Új privát üzeneted érkezett!

Szegény, lehet hogy azt hitte hogy a spermabankba megyek??
Aki nem akarja megismerni a Királyfim az így jár!!!!! :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Sziasztok!
Csak egy percre van időm benézni sajna :?
Örülök, hogy Mártiék jól vannak, és Lacinak nagy gratula tényleg, mert gyönyörű ez a gyerek! :D :D :D Meg persze Mártinak is a 6 órás vajúdáshoz!
Bevallom én is bőgtem, mikor megláttam tegnap, meg még ma is. (Ez normális? :shock: ) Úgyhogy be is jelentkeztem szerdára az orvoshoz, indul újra a hormonkúrám, mert most már tényleg egy ilyen édes bébit szeretnék én is!
Remélem mindenkivel minden rendben.
Tacsu, ha bemész Mártihoz nagyon puszilom én is :D
Gergő meg már ilyeneket csinál, tök jó. Szólj, ha esetleg felveszed és felteszed a netre, megnézném én is, mert nagyon édes lehet :lol:
Mindenkinek szép napot, pussszi :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Zsuzsi!

Mikor elkezdtem írni még nem láttalak :oops:
Apukád nem semmi.........azt gondolta elmész és választasz egy donort..... :shock:
Ő nem ismeri a Királyfid? :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Sajna már indulnom kell :(
Pussz

KépKép

KépKép
nadina01

Nem ismeri, a válásom után közölte,hogy senkit sem vihetek oda bemutatni! :roll: :roll: :(

Kép
muzsuzska

Benó, miért nem jöttél reggel!!!!!!!! :evil:
Márti hiányzol!!!!! De most sokkal fontosabb a baba az életedbe! :D

Kép
muzsuzska

Leléptem........

Kép
muzsuzska

Sehol senki?? :shock:

Kép
muzsuzska

Sziasztok! :D

Benó, kérlek alássan, elintézte a gyerekorvost korán reggel!!!! Amint a Gy. lekopott (3/4 7), utána én is mentem gyorsan öltözködni, és nem is voltak olyan sokan, szóval ma végre sikerült elintézni, mert tegnap ott ültem egy darabig a köhögő gyerekek között, de aztán inkább hazajöttem. :roll:
Voltam anyuéknál most reggel, és akkor már később nem kell, már csak a szülésfelkészítőre kell mennem fél 4-re, meg itthon tevékenykedni. :D Kajacsinálás, pakolás stb. VARRÁS.

Őszintén szólva, nekem is hiányzik a Márti..... :( :( :( :( De tudom, hogy Kis Vuk mindennél fontosabb, hogyne, persze, csak olyan furi, hogy nincs itt, nem? :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A gyerekorvost azért akartam elintézni ilyen gyorsan, mert féltem, hogy lestipistopizzák, és minket nem akar majd vállalni. :twisted: :twisted: :twisted: Azt nagyon nem szerettem volna, mert utálom a többit, olyan nyomi fejük van!! :x Ez meg a mi gyerekorvosunk is volt (tesóm + én), meg a keresztlányoké is, és b
bűbáj és aranyos és okos doktor bácsi. Szeretem a doktorbácsikat..... 8) 8) 8) Megállapíthatjuk. :lol: :lol: :lol:

Én is imádom, ahogy csivitelnek a madarak a fákon, Tancsu. :D :D

Olyan furin hatott rám Kis Vuk születése, én még most sem hiszem el, hogy belőlem is ilyen kis igazi emberek fognak kibújni (és tudom majd őket normálisan gondozni?????), igazi emberek, nem játékok, nem illúzió, nem álom, hanem igaziak. :shock: Mondtam a Gy.-nak, hogy igazi fülecskéjük lesz, meg szájacskájuk meg hajuk. Hogy tud haj keletkezni a sejtből? :shock: A Gy. szerint azért nem tudom elhinni az egészet, mert gőzöm nincs az anatómiáról. :lol: Amiben természetesen igaza van, de nem egy csoda ez az egész mégis? Vagy csak én hülyültem meg? :roll:

Zsuzsi, apukád legalább most már tudja, mi a helyzet. De azért nem reagált túl szépen :( :( , gondolom, nem is vártunk mást... :wink:

KépKép
benó

Ildó, örülök, hogy jó kis ajándékot kaptál tegnap. :D A szülinapotokon. :D A mi házassági anyakönyvi kivonatunk új változatán is a te és a Kis Vuk születési dátuma van. Engem nem hagyhattok ki semmiből! :lol: :lol: :lol: (Ezért intéztem így. :lol: Nem ám. :lol: ) Kár, hogy már mentél dolgozni, ma már tanfolyam is van? Egész jól haladtál akkor a gépeléssel a mindenféle vendégek ellenére. :D

Edina, szerintem normális, hogy bőgünk. Vagy nem tudom. Én már szerintem egyáltalán nem vagyok normális. Én frankón zokogni kezdtem, mikor megláttam Kis Vukot (hangzásilag: brühühühü). :roll: :lol:

Ma először éreztem valami keményedést a hasamban, mikor kiszálltam a kocsiból, de szerintem az csak a hülyén üléstől lehetett, mert egyből jobb lett, amint néhányat léptem.

Na, mennem kell varrni meg főzni, csajok, én is csak estefelé jövök, mert iszonyatosan lassan megy ám ez a varrás, azért nem jövök, tökölök vele rendesen. :wink: Baromira megfájdul a kezem mindig, és akkor gyorsan valami mást csinálok, hogy pihentessem stb.
Megyek, mert éhesek is vagyunk. Puszi :D

KépKép
benó

Sziasztok!

Edina, menj is orvoshoz! :wink: Hamarosan neked is lesz egy ilyen gyönyörű babád! :D
Zsuszka, azért ez elég gáz rakció volt apádtól! :? És ezek után sem akarja megismerni Királyfit? Így a gyereket sem hiszem, hogy túl gyakran vinnéd majd hozzá, nem? Annak a gyereknek igenis lesz apja, akármennyire nem akar róla tudomást venni! Azt szerintem Királyfi sem hagyná, hogy odavidd a gyereked, Ő meg üljön otthon, szinte bujdokolva.... :evil:
Benó, én gondoltam Rád, hogy talán neked fog legjobban hiányozni a Márti! :( Ti annyira egymásra hangolódtatok a babákkal, neked lehet a legrosszabb, hogy most nincs napi kapcsolat, sőőt azért Ti elég sok időt voltatok itt ketten... Ügyesen elintézted az orvos dolgot! Varrogass csak, de azért ne tűnj el! :wink:

Kép
szilzi

Hellótok!

Itthon vagyok munkából. Már meg is ebédeltem a Bálinttal és most egy filmet nézünk kettesben, amin annyit röhögünk. :lol:

Kép
flóra 11

Először úgy volt, hogy holnap megint nem megyünk,mert még több lett a beteg. De aztán az igazgatónő mégsem akarta bezárni a sulit,pedig törvény szerint be kellett volna. így csak rövidebb tanítás van, napi 4 óra. De hogy ennek mi értelme van,azt ne kérdezzétek, mert sztem hülyeség.Hiszen ha bejönnek suliba,mindegy,hogy hány órát ülnek ott, a járvány terjedni fog.

Kép
flóra 11

A gépeléssel készen lettem, a Peti segített,persze kapott érte tőlem némi pénzt. Le is adtam ma a pasinak,erre adott még gépelnivalót. Ezt is gyorsan le kell gépelni még.

Kép
flóra 11

Tancsu pont most lehet a Mártinál. Kíváncsi vagyok,milyen hírekkel jön.

Kép
flóra 11

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.12 19:02-kor.

Kép
flóra 11

Úgy várom már a híreket a Mártiékról! 8) Tancsunak biztos még vendégei vannak, nem tud jönni,pedig jó lenne.
Benó meg látom, a fejábe vette, hogy most,hogy a Márti nincs, akkor nem jön. Kép
ahhhhh.......... Pedig itt figyelek egész délután. Kép

Kép
flóra 11

Szegény embert még az ág is húzza. A fizuból az lett, hogy csak 50%-ot kaptam, vagy még attól is kevesebbet.
Tegnap meg a Péter elment anyámékhoz segíteni, autóval kellett elfuvarozni ezt-azt. Kapott tőlük legalább benzinre pénzt, örült a gyerek, hogy van egy kis zsebpénze. Későn végzett az anyáméknál,mire hazajött, már nem volt szabad parkolóhely a ház környékén, kénytelen volt olyan heleyen parkolni, ahol félig még a parkolóban, félig pedig a földön parkolt, vagyis a parkoló melletti sáros területen. Nem tudom, egyébként kinek baj ez,de reggelre a rendőrök beraktak az ablakába egy cetlit, tehát büntit kell fizetnie.

:x :evil:

Kép
flóra 11

Lányok és sokkal rosszabb reakcióra számítottam apámnál!!!!!!!!!!! :D :D :D
Volt is egy órás ordítós szöveg a fejembe, de nem jött elő, mert röhögő görcsöt kaptam az apa is van kérdésre!!!!!! :D :D :D

Ma reggel megkérdezte anyámtól akkor lesz még egy unokám?
Na ennyit apámról....... :D

Kép
muzsuzska

Szegény Pétert még az ág is húzza!

Én most jöttem haza, délelőtt vásároltunk, most anyámnál befejeztem a fák metszését.

Kép
muzsuzska

Azért csak leesett a tantusz az apádnál. :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon jó,az pl.nem az apád dolga lett vona? :?

Kép
flóra 11

:D :D :D :D

Én azt hiszem,hogy Gergő nap máskor van ,ma Gergely nap van.

Kép
muzsuzska

Nekem szakmám a metszés is........ :?

Kép
muzsuzska

Igen,észrevettem,hogy mióta Márti nincs azóta Benó se akar jönni, dehogynem akar, csak intézkedik! Azt nem mondtad Benó, hogy fogadott a dokibácsi a leendő iker fiúkkal! :roll:

Kép
muzsuzska

Ma akartam venni cicifixet, képzeljétek szoptatós melltartó lett volna!!!! :D :D :D :D másikat nem kaptam.. :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Volt, nincs. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.12 19:03-kor.

Kép
flóra 11

Akkor Te is időben kezded a felkészülést. :lol:

Kép
flóra 11

Én kaptam egy zsák szivacstörmeléket, tömőanyagnak valót. Gondoltam is a Benóra, hogy biztosan jól jönne neki. Bedobtam a mosógépbe kimosni,aztán tisztán elrakom majd jobb időkre. :lol: A Katinak a padláson volt egy zsákban, gondoltam nem árt átmosni használat előtt.

Kép
flóra 11

Na, Te is lekoptál Zsuzsi, akkor én is elvonulok.Magamnak nem fogok irogatni. :(

Kép
flóra 11

Mentem gépelni.
Kép
Kép

Kép
flóra 11

Jó gépelést!!!! :D

Kép
muzsuzska

hm...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.03.12 19:04-kor.

Kép
flóra 11

Jaaaaj........
Köszi. Annyira álmos vagyok, hogy nem tudom,hogyan fog kinézni ez a gépelés.

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Ildikó, van külön Gergő névnap! A tesóm is variált, hogy Gergő vagy Gergely legyen, végül a Gergely nyert! :wink: Ez a fizu dolog nagyon sz...r dolog! :( És hogy a Petit is megbüntették... :( Most gépelhetsz szorgosan, hogy keress egy pici pénzt! :wink:

Hát Zsuzska, azért én kiakadtam apádon... Én :lol: :lol: semmi közöm hozzá, de mégis :lol: :lol: Irigyellek, hogy tudsz metszeni, én már évek óta megakarom tanulni apámtól, de sosem kerül rá sor :roll:

Kép
szilzi

Tancsu, merre vagy, kíváncsiak vagyunk ám... :wink:

Kép
szilzi

Na, helló! :D
Most eszem, úgyhogy addig idejöttem, de folytatom majd a szőnyeget, mert nagyon benne vagyok. :lol: A függönyt a ruhák fölé megvarrtam, GY.-val kitaláltuk, hogy még varrunk rá majd halacskát. :D
Mióta nem voltam: varrtam, kaját csináltam, mosogattam, megnéztem egy C.-t és közben varrtam (nagyon lassan megy, iszonyúú, egy róka felvarrása több mint fél óra), ettem, elmentem szülésfelkészítőre, vettem tojást, most jöttem haza majdnem hatkor, csináltam egy rántottát és most eszem. Ja, és mióta itthon vagyok, itt volt apu és elhozta a babacuccokat (csak egy gyereknek valót írt fel a doki, mert majd írunk még, ha elfogy), mert kiváltotta nekünk, tök rendes volt, egészségpénztárra vagy hogyan.

Mindjárt reagálok.

KépKép
benó

Szia Szilvi!!!!
Jobb hogy nem ismered apámat!
:D :D :D

Én is várom Tancsut!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ügyi vagy Benó!!!!!!! Örült a dokibácsi a leendő iker kuncsaftoknak???

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D

Milyen szakmád van, amiben benne van a metszés? Kertész? :wink: Örülök, hogy nem akadtál ki apukádon. :wink:

Ildó, a fene vigye ezt az ághúzást. Szegény Petit inkább ki se engedd a lakásból. :evil: A 4 órás munka influenzával tényleg nagyon logikus. :roll:

Hívott a Márti, csak pont szülésfelkészítőn voltam, és nem vettem fel. :evil: :( Igen, hiányzik nagyon és tök jó lenne beszélni vele, de nem ezért nem jövök, hanem mert tényleg szeretnék jövő csütörtökre (mire megyünk a dokihoz) szinte mindennel végezni.

Szerintem is van külön Gergő névnap, lehet, hogy Ildóéknál nincs.

KépKép
benó

Örült, bár nagyon sokan járnak már hozzá, de örült, és nagyon aranyos volt. :D Azt mondta, megtiszteltetés, hogy rá gondoltam. Szeretem az ilyen orvosokat. :D

KépKép
benó

Kertész is de ezt már mondtam neked! :wink:

Én nem mertem hívni Mártit, nehogy zavarjam!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Ildó, nagyon ügyesek vagytok, hogy máris végeztetek (a Petivel) a gépeléssel és már kezdted is az újat. Gratulálok! :D

KépKép
benó

Tényleg aranyos, az ilyenek tényleg a betegért vannak és lelkiismeretesek!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nekem ez valahogy kimaradt, Zsuzsi. :shock: Hát akkor az tök jó. :D :D :D Majd kérünk tőled szakmai tanácsot a kerthez, tudom, úgyse tartjuk meg. 8) De azért kérhetünk. :lol: :lol:

Én se mertem hívni, de mikor kijöttem az sztk-ból, visszahívtam, de nem vette fel, mindegy, majd remélem, egyszer tud hívni és akkor nem leszek ilyen helyen, hogy ne tudjam felvenni. :roll:

KépKép
benó

Így van, mi is ezt tapasztaltuk, ezért nem akartam kihagyni és valami akárkihez vinni a fiókákat. :D

KépKép
benó

Kis fiókák!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

A Gy. most pont kertészkedik (ha jól tudom), a telken ültetget, meg holnap vesz csemetefákat és azokat ülteti (du.).

KépKép
benó

Éjszaka óránként fent vagyok, úgyhogy megint kocsányon lóg már a szemem. :roll: Tudom, ez a szoktatás. :lol: Tegnap is úgy elaludtam kb. 8-kor, 9-kor, hogy ihajj. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?