Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

S.O.S. bmp-be nem tudom a képeket betenni ide.
Tudja Vki,hogy hogyan tudom jpg-be tenni?
Addig sajna nem tudom felrakni őket.

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Fabri! Azt olvastam valahol, hogy paint-ben nyisd meg a képet, válaszd a mentés másként opciót, és ott ki lehet választani, hogy jpg formátumban mentse.
Remélem működni fog.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jó reggelt!

Mi ez a pangás itt! :lol: :lol:

Anita!
Szerintem amúgy jó ez az emeletes!Tényleg olyan kis hangulatos zugot lehet odalenn kialakítani!Csak azért kérdeztem mert írtad h ugye nem esik le.De látom h nem aggódtál emiatt komolyan :lol:
Örülök h kicsit jobban vagy!


Fabri!
Én ha rányomok a képre jobb gombbal van egy olyan pont h konvertálás,és ott ki lehet választani h jpeg.Ha nem menne akkor dobd át és megcsinálom neked!De szerintem nem lesz gond!Már nagyon várom a képeket!!!!!

Akik eltüntek nagyon,dobjanak már pár sort magukról h minden rendben,ne aggódjunk miattuk feleslegesen!!!!!
A teljesség igénye nélkül pl :Évi,Gyöngyöm,Huncutka,Sün Balázs stb

Krémék vajon elköltöztek rendben?Remélem van nekik net az új helyen is!

annus11
 
 

 
 

Jó reggelt!

Hűha tényleg pangás van! Biztos még mindenki alszik ezen a borongós reggelen. Pedig szép nap ám ez! Péntek van és 13-a. Ma vagyok 30 hetes. Ja és 30 éves!
Annus majd írd át légyszi a tábliban, hogy öregebb lettem egy évvel. :(

Fabri remélem sikerül megcsinálni a képeket, nagyon várom őket!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny!

Ez tök jó!Nagyon kiszámoltad!!!!Isten éltessen sokáig!!!!! Kép

annus11
 
 


Köszönöm. Hát igen, nagyon összehoztam. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Boldog szülinapot!!! Isten éltessen!!!
Vendég
 


Ezt a csúnya szürke időt!Az embernek még meghalni sincs kedve! :evil: :evil:

annus11
 
 


Jó reggelt Lányok!

Reny,
nagyon-nagyon boldog szülinapot, és persze gratula a 30. héthez!

Harhaj,
én is azt a vaskészítményt szedem (jó, mert van benne folsav is), nekem 2*1-et írt fel a házidoki, ill. mondta, hogy szoptatás alatt is tanácsos majd szedni (idézem: "kihullik a haja majd meg tönkremennek a fogai, ha nem szed vasat" - szóval már készülök a kopasz és fogatlan korszakomra :lol:

Jobbulást minden babának és mamának, aki nincs teljesen jól!

Annus,
majd dobj képet a baldahinról, ha kész vagy vele!

emese1979
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Jaj csajok, ti olyan ügyesek vagytok, akik már majdnem teljesen készen vagytok babaszobákkal, pakolással, vásárlással, kórházi cuccal! Én még gyakorlatilag nullán állok. Kedden lesz meg a gyerekágy. Igaz ruhákat nem veszek, mert azt kaptunk, bébihordozót és babakádat is. Ilyenkor mindig megnyugszom egy kicsit. :lol:

Ja télleg, azt akartam kérdezni, hogy a ruhákat, takarót, stb.-t, amivel a kicsi bőre érintkezik mivel mossam ki? (Brendonban láttam babamosószert, meg a Dreft-nek is van baby terméke -jók ezek valamire?)

Képzeljétek, itt esik a hó! :roll:

Reni! Boldog szülinapot!

Remélem Zsófi is jobban van!

Szép napot!

Kép

Kép
adraci
 
 


Reny! Boldog szülinapot!
Mi is ünnepelünk ma, Apa névnapját. Majd sütünk Majával valamit.
pumuklii
 
 


Reny Boldog Szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kutyafüle,jó hogy jobb a kedved,pihenj,olvass.

Eddig ma is szuperul vok.Ezért is ültem a gép elé pár percre.Tegnap olyan szépen sütött a nap,most meg esik a hó. :shock: Bár olvad is,de tiszta trutyi minden.

Panndi:Remélem már jobban van Zsófi.Puszilom.

Anika,a lányok már csak ilyen hosszú combúak.Én már belenyugodtam,hogy Hanna nem lesz egy nagy csomó.De egészséges és ez a lényeg!!!

Fabri várom a képeket!

Nagyon húz a szívünk a galéria ágy felé.Leesni szerintem nem fog,csak kérdés szeret e magasabban aludni.Tapasztalat valakinek??Ha nem szeret akkor kap sima ágyat,valami gyerekest.Csak nem tom hogy derítsem ki szeret e fenn aludni.

Pihenjen mindenki!Megyek én is fekszem,mert a végén még kikapok. :D Ja!Nekem szerencsés a péntek 13-ilyen napon jöttem össze a férjemmel,már nyáron 8 éve lesz!!!!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus,
kitartás, állítólag hétvégén szép tavaszi idő lesz :)

Dóri,
hagyott reggel Samu aludni?

emese1979
 
 


Adraci,
még nekünk sincs meg szinte semmi, csak náhány ruha meg egy babahordozó, meg vettem 2 kapucnis törcsit :oops:
Ruhácskát majd kapunk, de kiságy, kocsi stb. még semmi :oops: Szegény babánk, nem elég, hogy még neve sincsen, de még cuccai sem :? :shock:

Anita,
örülök, hogy jobban vagy!!

Pumukli,
férjednek is nagyon boldog névnapot!

emese1979
 
 


Egy jó hír így péntek 13-án: 293,6 a EUR
pumuklii
 
 


Emese! Ezen jót mulattam! Nekünk nevünk van -más nem nagyon! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!

Hát megint rossz éjszakám volt, de remélem nem fog állandósulni.Hányinger, a gyerek a nyakamban :roll: Na mindegy már nincs sok vissza, azzal nyugtatom magamat.

Reny,
boldog szülinapot!

Adraci,
én tegnap vettem Dreft mosószert, direkt babáknak.Rossmanban volt 799-ért.Én lehet kihagyom az öblítőt a mosásból.Majd még meglátom.

Emese,
van még időd.Nekem is van még mit csinálni.Sőt ha kiderül végre hol fogunk lakni akkor ott még annyi minden lesz, hogy szerintem felmosó ronggyal a kezembe megyek szülni :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj,

lehet én is kipróbálom a Dreftet. Ja és képzeld, azt álmodtam, hogy jó kis nyárias idő volt már és Gáborka született meg elsőnek a topikból! Egyébként gyönyörűszép neve van!

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok Kismamik!
Vagyok, vagyok, csak tegnap szédelegtem, és dvd-t néztem munka után... este pedig korán jött a párom... na, majd most:)
csak ne lenne olyan lassú a net, nem tudom mi van..

Harhaj, szuper, hogy kaptok ennyi mindent!

Annus, de ügyi vagy,, még baldachint is tudsz gyártani?

Edua, nekem is segít a Seduxen, de én csak este veszem be, vagy ha nagyob gáz a helyzet.. ha este 1-et beveszek, másnap délelőtt is még kába vagyok... nincs rám túl jó hatással... és nem akarok hozzászokni.. de tudom, néha muszáj... a magnézium nem mindíg segít...


Mozza, tegnap én is szédültem, még fekve is.... lehet, hogy az előző napi seduxen.. de talán a front is lehetett.. te jobban vagy? nekem elmúlt...

És milyen méret az a brendonos kókuszmatrac?

Anita, nem akartok esetleg használtan emeletes ágyat venni? Szerintem is matrac nélkül kicsit drága ez az ágyikó.. mondjuk szép is nagyon:)

Pumukli, én már tegnap örömködtem... ez a svájciak miatt van, akik levitték a kamatot, és elkezdték felvásárolnia forintot.. a férjemék ezt a témát nyúzták tegnap egész nap.... de sajnos ez még változhat sokat....

Esztó, majdnem egyformák a babáink méretre! Nekem is nagy lesz,

Voltunk UH-n: BPD 82, HC 296, AC 281, FL 56. Ennek alapján az én dokim 1600-1700grammot mondott, a linkes kalkulátorral 1970gr.
Kérdeztem a dokim, sezdejem e még a vitemint, azt mondta ne, mert akkora már így is a baba, mint egy ház... Nekem most keresztbe van, ha így marad, akkor nekem is császár.... Szóval, vagy császár, vagy gátmetszés, ez már tuti...

Lányok, hol lehet kapni azt a hákós bugyit, amit a kórházba kell vinni? és hányat is kell? És azt a tuto szárnyas betétet? Párom holnap megy bezserzőútra... háhta tud venni valahol ahol épp jár...
vanni
 
 


Reni!
Nagyon boldog születésnapot Neked!
vanni
 
 


Vanni,

ha az akciós kókuszmatracot kérdezed, akkor belinkelem neked, amit tudni lehet róla: www.brendon.hu/campaign/viewer.aspx?productid=86751

Kép

Kép
adraci
 
 


Vanni
persze én sem örülök felhőtlenül, de mégis jobb, mintha már 320nál járnánk :-) Minket nem is érint nagyon, nincs devizahitelünk...
MÉg simán befordulhat. Aztán ha nem akkor meg szoktatk próbálkozni befordítással is, ha lehet. Ha az se mükszik, akkor tényleg császár lesz. De legalább tudni fogod előre, fel tudsz rá készülni.
Nekem az volt nagyon ijesztő, amikor szülőszobalátogatáson voltunk, pont toltak ki egy szülőszobából egy csajt a műtőbe vagy 10-en... EZ a kép még mindig bennem van, ezt nagyon nem kívántam magamnak.
pumuklii
 
 


Vanni,
milyen magnéziumot szedsz? Nekem a dokim most keverőset írt fel (magnesium citricum + acidum ascorbicum - elraktam a blokkot), nekem sokkal jobban bevált mint a Magne B6 vagy a Magnerot - teganp óta szedem, de nem feszül már annyira a pocakom. Esetleg érdemes kipróbálni, ha nem ezt szeded :) (és 470 ft volt kb. 1-1,5 havi adag...)

Adraci,
a Dreftet mondták többen, h jó nagyon, sztm én is olyat veszek majd!

emese1979
 
 


Vanni!

Gyógyszertárban lehet kapni a tenát is meg hozzá a bugyit is!Amúgy nem a vitamintól lesz nagy egy baba...Amúgy nálad nem is baj ha szép nagy,mert ha elöbb érkezne akkor már erős kislegény lenne!!!


Tegnpa délután én is olyan voltam mint akit fejbe vágtak..kezdem már megszokni h minden nap van vmi front...nekem néha van hányingerem,de szerencsére csak rövid ideig tart.

Még nem vettem meg az anyagot,de mindjárt indulok a körutamra,szó szerint!A körútig kell csak elcammognom! :wink:

Szerintem ne idegeskedjetek azon h nem vettetek semmit!Nekünk is csak azért vannak ezek meg mert kaptuk!Ruhákat meg ugye turiztam,most már nem tudnék a szerdai zsufi napon menni....nem sokáig bírom már ezeket a helyeket!

Mosás:szerintem is az öblítőt érdemes elhagyni,vagy 2szer öblíteni.Ez szerintem attól is függ h milyen a mosógép.Én pl nem használtam most öblítőt a baba cuccokhoz!Amúgy is a baba akkor érzi magát biztonságban ha érzi a saját vagy a mama illatát a ruhákon,takarón stb.Ezért nem is ildomos túl erős parfümöt használni pl,persze ezt is csak mondják,aztán ki tudja h igaz e :lol: :lol:

Na megyek,mászok egy kört! :wink:

annus11
 
 


Emese, és hány mg-ot szedsz a magnéziumból naponta?
Mert itt nálunk a patikákban nem ismerik ezt a magnézium port. Mindenhol Magne B6-ot vagy pezsgőtablettát akarnak adni...

Én vettem a Naturlandnak a Mg tablettáját, amiben 500 mg magnesium citricum van, ami állítólag 250 mg tiszt magnéziumnak felel meg. Érdekes!

Neked gondolom ezt a keverős port az orvos írta fel.

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci,
köszi.Hát nem szeretném ha én szülnék elsőnek.Maradjon csak a legényke még egy kicsit odabennt :)

Vanni,
én a gyógyszertárban vettem tena giga betétet, és az egyik gyógyászati boltban kaptam eldobható bugyit.De szerintem a bababoltokban az is van.

KépKép
harhaj
 
 


200 Ft alatt van a svájci frank törlesztésnél számolt árfolyama!! Egy hete még 220 volt :) Remélem, azért a 200-205 nél max. nem megy már feljebb, reménykedem...

Adraci,
nem tudom pontosan mennyi mg van benne, a gyogyitárban elfelejtettem megkérdezni. Mindenesetre a blokkon, amit kiadott a gyógyszertáros, úgy szerepel, hogy magnesium citricum 100 g, acidum ascorbicum 20 g- de hogy ez mekkora egységre/hány tasakra utal?? (a nődokim írta fel, 3 tasak a max napi adagja.)
De ha jól tudom, valaki még szed a fórumról keverős porocskát :)

Annus,
jó beszerző-körútat :)

emese1979
 
 


Szép napot min denkinek, errefelé süt már a nap. Névnapozó apuknak, szülinaposoknak sok boldogságot.

Vanni, a bébikéink tök egyformák, pár mm eltérés..:)Ráadásul nekem is harántfekvésben van, nagyon nem örült neki a doki, hát én sem...És nem is akar moccanni arrébb, ki tudom tapintani a fejét.

Remélem azért meggondolja magát, azt hallottam a 36. hétig azért van rá esély, utána már nem nagyon, főleg, hogy már ilyen nagy.

Kép
Kép
zili
 
 


Eldobható bugyi kapható "nemrégóta" a DM-ben is.De csak L méretig láttam, nekem az nem jó :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
zili
 
 


Tüci tegnap volt először bölcsibe 2 hét után és éjjel már láza volt. :evil: Komolyan, ez normális??? Olyan dühös vagyok most már, hogy miért kell beteg gyereket bölcsibe vinni? Hogy lehetőség szerint az összes gyerek megbetegedjen? :evil: Nekem már elegem van a betegápolásból. Mikor itthon van TÜci, akkor sem vagyunk bezárkózva, és mégsem betegszik meg...

REny: boldog születésnapot!!! :)

Én egyébként az orvosokat sem értem, hogy miért beszélnek össze-vissza, vagy pedig miért nem kapnak egységes képzést, vagy nem tudom, mi kéne. EGyrészt az én orvosom azt mondta (de nem csak ő), hogy a vitaminszedés NEM befolyásolja a születendő baba méretét. Sőt, a vitamin elsősorban az anyukának fontos, mert a baba úgyis elveszi, ami kell neki, és aztán az anyának lesz hiánya... MÁsrészt meg mi köze van a vasnak a hajhulláshoz, meg fogakhoz? Persze hogy érdemes vitamint szedni szoptatás közben, de egyrészt ez korántsem fogja megakadályozni a hajhullást, mert az elsősorban hormonális és átmeneti és visszanő a haj, szóval felesleges rajta parázni, másrészt meg a fogorvosom szerint meg az is téves nézet, hogy egy gyerek-egy fog. Biztosítani kell persze, hogy legyen elég kálciumutánpótlás, meg nem kell annyi édességet zabálni és sűrűn fogat mosni, de csak ugyanúgy, mint normál esetben. AZ tény, hogy velem szoptatás alatt többször fordult elő, hogy olyan hullafáradt voltam és elaludt rajtam a pici is, hogy nem mentem fogat mosni este, hanem aludtunk együtt. Na, ez nem tesz jót nyilván a fogaknak. De hogy jön ide a vas? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
Tücinek jobbulást :)
Amúgy a háziorvosom az Elevitre is azt mondta, ne szedjem, mert óriás babám lesz (inkább nem figyeltem rá, mert ugye a babucim kisebb az átlagnál, tehát abszolút nem igazolódott be ez a feltesvés sem...). Mellesleg kedves meg aranyos a háziorvosom, de sztm ráparáztatja az embert mindenre, konkrétan utoljára is mikor mondtam, remélem a következő babánál összejön, h kisfiú legyen, közölte, hogy várjam ki a végét, mert majd szülés után azt gondolom, soha többet :shock: :shock:
És még volt 1-2 beszólása (terhesség elején a magas vérnyomásom miatt- fehérköpeny szindróma - h el fogok vetélni stb., ami engem nem zavar, mert nem foglalkozom vele, meg remélem nem kell sűrűn látogatnom :)

emese1979
 
 


Hát én semmit nem szedtem, de múltkor is mondták hogyteljesen normális méretű mindene.Jó az még decemberben volt, de a múlkori görcsölés kapcsán is megnézte uh-val a doki a picúrkát és nem mondta hogy túl kicsi vagy túl nagy lenne.
Egyébként én csak rossz tapasztalatot hallottam a kismama vitaminokról.Most egyik ismerősnek lesz több min 5 kilós gyereke.Beindítják a szülést de lehet hogy így is császározni kell majd szegényt.Ő Gravidát szedett.25 kg plussz meg egy ekkora gyerek.Nem mondom hogy a vitaminoktól van, de szeintem közrejátszhatott.

Töcinek jobbulást!

KépKép
harhaj
 
 


Bocsi,Tüci akart lenni :)

KépKép
harhaj
 
 


Halihó!

Jelentem, egy kicsit jobban vagyok. 2 napig feküdtem....húúúúúú...baromi rossz volt.....ágyba parancsolt csajok, le a kalappal előttetek! Nekem 2 nap után már úúúúúúgy zsibbadt mindenem...

Kismanóm nagyon aktív, mocorog non-stop, kidugja a kis csontos térdeit....baromira tud már fájni, de ha nem érezném, akkor meg ráparáznék, hogy jól van e....paramami vk. :)

Annus!
Te írtad, hogy a belső méhszájat piszkálgatja Iza. Na, pont ezt az érzést érzem én egyre gyakrabban. Remélem nem kezd el kinyitni még a Cicafül, még min. 3 hetet bent kell maradnia!!!!!

Vanni!
Szép nagy a babád már most! :) Szerintem is jobb, ha kicsit nagyobb, hamarabb eléri a 'biztonságos' súlyt, így nem kell aggódnod, hogy mi van, ha talán hamarabb jönne....de nem fog, nyugi!!!! Még 1-1,5 hónapig pocakmanó marad!!!! :)
Btw, hogy vagy? Mennyit keményedsz?
Én most, hogy ennyire szarul voltam, hanyagolom RRt....már vagy 1,5 hete....az igazság az, hogy lassan egy sima bevásárlás-mosás-takarítás kombótól úgy elfáradok, mintha 3 RRt nyomtam volna....lassan megrendelem a Szülés utáni hozz magad formába dvdt.... :lol:

Anika!
Hát, ja most, hogy egyre közelebb van a szülés, egyre bizonytalanabb vagyok a nevében. Nekünk nagyon tetszik a Lili,....biztos hogy valamelyik formában ez lesz.... csak tényleg lehet, hogy kellene egy komolyabb verzét találni....amit Lilinek lehet becézni. Hmmm.....gondol-gondol......a férjemnek bedobom még1szer a Lilia-t, megnézzük, hogy reagál... :lol:
Ja, és szép nagyok a csajok a méretek alapján! Hosszúcombú bombanőcik! :) Apuci meg bratyóka készíthetik a sörétest.... :lol:

Ja, csajok!
Kérdés: Milyen a jóslófájás? Hogyan lehet megkülönböztetni a fájástól?

Kép
mozza
 
 


Maja 2,8 kg volt, én +9,5, mi lett volna elevit nélkül? :-)
Szerintem is hülyeség a vitamint meg a gyerekméretet összefüggésbe hozni.

Emese
lehet a szülés alatt majd azt gondolod, hogy elég az egy gyerek, de pár órával utána már nem. Nekem is átfutott az agyamon, meg az is, hogy a nővérem hogy tudta ezt négyszer végigcsinálni :-)
pumuklii
 
 


Szép napot mindenkinek!

Emese! Elég érdekes dokid van, tud érdekeseket mondani :)

Reny! Nagyon boldog születésnapot és ugyanilyen 30. hetet a babunak!!!

A kókuszmatrac nagyon jó áron van így kuponnal. Mi az elefániban vettük a 70*140-es méretet 8.990- ért. Teljesen szupi, mosható, meg mindenféle. Nem volt akciós, szerintem nagyon jól vettük, sokkal drágában is láttam máshol.

Annus! Komolyan irigyellek, hogy ilyen ügyi vagy. Én csak horror pénzért nézegettem baldachinokat. Valószínűleg nem veszünk...

Tegnap Ákoskám először dugta ki úgy az egyik lábacskáját, hogy ki tudtam tapogatni. Jujjj, annyira jó volt :lol: Kértem, hogy apájának is mutassa meg, és erre megismételte. Annyira, de annyira jó érzés volt, teljesen meghatódtam...

KépKép
novygirl
 
 


Mozza! Örülök, hogy jobban vagy!!!
Írod, a ,,biztonságos" súlyt. Azon mit értesz, mennyire szokták mondani?

KépKép
novygirl
 
 


Adraci, Emese, Harhaj

Én nem szoktatnám hozzá a babát a babamosószerhez. Szerintem nincsen értelme. 2-3 éves korig ajánlott a fürdetőkrém használata. Azt érdemes betartani. Az öblítőből esetleg vegyetek sensitivet.

Hálós bugyi, az egyszer eldobható bugyira gondolsz?

Én ha jól emlékszem a Brendonban vettem, szerettem, veszek most is majd.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Harhaj,
én terhesség eleje óta szedem az Elevitet, kb. 6 kilót híztam eddig (csoki, keksz meg tészta zabálások mellett), az is sztm hasra, mert a régi gatyáim simán feljönnek fenékre/combra... Egyik leányzó a házban is végig szedte, és nem hízott sokat sem, és a baba sem lett nagy. Szóval sztm a hízás is meg a baba mérete is inkább alkati dolog, nálunk a családban mindenki 3 kiló körül született (aztán lett belőle 2 méteres 100 kilós pacák).

Pumukli,
középiskolában a biosztanárom mondogatta mindig, hogy nincs szebb dolog a világon a szülésnél (4 gyereke van :) Meg anyum is túlélte 3-szor, uncsitesómék közül is ketten 3-szor, keresztanyám is 4-szer, szóval bizakodom, hogy azért a szülés után néhány nappal-héttel-hónappal már nem lesznek rossz élményeim :D Meg azért Ti is, akik a második, harmadik, negyedik babával vagytok várandósok, azért nem véletlenül vállaltatok be még egy picúrt :roll: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.03.13 12:14-kor.

emese1979
 
 


Szerintem is elég butaság összefüggést keresni a vitaminok és a baba- illetve anyukaméret között.
Én például csak olyan ismerősökkel rendelkezem, akik mindannyian szedtek végig! Elevitet vagy Gravidát, a baba abszolút normál súllyal született, ők maguk pedig max. 10 kilót híztak.

Én is nyomatom a kezdetek óta, most járok +6-7kg-nál, és pl. szerencsére még megfázva sem voltam.

Novygirl, akkor nektek jó nagy babaágyatok van!

Kép

Kép
adraci
 
 


Na megjöttem!Huuu de sokat kellett várni a bankban....

Na vettem anyagot,bár lehet h veszek egy másikat is...de nem volt pont olyan amilyet gondoltam...csak már nem bírok magammal!Az olcsó anyagosban vásárolok,még szerencse!
Amúgy nem olyan nagy dolog megvarrni!Szinte csak be kell szegni,felül meg egy bujtató kell :wink: Na persze nem kiabálom el,megvárom h milyen lesz.Meg én csak egy egyszerűt csinálok.Nem tetszett a giga masnis stb....

Nekem a védőnő mondta h az elmúlt években próbált vmi általánosítást csinálni a vitamin és a baba mérete között,de nem talált összefüggést!!!Tényleg egyedi az egész!!!Azt is mondják h az étvágy lesz nagyobb tőle!Hát én amikor szedtem abszolút nem volt igaz...

Tinu!
Sajnálom Tüncit!Mondjuk az érdekes h első nap rögtön összeszedne vmit...nem csak otthon akar maradni?Ez így lehet hülyén hangzik...nem tom érted e h mire gondolok :oops:

annus11
 
 


Vanni

Érdekes, amit a vitaminokról és a méretekről írsz. Erről megoszlanak a vélemények. Én Aporral nem szedtem és 4 kiló lett. Most szedem de csak hébe hóba, pedig érdemes lenne. Asszem lehet picit valóban befolyásol, dehogy mennyire, azt nem tudni.

Mozza

:D:D:D Nekem nincsen hosszú combom, ezt mástól fogják örökölni, ha igaz lesz. :)
Igen, igazad van, a Lili olyan mint egy becézett forma. :) Valamit biztosan találtok hamarosan. :)

Vitaminok
Állítólag nagyobb az étvágya tőle az embernek, az igaz. Hogy mennyire hat a babára nem tudom. nekem sajnos most kellene szednem, mert a 2 baba eléggé megterhelő. Picit vérszegény lettem, Aporral nem volt ilyen. Fogam még nem lyukadt ki. A szoptatásnál meg valóban nagyon hullik a haj. Jó annak, aki megússza. Állítólag majd helyrejön, de azért ijesztő.

Emese
Borzalmas. :) Az én előző védőnőm volt ilyen, hogy feleslegesen ijesztgetett. Pl. nagy a baba, lehet el fog törni a kulcscsontja szülésnél vagy elakad. stb.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Nem is azt mondom hogy a vitaminok okozzák, de talán lehet hozzá közük.
Mindenesetre én nem szedtem, és nem is akartam mert úgy voltam vele, hogy a megfelelő táplálkozással meg ha odafigyelek magamra akkor nem is kell a plussz vitamin hisz betudok vinni annyit amennyi kell.

KépKép
harhaj
 
 


Tinu, Annus

Á, szerintem szó sincs róla. A lázat hogyan befolyásolná. Sajnos Apor is visszaesett a múltkor 2 jó nap után. Ő meg nem jár sehova. :) Előfordul.
Valami immunerősítő jó lenne talán, de mi? Én is ezen gondolkozom.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Nem úgy értettem h szimulálja h láza van!Hanem ez vmi pszihés,persze lehet h ez írtó nagy marhaság :lol: :lol: Csak hogy lehet rögtön elkapni vmit?....Na majd megtudom,mi 8) :lol: :lol: :lol:
Tinu is azt írta h mennek ilyenkor ki,na meg ők is hazavihetnék de akkor nem kapja el csak az oviban....

annus11
 
 


Sziasztok csajok!

Nagyon eltűntem! Bocsi mindenkitől, de most is csak pár sor erejéig van időm. Mi még mindig dolgozunk Danikával és hát ez a március nagyon durva. Most kaptam magam mellé egy új kollégát, akit be kell tanítanom. Napi 9 órát ül mellettem, így még a netre sincs időm felcsatlakozni. De már számolom visszafelé a napokat, mert Ápr. 4-től már nem dolgozok. :) Hát nem mondom kimerítő nagyon már a munka, de már tényleg nincs sok hátra. Ezt még kibírjuk. :)
Egyébként jól vagyunk. Babóca már 1,5kg volt néhány napja. És mindene napra pontosan akkora amekkora kell. :) Nagyon sokat mozog, tornázik a pocimban. Apa mondja is neki, hogy ő lesz AtomAnti. :lol:
Remélhetőleg Áprilisban elintézem, hogy otthon is legyen netem, így már többször fogok jönni hozzátok. :) Bár lesz dolgom elég, mert még nem is kezdtünk el vásárolgatni. A listát írogatom, de úgy érzem soha sincs vége. Valószínüleg majd a pénztácánk szab határt a listának. :)

Egy-két sort tudtam csak visszaolvasni. Remélem mindenki jól van!

Kitartás az utolsó hónap(ok)ra!

Puszi mindenkinek: Adrienn

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


A mosószeres dolgot én úgy tervezem, hogy vmelyik folyékony cuccos + sensitive öblítő. Abból szerintem gáz nem lehet. Már nagyon várom, hogy jöjjön a jóidő, mert a szabadban szeretném megszárogatni a rucikat. Egyszer átmostam már őket sima ariel mosóporral, de frissen is át szeretném, meg számítok a napocska jótékony fertőtlenítő hatására is.

Adraci!
Tényleg jó nagy az ágy. A Faktumtól rendeltük, a bemutatóteremben meg is néztük de otthon, amikor összeszereltük én is meglepődtem egy pillanatra a méretén. Valahogy itthon nagyobbnak tűnt :shock: Mondjuk már megszoktuk, most már nem tűnik fel.

KépKép
novygirl
 
 


Anika,
én egyszerűen csak azért fogok sensitivessel mosni egy darabig mert ha esetleg érzékenyebb a bőre vagy bármi probléma lenne akkor szeretném megelőzni.De szerintem nem fog hozzászokni a bőre.

Csadra,
nekd pedig kitartást a munkában és csak így tovább.Jó hogy minden rendben van.

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj: én azt a mondatodat nem értem, hogy nem a vitamin okozza, de köze van hozzá. Ez mit jelent? Nem tudom értelmezni. MOst vagy köze van hozzá, kvázi valamilyen mértékben az okok között szerepel, vagy nincsen köze hozzá. Nekem a kettő egymást kizárja. :oops:

A másik topikban az ecetes öblítést mondták, én lehet, hogy kipróbálom, mert az biztos nem zavarja a baba bőrét.

ANnus: dehát az az érdekes, hogy Tüci szeret bölcsibe járni. SOse sír, mikor ott hagyom, mindig alig akar hazajönni és itthon meg emlegeti a gyerekeket is, meg a gondozónőket is. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

reny, Boldog Szülinapot!!!!!! :lol: :lol:
Ha van az apukák között Krisztián vagy Ajtony, nekik boldog névnapot!

Mozza, neked jobbulást, elég vacak lehetett ez a szédülős időszak, szerintem tutira közrejátszottak benne a frontok, meg ez a fantasztikus, össze-vissza időjárás. :? :?

Nekem két-három napja van fura érzésem, fáj a méhszájam... Nem tudom sajnos jobban leírni. Nincs görcs, nincs keményedés, Manci mocorog odabenn ezerrel, de ez az alhasi fájás nem hagy nyugodni. Nem olyan, mint amilyennek a "kaparászás"-t leírtátok, és mindig akkor érzem, amikor ülésből felállok vagy leülök. Többedszer szülők, van valakinek ötlete? Nagyon köszi előre is!!!

Kép

Kép
zsüci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: