Új privát üzeneted érkezett!

Szia Brid! Csak nem most keltél???
Amugy eljön még a te időd is! Bár ilyet már nem nagyon merek mondani! De tudom meg ugyis lefoglaltad a 2010-et! Szal minjá!

Kép

Kép

Kép
nócika

Laptetuuuu :lol: ahh nem most keltem de mar indulok is 8) este jovok :wink:

en a kovi ciklusra hajtok :twisted: :lol: es akkor meg iden szulok :wink: :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Most értünk haza uhu-ról.
A doki szerint egyenlőre nem lehet eldönteni, hogy egypetéjűek vagy sem. Egy biztos, hogy inkább egy baba felé hajlik a dokim. Egy dobogó szivünk van. A babóca 19 mm. De felette is van egy folt, amiben lehet, hogy van egy embrió. Ha van, csak nem életképes, akkor beavatkozás lehet, hogy kell, hogy őt eltávolítsák. De lehet, hogy csak árnyék. Két hét múlva megint uhu.
Kép van, de egyenlőre nem tudom feltenni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika, Bridget, megköszönném, ha segítenétek :wink: Én ehhez nagyon béna vagyok :oops:

Bridget, az első kitty tetszik, az jó lesz.
Hú, mennyi mindent tervezel mára! Nem csodálom, hogy időben elindulsz! Babanézésért meg irígyellek nagyon.

Zsu, gratu a dobogó szívű babócához. Én azért remélem, a másik is behozza a lemaradását! A másikat nem is mérték meg?
Vendég

Kitty!
Nem, mert nem volt egyértelmű, hogy ő is embrió-e? És csak egy dobogott. De két hét múlva okosabbak leszünk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Én is ujra!

Megföztem és meg is ebédeltem! Pukkanásig vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty! Én sajna a legjobb jóindulattal sem tudok neked segiteni, de Bid az igen! Szal sajna az én tudományom idáig nem hajlik el! Ne haragudj!

Zsuzsu! Hát azért jó lett volna, ha megtudják mondani, hogy akkor most mi is az a másik foltocska! Azért az érzéseiddel nem kéne, hogy szorakozzanak! Ott nincs 4d?? Lehet azon egyből megtudnák mondani! Mert lehet csak árnyék ti meg most reménykedhettek! És ez szerintem nagyon kegyetlen dolog! Bár tudom 1 legalább tuti van és ez a lényeg, de akkor is! Nekem nagyon fájna és gondolom te is ezen a szinten vagy! :roll:

Brid! Tudod mit?? Legyen a tied a következő ciklus! Én leszek a nem tom hanyadik a sorodban aki nagyon boldog lesz veled eggyütt! De akkor használd az én tesztjeimet! Tök nagyot röhögnék, ha neked is ezzel sikerülne! Hát komolyan mondom elmennék a parlamentbe!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ujságírásba kezdenék meg minden! én szurkolok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na végre megjöttem. Voltam a kiskönymért. Bele is írta az eredményeimet.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsu! Gratulálok a kiskönyvedhez! Te is olyan csunyácska fehéret kaptál??? Állitolag idén ez a trendi! Hát nekem nem jött be!!!!!!!!! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci, nem baj, múltkor is Bridget segített, csak a lüke fejemmel már elfelejtettem, hogy kell :oops:

Mit főztél?

Zsu, gratu a kiskönyvhöz :)
Vendég

Zsu
Grat a dobogo szivecskehez 8)

Noci
[quote]T írta:ök nagyot röhögnék, ha neked is ezzel sikerülne! Hát komolyan mondom elmennék a parlamentbe!! Ujságírásba kezdenék meg minden! én szurkolok!

Ez naon ari volt :lol:

Kitty az elso oldal egyese ?remelem igen :? na minnya berakom a kodot egy szokozzel persze te a szokozt ne rakd be csak maskepp nem tom neked kiirni....szal bemasolod az alairasokba es annyi SZOKOZ NELKUL :!:

Megyek mert csak hazaugrottam es megyek harasztiba a barinomhoz akinek 16honapos a babaja :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Segitsegul a [img] utan van 1szokoz azt kitorlod es akkor egybelesz a link :wink: alairasokhoz masolod es ennyi :) Ha nem tettem volna oda szokozt akkor a kepet adja ki ami neked nem segitseg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

próba
Vendég

Bridget, nagyon köszi!!! Örök hálám üldözni fog :lol:

Jó babalátogatást!
Vendég

Noci
csaviztal valamerre? 8)

Pendi
Minden rendben volt meloban? :roll: Mond mar el mi az a golya amire az van irva decemberben szles :shock: :roll: tisztara kiwi vgyok csak nem :shock: :!: :idea:

Csucsu
Mar csak holnap es aztan hetvegeeeeee 8) :wink: kitartas :) Minden rendben :?: :roll:

Kitty
Nincs mit :wink: de ez jooo nagy :shock: ha akarod lekicsinyitem 8)

Melaszka,Kata
fotokat kerunk :!: 8)

Zsu
Most szomi vgy :?: :roll:

Hol volt ma midenki :?: :roll:
En ma a bankban kezdtem ahol felvettem az uj kartyamat amin en es apa kepe van :D naon csecse lett 8) aztan mentem apuhoz a melohelyere dumcsiztunk...hagy ne mondjam a kolleganoje aszonta jon karacsonyra nalunk a baba :shock: es,hogy fiu lesz :lol: mondtam neki ugy legyen :wink: :lol: aztan a barinom aki babas vittem volna a masik barinom aki kozos barinonk...de nem mentunk mert a kismaminak 10perces fajasai oltak aszonta ne menjunk inkabb :? ugyhogy elmentem lemostam a kocsit ott pont egy masik barinom elettarsa dolgozik :shock: es ott is dumaltam vgy fel orat :) es mar mehettem is anyuert 8) aztan hazaugrottam anyuval ot hazadobtam es mentem barinomhoz Dunaharasztira aki altalanosban volt a legjobb barinom es 16honapos a babaja :) hagy ne mondjam egy orat csaviztam eltevedtem es utana erkeztem....kisgyerek imadott olembe ult jatszottunk vittem neki ajit is :wink: fotonk is van :wink: fel 10kor jottem el mar 2 es fel eve nem lattam :roll: most meg megneztem a kesz atverest :wink: nem volt valami nagy szam :roll: aztan lassan alszom :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Én ma olyan jót aludtam, de már fent vagyok!! MIndössze egyszer voltam az éjjel pisilni a szokás időmben! Az meg egy dolog, hogy apát minden reggel megelözöm, mert egyszerre kelünk! De ma kivételesen olyan lazán és könnyedén visszaludtam!

Bird! Én csaviztam tegnap semmerre se! Csak szinte magamnak írogatok, mert ritkán jön válasz! :( :? DE neked azért jó kis progid volt! Majd ma megyünk csavozni apával pestre megyünk ezt azt intézni amit csak meló után tudunk! Meg megyünk az egyik volt kollégához! Szal elleszünk!

Kitty! Örülök, hogy sikerült felrakni ezt a Helló Kittys képet! Tudtam én, hogy kis ügyi vagy! Mit fözöl ma?????

Pendi! Te már engem is érdekel mi az a karácsonyi gólya!!!!!!!! Én ezt eddig nem olvastam, de most megakadt rajta a szemem! Csak nem izgulhatunk érted is??? Gyere mesélj már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu! Hogy vagy ma??? Nagyon keveset jöttél a héten! Gyomrod hogy van???

Csucsu! Tényleg már fel is keltél utoljára a héten! Ez tök jó! Utána relative 2 nap pihi jön! :wink:

Én szerintem ma sütök fánkot! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridg!
HAjrá 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NAgyo drukkolok!!!!!

Nóci!
Én is fehéret kaptam. Idén ez a módi.... pedig valami kis rószaszín jobb lett volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem sem tetszik. Tük snassz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tegnap déután én még elsétáltam barátnőmékhez, játszottam egyet keresztfiammal. Aztán este fél nyolcra jött értem apa, utána jöttünk haza.
Gyomrom megint rendetlenkedik, tegnap ehettem valamit, ami nem tetszett neki, mert uhu előtt olyan hasmarsom lett, hogy még a dokinál is rohangáltam a wc-re.

Kitty!
Köszi könyvem nevében is :wink: :wink:
NAgyon jó lett a vonalzód. Édes ez a Kitty :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzsum! Te neked nagyon érzékeny lett a kis gyomrod ez nem jó!!!! Tényleg és rókakomával hogy állsz???

Kép

Kép

Kép
nócika

És akkor kép ebihalról:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Te Zsu! És pesten esik?? Milyen idő van?? Mire számitsak apa hazajön vagy sem???

Kép

Kép

Kép
nócika

Még egyszer sem rókáztam, Vukot csak meséből ismerem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép a kicsikéd! Szerintem ez tuti 1! Örülök, hogy nincs se róka se családja! Igy azért sokkal könnyebb! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nem esik, csak hideg van :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

NE is mondd. Össze is teszem a két kezemet.
Igen, mi is sokkal jobban örülnénk, ha csak egy maradna, de ő teljesen egészséges lenne.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika!
NEked milyen napod lesz ma?
Mit csinálsz??? Ebéd???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát szivem! Egylsez és az olyan egészséges lesz mint a makk! Figyeld csak meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajj! Hideg! Azt nem szeretem!!!!!!!!!!!!!
Én ma nem fözök, mert apuk csinálnak jó kis ragú levest és átmegyünk enni én max csinálok egy kis fánkot!Azt kivántam meg! Szép mi?? Reggel kinyitom a szemem és egyből a fánk jutott az eszembe! Szép mi???? Meg nem csinálok semmi különöset!
És te mi jot csinálsz???? Megyünk mekibe???

Kép

Kép

Kép
nócika

Én reggel bundás kenyeret csináltam, volt hozzá tejfül és sajt, meg újhagyma és frissen facsart narancslé.
Ebédre meg sajtos tejfölös tészta lesz.
Mekibe mehetünk drágám bármikor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! De jó! Hova??? Mikor????

Kép

Kép

Kép
nócika

Drágám, bármikor, bármelyikbe!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drágám! Mi jót csináltok holnap?? Mentek anyudékhoz??? Mert, ha netán nem és ugy gondoljátok összejöhetnék holnap egy olyan 4-es azaz 6-os dumapartyra??? Bár a legkissebeket még nem adhatjuk a játszóházba, de azért dumálhatunk egyet! Akár beülhetünk a Lurdyba megint és akkor ott van meki is! Szal majd este azért rákérdezek én is apánál meg ti is beszéljétek le és akkor megbeszéljük okés????? Persze csak ha van kedvetek hozzá!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsu
Koszi en tom,hogy sikerulni fog 8) es naon edi az ebihalad :lol:

Noci
Tudom en,hogy nehez irogatni magadnak :roll: nekem is enhez neha foleg most meg idom sincs :? csak reggel meg este ennyi :roll:

CSAJOK MEGSZULT A BARINOM :!: :!: :!: :D Mondom tegnap mentunk volna vittem volna a masik barinonket is de hivott,hogy nincs jol es 10perces fajasai voltak :shock: hat este 7kor bementek es 9:53kor mar meg is volt a fiu 3380g 54cm :P Kép

Na akkor ma meg utam van a korhazba persze ha nincs latogatasi tilalom :? :roll: Aztan anyuert ma mennem kell fel 3ra mert megyunk az intezetbe meg vasarolnunk kell holnapra,hogy megyunk videkre :roll:

Fuuu wazze most beszeltem a barinommel es rossz kedve van :? :shock: mert allitalag rosszul adtak be neki a epi valamit szulesnel es most bevan allva a nyaka es a gerince aminek nem szabadna :shock: es most kikerdezik majd a csajt aki beadta neki :roll: aszonta be se menjek mert nem bir megmozdulni :(

Kata
Hogy van ez? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid! Elösször is óriási gartula a bareinődnek! Nagyon ügyesek voltak! És, hogy hívják a kisfiút???? Gyönyörü nagy baba lehet!
DE az viszont elég nagy baj, ha az edával valami elcsesztek! Ott akár bénulás is lehet, de remélem ilyen nem történt! Állitolag, ha fájás alatt adják be vagy csak egy milivel arrébb megy a szuri akkor az már végleges is lehet! De gondolom azért a barinödet most alaposan ki foglyák vizsgálni! Remélem azért nem lesz nagy baj pár nap és rendbe jön!
És apás szülés volt??? Mit tudsz mesélj má!!
Amugy tudom, hogy most sok dolgos van, de tudom, ha majd visszamész akkor megint itt leszel teljes mellbedobással! :lol: :lol: :lol: Nem aggodom!

Kép

Kép

Kép
nócika

Tényleg az lemaradt! Hova is mentek vidékre???

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridg!
Gratulálok barátnődnek!!!!
Biztos epidurális érzéstelenítést kapott a gerincébe, a csigolyák közé adják, ha jól emlékszem, de KAti doktornő majd megmondja. Sajnos mellékhatása a fejfájás. De nagyon elszúrhatták szegénynek, hogy nem tud megmozdulni sem :? :? :? :? :? :?

Nócikám!
PErsze, szupi ötlet, mit szólnátok, ha megnéznénk a MAde in Hungáriát???? Vagy csak dumcsizzunk!!!! Nekem nagyon jó!!!!! NEm megyünk anyuékhoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok
Tudom,hogy ez a gerincbe adott nyavaja csak a neve nem ugrott be :roll: hat a kisfiu neve Sean kiejtve "soon" apukaja ugyanis Norveg nemzetisegu :) Apas szules volt es ha jol tudom anyukaja is bent volt vele vegig....bar nem volt egy hosszu szules :lol:

Lehet tenyleg a tegnap elotti vizsgalat inditotta meg a szulest? :roll: szerdan volt es a dokija nem volt a noverke vizsgalta meg vagy ki es utana faj neki es verzett :roll: aztan delutan ugye mar fajasai voltak masnap :?

Tudom lelehet benulni de csak nem...mindenesetre szar,hogy nem mehetek be :cry:

Szombaton Cecere megyunk anyu tesoi es uncsitesoim vannak ott 8) Aztan vasarnap meg Pomazra 8) ott a uncsitesom van :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Hát talán nem bénul le! Talán nem! Reménykedni kell! Mást most ugyse tehettek! Sajnos! És különben is addig még nagyon hosszu ut vezet el odáig szal nem szabad egyből ebbe temetkezni! És bárcsak a fejfájás lenne erre a legnagyobb baja! És remélem igy is van csak most másképp vannak a dolgok! Apa is majdnem felkelt mikor kapta ezt a szurit mikor mütötték! Anyosom be is nyelte szerdán! De én ugy tudom, hogy az eda és az epidurál is más! Mert az egyikkel lebénitanak mindent és 6 óra mulva más mozogni is tudsz mig a másikkal meg csak fájás enyhitenek! Szal a szülésre ezt használják!

Drágám! A Mad in Hungaria-ban én is benne lennék csak ezt apával meg kell beszéljem, mert ő nem egy nagy zenésfilm kedvelő! De végül is a multkor mikor jött értem mikor ketten moziztunk akkor azért megkérdezte, hogy csak énekelnek benne?? Mondom nem tom, de szerintem nem! Szal szerintem még lehet a mozira is rá tom venni! De jó lenne egy nagy tali! Már most várom! Figyu! Este mindenképp felhivlak, hogy mit beszéltünk meg apával! Oksi???? De azért még ne lépj le gyere dumizni! Okés???

Kép

Kép

Kép
nócika

Oksika. Vagyok közben, csak épp felmosóval harcolok... nem akar magától felmosni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na hát jobban rugd be a motorosfokát!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És ha már nagyon belelendült átzavarhatod hozzám is !!!Nem ártana!!!
Amugy épp most voltam kicsit emlékezni! Vissza olvastam az első hozzászolásomat! Tök furi! Néhány névre meg már nem is emlékszem! DE azért jó volt vissza emlékezni!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci!
11.15, 13.30, 15.45, 20.15-kor játcák.
Esetleg Watchmen?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drágám! Nekem 8! Csak nem akarok túl hisztisnek tünni, de ti szeretitek a feliratos filmet?? Mert épp azt néztem, hogy ez a Watchmen az az! De a largo az nem! DE nekem 8! Meg azért majd megkérdem apát, mert ő még nem is tudja, hogy én programot szerzek neki holnapra! :lol: De szerintem nem fog érte haragudni! Sőt! Inkább jó lesz neki! Szal este azaz délután hazajön és akkor megbeszélem vele! De lehet még a hungáriára is rá veszem! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Hú, bocsi, de nagyon utálom a francia filmeket :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Esetleg a NEm kellesz eléggé?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na én felmostam a lakást. Jó pár óra volt, de kész vagyok vele. NAgyon elfáradtam. Majd délután még mennem kell póstára, de mára ennyi.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na az jó film! Na tudtam én, hogy csak találunk valami közös nevezőt! Se nem felíratos és még a szereplő válogatás is jó! Most már csak az kell, hogy a film is jó legyen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És neked apa mit szol hozzá?? Benne van egy ilyen kis kiruccban?? Vagy egy jó kis dumapartiban???

Kép

Kép

Kép
nócika

Na szép! Akkor hozzám nem küldöd át a fokát? Mert ezek miatt az enyimet elküldtem szabira! Mondván a tied ugyis jön!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként kis ügyi vagy! :D :D :D :D
Nekem is sejhajon kéne kisérjem magam! Meglátszik, hogy péntek van és, hogy ilyen tré idő!!! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Fóka már alszik, bocsika :? :? :? :? :? :?

Apa még nem mondott semmit. Vennem kell melltartót.... már csak egyebe férek bele, de az is már kicsi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj! A cickófixot ne is mond! Azt már nekem se ártana vennem! Mondjuk én azt mindig a sárkány centerben veszek! Mindig ugyanazt a fajtát nekem az nagyon bevált! 700Ft darabja és nekem tökéletzesen megteszi! Ha nem fujna igy a szél akkor mennék egyet arra csatangolni, de igy nem sok kedvem van hozzá!
A Fóka meg szégyelje magát!!!!!
Most nézegettem a teszveszen kismami nacikat! De nem tom, hogy hogy vegyem! Amit elöször vettem az ugyan nem kismami naci volt, hanem egy sima gatyó elvileg ahogy néztem jó lett volna, de mikor hazahoztam rohadt kicsi volt! Asszem igy nem merek belevágni az ilyen ruci vásárlásba! Bolban meg olyan drágák a kismami nacik! 10ezer Ft egy naciért?? Amit nem is hordasz sokáig! Szerintem az tök fölös pénzkidobás! Számomra legalábbis!

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok!

Tegnap meló volt, ma meg délelőtt aludtam, aztán mentem bőrgyógyászatra, mert meg kellett nézetni egy anyajegyemet. Le kell szedetni.
Nálunk iszonyat idő van. Egyszer süt a nap 100 ágra, aztán jeges eső esik. De szinte percenként változik az idő.
Köszi nektek a vonalzó és avatar dicséreteket. :) Qrvára ráértem aznap éjszaka, mert nem tudtam aludni, így volt időm keresni. :)

Bridget
Végre megint babás laptetű. :) Már hiányoztak. :)
Bocsi, a múltkor valószínűleg elkerülte a figyelmemet a 2 oldallal ezelőtti hsz-od.
a gólyát itt találtam. És van még nagyon sok másik is. :)
http://www.glitter-graphics.com/
És nem, a gólya nem a babát jelenti. Csak gondoltam Nócinak bejött a vonalzó, hátha....
Sikerült mindent elintézned?
Gratulálok a barátnődnek! De sajnálom, hogy baj adódott az epidu..-val. Jó gyors szülés volt. :) Ésa baba de szép nevet kapott! :)

Nócika
Félre ne érts Szívem, nagyon örülnék nektek, csak féltelek benneteket. De, ha úgy érzitek, hogy tudtok jönni Zsuval, én csinálok nektek olyan borsólevest, hogy csuda. :)
el sem mertem olvasni, hogy mit kajáltatok. :) Gyümi napom van. Nekem vegyes gyümisali az ebédem.
Örülök, hogy végre tudtál aludni.

Kitty
Nektek korrekt szerelőtök volt. Legalább volt aki elismerte, hogy hibázott. Nálunk nem. És most új kabint kell venni. Pedig nem hiányzik egy ilyen komoly kiadás.
Milyen aranyos a Hello Kitty-d :)

Kati
De jó az a babahordó. Milyen sok funkciója van. Tényleg praktikus. És szép is.
Hogy milyen kis édes baba volt Levente. :) Azon a képen annyira aranyos. És már mekkora. :)
Milyen jó ez a pihentető is.

Zsu
Én most ezt nem értem. akkor most hány baba van? 1 vagy 2?
Milyen szép fotód van! :)
Én tényleg továbbra is azt kívánom, hogy minden úgy alakuljon, hogy nektek jó legyen. Legyen az egy, vagy két baba, csak egészséges legyen.
jajj de fonom reggelid volt. És a tészta hmmm.....
Én meg még mindig a gyümimet majszolom. :) :(
Vendég

A mai menüm:
Jól néz ki, finom is, de már tudnék enni valami táplálóbbat is.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a Kitty dicséretet :D

Bridget, először is nagy gratula a barátnődnek! Péntek 13-án szülni igazán szerencsés dolog :lol: Mi lett a neve a picinek?
Jó lenne, ha le tudnád kicsinyíteni :oops:

Nócika, ma nem főztem :oops: Suliban voltam, meg tegnapról maradt kaja, azt ettem.

Zsu, szép a babócád :wink:

Pendi, de legalább olyan kabinotok lesz, amilyet szerettetek volna :wink:
Jól néz ki ez a sali! Mi van benne?

Én este megyek anyóssal, meg az ő anyukájával népzenei előadásra. Itt a faluban rendezik minden évben, a falubeli emberek lépnek fel népdalokkal, népi hangszerekkel. :wink:
Vendég

Pendi!
Azrt a gyümitálad sem néz ki rosszul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika!
Én meg a vatera-n nézegettem kismami nacikat, láttam is jópárat. Ha minden jól megy, apával holnap veszünk cicifixet és elvisz ebédelni gyrost :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kitty
a saliban sok mindent raktam. Van benne: banán, kivi, narancs, alma, dió.
Nem volt rossz, de most elég nehezem viselem a gyümölcsnapot. Már nagyon várom a holnapi husinapot. Grillcsirke lesz majonézes, tojásos, hagymás, virslisalátával.
Milyen jó estéd lesz! Én nagyon szeretem ezeket a népi dolgokat. Majd gyere, és mesélj, hogy milyen volt.

Zsu
Hmmm gyros. De várom már, hogy ehessünk ilyeneket. :) Most nem lehet, mert van benne tészta is, meg hús, meg keményítő. De majd elmúlik ez az 50 nap.
Milyen árban vannak a nacik? Licitáltál is valamelyikre?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?