedek.... :? Úgyhogy irigyellek! :shock: :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
elhiszem, hogy az sem jó, ha egész nap rosszul vagy, de egy kis reggeli rosszullétnek azért még örülnék :oops: :lol:
Olyan rossz, hogy várom a jeleket, tüneteket, de szinte semmi.

i.kata
 
 


Kata
Elhiszem,hogy várod,de nem mindenkinél jelentkezik! Nekem az első terhességemnél nem volt semmi tünet, csupán a hasam fájt (pedig ikrek voltak odabenn...) Na, de most azért bepótolok mindent.... :)

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
sok kismaminak nincs semmi tünete.

Ugye KISMAMIK?! Légyszi írjátok le kinek mi volt. Nellike írta, hogy neki csak a böfi volt :lol: Nekem van egy furcsa csuklásom, amire anyum azt mondja böfögés, de az csuklás, de csak 1 darab egyszerre, nem az a rendes csuklás.

i.kata
 
 


Kata,
nekem soha egyetlen terhességemnél sem volt semmi tünetem, azon kívül, hogy éjszaka kijártam pisilni. De nem fájt semmi, nem járkáltam wc-re, és sajnos még a mellem sem nőtt meg :lol:
A rosszullétet elvileg a progeszteron okozza, de nekem még a csomó utró sem tudott émelygést csinálni.
Szerintem nagyon egyénfüggő, hogy hogy reagál a szervezet a hormonális változásokra.
Lili angolostársának az anyukája mondta, hogy neki nagyjából a szülőasztalon szünt meg a hányingere.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
köszi a megnyugtatást! Tesóm hasonló cipőben volt, mint Lili angoltársának az anyukája. :roll:

i.kata
 
 


MONIC
Aptyuknak dádá hogy elfelejtette a szülinapodat. Az enyémet régen az egész cssalád elfelejtette, mert karácsonykor jönnek mennek a családtagok és kiment a fejükből. Ez ment évekig. De még kisgyerek voltam fel sem fogtam igazán, mikor már nagyobb lettem akkor meg úgy kellett emlékeztetnem őket. :roll: De már rég úgy van, hogy 25-én anyuéknál vagyunk az egész családdal és akkor mindig van tortám is, amiből mondjuk az állandó diétám miatt nem nagyon szoktam enni! :? :? :?
Remélem azért majd bepótoljátok az elmaradt szülinapot!
Daninak boldog egy hónapos fordulót!

KATA
Hát tényleg minden terhesség más lehet. Nővérem épp mondja hogy neki mindig fájt a melle, nekem is fájdogál, pedig tudom, hogy 99-ben nem éreztem semmit egyáltalán. Bár most hogy beszélünk róla (igaz akkor még 55 kiló voltam vasággyal) nagyobbak lettek a cickók, még a mamám vette észre hogy feszül rajtam a felső, biztos terhes vagyok, mire én legyintettem, hogy beszél hülyeségeket, pedig igaza volt! :roll:

DY
Azt hiszem elég sokan cserélnének most veled. Lehet nem tart sokáig ez az időszakod. Ismerünk egy lányt Monickal, hát ő katasztrófa volt, annyit hányt hogy az már nem emberi. :?

NELLIKE
Gondolom akkor már rendesen szoktatnak az ikrek a nemalváshoz, jó kis éjszakai bulikat rendezhetnek odabent! :)

LINACSKA
Már nagyon kivi vagyok mi lehet Pötty lábai között. Olyan rossz, hogy ennyi ideig bizonytalanságban van az ember. Mármint csak azért mondom, mert én pl. imádok vásárolni, de hát nem lehet annak aszegény kölöknek csak sárga rucija :lol: :lol: :lol:

SUSKA
Férjed már nem megy el annyit otthonról mióta megvan Oroszlán ugye? Hétvégi zenélgetések azért még megvannak? Remélem nem vagytok sokat egyedül. Tavasszal ha megnézhetem Oroszlánt akkor remélem férjeink is találkoznak, kivi vagyok az ikrek milyen nagy egyetértésbe kerülnek majd egymással. :lol:

BIKFY
Sajnálom, hogy nem érezted jól magad a bulin, az ilyen kötelezők sztem sem sikerülnek annyira jól mint egy spontán ereszd el a hajamat. De legalább sikert arattál a szexi öltözékeddel, gratula. Biztos nagyon csini voltál.

Én már számolom az órákat! :roll:
Kb. 12 óra múlva már veszik le a vérecskémet! De rohadtul lassan megy ez a nyavalyás idő! :x

dita75
 
 


Linácska

Most aztán jól megijesztettél! Remélem,hogy nem a szülőágyig fog tartani a rosszullétem..... :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata,

remélem emlékszel, hogy nekem is ez a fercsa csuklásom volt csak. Többször is beszéltünk róla. :wink:
Én is mindig csak egyet csuklottam, ez megszűnt egy pár hét múlva, aztán a szülőszobán újrakezdődött egészen a szülésig tartott. És az a poén , hogy Danika álmában ugyanezt csinálja :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska,

nálunk épp az infacol nem vált be... A grape watert még nem próbáltam mert el akarom használni az espumisant ami itthon van.Én nagyon haragszom a páromra a szülinap miatt :cry: Nemzeti ünnep, ezt tényleg művészet elfelejteni :!:

Bikfy,

neked is köszönet.
Biztos csini voltál, fotó készült?

Dy,

sajnálom a hányást, gondolj arra, hogy mi miatt van hátha könnyít egy kicsit a helyzeten.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus!
Elhiszem, hogy számolod a perceket. Én is ugyanígy vagyok. Szerdán kapom meg a Met-et. Lehet, addig ki sem bírom. Én nagyon bízom benne, és érzem, hogy segíteni fog. Olyan messze van még a szerda. Jó neked Ditám, te már holnap megtudod, mi van. Kibírtad tesztelés nélkül? Öcséééééééééééémmmmmmmmmmmm... :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

minden rendben lesz, dee tényleg nagyon lassan halad az idő, addig is marad az izgulás. :wink:

Zsuzska,

Danika most is sírdogál, éjszakánként egy ideje alszik, de mindig attól félek, hogy nem fog aludni és akkor éjszakáznom kell... Nekem ez a fóbiám :oops: :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
igen, emlékszem, mert az előző lombikomnál is volt ilyen csuklásom és akkor mondtad, hogy neked is ilyened volt :lol:

Dy,
remélem nem fog sokáig tartani ez a durva rosszulléted, de sajnos előfordulhat hogy mégis. Nővéremet most kérdezgettem, mert emlékeztem, hogy feküdnie kellett mert kinyílt korán a méhszája. Ő nagyon durván hányt, csak fogyott az elején, de nagyon sokat. Aztán állítólag erre a durva rosszullétre kapott gyógyszert, amitől meg egész nap aludt. Csak enni és wc-re kelt fel. Én úgy emlékeztem a méhszáj miatt kapta a gyogyit, de mint kiderült erre a rosszullétre.

Dita,
tényleg, nem teszteltél titokban?
"Túl" nyugodtnak tűnsz magadhoz képest :lol:

i.kata
 
 


Katus!
Totál igazad van, nekem is "túl" nyugodtnak tűnik Dita. Lehet tesztelt? Vagy ő csak szimplán ilyen nyugis, hogyha kismama? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok,

beletettétek a bogarat a fülembe, mostmár nekem is gyanús Dita :wink: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsikám!
Fotó nem készült rólam, legalábbis azt hiszem. Na de neked kérdés, hogy szép voltam-e? Nem szép, Moncsikám, a legszebb... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ugye, hogy nem életszerű tőle ez a totál nyugalom? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,

az tiszta sor, hogy te voltál a legszebb, csak a fűzős rucid érdekelne nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsim!
Csak a rucim érdekelt? :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
engem is érdekelne a báli szerkód :wink: De amúgy hülye kérdés, hogy te érdekelsz-e minket, mivel bizonyos ruhák csak bizonyos embereken állnak jól :wink:

i.kata
 
 


Bikfy,

a rucid is érdekel :wink: (nem jól fejeztem ki magam így egy kézzel, másikban Danika van :oops: )

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na jó, nem csigázlak tovább. Tényleg jól sikerült a ruha összeállítása. Pedig most rajtam nem sok minden áll jól, mert nagyon!!! vékony lettem. De ez szépen kiemelte a csípőmet, a derekamat, szóval ez jól állt. De mondjuk a bál előtt kb. 20 ruhát felhúztam, hátha, de mind úgy állt rajtam, mint a tehénen a gatya.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
nekem ilyen "tehénen a gatya" szindrómám még nem sűrű volt :oops:

i.kata
 
 


jó éjt!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Olyan szívesen megmutatnám magam nektek, csajok, én nagyon durván lefogytam. Nézzétek meg, milyen a menyasszonyi ruhában a derekam. Akkor is vékony voltam, de azóta a derekam is a fele. És akármit teszek, ez van. A szénhidrátszegény diéta ezt eredményezte. És hiába panaszkodok a nőgyógyászomnak, azt mondja, a vékonyságom nem baj. Inkább tartsam a diétát. Nem tudom, de félek, hogy így ártok magamnak.

KépKépKép
bikfy
 
 


Monic,
jó éjt!

Lassan én is lépek, mert még vasalnom kell páromnak, aki persze megint holnap utazik el és szerdán este haza... :cry:

i.kata
 
 


Bikfy,
nem emlékszem már, de te voltál endokrinológusnál? Szerintem érdemesebb lenne egy olyan doki véleményét kikérni, nem?

i.kata
 
 


Katus!
Nálam már hegyekben áll a vasalni való. De az a baj, hogy nem szeretek vasalni. Az olyan uncsi. Így mindig csak azt vasalom, amit nagyon muszály.

KépKépKép
bikfy
 
 


Nem voltam még endokrinológusnál, de a pajzsmirigyem úgy tűnik, rendben van. Már le sem merem írni, hogy hány kg vagyok. :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lassan elköszönök, mert előbb fürdés, aztán lesz valami film, amit nézni akarok. Api meg tanul. Remélem már nem sokáig.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok! Pussssz, Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Kata, nekem semmiféle tünetem nem volt, néha arra lettem figyelmes hogy megeszem a világot, jah meg azt hogy nem kivánom a bort pedig alapjáraton szeretem. Aztán ti biztattatok hogy teszteljek már, teljesen feleslegesnek tartottam és akkor nem akartam hinni a szememnek, megjelent a csik. Odasétáltam az ablakhoz felnéztem az égre és nem tudtam hogy sirjak vagy nevessek. Nehéz volt elhinni, utána nem igazán tudták sokan de akinek pl. muszáj volt elmondani masszöröm stb. azoknak mindenkinek azt mondtam hogy van egy pozitiv tesztem, soha nem mondtam ki a második uh-ig hogy terhes vagyok. Az ember aki már csalódott nehezen hiszi el :oops: :cry:

Ditus, a férjemmel előtt le a kalappal. Rengeteget segit, most is ott dajkál a fotelben én meg irogatok nektek. Boldog vagyok hogy ilyen. Csak maradjon is meg. Kevesebb munkát vállal mostanság és csak egyszer zenél egy héten. Két hétig mellettem volt nem dolgozott akkor ment vissza melózni amikor már eltudtam látni magunkat, ápolt a tejlázam alatt és mellette ellátta Olivért.


Moncsi, nekem is ez a fóbiám nyugi. És baromi nehezen viselem az éjszakázást :oops: De abból a szempontból mákom van hogy a férjem besegit. Felezünk éjszaka hogy ne purcanjak ki. Váltjuk egymást ha elfáradtam álltalában úgy négyig birom aztán ő jön délig ha nem megy melóba. Ha megy akkor én jövök négykor és ő megy aludni. Igy sokkal könnyebb.

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

DAnika egyszerűen meseszép!

Olivérről, Nándiról is kérek friss kéet meg Réka babáról is! :lol:

NÉmóka sjanálom.. biztos a front miatt érzékenyebb Réka.. kitartás!

Kata nekem nem volt tünetem, csak a vádligörcs.. majd beindult az első 12 hétben a hányinger néha nem csak ingerrel...szép a tesztecske!

Ditusom naggyon nagyon drukkolok! csuriban van kezem-lábam érted!!!!

én imádtam kiskoromban ha ott aludhattam barátnőmnél, és ő nálunk, még ha csak alvás is.. mondjuk nekem egyszer sem hivatkoztak erre .. én meg bele sem gondoltam.hogy aludni egyedül is lehet

:oops: :roll: :wink:


Suska drága szerencséd van, hogy párod megteheti és meg is teszi az éjszakai dajkálást.. enyém is megtehette hogy itthon lehetett velünk.. de sajna sok anyukának nincs segítsége! tejci hogy áll? cicik rendben azóta ugye?
Vendég
 


Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a tünet-infókat, azt hiszem kezdek megnyugodni :lol: :oops:

Dita,
++++++++++++++++++++++++++++

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Dita: Drukkolok nagyon! +++++++++++++++++++++++++ Háromszámjegyű HCG értéket kívánok! :wink:

Vius: Teszteltél ma? A vonalzód szerint ma van a ciklus vége. :?:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Vius,
tényleg, neked is ma van a teszelős napod.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

i.kata
 
 


szép jó reggelt mindenkinek!!

Monic
sokat gondolok arra,hogy mi/ki miatt van ez a hányás mizéria,de így sem könnyebb.... Ma is már 3* reggeliztem.... :(

Dita
++++++++++++++++++++++++++++++++

Vius
++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


SZiasztok,

Dy,

akkor arra gondolj, hogy a hányás magas progeszteron szintet jelent, ami egyenlő az erős terhességgel. Teát minden egyes hányásnál gondolj arra, hogy a Picurka nagyon kapaszkodik a pocidban :wink: Sajnos több ötletem nincs... :roll:
Sajnálom, hogy ennyire szenvedsz a hányás miatt :cry:

Dita,

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ez a vonalzó még ma is bodog szülinapot kíván nekem? :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy így lesz amíg be ne töltöm a 30-at? :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vius Neked is +++++++++++++++++++++++++

Moncsi tudod, intelligens vonalzó! utána 3 napig még lehet köszönteni :lol:
Vendég
 


Boni,


értem :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Gyerekek, Dita vagy Vius küld valakinek üzenetet? Jó lenne, mert anélkül én ma nem megyek be dolgozni, hogy ne tudnám a jó híreket. Vegyek ki szabit? Megőrülök és tűkön ülök. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Ditusom
Kép
20150601134430
 
 


Ditus, veled álmodtam :wink: :wink: nagyon drukkolok neked, várom hogy mihamarabb jelentkezz!!!!!!!!

Boni, cuki vagy, cickó hála Istennek rendben van. Bár jobb cickó ami miatt beteg lett leapadt, nem teljesen, de csak 40 ml jön ki belőle egy fejésnél a másikhoz képest elég karcsú, de még jó hogy a bal cickó tartja a frontot és Olivért hizlalja. Nagyon eszik ez a gyerkőc hihetetlen, most jelenleg 300 grammot hiztunk egy hét alatt most 4500 gramm a súlya és még nem vagyunk 1 hónaposak. Remélem hogy sikerül majd szoptatnom 6 hónapos koráig. Nekem is vannak paráim ezzel kapcsolatban mint elég sok kismaminak a topikban, dehát ez ezzel jár sajna. :wink:


Kata, örülök hogy sikerült megnyugtatni picit.


Bikfy sajnálom hogy ennyire lefogytál, tudod, szokták mondani vmit vmiért. :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: