Új privát üzeneted érkezett!

Jól laktam de megyek fürdeni és pihizni jó éjt mindenkinek. Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jó reggelt!

Jó sokat csevegtetek az este! :)

Dita: Nekem is tetszik az a babakocsi, csak pl. mózessal együtt nehéz lenne levinni, mert nem igen férne be a liftünkbe. Meg gondolkodtam azon is, hogy nem is kell nekünk mózes, mert Niki nagyrészt nyáron lesz fekvős baba, amikoris nem kell annyira zárt kocsi, jó lenne egy vízszintesig dönthető sportkocsi is, ráadásul ezek olcsóbbak is.
Majd rakok képet Niki szobájáról, ha fentlesznek a dekorok, meg meglesz a rácsvédő a kiságyba (amihez ma megyek anyagot venni).

Viki: Tyűha, Lackó majd 10 kiló! :) Nem gondoltam volna annyinak, de arányos kisfiú, úgyhogy csak adjad neki a főzeléket, hadd nőjön! :)

Vicky: Mondom én, hogy "szomszédok" vagyunk! :wink: Nekünk TvNetwork tv-nk van, sima analóg, de ugyanezért az árért (3200ft) nézhetnénk digitálisban is (ha lenne boxunk), ami gondolom jobb minőség lenne.

Vius: Én az inszemes ciklusok (6 volt belőle) alatt mértem a hőmet, és nagyon-nagyon különböző volt az utro hatása.. valamikor szép magas volt, máskor meg alig-alig.
Molylepkékről.. Korábban nálunk is voltak, de amióta nem veszek liszttermékeket nagy hipermarketekben, és zárt dobozban tárolom őket, azóta nem jönnek hozzánk. :)

Twist: De jó! Nemsokára Te is kismami leszel! :)

Zsuzska: Az óbudai védőnők honlapján van tök jó tábli a védőoltásokról. Nézd meg:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users ... ltasok.jpg
A szülésfelkészítőre járunk még. Azaz tegnap volt az előző turnus befejező előadása, úgyhogy ezentúl mindig előtte telefonálni fogok csütörtökönként, hogy mi lesz aznap a téma, mert 3 előadásról (többek között a Családközpontú szülészet, fájdalomcsillapítás, apás szülés címűről is) lemaradtunk, amit még szeretnénk bepótolni.

Dy: Sajnálom a szuri kúrát.. de a cél érdekében mindent! :) Szerintem combba is lehet adni bőr alá, mert nagyobb pocaknál már elég ijesztő hasba szúrni magad, bár a combod meg már alig látod majd a hasadtól, úgyhogy lehet, hogy segítség is kell a végefelé.
Én is az aszalt szilvát hallottam székrekedés ellen, de nem próbáltam, mert nekem nem volt annyira durva. Nekem a meleg tea is segített.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


SZiasztok,

Dy,

nekem sem igazán volt székrekedésem a terhesség alatt, talán 1-2 alkalommal szenvedtem csak miatta. Pedig vasat is szedtem.
Én neked a lenmagot ajánlom, minden reggel egy teáskanálnyit egy kis vízzel lenyelsz és legkésőbb estére lesz is eredménye.

Denika,

tényleg te vagy a következő :wink: Nem olyan sokára karodban tarthatod a kislányodat :wink:

Kata,

az étvágy ellen nem tudsz mit tenni, Maszatkák követelik maguknak az eleséget :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Jó reggelt!

Monic,
de nagyon agrasszívan követelik :evil: De én próbálok ellenállni :roll:

i.kata
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Monic,Denika
Köszönöm szépen a jó tanácsokat!

Nem fogjátok elhinni, de nálunk reggel óta szakad a hó!! :shock: :shock: :shock: Na, jó azért meg nem marad, folyamatosan olvad is, de a háztetőkön, és az autókon viszont látszik elég szépen.... :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Lányok, lenne még egy kérdésem: Minden reggel iszok egy 3az 1-ben tasakos kávét. Ihatom még, vagy inkább már hagyjak fel vele?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
én a beültim óta nem iszom kávét.

i.kata
 
 


Kata
szerinted hagyjam abba?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
nem tudom :roll: Én inkább nem iszom. Ha már 3 évet vártam a babára, akkor nem szeretném veszélyeztetni semmivel. Lehet hogy lesz 1-1 alkalom, amikor iszom majd tejeskávét, de amúgy azt mondják hogy napi1 kávé nem árt. Én azért most pár hétig biztos kihagyom.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Dy!
Igyál koffeinmentes kávét. Én nem tudtam kihagyni a kávét reggel, mert anélkül nem tudok magamhoz térni. Én áttértem a koffeinmentesre, azt mondták, hogy azt szabad.

rodina74
 
 


Jó reggelt!
Kata, mikor mész UH-ra? Mikor lesz a népszámlálás? Tudnod kéne, hogy ikerbabakocsi kell, vagy sima!:-))))

Én olyan jót aludtam, hogy csak lesett a párom. Kaptam antibiotikumot a 3 hete tartó hasmenésem ellen és tök jókat durmolok tőle. Meg nagyon jó itthon lenni végre pár napot, mostanában már zombiként lézengtem csak a fáradtságtól. Valahogy ennyi munka mellett nem tudom kipihenni magam a hétvégéken sem. Mindig olyan mozgalmas hétvégéink vannak, hogy azt kell a munkahelyemen kipihenni:)
Vendég
 


Kata!

Egyél nyugodtan, meglátod hízni sem fogsz. Legalábbis én így voltam vele, amíg megvoltak a babszik. Pedig sokat ettem, és főleg édességet. A vaníliás pudingért ölni tudtam volna. Pedig inkább a sós ételeket, rágcsákat szeretem.

rodina74
 
 


köszi csajok!

A kávét én inkább csak megszokásból ittam eddig, de mostanság kifejezetten jól esik... Az viszont bizos,hogy a főzött kávét soha nem tudtam meginni,sőt nem is tudnám... Viszont próbálkoztam a koffeinmentessel is, de az is annyira tömény kávé ízünek tűnik nekem,hogy azt sem tudom meginni.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Tényleg!

Még két héttel korábban ebben a topikban ajánlott valaki ovulációs és terhességi teszteket. Rendelt tőle valaki? Emlékeztek rá?

rodina74
 
 


Twist,
majd szerdán kiderül, mikor kell mennem uh-ra, de pénteken mindenképp el kell mennem a dokihoz, mert elfogy addigra az utróm.
Örülök, hogy jól aludtál végre.

Rodina,
nekem sajnos nagy túlsúlyom van, szóval én iszonyatosan hízékony vagyok. :roll:

i.kata
 
 


Dy!

Én azt iszom, bár csak 1/3-a kávé, 2/3-a tej. Szóval ilyen tejeskávé jellegű italt iszom. Én szeretem. De ha csak megszokásból iszod, akkor lehet, hogy könnyen le tudnál mondani róla, és lehet, hogy az lenne a legjobb. Bár ha kívánod, akkor szerintem nem árthat.

rodina74
 
 


Rodina

én regisztráltam magam akkor,és tudom,hogy Twist is,én azoban nem rendeltem semmit.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina, én még régebben rendeltem terhességi teszteket, meg ovulációsat is a fórumról. Kint van a tartalomjegyzékben legelől, ott lehet rendelni.
Nekem csak az volt a baj, hogy bármilyet rendeltem, azok pozitívat mutattak. Olcsók voltak, az igaz. De most már inkább drágákat veszek, ha tesztelek, de semmi hamis pozitív tesztet nem akarok látni!:)

Hú, Kata hogy fog örülni a dokid, ha megtudja, hogy sikerült a baba! (babák):)))))))))))) Szép pillanat lesz:)
Vendég
 


Rodina

naponta csak egyet iszom ébredéskor, de mostanság alig nyílik ki a szemem, és máris a kávémra gondolok... Hihetetlenül jól esik. :oops:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist

meddig vagy szabin?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist,
a dokim már tudja :lol:

Rodina,
a Gabrielből van ovu teszt is és azt hiszem 5 db van egy csomagban. Az árát nem tudom, de egyszer én is használtam. Gyógyszertárban lehet kapni.

i.kata
 
 


Ja, Dy, már emlékszem! Tényleg én is regisztráltam oda. De nem rendeltem semmit. Én akkor az előbb tök másról írtam.
Aszem, ahova regisztráltunk, ott csak tesztcsíkok voltak.
Vendég
 


Dy, csak a tegnapi és a mai napot kaptam meg betegállománynak. Aztán hétfőn melózom megint. De ez is jót tesz a hétvégével együtt:) Nagyon rámfért már a pihenés meg a gyógyulás, mert hetek óta csak hasmenés elleni gyógyszereken élek, hogy tudjak dolgozni járni. Azért az már nem volt normális.
Annyi időm nem volt, hogy dokihoz elmenjek.
Tegnap délután óta tényleg jobban is vagyok, biztos hat az antibiotikum.
Vendég
 


én mintha láttam volna ovu tesztet is. Tudod azzal kevertem össze akkor az 1 lépéses terhességi tesztet.... :oops:
Egyébként az ovu tesztekben én egyáltalán nem hiszek! fél évig próbálkoztunk ovu tesztel eredmény nélkül, és ráadásul amikor elkezdtünk uh-ra járni, akkor meg is bizonyosodhattam róla, hogy hülyeségeket mutat. Nem is volt akkor pé-m amikor a teszt mutatta, viszont amikor az uh-n láttuk a tüszőrepit az ovu teszt nem jelzett.... :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist

Ennek nagyon örülök! pihenj akkor jó sokat, mert mindjárt megint hétfő.... :?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy, komolyan mondod, hogy ilyen rosszul működött a teszt? Azta! Én kétszer használtam ilyet és nekem jól mutatta. De mivel úgyis tüszőrepi injekció volt, ezért nem is néztem már a tesztet.
Igazából azt vettem észre, hogy a tüszőrepi után 36 órával tényleg leesett a hőm. És inszemik után fel is ment. Tehát mindig jó időben voltak az inszemik.
Vendég
 


Jó reggelt!

Dy!

Semmi bajod nem lesz attól a kávétól, nem is kávé igazán.

Én omniát ittam végig tejjel.

Vicky!
Lackó nem szed semmit, csak füvezik, attól ilyen jókedvű. :lol:

Székrekedésre aszalt szilva az egyik legtutibb, vagy a tamarin lekvár.

Ditus!
Mennek a ragacsok!
20150601134430
 
 


A gyógyszertárit ismerem, én is használtam. Csak arra voltam kíváncsi, hogy amit itt hirdetnek, azok mennyire használhatóak. De akkor erre is választ kaptam és maradok a gyógyszertárinál.

Csak azért kérdezem, mert a dokim annak idején az eredményeim és az 5 hetes uh alapján azt mondta, hogy biztos, hogy nem az inszem napján termékenyült meg a petém, hanem kb. 3 nappal később.
Még jó, hogy jó sokáig rádolgoztunk! :lol: :oops:

És a következő inszem előtti hónapban kíváncsi vagyok, mikor van ovulációm és amikor csinálják az inszemet, akkor is tesztelni akarok. Biztosra akarok menni.

rodina74
 
 


Twist!
Tényleg pihenj sokat, hogy a babásodásnak a legjobb fizikai állapotban menj neki!

rodina74
 
 


Még tegnap este, mikor lefeküdtem az jutott eszembe, hogy majdnem mindenki iszik mindenféle teát. Ki, milyen teát iszik és mire használja?

rodina74
 
 


Úgy látszik magamban levelezek. :lol:

rodina74
 
 


Sziasztok!
Hogy ti mennyit tudtok csacsogni?

Képzeljétek apácska már egyáltalán nem szokott nekem "pesszimistáskodni" tegnap még azt is megkérdezte, hogy mikor szülünk. Megnéztem a kalkulátort mondom neki hogy november 23-at írta. A fia november 22. Milyen érdekes akár egy napra is eshet. De a nov. 23 szimpibb mert az már nyilas :lol:

Csak felületesen olvastak vissza mert fel kell mennem a városba, csak még picit fekszem az utro miatt.

Dy
Én soha nem kávéztam, de nővérem is a koffeinmentest itta terhesen, vagy cappuchinot.

dita75
 
 


Rodina
csak egyet ne felejts el, az ovu teszt nem mutatja az ovulációt, sem a tüszőrepit, hanem a legfejlettebb állapotot mutatja a petesejtnél, ami akár lehet a repedés is... Viszont onnantól számítva, hogy jelez a teszt 72 órán belül következik be az ovuláció. érdekes módon módon nekem soha nem mutatta a valós eseményeket.... A teszt szerint pé-m olt, az uh-n még csak pici apró tüszőket láttunk, az uh-n láttuk a berepedt tüszőt, a teszten semmi jel nem volt... Még egy halványka sem, de persze előtte sem, pedig folyamatosan teszteltem is eleinte az uh mellett, mert az uh-s barátném jól leszúrt, hogy hülyeség az ovu teszt, és arra nem lehet bízni a babásodást. Én csak be akartam bizonyítani neki,hogy nincs igaz, és lám igaza lett...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita

amúgy hiányzol ám ezekből a csacsogásokból! :wink:
Hát úgy látom, itt mindannyian majdnem egyszerre akarunk majd szülni... :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kismamik,
ezek a mensis nyilalások meddig tartanak még kb?

i.kata
 
 


Rodina
én nem iszok,sőt nem is ittam soha semmilyen teát, viszont hallottam már peteérést serkentő teáról, ami állítólag jó..

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Katus!
Nekem még félidősen is volt néha.

Ma teszteltél?
20150601134430
 
 


Dy,
így volt ez elvileg Némókával Zsuzskával és Monickal is. Köztük is csak 1-2 hét különbség lett volna. Úgy látszik ez trióban megy :lol:

i.kata
 
 


Vikimami,
még félidőben is? :shock:
Ma nem teszteltem, elfogyott itthon az összes :lol: Talán ma veszek 1 utolsót és holnap megint tesztelek. De napról napra szépen erősödött, úgyhogy próbálok nyugis maradni. :lol:

i.kata
 
 


Kata
Nekem keddre elmúltak a mensis fájások, viszont amikor ikres terhes voltam, (10 hétig) minden nap fájtam.... :? Akkor azt mondták, hogy nem kellene, de ikreknél megengedett, mert jobban kell tágulni a méhnek, mert több hely kell a babóknak! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Igen, én is használtam, és nekem sem mutatott konkrét eredményt. De kíváncsi leszek majd, hogy az első inszem tapasztalatai alapján, fog-e az inszem időpontja majd változni. Vagy a doki marad a biztosnál, és majd még mi akciózunk. :lol: :oops:

Azt hiszem, nagyon előre jár már az agyam. :oops:

rodina74
 
 


Kata

úgy látszik akkor alkulóban vagyunk, sőt lehet,hogy négyen leszünk... :wink:
És kik lesznek a következő trió tagjai????????? :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina
az sosem baj!!!! De sajna nem emlékszem, hogy ti miért is mentetek inszemre... :oops: Lehet,hogy nem is kellett volna? :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Én nekem is 6 és fél hetes terhesen - mikor még éltek a babszik - állandóan fájdogált a hasam. És én is ikreket vártam.
Kata!Lehet, hogy tényleg ikres mami leszel?

rodina74
 
 


denika: Ti merre felé laktok? A TV-nk most jó...lekopogtam. 1 hónapos próbahónap van, ha nem lesz jó, akkor visszamondom. Csak az a baj, hogy az internetet is tőlük kapjuk. Mindegy, bízom benne, hogy ez jó lesz.

viki: Ez a füvezés tetszett. Hát ha ilyen jókedvű tőle a gyerek, akkor csak így tovább. :D



vicky79
 
 


csajok én lelépek,mert már nem bírok üli, később még jelentkezem.... :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Pihenj sokat!

rodina74
 
 


Dy, Rodina,
nem hiszem hogy ikrek lesznek, bár nagyon örülnénk nekik. Az összes teszetn szépen látszik a 2. csík, de egy fajtán, a Gabrielen csak tegnap kezdett el igazán erősödni. De majd kiderül :lol:

i.kata
 
 


A GAbriel 25 erősségű, az nekem is 3-4 nappal később lett olyan erős, mint a 10-es erősségű. Nekem a 14. nap a Kaális teszt olyan halvány volt, hogy azt hittem negatív! (25-ös erősségű) :oops:

Mikor mész vérvételre? Mert nekem akkor már mondta a doki, hogy az egyik eredményem olyan magas, hogy lehet, hogy ketten vannak. Aztán így is lett.
Szóval hajrá!

rodina74
 
 


Kinek ajánljam fel a laptetűmet?

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: