Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Látom, hogy Benszi felpörgette a topicot, még ha nem is így tervezte (gondolom), eléggé elszabadultak az indulatok :) Én azt gondolom, nem baj, jobb, ha kijönnek ezek a dolgok...

Gombahölgy, én mindig örülök, ha jössz, és főleg, ha képet is hozol, mert Benedek gyönyörű, és nagyon harmonikusak vagytok együtt. És igen, sajnos én is figyelmetlen vagyok sokszor, nem nézek rá a vonalzókra, hát ez az én bűnöm :(

Mamm, Rád is nagyon sokat gondolok, és hiányollak. Csúnya dolog, hogy ennyire nem voltunk lelkesek a bloggal kapcsolatban, igazából nem is tudom... mit került volna rá a gyerkőcök adatain kívül?

Gabicsibe, nagyon ügyes Boti! Hát, a mai gyerekek (kivétel az enyém :) ) mindent gyorsabban csinálnak. Majd meglátjuk, hátha azért előbb-utóbb összeérnek a srácok.

Lukinéni, köszönöm, jólesik, hogy azt mondod, Rám hasonlít; mostanában egyre többen mondják. Hát majd meglátjuk, én még nem látom :) A cicusod nagyon vagány a napszemüvegben :) Ti most hol laktok? Miért nem otthon? Bocs, ha volt már róla szó, nem emlékszem. Vagy titok? Akkor nem kell válaszolnod :)

Zsókuci, HURRÁ!!!!

Fiona, nagyon sajnálom, hogy ilyen hosszú időre elmegy a párod és a lányod is, húú, nem lesz könnyű. Én nem tudom, hogy bírnám. Azért lesz segítséged? Azért néha nézz be ide, ha lesz egy kis időd! :)

Nika, aranyos Attila, klassz a közös kép, kis bújós!!

Share, sajnálom a szopással kapcsolatos problémákat, nem akarod néha ide átmásolni a dolgokat a másik topikból? Engem érdekelne, de nem nagyon van időm átnézni :(

Bibar, jobbulást Olinak! Igazi kis hős, úgy tudom, a gyerkőcök nem lelkesednek az orrszívóért. Melyik foga jön?

Erika, hát ebben a szopástémában nem tudok segíteni, Gabi kb. 2 hós kora óta nem szopik éjjel. Ha megpróbálod, amit tanácsoltak, sok erőt kívánok hozzá! Biztos reklamálni fog a fiad, de azért neked is szükséged van a pihenésre...

Benszi, na és veletek mizu? Azonkívül, hogy kivan a pöcsöd? :D

Witch, örülök, hogy már nem jelez a figyelőke, nem lehet, hogy nehezebb lett a leányzó és azért? ;)

Húú, biztosan kifelejtettem valakit, elnézést kérek (meg vagyok félemlítve :D ) Na jó, ez nem igaz.

No, mi elutaztunk a szüleimhez, Gabin meg kitört a szokásos dili, úgy is, mint szeparációs szorongás ezerrel. Amikor hazajöttünk, egyáltalán nem sírt a nagyszüleitől, mint korábban... ettől vérszemet kaptunk, és rábíztuk az apukámra, mi meg kimentünk testületileg a temetőbe. Na, mire hazajöttünk (20 perc volt az egész), Gabi ordított, nagyon nehezen tudtuk megnyugtatni, és utána még 4-5 napon át nem bírtam kikerülni a látóteréből anélkül, hogy kiabált volna. Nagyon kemény volt, de most már rendeződött a helyzet, csak hát emiatt nem nagyon tudtam elszabadulni az internethez.
Különben minden oké, most az ágyat is rögtön megszokta, csak mondjuk az idő lehetne jobb, mert szinte mindennap akkor kezd rá az eső, amikor mennénk sétálni :(

Na, dobok képet is :)

Kép

Kép
elan

Nem tehetek róla Luki, rosszul esett a dolog annak idején... :(

Ááá mindegy, ne is beszéljünk róla!

Este rakok képet a csajról! Kész kópé ám! :D

Kép

Kép
mamm

Witch, tényleg a kajálás befolyásolja a légzést? Na, ez akkor szuper, hogy rendbe jött!!!
Kérünk Jamina képet!! (keresztapuval..) :D

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!!!
Witch!
Hány centi a kiscsaj???? 66 cm???? Komolyan mondod?? :D :D :D Kis vonatfütty!!!! Szép magas lány lesz!! Olivér 6400 gramm és 64 cm. :)
Én azért írok ritkán, mert még csendben figyelgetek és olvasok. Még nem vagyok mindenkivel képbe és elég vicces lenne úgy hozzászolni dolgokhoz, hogy azt sem tudom merre hány méter. Se előzményeket nem tudok, se semmit! De majd belejövök!!! :wink: :D

Kép
kira76

Sziasztok,

Hááát kérem... mi van itt? :roll:
Ne essünk már egymásnak csajok... de tényleg. Okés, hogy így pörög a topik, na de azért... 8) :roll: :lol:

A lényeg, hogy írja ki mindenki magából a sérelmeit, aztán tiszta lappal lehet újra pörgetni a topikot.

Ééés, arra gondoltam, hogy rájöttem, hogy mi hiányzik nektek... :D

Úgyhogy....

Kép

Kép
zsókuci

... arra gondoltam, hogy a rég nem látott táblicskut újra felrakom :D Megpróbálom újra rakosgatni, hogy lássuk kinek mikor van szülinapja, azóta nehezebb követni amióta nincs fent a topikban, így meg látjuk a táblában, és nem kell a vonalzó nézésre hagyatkozni. :)

Aki még nincs benne, és szeretne, írja meg a szükséges adatokat, és a következőben benne lesz.

Mivel júliusban frissítettem ez előtt utoljára, így lehetnek benne hibák, szóljatok ha kell valamit javítani, és sorry érte előre is :)

Kicsit másmilyen is lett, na meg ha nem baj, akkor napokat nem vezetem a kornál, csak évet és hónapot :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép

Sok puszi mindenkinek, és ne veszekedjetek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zsókuci 2009.03.12 18:28-kor.

Kép

Kép
zsókuci

TALIban benne vagyok én is! :D És azért is jó májusra szervezni, mert addig van idő mindenkinek úgy tervezni, hogy el tudjon jönni :) :D

Na sorry, hogy most már másra nem reagálok, de hulla fáradt vagyok. Majd még jövök a héten valamikor!

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
de drága vagy :lol: :lol: a táblicsku tényleg jó ötlet :lol: az meg természetes hogy te jössz a talira,nélküled mit sem érne :wink: :wink:

Elan
édesek vagytok a képen :wink: szegényke jól kikészülhetett mikor otthonhagytátok,olyan kiszámithatatlanok :oops: :oops:

Kira
majd belejössz :lol: :lol: Olivérről dobhatnál képet,jó piciket látni ujra :wink:

bibar

HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ! :shock:

Kép
Kép
share

Na most is csak berohanósan :) Pár hozzászólást tudtam elolvasni a morgolódással kapcs... erre megint csak azt tudom mondani csajok csajok csajok.
Ez az élet rendje... ahogy nehezen mozdultunk át az alap topicból ide, vagy a babavárósból ide, ennek is ez a menete. Ahogy nagyobbak a gyerekek nem jövünk annyit amennyit régen. Ezért kellenek az utánpótlások, és nekik kéne már nagy százalékban "vinni" a topicot, és mi az "öregek" hozzászólni ahogy engedi időnk, és segiteni őket. :) Aztán lehet ez csak az Én meglátásom. Én totál be vagyok havazva ezt mondtam is sűrűn elnézéseket is kértem amikor csak berohanósan fejből nyomtam írásokat. Ha kihagytam valakit szintén nem bunkóságból, mert senkivel semmi bajom, és mindenki babáját imádom. Én mondjuk képbuzi vagyok, szóval képeket, képeket képet mert imádom nézni h fejlődnek a kicsik. :)

Amugy Gomba Én is kikérem magamnak, h csak magammal lennék elfoglalva, mert azt hiszem Én is sok mindenkinek válaszoltam általában és magunkról kevesebbet. Tény h mostanában, és talán az utolsó hozászólásom csak rólunk szólt, de azt hiszem érthető (vagy nem), eléggé megvisel a dolog. Amellett dolgozom, és ezer bajom van, de hát kinek nincs.
Én nem tartom számon ki köszöntötte fel a Nikit és ki nem. Ha elfelejtettem volna Benedekét, akkor valószínű nem szándékosan.
Hmmm, szerintem mélyebben veszed ez t a dolgot mint kellene.

Mamm drága kis tappancsos pocis polós :) Bloggal kapcs annyit h baromi jó ötlet volt részedről, de jelen pill ezt is nehezen olvasom/követem, nemhogy még egy honlapot, ezért sorry. :) Szintén nem a személyednek szól :)

Witch :) morgolódás elkerülhetetlen a legtöbb helyen :) Tőlünk függ mennyire vagyunk értelmesek, és felnőttek h kezelni tudjuk a vélt, és valós sérelmeinket. :)

Share drága hát utólag is boldog szülinapot a nagy fiúnak. :)

Uff vagy Off? :lol:

chesti

Ja és akinek nem köszöntöttem fel valamikor is a picurkáját annak is BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT utoólag is!!! :) és azonnal tolja fel a szülinapi képeket! MOST! :lol: :lol:

chesti

Sziasztok :)

Na ha már tábla...akkor leírom, hogy Én meg azért nem jöttem, mert még a táblába se kerültünk be! Tettem róla megjegyzést anno, de mivel nem változott a helyzet, nem éreztem, hogy idevaló lennék :) :oops:

Utólag is mindenkinek Boldog szülinapot, névnapot, mikulást, karácsonyt, anyáknapját, májuselsejét, nőnapot, pünkösdöt, stb...

Mindenkinek jó éjt! Puszi!!!

Kép
timy28

Jajj!!!!!!!!

Hát én meg azért nem jöttem, mert....

nincs időm, mert vizsgázok, de azért puszi... :lol: :lol: :lol:

Ja köszi a fogas válaszokat, sajnos zománcfejlődési rendellenessége van Lőrincemnek. Foltokban hiányzik a zománc a fogáról. :( De mióta megpiszkáltuk még megmosni se engedi. :oops:
torolve_20130114141731

Hűűűűű :roll: :roll: Mi van itt :roll: :roll: Irulok-pirulok :oops: :oops:

Általánosságban Chestivel értek egyet. Néhány részlet:

Születésnapján Somát senki sem köszöntötte, de nekem nem is hiányzott. Én sem tartom számon a többiek szülinapját :oops: Akinek ez fáj, utólag is BOCSÁNAT :oops:

Blog: az ötlet jó, sajnálom, hogy nem fogadta kitörő lelkesedés, de véresen komolyan ezt sem venném :oops:

Azt én sem gondolnám, hogy itt mindenki csak magával foglalkozna. Ha így lenne, egyáltalán nem írna senki... Tény, hogy mindenkinek nagyon sok a dolga. Én a magam részéről reggeltől estig Soma után futok, házimunkázok, tanulok. Estére hulla vagyok, ha van egy kis időm, inkább a blogját frissítem :oops:

A találka nagyon jó ötlet. Hirtelen az jutott eszembe, hogy mit szólnátok az Ikea játszóházához? Viszonylag központi helyen van és nem kell érte fizetni..

Végül néhány kép az én Somámról, csakhogy mi is feldobjuk a fórumot :wink:

Kép

Kép

Kép

Ui.: Egyébként bennünket sem hiányolt senki :roll: De ez egyáltalán nem szegte kedvemet :roll: Ne marjuk már egymást csajok!!!!!
ballagyo

Szasztok Csajok!

Mot papa mindent hall, mindent lát...

Mindenkinek millió puszi!!!
:D :D :D
mot

Zsókuci

csúcs vagy :lol: tök jó ötlet volt a tábla,legalább Téged is topik közelben tart! :D

Timy

sztem azért Téged elég sokat hívogattunk,meg örültünk Neked stb....

Ballagyo

édes Soma,főleg a tükrös kép tetszik :D

Benszi

képek?Jót tesz a szemnek :D

Elan

nagyon szépek vagytok :D
Nem titok,a párom Bécsben dolgozik és most Mosonmagyaróváron lakunk.Májusban költözünk vissza Bp mellé.

Mamm

akkor várjuk a képet nagyon:D Én nem vagyok blogos,sorry :D

Mot

:lol: :lol:

Kép
lukrécia

Azt a kutyafáját!Sok zugolvasó anyuka!Csak megkerültetek!És lebuktatok!Ezt már szeretem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibarkám!
Ezt jól megcsináltuk,tam :lol: :lol: Láttad? :roll: :roll: :roll: MINDENKI beköszönt egy kicsit :lol: :lol: Tudod ugye :lol: :lol:

Luki!
Kell a látásjavító?mindjárt meglesz! :wink: :lol: Májusban szemellenőrzésre készülj! :lol:

Gomba!
Szerintem nem mindenki figyeli a vonalzókat,meg sokan nem is jönnek,hogy látnánk mennyi idős a gyereke!

Elan!
Szépek vagytok!A pöcsön kívül minden ok velünk!Túl vagyunk a 15hós oltáson,Fogzunk,mint állat és még mindig ébrednek éjjel sajna!Ördögök,de nagyon jófejek!Ha az egyik sír,viszi a másik a cumit vagy a teát neki!Mondjuk kemény lökdösődések is mennek már.Anya segít napközben a délelőtti alvásnál kb.2órát naponta és akkor suvasztom be a vásárlást ist!A többit egyedül vagyok velük estig!
Hát anya csak egy van,így áll Gábor is a témához!Próbáltad a nagyszülőkre hagyni úgy hogy ott voltál,de tevőlegesen nem tettél semmit?Csak nézted őket,de ha kellett neki valami akkor a nagyik oldották meg?

Chesti!
Mi van Nikivel?Már az előbb is írtam,de lehet átlendültél rajta.Ja és tudom tartozom még egy méllel! :oops:

Timy!
Ne vedd a szívedre,akkoriban pörgött a topik,lehet átsuhant felette Zsókuci,de nem gondolom,hogy szándékosan tette volna!

Zsókuci!
Jaj de jó ez a tábla!Tiszta retro érzésem lett!Köszi!

Mamm!
Bocsi de én nem tudtam megnézni a blogodat,mert valamilyen hülye programot írt ki és az nincs nekem!Ide írj és tegyél képet!

Ballagyó!
Milyen nagy lett Soma!
IKEA a Budaörsi szerintem nem jó,mert kb.8nm a játszórész a labdásba meg csak 3éven felülieket engednek be!

Vikkata!
Van valami megoldás a fogzománcra?A férjemnek a sok D-Vitamintól ment tönkre a fogzománca!

Kira!
Szép nagy Olivér!Képet!

Witch!
Nálunk pont ezek a zöldségek fognak!Bár lehet máshogy reagál az anyatejre mint a tápra reagált!Szépen gyarapszik Jamina!
Vendég

Luki!
Csak hogy jobban lássssssssál!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Nahát csajokTegnap még azt írtam,hogy sajnos nem sokat kell vissza olvasnom,de annyira fáradt voltam,hogy nem bírtam folytatni így inkább elmentem aludni.Ma meg csak kapkodom a fejem :roll: ű

Gomba
Kár volt megsértődöd!Van akit névnapján vagy szülinapján is szoktunk köszönteni,engem egyiken sem köszöntött itt senki,még sem sértődtem meg!és ezt se vedd a szivedre légyszi hanem gyere sűrűbben és dicskedj a gyönyörű fiaddal!

Mamm
Én regisztráltam is,de azóta sem volt idő még körbe nézni sem.Néha örülök hogy ezt a fórumot eltudom olvasni és még van erőm és időm hsz-t írni.Nem felejtettem ám el a mini talinkat sem, itt a jó idő meg is ejthetnénk valamikor :D

Ballagyo
Tuti a tükrös kép!!!

Zsókuci
Örülök,hogy siker szériátok van,kívánom,hogy még jó darabig így is maradjon!!(életetek végéig :lol: :lol: )Ja és már elmúltunk 9 hónaposak :oops: :oops:

Witch
Akkor nem is mentek alvásccentrumba?Örülök, hogy rendeződött a dolog!

Kira
tegnap akartalak számonkérni,hogy miért nem jössz :D Szépen fejlődik Oli!Képet nem kapunk még mindíg???

Elan
Na ez a helyzet is ismerős :roll: Boti is szerei az államat bekapni :D és dörzsölni rajta az inyét,viszont mióta foga van nekem annyira nem esik jól :(

Luki
Kiscica egy tündér abban a szemüvegben :D

Benszi
Te meg mindig kirobbantod a botrányt??Ejnye-bejnye :D Csíplek :D

Fiona
Sajnálom,hogy megint nélkülöznöd kell a párodat és a lányodat is.De legutóbb is ügyesen túl élted,most is túl leszel rajta,mert egy klassz csaj vagy!

Erika
Nálunk az éjszakai szopi az éhség miatt volt,de tápszert váltottunk és már nem kel Boti,csak egyszer hajnalban,cicizik és alszik tovább reggel 7-ig.örülök,hogy nincs komolyabb baj és elég a torna.Annó nekem meg is műtötték a nyakam!

Nika
Jó a közös képetek,itt már pihentebbnek tűnsz :D

A taliban benne vagyok én is,sokat agyalok hol lehetene,de még nem találtam megfelelő helyet ezért nem is feszegettem a témát.Viszont májusban jobb híján mehetnénk a Kopaszi gátra.
és végezetül ha már ilyen hosszúra sikeredtem,mert sokáig nem írtam akkor egy friss kép :D (vagyis kettő :D )
Kép
Kép
gabicsibe

Szerettem volna most hosszabban jönni, de Zsófi megint beteg lett, nagyon köhög, szegénykét alig tesszük le az ágyba, máris rákezd. :( :( :(
Úgyhogy most akkor csak néhány képecske, hiszen megígértem, de jövök még! :)

Kép Anyával 1 évesen

Kép Ááááá, öregszem!!!

Kép Dupla puszi

Kép Szereteeem Apuciiit!

Kép Sajnos lett egy bibim....

Kép Huncutka

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!! :lol:

Itt van még egy elveszett bárányka! Én azért nem írtam, mert.............., na inkább ne írom le. :lol: :lol:
Én is Chesti álláspontját vallom, kicsit besűrűsödött a napi programunk a gyerekekkel. Amikor elkezdtünk ide írni, más dolgunk sem volt mint hogy egymást erősítsük a kezelések alatt.Azóta hála Istennek megérkezetek a gyerekek, és már ők kötik le az időnk nagy részét. És ez így van rendjén, de azért szerencsére vannak ügyesebbek is mint én akik rendesen látogatják a topikot!! Hála nekik! Na és most jönnek a lányok!
Ketten a zebrán.
Kép
Kép Kis katicáim! Kép
Egyedül vacsizunk.
Én is nagyon szeretem nézni a képeket, így látom hogy milyen nagyok és szépek ezek a gyerekek!!
Gratulálok mindenkinek!
Üdv, Brigi :wink:

Kép
brigii

HÚÚÚÚ mindenki most írt!!

Jaa, Zsókuci, a táblicsku nekem is nagyon retro érzést kellt!!

Köszi!! :lol:

Kép
brigii

Sziasztok,

Na valamennyit visszaolvastam, most többre nem futja… :roll:

Share,

Remélem, hamarosan rendeződnek a szopis dolgok… :roll:
Utólagosan is Boldog szülinapot Máténak! :D Várjuk a képeket :wink:
TALI: naná! :)

Nika,
Milyen nagy már Ati, szép súlya van! :shock: Emlékszem még, amikor ott ücsörögtünk a talin, a bölcsi előterében és vártuk a többieket :lol:

Fiona,

Hááát, nem irigyellek, nagyon nehéz időszak áll előtted… De hidd el ügyes vagy, és tök jól helyt fogsz állni. :)

Jerika,

Édes lehet a kisfiad a seggen közlekedés közben! :D
Örülök, hogy negatív lett a nyaki UH, a torna sem kellemes gondolom, de a lényeg, hogy nincs nagy baj!

Rony,

Te egy tündér vagy, de ezt már tudod, hiszen megírtam a priviben :D Köszönöm!
És azt is, hogy örülték az „életjelemnek”, jól esett amit írtál :oops:

Luki,

Hát a kis hippi Falat :lol: :lol: :lol: megzabáloooom :D
Háát, megpróbálok topik-közelben maradni, tudod, hogy imádlak titeket, de nem tudom, hogy jutok majd gép közelbe, ha már beindul a szalonos munka is… de igyekszem majd, ígérem! :)

Gabicsibe,
Hová utaztatok?
Már javítottam a kort :D :oops: :oops:
A képek szuperek! :D:D:D

Elan,
Gratulálok Gabi járókás-felállásához :D
Adatokat javítottam! :D Bocsi, elnéztem a hónapokat :oops:
Hm, érdekes Gabinál ez a kitörés… vajon mi okozza? Bárcsak el tudná mondani, ugye?
A kép szuper! :D:D

Witch,
Megkaptam a privit, már fel is vettelek Benneteket a táblába, a következőben már látni fogod magatokat :wink:
Ja, és ne ijedezz, általában nem harapnak a lányok :lol: :lol:
És még egyszer köszönöm a múltkori telefont, annyira jól esett ám! :D
Örülök, hogy azóta nem jelzett a légzésfigyelő, reméljük többet nem is fog!
(ja, és keresztapus képet én is kérek, nem csak Vicuska :lol: :lol: )

Kira,
Hű, hát azért Olivér sem panaszkodhat méret-ügyileg :D
Remélem Te is csatlakozol a táblához! :)

Bibarci,
De drága vagy :oops:
Jobbulást Nektek! :roll: Remélem, hamar túl lesztek rajta! De mennyire édes Olivér az orrporszívóval :lol: Tök jó fej 8)

Benszikém,

:lol: :lol: Asszem sikerült összerántani a banda egy részét :lol: :lol: És teljesen igazad van, én mentem a topikot… már amennyire tudom, így tiszteletbeli tagként :roll:
Köszönöm a táblával kapcsolatos visszajelzést :D Na meg, hogy kiállsz mellettem :oops:
Megzabáloooom a gyerekeidet! :D Olyan szépek – mint mindig :wink:

Vicuska,
Aranyos vagy, nagyon jól esett amit írtál :) Férjeddel minden OK?

Gomba,
Sajnálom, ha így érzed, de szerintem se általánosíts. Tedd ezen túl magad, várunk sztorikkal és képekkel.

Mamm,
Bár már közben msn-en beszéltünk, de azért itt is leírom, hogy sajnálom, hogy a blog-dolog nem jött be, de nem azért, mert Rátok nem vagyunk kíváncsiak! Szóval gyere, és mesélj sokat, vagy másold be amit a blogba írsz, ha már lusta dögök vagyunk megnézni :lol: :wink:
Nagyon jók a képek, Zsófi nagyon szép kislány, a duplapuszis nagyon édes kép! :D

Chesti drága,
Millió puszi! Imááádlak tudod! :D

Timy,
A tábla az én saram. Elnézést érte. Ahogy írtam is, júliusban tettem fel ez előtt utoljára, így ezért nem is kerültél bele akkor, amikor jelezted. Ettől még nem vagy nem ide való!
Már fel is vettelek a táblába, a következőben ott lesztek Norinával! :)

Vikkata,
Sajnálom, hogy zománcfejlődési rendellenesség… tehettek valamit, hogy ne romoljon majd gyorsabban a foga? Elmex fogkrém, vagy egyéb csodaszer?
Gondolom most felzaklatta a szájban turkálás Lőrincet, de csak engedi hamarosan újra a fogmosást :roll:

Ballagyo,
Nagyon jók a Somáról készült képek! :D Igazi kópé :wink:

Mot,
:lol: :lol: És nem beszél Mot papa? :lol: És Motné asszonyság? Krisztiről képet kérünk legalább! :D

Brigii,
De jó, hogy Te is jelentkeztél! :D:D A lányok nagyon szépek, és milyen nagyok! :D:D
Hihi, örülök, hogy benned is ilyen retro-érzést váltott ki :wink:

Nos, egyelőre ennyi voltam. :D

DE: AKIK OLVASNAK CSAK MINKET, ÉS NEM IROGATNAK, AZOK IS ÍRJANAK MÁR!!!! A TÁBLÁBAN LÁTSZANAK A NEVEK, DE HA NEM, AKKOR IS ÍÍÍÍRRRRJJJAAATTTTOOOOK! :D Nem írok külön neveket, de attól még sok mindenkit hiányolok ám :roll: És igyekszem a táblát mindig rakni… :wink:

Puszi mindenkinek! Megyek aludni, mindjárt kelek :evil:

Kép

Kép
zsókuci

Na, ez lesz az utolsó! :lol:

Judit merre vagytok? Lánykáid hogy vannak?

Üdv, Brigi :lol:
Mot papa bejelentkezése jó volt!!

Kép
brigii

Sziasztok egy zugolvasó anyuka jelentkezik.

Benszi
Először is nagyon szimpi mindig amit irsz.Mikulás képek jók lettek,
Örülök, hogy láttalak titeket.
Gyermekeid gyönyörűek.

Chesti
Örülök hogy jó lett a vérvizsgálat eredmény, majd írd meg a további
Fejleményeket.
Egyetértek a hozzászólásoddal!

Elan
Gratulálok a felálláshoz, nagyon édes a fiad.

Lukrécia
A napszemüveges kép csúcs nagyon jó.
Mi újság veletek?

Zsókuci
Gratulálok a szalonhoz, kitartást a sok munkához.
Jó hogy újra van táblicsku.

Bibar
Jó páros lehettek Benszivel és Lukival.
Jobbulást nektek.

Fiona
Nem lesz könnyű neked , de kitartás,Bence aranyos nagyon.

Jezsoerika
Mi is sokáig szopiztunk,de mikor már vacsira nem csak szopi volt
Jobban aludt éjszaka.

Gombahölgy
Nem szeretnék vitatkozni, de szemet szúrt, és kicsit erősnek találom amit írtál.
Osztom véleményem Bibarral, nem hiszem hogy te mindenkit felköszöntöttél.
Bocsi

Vicuska
Képet Ramirol imádom nézni, ö az egyik kedvencem.

Gabicsibe
Nagyon helyes Boti.

Brigii
A kis katicáid nagyon édesek,az én lányom nem engedne semmit a fejére tenni.

Ja képzeljétek voltunk a BMC-be Zeke doki nagyon aranyos volt , a lánykám
Teljesen otthon érezte magát jött ment, mi is most vittük be a zárót egy kicsit szégyellem hogy ilyen későn.
Na lépek mert lassan elájulok olyan fáradt vagyok.
Bocsi ha vki kihagytam

Kép
bibike27

na lányok ez igen :P :P :P végreee :P :P

Bibike
de jó hogy irtál,képet kérünk :wink: :wink: én sem voltam még a zárómmal a bmc-be :oops: :oops: és csak nem mentek tesóért???

Zsókuci
na csak legyen időd a topikra :wink: :wink:

Brigii
annyira édesek a kis katicák,és ahogy falatoznak,medzabálom őket :wink: :wink: :wink:

Timy
a tábla jó sokáig nem volt fönn,nem tudta Zsókuci rakni de próbálta is átadni valakinek de senki nem vállalta :oops: de ilyenért eltünni...hát nem is tudom...egyébként nekem is volt annó ami nem tetszett,de azért nem tünök el mert érdekel hogy mi van a csajokkal.

Mamm
akkor egy cipőben járunk :cry: :cry: jobbulást a picúrnak.
ezek a képek valami csodásak,szégyeld magad hogy megfosztottál minket a lánykádtól :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Gabi
az a mosoly elvarázsol :lol: :lol: :lol:

Benszikém
:P :P :P :P :P

Ballagyó
éééédes :lol: :lol: Ikea nem rossz ötlet,az örsön mekkora a játszóház???

Vikkata
szegénykém :cry: és ez a rendes fogakon is lesz majd vagy csak a tejen??

Olivér már jobban van,köszönjük a jókivánságokat,most nem köhögött az éjszaka végre.....

bibar

Hú Lányok, na, ez igen! Mindig így kellene!! :lol:
Bibarka, Olivér ilyen bátran használja az orrszívót? Nem semmi! Rami ha meglátja, hogy előveszem, már ordít. ÁÁh, szóval Te fogzásra is ezt használod! :lol: :lol:

Brigii, a csajok fantasztikusak! Bevallom én nagyon örültem volna 2 lánynak, de lehet ez már csak álom marad..de nem panaszkodom, itt van nekem Ramikám.

Bibike, Te nagyon ritkán raksz képet, gyere és rakj! Miket csinál már y kiscsaj? Bölcsi? Melóhely?

Vikkata, nekem is Bibarka kérdése fordult meg a fejemben, hogy ez a maradandó fogakon lesz-e? Figyu, ez legyen a legnagyobb bajotok, nem?

Timy, jó kisfogás! :lol: Képeket!!! Norinát akarok nézegetni és írj róla miket csinál!

Zsókuci Drága, én már 32 éves vagyok lassan 1 hónapja.. :P

Mamm, no komment a képekhez. Hallod nem semmi hogy nő a kiscsaj haja!! Hiszen már vágtátok! :D

Gabicsibe, cuki a kisfiad!!

Lányok, nekem a legjobb barátnőm 16 hetes terhes és kiderült, hogy kisfia lesz. És a Joel nevet akarja neki adni..hogy beszéljem le? :lol: Na jó, persze nem beszélem le de...

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket! :)

Gabi!

Nagyon édes Boti! :)

Bibar!

Ati is bírja az orrszívózást. Ha sír és bekapcsolom a porszívót egyből abba hagyja, és tartja a kis fejét. Megzabálom. :)

Mamm!

Milyen szép nagy már Zsófi! Nagyon szép! :)

Brigii!

Helyesek a csajok! :)
A katicás kép különösen tetszik. :)

Zsókuci!

Én is emlékszem! :)
Köszi, hogy beraktál a táblába.....kiegészíteném: 55 cm, és 3950gr.

Kép
nika28

De jó újra úgy írni hogy sokan vagyunk.... :D Csak Napcsi hiányzik már,mi lehet vele? :roll:

Bibarkám

hát ez haláli :lol: megzabálom,olyan édes!!! :lol: nagyon-nagyon ügyi :D :D

Benszike

na köszike,egész jó lett a látásom..... :wink: tündéri a csapat,mint mindig :D

Gabi

hát ez a babakocsiban bealvós..... :lol: :lol:

Mamm

hát ezt nem hiszem el hogy képes voltál ettől az angyaltól megfosztani minket!!!Amúgy is ezek a mediterrán-típusú babák a gyengéim,egyszerűen gyönyörű!
Az anyuka is csini :wink:

Vicuska

jó,akkor most Te is jössz vmi vidám fotóval Ramiról ha már ennyit írogatsz megint :wink: :lol:

Bibike

HELLÓ :lol: :lol: :lol: Végre!!!!Képeket!!!!!Mesélj magatokról,please!!!

Brigi

nagyon édesek,annyit nőttek!!!!! :D

Itten vidéken esik eső,fúj a szél,oda a sétánknak délután.... :cry: már Benszinek ki lenne itt a pöcse olyan szeles ez az Óvár :wink: :lol:

na pusszancs,ÍRJATOK!!!NEM ZUGOLVASNI!!!! :lol:

Kép
lukrécia

naaaa,gyertek vissza ZUGOLVASÓK :lol: :lol: :lol:

tényleg Napcsival mi lehet?????ilyenkor ő is elö szokott bújni :oops: :oops:

Vicuska
az elején ő is üvöltött,aztán pár szivás után megszokta,no meg agyon dicsérem mindegyik után ő meg az ügyes vagy szavakért mindenre képes :lol: :lol: :lol: tényleg rakjál már képet Ramiról :wink: Uraddal jól vagytok??Joel???nem is hallottam még ezt a nevet,hááát hm hm,nem is tudom :oops: :oops:

Lukikám
ne aggódj itt is fúj a szél ezerrel,bár most süt a nap de nincs jó idő :cry: :cry: már ugy várom hogy levethessük a meleg gúnyákat és egy szál pulóverbe vigyem ki,hát még majd a melegbe egy szál pelusba :wink: :wink: álom-álom :wink: :wink:

tényleg Lippával mi lehet???már nagyon megnézném a két szép csajszikáját :wink:

Benszikém
elöbb nem is irtam hogy milyen cukik a skacok,remélem jövö szombaton látom őket személyesen is :wink:

bibar

Na, jó de csak azért mert annyira kértétek...
Férjemmel jól vagyunk! Köszi a kérdéseket! De tegnap már írtam! :D

A képen látható Rami vékony combija és az első lila folt az arcán egy óriási asztalra esés után. Ja, és reklámot néz, ha reklám megy teljesen ledermed, semmi nem érdekli.. :lol: Kép

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Na nemgyőzök vissza olvasni...

Luki!

Értem én mit írtál, csak lehet én nem tudok fogalmazni :oops: Fáradt vagyon no..., A védőnő szerint, aki ma volt itt annyi köze lehet a kajához, mivel Jamina bukós, így lehet hogy félre nyelt olyankor... Nem tudom, de a lényeg hogy minden okés :)

Elan!

Lehet hogy igazad van, én mondjuk azt sem tudom mikor hogyan kell az érzékenységet állítani, mert nincs a leírásban...
Gábor még mindig gyönyörű, és szerintem is hasonlít rád :)

Vicuska!

Már van kép, csak fel kell tennem a gépre... Igyekszem :)

Kira!

Az apukám is olyan mint a vonatfütty, remélem az ő alakját örökölte, és nem az enyémet, bár nekem is csak azóta ilyen, mióta kiderült a PCO és a pajzsmirigy gond :)
De már van combikánk is :)

Zsókuci!

Köszi, és temészetes számomra, ha tudok vmit segíteni, akkor megteszem... Sokszor erre fázok rá, de nem hátrálok... :lol:

Benszi!

Köszi :) Szépek az ikrek, hatalmasat nőttek mióta a topicot figyelem :)

Gabicsibe!

Így valószínüleg nem megyünk, de még ez kérdéses :) Boti fergeteges a babakocsis képen :) Tetszik nagyon...

Mamm!

Nagyon szép a lányod, szegény kis bibis... :(

Brigi!

Szépek a katicáid :)

Ha valakit kihatytam bocsi, megyek mert az én csöppem engem akar :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicuska!

Hova lett Rami combija :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicuska

:lol: :lol: és mi az a gombóc a pocaknál?? :lol: :lol: tündéri :lol: :lol: Ilyen meleg a lkásotok vagy ez egy nyári kép... ?:wink: :lol:

Witch

na mindegy,a lényeg hogy elmúlt a probléma és nem kell alváscentrumozni,az szörnyű lehet.

Bibarkám

hogy pörgünk itten..... :lol:
Nemsokára pelusba kergeti a kutyákat ne aggódj....egy kis punissal a nyomában :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Hű csajok mennyit írtatok, ez igen, végre-végre! :D Minden baba gyönyörűséges, most nem írom mindekinek külön, jó :?: De tegyetek sok-sok képet! :wink:
TALI nagyon jó ötlet, én már korábban is mondtam. Jó lenne talizni veletek, csak a hely kérdéses. Én Pesten nem tudok sajna semmit.

Fiona, Kemény idők állnak előtted, de te erős nőci vagy, és ezen is túllesztek! Jól tetted szerintem is, hogy elengedted a lányod, csak az ő előnyére válik. :wink:

Zsókuci, Nagyon örülök, hogy ilyen jó dolgok történnek mostanában veletek! :D Remélem a szalon gyorsan beindul, és csak ezzel tudsz foglalkozni, Zozónak pedig bejön az új hely, és még az idén visszamehettek a BMC-be. Sok-sok drukk, de hisz tudod! :wink:
Tábla: Jaj de szuper, már hiányzott ám! :D A korom már eggyel több sajna, a csajoké meg 9 hónap.

Share, Mátéval mi a helyzet, jobb már? Utólagosan is boldog szülinapot! :D

Bibar, Jobbulást Olinak! Az orrszívós dolog nem semmi, az enyémek ha csak meglátják ordítanak. :shock:

Luki, Amúgy azt már én is észrevettem, hogy szinte semmit nem írsz magatokról. Engem pl. érdekel, szerintem mást is, úgyhogy tessék magatokról sűrűbben írni! A férjed mivel foglalkozik, biztos írtad már, de valahogy ez nekem kimaradt!

Erika, Örülök, hogy a fiad nyaka rendben van. Én azt mondom jobb leellenőrizetni, ha valami gyanús. Szopi ügyben nem tudok segíteni.

Benszi drága, Ez jó volt! Annyira bírlak! :lol: :lol: :lol:

Gomba, Hát én is kikérem magamnak, hogy saját magammal lennék elfoglalva :shock:, mindig írok akinek csak tudok, mégha egy-két szót is, kedves babás topictárs. Lehet, hogy elkerülte a figyelmünket a szülinap, de ez egyszerűen figyelmetlenség. Elhiszem, hogy rosszul esett, de szerintem ezen nem kell így megsértődni, mert biztos hogy te is felejtettél el szülinapokat, vagy írni valakinek.

Mamm, Teljesen jogos a sérelmed, nem reagáltunk. :oops: Én regisztáltam, meg is néztem, csak láttam, hogy nem reagáltak a többiek, aztán így én se, bocsi. Amúgy jó ötlet lett volna, csak szerintem nincs rá időnk. Én szívesen olvasnám a blogodat is, de sajna nem fér bele. :wink:

Witch, Hurrá, megoldódni látszanak akkor a gondok! 66 cm? Nem semmi!

Ballagyo, IKEA nem rossz ötlet, csak ott mi hol tudunk lenni? Mert ott elvileg felnőtt nem tartókodhat szerintem, főleg sokáig. Vagy nem?

Chesti, Szerintem amellett, hogy elfoglalt vagy, mindig jelentkezel, és ez nagyon jó! Örülök, hogy a vérvétel nem mutatott semmit. Hogyan tovább?

Timy, Na ez nekem is furcsa, hogy a tábla miatt miért kell eltűnni. :shock: Eleve nem is volt egy jó darabig, meg hát Zsókuci is emberből van, és elkerülhette a figyelmét. Ha meg előtte írtad neki, amikor még volt tábla, akkor dobsz neki egy privit, és mindjárt nem sikkad el az írások között.

Bibike, Képet is kérünk! :wink:

Vicuska, Te most végülis akkor dolgozol?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hehe :) :lol:

Vicuska neeeemáááááááár azok a lábak :) de husi :) főleg a lábujjai :) Tök jó h minden rendben van, örülök nektek. :)

Luki - Bibar szerelmetes párjaim nagyon szépesek. :) Oli az orrszivóval... :lol:

Elan gyönyörűek vagytok a képen, teljes az összhang :) Anyától való "elszakadás" azt mondják fiúknál nehezebb. :)

Balagyo :) Soma nagyon komoly pasi lett :) Micsoda járgány :) zuzzátok már a környéket vele ? :)

Benszi nagyon komolyak az ikrek :) Gyertek már el egyszer a csiribirimre :) Hadd lássam őket. :)

Gabicsibe nyomultok a játszón? :) Vigyázat csajok, a szeme sem áll jól :) A második képen bealudt? :)

Mamm azt az úristenit és irgumburgom, h ezt a gyönyörűséget nem raktad fel szinte minden oldalra nálunk!!! El ne merj tünni hallod e!!! :lol: :lol:

Brigii :lol: Hát ezek a kis katicák... :lol: ámulok-bámulok, de a kajálós kép überelt mindent. :)

Jerika de jó h rendben van az UH, a torna meg hát.... talán megszokja majd?? :shock:

Nika uuuuu mekkora a kis pasid! :oops: :shock: :lol: Nagyon szépek vagytok együtt :) Tessék többet jönni! :)

Fiona még olvasni is nehéz volt mi vár rád!! :lol: :oops: Kitartás, gyere és panaszkodj! A képek fantasztikusak. :)

Zsókuci husi puszi :) Lassan utttaazááásssss!! :lol:

Witch köszönöm a privit!!!

TALI-ban benne vagyok, de ne haragudjatok tényleg nem találok helyet rá! Még talán közösségi házakat kéne megérdeklődni hátha. Ha lesz időm...vagy Gabicsibe? :) XI keri művház, hmmm?

Ezer bocs ha valakit kihagytam, de hallom h ébredezik a csajé.
Annyit még h a fogával minden rendben, és szerintem sűrűsödik a haja! Majd rakok képet kivi vagyok a véleményetekre.
Jövőhét bőrdoki, aztán homeós doki, hasi UH, füll-orr-gége.

chesti

Rebe :lol: és veletek mi is van???? :lol: :lol: Képet képet!!!

chesti

Chesti, Velünk nincs semmi különös. Elkezdtük a sajtot, túrót, joghurtot enni, de ezen kívül semmi újdonság. :wink: Örülök, hogy most már sokkal többször tudunk sétálni menni, már alig várom, hogy ne kelljen rájuk se overál, se kabát. :D Elkezdtek egymással is foglalkozni, egymáson nevetgélni, beszélgetni, annyira cukik. :lol:
Na és két-két kép:
Kép Kép
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Én is azok közé tartozom, akik inkább olvasnak, mint írnak, mert az időm nem túl sok, és nagyon ritkán van segítségem, viszont arra kíváncsi vagyok kivel mi van. Időm így sokszor csak arra van az olvasás mellett, hogy jelzem, hogy megvagyunk és dobok pár képet a lurkókról. Ha nem érdekelne, hogy kivel mi van nem is olvasnám a topicot.
Gomba
A Milót sem köszöntötte senki 2 éves korában, ha jól emlékszem, de én sem akadtam ki, és biztos, hogy én is elmulasztottam jó pár név és szülinapot. :shock: ...utólag is bocsánat érte.
Bibar
Miló is magának szívja a nózit, össze is "szereli", ahogy kell.
Luki
A napszemcsis kép egyszerűen fantasztikus. :lol:
Zsókuci
Köszi a táblát, kiegészíteném Zalán adataival, Szent János, 56 cm, 3500 g. Örülök, hogy alakulnak a dolgaitok.
Share
Kitartás a szopihoz, ügyes voltál Mátéval is, de tudom, hogy kettővel már nehezebb.
Én olvasás közben Naposoldal mellett Estrellát hiányolom és a kislányát. Ő azóta nem jelentkezett szerintem, hogy volt egy kis összetűzés itt a fórumon.

Talizni én is mennék szívesen, de ötletem nekem sincs, hogy hol. Sőt már arra is gondoltam, hogy majd Mikuláskor is tarthatnánk talit valahol és hívnánk egy Mikulást is a lurkóknak..... mint korábban írtam a fiam még mindig Mikulás és karácsonyi lázban ég, így én sem szabadulok tőle. :wink:

pár kép most csak a kisebbikről
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
agnese

Agnese
édes a picurka :P :P :P a mikulásos buli is nagyon jó ötlet,majd ráfekszünk az ügyre :wink:

Vicuska
bocsi :oops: esküszöm elolvasom csak az agyam szita :oops: :oops: az a kép,hát megzabálom ahogy lemerevedett a csajszi :lol: :lol: jó pillanatkép :wink:

Chesti
jaj de jó lenne ha tényleg sürüsödne,akkor bizti nincs baj :wink: :wink: azért van böven doki programotok :oops:

Rebe
annyira cukik a csajok,látom már mosnak is :lol:

Lukikám
jaj már alig várom :lol:

no ha valakit kihagytam bocsi :wink: :wink: de hiv a bébim :lol: :lol:

bibar

De jó, h ilyen sokan írtatok! Esküszöm, jobb lett tőle a kedvem :wink: Benszi, Bibar, köszi nektek :wink:

Na, és a képek! Gyönyörűek a babák!

Lehet, h az ikeás ötlet egy kissé elhamarkodott volt, tulajdonképpen én sem vagyok biztos benne 100%-ig, h ez a tuti. Törpölök tovább :wink:

Hú csajok ez a tricikli óriási sláger most nálunk. Nem is lenne ezzel semmi baj, csakhogy Soma nem hajlandó már a babakocsiban maradni :roll: Boltba és egyéb programokra mégsem mehetünk triciklivel :roll: :roll:

Juci!

Merre vagy?
ballagyo

Ballagyó
már élvezi a triciklit??én is most akarok venni,csak nem tudtam várjak e még vele :oops: :oops: ezek szerint ne :lol: :lol: nincs egy triciklis képed??

bibar

Ballagyó
mondom hülye vagyok :lol: :lol: ja hogy az a tricikli amin csücsül??ja csak én nem karfás változatot néztem hanem amin valami szij van.én a brendonba néztem most akciós 10.000-ért.
te hol vetted??és mennyiért?

bibar

Rebe!

Úgy látom a lányok előtt nincs akadály, gyönyörűek :)

Agnese!

Zalán egyszerűen csodaszép :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok! :lol:

Köszönöm a csajok nevében a szép szavakat! Átadom!
A katicás kép jól el lett kapva, most ez a sláger na meg, hogy együtt táncolnak!Na meg pakolnak, szét mindent!A szekrényeket(illetve a fogójukat) már mindeféle övvel összekötögettem, hogy ne tudják kinyítni.

Bibike!
Nálunk is csak a Brigi hagyja a fején a fejdíszt, a Barbi nem sokáig türi el.
Vicuska!
Azok a Rami combocskák!!!! ÉÉÉÉDDDEESSS!!
Agnese!
Zalán csúda szép, egy az egyben Milán a kicsi képen a vonalzódon!!
Zsókuci, hová mentek pihizni??
Chesti!
Mióta elkezdtek egyedül is enni, nagytakarítást kel utánuk csinálni, de nagyon élvezik.Bár kicsit tovább tart így a vacsi! :lol:
Örülök hogy Nikivel nincs semmi,és ha már a hajacskája is kezd vissza nőni az még jobb!!
Bibar!
Barbikám kiszúrta Oli fiadat, amikor meglátta a monitoron megszólalt"aja baba,baba"Édes volt!
Rebe!
Nagyot nőttek a lánykáid!! Látom már ők is fel fedezték a lakást!
Witch 26!
Nagyon ügyes vagy, olvasgattalak.Örülök, hogy megoldodot az alvási problémátok!!
Benszi!
Látom nálatok is zajlik az élet rendesen!Azért az udvarotokat egy kicsit irigylem, jó hogy ki tudsz velük menni.Én nem tudom honnan van ennyi energiájuk, de le sem állnak, csak ha alszanak!!!

szép hétvégét mindenkinek!!!!

üdv, Brigi :wink:

Kép
brigii

Bibar
Vigyorgos orrszívozás nagyon édi, az én lányom egy idöbe birta,
most már üvölt, öklendezik szóval nem egyszerü sajnos.
Bmc- igen ugy volt hogy nyár végén visszamegyünk de még nem tudom sajnos mostanában gondjaink vannak :(

Vicuska
Kis husi nagyon cuki :lol:
Én még nem tervezem hogy vissza megyek dolgozni, és bölcsibe
sem megyünk.
A Joel névhez nem tudok mit mondani :shock:

Luki
Aranyos vagy jol vagyunk,egyre többet dumálunk, babakocsi örület van nálunk,mindenhova hozza magával, ja meg ha zászlót lát valahol azt 10 percig is nézi és azt mondja zászli,a márc 15 nagyon fogja élvezni, szerintem a sarokig 1 óra lesz mire elérünk. :lol:
Te is mesélj magatokrol!

Rebe
Tündériek a csajok. :D

Ágnese
Gyönyörü szép a kis Zalán.

Akit vkit kihagytam bocsi :oops:

Kép
bibike27

Brigii
csak ámulok és bámulok milyen nagyok már a csajok és milyen szépek :D

Mamm
Mielőbb gyógyuljon meg ez a szépség,hogy tudjunk találkozni!Én szerentém menyemnek :lol: Igaz van egy kis korkülönbség,de ez még belefér :D nem?ja és boldog szülinapot a lánykának!

Bibar
Oli nyagyon cuki,remélem Boti is lassan így fogja szeretni.Egyenlőre még nem a kedvence :?

Vicuska
Szerintem nagyot nyúlt Ramika és combika szerencsére
azért még van :D

Chesti
nekem nem jutott eszembe,de utána járok!Igen alszik a második képen,most ez a legújabb hóbortja. :D Én az az anyuka leszek aki egésznap a Bikáson lesz fellelhető :D Olyan hisztit levágott már most,hogy hazaindultunk,hogy csak na.Már előre látom én is azok közé fogok tartozni akik zsarolják a gyereket,hogy végre haza induljunk.(itt hagylak,szia én elmentem stb...)

Agnese
neked felmentésed van :lol: ,de legalább kárpótolsz minket a helyes pasijaid képeivel :D
gabicsibe

Bibike, anyagi gondok vagy férj? Mert az utóbbiból nekem is jutott bőven januárban, talán olvastad..ha jót tenne írd le! Mi meghallgatunk!

Kép

vicuska2007

Chesti!

Igenis, értettem! :)
Amikor tudok jövök....:)

Rebe!

Olyan szépek a lányok!!! :)
Annyira tetszik, hogy mindig ilyen kis vidám mosolygósak:)

Agnese!

Édes Zalán! :)
Igazi, kis pasi:)

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?