Új privát üzeneted érkezett!

Noci
Na merre csaviztatok ma? 8)

ZSu
Neked is irtam :roll: vgyis kerdeztem de megint nem valaszoltal :?

Pendi
Azta milyen kajooo :shock: en tuti nem tudnam megenni :roll: :oops: Ti mi jot csinaltok hetvegen :?: Az oldalt megtalaltam es milyen igazad van :shock: Noci is igy lett babas :wink: mi van a leleteitekkel vgy most hol tartotok :roll:

Kitty
lekicsinyitem :wink: csak elobb eszem...legalabbis megprobalom :oops: a barinom tegnap szult azaz 12-en 8)

Csajok
koszonom a jokivansagokat a barinom neveben es holnap miutan videkrol hazajottunk bemegyek hozza a korhazba 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Laptetuuuuuu :?: :shock: :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty ez igy joooo :?: :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Na jo reggelt :twisted:

Kép

Ugye ma megyunk Cecere es fel 6kor keltunk 6kor indulunk felvesszuk kerianyum es irany...ugyhogy tegnap "idoben" lefekudtem :oops: aha jah vgyis probalkoztam es csak forgolodtam :twisted: es csak forgolodtam :x es melegem volt kinyitottam az erkelyajtot,aztan meg a parasito hangja zavart,aztan pipilni kellett,aztan meg szomjas voltam :twisted: szal mar negyed 3 volt es en meg mindig csak forgolodtam :evil: kasa,hogy most igy vezethetek es egesz nap birjam talpon :twisted: na hat lehet a visszafele uton nm en vezetek es egy kicsit szunditok mert nem tom,hogy fog ez igy menni :roll:

Eddigi legcarabb alvasom :evil:

Legyetek jok en meg vigyazok magunkra :) Kellemes hetveget Mindenkinek :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Nekem kicsit fáj a fejem, de nem vészes remélem minjá el is mulik!
Nos mi tegnap este 11-re értünk haza! Fát hurcibáltunk haza! Olyanok lettünk mint a szorgos hangyoca! Már a következő télre gondoltunk! Igy lehet nem látunk belöle egy árva petákot sem, de legalább nem kell gázszámlát fizetni! Ez is jó igy szerintem! Havi 14ezret sporolok vele! Apa tegnap a nagy fapakolásban kicsit le is sérült, mert beleált a kezébe persze csontig egy jó kisstüske! Este 9 körül már nem birta hajlitani az ujjátz! De azért jól van! Fáj neki! Borogatni kéne, de aszongya érte már őt ilyen majd elmulik! Pedig aszonta, ha ma is rosszabb lesz akkor megy a sebészeti ütire! Na remélem nem lesz gond! Figyeltük a csikot és ugy gondolom, ha 5-6 órán belül nincs csík akkor már nem is lesz! Ugye Pendi?? :roll: :oops: :wink:

Pendi! Hogy te milyen finomat ettél tegnap??? Ezt a sok finike gyümikét?? Nyamik!!! Igy reggelire el is tudnám képzelni magamnak! Szal no para a gyros miatt meg lesz az is!
Drágám mondtam apának, hogy majd meglátogatunk Zsuval egyszercsak erre aszongya jó, de én viszlek! Mikor nem dolgoztok???? Hát mondom nem tom! De mondom ez majd a jövö zenéje! Engem mondjuk Ő elenged már vonaotzni, de a Zsut félti! ASzongya kéne egy olyat, hogy te párod se dodozik Zozo se meg Ő se és aakor egy ilyen 8-as talit kéne csinálni! Na nem azért írtam 8-at, mert nem tok számolni, mert jön még 2 fízetős albérlö! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És akkor megmutizhatod a borsó levesed incsi fincsiságát! Én meg viszem a fánkot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty! Na milyen volt a nédal bemutató?? Csak nem ti is szerepeltetek????? Gyere mesélj már!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Én ugy nem csaviztam, de mégis! Szal apával hordtuk a fát! MInt a kis szorgos hangyoca!
Az nem jó, hogy nem sokat aludtál nem tudom, hogy hol van cece vagy mi a neve, de bizti nem pest megyében van! Ennyire izgultál???? Drágám nagyon vigyáztok remélem az uton! Olyan sok a baleset! DE tudom ti vigyáztok nagyon meg már elküldtem felétek az angyalkámat aki rátok is vigyáz! Ugyhogy jó kezekben vagytok!! :D :D :D :D :D

Zsuzsu! De jó ti mentek apával shoppingolni! A gyrost én is irigylem! Remélem bejössz és el olvasod amit írtam, hogy apának nem jó a gokart hanem valami mást találjunk ki! Nekünk mindegy! Ha másnem talizunk valahol és akkor együtt kiötlünk valamit! Majd kb 10 óra felé rád csörgök addigra már remélem nem alszotok, hogy ti is eltudjatok menni amit apa mondot, hogy van még dolga! Apa már haza jött hozta az apját és már minjá pereg a rotakapa! Na nekünk mára ez van! Mert szerintem holnap apa füvet akar vetni! És remélem most már szép lesz az udvar!
ÉNISAKAROKGYROSTMOST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!


Nócika!
Már fent vagyunk. Mindjárt elmegyünk vásárolgatni.
Akkor azért találkozunk délután? Lurdy? Mozi? Vagy az sem játszik?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Drágám! Nekünk bármi jó csak a bal kezét ne keljen használnia! A többi minden más okés!!!!

Csajok! Ma voltunk tescozni apával! És persze vettünk egy két cuccost a babonak! Azaz 4 badyt meg egy fürdetőkádat! Olyan kis édik! Majd lefotozom öket és akkor látjátok! DE sajna feltenni még mindig nem tom! Majd leszek olyan kis gengszter és valakit megkérek!! :roll: :oops: :wink: Mind kékes fehéres, de szerintem lánykának is jók! Meg ezek mind apa választása volt! Aszonta ugyis lány lesz és neki ezek tetszenek! Én hagytam magam! Nekem mind olyan kis édik! Bár voltak barna béby cuccok és nekem azok nagyon tetszettek! Én vettem volna olyat is! De majd legközelebb! :wink: :D

Zsuzsu! Jó shoppingolást! Várom a hívásod!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bocsi csajok, csak épp beszaladtam, mert nem érek rá. Ezerrel tanulok, mert jövő hónapban vizsgáznom kell. Szakmai dolog.
Teszteket töltök.

Holnap meg jön tesóm, és majd este valamikor benézek.

Puszi nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Bridget, jó lesz akkora méretben.
Hogy van a barinőd? Van képed a piciről?

Nócika, jó volt a tegnap este, 11re értem haza :oops: Nem léptem fel, még csak az kéne :lol: Szaladna a falu, ki merre lát :lol:
Remélem, már nem fáj a fejed!

Pendi, jó tanulást! (bár az sose jó :roll: )

Mi ma kertészkedtünk délután, délelőtt meg kitakarítottuk a kecót 8)
Ültettünk fákat, bokrokat, itt voltak a haverok meg bátyám, ők is segítettek. Meg a barátnőm is elsétált erre a pici fiával. :wink:
És most hulla fáradt vagyok :oops:
Vendég
 


Jelentes
Jelentem hazajottunk :? marhara elfaradtam :x mentunk jottunk 5csaladot meglatogattunk,fini husileves volt ,isteni porkolttel :D Aztan uncsitesomeknal allt a balt :roll: :? ugyhogy o el is jott velunk delutan pestre most itt van nalunk...egyenlore nem tom meddig :roll: Aztan hazavittem kerianyum....anyut es a uncsitesom :roll: aztan irany a barinom a korhazban :roll: hat jo szarul van :? :roll: nem tud abszolut mozogni igy nem tudja a kicsit se ellatni :( de anycija sokat bent van es segit :roll: 6ra ertem be es ott voltam fel 9ig :? aztan jottem mert mar hulla voltam...jottem ettem most meg olyan videofelveteleket nezunk amit videkrol hoztunk 20evvel ezelotti '89-es felvetelek az uncsitesom videki lagzija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: En koszoruslany vgyok :oops: :lol: :oops: az ocsem meg szopizza az ujjat es podri anyum hajat 2eves :shock: anyum pedig gyonyoru :shock: :o de most komolyan 8) Nagyon vicces :lol: majd felvesszuk magunknak es meglesz mert azert ez egy szep emlek...van anyum batyja aki mar nem el rajta van meg a nagymama is rajta van :roll: ennyi mara mert holnap megint kelek... :?


Noci
Koszi :wink: Cece Szekesfehervartol van meg vgy 45km-re Sarbogard utan nem messze :) Nem izgultam csakhat aludnom kellett volna igy tuti nem ment :x Na vegul,hogy van embor keze :?: :roll:

Pendi en se tudtam jonni :( erezd jol magad :)

Kitty
Ha elmented azt a kepet kicsinyitve akkor azt fel is tudod tenni mar.segitsek :?: Mert csak elmagyarazni tom nem tok linket adni mert az en memoriamban van :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Bridg!
Már megint mire nem válaszoltam???????????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lányok! :)
Jó régen voltam már, látom pörögnek az események :)
Hát, nem unatkoztok az tuti!! :)
Tényleg, Csucsu hova tűnt?
Bridg, te is pörögsz ezerrel, élvezed az itthonlétet?
Húú, Cecén voltatok? Amikor mentünk haza anyuékhoz, keresztülmentünk rajta.Tamási sincs onnan messze, Tamásitól meg a szüleim 20 km-re laknak!
Mi meg Szfvártól 18 km-re :D

Nóci, Zsu, látom növesztgetitek a picurokat :)
Nóci, mikor tudjátok meg a nemét?

Zsu, kiváncsi leszek, hogy tényleg csak egy babód lapul odabenn?

Pendi!
Képet nem raksz a fogyókúra eredményéről?

Hello Kitty :wink:

Nálunk mostanában elég zűrösek az éjjelek, volt, hogy 2 óránként ébredt és nem akart visszaaludni.Egyébként meg egy tündér!!! :D

És egy kép az én nagyfiamról, milyen tudományos pózban kaptuk el :D és épp bnet megy :D

Kép
Vendég
 


Zsu
Amelyik nap voltal uhuh akkor irtam neked :roll:

Csucsu
Hol vgy?Nem kukucskalsz be hozzank kicsit most hetvegen :?: :roll:

Pendi
Te ma vgy a tesodnal :?: En sem tok ma jonni de majd este bekukk :wink:

Noci
Topiktali megvolt :?: :roll:

Kitty
Ha bamasolod a documentjeid koze a kepet...aztan mintha ide szeretned feltenni raklikk a "melleklet feltoltese"-re aztan berakod ide a kittis kepet de nem kuldod el :!: hanem ami linket kidobott ide a kis kockaba na azt a linket kell beraknod az alairasokhoz....es akkor a te gepedrol ez igy megoldhato... :wink: Tuti hulyen magyaraztam el de remelem ugyi vgy es megoldod :D

Kata
Nem volt sok a gyogyo feladas :?: :roll:

Melaszka
Hova vgy eltunve :shock: :?: :roll:

Jelentes
ocsem hajnal 5kor hazatalalt :? azota csak forgolodva alszok :roll: fel 10kor keltem most reggelizik anyum es uncsitesom en is bekapok valamit,hajat mosok,aztan megyunk Pomazra ahhoz a uncsitesomhoz akinek a tesoja itt van most nalunk :roll: jon meg a kerianyum,a batyam es az ocsem is na meg mi :D ott van anyunak meg 1tesoja ot is meglatogatjuk 8) ugyhogy csak este jovok megint...foleg mivel utana lehet bemegyek Kata barinomhoz a korhazba :roll: Jaaaah es meg egy masik csajhoz kene bemennem aki vegulis hajnal 3ig dolgozik valami pub-ban de az mar nem hiszem osszejon :? Legyetek jok...pusszancs 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na joookor hianyoltalak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csucsu dolgozik es nincs ideje jonni :roll: Azta mekkorat nott mar ul a gep elott :shock: :lol: :lol: 8) :lol: Igen ott arra kell menni Cece fele :lol: Hoztunk haza jo kis hazi kolbaszt meg disznosajtot 8)

Na mentem hajat mosni :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg :D

Majdnem egyszerre írtunk :D
Vendég
 


Szép napot mindenkinek!

Nálunk ma romantikusan ébredt a nap! Felébredt apa aztán én is pipiltünk és visszabujtunk , hogy csicsokálunk még! Azt hittem apa alszik mire jött, hogy neki most kedve lenne egy kis akrobatikához!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Na azért engem se kellet félteni naná!!!
Olyan kis helyes volt! közben nem birtam megálni elkezdtem nevetni és eszembe jutott egy mondat! Mondom neki, hogy na majd kapsz te a pofádra a gyerektől, ha kijön!!! Kérdi miért??? Mondom mert ütögetetd a kis fejét!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na erre Ő is nevet! Gondolhatjátok azt hittem a végén semmi sem sül ki a dologból, de aztán minden jó, ha a vége jó!!!!!!
Aztán fürcsiztünk reggelit csináltam apa fent porszivozott nekem már csak a portörlés van hátra!
Amilyen randa időnek néztünk elébe most annál gyönyörübb az időnk! Nekem ez bejön! Szal lehet ma nem törlök port, hanem kimegyek kertészkedni! Van mit ültetnem! Ja meg forog a mosaómasa is!

Brid! De jó! Akkor most itt az uncsitesod!!!
A barinődet nagyon sajnálom! Nem tudni még semmit??? Mert ez már az abszoludság határát surolja! Ilyenek engem ugy megriasztanak! Pláne most!!!
Tényleg holnap?? Mi légyen?? Megyek nagyvizitre! Talizunk??? Vagy most inkább az uncsitesoddal vagy????

Zsuzsu! Remélem most már nálatok is kasa az idő! Mentek csavizni drágám????

Pendi! Szurkolok a vizsga miatt! Neked ugyis is sikerül!! De azért pihiképp gyere!!!!

Kittyi! Nem olyan lehetetlen, hogy fellépj! Én azért megnéztelek volna!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Már nem fáj a fejem! Jól vagyok köccce!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget, köszi a részletes leírást. Remélem, most összejön!
Hú micsoda kirándulások vannak mögötted!
Ma mit tervezel?

Melaszka, de cuki Marci! És már számítógépezik :wink:

Nócika, örülök, hogy jobban vagy. :wink:

Nekem már fő a husilevesem, meg a pörköltem :wink:
Vendég
 


Hipp hipp hurrá!!! :D Sikerült!!!
Vendég
 


Hol vagytok egész nap? :roll:
Vendég
 


Sziasztok. Édesek vagytok, hogy hiányoltatok.
Ezer bocsánat , hogy nem jöttem. Tegnap főztem, mostam, takaritottam, kertészkedtem.
Meg elmenetünk bicajozni annyira szép idő volt. Ma meg délelőtt főztem majd márc.15 ünnepség volt nálunk és egy játszóteret adtak át oda mentünk. Kemény 4órát voltunk kint. Én hulla vagyok a levegő úgy kiszivott.
De Szabina élvezte:)

Amit kiszúrtam rögtön pedig még vissza sem olvastam: Kitty újra köztünk?? :) De jó:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

na itt vagyok egy kicsit.
Itt voltak tesómék, és főztem, meg terítettem, meg boltban votam 2x is. Olyan mérges voltam, hogy csuda.
Mára gombapörkölt volt betervezve, és képzeljétek, megpenészedett a gomba. Hát én voltam olyan dühös, hogy csak na.
Aztán persze rohanhattam a boltba, és ma ugye ünnep van, így csak az éjjel-nappali volt nyitva. Ez pedig nem egy nagy bolt. Épp csak a szükséges dolgok vannak benne. Na így lett a nagy vasárnapi menü csibefasírt.
Ja, és először el kellett mennem, mert nem volt itthon cukor, és nem vettem észre.

Nócika
Én benne vagyok a 8-as buliba, csak össze kell hozni , hogy itthon legyünk mindketten apácskával. :) Tudod, megbeséltük, hogy bármikor jöhettek, csak itthon legyünk.
Remélem azért Petinek meggyógyult az ujja. Apa azt mondta, hogy A gyulladástól függ, hogy indul-e csík, hogy mennyire van begyulladva.

Kitty
Látom, beindult a tavaszi zsongás. Fa- bokorültetés. :) Tök jó.
Jó lett a Kitty-d. :)

Bridget
Barátnődet nagyon sajnálom. Mit mondanak neki a dokik? Érzi a tagjait? Mert, ha érzi, akkor nincs tuúl nagy baj, csak időszakos problémával állnak szemben. Ez lenne a legjobb.
Látom iszonyatosan sok a dolgod. Mindig menni kell valahova. Ilynekor az itthonléted csak ebből áll. Nem is pihenni jössz haza. :) De majd otthon kipihened magad. :)
Este várunk. :)

Melaszka
Jajj de nagy már ez a fiu. El sem hiszem. :) Látom számítógép guru lesz. :)
Most nincs képem, de majd teszek. Már raktam fel egyszer, csak le is szedtem, mert nem szeretem fenn hagyni.

Csucsu
Hol vagy? nem jössz hozzánk! Hiányzol a beszélgetősarokból!
Mi van veletek?

Zsu
Te mi jót csináltál hétvégén?
Vendég
 


Csucsu, jó, hogy írtál! Nem csodálom, hogy kimerít a munka, a háztartás, no meg Szabina és Apa.
Jól telt ezek szerint a mai napotok :)

Pendi, itt a faluban meg egy bolt sincs nyitva.
Délután elültettük a borsót, hagymát, meg még virágot, és utána kitaláltuk, hogy piskótát sütünk. Csak közben észrevettük, hogy nincs cukor, de anyós kisegített :oops:
Köszi a Kitty dicsit, Bridget nélkül nem jött volna össze :wink:
Vendég
 


Kitty
Nincs mit,szolj ha kell barmelyik lekicsinyitem neked es ugyanigy beteszm aztan latom sikerult megcsinalni is :wink: Irtam mi csinalunk ma de azert itt a lap aljan majd irok rola par szot :wink: Fuu te ma foztel :) nyami-nyami :lol:

Noci
Hat nem tom mi lesz holnap :roll: Mert mondom megint farat vgyok es aludni is szeretnek meg itt van uncsitesom is :? nem tom :roll: Uzensz aztan meglatjuk :roll: Nem tom igy megigerni :? ne hari :oops: A birkozasotokert meg tok irigy vgyok :twisted: :oops: :lol: :lol:

Csucsu
Uj jatszoter :shock: halasztelken :?: jaj de jo lehetett :P Hianyzunk mi :wink:

Pendi
Hat tavaly tudod beteg voltam igy nem mentem nagy rokonlatogatasra :roll: de most bepotoltam...igy is van olyan hely pl Cece ahol kb 4eve nem jartam :? :oops: szal 1evben 1szer jottem haza akkor nem fert bele a videk :roll: most letudtam nyaron nem kell ngyon menni :roll: :oops:

Jelentes
Ma ocsem is megerkezett hajnal 5kor :x ugyhogy arra keltem utana meg persze mar alig tudtam aludni mert kelni kellett fel 10fele :roll: aztan hajat mostam es indultunk 11fele mentunk Pomazra ahol elobb anyu tesojahoz mentunk ahol ott volt uncsitesom is akit tok reg lattam na meg annak a gyermeke sot meg neki az unokaja is :shock: aztan mentunk a legjobb uncsitesomhoz :) annak a uncsitesomnak a tesojahoz aki ugye itt van ok is ott alknak az elettasaval es 2gyerekkel :) ettunk ittunk es megneztuk egyutt megint azt a felvetelt 20evvel ezelottrol :lol: Van csapatfoto is 8) Na meg fotoztam utkozben a zaszlokat a hidon es volt kokardam is :wink: :lol: Aztan fel 7fele indultunk haza kivituk ocsem a nyugatiba ahol levolt zarva minden az unnepi balhe miatt :? :roll: kitettuk ocsem mi meg jottunk haza...adtam kajot a kutymutynak aztan en is nemreg ettem.faradt vgyok :roll: Holnap pedig kene nezni laptopot anyunak mostmar :? :roll:

Barinom ugyan ugy van irta ne is menjek mert megmozdulni nem bir :roll: keze laba mozog de a nyaka meg a hata faj luktet :roll: A gyereknek is azt mondtak fertozesveszely all fent ezert elkezdtek antibiotikumot adni neki aztan levettek a vert es kiderult semmi baja :shock: de mivel mar elkezdtek ezert bekellett vegig adjak ugyhogy 5napig kapja afejebe csorikam :roll: Barinom ngyon kivan a dokira is a szulesznore is na meg a korhazra is mert borzaszto :roll: alig v arja,hogy eljohessen persze az meg nem most lesz :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget, de jó, hogy ennyi rokonnal tartjátok a kapcsolatot! Mi sajnos nem, széthúz a család, sajnos.
Barinődet sajnálom, jól kitoltak vele. Nem csodálom, ha haza akar már menni...

Én meg ápolom a páromat, hajnalban begörcsölt a veséje, és ki kellett hívni az orvost. Aztán kiváltottam a gyógyszert, voltam boltban, most iszom még csak a kávémat is.

Leves maradt tegnapról, majd főzök hozzá tésztát, az hamar megvan :roll:
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Melaszka!
Szerintem egy babó marad majd.
NAgyon tudományosan nézi azt a monitort Marci baba, tündéri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi!
Szombaton voltunk piacon, alkatrészt vittünk ki egy ügyfélnek Pest másik végébe, voltunk a sárkány Centerben, Aztán este taliztunk Nóciékkal.
Vasárnap meg délelőtt elmentünk virágért, mert szombaton szomszédék haza jöttek végre Amerikából. De most végleg haza is költöztek. Aztán bementünk autómosóba, hogy a motort lemossák, mert pénteken megy szerelőhöz. Persze beázott a motor, úgyhogy vagy egy órát szárítgatták. Aztán átmentünk a szomszédba, csináltam ebédet, aztán rétest, aludtam, apa gépet szerelt, mert haza jött az asztali gépünk végre, csak újra kell telepíteni rajta mindent. Egész délutánt filmeztünk, mert itt olyan 10-től egész nap esett az eső.
Aztán éjszaka Ebihal úgy gondolta, hogy fél háromkor már nem kell aludnom többet. Öt körül aludtam vissza és csak egy órája ébredtem fel.

Bridg!
Szegény barátnőd... úgy sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült neki :? :? :? :? :? :? :?
Jó kis menőkés hétvégéd volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na felebredtem :shock: :oops: Nem is irtam de tegnap becsipodott a hatam :x az alvas az ment de tegnap ugy mentem,mint a kerdojel :oops: :roll:

Zsu
Hat ahogy olvastam neked sem volt unalmas :) A bromos topikba be se irtam a barinom mert nehogy megijesszem a kismamikat :oops: :)

Kitty
Vesegorcsom nekem is volt :shock: en a korhazban kotottem ki es majdnem kivettek a vagbelem mert,hogy szerintuk az vot a baj :shock: en hiaba mondtam a vesem az mivel azzal sok problemam volt tizen eves koromban :roll: mutetre is kiirtak..aztan jottek csekkolni fel orankent es hala az egnek rajottek,hogy tenyleg a vesem es toroltek a mutetet :)
Az ngyon fajdalmas dolog...parod,hogy birja :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty!
Jobbulást párodnak!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


A feleség lágy tojást készít a konyhában reggelire. Belép a férje. A
nő így szól:

- Szeretkezzünk, de most ebben a pillanatban.

A férjnek felvillan a tekintete, hogy végre jól indul a napja.
Felkapja az asszonyt, és nyomban magáévá teszi a konyhaasztalon. Ezek
után a feleség csak annyit mond, "Köszönöm" és visszamegy a
tűzhelyhez. A férj kissé furcsállva megkérdi:

- Mi volt ez az előbb?

- Tudod, kétperces lágy tojást csinálok, de eltörött a homokóra...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, a párom elég nehezen bírja, tudod, pasi :lol:
Vakbele neki már nincs, arra nem foghatják.
Volt már ilyen korábban is, akkor nem találtak semmit a kórházban, azt mondták, valszeg vesehomok.
Most csak szurit kapott, meg gyógyszert, ha rosszabodna, akkor irány a kórház :(

Zsu, nagyon jó ez a vicc :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kitty
Vesehomok :shock: na akkor meg sokat kell innia :roll: Nekem konkretan vesegorcsom volt :roll: Jobbulast neki :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Köszi, most iszik is sokat, nem győzöm főzni a teát.
Csak az a baj, amint jobban lesz, ezt elfelejti :? Hiába mondom neki, hogy többet kellene innia, mert megint ilyen baja lesz, erre tessék... :?
Vendég
 


jaaah hat az nem jo...de amugy a vesehomok nem attol leszmert nem iszik sokat :roll: Sok citromos tea es A,C,E vitamin 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ezt a cikket talaltam...erdekes... :roll:

http://borsonline.hu/news.php?op&hid=19072

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Hiányoztok bizony. Annyira rossz , hogy csak hébe hóba tudok jönni.,
Na de majd ha babásodunk lesz időnk bőven:)

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok Csajok!

Csucsu
Én jól megnéztem ám, a topicot. :) Tegnpa megírtam a hsz-mat, és nem vettem észre, hogy írtál. :) Csak most látom, hogy nem sokkal előtte voltál ott, csak én nem frissítettem közben, és még nem jelent meg az írásod.
Látom pörögsz ezerrel. :) Nem is csodálom, hogy ritkán jössz. Munka mellett nem sok mindenre jut időd. Tegnap tényleg szép idő volt. Itt is, csak fújt a szél. De azért sütött a nap. Ma mintha hidegebb lenne.

Kitty
De ügyesek voltatok.Már fákat is ültettetek, és már a veteményes is alakul. :)
Még jó, hogy anyós ott van, és ki tud segíteni benneteket néha cukorral, néha mással, ami épp hiányzik. :)
Hogy van a párod? Javult már az állapota?

Bridget
Hát tényleg van mit bepótolni rokonlátogatás ügyben. De inkább legyen ennyi látogatnivalód, mint megint át kelljen élned azt a szörnyű időszakot amit tavaly.
Tesód mindig ilyen korán ér haza? Vagy későn?
Milyen jó lehetett olyna régi felvételeket nézni. :) Gondolom előjött jó sok emlék. :) Ezek olyan jó dolgok. :)
A barátnőd még mindig nincs jól? Azért ez durva. A babát sem tudja ellátni? És mit mondanak neki a dokik? Biztatják egyáltalán valamivel? Nem rokkan le ugye?
Neked mi lett a hátaddal? rosszul mozdultál?
Érdekes ez a cikk. Meg vagyok nyugodva, hogy még nem vagyok elkésve. :)

Zsu
Akkor a 3 babából egy marad meg? Óóóóóó. Pedig már gonodlom ti is beleéltétek magatokat a 2 babába. Zoli mit szolt hozzá?

Ma már főztem, vittem apának ebédet, tanultam, és itt volt hugom.
Ma olyan finom levest főztem, hogy apa egyfolytában udvaro, hogy milyen finom volt. Melózik, és vittem neki be. Ezt csináltam meg:
http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=6566
Sütöttem hozzá mákos, diós, és kakaós kalácsot. Az nem lett annyira jó, mert megint szétnyilt. Nem tudom miért, de nekem ez mindig szétnyílik. Bár az ízével nem volt gond, mert hugomtól olyan szép dícséretet kaptam :) azt mondta, hogy olyan finom, mint anyué. Na nekem ez volt a legjobb dícséret. :)

Nézem az HBO-t A Bűbáj megy, és láttam már moziba. Annyira aranyos romantikus vicces film. :) Imádom ezek a romantikus, csöpögős filmeket. :) Olyan édesek. :)

Na megjött apa is. :)

Puszi Nektek!
Vendég
 


Pendi
Sziiija :D Barinommel ma meg nem beszeltem mert nem vette fel :roll: azegyik doki aszonta 1het meg a masik mondott3-4 hetet is :shock: Es nrem tudja ellatni a babat se furdetni se etetni egyedul se tartani nem tudja :roll: A 20eves felvetek meg naon murisak voltak :lol: Minnya megnezem mit foztel....de ahogy hallom fini volt :) Az hbo nalatok mennyi :?: mennyit fizettek :?: :roll:

Csucsu
Remelem akkor lassan mar babasodunk :roll: valakinek folytatnia kell a sot nem szakadhat meg 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu, de jó, hogy írtál! :D

Bridget, szerintem ezt mostanában túlozzák nagyon el, hogy x év felett túl idős a nő, meg ilyen-olyan problémák lesznek :?
Dédipapám anyukája 45 évesen szült utoljára és OTTHON PROBLÉMAMENTESEN!!! Pedig akkor se kórház, se műszerek semmi nem volt, csak a bába!

Pendi, párom azt mondta, hogy nem érez javulást, pedig marékszámra eszi a gyógyszert. Bár most kiment egy kicsit az udvarra sétálni - ez is valami, mert egész nap feküdt.

Nagyon finit főztél! Én is szeretnék egyszer gombalevest főzni. A kalácsokat meg imádom! Főleg a mákosat :wink:

Nálunk is van végre kábeltv, két hete kötötték be, pedig dec.ben megrendeltük... (végül nem az lett, hanem utána rendeltünk egy másikat).
Vendég
 


Kata
Megjott a gyogyi :P koszi :wink: Ha jovo honapban babasodom akkor jol fog jonni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Van nekem is nevem am 8) :lol:
Szal a fiu nev:Benjamin a lanynev:Lilien :lol:

Kitty
Jaj regen minden jo volt de a ai vilagban :roll: Na mind 1 en nem is attol felek...csak ettol a hule korai petefeszek kimerultsegtol :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Most jöttünk terhesgondozásról. Volt vérnyomásmérés, megnézte a doki a méhszájamat, meg hogy van-e összehúzódása. És nézte a kicsit ezer éves uhu-n. Szerinte is csak egy baba marad, és a másik petezsák magától fel fog szívódni. NEm lesz szükség műtétre.
De érdekel engem, hogy egy vagy kettő, csak egészséges legyen az az egy. Amúgy teljesen nyugodt vagyok a babát illetően. Abszolúte nem izgulok miatta.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hello!

Bridget! Örülök, hogy odaért. Egyébként csak 100 Ft körül volt.

Biztos unalmas már, hogy mindig csak arról irok, mi bajunk, de nekünk most ez a keresztünk.
Szóval hétfőn jó volt a véreredmény egy hete, de akkor már zöld trutyi folyt neki a torkán. Vártam a héten, hátha elmúlik és ma akartam beadatni a három hós elmaradt oltásunkat. Erre vasárnap tök nyügi volt, megmértem a lázát, hőemelkedése volt. Kupot nem adtam, mert 2 tized még kellett volna hozzá. Egész éjjel 38.2-őt mértem popoban, ez ugy 37,7-nek felel meg. fél és egy óránként ébrendtünk, fáj a hasa a sok lenyelt trutyitól, meg méregettem a lázát, nehogy felmenjen és ne vegyem észre.

Ma dokihoz vittük a gyerekeket. Dokinő is szegény azon gondolkodott hogyan adjuk már be az oltást. Jövő héten hétfőn jön és beadja, ha jól lesz a Lilla. Újabb antibiotikumot írt, ez a harmadik, ráadásul még csak 2 hét telt el az előző 2 óta. FAsza. Utálom!!!!!!!!!! Jöjjön már a nyár! Na jó a tavasszal is kiegyezem.

Egyébként 7 ezret hagytunk a gyógyszertárban...

És nem viszem most oviba a Leventét min. 2 vagy 3 hétig. Csak szegény elunja magát itthon. Na majd csak jön a jó idő.

Megyek mert sír

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Felébredt a Lilla kicsit, megint huzogatta alábát. Megint tele az orra, hangosan liftezik ahogy veszi a levegőt.

Most megyek mert ideájulok, olyan fáradt vagyok.

Puszi! Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kata
Ne maaa :shock: Nem akarsz masik dokihoz menni :roll: Mert szerintem ez mar gaz en meg ilyenrol nm is hallottam :roll: Vgy ez normalis :?: marmint ilyen sokaig betegnek lenni ilyen picin :?: :roll:

Nocikam
1000 meg 1sorry neked :oops: Kép lattam nem uzentel amugy 11kor keltem :roll: ari toled,hogy hagytal aludni :) Merre jartal? :roll:

Zsu
Az egy babo is babo nem igaz :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Nagyon érdekes ez a cikk :shock: :shock: :shock: :shock:
NAgyon szép mindkettő név, különösen a Lilien tetszik.
És teljesen igazad van..... csak a lényeg, hogy az az egy egészséges legyen!!!!!!

Pendi!
Tetszik ez a recept :wink: :wink: :wink: :wink:
Bár mostanában rá sem tudok nézni gombára :? :? :? :? :? :?
Hát igazából örülünk, hogy csak egy baba lesz. Én ugyan már megbarátkoztam az ikrek gondolatával, de egy még jobb lesz. Legalább nem kell a figyelmemet két baba között megosztanom. Elég lesz a baba és apa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is imádom a Bűbájt. Nekem itthon is megvan.


Csucs!
Annyira örülök, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoztál :!: :!: :!: :!:
Puszi Szabinának és apának is!!!!
Milyen a munka? Tetszik még???

KAta!
Szegény kicsi Lilla.... a sok antibiotikum biztos nem tesz annyira jót a szervezetével. De ez se normális, hogy folyamatosan beteg szegény.... úgy sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Remélem, lassan jön a jó idő ( :cry: bár reggel semmi jóval nem kecsegtettek, csak hóval :evil: :evil: :evil: :evil: )
Levente hogy viseli, hogy ott a tesó és nem csak vele foglalkozol????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Aztem már itt nem is hiányoztam senkinek!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Brid! Valoban nem keltettelek fel! Szal no para én elvoltam mint a befött!

Korház után sikerült rossz buszra szálnom és elvitt a francba! No de mindegy csak ki kovályogtam kispestre a centumba ott bementem a rossmanba ott vettem egy két dolgot majd elmentem a sárkányba és ott is vettem meltartot meg kismami nacit meg cipöt magamnak meg a csumpikámnak kisbadyt! Na ez végre kislányosra sikerült, mert cica van virágkosárban az elején! Ja mig odafelé mentem fel akart szedni egy külföldi öltönyös ipse! Ugy bazsajgottt rám meg minden csak nem értettem mit akart! Valamit magyarázott, de én abszolut nem tok semmmit külföldiül ugyhogy rácseszett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na a sárkány után akartam még menni tescoba meg müllerbe, de oda már nem volt eröm menni, mert kifujt a nacimból a szél! Szal ott van a dodohelyem és inkább bementem oda! Örültek nekem meg mondták már, hogy milyen szépen kerekedik a pockom! :D :D :D :D Na selytitek ennek örültem mint majom a farkának!!!
Aztán irány haza jött este a biztositos ficere! Gyönyörüen fizetnek! Ennek nagyon örülök! Igy több mint valószinű, hogy nem kell a saját kasszámba nyulni emiatt!

Zsuzsu! Sorry, hogy neked nem írtam vissza! Ezer meg egymillio bocsi! Csak mire észre vettem már nem volt energim visszaválaszolni! Gondoltam csak nem harizol meg! Ha meg mégis akkor emg majdcsak valahogy kiengesztellek! :D :D :D :D

Csajok! Ma nem leszek szerintem sokat, mert beterveztem mára a kertet kint szeretnék lenni! Palántázni akarok! Ültetni vetni meg minden!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci drága!
Még nem tudom, hogy megbocsátok-e :?: :wink: :lol:
Jó kertészkedést nektek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Halihoooo 8)

Noci
Ari vgy,hogy nem harizol :roll: Es milyen jol telt a napod 8) En nem mertelek hianyolni de irtam neked :oops: :lol: :oops: Boldog 17.et 8)

Zsu
Koszi a nevdicseretet :wink: Hat igen...ha jol latom egyeske szepen fejlodik es nem lesz semmi problema :!: Na es mar csak 3het es kicsit fellelegezhetsz :wink:

Jelentes
Elmeletben jovo het ilyenkor mar a repteren leszek :shock: ugyhogy elindult az utolso heti hajsza :? :x Megyek is aztan remelhetoleg jovok este 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?