Új privát üzeneted érkezett!

na én is megjöttem, anya éjszakás volt igy kidölt :lol: , férjem nem meccses igy apa is inkább lefeküdt ha nem nézhet meccset :lol: 8) .

Adiadi azta!! És ez tuti, hogy ikrek és nem árnyék. A másik topikban az egyik csajszinak 3-as ikreket jósoltak az elején de ma csak 1 szivhang volt már és a harmadik nem fejlődött neki már az elején a másodikról még senki nem nyilatkozik.

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
melisch

megint sehol senki :cry: :evil: :shock: én vagyok és volt laptetőm hi-hi-hi!!!!! Csak jó reggeltet kivánok és gratulálok nekünk a fenti üzenetem a 6.000 jó sokat irtunk :shock: , ja és én vagyok a főiró!!!

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!

Két petezsák van, azt mondta az ultrahangos, hogy kétpetéjűek, de nincs rá garancia hogy mindkettő megmarad! Majd két hét múlva kiderül!

Nyuszi, és te hogy kezdtél el vérezni? Csak barnáztál vagy élénkpiros vér is volt? Olyan szörnyű hogy az első 12 hétben így kell izgulni, hogy ne legyen semmi baj! Az én orvosom nem írt fel semmilyen gyógyszert.

Kép
adiadi

adi legközelebb hoz képet majd a picikről.........
ma végre megkaptam a kis könyvem!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Adiadi remélem a vérzés eláll és legyen aminek lennie kell 1 vagy 2 baba egézségesek legyenek az a lényeg!

nita gratula a kiskönyvhőz már csak 4 nap és bennel leszel a 12.ik hétben és lassan fellélegezhetsz mert a baba megmaradt!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

....és csak 1 kilót híztam!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
remélem is hogy utána fel lélegezhetek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Csupa jo hir, igy pentek 13-an! :wink:

Nita: gratula a konyvecskehez!
Adiadi: milyen nemu gyermekeid vannak mar?
Vendég

Nita: kulon gratulalok a csak +1 kilohoz!!!! :lol:
Vendég

hát gratula 1 kg az semmi, biztos vastagon voltál öltözve és a ruha volt 1kg :lol: :lol: :lol: , vagy le kell vetkőzni, hogy ne csalj? Akkor sem baj 1 kg az semmi, most jönnek majd még a többik :lol: :lol: :lol: hiszen most fog nőni a pöttömöd.

Kép
Kép
melisch

nem kell levetkőzni..........
tudom hogy majd csak most jön a java......máténál 17 kilót híztam..... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

majd lemegy ne búsulj barátnőm is nagyon sokat hízott aztán lassan lett 3 éves a kisfia mire elkezdtek lemenni a kilók.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!!
Húúúúúúúúúúúúúhaaaa,gratula az ikrekhez,Adiadi!!!
PÉNTEK 13??!!!Akkor születtem..... :lol:
Én 3 kg-pt fogytam,ami nem is baj,csak azt nem tudom miért,és hogy honnan,mert akkora hasam van,hogy ajajaj,vagy csak én látom nagynak???Majd rakok képet...
Rendeltem szívhanghallgatót,hétfőn jön,már alig várom!!!Kettesbe rendeltük,megbeszéltük,hogy nem visszük túlzásba,mert majd egymásról rángatjuk le!!!!Bár nekem nem akkora újdonság,vettem Pityesznél sztetoszkópot,vagy fonendoszkópot vagy mit,na azt a hallgatót tudjátok.És azzal hallgattam a csuklását,mindent!!!
Na megyek,mert sógorom József,apám meg Sándor,aztán a szeszt egyik se szereti.... :lol: :lol: :lol: ....ú,mi lesz ma!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda jó hogy jöttél várjuk a pocakfotót. ilyen kis kíváncsiak voltatok Pistikénél mi van a magánszférával már ott sem hagytátok garázdálkodni felügyelet nélkül :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

én is lehet majd veszek ilyen szívhang hallgatót ha az anyagiak és az égiek is ugyakarják....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Francesca veled mi van??

Kép
Kép
melisch

szivhanghallgato....juhejj...de jo otlet, na majd ha ott tartok :wink:

Melisch: sajnos sokat dolgozom, ha nem itt...akkor a paromnak segitek, vagy ugy teszek mintha "haziturnder" lennek :oops: :lol:

par nap mulva nem kellene megjonnie, de valoszinu ez a honap nem volt a mienk, attol eltekintve, hogy optimista vagyok...se cicifajas, se ujabb hisztis napok...aaa...talan csak a megfogjonni erzes, de valoszinuleg azert mert meg fog :roll:

Viszont ma unneples, ma vagyunk 6 honapos hazasok :lol:
Vendég

Francesca hát akkor gratula hű de régen volt az nekünk, nem is lett ünnepelve :lol: . Nem tudom mi lesz nekünk is még nem vagyok "vizes" 2 nap múlva meg pé? Fene tudja az uram miatt nem is tudom figyelni a nyákomat :evil: reggel is rohantam a budira persze addig tele lett a bugyim egy jó adaggal az éjszakai adagból :lol: aztán még 2 szer bugyogott. Na mi van növekszik a felhozatal a szuri hatására :lol: :lol: :lol: én ezt azért úgy tudom utálni, nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem szeretem alig kelek reggel és elindul a vízesés.

A "házi tündér"-t én is csak tettetni szoktam, most van anya ő főzz :lol: :lol: :lol: mondtam neki érezze magát otthon mit itt vannak és ne kérdezzen most mindent szabad neki :wink:

Kép
Kép
melisch

Nalunk szerencsere a hazi tundernek szinte csak fozni kell (nagy munka)...emberem hobbija a mosas, porszivozas....Imadom erte!!!! :lol:

Melisch: 2 napod van...mindent bele... :lol:
Koszonom a gratulaciot! (...most meg eszunkbe jut es unnepelunk... :roll: )
Vendég

nagyon jo hetveget kivanok!! :wink:
Vendég

az enyém is szeret porszívózni meg mosogatni (ezért külön imádom) na de a férfimunkától szalad mint ördög a szenteltvíztől :lol: :lol: :lol: ha valami elromlik jön az öcsém vagy a szerelő csak győzzem kivárni.

Kép
Kép
melisch

Melisch: azert tartsd meg...a mosogatas-imadat draga kincs :lol: :lol:

sajnos mennem kell, de a hetvegere Neked/NEktek kulon drukk :wink:
Vendég

boldog 6. hónap évfordulót!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hétfőn, amikor voltam dokinál, nem volt uh, mert vmi új szabály szerint nincs lehetőség délután uh-ra menni, mint eddig volt... Majd hétfőnreggel megyek uh-ra.

Ma reggel viszont elkezdtem vérezni... Beszéltem az asszisztens nővel, azt mondta pihenjek, és csak akkor menjek a kórházba, ha erősebben vérzek. Nyáron is így kezdődőtt. Amikor még az elején bementünk, nem véreztem annyira, és nem is néztek meg uh-val, csak amikor már jobban...

De van egy érzésem, hogy most nincs nagy baj... a nyáron, rögtön tudtam, hogy vége. bár lehet, most így akarok védekezni. Bízom azért is, mert tegnap megerőltettem magam, és ha pihenek, akkor elmúlik, és október végén szülök... Tegnap a kislányomnak pisit kellett vinnem a laborba, és két órán keresztül próbáltuk pisilteteni reggel, és egy csepp sem jött, pedig már több, mint fél litert megivott. 10-ig kellett beérnem a rendelőbe, és 9,45-kor kezdett el csurgatni. hívtam egy taxit, és rohantam. aztán a leletért is én mentem, meg a gyerekorvoshoz is. éreztem este, hogy fáj a derekam, meg fáradt vagyok...
Vendég

kösz Francesca legyen ahogy lennie kell én tudtam ezt előre igy nem számítok erre a hónapra.

Királylány mizus én a héten nem mentem kondizni, nem volt kedvem hozzá :oops: :oops: :oops: .

Nekem is mennem kell amikor tudom még benézzek. Kellemes hétvégét mindenkinek. Bár tudom nekünk ez aszt jelenti újra lehet takarítani, mosni, főzni, vasalni, stb. Szép mi? És még erre mondják jó pihenést :twisted: :twisted:

Na tényleg lépek puszi. Öcsém lassan egy órája lelépett végül előbb ér hozzánk mint én haza, de otthon vannak anyáék majd beengedik őket :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

duna sajnálom én nagyon szorítok, hogy ne legyen gond.

Kép
Kép
melisch

duna ne ilyesztgess...phenj és ne emelgess semmi és senkit!!!!!!!!!!
szerintem meg harcolj ki egy uh-ot...mi az hogy nem néznek meg........ :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek.

Adi: Gratula!!!!!!!!!!!!!! Nagyszerű hír!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Duna: Vigyázz magadra!!!!!!!!! Szorítok.... :)

Melisch: Én sem szeretem "azt" az érzést ébredés után, de ez van. El kell fogadni :(

Többieknek is üdv!

Most voltam dokinál. A mandulám beér középre és már-már fulladozom :( szegény párom alig tud aludni,mert amint eleresztem magam nagyon horkolok :cry: :cry: volt szerdán lázam, azóta jól vagyok, csak fáj a torkom... Kaptam Kálciumot, Cataflam-ot gyulladáscsökkentőnek (amit nem fogok szedni, mert gátolja a teherbeesést), Augmentint, de azt nem szabad szednem, csak SOS esetben, de inkább akkor sem. Ki sem váltottam. Vettem mellé Gravidát, orrspray-t, Grapefruit magkivonatot...

Remélem elhagynak már a bacik, mert elegem van :twisted:
Mondta a doktornő, hogy távpénzt ír, ha kell. De mondtam, hogy a Japán Toyota várja a kutatási eredményeket, amit sos-ben kell éjjel nappal csinálni. Két hét múlva Spanyolország... Nem érek rá pihenni. Itthon tanukók tömkelege, vendégek...... Nem is gondolok bele.

Kép
kicsi80

kicsi jobbulást!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita!

Szuper, hogy csak 1 kg-ot híztál. Hidd el minden rendben lesz.
Apával minden ok?

Kép
kicsi80

apival most minden ok.de csak mert most sokat dolgozik.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!!!
Én a vateráról licitáltam a hallgatót,új 10 e Ft+ posta,azt én se vettem volna meg,ez postával együtt volt 6,és az megy 2 felé.
Pistike hőemelkedéses,meg nagyon csúnyán köhög,az orra patakokba,úgy sajnálom szegényt!!!Írt a doki valamiket,azt adom,meg az orrsprayt használjuk.
Na most lépek!!!SZIASZTOK!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

jobbulást a kis manónak!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Majdcsak alakultok Nitácska!!!!!!

Melinda: Jobbulást nektek!

Kép
kicsi80

hát reméljük...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!

Kép
kicsi80

jó éjt neked..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem remélni kell (mert mint tudjuk, nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejt szintű enzimműködés :lol: :lol: :lol: )

Kép
kicsi80

Azért nem lesz vége a kapcsolatotoknak ugye? Ne engedd....

Kép
kicsi80

nem nem lesz vége........odaáig nem akarok eljutni...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szorítok Nektek!

Kép
kicsi80

Csak aggódom, nehogy maradandó károsodás legyen....

Kép
kicsi80

...a kapcsolatotokban!

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Melisch: ma én sem voltam aerobic-on, a jövő héten pedig nem is tudunk menni, mert a barátnőm délutános és este 7-ig dolgozik. Lehet elmegyek futni a gátra, ha jó idő lesz. Nem szeretek futni, de ez van. Kicsi: én csak 2 km-t futok és a végén kiköpöm a tüdőmet! Tavaly eljutottam odáig, hogy a végén még levegőt is kaptam és már 4 km-t futottunk.
Nita: az az 1 kg nagyon jó! itt valamelyik védőnő mumus a kilókkal kapcsolatban :twisted:
Melinda: mi az a kütyü amit rendeltél és mire jó? Nem hallottam még róla :oops:
Dunakavics: jó, hogy jöttél, pihenj sokat, bízom benne, hogy minden rendben lesz! Szorítok nagyon!
Adiadi: jó lenne, ha mindkét pötty szépen növögetne :wink:

királylány

királylány én megfogadtam ha nekem beszol a védőnő hogy sokat hízok tuti megismeri az öklöm.....
kicsi nem lesz maradandó....azért szeretjük mi egymást.meg itt a gyerek a másik a pocakban...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziaszok, jöttem én is egy kicsit, reménytelen mindenkinek írnom, de nagy CUPP!

Adiadi,
neked mindenképpen írok, mert ez egy olyan nagyon jó hír!!!! Hű, a mindenit, egy újabb babás mami nagyon sok pozitív energiát tud ám adni!!! :lol:

Angie,
nekem ma már piros betűs a nap, így megbizonyosodtam, hogy az LH-teszt, és a mikroszkó is tökéletesen működik. A piri napjától visszaszámolva a 14 napot 28-án lehetett pém, 27-én volt tojcsi, és pozitív LH-teszt, 1-jén pedig totál páfrányos a mikroszkóp. (Ez utóbbi már a peteérés tényét, elmúltát mutatja ki, tehát utólagos inkább, míg a teszt előzetes.) Ez is haladás.

Duna,
nagyon szorítok, remélem, nem lesz baj.

Szép a tábla, én is szeretnék már "lecsúszni". :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Nita,
nagyon jó, már kiskönyved is van, a kilókkal is ügyes vagy!!! Minden rendben lesz most!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly! Hat nekem nem jott meg. A februari veteles kavart be az tuti, remelem, a kov ciklusom mar normalis lesz. Rendeltem lh teszteket es majd nezegetem. Megyek kidolok! Szilard kohogott lefekves utan majd 15 percig. Ebbol semmi jo nem fog kisulni. Jo ejt!
Vendég

http://www.vatera.hu/uj_magzati_szivhan ... 05925.html

Ilyen ez a kütyü,de én nem ezt rendeltem,amúgy nem tudom mit akar az eladó,mert vadi újan 10+ 500 a posta..... :shock:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Ja Nita,apa nálunk is reklamált a szexért,de valamelyik nap azt mondta,hogy fáj a feje... :shock: :shock: ...mondtam is neki,hogy ez az én dumám kellene,hogy legyen,de megbeszéltük,hogy enyém a fogfájás lesz.... :lol:
Meddig nem lehet semmi???12. hétig??Vagy utána se???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jo reggelt Lanyok! Gyonyoruen sut a nap. Szep hetvegenk lesz! Ki mivel tolti a hetveget? -- nekem mensi sehol. Mar szenvedek tole. Faj a hasam, korbe a derekam. Johetne mar! Gyonyoru szep napot mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?