Új privát üzeneted érkezett!

Laura:neked bébiital volt ajándék?a kupon füzetben?Nekünk egy laktoherbes szopis tes,meg egy mammos kék cumi,akkor ezek sem egyformák?

solya051020
Káld

Gabi! Köszi a linket!
Nagyon jóü a forgó, amit vettél! Mennyi volt?
De nagy fiú lett Kiskobold! Igazi pasi a kockás nadrágjában.
Azt a szines pöttyös csodabogarat is tesz-veszen lőtted? Az mit tud?

Solya! Jobbulást Rékának!
Nagyon édesek apjukkal. Oli inkább rá hasonlít, Réka meg rád!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszter adom neki, hát küzdünk nagyon szar lehet az íze, mert alig akarja lenyelni! Nem is táp, hanem valami sűrítőanyag, amit lehet táphoz adni, de anyatejes babáknak is adható. Használ, mert azóta csak egyet bukott, de azt csak azért mert dugig ette magát.

A hátamat érzem, de volt már rosszabb! Pihennem kellene de hát a Danik nem olyanok, hogy pihenni hagyják az embert... 8) :lol:

Én is regisztráltam az oldalon, de semmit nem kaptam..., vagy csak nem ért még ide?

Kép

Kép
dcili81

Ja tegnap vettem egy 74-es rugit. Ma ráadtam és totál kitölti (szerdai mérés szerint 65 cm).... :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Erika! Még mindig nem fogadja el a cicit sajnos, ezért vettem a haberman etetőt hátha visszaszokik. Fejni sajnos csak napi 400-500-at tudok, így pótolom tápszerrel.
Mostanig aventos üvegeket használtuk, ami nagyon vacak mindenféle szempontból.
Holnapra mennek a drukkok! Remélem exed aláírja a papírokat és végleg megszabadultok tőle!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszterke, Laura: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő: köszi :) a forgó 1800 pénz volt + postaktg, ami 350 körül volt. Ja, a bogárka is teszveszes, a lábaiban csörgő van, sípoló meg csak simán ilyen zizegős anyag, a szarvacskáiban is ugyanaz a zizegős anyag, a hátán a pöttyök közül valamelyik zizeg, valamelyik nem, tapintásra különbözőek. Kiskobold szereti, mindig a szarvát markolja meg, és annál fogva "birkózik" vele. Az egy ezres volt.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Enikő: köszi. Az az igazság hogy az "előtti" képen azért nézek ki valahogy, mert akkor estünk haza az ortopédiáról. Előtte megmostam a hajam, meg úgy ahogy "belőttem". De az az állapot nagyon hamar el tud múlni. Most így a friss vágással jobb, bár én bevallom, hogy jobban szeretem mikor egy-két hetes a vágás.

Andy: nekem a védőnő mondta, hogy jobb az ha később fürdetjük a gyerkőcöt. Mondjuk mi alapból 8-kor fürdünk, mert apa edzés napon, nem ér sokkal előbb haza, meg pl. jön a nyár és hát akkor ha korán fürdetünk, később még egyszer kell. Ja és kérdeztem a védőnőtől, hogy mit csináljunk óraállításkor (mindjárt itt van). Azt javasolta, hogy minden nap kb. 10 perccel toljuk ki a fürcsi idejét és akkor könnyebb az átállás. Marci amúgy kis óramű, mert már jelez hogy fürcsi idő van, ha mi észre sem vennénk.
Le sem merem írni, hogy tegnap elaludt 9 körül, 11-kor álometettem, és 1/2 5-kor kelt fel. Ismét kaja és 8-kor kelt. Tök jó volt.

Cili: te nagyon ügyi vagy. Én a levest főztem/főzöm meg most előre. Holnap apának bajnokija van, így muszáj hogy időben legyen kaja. Csinálok tejszínes pipimellet, meg túrógombócot.

Solya: édesek vagytok.

Mági: jobbulást.

Gabi: édes Kiskoboldod.

Erika: drukkolok. Holnap jelentkezz, hogy mi a helyzet.

Niki: irigy-irigy. Én is úgy szeretnék egyet, de hát ez hiú ábránd marad.

Mi amúgy ma délelőtt tekeregtünk. Tök jó volt. Apának vettünk névnapi ajándékot. Tiszta lökött, mert talicskát kért. :lol: :lol: Eddig mindig kölcsön kellett kérni, de most már ennek vége. Egy ilyenre azért szükség van egy kertes házban. :lol:
Vendég

Holnap leszünk 11 évesek. :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
Vendég

Dani lassan egy órája durmol, szerintem én is csatlakozom hozzá...
Boci és hogyan ünnepeltek?

Kép

Kép
dcili81

Cili: hát most 3-asban!!! :lol: :lol: Sajna nem lesz semmi extra, mert apának délután meccse van. Amúgy is a legnagyobb ajándékunk (aki holnap lesz egy éve hogy fogant), kint durmol a nappaliban. Nem is kell ennél szebb.

Orsi: apának elmeséltem a cicikommandót és jót nevetett. Nálunk is van hasonló. Marci nagyon szeret "repülőzni" és ha apa itthon van, akkor ő is úgy "repteti" Marcit a cicire. :lol: :lol:
Vendég

Az tök jó, nekünk is holnap lesz az a bizonyos évforduló...
A mienk a nagyágyban szuszog... 8) :D

Kép

Kép
dcili81

Csajok!
Még az jutott eszembe a sok internetes társkeresős kapcsolatról, hogy ez a fórum is az. Hiszen itt kerestük és találtuk meg a jótanácsos, egymást vigasztalóst, ötletadós, kipanaszkodós, együtt örülös vagy szomorkodós TÁRSAINKAT.
(Én meg is hülyülnék ha veletek nem tudnék beszélgetni)
Vendég

Mi is szeretünk Boci!!! :D :D

Erika: Drukkolok holnapra, írj, hogy mi történt!

Nekünk ma nagyon jó napunk volt! Délelőtt piacoztunk, cuki, aztán főztem egy isteni rizottót, délután meg együtt aludt a család 2 !!!! órát! :D :D Most megy a fürcsi (kicsit elcsúsztunk mert leugrottunk anyukámékhoz a bűnbarlangba....bridzselnek...nekem is úgy hiányzik, már csak interneten játszom).

Kép
mannababoca

Boci: Kép

Vera: ilyen foltunk nekünk is van, és én se vagyok az a borotválós típus :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt!

Cili! Hunor is produkálta, amit a te kisfiad. Este 3/4 7-kor evett, 9-kor fürödtünk. Utána elaludt, gondoltam, majd 10-fél11 körül fog megéhezni. De bizony még 11-kor is húzta a lóbőrt!
Bevittem a helyére, lesz ami lesz alapon. Hát az én kis drágám hajnal 5-kor ébredt. Evett a kisebbik cicimből 8 (ami már nem is volt olyan kicsi), majd fél 7-ig aludt tovább. 8-kor már majdnem szétdurrant a jobb mellem. Érzésem szerint nem kis mennyiséggel jóllakott, utána meg még ugyanebből a ciciből 80-at fejtem. Tiszta megkönnyebbülés! :oops: :lol:

Nálunk ma nem lesz nagy főzőcske. Apa kiment a telekre (tóparton van kicsike házunk Miskolctól 12 km-re) kicsit kapirgálni, horgászcuccot rendbeteni (jövő héttől lehet horgászni). Tegnapról maradt levesem, lekváros buktát fogok sütni hozzá.

Zalán délután szülinapi partira megy a szerelméhez, Gabikához.

Éljenek az évfordulósok, sok boldogságot!!!

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt!

Hát nem tartott sokáig az, hogy jó sokat alszunk éjjel. Tegnap már 3-3,5 óránként evett. És nagyon sokat! Reggel akkorát pukizott, azt hittem elszáll az ágyról... :shock: :shock: :D :D , szegénykém biztos nagyon nyomhatta a pociját.

Apja ma elment a kislányát meglátogatni, egyedül vagyok a törppel. Elég gáz idő van, de remélem tudunk délután sétálni. Takarítanom kellene de jaj de nincs kedvem hozzá!!!! Nekiálltam mosni, meg ha Dani elaludt csinálok egy vaniliás csigát, azt hiszem...

Vera nekünk is van ilyen foltunk... :D

Boci szépen mondtad!!!!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

annyira jó olvasni a sztorikat:)
apának itt olvasom fel őket:)

ja igen dm-s bababónusz, az alacsomagon kivűl minig jönni fognak kedvezményes kuponok, pl pár hétre rá, hogy átvettem a csomagot, jött egy bónusz, hogy 400 forinttal olcsóbb pl a papmers pelenka a 70 valahány darabos.

bnőm szerint időszakonként jönnek majd ilyen kuponok.

kistejesnek elég rossz két napja volt, megint nagyon fájt a hasa és nem tudott kakilni, tegnap éjjel nem is aludt, ma reggel meg bealudt egy cici után és álmába akkorát kakilt, hogy ahogy oldalt felüdt, szépen lassan átítatódott a barna folt a hátán a kismanó meg aludt nyugodtam tovább, egy gyors tisztába tétel ruhacserével és aludt még másfél órát, majd ébredt, megint elég volt egy cici elaludt és még most is alszik dél környéken fog megint kelni sztem:)

lányok kinél hogy zajlott a 3 hós ugrás?
mert jövő héten töltjük be a 3 hót, és kiváncsi vagyok mire számíthatok.

gabi: te mindig mástól vásárolsz a tesz-veszen?

KépKép

Kép
orsimorsi

Röff!

Nálunk nem volt 3 hós ugrás, sőt! Kevésevés volt.
Lellén is szemetel az eső, csak teraszozás van.

Puszi mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Elnézést mindenkitől, de nagyon ideges vagyok. Odament az a rohadt k*va nővére és beledumált mindenbe. Ő aláírta volna. Olyanokkal jöttek, hogy két szatyorral ment el innen, hát kb. annyival is jött ide. Hogy engedhetik meg a törvények, hogy ilyen legyen? Gyerektartás az nincs, mert ugye ő nem dolgozik. Na persze, a munkahelyén találtuk meg. Undorító ez az egész. Ha a szüleim nincsenek már rég éhen haltunk volna. A tíz év alatt kb. 1 évet dolgozott bejelentve, a többit meg ha épp kedve volt és nem a kocsmában ült. Bánom, hogy nem mentem, így most még a dühömet sem tudom kiadni. Bocsi mégegyszer, de ennek sosem lesz vége.

Kép
Kép
Kép
erika26

Az a legszebb az egészben, hogy nem egyszer mondták már és most ismét (felhívtam anyóst és elküldtem a f*ba), hogy nekik az a lényeg, hogy nekem se legyen semmim. Nem tudok megnyugodni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika! Nagyon sajnálom! :cry:
Egyébként a gyerekekre nem gondolnak? Ha neked rossz, nekik is! :twisted:

Kép
Kép
szeles4

Erika! Sajnálom, hogy ilyen szemét az exed és a családja! Tulajdonképpen mit akarnak ők? Azt a házat, amit a szüleiddel építettetek?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika: sajnálom, hogy így alakultak a dolgok! Sok-sok erőt kívánok!!!

Cili és Szeles: Marci lekövette a "mintát". Tegnap este 7 körül evett, 9 után egy kicsivel elaludt kint a nappaliban. Olyan édesen aludt, hogy kihagytam a 11 körüli álometetést, és szépen betettük az ágyába. Gondoltam kel amikor kel, én most nem macerálom. Erre 1/4 4-kor kelt!!! :lol: :lol: Evett, aztán 8-ig húzta a lóbőrt. Sőt délelőtt 30 percet szunyált magától.

Itt is angolosan esik (szömörkél), úgyhogy kiscsávó kint a teraszon. Apa elment meccsre, én rám meg vár egy halom meló!!! :oops: :oops: Ennyit a szép évfordulóról!!! :oops:

Orsi: 3 hós ugrás. Hát Marci csütörtökön töltötte, eddig nem vettem észre. Sőt olyan mint Hannácska, hogy tegnap a 6-szori kaja helyett 5-ször evett. :shock: :shock:
Vendég

Manna: hát a te sztorid nem semmi. Szerintem "megfogtad Isten lábát"!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nálunk se nagyon volt 3 hós ugrás. Eddig Huni 7-szer evett, mostanában 6-szor.

Elkészült a bukta, teszek majd receptet meg fotót a másik tpoikba, ha lesz időm.

Most éppen fürdik a nagyfiam, utána öltöztetem, zselézem a haját stb., lassan viszem a buliba. Úgy ba van zsongva, mint aki tényleg szerelmes (a kislány is a fiamat választotta, pedig 3-an versenyeztek érte az osztályból):P

Kép
Kép
szeles4

Boci: :D :D Azt hiszem én is!

Erika: Sajnálom! Akkor nem írta alá: Nu akkor lássuk csak...hol is dolgozik a drága? (nem bejelentve)

Szeles: Zselézed a haját...istenem, már csak 6 év.... :D

Domi is nyűgös, mert zuhog, így nem tudunk sétálni. Mindegy, lassan indulunk az unokatesőm lakásavatójába...csak sajnos a belvárosban van...így remélem a tüntetésekből kimaradunk.

Kép
mannababoca

Szeles: nem semmi lehet hogy így csajozik a fiad!!! :lol: :lol: És ne fotót tessék tenni a buktáról, hanem fénypostával küldeni. :lol: :lol:

Amúgy én ma túrógombócot csináltam. Majd jól bekajálok belőle (igaz ebédkor már ettem) :lol: :lol:

Nekem meg kész van a derekam. Hajnalban majdnem bőgtem mikor Marcit tettem vissza az ágyba. Azóta sem javult. És most sztrájkolok és nem csinálok semmit, hiába fut a ház!!!! :lol: :lol:
Vendég

Kép

jÖVÖK PÁR KÉPPEL

Kép Kép

Kép
mannababoca

Kép

Kép

Kép

Kép
mannababoca

Boci isten hozott a klubban! 8) :? :D

Hát nekem a fiam ma lóf...t nem aludt, mindössze másfél órát. Fél órákat nyünnyög cicin, kivagyok!
A változatosság kedvéért itt is esik az eső, így amíg a teraszon szunyált, kitakarítottam, szőnyeget pucoltam, felmostam, meg ilyenek. Ennyit a hátfájásnak....
És én ma meg holnap is pihenek..., már ha hagynak!

Erika a szomszédunk nem fizetett gyerektartást és lecsukták, azt hiszem egy vagy két évre. Nem tudtok intézkedni?
Én nem értem az embereket, az egy dolog, hogy mondjuk neked nem akar semmit adni, de a saját gyerekének sem, a vérének? Apa az ilyen??????? :evil: :evil: :evil:

Laura nem lehet semmi... olyan kár, hogy nem emlékszem, hogy nekem volt-e ilyen szerelmem...

Kép

Kép
dcili81

Enikő! Hát igen. Szegény két szatyorral ment el innen, na kb. ennyivel is jött és akkor sokat mondok.

Bocika! Bodog évfordulót! Azért remélem este lesz egy kis ünneplés.

Manna! Igen ez a következő lépés, meg persze a gyámügy. Úgy tudom ők elég kemények. Eddig úgy voltam vele, hogy nem is kérem a gyerektartást csak írja alá és akkor "egálban" vagyunk. De mostmár látom ez butaság volt.

Képzeljétek, hogy én milyen szemét voltam. Szegény "drága" nem egyszer sírva telefonált a nővérének a házasságunk alatt, hogy én el mertem menni színházba és ő otthon maradt a két gyerekkel és főzött, mosott rájuk. Na ezen nagyon kakadtam. Én minden nap sírhattam volna, hogy ő a kocsmában üldögél.
Bocsi, ha sok vagyok, de jól esik kicsit kipanaszkodni magam.

Kép
Kép
Kép
erika26

Hehe
Kép

Kidőlve:
Kép

Jé megfogtam!
Kép

Kép

Kép
dcili81

Erika sajtolj ki belőle annyit emennyit csak lehet! Nehogy már megússza egy aláírással!

Kép

Kép
dcili81

Erika: köszi! Te meg legyél kemény, ne hagyd magad!!!!!!! :x :x
Vendég

Amúgy Maric is kitolt velem. 5 percenként rohangálok hozzá, mert mindig felébred a teraszon. Dühömben mégis nekiálltam vasalni, mert megláttam a mennyiséget és ezt már nem lehet tovább halmozni. Igaz közben meccset néztem!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boci sok szeretettel várlak mindig én is egy kis vasalásra... :oops: 8) :D én leszoktam róla, a pulcsi alatt nem látszik...

Kép

Kép
dcili81

Cili: küld át a ruhákat! Már egy nagy halmot kivasaltam!!! :lol: :lol: :lol:
Bocsi, de biztos én vagyok figyelmetlen: a párodnak van egy kislánya?? Eddig ez felett átsiklottam! :oops: :oops:
Vendég

Manna: Domi nagyon édes. Rohadt jó képeket csinálsz!!!!

Cili: Danid is már hatalmas nagyfiú!!!
Vendég

Igen van egy 7 éves lánya az előző kapcsolatából.
Nyisd az ablakod, mindjárt összeszedek egy kupacot....

Kép

Kép
dcili81

Cili: ablak nyitva!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boci Marci is igen szép kislegény...

Kép

Kép
dcili81

Csupim felébredt, most itt nyüzsög a kezemben...

Kép

Kép
dcili81

Cili: köszi. Tegnap 5950 gramm volt, múlt hét szombaton 5600!! Hízunk-hízunk rendesen. Igaza lesz a védőnőnek, hogy mire megyünk (szerdán) szurira már lesz 6 kiló!!! Ehhez jó ha van 58-59cm! :lol: :lol:
Vendég

Minket lemértek pénteken, bizony 7 kiló felett vagyunk és 65 cm... :D , kis vasgyúróm...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Jók a lávsztorik, kicsit megkésve itt a mienk:
úgy kezdődött, hogy mentünk tandíj ellen tüntetni a miskolci egyetemről Pestre '95-ben. Már a kollégiumi folyosón is volt egy kis szemezgetés, aztán úton a vonaton (nekünk is van vonat a sztoriban!) folytatódott, a Kossuth-téren meg már összebújva töltöttük az éjszakát - persze nem úgy, de eléggé félreérthetetlenül, hajnalban úgy ébredtem, hogy a sála az én nyakamon volt - a kis gondos bocs! '97-ben házasodtunk közös kollégiumi szobáért:)

Sajna nem járult hozzá a fotója feltételhez (nem miattatok, csak nem szereti, még iwiwen sincs fenn), úgyhogy csak én, menyasszonyként "asszonypróba" közben (jó kis falusi-sátras lagzink volt):

Kép

Kép
trombibébi

Egyébként jól vagyunk, Panka sokat ügyesedett buksiemelgetésben az elmúlt 2-3 hétben, voltunk kontrollon, és ott is megdicsérték, hogy nem is gondolták volna, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen látványos változás lesz. Főképp "babamókázunk", ill a kitámasztásos hasonfekvést csináljuk napi többször.

És pár frissebb fotó a kis Negyedévesről:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
trombibébi

Anyuméknál voltunk, én vezettem, szokom a kocsit meg az ótópályát esőben :lol:
Kiskoboldnak nem volt ideje nyűgösnek lenni, mert kézről kézre járt, még apám is rázta neki a csörgőt, pedig nem az a fajta :twisted: , végül meg elaludt öcsémnője ölében.
Most meg a járókában játszik Zsiráffal (mármint az övével, nem az ittenivel :lol:...)

Ma mérekezünk :D Hosszra tegnap 67 centi volt :shock:

Ma egy éve, hogy utoljára megjött :lol: :P

Édesek a gyerkőcök.

3 hós ugrás: lehet, hogy volt, mert mostanság mintha kevesebb tápi kéne (kopp-kopp)...

Boci: mi tegnap néztünk meccset Kristóffal tévében, apa meg kint volt élőben...
Boldog évfordulót!

Manna: tehetséges vagy...

Erika: ez mekkora paraszt (már elnézést)! Ne is hagyd magad, tegyetek meg mindent, amit tudtok :evil:

Trombi: forradalmi lázban bimbózó szerelem. Nem semmi! :P :D
utsó kép nagyon édes.

Vasalás: nálunk apa szok... :oops: 8)

Laura: de édes! Még emlékszem az első ovis szerelmemre, Tamásnak hívták... :oops:

Orsi: aha, általában mindig mástól. De mondjuk van 1-2 kedvenc eladóm, nekik folyamatosan nézem az aukcióikat.

Ja, és ma eladtam egy felsőt 700-ért és vettem egy kenguru goldos sapit 150-ért. Szerintem jó biznisz volt :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Cili! Hát már azt sem bánnám, ha lecsuknák! Hátha gondolkodna kicsit! :evil:
Dani sapis képe nagyon édi! Gergőm még soha nem csinált ilyet, hogy játék közben elaludjon.

Manna! Nagyon szép képek! Ügyi vagy!

Trombi! Panka gyönyörű!

Gabi! Az! Egy nagy paraszt az egész család és oyan sötétek, hogy arra nincs is szó!

Kép
Kép
Kép
erika26

végre idejutottam! :?

Sokat kellett visszaolvasni rengeteget írtatok!
Jó ötlet volt hogy mindenki írjon love storyt és tegyen képet is.Így mégjobban meg tudjuk egymást ismerni.

Mi egy közös ismerős által jöttünk össze,aki bemutatott egymásnak bennünket.Nem sokkal utána randira hívott és én örömmel elfogadtam.Állatkertbe mentünk sétálni.
Onnantól kezdve elindult a lavina.Ez 2005-ben volt,2006 valentin napon megkérte a kezem,2007-ben a szülinapomon összeházasodtunk és 2008 dec20-án született szerelmünk gyümölcse :D

és akkor pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?