Sziasztok!
El vagyok havazva, így csak szőr mentén
:
Julkának és Petrának kicsit megkésve, de Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk!
Ilyen volt-ilyen lett képek klasszak, gyönyörű lett mindkét csajszi
Miszike,
nekem ugyan nincs beleszólásom, mert ott se voltam, de szerintem fölösleges a többieket dorgálni
És majd az oviban/suliban is felszólítod a többi kedves szülőt, hogy ugyan mán, ne vigye az orrfolyós gyerkőcöt a többi közé?...mert ez bizony gyakori, hisz amúgy se nézik jó szemmel az állandóan táppénzen lévő anyucit a munkahelyén
Szerintem a közösségbe járó gyerkőcöknél (legyen az akár egy sima tali) törvényszerű egy-egy körbeadott betegség, de így előbb lesz ellenállóbb az immunrendszerük
Szerencsés esetben a gyerkőc nem a bölcsi/ovi első évét tölti majd folyton a gyerekdoki várójában és anyucival táppénzen.
És a pesti tömegközlekedésben is remekül be lehet nyalni mindenfélét
Nem megbántani akartalak, ez csak az én magánvéleményem
És természetesen mielőbbi jobbulást Bekinek
Kangi,
drukk az időjáráshoz
Elli,
függöny szuper
Zulu,
Apasas ajándéka
Én cserébe konyhai gépet (egy kenyérszeletelőt
) vettem múltkor a páromnak
Fel is volt kicsit háborodva, hogy milyen ajándék az ilyen, aztán csak elgondokoztattam...
Gombóc,
akkor idénre a rémes nap már kipipálva
Remélem, a hétvége nyugodalmasabban telik majd
Csucsuka,
lánykád csudaszép volt a bulin
Maci2,
eredmények
A dokit meg próbáld megdumálni a visszadátumozásra, egy prószát megér
Roni és kis barátja nagyon helyesek
Réka,
Auchanos sztori
Én azért mondtam volna keresetlenül is ezt-azt a biztonság izomagyú őrének
Angi,
az én kisebbik csemetém is rájött, hogy lehet a nagyot nevelni, no meg szivatni is
A legújabb divat, hogy Zsebi elcsórja Timi valamelyik féltve őrzött holmiját (persze, azért csak jól láthatóan
) aztán eliszkol vele és közben hangosan kacag
Annál jobban élvezi, minél jobban visít és ordít Timi, estére tényleg széthasad a fejem tőlük
Na mennem kell pelus cserélni...
De még NAGYON KELLEMES HÚSVÉTOT MINDENKINEK!
pá
Momo