Új privát üzeneted érkezett!

tengerparton én is eléldegélnék az tuti!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pocok, remélem nagyon hamar meggyógyulsz!!! Küldök virtuális gyógypuszikat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak nem tudok gyakran jönni. Jó sokat írtatok, próbálom visszaolvasni.
Sajna, elég erős rosszulléteim vannak. Szerintem megint lányom lesz, azért vagyok megint rosszul. Ma lementem a Pluszba vásárolni, mert úgy éreztem, jobban vagyok. Erre bent a Pluszban úgy éreztem, hánynom kell. Olyan gyorsan vásároltam, mint még soha. Aztán a hideg levegőn jobban lettem.
A hasam nekem is látszik már kicsit, de még feljön a farmer.

Tengerpartot én is szeretném...!

Mi is voltunk infulenzásak, rengeteg teát megiszunk ilyenkor. Hársfa tea és a szárított gyümölcsökből + sok méz, és egész nap iszogatni kell, nagyon sokat segít.

Majd még írok, most megyek pihizni.

Kép

Kép
riann
 
 

 
 

Jó reggelt! :P

Pocok, Drága!
Gyógyulj meg gyorsan!!!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés, mentem védőnőhöz...

tillidian
 
 


Riann, a farmer nekem is feljön, de ki kell gombolni, ha leülök, mert nyomja a hasam :lol:

Jó reggelt Mindenkinek!
Vendég
 


Betty
Csak gyere ahogy tudsz, hiszen még az elején vagyunk - az összemelegedésnek is :) . Milyen az élet Korfun? Görög a férjed?

Riann :cry: majdcsak múlnak a rosszullétek :wink:

Sajna rám már nem jön fel a farmer - nem tudom begombolni :cry:

Mindenkinek szép 7vgt :!: 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!

Farmer ügyben én raktam a gomblyukhoz egy befőttes gumit és abba gomboltam be a nadrágot,igy enged 10cmt kb.
Amugy nekem az Espumisan gyöngy nagyon bevált puffadásra,most megint jo az összes nadrágom.Ezt mi is szedhetjük.
Vendég
 


Sziasztok!!
Őzike: köszi, majd megpróbálok gyakrabban belépni és felvenni a lépést veletek, de nem annyira könnyű a kétéves kisfiam mellett gépközelbe jutnom!!! Látom, a te kisfiad már kész férfi: 5 éves!! akkor biztosan visszaemlékszel milyen volt kétévesen :D
Irigyellek, hogy már a 11-dik hétben vagy..ezek az első hetek annyira lassan telnek és mindenen parázok, pedig ez nem az első terhességem. Neked voltak barnázgatásaid az elején? Nekem igen és bár minden ok az uh szerint, kaptam gyógyszert is (utrogesztán), mégis aggasztanak. Remélem azért hamarosan teljesen elmúlik és megnyugodhatok végre!!!
Kérdezted Korfut: hát igen, itt találtam meg az uramat. Adonisz a neve, természetesen görög, korfui. Már 7 éve vagyunk együtt és abból 5 éve házasok.
milyen itt az élet? Hát, teljesen más mint otthon. Más világ, más emberek más gondolkodás. Annyi mindent írhatnék róla. Én nagyon szeretem a görög nyelvet, a zenét, az mediterrán ételeiket,az enyhe időt még télen is, a tengert, a délutáni szunyókálásokat....stb. Az emberek viszont, főleg a falvakban pletykásak, rossz indulatúak, nem lehet itt senkiben megbízni, nem tudtam a 7 év alatt egyetlen barátnőt sem találni, mert teljesen más a felfogásuk és irigykednek is az idegen nőkre. Azt mondják mi vesszük el tőlük a görög férfiakat. :D Jó mi? De még annyi mindent írhatnék! Kérdezz nyugodtan bármit ami érdekel szívesen megválaszolom!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


sziasztok......ma megkaptam végre a kiskönyvem..amit be is borítottam........és csak 1 kilót híztam!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszi az aggódást!!!
Szerencsére éjjel is "csak 37,6" volt, ma meg -lekopogom- nem volt lázunk.
Sőt, ma már enni és inni is tudtam :)
Remélem holnapra már csak egy rossz emlék marad.
Hétfőn megyek védőnőhöz meg dokihoz is, remélem megnyugtatnak, hogy odabent minden rendben van :)
Használt már valaki Bébésoundot? Jó?

Kép
pocok001
 
 


sziszkó, október azért már elég rég volt, majdnem duplán kivártátok az általános várakozási időt... Nem csodálom, hogy mérges lettél!!!

paris, én is 27 évesen lettem terhes és szültem a fiamat. :) Főnököd tényleg jófej volt! Mondjuk munkatársadnak is lehetett volna annyi esze... Nem csak miattad, hanem a többiek miatt is.

pocok, tök jó, hogy jobban vagy!

nekem szerencsére feljönnek még a gatyáim. Bár valamelyik este úgy néztem ki, mintha már négy hónapos lennék... Kicsit jóllaktam meg estére azért meg is ereszkedik a poci... De azért még nem igazán látszik. És tegnap nagyon örültem magamnak, mert ráálltam egy mérlegre (nagyon rég nem tettem) és csak 4 kilóval van rajtam több, mint amivel Eliotnál indultam. Most meg szerintem kicsit tudatosabban fogok odafigyelni, mert vele 25 kilót rántottam fel... (még jó, hogy már csak 4 van belőle) és tök jó lenne, ha jövőre is csak 4 lenne megint... :) Álmodozom egyenlőre, de azért ez nagyon jót tett a lelkemnek. :)

Engem meg ma hívott a védőnő, de nem vettem fel, mert aludt a fiam. Meg amúgy is utálom szegényt... Csak úgy hívják itt a környéken, hogy a sárkány. A régi dokinkat meg hogy boszi, de szerencsére ő most nyugdíjba megy és egy nagyon korrekt fiatal pasi jött a helyére.

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

Kope,sárkány,meg boszi...jól kifogtátok!Nekünk szerencsére normális doki és védőnő jutottak.

Pocok,én is örülök,hogy javulófélben vagy!

Nadrágügyben én már csak a lazábbakat merem felvenni,mert én sem tudok egyébként könnyen leülni benne.De az előző terhességemnél én is bevetettem a befőttesgumis trükköt.

Kép
Kép
panóka
 
 


Sziasztok csak kukkra. Ezt találtam az áprilisi topikban. Ott is kiverte a biztosítékot... :evil: :lol: http://velvet.hu/poronty/2009/03/10/ter ... /#comments

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pocok,
örülök, hogy jobban vagy!!! :D

Kopee,
minden védőnő ilyen hülle??? :evil: Monnyanak le!!!! :? (enyém is kiakasztott a múltkor... :oops: )

Betty,
mindjárt Te is a 11. hétnél tartasz, sőőőt! :D Ideális lesz a korkülönbség! :wink:
(nálunk 8 év...nem így terveztük, de most már ezt kell szeretni... :roll: )

Gatya ügy:
én már 3 hete kismama nacit hordok, akkora a hasam :shock: nameg persze jó bő pulcsit, így még tudom titkolni a mhelyen :wink:

tillidian
 
 


pattogobolha....elolvastam a cikket...na az ilyen nőket rugnám fel......utálom az ilyen beképzelt picsákat,........ :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó lányok!!
ismét itt vagyok-ma kész csoda, hogy ennyit fent tudok lenni a neten. Első ok: a házimunka korán ellátva, a kicsim délután egykor már durmolt, második ok: a férjem most délután elvitte magával kocsikázni egyet-(hazahozzák a tesóját a kikötőböl), szóval ismét lett egy kis alkalmam feljönni ide.
Hogy vagytok?? Pocok: örömmel olvastam, hogy lement a lázad!! :D :!: Amikor a kisfiammal voltam terhes akkor én is lebetegedtem az elején, de szerencsére hamar meggyógyultam és a kicsinek sem lett semmi baja. Biztosan minden ok lesz!!!
Tillidian: köszönöm a lelki "lökést", rám fér, tényleg olyan lassan telnek a napok, de nem is bánom ,csak minden rendben legyen! Iliasznál még jobban paráztam-bár érthetően, hiszen túlvoltam egy vetélésen és minden olyan ismeretlen volt.
Hát igen, a korkülönbség szerintem is ideális! Bár nem volt megtervezve ez a baba, nagyon örülünk neki!!! TE meg ne aggódj a nagy korkülönbség miatt, mert így a nagyfiad talán többet ért az egészből, még az is lehet,hogy segítségedre lesz a kicsi gondozásában. A terhességről nem is beszélve: nehogy azt hidd, hogy egy 2 évessel könnyű a terhesség, főleg, hogy nekem itt sehonnan nincsen segítségem. Az anyósomék itt laknak mellettünk, de ő nem túl segítőkész. Sokszor úgy kell megkérnem, hogy vigyázzon rá egy picit. Persze nem azért, hogy lógassam a lábam, hanem mert sokszor a házimunkát is nehezen tudom elvégezni mellette:pl:kiteregetés, felmosás..stb. De nem panaszkodom, eddig sem volt segítségem, majd csak boldogulok egymagam is! Sem az első sem az útolsó nem vagyok. Sőt, vannak nálam sokkal nehezebb helyzetben lévő anyák. Csak áldani tudom a Jóistent, hogy mindannyian jól vagyunk, egészségesek és most meg gazdagodtunk egy ajándékkal is. :!:
most látom milyen hosszúra sikeredett az irományom...

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Istenem.. elájulok.. Vivi egy hete beteg. Ma kiderült mi a baja.. :( parvovírus B19. itt egy cikk róla. Rosszul lettem azok után amit a magzatra gyakorolt hatásairól írtak... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: kétségbe estem.. a cikk: http://infectiondiagnostic.freeweb.hu/parvo.html

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Elolvastam én is a cikket.Nem semmi....

Szerintem is alkatfüggő,hogy hogyan néz ki az ember terhesen.
Én alapból bálna vagyok

:lol:
Vendég
 


Pattogóbolha,akkor neked is kivizsgálás kell SOS.
De ne aggódj,nem lesz baj!Szurkolok érted!!!
Vendég
 


Kopee!Pontosan október 31.-én műtöttek.És akkor a dokinőm 6 hónapot javasolt.Persze mi azt egyáltalán nem akartuk kivárni.Pont 3 hónap után estem teherbe.De szerencsém volt,nem kellett sokáig próbálkoznunk!Ha jól számoljuk elsőre összejött! :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

Trixi!Mikor kell menned legközelebb ultrahangra?
Nekem 2 hét múlva,de már alig bírom kivárni! :D :oops:

Pattogobolha!Szurkolok,hogy minél előbb meggyógyuljon a kislányod! :) :) :) :)

Gatya dolog:Én most tartok ott,hogy nem rakok övet fel.Van amelyik nacimat húzogatnom kell,de nem vészes.Jó lenne,ha már jobb idő lenne és vennék vékonyabb tavaszias kismamanacit.

Apropó idő!Nálunk,Gyöngyösön reggel hó borított mindent! :twisted: :twisted: :twisted: Majd elájultam!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó!A szokásos Uh napom a hétfő:D Amíg nincs szivhang addig hetente megyek,de ettól félek ugy megszokom,hogy utána meg már rossz lesz,ha nem láthatom hetente....
Mert szerintem már most lennie kell szívhangnak,ha hétfőn már volt szikhólyagom,meg 10x 15mm-es petezsákom...
Vendég
 


pattogobolha nyugi nem lesz semmi baj!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Jól bepánikoltam és lementem nudlit csinálni... :roll: most cukros nudlit eszem. Éééééésss naaagyonn optimista vagyok. Nem leszünk betegek!!! Tudom.

gatyatéma: én anno 20 évesen vettem magamnak egy gumis derekú sztreccskord nadrágot. Pedig akkor még sehol nem voltam a gyerek kérdéstől. Most már a 3. gyerek "nyúzza". :) Kismamanacit nem veszek több okból sem. 1: nyáron bazira belerohadok, 2: fölösleges, mert nagyon drága. arra a "pár" hónapra amikoris igazán belenövök túl drága. Én sima rövidgatyit hordok nyáron, vagy szoknyát, vagy ruhát. Ezek kényelmesek. :) Bár lehet varrok magamnak nyárra egy halásznacit. Próba cseresznye. :)

Én is hétfőn megyek uh-ra, meg viszem a gyereket dokihoz, meg elnézek a házidokihoz, hátha megnyugtat. A poén az, hogy a felnőtt doki 8-11-ig rendel, az uh 8-12-ig van, a gyerekorvos meg 10-14-ig van. Az uh meg 30 km-re tőlünk... Szép lesz ezt végigjárni asszem... :lol: :lol:

trixi: hát igen nehéz lesz kivárni a köv uh idejét, főleg, hogy a huszonheteknél csak 1 uh van.. na az lesz húzós. :)

sziszkó: hó??? :shock: :shock: :shock: Basszus. Durva. Nem baj majd elolvad nyugi :wink:

betty: 2 éves már tud segíteni. Lara másfél, de imád segíteni a teregetésnél. Adogatja a ruhákat. Ha hajtogatni kell, akkor kap néhány kisbugyit, meg kis pólót had kreatívkodjon. Pakolászni is segít igaz azt kisebb sikerrel. :D De esetleg egy kisseprűt és lapátot vehetsz neki, hogy sepregessen. Te is haladsz, meg ő is leköti magát.

kopee: szép kis becenevek. Nekünk a legelső védőnőnk volt ilyen.. Remélem nektek is lesz egy normális védőnénitek. :)

nitacska: gratu a kiskönyvhöz. :)

pocok mielőbbi jobbulást!!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


az a cikk tényleg nem egyszerű... :) Én is 25-öt szedtem fel, de amint ma már írtam, csak 4 maradt. (oké, hogy alapból is volt rajtam már) de nehogymár valakit ez foglalkoztasson... Arról meg hogy nem volt problémamentes a terhessége... Hát ezen csak nevetni tudok...
Már én is várom, hogy lássam ezt a csöppet. Elvileg már biztos hogy lesz szívhang is. Nagyon kíváncsi vagyok. De már csak három nap. :) (kkia, te nem mész hétfőn véletlenül? én akkor megyek. :)
Nyílt egy új kajálda nálunk és onnan rendeltünk vacsit. Cézár salit ettem, de nagyon finom volt! Rég ettem ilyen jót. :)
Na mindenkinek további szép estét!
Ja, és már van novemberi topik. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


sziszkó, nem tudok számolni... :) én október elejét vettem, meg mintha még nem lennél terhes. így jött ki az 5 hónap... :) na megyek elbújok gyorsan. :)

terhesnaci. tescóban most olyan nacikat árulnak (nem kismamáknak) 3400-ért hosszút is, meg halászt is, aminek gumis a dereka és simán terhesnacinak is jó lesz. vettem is gyorsan. :)

na megyek a gyereknek meg kell csinálni a fejlesztést... :) (tegnap óta tudja, hogy ha mondom neki hogy nem, akkor rázza a fejét. meg kell zabálni. :)

bolha, nagyon cuki lehet Larád ahogy segít neked. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

UU mennyit irtatok ez tetszik! :lol: :P

MrsParis
kb. 3 eve koltoztunk ki,mert a parom itt kapott munkat, de azota sajat vallalkozasunk van.

Bocsi nemtudom ki kerdezte,hogy meddig tervezzuk,hogy itt maradunk. :oops: Mi nem tudunk sokaig egyhelyben maradni, laktunk mar Nemetorszagban es Japanban is, es itt se tervezzuk,hogy tul sokaig maradunk. :oops: Persze meg legalabb masfel-2 evig maradunk, de utana (remelem :roll: ) irany Amerika vagy Anglia! Ha pedig valamelyik nagyon megtetszik,akkor termeszetesen ottmaradunk! Csak az allampolgarsag megszerzese ne lenne ilyen hosszadalmas! :roll:

De ezert ne tartsatok,felelotlennek vagy bekepzeltnek csak nem tudunk egy helyben maradni es hat 1 elete van az embernek,hogy mindent lasson a vilagbol! :oops: :lol:

Pocok
Jobbulast! :(

Az a cikk nagyon durva!! :shock: Utalom az ilyen embereket! :twisted: Charlotte-tal 60 kilorol indultam 76-tal vegeztem. Most 60 es fel kilorol indulok es meg nem hiztam.(majd fogok :lol: )

Feszekrakas
Olyan meg nincs, de mar nagyon mennek babakelengye vasarlasi korutra! :oops: De nem megyek! :lol: Foleg,hogy megbeszeltuk Zurammal,hogy nyaron hazamegyunk Mo.ra es ott vasarolunk be, mert itt nagyon draga minden! :roll:

Betty
Akkor a te ferjed szo szerint egy Adonisz! :lol:

Pattogobolha
Szegeny Vivi :( De azert remelem te nem kapod el!!

Telleg vedono...utana kell neznem,hogy itt van-e ilyen egyaltalan...Charlottetal csak Mo-n volt.. :roll:

Nitacska
Gratula kiskonyvhoz!! :wink:


csok.Monica
Vendég
 


Sziasztok Lányok,

nagyon-nagyon pironkodom, mert ez már a 2. hét hogy sajna nem tudtam csatlakozni hozzátok, egyszerűen annyira szalad körülöttem minden :oops: Munkahely, utazás, alig bírom magam követni.. emellett persze pihenek, amennyit tudok, de szerencsére alapjában jól vagyok, 1-1 napokra jön csak a rosszullét...
Köszönöm azoknak, akik a korábbi kérdésemre reagáltak (mellváltozás), visszaolvastam a kommenteket.
Szerencsére nagyon-nagyon jól vagyunk, hétfőn voltunki dokinál, aki a következő kifejezést használta "szép élő terhesség, 2 cm" - zene füleimnek. Elmondhatatlanul boldogok vagyunk, és nagyon várjuk Őt.
Jövő héten hétfőn már a 10. hetet kezdjük (ígérem, csinálok magamnak vonalzót).
A hétvégén tervezek terhesnacit vásárolni, ma lepattant a legbővebb nadrágomról a gomb a hasamon :P

Üdv mindenkinek!
cosmic girl
 
 


Képzeljétek,beszéltem az ismerősömmel aki ugyanannál a doktornőnél szült mint akihez én járok és mondta,hogy 4 hetente kéri végig az UH-t és az UH-sok rendesen ki is vannak ezen akadva,mert így sok a munka....De azért kéri így,hogy lássuk minden OK odabent,de milyen hosszúak lesznek azok a 4hetek is...

Jóéjt Nektek!
Vendég
 


trixi26 írta:Képzeljétek,beszéltem az ismerősömmel aki ugyanannál a doktornőnél szült mint akihez én járok és mondta,hogy 4 hetente kéri végig az UH-t és az UH-sok rendesen ki is vannak ezen akadva,mert így sok a munka....De azért kéri így,hogy lássuk minden OK odabent,de milyen hosszúak lesznek azok a 4hetek is...

Jóéjt Nektek!




Nalunk is 4 hetente van UH, olyan hosszu kivarni azt a 4 hetet.
En tegnap voltam UH a parommal, o is lathatta a babat. (legutobb o nem volt) Doki szerint minden rendben, 10 hetes es 2 naposnak felelt meg a hossza, szepen novekszik, eros szivhang. Legkozelebb egy honap mulva kell menjek hozza latogatoba, addig tovabb szedem az ultragestant meg a folsavat, vitamint most sem kaptam. Latszott szepen minden, a feje, a kezei, a teste, a labai. Kicsi kis ember :D

Pattogobolha ne aggodj, biztos nincs gond es semmi baja sincs a babadnak.

Kép
p-emi
 
 


Nadrag tema: egy hete hordok gumis nadragot, mert a farmer mar szuk volt, es mindenhol tort, igy sokkal kenyelmesebb.
Betty Tenyleg szuper lenne tengerparton lakni, valami meleg orszagban, mert nagyon fazos vagyok, es nehezen birom a telet :(
Monica26 szuper lehet annyi orszagot latni es annyi orszagban lakni, biztos nem unatkoztok :lol:
Trixi remelem lesz mar hetfon szivhang, megy a drukk.
En eddig 2 kg hiztam, es latszik is rajtam, foleg a hasamon,surun ra is kerdeznek a babara, akik meg nem tudjak.

Mindenkinek jo babavarast

Kép
p-emi
 
 


én még nem merem elővenni a kismami rucijaimat...ameddig lehet hagyom a szekrény mélyén..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkot a hétfői UH-ra,remélem már lesz szívhang is!:)

Mától egyre jobban émelygős vagyok....Éhesnek érzem magam,de kerülget a hányinger...

Nem túl jó a hangulatom se.Éljem túl a mai napot.

Lelkiekben közrejátszik,hogy amikor terhes voltam tavaly nyáron,akkor március 14.-re voltam kiírva.... :(

Legyen már hétfőőőő!!!!!!!Látnom kell,hogy minden OK!!!

Szorítsatok!
Bocsi,de ma ilyen vagyok.... :(
Vendég
 


Sziasztok!
Jelentem: jól vagyunk! Egy kis orrfújást és tüsszögést és fáradtságot leszámítva semmi bajunk :)
Mindenkinek köszi a pozitív energiát :)
Már csak hétfőn a dokinak is rá kéne bólintania ;)
pocok001
 
 


Sziasztok!!

Látom sokan itt voltatok ma...remélem mindenkivel minden ok!!!

Pattogobolha:: jobbulást kívánok a kislányodnak és ne félj nem lesz semmi baja a babucidnak!!! :) Ami meg a kismanóm segitőkészségét illeti: ez megvan nálunk is (a kissöprű és a lapát is ott lapul a szekrényben és rá vár amikor szükségem van segítségre, hogy legalább legfoglaljam egy kicsit), de ne felejtsd el, hogy a fiúk mások, mint a lányok. A múltkor teregetés közben széttörte az összes csipeszemet és kinyitotta a slagot is az erkélyen. :D A lányok alapvetően nem "romboló" természetűek, persze tisztelet a kivételnek.

A hétfői Uh-oknak sok sikert kívánok-sok sok erős szívhangot és mozgékony kisbabákat odabent!! Bárcsak már én is ott tartanék -a köv.Uh-nál-!!! Addig még van 2 és fél hetem. Ráadásul nem akar elmúlni ez a barnázgatás és nagyon idegesít!! Szedek Utrogesztánt-3 szor 1-et egy nap, de eddig még nem mulasztotta el. Az orvosom nem aggódik nagyon, mert ugyanezt éltem át a kisfiamnál is. Azt mondta csak piros vért ne lássak. Erre emlékszem,hogy ugyanezt mondta anno is, Iliasznál. De ettől függetlenül nem vagyok nyugodt.
Ami a hízást illeti: a kisfiamnál 6 kg-t szedtem csak fel, mert nagyon vigyáztam mit eszem mit iszom. A pocim is olyan kicsi volt!! Most viszont úgy érzem mintha már meg is nőtt volna a hasam- de ilyen korán? Lehet, hogy a másodiknál hamarabb meglátszik? Hülyeség, mi?

KépKép
KépKép
betty76
 
 


betty nekem a 4.héten volt barnázás de az utro elmulasztotta hála égnek....... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Nitacska: nekem még mindig nem múlt el, pedig már 4 napja szedem az utrogesztánt. Azthiszem valahogy így volt a kisfiammal is. Amikor elkezdted szedni egyből elmúlt, vagy csak pár nap után? Persze lehet, hogy neked más jellegű volt a barnázás. Sok fajtája van, van fenyegető, s van ártalmatlan-úgynevezett:"régi vér" ami kiválik a szervezetből. Legalábbis ezt olvastam itt ott a neten erről. Remélem ez útóbbi az én esetem s nem lesz semmi baj. Még olyan messze van az április első hete!!!

Trixi: Nekem az 5-dik héten látszódott a petezsák embryo nélkül, de a köv. héten már látszódott, sőt a szivecskéjét is hallottam!! :D Úgyhogy most a 7-dik héten tuti biztosan látod majd Te is a babádat, ne aggódj!!! Sok sikert az uh-hoz holnap és írj majd mi volt!!
Mindenkinek kellemes vasárnapot kívánok és sok sok türelmet azoknak akik velem együtt várnak a következő ultrahangra!! Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Nekem pár napja elmúlt a barnázgatás(remélem nem kiabálom el).És én semmit nem szedtem rá,mert a doki megnyugtatott,hogy ez a méhlepény helye miatt van így.Remélem azért minden o.k odabenn,én majd csütörtökön megyek u.h-ra.

Pattogobolha,remélem minden rendben lesz a picurkáddal odabent,és a kislányod is hamar meggyógyul.

Trixi,én is jártam úgy,ahogy te,és érzékenyen érintett az a dátum....de most minden o.k. lesz,hidd el!

Kép
Kép
panóka
 
 


Betty és Panóka! Köszönöm az együttérzést nektek is,hétfő este megyek,utána jövök a hírekkel majd.

Jó hétvégét mindenkinek!(még ami van beőle;))
Vendég
 


Jó reggelt Lányok,

Én is itt vagyok, csak sűrű volt a hétvége. Pénteken volt uh, és van szívhangja a törpinek. :D Egy kicsit megnyugodtunk.

Nitacska, gratulálok a kiskönyvedhez. Én is nagyon várom már, hogy legyen. :wink:

pattogobolha, biztos minden rendben lesz, de azért menj utánna ennek a dolognak, beszélj dokival.

Trixi, már tuti lesz szívhang. :wink:

Mindenkinek kellemes vasárnapot.

Kép
gmelcsi1
 
 


Tillidian, neked hol csinálják a 12. heti kombinált tesztet és genetikai uh-t? Én is szeretnék.

Kép
gmelcsi1
 
 


betty én ahogy bevettem az első 3-at már el is mult.....hála égnek........
melcsi szerintem már elmehetsz érte ha van orvosi papír hogy élő az embrió..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok ismét!
nitacska: köszi a választ, remélem nekem is hamarosan elmúlik majd, mert bár úgy érzem minden rendben, rendkívül aggasztó ez a barnázgatás.
gmelcsi: gratula a szívhanghoz!! Nekem is olyan megnyugtató volt kedden, amikor először hallottam.

Mindenkinek nagyon jó vasárnapot kívánok és jövő héten gyertek majd jó hírekkel!!!!!
:wink: Üdv mindenkinek:betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Trixi!
Megy a drukk holnapra!Tudom,milyen nehéz kivárni!Nekem még másfél hetet kell várnom a köv. uh-ig!Neked március 14,nekem meg május 31! :cry: Biztos engem is meg fog kicsit viselni! :oops:

Nita!Grat a kiskönyvedhez!Én is voltam már érte hétfőn! Jó ötlet,hogy beborítottad! :lol:

Gmelcsi!Gratula a szívhanghoz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,ki mit csinált,csinál ma?Mentetek valami ünnepségre vagy bárhova?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


muszály voltam beborítani mert undorító csupasz volt.igy meg édes kis pici lány mosolyog rám........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

jó rég nem voltam, a 7vége hipp-hopp eltelt.
Végre nem voltam rosszul annyira, bár persze most pedig ez zavar :D
sokat kirándultunk hétvégén, tegnap egy picit fájt a pocim, de este elmúlt szerencsére.

Én mához egy hétre megyek a kombinált szűrésre, jajjjj, nagyon várom. :lol: Ugye az már hasi UH? És a párom is bejöhet? :roll: Azt határoztam, h kiskönyvért pedig utána megyek, ha minden OK lesz!

Drukk, akik ma mennek UH-ra!

Szép hetet, pihenjetek sokat!

Kép
screen
 
 


Tilli, tényleg, Te hol csináltatod a kombinált tesztet? Én a Rózsakertben.

Kép
screen
 
 


Jó reggelt Lányok!

Reggel?! Fél 10 van :lol: olyan vagyok ma, mint akit fejbe vágtak...

Mi nem voltunk március 15-ézni, egyrészt, mert annyira nem érezzük ezt az ünnepet, másrészt meg zuhogott az eső szinte egész nap :x kirándulni mentünk volna, de mindig hétvégére romlik el az idő, ez már nem igaz!!! :evil: Most is úgy süvít a szél...mikor lesz már tavasz??? Március közepe van és sehol a jó idő!!!

Jaj, még két hetem van a következő UH-ig...nem bírom ki! Komolyan, azon gondolkodtam, hogy jövő kedden elmegyek a védőnőhöz szívhangot hallgatni

:oops:
Vendég
 


jó reggelt!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Gyorsan eltelt ez a pár nap pihizés, mi nagyszülőknél voltunk :) Sajna msot megint meló, ez a hét nem lesz könnyű :cry:

Trixi, megy a drukk mára, ne izgulj, biztos minden rendben lesz. Bár én is izgulok igaz, hetek óta nem láttam mi van odabent :oops: de most pénteken megyek 12 hetes UH-ra.

Screen, a 12.heti UH az utolsó hüvelyi, ekkor még 'egyben' be tudják fogni a babát. Nagyon látványos, és ezt már az ember párja is tudja élvezni:) Biztos beengedik:)

Pattogóbolha
Hogy vagytok? Még nem olvastam el, mi ez a vírus, de remélem nem kapod el. Te mikor mész UH-ra?

Betty
Nekem is az jutott eszembe, hogy tuti nagyon helyes a férjed ha Adonisznak hívják :lol: Hát igen azért elhiszem hogy nem könnyű segítség nélkül egy kétévessel 8), ismerem mennyire a nyomukban kell lenni ilyenkor, de legalább hamar összenőnek majd, tudnak együtt játszani, stb...Az meglepett, hogy annyira nem kedvelik ott az idegeneket, azt hittem a görögök nagyon vendégszeretőek. :roll: Az anyós probléma ismerős, bár nálunk az unokát nagyon szereti, nekem sokszor vissza kell fogni magam, ha valmi nem tetszik, de inkább hallgatok a békesség kedvéért..Szoktatok néha hazajönni? És a barnázgatás miatt meg ne aggódj, bár szerintem járj most sűrűbben a dokihoz, az nem árthat. Lehet esetleg a lepénytől, hogy a méhszájnál fekszik..Bár ha ilyen volt az előző terhesség is, valószínűleg nincs semmi baj :!:

Nita, én szerdán megyek a kiskönyvért:)

Melcsi, gratula az UH-hoz és a szívhanghoz :lol:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Screen, nekem a legelső UH-ra is beengedte a doki a férjemet, látta, hogy annyira lelkes vagyok :lol: meg a férjem is. És ez nekem csak hasi volt. A másodikon nem volt ott a férjem, ez hüvelyi volt, a harmadik pedig jövő hét vége vagy utána hét eleje...alig várom és megint tud jönni a férjem is!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: