Új privát üzeneted érkezett!

Akkor Gy. is kertész!!! :wink:

Kép
muzsuzska

7-ig maradok, aztán megyek tovább varrni. :roll:

KépKép
benó

Meg laptetű! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

mi meg vacsizunk, hadd hízzunk!!!!!!!!! :D :D :D :D Később benézek!!!!!

Kép
muzsuzska

Na, ide valami mást írok akkor.

Valami más.

:lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2009.03.12 18:47-kor.

KépKép
benó

Úgy belerúgott valamelyik fióka a "bejáratomba" a szülésfelkészítőn, hogy kicsit felugrottam. Melcsi jót röhögött rajtam. :lol: :lol: :lol:Utána persze ő szisszent fel percenként. :lol:

KépKép
benó

Ó, helló, jól van, akkor a sors is úgy akarja, hogy hamarabb kopjak.

Megyek, akkor kopok.

Nektek jó étvágyat.

Meg jó éjt mindenkinek! Holnap reggel jövök! Puszi :D :D :D :D :D :D :D :D

Aztán majd csak ámultok-bámultok, miket kreáltam/ok(remélem :? :lol: ). :D

KépKép
benó

Tudom, hogy van külön Gergő és Gergely. :? Hiszen azért raktam be nektek, hogy mikor van Gergő. Azok a dátumok,mind Gergő névnapok, én csak azt mondtam, hogy a Gergelyből ered. De mindegy, törlöm az összes ilyen hsz-t, mert látom,mindenki értetlenkedik. :?

Kép
flóra 11

Akkor nagyon eredményes napod volt Benó! :D :D Csak nyugi, neked még nagyon sok időd van! :wink:

Zsuzska mostanában én is eszem egyfolytában :lol: :lol: Gyüjtöm a hájat a szurikhoz! :wink: Te tudsz még aludni? Királyfi is táppénzre megy veled?

Kép
szilzi

ÓÓ Ildikó, nehogy töröld, csak úgy értettük, hogy nálatok esetleg csak Gergely van! :?

Kép
szilzi

Hali

Bocsi lányok hogy csak most...
voltam Mártinál,hazafele vásárlás,aztán gyors etetés,lakógyülés,azt is otthagytam,párom még ott vitázik,cirka 4-5 millával nem tudnak nekünk elszámolni hova tették!!....

De a lényeg....

Márti jól van,már van humorérzéke is,tehát mondhatom kiheverte a szülést....:D:D:D
Vuk édesebb mint a képeken,de nekem olyan pici,mert persze nekem Gergő az összehasonlitás alapja...:)
Megbeszéltük hogy nagyon nagy a haja,ráadásul egész magasan kezdődik,nagy a homloka,erre mondta hogy olyan mikiegér-frizura.... :D :D :D :D :D :D :D :D
Reméli hogy hétvégére már hazajöhet,de majd kiderül....
Tejcsije már kezd indulni,annyi van hogy bőven jóllakjon Ádám...:)

Elmesélte hogy milyen bunkók voltak a szülésznők,hazazavarták L.-t is,hogy minek maradjon,Mártit meg lecseszték hogy minek hivta be,pedig előre szólt hogy apás szülés lesz.... :twisted: :twisted: :twisted:
Onnantól egyedül szenvedett egy 1 ágyasban,ez tett be neki lelkileg....:(
A dokinak későn szóltak,mire beért már hiába kérte az epidurált,nem kapott.... :evil:
És mindezt úgy hogy tudták hogy ugyanabban a kórházban ápolónő,ráadásul L. is ott ápoló.....kérdem én,akkor mire számitson egy idegen??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

De a lényeg hogy Vuk jól van,nem sirós baba,eszik-alszik...:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Csak elvétve olvasgattam bele mit irtatok...

Gergő napot mi november 17-én tartunk...
Zsuzska:ezen jót mosolyogtam hogy "apa van???"
Mért nem mondtad,hogy :"persze,minden újjamra akár kettő is akad..."...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vagy még azt is mondhattad volna hogy apa???....minek????...nem a gólya hozza???... :wink: :wink: :wink: ..

Na jó,nem poénkodom tovább....

Hulla vagyok...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu, máris olvasom a híreidet. :wink:

Kép
flóra 11

Na még azt elfelejtetem,hogy Márti üdvözöl mindenkit,köszöni hogy ennyit gondoltunk/tatok rá...:D

Most menek vacsizni,meg fejni,meg stb..sztem már csak holnap jövök...

Jóéjt és szép álmokat...cuppp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló....pár percet akkor várok rád..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Az egészségügy szépségei. :? Őrület,komolyan. :evil: Hogy lehetnek ennyire bunkók? :shock:

Kép
flóra 11

De örülünk, hogy jól vannak. Reméljük,hazaengedik őket.
Ugye csinos babus? Hát persze, hogy neked kicsi. Neked minden baba kicsilesz Gergőhöz viszonyítva. :lol:

Kép
flóra 11

Az újabb gépelnivaló felét is beírtam már. :wink:
Nekiveselkedem a másik felének.

Pá....

Kép
flóra 11

Még azt nem irtam,hogy múlt éjjel nem volt vele Vuk,a csecsemősök elvitték....nálunk az a szokás,hogy szülés utáni első éjjel nem hagyják melletted,hogy tudj pihenni,császárosoknál pedig 3 éjjel nincs veled....csak napközben látod el Te a babát,akkor van veled egy kórteremben...
De ma már vele lesz éjjel is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na léptem én is...cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szégyellhetik magukat a szülésznők!!!!!! Szegény Márti!!!!!!! Lehet hogy L. nak kellet volna erélyesebbnek lennie? Na mindegy túl vannak rajta, de rossz szájízzel !!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ja, és apa van!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Megnéztem a békát. Közben lekoptam, bocs, de apám telefonált 40 percet. Ma gratulált névnap, szülinapra.

Aztán csináltam a Bálintnak vacsira melegszenyákat. Végre kitaláltam,mit enne meg. 3-4 napja nem eszik. :? Néha belényomok egy joghurtot, vagy egy kalácsot, de ez az összes.

Kép
flóra 11

Na,mentem. Majd holnap jövök. De csak késő délután,mert holnap busszal jövök haza és akkor kb. 3-ra leszek itthon. Hiába csak 4 órát tanítok,akkor is csak délután jön buszom. :( :?

Kép
flóra 11

Jóreggelt...:)

Ma is nagy pangás lesz?????

Rendesen hiányzik a pörgés innen...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Elég jó éjjelünk volt,inaska teázott 2-kor és aludt végig...:D

Itt totál car idő lett,valami havas-darás vacak esik...:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt! :D
Végre péntek! :D :D :D Ezt főleg neked mondom, Ildó, mert a többiek, ugye, nem a szokásos munkaidőben dolgoznak.
Ne haragudj ránk, amiért értetlenkedtünk. :wink: :lol:

Szegény Márti, parasztok ezek mind :twisted: :twisted: :twisted:, viszont annak örülök, hogy jól vannak és már humorizál a Márti, és Mikiegér-frizurája van a Kis Vuknak. :lol: :lol: :lol: Remélem, ma már én is tudok vele beszélni (mármint a Mártival).

Most mesélek én is, szerintetek megőrültem ez alapján? :shock: Éjszaka arra keltem, hogy (úgy gondoltam) a Gy. takarójához hozzávarrtam valahol a játszőszőnyeget és nem bírom róla leszedni. Ezért leszedtem a Gy.-ról a takarót és bevittem a fürdőszobába, hogy majd ott levágom róla valahogy a szőnyeget, meg mi van, ha benne maradt a tű is stb......Mire odaértem a fürdőszobába, addigra már rájöttem, hogy a játszószőnyeget természetesen elalvás előtt félreraktam, hogy ne az ágyban legyen, szóval nem varrhattam hozzá...... anyám. :shock: :shock:

KépKép
benó

Helló Tancsu! :D

Nálunk is esik valami. Örülök, hogy jó éjszakátok volt, a miénk a szokásos óránkénti felkeléses. Már rájöttem, hogy akkor kelek fel, amikor dudorodnak, tehát szerintem akkor, amikor nyomják a hólyagomat, mert nem mindig kell normálisan pisilni, csak kicsit. :roll: Szóval a dudorodásra kelek fel szerintem. Amikor dudodornak, képzeljétek el, úgy néz ki a hasam teteje, mint egy terasz. Tehát egy egyenes rész, alatta két hegy (a két bab, gondolom), és utána horpadás. :lol: :lol: És olyankor megállok néhány pillanatra, vagy elkussolok, vagy valami, mert kicsit nyominak érzem magam, szó szerint.... :lol: :lol: :lol: :lol: Félek, hogy na, most kirobbannak a beleim hátul. :lol: :lol: Bocsi. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, még egy. Azt álmodtam, hogy egy babánk született, mert a másik majd később :roll:, és elmentünk a Gy.-val a suliba, hogy elhívjuk az embereket, megnézni. És otthon hagytuk egyedül a babát. :shock: :shock: :? :? Erre már csak akkor jöttem rá, amikor rohantam haza a nézőközönséggel, és ő meg békésen üldögélt valahol. Ja, és egyébként messziről úgy nézett ki, mint egy baba, közelről meg mint egy madárfióka. Szárnyakkal meg ilyenek. Jaj, lányok, mi lesz így velem, ha ilyen hülye vagyok. :? :roll: :shock:

KépKép
benó

Egyébként nagyon jól haladok a játszőszőnyeggel, már csak apró simításokat tervezek rajta, és akkor mehet bele a matrac (még nincs meg), és össze is lehet már varrni.

Most reggel összehajtogattam a babruhákat, amikhez nem volt akasztó. Az akasztós megoldás nekem jobban tetszik, egyből látni, hogy ujjatlan vagy sem, kb. milyen méretű stb. Így összehajtogatva ki kell szedni az összeset, félő, hogy összedől stb., fogjam be, jó. Mindegy, most össze vannak hajtva, hogy ne csak oda legyenek hányva a polcra, aztán majd, ha lesz akasztó (a bababoltos E. megígérte, hogy ad majd, de most síel), akkor felakasztom, ami odafér.

Ma folytatom a varrást, megint kajacsinálás, mosogatás stb., aztán du. jön az Adri az adópapírt még egyszer megbeszélni, de már megcsinálta az anyukája, csak alá kell írni meg ilyenek. Meg a Vivikét is iderendeltem, mert kivettünk kutyaújságokat a könyvtárból még 2 hete (azóta hosszabbítgatom), abból akar szkennelni, de afranc se tudja, mit, úgyhogy jöjjön ide, aztán majd szkennelünk együtt.

Vasárnap márc. 15., tudjuk (egyébként Kristófkám névnapja :D :D :D :D :D ). Aznap fel kell mennünk az apóshoz, mert másnap van a szülinapja. Zsuzsi, nem neked is akkor van? :wink: :D

KépKép
benó

Na, tessék, próbálom eloszlatni a pangást, de persze, tudom, hogy mindenkinek dolga van.

Na, megyek akkor, és megnézem az e-maileket meg az iwiw-et, most úgy idegesít, ha valaki ír oda nekem, NEM ÉREK RÁ. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pusszancs :D

KépKép
benó

Benó

Kiváncsi vagyok miket kreáltál,várom a képeket...:)

Kép

Kép[/
tancsu

pill telcsim van...

Kép

Kép[/
tancsu

Én meg elkezdem végre elolvasni a szakdogát, amit az egyik volt tanítványom szeretne velem átnézetni és én még régebben hülye fejemmel elvállaltam, aztán már küldött egy adagot és tojtam rá. :oops: :? Ma átnézem, de úgy sajnálom rá az időt. :oops: Gy. nem tudom, mikor akar majd fényképezni (meg mikor végzek), de a jövő héten biztosan végzünk, mert azt kitűztem célként, hogy csütörtökre végezzünk a szobával (rend, díszek stb.). Mint a Mártiéknál. :D

KépKép
benó

Ügyes vagy ...:)

Nyugi a vége felé én is nagy ökörségeket álmodtam,ez a kimerültség,ill hogy tudatalatt kicsit parázol,stb...:)

Amúgy ma nem csak péntek,hanem péntek 13 van!!!!!!!!!!!!.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Lépek akkor én is,menek főzni...ma sajtos-sonkás tészta lesz...:)
apának tegnap elfogyott a káposztája,nekem még van kb 5-6 gombócom,de ennyi.,..:)

Szép napot mindenkinek!!!...cuppp....)

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, ezt kár volt mondanod. :?
Puszi, szép napot :D

KépKép
benó

Sziasztok!

KépKép

KépKép
nadina01

Visszaolvastam, örülök, hogy Mártiékkal minden rendben. És lehet, hogy már hétvégére haza engedik? Akkor ma? Ilyen gyorsan?

KépKép

KépKép
nadina01

Benó, szerintem is teljesen normális, hogy ilyen furán érzed magad. Meg az is, hogy rosszakat álmodsz. Van egy barátnőm, aki hisz mindenféle spirituális dolgokban, és mindig azzal nyaggatott, hogy a rossz álmok "elűzése" érdekében kössek az ágy melletti éjjeli szekrényre egy fehér szalagot, az elűzi az ilyeneket. :lol: :lol: :lol:
Nem hiszek nagyon ebben, de azért oda kötöttem :lol: :lol: :lol: Biztos, ami biztos.

KépKép

KépKép
nadina01

Megyek vasalni, aztán még benézek indulás előtt.

Péntek 13-a van, én ki se merem tenni a lábam itthonról :lol: de muszáj :?

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina! :D Köszi a megnyugtatást. :D

KépKép
benó

Én se merem kitenni a lábam, nekem is muszáj lesz. :? Szinte semmi kaja nincs itthon, kenyér is csak 3 szelet. :roll:

KépKép
benó

Most elbúcsúzom. Megnéztem a szakdogát nagyjából, meg ilyenek. Mentem.

KépKép
benó

Hali

Hoztam Gergő új videóját...:)

Cupp...:)

http://video.google.com/videoplay?docid ... 1437763249

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tacsu!

Jaj, nagyon édes!!! Megnéztem. De gondolom azért nyög, mert előre szeretne haladni, nem hátra :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Mentem én is.
Mindenkinek pusssz, és szép napot!!! :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Tancsu, megnéztük!!!!! Nagyon édes!!!!!!! Hát lassan szaladni fog! :shock:

Benó ,nem semmi álmaid voltak! :roll:

Igen benó! Márc.16. :roll:

Kép