Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként csütörtökön este elzáródott a tejcsatornám a jobb mellemben.Hatalmas gombóc,nagyon fájt és nem jött a tej.Kádba be,meleg zuhany,maszírozás....semmi,és ezt még így kétszer mire harmadjára Arni ki tudta szívni.

Bébik tündériek!

Nekünk is kikopott a haja hátul,mikor lesz újra hajacska ott?

Honnan lehet tudni hogy növekedési ugrása van a bébinek?

Holnap megyek én is a Libribe és megveszem a Babamókát,hamár ennyire dicséritek :lol:

KépKép
lyndee

Sziasztok,

Erika, sajnálom, pedig szoritottam Neked :( Kitartás, vége lesz!

Lyndee, Trombi, klasszak a képek és a storyk.

Manna, Sony Cubershot gépem van, mit tudnák átállitani, hogy ne legyen pixeles a kép ha nincs elég fény?

Nálunk nem tudom mi van, de kis Laja éjjel 1o órát aludt egyhuzamban, aztán átmentünk anyumékhoz, és most 5 óra óta megint alszik :shock: Már kezdek rosszra gondolni... nem lázas, amikor ébren volt is tök okés volt.... nem tudom mi lehet...
Ő nen is szokott nappal aludni.. :shock:

Ja, és mai mérésem szerint 694o gramm (szül suly 311o), ami azt jelenti, hogyha minden igaz, akkor lelassult a növekedés, mert mult hónapban 1,5 kilót hizott, most meg 2,5 hét alatt felet sem..

Dévényes néni szerint nemhogy nem kövér, de mégcsak vasgyurónak sem mondaná. Nem tudom hol van benne a 7 kiló :D
És ime egy friss kép az én kis pasimról:
Kép

Kép
Kép
zsiraf8

Zsiráf: édes Laja baba, és tényleg "jól tartja magát", nem látszik az a 7 kiló :D

Lyndee: nekem kb. hetente van ilyen, már totál megszoktam :( ... Most is már második napja, és eddig a gyerkőc sem járt sikerrel :( Ilyenkor forró zuhany, és fejés közben apa masszírozza (én nem tudok magamnak ilyen fájdalmat okozni), és a maradékot Kiskobold tünteti el másnap (ha szerencsém van)...

Kép

Kép
gabilany79

Röff!

Még mindig Lellén. Olvasok, de nincs ihletem.

Asszem jó éjt!

Kép
zölddisznó

A mai maradék teszveszes profitomat is elherdáltam :oops: :P
Vettem teszveszen gyöngyvirágot :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi, Kristófnak, bár utólag, de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! Erzsó, Ticsi és Máté
Kép

verzso

Tegnap megvolt az első apa nélküli napunk. Mintha érezték volna a fiúk, hogy most jónak kell lenni(bár máskor sem szoktak nagyon nyügik lenni), de most kis angyalok voltak. Szépen kivárták egymást, aztán meg egy hang nélkül elaludtak. Tibcsike egyszer n4 körül felriadt, de kapott cumikát és aludt reggelig. Most az előbb ébresztett a GLS futár(meghozták a Babamókát :lol: ), a fiúk még alszanak. :lol: :lol:

Szóval a főpróba nagyon jól sikerült, de van még 5 nap apa nélkül. :lol: :cry:

Erika, de sajnálom, hogy ilyen hü..e exed van! Szerintem is érdemes lenne megemlíteni, hogy biz, ha nem fizet, nem ír alá akkor feljelented a céget ahol dolgozik feketén való foglalkoztatásért!

Gaby, Lyndee ilyen nekem is volt már többször, nekem nem bírták kiszívni(főleg az elején még ők nem is szopizhattak) nekem a kézzel való fejés tüntette el a csomókat. :roll:

verzso

Verzsó: nagyon köszi, bár nem most tartjuk :oops: Márciusban rengeteg családi ünnepünk van, és úgy döntöttünk, hogy a július 25-i Kristófot tartjuk, és az nem is nemzeti ünnep, szóval csak a gyerkőcé :P. Apa szerint az a "hivatalos" Kristóf nap :roll: .

Kép

Kép
gabilany79

Lyndee: nagyon szépek vagytok!! Nem tudom olyan ismerős a férjed. Vagy csak hasonlít valakire.

Zsiráf: hát Laja nagyon helyes. Ne aggódj egy idő után lelassul a növekedésük, főleg hogy egyre többet mozognak. Meg hát mekkorák lennének egy éves korukra, ha havonta egy kilót híznának???!!!!

Verzso: neked is jó Babamókázást. Nálunk bevált, minden nap egyre ügyesebb és ügyesebb Marci!!!

Heni: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Kép
Vendég

Gabi: na akkor te is meccsnézős csaj vagy??? Sajna akiknek én drukkolok oda nem lehet csak úgy kimenni!!! Persze kivétel apa csapata, de még Marcit nem akartam elvinni, mert elég sz@r idő volt tegnap!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Meg szeretném kérdezni, hogy a babák mettől meddig alszanak "éjszakai alvás" jelleggel. Azaz, mikor van az esti lefekvés, és mikor kelnek reggel (véglegesen).

Kép
mannababoca

Bocika, köszi!!! Már tanulmányozom! :lol: :lol:

Manna, nálunk este fél9-kor van az utolsó kajcsi, olyan negyed-fél 10körül elalszanak, majd 6 körül kelnek enni, utána még alszanak olyan 9-ig.(de ők még most is minden evés után alszanak valamennyit)

verzso

Manna: nálunk 9 1/2 10 körül kidől Marci. 11-körül álometetek, aztán úgy 1/2 4 körül kel. Eszik és 8-ig alszik. Utána áthozom a mi szobánkba, fekve megszoptatom és néha egy picit (10 percet) alszik. Addig én gyorsan adok kutyáknak, macskának és felöltözöm. Utána Marcit is felöltöztetem. Ez kb. 9 óra!!!
Vendég

Verzsó: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boci: hajjaj! Évek óta névreszóló bérletesek vagyunk az Üllői útra, csak az enyémet most párom keresztfia használja :lol:

Apának már kiadtam, hogy hozzon Babamókát! :oops: :lol: :lol: :lol:

Manna: mi mondjuk tápit is adunk már este kiegészítésnek, de nem "tömés" jelleggel (az etetőből nem is menne...) :oops: , de nálunk 1/2 9 - 9 körül bealvás (fürdés, evés után), ha nem alszik el apa karjában, akkor is letesszük és 5 perc múlva már szunyál :D, 11-kor "álometetés", mint Bocinál, és így reggel 7-8 körül szoktam hallani, hogy magyaráz a kiságyban (ma reggel pölö a fejvédőjén levő maciknak). De volt egy olyan hét, amikor már 6-kor kukorékolt...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Heni boldog névnapot!

Remélem mindenki jól van! Iszonyú bolond szél fúj, majd lerepíti a ház tetejét. Dani nyűgös....

Manna Dani tegnap 7-kor evett, negyed 10-kor elaludt és hajnali 3-kor kelt legközelebb..., aztán fél 7-kor, és onnantól kezdve fent van, de már nagyon álmos...

Zsiráf: Laja nagyon édes!

És egy tegnapi kép:
Kép

Kép

Kép
dcili81

manna: nálunk este 9 felé van az utolsó evés 10 felé elalszik, és hajnalba kel mostanában hajnali fél2, de régebben a 3 óra volt a jellemező, majd reggel 6-kor kelés,és fél nyolc felé visszaalszik(én is) és 9 fél 10 felé ébred teljesen.

erika: én egy picit, most összekavarodtam, szóval a Gergő apja az akiről most szó van?
vagy ez egy régebbi ex?

KépKép

Kép
orsimorsi

Manna, nálunk fél 1 körül van elalvás, és reggel kb 8-9 óráig alszunk (néha felébred fél 4 körül, akkor kb 5o grammot eszik, és durmant tovább, büfizés nélkül).

ja, és mig nézem a Szivek szállodáját, addig még ágyban vagyunk, beszélgetünk, gagyorászunk :D

Kép
Kép
zsiraf8

Nálunk 8 és 9 között van alvás, és cserébe a fiam negyed 6 körül ébred :evil: Olyankor magam mellé teszem, elcsodálkozik az ablakon, dumál, jót röhög rajtam, és amikor a nővére már ébred, ő visszaalszik (Ez olyan fél 7 körül van). Szóval neki ez így nagyon tuti, de én így alig alszom valamit... :?
Ja persze ez az alvás nem egyhuzamban értendő, közben 3 óránként ébred enni !!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Cili! Hát már azt sem bánnám, ha lecsuknák! Hátha gondolkodna kicsit! :evil:
Dani sapis képe nagyon édi! Gergőm még soha nem csinált ilyet, hogy játék közben elaludjon.

Manna! Nagyon szép képek! Ügyi vagy!

Trombi! Panka gyönyörű!

Gabi! Az! Egy nagy paraszt az egész család és oyan sötétek, hogy arra nincs is szó!

Kép
Kép
Kép
erika26

Zsiráf! Verzso! Köszi.

Orsi! Nem Gergő apja! Dehogy ő mintaapa. A két nagyfiam apja.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika próbálj meg mindent, amit lehet!

Kép

Kép
dcili81

Köszi a bókokat!

Manna - Panka este kb 10-11 körül alszik el az utolsó szopival, és reggel 7-8 körül ébred, szopi, és alszik még 10-11-ig.

Kép
trombibébi

Cili! Tegnap megsütöttem a raffaelo szeletet, de egy kicsit folyós lett a krém. Egyébként fincsi csak biztos azért nem sikerült, mert ideges voltam.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika próbálj meg megnyugodni! Tudom, könnyű mondani, de a rossz mindig elnyeri a büntetését!!!!!!
Remélem ízlik mindenkinek a süti!

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!

Túl vagyunk a 3 hós oltáson. Zsófi az első szuri után csak nyögött egy picit, a második (Prevenar) kicsit sírt, de mire felvettem, már gügyögött. :-D

Ekcémája kiújult, dokinéni felírt egy halom krémet, fejbőrre, testre, arcra... Apa nem tágít, inkább elvisszük újra bőrgyógyászhoz.

Ja és a nagy hír: 15 dekát gyarapodtunk 10 nap alatt!!! :-D Csak tejcivel!!! Persze védőnéni elégedetlen, de már sz*rom le! Zsófi már szerintem marad ilyen hosszú, vékony kiscsaj. Legalábbis míg anyatejes.

Na megyek, visszaolvasok...

Kép
Kép
lbernuska

erika: már kezdtem aggódni, hogy Gergő apja ilyen.
biztos van vmi jogi útja ennek a helyzetnek a rendezésére.
sztem vannak fórumok is ahol ezt meg lehet kérdezni.

lányok akartam már kérdezni, az esti etetés ill. elalvás közben megy nálatok a tv?
nálunk a hlószobába nincs tv és így talán jobb is, mert nem szokja meg

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Délelőtt oktatáson voltam, apa vol Hunival. Nem tudom, mit csinált vele, de akkor is aludt, mikor elmentem, meg akkor is, mikor hazajöttem. Reggel fél 8-kor evett utoljára, azóta 1 óra megszakítással alszik.

Nálunk 9 körül van az utolsó kajcsi, 4-5 között eszik, és fél 7 körül ébred.

A bukta olyan sz..ul sikerült, hogy a 30 darabból már 1 sincs! :lol:

Délután megy a recept, és rakok fotókat is.

Laura

Kép
Kép
szeles4

Orsimorsi! Én az esti etetésre bevonulok Hunival az ő szobájába. Nincs TV és nincs senki más, olyankor csak mi vagyunk ketten. A fürdetésnél, utána még egy kis játéknál ott van a család is, de etetés előtt ők elköszönnek, mi meg elvonulunk.

Kép
Kép
szeles4

Orsi én mindig a nappaliban etetek, kivéve éjjel, akkor a franciaágyon. Sajnos a hátam miatt nem minden pózban megy a szopi, meg hát én nem tudom a karomban megszoptatni. Így rárakom a párnára melléülök, és úgy eszik. Nálunk megy a tévé, de igyekszem, hogy minél kevesebbet nézze.

Kép

Kép
dcili81

Orsi - az elalvós szopit én már mindig a szobájában csinálom csendben vagy halk zenével.
Egyébként most hogy kérdezted, gondoltam bele, hogy milyen komoly kis szopirend alakult ki nálunk :) :
1. reggel 7 körüli - szobájában csendben
2. 10-11 körüli -szobájában rádióval
3-4. napközbeniek - nappali kanapén olvasgatva, vagy internet előtt
5. esti - tévénézős szopi
6. este 10-11 körül - elalvós szopi a szobájában

Kép
trombibébi

Lávsztorik, esküvős képek, gyerekfotók... mind nagggyon szép volt!!!

Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy ma a tanácsadáson a védőnéni tiszta beteg volt, azt mondta, csak megfázás. :evil: Szerencsére nem nyúlt a gyerekemhez, közelébe se jött, de ha valamit elkap Zsófi, akkor rohadtul mérges leszek!!! :evil:

És megint jött azzal, hogy éjszaka is kéne ennie a gyereknek. :evil: Hát nem gondolja, hogy felkeltem!!! Az elmúlt hetekben napközben úgy sem csinál mást, csak eszik 1-1,5 óránként.

Márti!
Köszönöm a babaIQ-t!

Orsimorsi!
Mi is nlc-s ismerkedők vagyunk Apával. :-D 2006. okt. 12.-én találkoztunk először, egyéves évfordulónkon volt a lánykérés, idén a 3. évfordulónkon meg ha minden jól megy összeházasodunk. :-D Már tavaly megtettük volna, csak a büdzsé nem bírta el (házvásárlás, autóvásárlás, gyerekprojekt...)

Zsiráf!
Lánykérésed olyan igazi amerikás filmbe való volt!

Erika!
Exed nem semmi!

Manna!
A te lávsztorid is nagggyon teccccet! :-D

Nálunk az „éjszakai alvás” este 10-től reggel 6-ig szokott tartani.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!!!!

Erika:nagyon sajnálom,és sztem is próbálj mindent megtenni!!!!Azért hihetetlen hogy képesek ilyenre az emberek(apák)hogy a saját gyerekük nem érdekli őket.

Manna:nálunk este úgy néz ki hogy 8körül fürcsi utána evés,aztán alvás egészen reggel 6-ig vagy 7-ig.Akkor megint szopi és 9,fél 10-kor kelünk

Orsi:nálunk szól a tv,mivel a mi szobánkban alszanak még a gyerekek,de tudnak aludni az mellett is és nélküle is.

Holnap megyünk vissza csípő kontrollra,szoírtsatok légyszi,totál be vok parázva nehogy vmi baj legyen.
És végre megjött a várva várt kenguru,nemsokára megyünk is felavatni :lol: :lol:
Tegnap szülinapi buliban voltunk,keresztlányomén,és tök jó volt :lol: :lol:

solya051020
Káld

Cili:Dani tiszta olyan mint te,kis édes :D :D

Vera:nekünk a folt már nem látszik hátul a fején mert annyi kihullott neki,alig várom már h nőjjön az új haja :D

Heni:Boldog Névnapot!!!!!

Gabi:a névnapozással mi is így vagyunk.Elvileg októberben vagy novemberben van Olivér névnap és akkor nálunk is sok ünnep van,így mi is júliusra tettük :lol: :lol: :lol:

Berni:tök jó h annyit gyarapodott csak cicizéssel Zsófi!A védőnőre meg ne hallgass.

Aida:mi újság veletek?Jól vagytok?

solya051020
Káld

5 és 3/4 órát bírt ki Huni 2 étkezés között! :lol: :?

Kép
Kép
szeles4

Nálunk esti szopinál megy a tévé. Én direkt szoktatom a zajokhoz Bencét, nem tudom elvárni Annától, hogy csendben legyen, mikor hozzászokott egy bizonyos életvitelhez. A másik ok, ami miatt tévé megy szopi közben az pedig az, hogy én ilyenkor tudok tévézni :) Általában vagy a Jóban rosszban, vagy a Barátok közt alatt megy a szopi :lol:

Erika:
Nem lehetne a volt férjedre végrehajtót küldeni??? A sógornőméknél a bíróség gyerektartást ítélt meg, de kedves Apuka nem jelent meg a bíróságon, így nem is fizetett. Végrahajtót küldött hivatalból a bíróság rá, a gond az volt, hogy ismeretlen a tartózkodási helye. De mivel a párodnak nem az, így ki tudna menni a végrehajtó...
A sógornőméknél pl. az is benne volt a pakliban, hogy az állam megelőlegezi a gyerektartás, és azután ők behajtják az adóson. Sajnos náluk ez is meghiúsult, mert ahhoz szintén tudni kellene a tartózkodási helyet... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Holnap megyek a bíróságra és kérek végrehajtást. A bejelentett lakcíme mondjuk neki is az anyáéknál van, mi is csak úgy tudjuk, hogy kinyomoztuk. De én ezt már csak azért csinálom, mert ilyen szemét. Az a havi 20e amit megítélt a bíróság elég nevetséges összeg, de azért az 5 év alatt már az is szép kis összeg.

Kép
Kép
Kép
erika26

Lányok akik teszveszelnek!
Mi van akkor, ha licitálok egy cuccra, de az folyamatosan azt írja, hogy a minimálárat nem érted el...
Mit csináljak, hogy tényleg az enyém legyen?

Kép

Kép
dcili81

Valaki automatikus licitet állított be, vagyis amíg azt az összeget, amit ő maximális licitként beállított el nem éri a többi licitáló, addig övé a cucc. Legyél kitartó!

Kép
Kép
szeles4

Oké megoldottam!

Kép

Kép
dcili81

hahó csajok!

megjártam a Librit,feleslegesen...nem volt babamóka :evil:
Így megrendeltem és kb egy hét mire meghozzák.Bánom már,lehet neten kellett volna megrendelni.. :roll:

zsiráf:Laja igazi nagy pasi és tényleg nem látszik a 7 kiló :shock:

cili:Dani is tündér,teszveszhez nem értek :cry:

manna:arni este 10kor eszik utoljára és reggel 6kor kel,gyors szopi és még 10ig vissza!

orsi:nálunk is szól a tv és bevallom szeretem is nézni közben :oops:

gabi:fejővel én nem tudtam kifejni,csak Arni segített de az is kb harmadjára jött össze.azóta nem volt nekem(kopp-kopp-kopp),szerinted mitől lehet?

KépKép
lyndee

Lyndee nekem is van ilyen! Mármint, hogy elzáródik valami a ciciben. Én kínlódok vele, fejek, és utána odaadom Daninak, hogy szívja tovább, egyenlőre bevált, de pl most is érzem, hogy van benne egy csomó... :?

Dani dél óta alszik!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

bocika:honnan ismered az uram? :lol: :lol: :lol:

cili:megnyugodtam hogy másnak is van ilyen problémája :lol:
Mi finomat főztél ma?
Dani még mindig Rád hasonlít,de nagyon! :wink:

KépKép
lyndee

lyndee:
nem akarlak elkeseríteni de én neten rendeletem meg és két nap múlva hozta a futár, ráadásul le is volt értékelve én ezeket a könyveket,amiket majd a gyereknek veszek a bookline oldalon nézegetem mindig van akció, meg leértékelve.
képzeljétek kipróbáltam a labdásat a babamókából Réka sikongatva nevetett amíg tornáztunk egyre ügyesebb:)))
Nektek "beszél" már?
nekem egyfolytában gurgulázik és próbálja utánozni amiket mondok neki:) Edősi Réka Luca úgy hangzik nála, hogy erg rögö:)

csak azért kérdeztem mert este olyan jó volna tvt nézni, bár a szobánkba nincsen Réka így szokta meg, hogy az esti szopi félhomályba babazene alatt megy, így hamarabb is elalszik,bár addigra már annyira fáradt kimerül a du-i hasfájásba.

KépKép

Kép
orsimorsi

Ma nem főztem. Még maradt a sertéshús hentes módra, meg húsleves. Szerdán fogok főzni lencsefőzeléket, meg sütök mellé oldalast.

Úgy örülök, hogy azt mondjátok rám hasonlít, mert ha én ránézek, az apját látom... :D

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Olyat sétáltunk h nem érzem a lábaim.. Manócskám végig aludta.. csodálatos idő volt ma.

Manna: esti alvás nálunk : 6 kor fürdés, legkésőbb fél 8 kor már alszik és hajnal fél 5 - 5 ig alszik. akkor kajcsi, és 8 és fél 9 között ébred megint.

Erika: sajnálom h ekkora se... az exed,, reméljük hamar megoldódik..ne hagyd h neki jó legyen.

Jó kis zsúfolt hetünk lesz..holnap oltás, csütörtökön Dévény, pénteken vendégek jönnek, szombaton én megyek osztálytalálkozóra (már alig várom) vasárnap meg nagy családi névnap-szülinapozás..

én is akarooooookkk Babamókát!!! minden könyvesboltban lehet venni?

Mágnes: jobban vagy már?

A "nagyon eltűnt " anyukák nem jelentkeznek... :(
Bellanitta, Csakegy, Bkati, SInaszi, Mush...( bocs ha valaki kimaradt.. )
Aida? veletek mi ujság?

Már kérdezni akartam h ti vettetek észre összefüggést a babák pocakbeli "aktivitása " és a mostani közt?

Kép
eszterke24

Orsi mi már veszekszünk is... 8)

Mondom neki szopi után, hogy böfizzen, de csak hangos áááááá, van....

Kép

Kép
dcili81

Eszter nekem Dani mindig ébren volt a pocakban, és hát most is mindig ébren van...
Csak most már kintről rugdal, nem bentről.... :D 8)

Kép

Kép
dcili81

Cili: tényleg rád hasonlít! Nagyon édes Danid!

Zsiráf: Laja baba nagyon cuki!

Heni: Boldog Névnapot!

Kép
eszterke24

szeretnék venni Rékának egy átmeneti overallt találtam egyet a tesz veszen, aki járkál ott elmondaná sztetek ez jó lehet,sosem vettem még semmit tesz veszen, se vateran.
a szállítás az úgy zajlana, hogy nekem kéne érte menni Veresegyházára?

http://www.teszvesz.hu/item579116220_at ... 68_as.html

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?