Új privát üzeneted érkezett!

Bableves fő a fazékban, rengeteg répával!!!!! Mosás kész! ma kezdjük a 6 éjszakát! :twisted:

Kép
muzsuzska

Én nem értem, miért, de én ezeket nem tudom megnézni. :x Nem csinál nekem semmit se. Most már rákerestem az interneten, hogy hátha úgy meg tudom nyitni, de úgy se. :( A fenébe.

A mai Vivikével való szkennelés elmarad, mert beteg és nem is jönnek így ide. :( :( :( :( De felhívtam, és hallom a hangján, hogy nem hagyja el magát, erős csajszi az, azt mondja, kicsit beteg vagyok, de ne aggódj. :roll:

KépKép
benó

Sziasztok!

Örülök, hogy már ilyen jól van a Márti! :D De mekkora szemetek ott a kórházba! :evil: :evil: :evil: Ez nagyon rossz lehetett neki! :cry: És ráadásul nők voltak ilyen szemetek vele! Kíváncsi vagyok mi volt vagy lesz, ha majd ők szülnek! :evil: Remélem hasonló bánásmód! :evil:
Tancsu, a videót csak otthon tudom megnézni, de nem mulasztom el! :D Most már tényleg jöhet a második baba, ha Gergő már ilyen jól viselkedik éjszaka is! :wink:

Kép
szilzi

Benó, szörnyűek az álmaid még így leírva is! :( Remélem mindennel sikerül kész lenned a terveid szerint és akkor hátha egy kicsit megnyugszol! :wink: Kridtófot mivel köszöntöd? :D :D
Zsuszka, úgy látom direkt keülöd a lombik témát, mostantól nem zaklatlak vele jó? :wink: Bocs, hogy előbb nem kapcsoltam :oops: A hat nap éjszakához kitartás! :roll:

Kép
szilzi

Nálunk szinte minden ok... Az én derekam újra szinte tökéletes, de az A. nem gyógyul... Tegnap már nem ment el dolgozni és sikerült elküldenem orvoshoz is, ott kapott egy injekciót, de a lázán szinte semmit nem változtatott. Gyógyszert nem kapott, csak lázcsillapítót és köhögésre valami szirupot... Remélem a hétvégén meggyógyul, mert már egy hete lázas :(

De itt is könyörögni kellett az ovosnak, hogy megnézze, végül mondtam, hogy ok, akkor mondják meg a leközelebbi kórház címét és bemegy oda :evil: Reggeltől kezdve este hatig telefonálgattam kisebb nagyobb kihagyásokkal, hogy akkor hova menjen, mert ugye mivel nem vagyunk állandó pesti lakosok, össze-vissza dobálnak minket és sehol nem akarnak veled foglalkozni! :evil: Mikor mondtam, hogy ok, akkor majd bemegyünk egy kórházba és megmondjuk, hogy nem fogadták egész nap, mert minden háziorvos csak a saját betegeit hajlandó ellátni és aki ambulánsan menne, az inkább maradjon otthon, akkor egyből adtak egy időpontot! :evil: :evil: Dögök! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Szilvi!!!!!!! Dehogy kerülöm a lombik témát, de mit írjak róla!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Mit írjak róla, én sem tudok semmit, csak számolom a napokat! majd ha elkezdem szúrni magam vagy két hétig!!!! Akkor kezdődik az izgalom és persze a para is!!!
Beszéltem itt a boltba egy lombikossal , neki 4x sem sikerült, és olyan hülyén nézett rám amikor azt mondtam hogy nekem elsőre sikerülni fog!! :shock:

Kép
muzsuzska

Nekem elsőre kell sikerülnie!!!!!! Így is lesz!

Kép
muzsuzska

Nagyon fini lett a bablevesem!! :D megyünk pihizni!!!!!!

A betegeknek jobbulást, a kismamiknak jó gyereket, Mártinak sok-sok tejecskét a babának!!!!!

Kép
muzsuzska

Ok Zsuzska, csak nem akartalak ám vele nyaggatni! :wink:

ELSŐRE SIKERÜLNIE KELL!

Jó pihenést! :D Az alvást hogy tervezitek? Mármint a lombik alattit! :wink:

Kép
szilzi

Nem nyaggatsz!!!!!!!!!! De hülyébb vagyok a témában jelenleg mint a sokévi átlag!!!!! :roll:
Hát a tihanyi alvásnak lőttek, holnap temetik apámék félig rokonát. Én nem megyek temetésre......... :cry:

Sátorba még hideg aludni. :D Nálad pedig ha előre összetudjuk hozni, vagy marad a motel-fogadó. halvány gőzőm sincs, de talán pár nappal előtte sejteni lehet az utazást. Minden a petefészkemtől függ!!!!! :shock: :shock: :shock:

Mivel minden kiszámíthatatlan egyenlőre, ezért nem tudok így szobát foglalni.

Na majd lesz valami........... :roll:

Kép
muzsuzska

Megyek szundizni, éjjel már egy rakás munka vár, telefonon jelezték!!!!! :evil: :evil: :evil:

Azt hiszem hamar fogok menni táppénzre!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szundizz csak! :D Dög munka! :evil:

Az alvást akkor majd előtte egyeztetjük! :wink:

Kép
szilzi

Hali....

Gergő hátrafele üzemmódban kotor a szönyegről le,nekem fáj a fejem és dög idő van...:(:(:(

Jah és ha ráharapok egy szilvásgombócra,a másik oldalán tuti kispriccel a lekvár.... :wink:

Megosztottam veletek ezeket a hatalmas felfedezéseket... :lol:

Na mentem...majd később bekukk...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na, sziasztok, gondoltam, még gyorsan visszanézek, mielőtt a Gy. jönne.

Pakoltam., kicsit varrtam, nem lett sokkal nagyobb rend.

Anyuék hoztak egy csomó kaját, hála Istennek. :D

Dagadt a lábam és baromi álmos vagyok. Azt hiszem, etetés után kicsit C.-zom vagy valami.

Mégicsak jönnek a tesómék anyuékhoz, mert viszik a Vivikét orvoshoz. De én nem találkozhatok vele. :( :( :( :( Merthogy beteg. :( Ez nagyon szomorú számomra.

Zsuzsi, nagyon sajnálom, hogy meghalt a tihanyi majdnem rokon, tudom, hogy a szüleid már évek óta oda jártak hozzá és gondolom, szerették is őt. :( A lombikkal én se akarlak nyaggatni, csak magamban drukkolok, meg igazad van, míg el nem kezdődik, addig sok mindent nem tudunk rágódni rajta, vagyis csak azt tudunk, csak rágódni. :roll: Ja, és reggel tökre nem vettelek észre, bocsi. Kitartást az éjszakákhoz, bele se merek gondolni, milyen sz...r lehet. :?

Szilzi, nagyon sajnálom, hogy az A. még ilyen beteg. :( :( :( Az viszont jó, hogy neked jobb a hátad. :D Az én madártestűbaba-álmaim stb. nem rémálmok, meg se lepődök rajta, mert én sose tudtam elképzelni, hogy velem ez megtörténhet..., de ezt már tovább nem ragozom. :roll: :lol: Egyszer álmodtam olyat is, hogy egy kis vízcseppszerűség volt a baba, a hátamon :shock: :roll:, és vigyáznom kellett rá és nem tudtam... Az sokkal félelmetesebb volt. :?

Mártit fel lehet hívni szerintetek?

Mindjárt jön a Gy., úgyhogy majd kopok.
Ma akkor, ezek szerint, nem megyek sehová. :roll: :wink:

KépKép
benó

Szegénykém, ne fájjon a fejed, fújjjjjjjj. :? :(
Biztos nálam is kispriccelne, ha egyszer rávenném magam, hogy főzzek szilvásgombócot. :lol:

Na, megyek.

KépKép
benó

Hali

Mártit csörizd meg,ha alkalmas akkor visszacsörget....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi. :D

KépKép
benó

Zsuzska:kitartás a 6 éjjelre!!!
Ha ilyen sok a munka,tényéleg jobb minél hamarabb táppénzen lenned majd...:)

Szilzi:tipikus példája a dög eü.-nek!!!! :twisted:
Reméljük hamar meggyógyul A.

Kép

Kép[/
tancsu

Felhívtam, aztán visszahívott.
:D

Jó volt vele beszélni. :D
Azt mondta, Kis Vuk a legcsendesebb a szobában. :D :D :D
És kis mosolygós. :D :D
Kicsit besárgult szegény Kis Vuk, de az nem olyan nagy baj.
Azt mondta, hogy nem kapott beöntést és nem is volt semmi gáz ilyen szempontból. :wink:
Látszik, hogy ő már tudja, mit kell kezdeni egy gyerekkel. Én nem fogom tudni. :? Kettővel. :shock: :D :lol: Jókor kezdek el betojni, nem? Nem igaz ám, minden tök jó lesz, mindent megoldunk, max. nem profin. :lol: :lol: :lol: És ennyi. :lol:

Na, megyek, mindjárt jön Gy.
Ne féljetek, nem fogok megőrülni. Puszi :D

KépKép
benó

Vettem be egy algopirynt,mert egyre rosszabb....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Remélem segít a gyógyszer Tancsu! :(

Benó, de jó, hogy beszéltél a Mártival! :D Biztos jó anyuka és büszke lehet Ádámra! :D

Kép
szilzi

Már hétvégén jöhetnek haza, ugye? :D Akkor biztos csinálnak új képeket is! :D Remélem hamarosan mindendannyian a babás körhöz fogunk tartozni! Olyan jó lenne érezni az anyasághoz tartozó a dolgokat! Biztos nagyon nagyon szuper dolog lehet...

Kép
szilzi

(Tancsu, csak zárójelben jegyzem meg, hogy esik a CHF elég jól... Már a februári átlag alatt van jóval!)

Kép
szilzi

Sziasztok Lányok!

Olvasgatok visszafelé, de csak addig jutottam, hogy MÁRTI ÁDÁMJA MEGSZÜLETETT!!!!!! Úgy örülök, hogy jól vannak!!

Benó, Te hogy bírod? Olvastam, hogy dagadnak a lábaid, de már Neked sincs sok hátra! Pihenj sokat! Sajnálom, hogy Vivike beteg...

Zsuzska, remélem, nem vetted alapul a nőt, aki mesélte, hogy a 4. lombik sem sikerült. Nálad tutira sikerülni fog az első is. :) Erős, stramm csaj vagy, mitől ne sikerülne? Ráadásul nagyon sokat számít, hogy nagyon akarod, és megteszel mindent érte. Úgyhogy nyugi, nem lesz semmi gond. Egyébként találkoztam egy lánnyal kismamatornán, akinek 5 inszeminációja volt eddig egy intézetben. Egyik sem sikerült, átmentek a Kaáliba, ott IVF-et csináltak neki, és elsőre összejött. :)

Tancsu, remélem, jobban vagy már!

Millió puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Márti, Laci, gyönyörű ez a gyerek!!! :):) Nagyon nagy gratula hozzá!!! :D:D:D:D Közben igyekeztem visszaolvasni is, már amennyire tőlem telt... viszont Ádám tényleg nagyon szép és nagyon édes... nem is tudtam én sem könnyes szemek nélkül nézni... Jajj, de jó!!!!!!!!!!!!

Heni

Kép
szheni

Heni, magadról semmit se írtál, de ha kismamatornára jársz, akkor jól vagy! :wink:

Kép
muzsuzska

Marha sokat aludtam, dörög az ég , leszakadt az ég, és elázott a teraszon a frissen mosott ruhám!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Zsuzska, nálunk is elég szeszélyes az időjárás.
Jól vagyok, köszönöm, azon kívül, hogy a hét elég rohanós volt... múlt pénteken voltam dokinál, minden oké volt, a laboreredményt vittem a védőnőhöz hétfőn. Ő kitalálta, (nem tudom, honnan látta), hogy túl sok a magzatvíz, vszínű azért, mert a gyerkőc gyomra, hólyagja vagy veséi nem működnek rendesen. Közölte, hogy azonnal menjek be a kórházba uh-ra. Dehát pénteken ugyanebből az eredményből a doki semmi ilyet nem mondott... mindegy, nem paráztam be, mondtam neki, hogy oké, elmegyek. Persze eszem ágában sem volt. Viszont egy kicsit később még aznap telefonált az uh-s bnőm, hogy ha akarok menni 4D-re, mehetek szerdán délre. El is mentünk, megnézte Benitot, persze semmi baja sem a gyomrának, sem a hólyagjának, sem a veséjének. Azt mondta, szte normális mennyiségű a magzatvíz, és ha az orvos sem mondott olyat, hogy baj lenne, akkor ne foglalkozzak vele. Még mindig nem nagyon tértem magamhoz, hogy hogy lehet ekkora paraszt a védőnő... ráadásul elkéstem a kismamatornáról is miatta, mert azt mondta, fél 2-től van, közben egykor kezdődött... ráadásul nem is tudom, hány hete nyúzom a torna miatt, azt mondta, nincs Esztergomban. Erre szerdán amikor voltam, kiderült, hogy már több, mint 2 éve minden szerdán van... jó, mi?
Izgulsz már? Tök jó, hogy elmondtad apukádnak a lombikot. Csak ennyi reakciója volt, hogy "Van-e apuka?" Vagy örült is, hogy lesz unokája?
Ja, és a héten Németországból vannak vendégeim. :) Nagyon aranyosak...

Heni

Kép
szheni

sajnálom, ez a védőnő tényleg paraszt!!!!!!

Én biztos frászt kaptam volna!

Szerintem akkor se örülne túlzottan, ha látná már hogy unoka van! :wink:

Most meg süt a nap.

Kép
muzsuzska

Ennyire nem vagytok jóban? Na, a védőnőkről majd meglesz Neked is a véleményed! :) Egyik hülyébb, mint a másik...

Közben végigolvastam Mártit... hát, én nem jövök túl gyakran közétek, de Márti még nekem is könnyeket csalt a szemembe. Úgy örülök, hogy jól vannak, minden rendben velük! Nem érdekes, hogy korábban jött Ádám, de makk egészséges. :):) A súlya és a hossza is teljesen megfelelő. Szóval... és mostmár 2 napos a drága! :):):)

Heni

Kép
szheni

Heni, örülök, hogy jelentkeztél! :D

A védőnő egy ökör! :evil: Engem is jól meijesztett volna! Hogy mondhat ilyet? Majd ha az uh kimutatja, akkor az orvos kimondja a véleményt, de hogy védőnőként ilyen "okos" legyen :evil:
Vigyázzatok magatokra, jó lenne egy képet látni rólatok :wink:

Kép
szilzi

Helló lányok. Végre tudok jönni,persze most is csak kicsit.
Hát én teljesen kinsírtam magam. :( Nem tudom mióta tart ez az állapot, hogy éjjel járok aludni, reggel meg ugye most már kelek munkába, tehát van napi 3-4 óra alvásom, jó esetben. :? Ma, mikor megjöttem munkából, beszélgettem a fiúkkal, ettünk, majd elnyúltunk itt hárman az ágyon,bedobtam egy filmet, aztán szépen elaludtunk. Úgy fél órát aludhattam, aztán visszatekertem a filmet és megnéztem, tehát még utána is pihentem, csak már ébren. Majd ittam egy gyenge kávét, mert suliban is ittam ma kettőt, de még mindig kába vagyok.
Pihennem kell, ma szigorú pihenést rendeltem el magamnak, mert érzem, hogy kivagyok.

Kép
flóra 11

Tancsu, megnéztem Gergőt, nagyon tündérin csinálja a tolatást. :lol: Olyan édes! :D Amikor négykézláb van és rázza a kis seggét, akkor nagyon cuki. :wink: Na, majd amikor megindul előre! Majd bebarangolja neked a lakást, várj csak! :lol:

Kép
flóra 11

Benó, jó, hogy elintézted a dokit,meg haladsz a dolgokkal is, az is jó, hogy kaptál kaját, nem kell főznöd. Egyre gyakrabban fogsz kapni, meglátod, most már kímélni fognak téged és neked is ezt kellene tenned. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, remélem a gyógyszer használt és már nem fáj a fejed.

Kép
flóra 11

Márti nagyon ügyes volt,hogy így viselte a dolgokat. Mi hír, jönnek haza? Tudja valaki?

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nagyon gáz nálunk is az időjárás. Egyszer süt a nap, aztán szakad az eső,majd tök fekete felhők jönnekés potyog a jég..... aztán megint kisüt, ezt olyan 15 percenként váltogatja,mint áprilisban,totál bolond időjárás van.

Hát a 6 nap éjszakást nagyon nem irigylem tőled. :?

Kép
flóra 11

Szilvi, ez szörnyű ezzel az egészségüggyel! Mi az, hogy sehol sem akarják fogadni? Marha jók! Bár belegondoltam, hogy itt is csak délután vagy este mehetne egy beteg készültségre,ha nincs itt a saját dokija. De ez nem baromság? :shock:
Reméljük meggyógyul az A. És az is milyen dolog,hogy nem kapott gyógyszert. :?

Kép
flóra 11

Heni,nagyon örülök, hogy jelentkeztél! :D Annak méginkább, hogy jól vagytok. Sz...rd le a hülye védőnőt! Aki annyit sem tud, hogy van a városban kismamatorna, az minek védőnősködik!? Először tájékozódjon! Vagy csak tessék-lássék csinálja, mert ez a munkája? :x Nem a kismama érdekében kellene tenni valamit? Az ilyet meg sem kell hallgatni, nem ért semmihez. :?

Kép
flóra 11

A F. kapott valamilyen pénzt,elment bevásárolni. Hozott gyümölcsöt, 10l tejet, egy csülköt,joghurtokat, lisztet. Most ment még a Billába. Hát legalább kaja lesz. A csekkeket nem tudom, miből fizetem majd,de valahogy lesz. :) :?

Kép
flóra 11

Ildikó rád is fér a pihenés... 3-4 óra alvásokkal kicsinálod magad teljesen :( Pihenj ma, ne filmet nézz, aludj! Jó, hogy F. kapott egy kis pénzt! :wink: Kaja lesz legalább! Aztán majd a csekkeket is megoldjátok! :wink:

Kép
szilzi

Puszi Nektek, majd jövök valamikor!

Kép
szilzi

sziasztok
ma borzasztó napunk volt.
Sanyim tegnap mondta, úgy néz ki, hogy vissza megy az ex fönökéhez söförködni, de csak mint brigádos, és naponta felveszi a pénzt, nehogy megin kicseszen vele.
mondtam neki, hogy akkor szerda helyett ma menjünk be ügyeket intézni, na meg sport baba kocsit nézni :wink: . ügyeket nem tudtuk elintézni /nem mindet :twisted: / én meg kitaláltam, hogy nézzünk el füsre meg györbe. füsön az üzlet zárva volt, györben meg nem találtuk meg azt a szemét üzletet. :evil: :evil: :evil: . a kocsira meg rávertünk 200km-t :evil: :evil: :shock: . Sanyim nem szólt semmit, de láttam rajta, hogy ideges volt, /én is/, Törpe meg nyügös :? .
de hogy már ne menjünk potyába vettem a brendonban egy tommee tippee-s csörös poharat.
haza fele beugrottunk anyumékhoz, ahol fagyos volt a hangulat, Sanyimat felcukkolták, nem is evett.

szóval ez a nap úgy sz@r, ahogy van :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hali

Sajnálom hogy nem volt jó napod....:(

Nekem sem túl fényes a kedvem,sztem a levegőben van valami...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Mártiról semmit nem tudok,se általában csak aznap szólnak amikor mehetel haza,akkor is kb 9-10 körül,amikor hozzák vissza a babákat fürdetésből és vizsgálatból,hogy délre jöjjenek érted...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Almásrétes mind elfogyott...:)

Menek vacsizok valamit,elég éhes vagyok...én nem ettem a sütiből csak 1 szeletet,mert nem nagyon szeretem az almásat... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Na látom egyedül vagyok...:(

Szép estét mindenkinek.jó pihenést...:)

Cupp..:)

Reggel benézek..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, Timi,nagyon sajnálom, hogy ilyen hülye napotok volt. :(

Kép