Új privát üzeneted érkezett!

Rodina,
nekem nem lesz vérrvétel, szóval majd az uh-on kierdül a lakók száma.

i.kata
 
 


Rodina,
te Pesten laksz? Ha igen, akkor a Telepes u. 17-ben a Bosnyáknál van egy egészségügyi bolt (www.vitani.hu), és ott lehet venni teszteket. Különböző kiszerelésben, viszonylag olcsón. Én ott vettem ovu-t is meg terhességit is, és jól beváltak, nem volt panaszom rájuk.

Dy,
én úgy iszom kávét, hogy mondjuk 2 dl tejbe teszek egy teáskanál koffeinmentes azonnal oldódót, meg édesítőszert.
Amúgy 3in1-bent is szoktam, de azt is tejben. Ennyit nyugodtan. A védőnő is, meg az orvos is azt mondta, hogy napi 1-2 kávé belefér. Na a főzöttet én sem szeretem mondjuk.
Én a fekete teáról szoktam le inkább, és Pickwick gyerekteát iszok, mióta van Pötty.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska!

Köszi, az ötletet, a Bosnyákhoz aránylag közel lakom, úgyhogy megnézem. Mindjárt meg is nézem az oldalt, amit ajánlottál.

Kati!
5 és fél hetes terhesen az uh-on a doki csak egy petezsákot látott, de a véreredményem már ennél többet mondott. Amikor 7 és fél hetes terhesen menetem uh-ra, akkor meg volt egy petezsákom üresen, ott már nem fejlődött ki a baszi, és volt egy fejlődésnek indult babszim, de akkor ő már elhalt. Szóval ha korán mész uh-ra, akkor lehet, hogy még csak egyet fognak látni, bár lehet, hogy kettő fejlődik.

rodina74
 
 

 
 

Kata
Köszi, majd megpróbálom.

Azt szeretném megkérdezni a lombikosoktól, hgoy kb. mennyibe kerül a lombikra való előkészület (gyógyszer, szuri stb.)?

timejka
 
 


Timejka, én még csak elméletben tudom, de gyógyszerek és vérvételek, kenetvizsgálat, UH és minden összesen kb. 100 000 Ft. Így hallottam.
Vendég
 


Linácska, lehet, hogy le vagyok maradva, de neked kislányod lesz vagy kisfiad? Tudod már? Bocs, ha már rég tudja mindenki, csak én nem....
Vendég
 


Rodina,
igazság szerint az most nem nagyon foglalkoztat hányan vannak odabent, mert ha "csak" egy Maszatkánk van, vele is nagyon boldogok leszünk így 3 év után. Legfeljebb majd megyünk vissza kistesóért :lol:

Timejka,
nekem az első lombiknál 92e volt a gyógyszer, de abban már az utrók is benne vannak, a 2-nál pedigtalán 70 körül volt.

i.kata
 
 


Hi!

Nekem 80e volt az 1. lombik, utrova, vitaminnal, mindennel együtt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tévedtem, megnéztem a kis füzetemet, és a 2. lombik 81e volt.

i.kata
 
 


Kata

igazad van, nem az a fontos,hogy hány Maszatka van a pocakban, elég ha csak egy van, de az legyen egészséges!! :wink: A kistesó meg ráér majd 1 év múlva is... :lol:
Legalább is én így szeretném, ha nem lehettek most ikreim... :wink: :wink:

Köszi lányok a kávés és székrekedés infókat, raktározom a gondolataimban... :wink:

képzeljétek el, kínai kaját kívánok, de nagyon, ezért api el is ment miskolcra kínaiért..... :lol: Már alig várom,hogy hazaérjen! :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist,
még senki sem tudja, én sem :lol: Majd jövő szerdán.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Aztaaaaaaaa! jó sokba fáj egy lombik.... :? De megéri!!!!!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Persze, hogy örül az ember, ha egy babszi is van a pocijába! Én csak azt írtam le, hogy az uh. eredmény még nem lesz biztos. Sajnálom, hogyha félreértettetek.

rodina74
 
 


Rodina
én nem értettelek félre!!!!!!!!!!! De ha az uh nem mutatja időben a két babót, akkor nem bizti,hogy életben marad az, aki bújkált.... :(

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok csak gyorsan bekukk.mert közben fözök meg takaritok.Ma van a lakónk(Legjobb barát)Születésnapja és halat fözünk meg rendeltem neki tortát meglepiként.Reggel kivágtuk a meggyfát segitettem rözsézni aztán voltam kozminál.
Majd még jelentkezem !!!
Küldöm a Drukkokat minden leendő kismaminak!!

Sziasztok!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nem biztos. Én nem értek hozzá, csak laikusként gondolkodom. A stimu hatására több petesejt is megérik és megreped. Szerintem lehet olyan petesejt, ami az első napon megtermékenyül és van, aki csak a 3. vagy 4. napon. Így az elején még nagy a lemaradás a kettő között, ami majd kiegyenlítődik menet közben. De ez csak az én okoskodásom, lehet, hogy hülyeség.

rodina74
 
 


Igazából én sem értek hozzá, csak a dokimtól tudom... Anno mondta, hogy jó lenne,ha egyszerre fejlődnének, mert ugyan nekem az első uh-n is már mindketten jelen voltak,mégis az egyik picit kisebb volt, mint a másik, és ő okozta a galibát....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Aha! Értem. Sajnálom. :(

rodina74
 
 


Rodina,
szerintem nem nagyon lehet olyan, hogy 3-4 nap különbséggel termékenyüljenek meg petesejtek, max. 1-2 óra. Főleg, ha tüszőrepit kap az ember, de ha nem, akkor is az LH csúcs, ami kiváltja a tüszőrepedést, az rövid ideig tart, vagyis minden érett tüsző megreped, a többi felszívódik (rosszabb esetben ciszta lesz belőle). A megrepedt petesejt pedig csak 24 óráig életképes, és azt hiszem 12 óráig megtermékenyíthető. De ez meg csak az én fejtegetésem :lol:

Nekem Lili is, Pötty is, mindig kisebb minden mérésnél, pedig tudjuk mikor fogant. Még 5 hét 4 naposan is csak petezsákok voltak mindketten. 12 hetes UH-n is pindurka volt mindkettő a többi babához képest. Aztán mégis lett egy 3950g-os újszülöttem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina,
nem értettelek én sem félre, csak most tényleg mindegy, hányan vannak. Amúgy én úgy érzem egy baba van, és az a szombati pecsételés az volt, amikor elment a másik.

i.kata
 
 


Kata!

Én egyetlen szavammal sem mondtam, hogy nem mindegy, hogy hányan vannak.
Persze, mindenki örül, ha sok-sok év után végre beköltözik egy pocaklakó.
Én csak azt írtam le, ami velem történt, és azt, hogy a korai uh. félrevezető lehet. Lásd az estem. Bár azt hiszem, így utólag, kár hogy leírtam. Bocs

rodina74
 
 


Ti olcsón megúsztátok, nekem 150 volt csak a kötelező gyogyi, ebben sem vitamin sem egyéb más nincs benne csak a szurik, még az utro sem, mert az volt 8 napra elegendő maradék itthon, most vettem még egy dobozzal ami hétfő reggelig elég.

dita75
 
 


A 3-4 nap utáni témához csak annyit, hogy 2 nappal később viszont tuti, mert a dokim mondta fehérváron, mikor még inszemeztünk hogy van egy esete ahol az egyik baba inszemmel jött össze, a másik meg a két nappal későbbi együttlétből, látszott köztük a két nap különbség. 8)

dita75
 
 


Rodina,
nincsen semmi baj!!!! Én csak azért írtam, amit írtam, mert nekem mindegy, hogy 1 vagy 2, csak legalább 1 legyen :wink:

Dita,
150??? Arany szurikat kaptál? :shock:

i.kata
 
 


Dita,
amúgy mennyi trót kell használnod?

i.kata
 
 


Dita,
a kettőt el tudom képzelni, mondjuk pl. nálunk inszemkor még nem volt repedt a tüsző, tegyük fel másnapra repednek, kiskatonák még élnek, megtermékenyítik, aztán a petesejt még él másnap és akkor meg a spontán.

Nekünk az elveszett baba állítólag (mérete alapján) az együttlétünk után 8 nappal fogant. Mondjuk szerintem már akkor sem fejlődött rendesen (petezsák korában), és ezért tűnt ennyivel kisebbnek. Apa mondta is, mikor nem maradt meg a baba, hogy hát mit akarok én, egy dög fáradt sperma beleszédült a petébe, nem csoda, hogy nem fejlődött tovább :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


KATA
Tudtam előre, hogy nem vagyok olyan könnyen stimulálható. Az inszemeknél is mindig több mint 10 injekcióra volt szükségem, és 15-20 nap között voltak az inszemek. Most is 15. napon volt a leszívás és alacsony volt a hormonom mindig emeltek a gonal adagomon is ami kurva drága. Egy toll 30 ropi és nekem nem volt elég egy. 3x3 urtot nyomok

LINACSKa
Apcidnak sajátságos a humora! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,
én puregont kaptam most is, csak nem volt deca, hanem valami más, de azt csak 2x kellett szúrnom, ha jól emlékszem. Ja eszembejutott, orgalutran azt hiszem.
Én is 3x3 utrót használok, de nekem úgy kell, hogy 3x2 hüvelyen át, 3x1-et pedig szájon át. állítólag így jobban eloszlik.

i.kata
 
 


KATA
Én merionalt és gonalt is kaptam + a deca végig + a kis apróságok: hüvelykrém, antibiotikumok stb.

dita75
 
 


Csajok, ehhez a témához pár hónap múlva én is tudok majd csatalkozni!:))) :wink:
Csak aztán, ha mindenki kismami lesz, csak én nem, akkor még azért beszélgessetek velem légyszi ilyen dolgokról is, ha már így le vagyok maradva. Oksi? :wink:
Vendég
 


dy: Nem tudom, hogy kérdeztem-e már, de hol is laktok pontosan? Csak mert én is miskolcon születtem és havonta járunk is haza. Melyik kórházba/kihez jársz? Ha persze nem vagyok indiszkrét.

Én 3x1 utrot rakok. Remélem ennyi is elég lesz.



vicky79
 
 


Vicky

írtam privit...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


VICKY
Inszemnél annyi a protokoll, lombiknál meg ennyi vagy progiszuri de kivételes esetekben mint pl. Némókánál volt ilyen, mert alacsony volt a hcg-je asszem.

dita75
 
 


apám ti már tiszta profik vagytok! Lassan nyithatnátok egy meddőségi központot!!!:lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Hát Dy amikor egy évvel ezelőtt idekerültem tök hülyének éreztem magam :roll: Az életben nem gondoltam volna hogy eme tudományom ilyen szintre fog fejlődni és hogy saját magamat fogom majd szúrkálni hónapokon keresztül ráadásul napi 3x is, és sorolhatnám. Szívem szerint jobban érezném magam, hogyha még azt sem "kéne" tudnom, hogy mi az a tüsző mint jóanyámnak aki sztem még ma sem tudja 3 gyerek után. :? :? :?

dita75
 
 


Dita

nem rossz szándékból írtam, hanem csak egyszerűen leírtam ami eszembe jutott az eszmecserétekről.... Persze én is jobban örülnék neki, ha nem lenne senkinek sem ilyen problémája, hogy ne kelljen szembesülnie ezekkel a dolgokkal!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
Tudom hogy nem rosszindulatból írtad, csak én is elgondolkodtam, hogy már mi mindenen mentem keresztül 6 éven át és én is csak a gondolataimat írtam le! :P

dita75
 
 


Dita

még jó,hogy mind a ketten gondolkodunk..... :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Pont idevág a téma:
Közben nézem a tévében a Széfet és az volt a kérdés, hogy kinek a szervezetében termelődik a tesztoszteron, persze a pár egyből bejelölte a férfiak szervezetében választ, sztem közülünk mindenki pontosan tudja, hogy a nőkében is van, hisz minden egyes vv-eredményünknél ott van ez a hormon is, hát legalább már ennyi hasznunk lenne a dologban, hogy a Széfben nem buktuk volna el ezt a kérdést!

dita75
 
 


Pont az előbb kérdezte a férjem, hogy szerinted? Hát eltaláltuk, nem úgy mint a csajok.... :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


A tegnapi páros megérdemelte a pénzt, mert szimpatikus és okos lányok voltak!

dita75
 
 


Falra mászok ettől a 2 hülye picsától!!!! :twisted: :twisted:
A tegnapiak viszont tényleg megérdemelték.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


de lehet hogy 18 milla boldog tulajdonosai lesznek!
közben utóneveket nézünk apával és a fiúnak már kiválasztottuk:
BOGYISZLÓ :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


hát döntősök, az már bizti.... :lol:

Teccik a név! És mi lesz,ha lány lesz?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


LEOKÁDIA

:lol: :lol: :lol:

De egyébként a Bogyóegy női név :shock: :shock: :shock: 8)

dita75
 
 


ez komoly???????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_n%C ... %B1rendben

innen néztem. nekem már rég megvannak a nevek csak apa nincs tőlük elájulva ezért kinéztem még párat és majd vétózunk közülök, de sztem úgyis az lesz majd amit én akarok! :P :P :P :lol: :lol: :lol:

tök hülye vagyok, az első inszem előtt is neveket néztem aztán mekkora paffok értek egymásutánban, na nem is nézem tovább :? :? :?

dita75
 
 


Hát nekem viszont egyáltalán nincs türelmem ezeket olvasgatni... :? Vajon, hogy fogják így hívni a gyerekünket?? :?: :?:

Na megyek most már lefekszem,mert szétszakad a hasam a sok üléstől.

Jó éjt!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Mi is tudtuk már, hogy hogyan fogják hívni a baszikat. De most ezeket a neveket jegeljük, és majd legközelebb újra tervezgetünk.

rodina74
 
 


Kinek kell a laptetűm?

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: