Új privát üzeneted érkezett!

És egy kép rólunk:
Kép mi

Azt hiszem, iwiw-en is van még, ha érdekel valakit.
bébic

Sziasztok csajok, két hét múlva jövök! Irány Magyarország!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
susy75

Andy: Köszi a kiskép dicséretet, Kispocoknak szerintem ez a "hmmm, ha nagy leszek, ezt is szétszedem" nézése. Úgyhogy reszkess, fényképezőgép! :lol: :lol:

Pihenőszék ügyben köszi a segítségeket csajok, még nem vettem, de ami késik....
Holnap kicsit felruházzuk Kispockot, szegénynek már alig van olyan cucca, ami végigéri.... :P

Mágnes: Amit írtál a főzés-gyerek viszonylatról, aaaaannyira igaz, ezt én is így gondolom. Sajna nekünk nem igazán megy a dolog, így hétközben marad a kajafutár.

Susy: Most indultok? Jó és szerencsés utat! :)
bébic

Kár volt aggódnom, Kiskobold annyira jó gyerek volt, hogy hihetetlen, míg itt voltak a csajok. Kapott tőlük egy macis játszószőnyeget, nagyon szép. És ráadásul ma jött meg a teszveszen nyert zenélő forgója, ami mintha vadiúj lenne, színes bogárkák forognak egy virág körül, ráraktuk neki a járókára, és kb. 15x kellett egymás után felhúzni. Totál megbűvölten bámulta, keze lába járt közben :lol:

Zöldi: Megnyertem az anyagot! A csaj sajnos "kivonul" a teszveszről emiatt a listázási díj baromság miatt.

Susy: jó utat nektek! Gondolj majd rám Egerben :D

Kép

Kép
gabilany79

Ezt muszáj elmesélnem, bár gondolom csak nekem nagy szám, de úúúúúúúúgy örülök: képzeljétek, ma olyan büszke voltam rá, egyhuzamban 2 órát aludt délelőtt HASON! :lol: (tudom, hogy másoknál ez alap, de tudni kell róla, hogy a hasra fektetési próbálkozásaim eddig rendre kudarcba fulladtak, ahogy letettem, már visított is, akármit csináltam.... :? )
A másik meg: bő 2 órát aludt kint a teraszon a babakocsiban délután! (itt is kell egy kis info: az éjszakákat hetek óta átalussza, viszont nappal szinte semmit sem alszik, ha valamit pihen is, az is max. kint a kocsiban, de eddig az sem volt több 1 óránál...úgy tűnik, neki ezek a vacak idők jönnek be, vagy a szél vagy az eső... :D :P )
Plusz még fürcsi előtt 2 órán keresztül megállás nélkül vigyorgott, dumált, rötyögött az apjával. Pedig ilyenkor már eléggé nyűgös szokott lenni...
Szóval: ma egy szavam sem lehet az én tündéri kis Pockomra! :lol: :lol:
Na, eldugultam, csak ezt most olyan jó volt elmesélni. (főleg mivel a pocifájása eléggé megkeseríti a napjainkat, egy ünnep az ilyen nap!)

Szép álmokat nektek!
bébic

Cili: köszi, bár én ilyen frissen nem nagyon szeretem a sérót. Hát igen Marcink sem az a fogyózós babó. Tegnap is az ortopédián a dokinő azzal kezdte, hogy milyen kis tokás baba. Hát nem is sűrűn látjuk a nyakát. Ráadásul nem lesz valami hosszú baba, mert a fiatalabb uncsitesó (aki ugyan olyan méretekkel született) már hosszabb nála. Igaz a tesóm sem egy alacsony alkat, az én férjem meg nálam is kisebb egy cm-el!!!! :lol: :lol:

Susy: jó utat.

Gabi: akkor Kiskoboldod ma el volt árasztva ajándékkal. Nálunk a fürdésnél van az hogy úgy jár a keze-lába és most már sikongat is, pedig még csak készülődünk. Pacsál is már nagyokat, egy csomó víz kint van a padlón. Még jó hogy a nappaliban is kő van!!! :lol: :lol: Ahhoz képest, hogy 5 hetes koráig üvöltőt fürdésnél, most meg ki sem akar jönni a vízből. :lol: :lol:
Vendég

Ja, még valami: tápi téma. Én nem tudom, mi lehet az oka, de Ákosnak pont a HA-s tápok nem jönnek be :? , így kénytelenek vagyunk a sima BEBA 1-est adni neki. Kaki szempontjából ez sem a legjobb (nem tudom, mit tehetnék, minden 3. nap kakil, de a 3. napon már nagyon szenved szegénykém.... :( ), de a BEBA HA-tól még jobban fájt a hasa, a Milupás HA-stól pedig szabályosan visított a hasfájástól. Mást eddig nem próbáltunk....
bébic

Bébic: akkor szép napotok volt!!!! :lol: 8)
Vendég

Boci: Ahhhhaaaa! :lol: :lol: :lol: Rettegtem is, hogy mikor üt be a krach....
Az előbb akkorát visított szegénykém, a frászt hozta ránk, de mire az uram bement, már szunyált is. Vagy megint a pocija, vagy rosszat álmodhatott....egyik se jó.... :(
Ezt az átkozott pocifájást már nagyon elhagyhatnánk, teljesen kikészülök tőle...meg ő is, van, hogy evés közben jön rá, és rengeteget szenvedünk, hogy cicizni tudjon.... :( :(
bébic

Hahó

Erika: mizujs? Alvással h álltok?

Ma visszanéztem a naplót amit vezetek és azt vettem észre, h kb azóta van az alvásgondunk, ha nevezhetjük annak, amióta előbbre hoztuk a fürdést este 7ről 6ra. Azt pár nap alatt megszokta úgy értem, h elaludt utána simán, első pár napban volt az, h ugyanugy nem akart elaludni fél9ig, de aztán ok, viszont azóta egyre korábban kel elsőnek és utána meg ugye követi a többi. Mert előtte is ugy volt, h az első alvás volt hosszabb kb 5-6óra hossza, utána már 2-3óránként kelt. Na de ha az első kelés csak hajnal 3, akkor utána már ok a 6órás kelés. A nehéz az, ha már fél11kor kel és aztán 2-3óránként:(

Na lényeg, h lehet ez az oka, most kb egy hete álltunk vissza a 7órás fürdésre, és arra gondoltam, h hátha csak idő kell és visszaáll ő is az éjjelben is.

Az álometetésnek eddig nem sok eredménye van tegnap is 1kor kelt a max eddig a 3óra volt eccer, amugy 1-2 az első kelése hajnalban még igy is, h 11kor keltem. Vagy tartsak ki még abban? nemtom.
Holnap kipróbálom a chamomillát este lefekvéskor, hátha.
Most dologélt is kentem a szájába, mert miután lefeküdt 8kor, fél9kor már sirt is tegnap is ez volt. (lefekvés, fél9 kelés. Mondjuk akkor gyorsan vissza lehet altatni, szinte nincs is ébredn, nem is értem, miért kel fel. Van vmi ötletetek? Utána ugye álometetés 11kor, majd 1-2között kelés és aztán még kel hajnal fél5 körül, végül fél7 körül. Aztán már beveszem magamhoz és még lustálkodunk kb 9ig, ha engedi

Niki: nekem is volt már ugy a kezemmel és két napig is fájt utána!

Fmárti: annyira édes ez az Anett baba nem lehet betelni vele!és milyen nagy már ő is!6év??hát nem láccik

Solya: gyógyuljatok remélem semmi komoly

Szeles: azt h kell h ne akarjon enni? Nálunk ilyen még nem volt ah láccik is rajta

Zöldi: nekem azt mondták a chamomilla fogzásra is jó meg nyugtatónak. Akkor az én babám ilyen érzékeny h aznap ilyen zaklatott volt utána? Ettől féltem..

Eszter: még nappal regi is tök nyugodt volt utána csodálkoztam is, még apósomhoz is felszaladtunk vele egy félórára utána és semmi baja nem volt, este is simán elaludt és fél11kor jött a sikitás még mosolygott is közvetlen a nyuzás után az apjára. Lehet nem attól voolt. Hogyh felkel hajnalban a párod h visszaalhass? Miután megszoptattad? Vagy hogy? Nálunk apa nem kel de nem is tudna mért. Én szoptatom utána manó visszaalszik és én is.

Ma 4órát aludt az erkélyen ugy kellett kelteni enni! Végre nagytakaritottam

Zsebi. Dejó az a közös kép a gyerekekkl! Jó a babakocsi grat

Boci köszi te is!

Anyagi helyzetet ne is emlegessétek akinek van lakáshitele gondolom tudja miről beszélekpedig a tgyásom nekem is több mint a fizum voltde a hitelünk meg 40%al több..

Verzso jó vásár volt!

Mági: ugy vagy lázas h a melleiddel semmi gond nincs? Ez érdekes. És tuti attól van? nincs segitséged ilyenkor?

Na csak az 506.oldal feléig jutottam és mennem kell feküdni majd holnap folytköv remélem!

Jóét midnenkinek

andy

Kép
andy30

Sziasztok,

túl egy aránylag mozgalmas napon csend és nyugalom van a lakásban. Rajtam kívül mindenki alszik a saját szobájában. Történt ugyanis h délelőtt apa munkahelyén volt dögönyözés délután pedig az én munkatársaim olvadoztak Marcipántól.
Ennek eredménye h a fiúk kidőltek.

Mondjuk lassan én is követem őket mert hajnalban házidolgozat írását tervezem......

szóval a mi ismerkedésünk zanzásítva: internet majd idővel találka a nemzeti színháznál a zikkurat tövében. Mindent elsöprő szerelem, korábbi kapcsolatok borultak új élet kezdődött. Lánykérés a zikkurat tetején, naplementében. Titokban esküvő Balaton parton, násznéppel együtt 5-en voltunk. A szerelmünk gyümölcse pedig immáron családdá érlelt minket. Harmónia, boldogság, mosoly, nevetés az életünk minden perce.
Tudjátok mint a borsó meg a héja...

Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Háát lányok, nem hittem volna, hogy ennyire bejön majd a dolog. Örülök!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Nu és akkor az ötletgazda története:

Egy éjjel-nappal dolgozós évben kezdődött, amikor az egy kollegám lehívott egy születésnapi buliba a Holdudvarba (Budapestiek előnyben), ott volt Ő is, mint a szülinapos bátyja. Udvarolt. Aztán pár nap múlva ment a társaság Rovinj-ba, ott is udvarolt. Egymásba gabalyodtunk. Az első évben jártunk Veronában, ahol az ottani Aréna előtt kikotyogtam azt a mondatot, hogy ha valaki elhoz ide egy Aida operára én hozzámegyek feleségül. Egy évre rá, 2006-ban húsvétkor elvitt az apukája kertjébe, ahol minden fán egy szál rózsa virított, és az egyik fán ott volt a két koncertjegy. :D

Kép

Kép
mannababoca

Kép

Bár nem látszunk, de ez a kedvenc képem.

Kép
mannababoca

Habe! Júúúúúújjjj, nekem is kell olyan háti hordozóóóóóó! De jóóó, majd megyünk együtt a Tátrába? Nagy szerelmem, már vagy 20* voltam.

Jó éjt Lelléről!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Az én kisfiam úgy tűnik, lassan beáll újra a 4-5 óra közti ébredésre az este 9 órás utolsó kaja után. Ma 4.52-kor ébredt. Evett, fél 7-től játszottunk, majd 8-kor megpróbáltam megetetni, de köszönte szépen nem kérte. Úgy döntött, inkább szunyál még egy kicsit. Ez az állapota még most is tart.

Egyébként gyönyörű idő van, ezerrel süt a nap, még a kedvem is jobb! Mai menü: frankfurti leves, rántott sajt, barna rizs, tartár.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Két tegnap esti kép a fiaimról:
Kép Kép

Kép
Kép
szeles4

Szasztok!

Nagyon szépek a love story-k, jó ötlett volt Manna!

Márti! Köszönöm a baba iq-t!

Mági! Jobban vagy már?

Andy! Nálunk a helyzet változatlan. Mi is korán fürdünk, fél7, de nálunk ez az elejétől így van. Tegnap már tíz után fent volt. Egy nap 8x eszik és nem kis adagokat. Nem tudom miért van ez és régen nekünk is 6-7 órát is aludt.

Kép
Kép
Kép
erika26

A mi történetünk:
2007-ben kezdődött. Már 3 éve egyedül voltam a fiúkkal és hát elég sok rövid kapcsolatom volt. Kicsit besokaltam és elhatároztam, hogy most jó darabig egyedül akarok lenni.
Aztán jött Ő. Amikor megláttam tudtam, hogy Ő az igazi és nagyon akartam. A munkahelyemen találkoztunk én akkor diszpécser voltam ő meg sofőr. Sokat beszélgettünk, de ő nem tett egy lépést sem, aztán én írtam neki egy sms-t. Az első randinkra el sem jött. :evil: Na akkor azt gondoltam ő is csak olyan mint a többi. Aztán kiderült, hogy már ő is annyit csalódott, hogy nem mert belevágni. De végülis 2007. március 8-án megtörtént az első csók és azóta minden nagyon szép.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika! Hunor is viszonylag hamar aludt éjszaka 6-7 órát, mejd egy időre visszatért a szigorúan 3 óránkénti evésre. Kb. 1 hete megint alszik 6-7 órákat, de volt már 8 is. Lehet, hogy Gergő be akarja hozni a betegsége ideje alatt szerzett lemaradását kajcsiban, ne izgulj, biztos vissza fog állni!

Kép
Kép
szeles4

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Szeles! Én is erre gondoltam.
Egyébként akartam már írni, hogy van egy ismerősöm aki Miskolcon volt rendőr. Tavaly ősszel szerelt le, párod biztos ismeri.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika:
köszi a kérdést, hát nem igazán...éjszaka is lázam vo,t de mostzmár legalább tudom mi a baj.. Megdőlt a tejláz teória.. Influenzás vagyok... Csak tudnám, hol a francban szedtem össze??? Na és rettegek, nehogya gyerekek elkapják... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kubu, nagyon arik vagytok a képeken, főleg az utolsón :D

Verzso, köszi a linket, már regisztráltam is.

Tegnap voltunk felmérésen a Dévényesnél. Minden a legnagyobb rendben, csak a biccentést kell kezelni, de azt mondta, az is csak egy pár alkalom.. :D
Ja, és mindenkinek akinek szintén egyik oldalra biccenti fejét a baba: azt mondta a néni, hogy amig ez van, addig , ne erőltessük a hason fekvést, mert mivel az egész test tartását befolyásolja ez a fejtartás, ezért hason mivel erőlteti magát tartani a fejét, méginkább oda erősit ahova nem kellene :shock:

Mági, jajj, jajj, hát kitartás és mielőbbi gyógyulást! Nem érzed magadat gyengének az influ miatt?

Plusz DM info, aki esetleg eddig nem tudta (mint én), van náluk egy Bababónusz program, ami azt jelenti, hogy bemutatod a születési anzakönyvi kivonatot, regisztrálnak, kapsz egy kezdőcsomagot, ebben van egy kuponfüzet.
És postán állitolag jön még több info a kedvezményekről.

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Jó olvasni ezeket a sztorykat! :lol: :lol: Manna gratula az ötletért!!!

Susy:
habár már biztos nem olvasol, de drukkoltam, hogy szerencsésen megérkezzetek!!! :lol:

Mági:
hu, ez nem jó! Gyógyulást neked az influenzából!És szoritok, hogy ne kapják el a gyerekek!!!!

Erika:
tegnap csak kettőt küldtem el, ma megy a másik kettő, ha engedi a gép.... :roll:

Andy:
köszi :lol: a tiedet is mindig megcsodálom, ugy megdögönyözném :lol: Jók a fejpántok?Sikerült leszűkiteni?
én ebbe a fejpántba lettem szerelmes most :lol:
BABY / GIRLS HEADBAND **made2measure** PINK stunning**
welcome2jenny's QUALITY AT A LOW PRICE other cols avail
This seller accepts PayPal
Ha gondolod nézz körül ezen az oldalon, annyi sok fejpánt van szebbnél-szebbek :lol:
http://baby.shop.ebay.co.uk/items/Baby_ ... m14&_pgn=1
ja és köztün 2 év van, mármint nagyobb vagyok 2 évvel, mint a párom :lol: , összekeversz Zsebivel :wink: :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

na nem tette be jól, szóval ez tetszik nagyon
:lol:
http://cgi.ebay.co.uk/BABY-GIRLS-HEADBA ... 240%3A1318

Kép
Kép
Kép
f.marti

Laura:
nagyon aranyosak a fiaid! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mági! Jobbulást! Adtál már Bencének fagyasztott tejet?

Márti! Már töltöm a 3-at.

Kép
Kép
Kép
erika26

Megjöttünk babausziból, Kiskobold evés helyett szunyál :D. A végén majdnem elaludta vízben, de nagyon jól bírta, nem sírt, csak egyszer, mikor vizet nyelt. Meg is lett dicsérve, hogy első alkalomhoz képest milyen ügyi volt. Majd hozok képeket, csak most megyek, és kihasználom, hogy alszik, csinálok ebédet. Rántott máj lesz sült krumplival meg salátával. Apa reggel már bepanírozta a májakat. :)

Mági: jobbulást neked. A szopi talán megvédi Beni babát, és ha van annyi tejcsid, akkor Annának is adhatsz kicsit, hátha.

Zsiráf: nekünk is ezt mondta dévényes néni a hasalással kapcsolatban, Kristóf előre biccenti a fejét, mert az első nyakizmai lazák kicsit, a hátsók meg túl feszesek.

Kép

Kép
gabilany79

Drukkoljatok holnapra, a szüleim mennek az ügyvédnővel az ex-hez, remélem aláírja a szerződést és végre vége lesz ennek az egésznek. Nagyon izgulok, már attól is rettegek, hogy nehogy potyára menjenek el és ott sem lesz. Ez is kitellik tőle.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika:
még nem adtam, jövő héten mennénk fagyasztott tejcsispróbára, de ,ha maradok ilyen benga, akkor el kell halasztani... :?

Gabi:
Sajnos annyi tejem sincs, hogy Bencénk elég legyen.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika:
ment a 4.-ik is :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Hát én ámulok és bámulok a fiamon!
Már második napja csinálja, hogy este 7-kor eszik, aztán 9-kor kidől elalszik. Én meg gondoltam magamban 11 fele kel és eszik. De nem hajnali fél 4, 4-kor kelt.... :shock: :shock:
És akkor is csak úgy kipattantak a szemei, mikor cicire tettem, hát evett, de nem volt annyira mohó...
El sem merem mondani, hogy a 2 éjszaka alatt 470 ml tejet fejtem le...
Tegnap este annyira kivolt már, hogy alig bírt elaludni!

Megfőztem. Húsleves, meg sertéshús hentes módra (megy a receptekhez). A sütés holnapra marad! Még össze kell pakolnom a konyhában!

Mági remélem jobban vagy, nem lehet most könnyű!

Kép

Kép
dcili81

Bébic!
Dani is csak fél max egy órákat alszik napközben. Ha kitolom a teraszra viszont van, hogy 4-5 órát is szunyál...

Kép

Kép
dcili81

hahó

zsiráf: ez marha érdekes mert nekem dévénynéni meg pont a hason levést erőlteti! pedig mi is egyik oldalra biccenünk. na mind1. most nincs időm visszaolvasni. zsiráf kell végülis? megvehetem ha nem találsz és elküldöm v vmi.

andy

Kép
andy30

márti ezek gyönyörűek de elég drágák:(

Kép
andy30

Sziasztok!

Zsiráf! Mi éppen tegnap váltottuk ki a DM-es csomagot, tudod mi volt benne? Egy 4 db-os tampon és egy krémminta... :? Ehhez kellett az eredeti anyakönyvi kivonat.

zsebi_baba

Erika! A párodnak volt már gyereke? És a te két fiad hogy fogadta őt? Azért kérdezem, mert kb egyidősek a gyerekeink, és olyan sok rosszat lehet hallani, hogy a gyerekek nehezen fogadják el az új párt, de nálunk szerencsére nagyon könnyen ment.

zsebi_baba

Sziasztok!

Nagyon jó kis love story-kat olvastam.
Hihetetlen milyen sokan ismerkedtetek interneten.
Zsiráf a tietek meg mesébe illő. Szerintem a legtöbb nő hasonlórol álmodik, de igen kevésnek
adatik ez meg!

Habe! Nagyon szép a kis családod! A gyerkőcök gyönyörűek!

Bocika! Nagyon jó lett a frizurád, bár nekem tetszik a fodrász előtti változat is!
Márton nagyon aranyos!

Susy! Szerencsés utat! Éjszaka utaztok?

Gabi! Mutasd a forgót Kiskobolddal együtt! Te nagyon jókat tudsz venni a tesz-veszen.
Én megvettem a haberman etetőt (tesz-veszről), a csaj viszont nem küldött vele semi papírt. Van valami extra, amit tudni kell az összerakásával, vagy hogy lehet szabályozni, mert én csak egy sima cumit látok. És az a szelep az kell bele, azon a tej sem folyik át!

Bébic! Ha HA-s tápok kissé kesernyések, ezért, ha nem 1-2 hetes korban kezdik enni, nehezebben szoknak hozzá.

Laura! Édesek a fiuk!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mi a kapcsolatunkat a Star FM-nek köszönhetjük.
2003 oktober x-én teregetés közben hallgattam a rádiót, épp a társkereső műsor ment, amikor megütötte a fülemet egy frappáns humoros SMS. Gyorsan felírtam a telefonszámot, majd pár SMS és telefonváltás után összehoztunk egy "irodalmi estet" a CD-fűben. Ez annyira jól sikerült, hogy bár érkezéskor felhívta a figyelmemet, hogy nem ad kölcsön könyvet, mert ezek nagyon fontosak neki, mikor váltunk el szinte erőszakkal rám tukmált néhányat! :lol: :lol:
2004 június 1-től összeköltöztünk és 2005 június 25-én összeházasodtunk, júli 16-án meg világra szoló lakodalmat csaptunk!
aztán 2006 dec. 12-én megérkezett az első kicsi fiunk és idén január 4-én a második!
És élünk boldogan, míg meg nem halunk! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép

Kép pasik

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mindenkit puszilok!!!

Ez a DM-es csomag szerintem is elég gáz, ilyen kupon, olyan kupon, és adnak 100 Ft-ot egy 3000 Ft-os pelenkából? Mindenesetre nekem most összegyűlt a pontosdi, így 15%-al olcsóbban vásárolhatok egyszer. Ha valaki szeretne csatlakoni, szóljon!!!

Domi tegnap megkapta a 3 hónapos oltást. Alig sírt egy hős volt!

Már fél9-kor fürdettünk (nálunk ez korai) és 9-kor durmolt. Féltem, hogy 1-kor fent lesz...de nem negyed4-kor kelt. Gyors szopi, aztán 7-ig még húzta.

Kép
mannababoca

Tudnátok belinkelni valami kendőmegkötős oldalt?

zsebi_baba

sziasztok

Én is itt vagyok.képzeljétek apátol kaptam egy laptopot és kaptam hozzá mobil netet..ugyhogy most itt ülök kiscsajommal az ágyon és szörfözünk ezerrel..

nagyon szépek az ismerkedős storyk:Dakkor én is közzé teszem.
amikor 14 éves voltam ő volt az első szerelmem..nem tartott sokáig a dolog mert még kamaszok voltunk de a mai napig emlékszem minden percre ami akkor történt..aztán hogy szakitottunk megszakadt minden kapcsolat:Sén férjhez mentem,megszületett Hajnika ő mmeg élte a fiatal pasik mindennapjait.:D
aztán amikor a férjemmel szakitottunk megtaláltam őt iwiw en.egyből elkezdtünk msn-ezni és egész éjjel beszélgettünk.Másnap egyből találkoztunk és ott akkor rájöttünk hogy szükségünk van egymásra és a régi tini szerelem nem mult el csak elmélyült és komolyodott.nem sokkal később összeköltöztünk és most itt van nekünk ez a két kiscsaj..akiket nagyon imádunk..
és reméljük pár év mulva ismét kopog a gólya:D

Vivike amugy most nagyon szépen hizik.26-án volt 5 kg és ma meg 5360 gr..ugyhogy szerintem ez egész jo:Dmost megyek mert még telepitek pár dolgot.

Kép

Kép
nikianya21

Bepróbálkoztunk a Beba HA Start tápival (csak ilyet kapott apa), nem volt ellenvetés :lol:

Enikő:
http://www.medela.hu/Specetetok/haberman/frames.htm
itt van az összeszerelésről, használatról, mindenről leírás (a papírja, amit adnak hozzá, gyakorlatilag ugyanez kinyomtatva) :)

Ilyen a forgó, remélem, látszik :D
Kép

Zsebi:
http://www.babakozelben.hu/hasznalat/ha ... _kendo.htm

vagy

http://www.nandu.hu/magyar/hasznos/baba ... akendo.htm
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.03.14 19:19-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Tök jók a sztorik,és nagyon szép mindenki a képeken.
És akkor a mi történetünk:
2001 május 26-án estünk egymásba,ezt szó szerint kell érteni,ugyanis egy szórakozó helyen,tánc közbe engem meglökött "véletlenül" a barátnőm(ő szerinte véletlen volt...:) )és neki estem :oops: :oops: Tudtam h ő kicsoda mivel volt híre,nem is akartam tőle semmit,épp ezért,meghát túl fiatal voltam.Aztán vhogy megszerezte a számom,sms-t írt,hívott,stb...nem fűztem hozzá jó reményeket,gondoltam ebből úgysem lesz semmi,talán pár hét és annyi,és most itt vagyunk két gyerkőccel,egy 8éves kapcsolattal,szóval itt tartunk :lol: :lol: Esküvőnk nem volt,csak eljegyzés,de tervbe van az esküvő is,de most már csak akkor ha Oli nagyobb lesz....

Kép

Kép

Kép

Kép

solya051020
Káld

Erika:drukkolok h minden ok legyen az ügyvédnél

Gabi:tök jóóóó a zenélő,és a járóka is.Kiskoboldról meg nem is beszélve.... :lol: :lol: :lol:

Suzyék akkor már elindultak??????Jó utat nekik,remélem jó útjuk lesz.

Nálunk:Réka kezd(kop kop kop) gyógyulni,tegnap már "csak" hőemelkedése volt egész nap,meg este is.Ma meg már nem is volt lázas,de ugye jön az este... :roll: :roll: Azért ma ne vittem ki az udvarra,de Oli apával elment sétálni,azt hittem soha nem jönnek haza,olyan jól elvoltak.Ja és apánál nem is hisztizik Oli a kocsiban,csak nálam,érdekes :? :?
Most meg elkezdem böngészni a netet,vmit ki kell találnom holnapra hogy mi legyen az ebéd

solya051020
Káld

Sziasztok!

El vagyok kényeztetve, ma Apa kivette a részét mindenből.. :D elvitt vásárolni is vettem magamnak farmert, fölsőket,,,

Andy: szopi után ő altatja el, ami nem mindig egyszerű hajnalban ,mert este 7-8 között alszik el és hajnal 4-5 ig alszik.. és utána nagyon nem akar,, nevet, dumál olyanokat kalimpál.. kell egy óra még elalszik,,

Szupi történetek! olyan jó olvasni!

Gaby: Nagyon helyes a Kiskoboldod, húú a járóka nekem nagyon tetszik..a forgóra nem is mondok semmit... :wink: :lol:
ezért : Kép

Kép
eszterke24

Mágnes: jobbulást neked! próbálj azért pihenni is ( bár gondolom h nem lehet 2 gyerek mellett.. ) reméljük ők nem kapják el.

Laura: nagyon helyesek a fiúk!

A DM es "ajándékon " én is meglepődtem... a néni úgy áttanulmányozta a szül. anyakönyvi kivonatot, mintha ki tudja mit adtak volna.. a tampon szuper ötlet volt bele... :roll: :shock:
Viszont amit a kórházban adtak az legalább hasznos volt és sokminden volt benne.

Cili:Már adod Danidnak azt a tápit amit kaptatok? Hogy tetszett neki? Hátad hogy van?

Erika: Drukkolunk h minden rendben menjen az exeddel.. remélhetőleg sima ügy lesz és elfelejthetitek végre.

Bébic: tényleg nagyon tanulmányozós az a nézés! olyan édes!
majdcsak elmúlik az a fránya pocifájás és minden nap ilyen szupi lesz! Csak rá kell érezniük a hason alvásra.. nekem azóta nem nagyon alszik másképp..

Niki: nagyon rendes párod van, h lehetővé tette az ágyból szörfözést!

Kép
eszterke24

Zsebi! Nagyon jól fogadták, semi gond nem volt, pedig a nagyfiam igencsak kamaszodik. De szerintem azért is, mert az apjuk nem törődik velük és hát nagyon hiányzott nekik egy apa. Egyébként páromnak Gergő az első gyerek, neki nehéz is volt megszokni, hogy nem csak ő van egyedül. Olyan volt, mint egy nagy gyerek.
Én egyébként nem tudom, hogy férjhez mennék e mégegyszer, nekem nagy csalódás volt és sokkal egyszerűbb lenne most minden, ha nem lettünk volna házasok az ex-el.

Solya! Köszi és örülök, hogy Réka jobban van.

Enikő! Milán eddig milyen üvegből evett? Most elfogadja a cicit, vagy gondolod, hogy ha a haberman etetőből adod a kajcsit akkor szopizni fog? A múltkor is akartam írni, hogy ügyes vagy, hogy ilyen sokat tudsz fejni a két gyerkőc mellett.

Nagyon ideges vagyo a holnap miatt, jó lenne már túl lenni rajta.

Kép
Kép
Kép
erika26

Eszterke! Nagyon remélem!

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Nagyon jó napunk volt, végre családilag. Többször is voltunk kint, ma először nem overálban. Az új dzsekijében olyan édes volt, hogy többen megbámulták a városban. Jókat aludt, utoljára 7-kor evett, úgyhogy a mai fürdés 9 órára tolódik.

Gabi, Eszterke! Nekünk is ilyen forgónk van! :lol: :lol:

DM csomag: tényleg nem valami nagy a kuponfüzet, viszont én már beváltottam az egyik C&A-s 50%-os kupont, popsitörlőset, meg az ajándék Szentkirályi bébiitalt a hugom kislányának.

Szerencsére nálnuk még nagyon jól működnek a cicik, már nem is emlékszem, mikor kellett odaadni neki a napközben lefejt tejet. Egyszerre csak 1 ciciből eszik, bár a jobb az tényleg jobb, de mindkettővel kibírja 3-3.5 órát. Szerencsés vagyok! :lol:

Erika! Sok sikert holnapra!

Jó éjszakát midnenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?