Új privát üzeneted érkezett!

Ja és Kata,egy magánrendelőből én is elvárnám h értesítsenek.

sutimano76
 
 


Kata!
Sajnálom, ez szemétség!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


Kata
:evil: :evil: :evil: :evil:

Anna
Kitartást neked!

Nekem ma a fejem fáj :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Valaki nem aludna helyettem? Kisfiamnak gégegyulladása van, csúnyán ugatósan köhög. Éjszaka köhög, nappal rajtam lóg. Fáradt vagyok.

Kata ez tényleg gáz, szólhattak volna.
Anna veled vagyunk mindannyian.
Én még csak hétfőn megyek a 12. heti UH-ra. Remélem minden OK odabent, ma én is éreztem bugyborékolást.
Vendég
 


Sziasztok!

Na, csak pár percre vagyok, amíg fiúk fürdenek. Mi ma császármorzsát vacsorázunk! Nyam-nyam!

Anna: Nagyon örülök, hogy így alakulnak a dolgok és kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a babával. Pihenj amennyit csak tudsz és sokat gondolok rátok!

Kata: Hát, nagyon sajnálom! Azért az, hogy magánrendelésről nem értesítenek :evil:

Na, megyek főzöcskézni, majd még a Gladiátor előtt visszanézek. És ha minden igaz, ma lesz Ramsey a TV Paprikán. 11kor :shock: De azért mindig megnézzük. Imádom a pasast! :lol:

Kép

Kép
hgrita
 
 


emeletes ágyra:
http://www.szeplak.hu/?file=2003/08/emeletes.html

a következőn menj le egészen a galériaágyig..szerintem ha alá fotelt meg valamit akarsz az inkább a galériaágy amire gondolsz
http://www.szeplak.hu/?file=2001/08/mitmivel.html

remélem segített...

KépKép
dorkamartini
 
 


babus kitartás! Nálunk is hasonló volt az éjszaka, de hála az égnek csak egy mezei influenza, nem gégegyulladás.

Atinak kész tortúra a gyógyszert beadni... sem az adagolókanállal, sem a felszívós kis bigyóval nem engedi, visszaköpi, ha nagy nehezen sikerül is. És persze torka szakadtából üvölt... Át kellett verünk, hogy be tudjuk adni a gyógyszert, joghurttal együtt kanalaztam be a szájába... pffffffffffffff Vicám óta nem volt ilyen...
Teljesen kész vagyok a mai naptól :?

vicger
 
 


vigyázzatok magatokra.. én elkaptam a hányásos vírust..- mintha eddig nem lett volna elég a hányásból..:( - pedig szinte sehova sem mentem
a nőgyógyászom azt mondta most ez a sláger - remélem én most végigcsinálom mindenki helyett:))) ...... ne kapjátok el.. ultra szar...

KépKép
dorkamartini
 
 


Dorka mielőbbi gyógyulást Neked!!!!
Nálunk ez a hányós hasmenős genya már volt. Egy hete kapta el Gergő, hála az égnek más nem, s Gergő is kijött belőle két nap alatt.

vicger
 
 


Köszi Kriszti, még tartom a frontot. Az én fiam a gyógyszert beveszi, csak a kalciumot nem szereti azt vissza is hányta szegénykém.

Neked is kitartást. Én már nagyon várom a napsütéses jó időt, hátha ez a sok nyavalya eltűnne egy darabig.
Megyek megpróbálok aludni, hátha jobb éjszakánk lesz.

Jó éjt!
Vendég
 


Minden kismanónak és nagymanónak (=Dorka) jobbulást! Képzeljetek el ide egy gyógyvirágot!

Én 7 hetes terhesen kaptam el a nyavaját, de nekem "csak" a hasam ment másfél napig. Utána napokig alig éltem. Brrr!

Móka: Bár mostmár biztos nem olvasod, de jó sielést! Mi a Skála piactól 2 percre lakunk. :lol: Ha van kedved, majd ősszel sétálgathatunk együtt és össze is jöhetünk a babákkal.

Ja, azt nem is írtam, de megtudtam az oviban, hogy csak szeptemberi kezdéssel vesznek be. :cry: Fiam írtó jól érezte magát a nyílt napon, akkor el is bizonytalanodtam, hogy ne kezdjen-e. De aztán mikor lenyugodtam, átbeszéltük itthon, konzultáltam egy-két tapasztaltabb ismerőssel arra jutottunk, hogy beíratom, de csak azért, hogy ha netalántán történne valami velem (nem fog, babócával megbeszéltem már), akkor ne maradjon hely nélkül. De biztosan nem viszem szeptembertől.

Egyik barátnőm 2,5 éves kislánya jár családi napközibe heti 2x, csak 6 gyerek van. Mégis beszedett valami olyan felsőlégúti nyavaját, hogy 3 hete nem javul és a 3 hónapos öcsi is elkapta. Kis csórinak azóta kruppja van, felszúrták a fülét. :cry: Ettől féltem kisbabámat is. Andris tuti hazaállítana az oviból valami masszív betegséggel. Így ha belejöttünk a tesós létbe, majd megy ő is napközibe tavasztól heti 2x.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Kata: ez nagyon nem volt szép, remélem, azért jelezted nekik, ez nem így kellene menjen egy magánrendelésen :evil:

Dorkamartini: kitartás!!!

Voltam az integrált teszten, sima vérvétel, ápr. 9-én megyek a második részére, addig eredmény sincs.

Beszélgettünk a nővel, a szülésznő/orvos kérdésről, nektek van szülésznőtök, terveztek?

És "mennyibe kerül" most egy szülés? Honnan lehet megtudni, kinek és mennyit.......?

floranan
 
 


Elzúzok aludni, nem bírok fenn lenni, jó éjt!!

floranan
 
 


[quote="floranan"]
írta:
florananBeszélgettünk a nővel, a szülésznő/orvos kérdésről, nektek van szülésznőtök, terveztek?

És "mennyibe kerül" most egy szülés? Honnan lehet megtudni, kinek és mennyit.......?


Tervek szerint a szülésznő-barátnőm lesz velem...
Mennyi: kórháza, orvosa válogatja...
Érdemes olyan kismamiktól érdeklődni, akik az adott doktornál szültek.

(Nekem a júliusi laparoszkópia után a doktor nem fogadta el a borítékot.)
Vendég
 


Köszönöm a tippeket az emeleteságyra!

Kép
arvaerika
 
 


Dorka!

Jobbulást!

Hálapénz: érdeklődni kell azoknál, akik nála szültek. Bár én úgy vagyok vele, más az összeg, ha éppen bent van, vagy mondjuk, ha éjjel, vagy családi ünnepről rángatom el.....de van aki előre közli az összeget. Ebből az egészből, csak annyi a bajom, hogy a legtöbbször csak a finisre érnek oda, addig a szülésznő van veled.Az esetek 90 %-ában simán megszületik a baba doki nélkül is, de minden anyuka úgy van vele, hogy fő a biztonság. Én is. Bár én 2x is ügyeletes dokinál szültem, mert nem ért be a dokim. Sőt Fanninál egy kezdő rezidensnél, de tette a dolgát rendesen.

Kép
arvaerika
 
 


Jó reggelt!

Most visszatudtam olvasni! :D

Móka bár már nem olvasod,de jó pihenést kívánok nektek!Vigyázzatok magatokra!

S.Vera AFP-re én 23.án megyek(de messze van még),mensi szerint 16+6 leszek,én szerintem 16+3.

Süti én majd teszek képet,csak válogatni kell.Este megpróbálom.

Anna nagyon örülök,hogy jelentkeztél.Minden rendben lesz!

Vicger jobbulást Atinak!Milyen éjszakátok volt?

Erika egy ideig nekünk is apu által készített galériaágyunk volt.Nekem nagyon tetszett.

Kata,ez nagyon bosszantó!:evil: Mikor mész újra?

babus jobbulást Csabikának!

dorka jobbulást Neked!

rita én is szeptembertől szerettem volna Bencét bölcsibe adni,de mikor megtudtuk,hogy érkezik Parány,lemondtam róla.Majd megy oviba egy évvel később.


Ma megyek védőnőhöz mázsálásra! :)

Kép

Kép
tisz
 
 


Mára lenyugodtam félig-meddig, de elgondolkodtam a váltáson...

Képzeljétek tegnap délután óta egyfolytában pisilnem kell úgy érzem. :shock: De éjszaka egyszersem kellett. Most felkeltem megint jelentkezik. De nem csíp, ezenkívül semmi tünet. (talán mintha a hólyagomat érezném).

Tisz a Zsókavárba jársz mázsálásra?

Kép
kata05
 
 


Szép reggelt mindenkinek (bár nálunk zuhog az eső:( )

Szülésznő: Eddigi tapasztalataim szerint őket illeti az összes elismerés és dicséret! Én első szülés után már adtam neki ajándékot, a harmadik szülésem után, meg a doki szemét kivágtam 20(2003-ban) ezerrel és a szülésznőnek adtam 10 és hozzá egy ajándékcsomagot . Nos azt hiszem ehhez nem volt hozzászokva és olyan jól esett, de minden nap, mikor dolgozott bejött hozzám és mikor nem akart rendesen lejöni a tejem csempészett oxitocin ampullát, hogy a nózimba vattára csepegtetve tegyek így könnyen lejött a tej. De hozzáteszem olyan emberséges és figyelmes volt a szülésnél is, hogy úgy éreztem nem is kell doki!

Az orvost viszont alkalmanként fizetjük, én személy szerint egy vizsgálat/6000 Ft! Nem fogok neki egy fél autót megvenni egyedül:), pláne ikres mamaként sűrűbben látogathatom, mint átlag.

Betegeknek jobbulást, kitartást!

Én is hétfőn megyek 12 hetesre, bár már a héten voltam annyi, de hiába Keszthelyen nem mindennap van uh
:evil:

Annának: nagyon örülök, hogy jól vagytok!

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Floranan a szülés ára tényleg változó, nálunk azt mondták a többi anyukák, hogy a tízszeresét szokták adni, mint amit magánrendelésen. De igaza van Erikának ez attól is függ, hogy a szülésen a doki mennyire teszi oda magát.
Nekem a fiammal írtó szerencsém volt, a dokim hamarabb odaért mint a szülésznőm és egész éjszaka mellettem volt (persze vasárnap éjjel szültem). Még a 2 órás megfigyelőbe is bejött hozzám. Szóval le a kalappal előtte, kellemesen csalódtam benne. Hozzáteszem róla az a pletyka járta, hogy vasárnap nem megy be a szülésre... Ettől paráztam egész terhesség alatt, hogy ne vasárnap szüljek. Ennyit a pletykákról.

Egyébként az egyik orvosnak van fix tarifája szülésre a másiknak meg nincs. Az én orvosomnak pl nincs, annyit adok, amennyit gondolok.

Tisz én is beírattam szeptembertől a fiamat bölcsibe, akkor még úgy gondoltam visszamegyek dolgozni.
Bár valami gyerektársaság kellene, mert szereti őket nagyon.
Vendég
 


Rita, a szopi úgy is megvédi a picit majd, ne aggódj. A nagytesó viszont lehet, hogy közben benyel valamit :?
Tisz köszönjük szépen, teljesen nyugis volt :) Apa aludt a szobában Atival, én néztem a Gladiátort, aztán Ati nyűgösködött, fel-fel riadt, úgyhogy fogtam őkelmét kivittem magammal, s rajtam durmolt jóízűen a film végéig, akkor szépen visszaköltöztünk az ágyba :D :D

hálapénz: Beszélgettünk a dokinkkal, ő azt mondta, hogy a magánklinikákon 150ezer a szülés. Ehhez kell viszonyítani. Én megmondom őszintén nem viszem túlzásba az apanázst, tavaly Atinál 40ezret kapott plusz a magánrendelések 5ezrei. Ez sima szülés, császárnál általában plusz 10essel adnak többet.

Mázsálás
: csak két kilót híztam :D :D :D :D így is jócskán túlsúlyos vagyok kemény 87kg. Lassan le lehet adni :D /kövezzetek meg, de már elég gyakran a fogyókúra jár az eszemben, amit a szoptatás végeztével csinálok majd... Pont akkor kezdtem (2 hete)a diétát, mikor pozitívat teszteltem 8) Előtte pedig Ati szopizott... Na mindegy :D :D/

vicger
 
 


Hát lányok én úgy érzem kicsit el lettek kapatva a dokik ezzel a hálapénzzel.Megközelítőleg egy havi fizetés??????Hát ezt túlzásnak tartom.Az én dokimról mindenkitől mást hallottam.Én finoman a tudtára adtam,h nem fog telleni szülésznőre,de minek is hisz a doki végig ott lesz.Mondta,h hát igen.

sutimano76
 
 


Én hallottam magánrendelés egyszeri ára X10 a szülés ára.

Kép
kata05
 
 


Süti lehet, hogy a Te dokid a kivétel, de a szülések 99,999%-ában a szülésznő van a kismamával, a doki csak a fináléra megy oda.
Nekem nem lesz fogadott szülésznőm, legalábbis Atival sem volt, szerencsém volt, mert a ügyeletes szülésznők angyalok voltak. Most viszont újak vannak /a régiek egy kivételével gyeden vannak :D/ szóval nem tudom, lehet, hogy fogadok majd..

vicger
 
 


Hálapénz: szerintem is túlzás, némelyik mennyit kér. Oké, nyilván nem könnyű hullafáradtan műszak után szülést vezetni, másnap meg meló ugyanúgy, ezt nekünk is meg kell érteni....igenis, aki nem ügyeletben szül, fizesse meg a dokit. De nem mindegy, hogy mennyit.

Más: bölcsi téma

Én mindegyik gyerekemet már a születés után beírattam, biztos, ami biztos alapon. Nem, mintha be akartam volna adni, csak ha mégis úgy alakul, ne kelljen rohangálni. Szerencsére nem kellett. Most erősen gondolkozom rajta, hogy Fannit ősztől mégis beírtanám.Akkor majdnem 2 és fél éves lesz. Ő biztos bírná, mert taljsen más, mint Balázsom, őt semmiképpen nem adtam volna be. Ha meg mégsem válna be, simán kivenném, nem lenne gond. Csak az is gond, hogy ha nem engedi meg a főnököm, hogy áprilistól arra a pár hónapra táppénzre menjek, amig picúr megszületik, még munkaviszonyom sem lesz. Akkor meg be sem veszik?????Nem tudom. Ti mit tudtok erről?

Kép
arvaerika
 
 


Hát ez csak egy-két anyuka volt aki ezt irta,h bent volt,de gondolom ha éjjel bemegyek,és a szülésznő azt mondja,h csak 1 ujjnyi és még van idő bőven,lehet nem indul el azonnal.Én titkon abban reménykedek,h aznap lesz ügyeletes.Az egyik lány 19-re van kiírva,még az is lehet h együtt leszünk és akkor hozzá korábban jön mert neki második baba,tehát nem törvényszerű h lassú szülés lesz,Ha meg már bent van gondolom csak ott marad!!!!

sutimano76
 
 


Erika ne beszéld meg vele a táppénzt,csak vetesd fel magad,akkor aztán 3 évig ki se rúghat!!!!

sutimano76
 
 


....én tutira feljelenteném ha ki akarna rúgni....

sutimano76
 
 


Jó reggelt,

tegnap nem voltam itthon napközben (fodrász, ajcsivásárlás :lol: ), este meg lustiztam.

Látom szülünk! :lol: Sztem is orvosa válogatja, hogy mi mennyi. Na meg persze mérlegelni kell azt is, hogy mit csinált a pénzéért. Sztem az a legjobb, ha előre megkérdezitek, hogy van-e fix tarifája. Meg ugye megint más kategória a császár... Nekem azért 40-et kért 2 éve. Amit ha hozzáadunk a havi (uccsó időben 2 heti dokivizit díjához 5.000/alkalom) már egész szép kis summa jön ki.
Volt szülésznőm (mivel az uccsó pillanatig bíztam a sima szülében), de ő végül csak ajándékcsomit kapott, mivel sok dolga nem volt, csak a picit ellátni műtét után. Mivel most is szinte biztos, hogy csaszis leszek, így szülésznőm nem lesz. A többire meg megpróbálok felkészülni.

Kép Kép
manósziget
 
 


Jó reggelt Kispajtások!

Én tegnap nem voltam a TOP10-ben,ezért nem is jöttem.Rossz napom volt. :(

Hálapénz:Én is azt hallottam már többször,amit Kata,hogy a magánrendelés x 10.Kicsit én is túlzásnak tartom a csillagászati árakat.1994-ben az akkori dokim kapott 20ezer forintot,a szülésznő meg 5ezret.Ez most elég viccesen hangzik.

Szülésznő:én anno nem fogadtam,mert általános tapasztalat,hogy hál istennek ők a születés mindentudói,nélkülük úgysem szülünk.Most sem tervezem,mert ahogy hallottam uzsokiban szült ismerősöktől,hogy mindegyik nagyon jó.
:lol:

Anna,nagyon örülök nektek!Szívből kívánom,hogy minden rendben maradjon.NÉha azért nézz be hozzánk.

Kép
v.andi
 
 


Nézd én felszolgálóként hasonló "szívességeket" teszek a vendégeknek,mondjuk ha zárás után nem akar hazamenni ,mégse kérhetek érte 50000.-,csak mert nekem letelt a munkaidőm.Vagy azért mert az egyik odaadja a fogyasztásának a 20 %-kát,akkor a többinek is szóljak ,h ennyit szoktak adni,Nálunk is úgy van annyit adsz jattnak,amennyire meg voltál elégedve a kiszolgálással.
Az éjszakai felkelésről,ha ezt a szakmát választotta ez is hozzá tartozik,be kell nyelni és nem úgy felfogni,h akkor többet kér egy hétvégért vagy éjszakáért.

sutimano76
 
 


Ja és még egy dolog,ha olyat kér a vendég ami nincs az ital-étlapon,de megoldom neki,h megkapja amit szeretne,azért egy felszolgáló kiemelt jattot vár.De ha nem kap,nem hánytatja ki amit a kapott a vendég,csak megjegyzi,és legközelebb nem tesz szívességet.De utólag már nincs mit tenni,így a dokinak is el kell ezt fogadnia,mert ababót nem rakhatja beléd vissza :? !!!

sutimano76
 
 


Süti!

Nem akar kirúgni(ezt nem teheti)hanem én most ápr.13-ig gyeden vagyok, fanni akkor lesz 2 éves. Úgy gondoltam, hogy kiveszem azösszegyűlt szabijaimat,az, kb 6 hét, utána meg pár hétre táppénzre mennék. Mert a szülés előtt egy hónappal már igénybe lehet venni a szülési szabit, így tényleg csak pár hétről lenne szó. Csak azt nem tudom, hogy mik a jogaim . Mert úgy tudom, ezt ő dönti el. ha nem engedi a táppénzt, akkor Gyes, de az elég kevés, mégha csak pár hónapról is van szó.

Kép
arvaerika
 
 


Viszont ha táppénzre megyek, akkor nem vagyok védve és kirúghat????

Kép
arvaerika
 
 


Tervezett császárnéál miért kell pénzt adni?????? Akkor ő a munkaidejében van. Vagy csak ennyire hülye vagyok és naív?

Kép
arvaerika
 
 


Én tanár vagyok és a problémásabb gyerekekért nem kapok plusz lóvét(pedig néha veszélyességi pótlék is járna). Van kolléága, aki tehetséggondozóban tanítja a szuper képességű gyerekeket, sokan meg a nehezebb gyerekekkel vért izzadunk, mégsem kapunk érte többet. A suli igen, de azt nem én kapom meg. Ráadásul a babérokat is azok aratják, akiknek a nebulói ilyen olyan versenyre mennek. Azt nem díjazzák látványosan, ha Pistike nagy kínszenvedés árán végre 3 év alatt megtanult úgy ahogy olvasni!!!!

Kép
arvaerika
 
 


Hú, köszi a sok tapasztalatot...

Én a pénz kérdésben félénk vagyok, most álljak oda elé, és kérdezzem az arcába, h mennyit kér? Mindig ott van vele egy asszisztens, az előtt meg lehet, h nem is mondaná... illetve nekem ismerősi tarifám van magánban anyu révén, én is ennél a dokinál születtem (így is 6000, a normál 10!!) Akkor most mi a 10x??
Lehet, hogy a rendelőben lévő recepcióst kérdem meg, mit tud a témáról, mindent az intéz, bejegyzés, fizetés, stb....

Táppénzt én sem jelentem majd be, egyszer csak elzúzok, persze kegyesen bejárok majd betanítani az újat (egyedül vagyok az irodában). Viszont az is olvastam, hogy már akkor sem rúghatnak ki, ha terhes vagy, de nem vagy táppénzen, sőt, ha felmondtak, és utána derült ki, hogy a felmondás pillanatában terhes voltál, de akár még te sem tudtad, érvényét veszti. Ezt abban a kiadványban olvastam, amit a védőnéni adott, utána kellene nézni jobban.

Nekem az egész GYÁS / GYES / GYED téma tök zavaros, azt sem ártana tisztázni....

floranan
 
 


Táppénz alatt védve vagy, nem rúghatnak ki. Az más, ha lejár a határozott idejű szerződésed, akkor nem köteles meghosszabbítani, úgy tudom.

floranan
 
 


Ezt egy kedves ismerősöm gyűjtötte össze.
1236934553.6605.doc

Kép
v.andi
 
 


Köszi Andi, ez nagyon jó!

floranan
 
 


Erika én is úgy tudom ,h táppénz alatt nem rúghatnak ki,ezért mnt most a válság idején is alkalmazott táppénzre,h nehogy kirúgják!!!!De tök mindegy,mert gyes alatt se rúghat ki,márpedig te vagy gyesen maradsz,vagy betegácsiba mész,mindenképp védve vagy.Amúgy meg ha közlöd a fönökkel,h terhes vagy én is úgy tudom,h már nem tehet semmit.

sutimano76
 
 


Erika, én is úgy tervezem, ahogy te. Nekem ugye májusban jár le a gyedem utána szabi majd táppénz. Pont a napokban gondoltam be kellene mennem a munkahelyemre a főnökömmel is megbeszélni, hogy ő is így gondolta-e. Hát nagyon remélem, hogy nem fognak szórakozni velem, mert nagyon nem szívesen lennék gyesen. :?

Kép Kép
manósziget
 
 


Kata nem,a Rákos úton van a védőnőm.

vicger örülök,hogy jó éjszakátok volt.Most hogy van Ati?

hálapénz:Bencével én a kórházba jártam rendelésre a dokimhoz(nem volt magánrendelője).Soha nem kért pénzt,borítékot is ritkán kapott.Úgy voltam vele,Ő munkaidőben a rendes munkaidejét végzi,miért is adnék?Különös problémám nem volt.Mindig rendes,aranyos volt.Megadta a tel.számát,bármi gond van hívjam.Szülésznőt nem fogadtam,mert tudtam,hogy mindegyik "jó",és tapasztalt.Délután indították a szülést este kiderült,hogy császározni kell,a dokim épp bent volt,tehát nem miattam jött be.Míg bent voltam többször jött megkérdezni,hogy vagyunk.Figyelmes volt.Varratszedésnél adtam neki borítékot,de nekem kellett ürügyet találni arra,hogy kettesben legyünk és odaadhassam.
Sajnos most nem hozzá járok. :(

Kép

Kép
tisz
 
 


Ezzel a gyed dologgal kapcsolatban lenne kérdésem,mert ez nekem problémás.Ha valaki nagyon hozzáértő tudna segíteni,megköszönném.Most nem írom le,mert nagyon bonyolult,senkit nem akarok untatni..

Kép

Kép
tisz
 
 


Tisz úgy tudom,hogyha az embernek van már terhes könyve akkor adnak felvílágosítást az oep-be.Náluk jobban senki sem tudja!!!Én jövőhéten megyek ordibálni a táppénz miatt!!!!

sutimano76
 
 


Most találtam: www.gyerekabc.hu
Egész jó!
Bal oldalon van menü, ott ír a juttatásokról.
Engem kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy be kell menjek a Teve utcai OEP-be.... nagyon gáz hely. De Budaörsön nem találtam kirendeltséget.

floranan
 
 


Tisz, nekem is! :D Egyszer összefuthatnánk, ha gondolod!

kispiskóta
 
 


Bocsesz, ez a tesóm nickje volt. :oops:

Kép
kata05
 
 


Na, látom megint szülés a téma. :)

Bár én ugye Andrissal is a mostani dokimhoz jártam, de a koraszülés miatt végül nem nála szültem. Így azt nem tudtam meg, mennyit kéne fizetni nála. A 32.héten voltam utoljára terhesrendelésen (utána ugye már szültem), és akkor még azt mondta, hogy majd a következő alkalommal beszélünk a részletekről. Erre nem került sor. Az ügyeletben (vasárnap éjjel-hajnal) egy fiatal dokinőt kaptam, egy szintén nagyon fiatal szülésznővel. Mind a ketten maximálisan kiszolgáltak minket, a szülésznő ott ült a vajúdás alatt a szobámban, beszélgettünk, nyugtatott, tanácsokat adott. A dokinő pedig míg Andris a PIC-en volt minden nap többször feljött megnézni őt és engem is, utánaérdeklődött az állapotának. Nagyon meg voltunk vele elégedve. Így végül mindketten 20ezer forintot kaptak (ügyelet ellenére) egy nagy szuper csokicsomagban. Alig akarták elfogadni, úgy kellett erőszakoskodni. :)

Hát, nálunk is elég meredek lenne ha a magánrendelés 10xesét kéne adni, ugyanis akkor 100ezerben állna meg a dolog. :o :roll: Remélem az a verzió lesz, hogy adjunk, amennyit gondolunk. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Ja, és nálunk többesélyes a dolog, ugyanis dokim egész szeptemberben nem lesz, így 1. ha 38.hét után szülök, akkor Uzsoki, de az, akit ő ajánl, 2. 36-37-héten Uzsoki, vele, 3. 36.hét előtt, akkor megint SOTE I. Így nem nagyon tudjuk mennyi pénzmagot kéne erre a célra félretenni. :oops:

Kép

Kép
hgrita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?