Új privát üzeneted érkezett!

Ildó, utólag is boldog szülinapot kívánok Neked! :):) Sajnálom, hogy ennyire kivagy, de erre tényleg csak pihenni kell és rendbe jön minden. Gondolom, hogy a pénz kikészít, de vigyáznod kell magadra. Hogy állsz az orvossal?

Timi, én is sajnálom, hogy ez a nap így sikerült. De holnap sokkal jobb lesz,meglátod.

Szilzi, milyen képre gondoltál? Teszek pocifotót, jó? :wink:
25 hetes pocakos:
Kép

28 hetes pocakos:
Kép

Heni

Kép
szheni

Jóreggelt...:)

Süt a nap és még a kedvem is jobb...:)

Heni:nagyon édes a pocid...:D
Babaszobával hogy álltok?
Lesznek majd képek arról is?
Bár tuti szép és vidám lesz,hiszen az egész lakásotok fantasztikus..... :wink:

Ildó:sikerült kipihenned magad?

Zsuzska:remélem túlélted az első éccakát...:)

Timi:bizom benne,hogy a napocska nálad is jobb kedvet hoz majd...:)

Szilzi:kicsit kiestem a képből hogy most éppen merre vagy.... :oops:

Benó:bokád hogy van?Sok-sok-sok pihenés és póckolás...:D

Edina:Téged is olyan ritkán látlak...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Inaskám visszaaludt,mi apávan videózunk kicsit...

Aztán megkezdődik a rohanás..:)
Úszás,aztán irány Edelény,szóval nem leszek a hétvégén...:)
Mártit majd hivom telcsin,hogy mi van vele...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló! Szép napot! :D

Kép
flóra 11

Na csinálni akartam még egy húsvétos vonalzót is,de már nem engedi feltenni..:(

Szép napot,jó hétvégét mindenkinek!!!

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp...kipihented magad??????

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, milyen szép tavaszi vonalzód van! :D

Kép
flóra 11

Csak mert imádom a tulipánt,ezért lett ilyen...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Kipihentem,egyelőre. De még biztosan rámférne egy kis alvás.Nem baj. Nem fogom túlzásba vinni a mai napot. A szakdogámat akarom csinálni. És főzök csülkös bablevest,vagy főzeléket.

Kép
flóra 11

Sajnálom,hogy megint nem leszel hétvégén. :( Megint pangás lesz.

Kép
flóra 11

Mennünk kell,mert vasárnap a pappal kell beszélnünk,hiszen keresztelő lesz jövőhónapban és le kell egyeztetnünk...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Heni, nagyon szép a pocakod! :D Csini kismami vagy.

Kép
flóra 11

Á, keresztelő! Az nagyon szép. :wink: Nekem is meg vannak keresztelve a fiúk,elsőáldozók is voltak.

Kép
flóra 11

F. ma nincs itthon, ma is dolgozik. Ketten a kollégájávl,valamit plusszba elvállaltak.Ezt nem a vállalkozójukon kereztül,hanem saját zsebre. Lehet, hogy többet klene ilyenből vállalnia. :?

Kép
flóra 11

Na bocsika menek,mert igy nem nagyon értem a filmet amit nézek.... :wink:

Szép napot,sztem már nem leszek csak vasárnap este vagy hétfő reggel...:)

Cupp-cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp.

Jó szórakozást. :wink:

Kép
flóra 11

Halihó!!!! :D :D :D :D

Gondoltam, kicsit helyettesítem a Mártit. :? :lol:

KépKép
benó

Kár, hogy nem leszel hétvégén, Tancsu. :( De legalább jó a kedved és nagyon szép a vonalzód is. :D Ja, és kösz a kérdésed, hullafoltos a lábam. Bocsánat, csak mi így becézzük a Gy.-val, fehér foltok vannak rajta a dagadástól. Jó viccesen néz ki. :lol: :lol: :lol:

Ildó, te viszont le vagy törve, jól látom? :(

Heni, nagyon szép a pocód. :D Örülök, hogy jól vagytok. :D

Én ma de. intézkedem (csekk feladása, szivacsvásárlás stb., aztán varrok), de a Gy. egész nap nem lesz, úgyhogy majd fogok azért jönni. Az a baj, hogy ha sokáig be van kapcsolva a gép és nem jövök, akkor totál lefagy, olyat meg végképp nem lehet, hogy zenét is hallgatok + a babanet is be van kapcsolva. Sajnálom, mert tök rossz itt a kussban ülni egyedül. Tegnap is zenét hallgattam a gépen, még azt se nagyon bírta, pedig semmi más nem volt megnyitva. Na, mindegy, csak leírtam.

Gyorsan visszaolvasok, aztán megyek intézkedni.

KépKép
benó

Helló Benó!

Igen,kicsit ki vagyok purcanva. De ha sikerülne befejeznem a szakdogámat,sztem az nagyon felemelne lelkileg. Tehát ezen leszek ma. :wink:

Kép
flóra 11

Visszaolvastam.

Akkor tegnap nem volt túl jó napja egyikünknek sem. :(

Sajnálom, hogy ennyire fáradt vagy, Ildó, meg gondolom, nyomaszt minden, pénz, iskola, piri stb., ma már remélem, tudsz pihenni. :? :wink:

Heni, a védőnőkről nálunk is megvan a vélemény, az enyémet én bírom, mert mindent precízen tud és csinál, de sok olyan van, aki pl. bejelentés nélkül érkezik látogatóba stb., az bosszantó. Meg végignézi a kelengyét stb. Az a lényeg, hogy Beni jól van. :D

Timi, nagyon sajnálom, hogy ilyen hülye napotok volt, péntek 13-án minek indultatok el ilyen messzire? Vááááá. :o Én is remélem, hogy ma már vidámabb napotok lesz. :idea: :idea:

Tancsu, remélem, mára elmúlt a fejfájásod. :wink:

Zsuzsi, remélem, túlélted az első éjszakát ügyesen. :wink:

Szilzi, én is remélem, hogy mindannyian mamák leszünk hamarosan. :idea: :idea: :idea: :idea:

A Márti nekem azt mondta, hogy besárgult a Kis Vuk és ezért nem biztos, hogy hazaengedik hétvégén. De majd a Tancsu hozza a híreket, én nem akarom hívogatni, elég, ha egy ember hívja, ne kelljen mindenkinek ugyanazt elmondania.

Tegnap is péntek 13. volt, mint ugye, az előző hónapban :evil: :evil:, akkor a Zsuzsi fogát húzták ki, most meg a Vivike volt fogorvosnál. Nem elég, hogy meg van fázva stb., hanem még a fogát is kifúrták, tömték stb., szegény kölök. :?

Én meg depis voltam tegnap. Mint láthattátok. :roll: :lol:

KépKép
benó

Helló Ildó! :D :D

Nagyon helyes, jó lenne, ha be tudnád fejezni.
Megfőzöd gyorsan a levest, aztán mindent bele, nem igaz? Utána meg örülsz a hasznos munkád eredményének. :D :D :D

Kösz, hogy írtad tegnap, hogy nem jövök. :D

KépKép
benó

Tömőanyag szivacsot mész venni? Úgy adnék az enyémből! Egy nagy zsákkal kaptam múltkor,írtam, ugye? Kimostam mindet, hogy tisztán legyen elrakva.

Kép
flóra 11

Olyan szivacsot vettünk mi is, kis darabokra van vágva. :D Olyanra gondolsz, ugye? :D Most nekem lapos kell, tehát nem ez a darabos, hanem olyan egybe szivacs (a játszószőnyeghez). A hétvégén be szeretném fejezni (Luca széke kb.). A kis darabosból pedig csinálunk nekik kígyót vagy kukacot, attól függően lesz ez vagy az, hogy összehúzzuk-e bizonyos távolságokban. :lol:

Hozok kaját, mindjárt jövök.

KépKép
benó

A levest felrakom, aztán az fő magától,közben meg szépen csinálhatom a dolgom. :wink:

Kép
flóra 11

Így gondoltam én is. :D Tudtam, hogy ezt fogod írni. :lol: Már ismerlek. :lol:

KépKép
benó

Akarsz kukacokat is csinálni? Ahhoz komolyan nagyszerű szivacsom van! Hosszú hengerek. :wink: Rengeteg mindent lehet csinálni belőlük. És valószínűleg fogunk majd menni Győrbe, már nagyon kívánkozom valamerre.

Kép
flóra 11

Van egy papír/játékbolt itt nálunk, ahol nagyon kedves a néni és nem is túl drága a boltja, ő intézett nekünk egy csomó esküvői dekorációt (megadta a nagyker címét, mehettünk az ő nevében :shock: stb.), szóval nagyon rendes, és most nála tudtam venni sípolós gyümölcsöket (kb. max. 10 cm-esek), 3 db-ot vettem eddig, 80 Ft darabja. Az jó áron van, nem? :D Tudod, kulcstartók vannak még, amik sípolnak, de azok mind kb. 300 Ft-nál kezdődnek. :wink:

KépKép
benó

Hengerszivacs? :shock: De jó. :D :D :D Majd te is csinálhatsz belőle kukacot (kb. 10 perc alatt, ahogy ismerlek :lol: :lol: ).
Mikor mentek Győrbe? Ma?

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Á, dehogy ma! Ma még sok a dolgom! Majd, valamelyik hétvégén. A Peti akar menni a haverokkal,talán beférünk mi is az autóba, vagy legalább én. :lol:

Kép
flóra 11

És figyeld a megoldást (na, jó, nem az én ötletem volt, hanem a Gy.-é): rávarrtam egy vakondtúrást a szőnyegre, és mivel nem fért be alá a sípoló (tudtam előre, hogy nem fér alá), a szőnyeg másik oldalára ragasztottam pillanatragasztóval a sípolót és ha megnyomod a vakondtúrást, akkor az így sípol. Mit szólsz? :D

KépKép
benó

Örülök, hogy mentek Győrbe, mert legalább kimozdultok. :D

Győr, sajnos, innen messze van, pedig szívesen összefutnék veled ott. :D

KépKép
benó

Az nagyon jó árban van és azt bármibe belerakhatod. :wink:

Kép
flóra 11

Gy.-nak semmi kedve se volt menni fát ültetni. Hát, nem csoda, már rá is ráférne a pihenés. Mint rátok. :wink:

Mondja nekem most reggel, hogy jelentkeztessem nyelvvizsgára. Hát, nem tettem meg végül, mert a következő, amire tud jelentkezni, az május 29-én lesz. Meg kell azt beszélnünk, hogy akkor milyen állapotok fognak itthon uralkodni, el tud-e így menni a nyelvvizsgára. :roll: Mert tudod, most el kellene küldenem előtte tanfolyamra is. Na, mindegy, mondjuk, kár lenne kihagyni, egy napot kibírok nélküle, nem? A tanfolyamra meg szépen eljár, ha esetleg már meglesznek a gyerekek, akkor is. :wink:

KépKép
benó

Igen, és tök aranyos ez a néni, hogy az első alkalommal összesen 80 Ft-ot költöttem nála, a második alkalommal 160 Ft-ot, és olyan kedves, segítőkész, mosolygós, mintha dollármilliárdokat hagytam volna ott. :D Ritka az ilyen, nem? :wink:

KépKép
benó

Hú, látod, ez nagyon jó ötlet volt. :wink:

Kép
flóra 11

Aha, szerintem is, majd megmondom a Gy.-nak. :D

KépKép
benó

Meddig maradjunk? :wink:

KépKép
benó

Benó,mindenképp jelentsd be Gy. a tanfolyamra. Gondold meg, hogy neki irtózatosan fontos, hogy megcsinálja a nyelvvizsgát, hiszen rengeteget veszít vele, ha nem. Akkor az egész egyetemet feleslegesen csinálta és veszik az élete. Ennek ellenében Te mennyit veszítesz? Esetleg pár napot egyedül kell eltöltened a srácokkal. Majd valaki megy olyankor segíteni neked. Meg egyszer a Gy.úgyis elmegy majd munkába, nem lesz ott veled naponta, tehát bele kell majd jönnöd. Tehát jelentsd őt be, ha május, akkor is. Fontos,menjen csak.

Kép
flóra 11

És most amit megvarrtál szőnyegecskét annak az egésznek a hátuljára kerülmost a szivacs és arra hátulról megint egy anyag?

Kép
flóra 11

Oké, bejelentem. :D

KépKép
benó

Szegény Gy. De talán a másféle munkakicsit mégis üdítően fog rá hatni. Aztán annál szívesebben segít majd neked kreatívkodni, mert az megint más munka. :wink:

Kép
flóra 11

Úgy van, hogy van az a kék anyag, tudod, az IKEA-s takaró. Azt félbehajtottam, és az egyik felére varrogattam a cuccokat, és majd belemegy a szivacs, a hajtásnál összefogom és úgy összevarrom. :D

KépKép
benó

Bocsi, de ez csak én véleményem volt, de tudom, mennyit kínlódik a nyelvvizsgával és hogy kell neki. :wink: Ha végre ráállt a tanfolyamra, akkor menjen.

Nekem is indul az angolom,20-án. :wink:

Kép
flóra 11

Á, próbálom kicsit tehermentesíteni. Nem nyaggatom a hülyeségeimmel, csak max. ilyenekkel, hogy van-e ötlete erre vagy arra, de nem neki kell utána megcsinálni. Pl. a képek hátuljára is szivacsot teszek (fürdőszoba, bejárati ajtó + filckép), hogy ne kelljen neki a fával vacakolnia, ráadásul így puha is lesz. A filcképet végül mégse a pelenkázó oldalára tesszük, úgyse látják ott a srácok, aztán az meg nem a látogatóknak van, hanem nekik, úgyhogy majd megy az is a falra, ez a terv. A faágas-manós kompozíciót meg még néhány dolgot :oops: :oops: :oops: kell csak megcsinálnia....

KépKép
benó

Angol tanfolyam?
Hol lesz? A suliban?
Kivel mész? Egyedül? Mennyi ideig tart?

KépKép
benó

Értem,az jó megoldás. így képzeltem el én is, hogy a két réteg anyag közé megy a szivacs. És így kb. mekkora lett a mérete?

Kép
flóra 11

Igazad van a nyelvvizsgával kapcsolatban, csak azt nem tudom, hogy tud-e úgy tanulni majd a tanfolyamra stb., hogy mi ordítunk a fejébe. :lol: :lol: :lol: De amúgy teljesen igazad van, úgyhogy jelentkeztetni fogom, amint lehet (márc. 30-tól lehet).

KépKép
benó

Mindjárt mondom.

KépKép
benó

Ez négy éves képzés,tudod, említettem, hogy jelentkeztem. Ez megint egy további szakosítás. Amikor én államvizsgáztam még nem volt kötelező a nyelvvizsga, nem is tanultunk idegen nyelvet. Most már nálunk is kötelező. Ezért kitalálták,hogy akinek ez kimaradt, az pótolhatja. Na ezt csinálom meg most én. Tehát képesít majdangol tanítására a kicsiknél,mivel a diplomám is alsósokra szól. Nem tudom,érthető-e.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?