Új privát üzeneted érkezett!

Nyanya! Mi volt a dokinál?

Princzikével mi lehet?

Teri

KépKépKép
pruci

Nita! Nagyon örülök :lol: :lol: De jó, hogy már csak ilyen kicsi az a vérömleny :lol:

Bikfy nekes is gratula az eredményeidhez :lol:

Ranita köszi kérdésed jók lettek az eredményeim, azt mondta a doki kiküldi postán. Pontosan sajnos nem tudom mi tartozik bele egy nagyrutinba, így nem tudom miket néztek. De rákérdeztem és azt mondta mehet a closti. De én félek tőle. Félek, hogy mi van ha megint bekavar a tsh-mnak. Decemberben is bekavart és most a dupláját kell szednem. Nem tudom. Annyira szeretnék találni valakit, aki tényleg tudja mit szedhetek és mit nem. Egyszereűen nem nyugtat meg az endokrinológusom.

Kép
Kép
nyanya77

pruci értettem!!!! :) :) :) :)
nyanya ennek én is örülök!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hol vagytok cssajok???

Teri

KépKépKép
pruci

én itt... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hú de nagy a csend!! :shock:
Sehol senki?
Nita te itt vagy még?

Kép
Kép
nyanya77

igen itt vagyok.... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
Nem olvasok vissza, bocsi, mert eléggé elfáradtam.
Megjöttünk a dokitól. Korának megfelelő a kis gézengúz és már szépen pulzál a szíve. Úgy pörgött, hogy a doki csak hasi uh-val tudta bemérni, mert akár hogy néztük, mindig nekifeszült a méhfalnak Nagy nehezen készült egy fotó róla. Íme a mi kiscsigánk. Három hét mulva megyek ismét dokihoz. Kép

KépKép
csige-bige

gyönyörűűűűűűűű....gratula!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csige nagyon szép :lol: Gratulálok :lol: :lol:

Gabóó! Képzeld megyek a dokidhoz a jövő héten. Csütörtökön lesz egy rendkívüli rendelése és este 6-ra kaptam időpontot. Teljesen véletlen, hogy hozzá megyek egyébként. Sokat kutattam a neten a clostilbegyt és a pajzsmirigy tekintetében és az ő kérdezz felelek oldalán találtam egy olyan választ tőle, ami alapján úgy érzem ő az, aki tudna nekem segíteni és talán rálát mindkét oldalra, mivel hogy endokrinológiában is otthon van. Úgyhogy nagy reményekkel nézek elébe a találkozásnak.

Küldök privit neked.

Kép
Kép
nyanya77

Szia Nyanya!
Ez nagyon szupi :D Én majd jövőhéten pénteken megyek.Még nem kértem időpontot,csak én úgy döntöttem. 8) De általában 1-2 nappal előbb szoktam csak bejelentkezni.Remélem neked is tud segítteni. :P
Képzeld apa vett egy tesztet,hogy reggel csináljuk meg.Szerintem még korai,de szereté... :roll:

Csige:Nagyon szupi kép! :D
Képzeljétek a szembeszomszédunk a héten fog szülni.Gonosz vagyok...talán...de nagyon féltékeny vagyok...megvethettek érte,de már én is nagyon szeretnék egy babát... :cry:

Nitacska: 11. hét.hú,de jó neked!Vérömlenyed is javulgat,remélem el is tűnik. :D

Pruci veled mizu? :roll:
Vendég

Kép

Jó reggelt mindenkinek! :D
Vendég

Jó reggelt!

Gabóó! Velem semmi különös, ma van a 28. napom, de kb 33 napos a ciklusom. De ez a hónap tuti sikertelen volt... Az évezred csodája lenne ha baba lenne belőle :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci,apával reggel csináltunk tesztet,ahogy gondoltam -,de hát ő akarta.Eredmény: magam alatt vagyok,1 tonna súly a szívemen,és olyan érzésem van,hogy nekem mért nem jön össze. :cry: Főleg a tudat,hogy a szomszédom hamarossan szül,bele tudnék halni.nem tudom megmagyarázni az ézésemet,de nagyon rossz :cry: próbálom magam felvidíttani,de nem megy. :cry:
teát sem tudom inni,már vagy 1 hete,mert a szagától is rosszul vagyok :? nem tudom.bocs,hogy így kifakadtam,de ki akart jönni...
Vendég

Gabó!

Már bocs, hogy beleszólok, de miért teszteltél? Még legalább 7 nap van hátra. Nincs teszt, ami valamit is kimutatna ilyen korán. Csak azon a napon tesztelj, amikor meg kellene jönnie. És még akkor is vigyél magaddal szemüveget, mert olyan halvány lehet a csíkod. Szóval nehogy elkeseredjetek! Max. azon, hogy kidobtad feleslegesen egy teszt árát. :lol:

KépKépKép
bikfy

Rólam:

Most jövök dokitól, azt mondta, szerinte nem fogom tudni elkerülni a műtétet. Hát én meg mondtam, hogy azt nem akarom. Még megpróbáljuk a Met-et, aztán lesz, ami lesz. Azt mondta, nem bízik benne, mert nem vagyok az a klaszzikus eset. Nem vagyok kövér, szőrös, normálisak a ciklusaim, szóval érthetetlen.

KépKépKép
bikfy

Kép

Csige,
nagyon édi kis Csiga :D

Nyanya,
ezek igazán jó hírek, reméljük ő lesz a te dokid, mennek a drukkok :D :!:

Gabóó,
irgum-burgum :evil: . Hogy tesztelhettél ilyen korán??? Majd esetleg aznap, ha nem jön meg, ok?
Az érzéseid megértem, nekem is pont 2 napja volt egy mélypontom. De túl kell rajt lépni és tovább küzdeni. Nekünk úgy látszik ez jutott. Ne legyél elkeseredve.

Bikfy,
úgy látszik, akkor te is olyan vagy, mint én. Velem sem tudott a doki mit kezdeni :roll: . Én nem bántam meg a műtétet.

Rakok nektek egy görbét. Már 2 napja szúrkál, feszít, főleg a jobb oldalam. A tüszőm ma lehet 19-20 mm, remélem ma vagy holnap ebből már pé lesz.

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4

Kép

Kép
ranita1979

Bikfy,Ranita: :oops: :oops: :oops:

Bikfy: Titok?-nem akarom=akarom!
Te nem olvastad?pozitív gondolatok!Rendben kell lennie!Kérj Higgy!

Csajok talán még sohasem voltam ennyire mély ponton.Nem a teszt miatt,úgy minden.nem tudom mikor jövök ki ebből a gödörből.Lett egy kelésem is ott. :evil: Ez olyan mint egy nagy patti.3 nap alatt borsó nagyságú lett.Ezt anyutól örököltem,ő is sokat szenved miatta.Ő meg az ő anyukájától és így tovább.. :cry: Azt hittem engem elkerül,de nem . :evil:
Szóval értitek mért vagyok mélyponton?
Vendég

Sziasztok lányok.
Köszönjük a dícséreteket :lol:
Gabóó: teljesen normálisak az érzéseid, de valóban nincs olyan teszt ami már most kimutatná a terhességedet. Szerintem is akkor tesztelj legközelebb amikor meg kellene jönnie. Én két napos késéssel teszteltem és csak később jelent meg a csík és igen halovány volt. Pedig nekem rendre 15. napon fogant ahogy a nagykönyvben meg van írva. Szóval fel a fejjel, tudom könnyű ilyet mondani, de ne sztresszeld magad, mert ha ott van az a kis babóca, akkor nem tesz jót neki. Nyugi, hisz ha középidőben fogant, akkor még csak most ágyazódik be, eddig csak uszizott a helyére.
Pruci: én is azt mondtam a mult hónapban, hogy az évezred csodája lenne és hát van egy kis búgócsigám :lol: szóval akkor jön, amikor nem is gondolnád :lol: drukkkk :lol:

KépKép
csige-bige

Bocsánat.... kicsit eltűntem... :roll:
Nekem most összejöttek a dolgok. De talán most már normalizásódik :) Ismét 4 napban fogunk dolgoznik, de ennek az volt az ára, hogy egy kollégámat elküldték :cry: . Engem meg annyival mentettek meg, hogy más területről is kapok munkát....
Na hagyjuk is...

szóval:
Csige
Nagyon szép a kiscsige :) Gyönyörűséges kép :)

Ranita
Hajrá! Örülnék, ha már összejönne nektek :)
Cuki Hannáról ez a kép :)

Gabóó
Irgum-burgum! Nem elkenődni... és ráadásul ilyen korai teszt!! :shock: Még szép, hogy nega lett! Tessék megvárni azt az egy hetet! Na majd akkor kérünk szépen pozi eredményt :)

Bikfy
Mennyi Met-et kell szedned? Meddig?

Kép

Kép
princzike

Pruci
Ki tudja :) hátha :)

Kép

Kép
princzike

csajok megnéztem a vérnyomásom és hát: :shock: :shock: :shock:
101/64/65
a 65 a szívverésem...
Vendég

Princzike,Csige: :oops: :oops: :oops:
Vendég

gabóó én is remélem hogy köv uh-ra teljesen felszívódik.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csige! NAgyon édes a kicsi csige!!!

Gabóó! Nehogy elkenődj egy nega teszt miatt! Túl korai volt! Még bármi lehet belőle! Petával én 2 hét késés után teszteltem. Akkor már gyönyörűen kétcsíkos volt. A vérnyomásod elég alacsony, de ezzel nincs semmi baj, az enyém is kb ilyen szokott lenni.

Köszi a bíztatást, de tutira nem jött össze. Talán ha 4szer voltunk együtt :oops: Tudom, a babához 1 alkalom is elég...

Bikfy! Azért remélem sikerül elkerülni a műtétet!

Ez állítólag hamar kimutatja a terhességet: http://www.pregnasens.hu/

Teri

KépKépKép
pruci

Igen pruci,babához 1 is elég!
Nagyon fáj a cicim,sehogy se jó! :oops: Kint voltam,csináltam az uvaron a virágos kertemet csináltam.Mostmeg úgy elfáradtam,hogy el tudnék aludni. :roll:
Vendég

Nyanya!
Doki!Remélem csupa jót mond neked! :D
Majd írd meg mivolt!
Puszi
Vendég

Sziasztok!

Gabóó köszi a privit :D Ha addig eszembe jut még valami megint fogok kérdezni. De ne tessék ilyen borúsan látni a jövőt!!! :evil: Nem szabad ilyen hamar tesztelni, semmi értelme. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor nem is tesztelsz csak ha legalább 5 napja késik. Ez csak az én szerény véleményem :oops: Mondjuk én annyira ki tudok borulni egy nega teszt látványától, sokkal jobb, ha inkább megjön és kész. Ha tesztelek sokkal nagyobb adag remény gyűlik össze bennem és úgy sokkal nagyobb a pofára esés is a végén. Mi 9 hónapja próbálkozunk és ez idő alatt kétszer teszteltem. A legutóbbit úgy odavágtam a fürdőszobába a falhoz mérgemben, hogy azt hittem megreped a csempe :oops:

Ranita remélem szépen megérik a petécskéd és aztán remélem a legjobb dolog fog vele történni :wink: :lol:

Bikfy tessék továbbra is pozitvnak maradni és bízni!!

Pruci én is totál esélytelennek látom ezt a hónapot. Mivel most már tudom, hogy nincs is rendes pé-m, egy pillanatig sem táplálok hiú reményeket :( Inkább már csak azt várom, hogy jöjjön meg végre és kezdhessük a köv. hónapot valami rásegítéssel. :roll:

Kép
Kép
nyanya77

Nyanya!
Te se kenődj el!Minden rendben lesz,már én is kicsit jobban vagyok... :roll:
Vendég

Amúgy nem is tudom minek csináltam ciklusos csíkot,mert mivel össze vissza jön meg nem is valós.Csak a mihez tartás végett is jó.De a 7 nap amit ír lehet,hogy nem is 7 nap.És ha most előbb jön meg mint 36?Mert most utoljára 36-ra jött meg.És ha most beáll a bogyók miatt és azért fáj a cicim is mert meg fog jönni.Mert ugye,ha most esetleg beállna akkor ma 29 .30.napon vagyok...Szóval ha úgy nézzük nem korai a teszt,de ha meg azt nézzük,hogy 30 nap felett szokott megjönni akkor meg korai.Komolyan mondom,ha visszaforgathatnám az idő nem szednék fogigátlót,mert az zavart így össze.Egésznap csak jár a fejem,és bevallom nem túl pozitív dolgokon. Mindig arra gondolok,hogy mások elvetetik a babájukat,mert nem kell,mi meg küszködünk és nem akar összejönni.Pedig én magamról elmondhatom,hogy mindent megpróbálunk.Sokat vagyunk eggyütt apussal is,már van,hogy nem is kívánom a szexet,csak a babáért,de van amikor meg nem gondolok a babára.Lehet kicsit elkellene" felejteni" és akkor talán összejönne.Tudom,hogy sokat stresszelem magam rajta,de az mondja könnyen,hogy ne stresszelj akinek már van babája.Bocs,ha hosszú voltam,de sehogy se jó...pihizek egy kicsit,hátha jobb lesz!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Gabóó!
Úgy néz ki megpróbálkozom megsütni a linzert, amit írtál. Vasárnap megyünk vendégségbe és gondoltam sütök valami sütit. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ha vasárnapra kell, akkor mikor süssem szombaton? És akkor már ma csináljam meg a tésztát, vagy csak holnap. Valszeg holnap este sütöm, Barnus addig anyuéknál lesz, így vagy ma este csinálom meg a tésztát, vagy holnap kora du. mikor alszik Barnus. Szerinted?

Kép
Kép
nyanya77

mindenkinek sikerűlni fog a babó!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nyanya!végülis mindeggy,hogy ma vagy holnap csinálod meg a tésztát,de holnap süsd ki szeintem,és akkor jó puha lesz!Imádni fogják!Nem indulsz még a dokihoz?Merre felé laksz?lehet,hogy már írtad :oops: nagyon izgulok ám érted!
Vendég

Nyanya:doki?
Tudom,nagyon kiváncsi vagyok,de ez van!
Mesélj mi volt?Lehet még haza sem értél... :roll:
Vendég

Nitacska!
Igazad van!Mindenki megérdemli a boldogságot!
Sikerülni fog! :wink:
Vendég

Ja!már jobban vagyok... :roll:
Sütöttem piskóta tekercset,jó sok lekvárt kentem bele,és belefolytottam a bánatom :lol:
Mostmár jobban vagyok,mint de.
Vendég

Sehol senki? :roll: :roll:
Vendég

Na bumm!vissza olvastam...én egésznap Nyanyát orvoshoz zavarom,és pedig csak jövőhéten megy!
Bocsi Nyanya!!! :oops: :oops: :oops:
Csak úgy izgulok érted! :D
Vendég

Kép

Ha nem baj dobok egy képet,most a Dávid dvd-jét csinálom,de azt nem tudom felrakni.Szerintem nagyon jó lesz!
Vendég

Gabóó! Most már vagyok, Petra alszik. :lol:
Tudom mit érzel. Nekem Perta előtt volt egy vetélésem és utána nem akart összejönni a baba, majd amikor már letettem róla, akkor 2 év után napra pontosan az első baba fogantatása napján kett meg Petra. Majd ezek után a barátnőm tavaly novemberben összejött egy fickóval, és decemberben az első szex után terhes is lett. Most meg közölte, h nincs kedve a szexhez, majd úgyis összejön a kistesó elsőre mint múltkor. És mondja ezt úgy h pontosan tudja h mi már 8. hónapja próbálkozunk. Na, nálam ez verte ki a biztosítékot...
Tök jó ez a kép! Milyen progival csinálod a dvdt?

Teri

KépKépKép
pruci

gabóó én is kérek olyan piskótatekercset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pruci Néróval csinálom. :D
Nitacska:küldöm fénypóstán! :D megkaptad? :D

Pruci amúgy az én VOLT barátnőm is hasonló képpen bánt el velem,csak ő a fejemhez vágta,hogy neki mindkét gyerek elsőre összejött,és lehet,hogy mi nem érdemeljük még meg...gondolhatod...nem is láttam a kisebbiket,de nem is beszéltünk azóta.Olyan bunkók tudnak eggyesek lenni.
Van akinek szerencséje van és van akinek meg kell küzdeni értük.De mi is leszünk boldogok a kis babókkal,és lehet,hogy még boldogabbak is.Úgy érzem mostmár kintvagyok a gödörből és nem adom fel!
Köszönöm a bíztató szavakat mindenkinek,jól esett a segítség.
Na megyek is,mert apa vár :oops:
Jó éjt! Szép álmokat mindenkinek!
Puszi :) Kép
Vendég

Gabóó! Nagyon helyes, ez a beszéd!!! Csak pozitívan! (én néha beszélek a barátnőmmel, de valahogy már nem érzem "igazi" barátságnak, és inkább kerülöm. Ráadásul a fickó is teljesen átnevelte... Na mindegy, az ő dolga.)

Jó éjszakát!

Teri

KépKépKép
pruci

Jó reggelt!
Pruci,én már nem tudnék vele úgy beszélni.Tudod ő a terhessége utolsó hónapjában állandóan hisztis volt,utált mindent,depressziós volt.Akkor jó voltam szemetesnek,minden nap meló előtt,vagy után ott voltam nálla,mert egyedül érezte magát.Amikor meg eljött az idő,hogy szülés nem mehettünk be a korházba sem és kijelentették,hogy 6 hétig nem látogathatjuk meg,mert teli vagyunk bacilussal....
Na hát konkrétan azóta nem láttuk és nem beszéltünk,ez 5 hónapja történt.Nem bánom,mert csak "kihaznált".
Dde mindeggy.Apa most ment el dolgozni,szerinem kicsit vissza fekszek szundizni eggyet!
puszi :)
Vendég

Na jólvan!!

Most veszem le a ciklusos vonalzómat!!! :x :x :x
A freemailomra mostjött email a ciklus.hu-ról,hogy hajrá,mert holnap lesz peteérésem :shock: :shock: :shock: :shock:

MOst akkor mi is van????6 nap múlva meg kellene jönnie.Na már látom,hog ypénteken doktornéni vérvételre fog küldeni :(
De majd megmondom neki,hogy a belgyógyászattal még várjunk egy kicsit.
Csajok ilyenkor csillan fel a szemem.De ilyenkor nem is értem,hogy mi van...én várom,hogy lassan megjön,errek jön a mail,hogy most lesz pém.NA aki tudja ezt adja össze! :D :D :D

Megyek reménykedek!
Puszi :D :D
Vendég

Sikerült levennem...
Vendég

Gabóó,
a ciklus mi alapján küld ilyen emailt? Mérsz esetleg hőt?

Érdekesek ezek a barátnők különben. Az enyém tegnap mondta meg végre, hogy babát vár, igaz már 16 hetes :!: . Én már kb 2 hónapja tudom, de vártam. Mondjuk nem találkoztunk mostanában olyan sűrűn, talán épp emiatt sem. Tegnap azt mondta, hogy várta a megfelelő pillanatot, meg hogy kettesben legyünk. Mindegy, nem haragszom rá, nekik sem könnyen jött össze. Bár mikor először megtudtam, anyukámtól,hááát, egy bolt kellős közepén bőgtem el magam. Tiszta hülye voltam.
Na és a másik barátnőm :cry: . Aki egyáltalán nem a barátnőm :cry: . Ő Pesten lakik, van egy fia, tavaly fél éven belül volt 2 abortusza :!: . Most mikor terhes lettem, tudott róla, azt is tudta, hogy vérezgetek és azóta nem beszéltünk. Meg sem kérdezte, hogy mi lett a vége, jól vagyok e, semmi. Azóta nem beszéltünk.
Szóval, akinek van egy normális barátnője, becsülje meg. Én beleválogattam sajnos. Úgy látszik ez a baba dolog kihozza az emberből az igazi énjét.

Kép

Kép
ranita1979

Jó reggelt!

Hát igen, a bajban ismerszik meg az igazi barát... Aki ilyen, az meg sem érdemli magára ezt a szót.

Teri

KépKépKép
pruci

Meg én azt se bírom ebben a "barátnőmben", h én sajna nem tehetem meg h a gyereknek csak új ruhákat vegyek, és szoktam használtakat ráadni, erre megkaptam, persze nem nekem szánta, h ő soha nem fog használt ruhát ráadni a gyerekre, és ha az anyósa vesz is ilyeneket, akkor ő kibassza a kukába. (bocsi, csak idéztem)

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok, szerintem ilyen "kedves" ismerőse mindenkinek van, az enyémről is bőven tudnék mesélni, de most csak egyet: van egy lánya, meg egy fia. A szomszédjuknak egy kisfia, aki most megint terhes. Megtudták, hogy megint fiú, azt mondta nekik: szegények, bocsi, de muszáj kinevesselek!
Én meg sem mondom neki, hogy mi lesz. Amúgy, én az egyik volt kolléganőmtől veszem a rucikat, 2 évvel idősebb a fia, minden tavasszal, ősszel megyünk hozzájuk, és pár szatyor ruhával jövünk el, pár ezerért. Én ennek nagyon örülök, de aki tudja, vegye meg az újat. Csáó

Kép
Kép
naegele78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?