Új privát üzeneted érkezett!

Csige,
gratula a kis pörgőcsigához! Így is ngyon édi!!!!

Tary,
nekem ugyanezek a tüneteim, és egy nagy NEGA tesztem volt ma reggel is (31. cn). Igazából nem is érzem magam babásnak, de a piri már megjöhetne, ne kínozzon. Olyan ideges vagyok, majdnem szétrobbanok, rengeteget kiabálok, ma a kicsit is elkalapáltam. :(

Többieknek szorítok, neked is Tary, hogy ne piri, hanem kislakó legyen a dolog vége!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


lyly lehet azért sem jön meg mert idegeskedsz,stresszelsz ..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csige én is gratulálok a kis örökmozgóhoz a pocakodban!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 

 
 

Nita, igazad lehet, stressz ér mostanában éppen elég, asszem egy embernek sok is. Próbálok nem idegeskedni, de ezt nem tudom befolyásolni. De ez a feszültség rám mindig piri ekőtt jött, igaz, nem midig ilyen nagy kobncentrációban... :?

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


probálj nyugodni....pihenj.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Köszi az érdeklődést:)
Ma is egész nap a na, most jött meg érzés volt, de sehol semmi. A mellem feszül, szerintem Pamela Anderson kispályás hozzám képest... :oops:
Semmi különösebb ünetem nincs, nincsenek pattanásaim, de feszült vagyok (mondjuk ez lehet munkahely miatt is), de nem szurkál, nem fáj. Na jó, néha kicsit szurkál. Inkább csak ez a sz@r érzés, hogyna, most tuti a gatyám is átázott érzés van. Bocsi... :oops: :(
Szóval várom a holnapot, ami a 36.nap lesz. (hacsak 2órán belül meg nem jön)
csige: gratulálok a kis mocorgóhoz, vigyázz magatokra:)
Moni, Nita: érdekesek ezek a ragyák, de biztosan a hormonok dolgoznak (biztos kislányok és a női hormonok most túltengenek :lol: :lol: )
Melisch: tuti hatni fog a kúra, és karácsonykor babáztok!!
lyly: te mikor tesztelsz újra?
Pedi: köszi a sok drukkot, igen nekem az elsőnél későn jelezte a teszt. De a másodiknál ahol szintén 33-34 napos ciklusaim voltak, már a 37.napon pozitív volt. Lehet, hogy ez tesztfüggő? Vagy a hormonszint is egyik terhességnél ilyen, a másiknál olyan?Na, mindegy, most várok.
sziasztok tary
a vonalzómat levettem, mert nemigen tudom, mit kellene, hogy jelezzen.
tary
 
 


jaj tary én annyira szoritok most neked!!!! nem mérsz hőt az mit mutat? Én itt azt olvastam, hogy ha 2 óráig nem jönn meg piri csak azután akkor a következő napon van 1. cn, nem tudom ez igaz csajok tudtok errél valamit? Tán Babszika irta annó ő szegény tudod sokmindent tapasztalatból. Hiányzik remélem jól van!

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch: köszi. Ahogy telnek a napok és még mindig nem jön meg, úgy reménykedek én is. de nem akarom még véletlenül sem beleélni magam semmibe... egyelőre nme fogok tesztelni, majd csak hétvégén, ha addig sem történik semmi.
tary
 
 


tary nem is akarlak hittegetni tudom én is mit érzel ilyenkor de ird meg bármi történik is veled, nagyon izgulok érted!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Csige!
Nagyon örülök a kis örökmozgó babócádnak. :D

Kistörpe!
Neked is szívből örülök hogy nemsokára újra lehet hajrázni. :wink:

Melisch!
Reméljük ez a szuri meghozza nektek a várva várt trőnörököst. :wink:

Lyly!
Akkor neked is megy a mega drukk!!! Remélem babóca van a pocakban. :wink:

Tary!
DRUKKKKK!!!!!!! :wink: :D

Zsuzska!
Gyere ám gyorsan a doki után. :wink: Már nagyon kiváncsi-fáncsi vagyok a babócáid méreteire, mert akkor kb tudni fogom hogy én mire számíthatok délután a dokimnál. :D
Már nagyon bevagyok sózva. Vettem VHS kazit is mivel Atikánál is felvette a doki az összes uh-t, így a tesónál sem hagyhatom ki. :wink: :D Meghát így apa se marad ki az uh-król, itthon megtudja nézni. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Zsuzska, Móni- hozzatok képeket! :)

Csige - tök jó, hogy már mocorog!

Tary - szurkolok nagyon!

Pedi - igazad van. De most valahogy egyáltalán nem bízom benne.

Lyly - ne idegeskedj, lehet azért nem jön meg!

Kép
pampalini
 
 


csige gratula a kis örökmozgohoz :):):):)

tary drukkok mennek :)

móni vhs-re is írnak még ki? szerintem inkább dvd-t vegyél :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm a dícséreteket a kis búgócsigám nevében :lol: Tegnap eléggé kitikkapdtam mire hazaétünk. Délelőtt főztem, utána pedig doki. Meg is fájdult a pocakom mire hazaértünk, így két magne b6-ot vettem be és egyből irány az ágy. Hát elég nehezen mult el, de szépen elaludtam és mire éjjel felkeltem már jól voltam. Ma majd sokat pihizek.
Sikerült visszaolvasnom is.
Zsuzska, Gnemoni várunk benneteket a hírekkel, hogy hogy vannak a kis pocaklakók :lol:
Kistörpe: sajnos én sem értek hozzá, hogy hogyan működik ez a közös megegyezéssel történő felmondás. Szerintem is mindenképpen érdeklődj utána olyantól, aki járatos ebben a szakmában. Minden esetre jó nagy szemétség volt, hogy most akar elbocsájtani, igazi embertelen figura. Én tuti, hogy addig lennék táppénzen ameddig csak tudok. Drukkolok neked, hogy minél jobban gyerek ki ebből a dologból és a beültetés egyből sikeres legyen.
Tary: szerintem nyugi, lehet hogy csak később fogja kimutatni a teszt. Nagyon drukkolok neked és remélem neked is lesz egy kis pörgő manód :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


tary,lyly drukk!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Most értünk haza uhu-ról.
A doki szerint egyenlőre nem lehet eldönteni, hogy egypetéjűek vagy sem. Egy biztos, hogy inkább egy baba felé hajlik a dokim. Egy dobogó szivünk van. A babóca 19 mm. De felette is van egy folt, amiben lehet, hogy van egy embrió. Ha van, csak nem életképes, akkor beavatkozás lehet, hogy kell, hogy őt eltávolítsák. De lehet, hogy csak árnyék. Két hét múlva megint uhu.
Kép van, de egyenlőre nem tudom feltenni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


:twisted: :twisted: irtam a reggel és nem látom! Kivántam minden jót a ma dokihoz menőknek és egézséges babócákat! Kismamik tessék pihizni!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


zsuzska azért hála ok minden a babóval......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kuzsanna jó, hogy jöttél szóval egy baba tuti van az jó!!! Lehet a mésik is magához tér vagy csak árnyék, hogy ne kelledjen beavatkozzanak.

Kép
Kép
melisch
 
 


Hát igen. Remélem, hogy ami ott van, az eltűnik, mire legközelebb megyünk. De olyan messze van 26a :? :? :? :? :? :? :? :? Addig ehetem a kefét miatta.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


elhiszem, hogy most nem lesz könnyű!

Kép
Kép
melisch
 
 


Na mentem a védőnőhöz a kiskönyvemért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska- egy baba tuti, az a lényeg, a másik meg lehet, hogy nagyon szégyenlős :)
Azért várom a képet! Nagyon kíváncsi vagyok!

Melish - nálatok mizujs? Apa hogy bírja?

Csige- pihenj sokat!

Kép
pampalini
 
 


Zsuzska: egy babó akkor tuti van és drukkolok, hogy a másik is szépen fejlődjön, de lehet hogy csak valóban egy kis fontocska és semmi ok aggodalomra. Bizti nehéz most, de nyugi, minden rendben lesz.
Hát én pihengetek, de ma olyan könnyűnek érzem magam. Nem fáj a méhem ha üllök és nincs hányingerem sem. Remélem a tegnapi hasfájás nem okozott valami gondot és ezért nem érzem csak a tüneteket. Bár ha ennyire ficánkolt és bújt, akkor csak jól kapaszkodik a kis bestia. Minden esetre ma a pihenésnek szentelem a napot.

KépKép
csige-bige
 
 


pampalini köszi kérdésed, férjecském jól van még nem tudom mikor küldöm ismét spermográfiára most hétvégén lenne pém ha nem kavar be semmi de lesznek a másik szobában anyáék :oops: nem valami jó időzités, legfeljebb csendben összebujunk :lol: de most nem tesztelek engedem a természet tegye a dolgát, ha éppen ugy adódig ősszebujunk ha nem nem, nem baj görcsöltünk eleget az elmult 2 hónapban, most szabad a szerelem. A gond az, hogy nagyon érezzük ezt a fránya válságot igy nagyon stersszelünk mind a ketten mert semmi nem jönn össze.

Csige akkor pihiz helyettem is nem lesz ott gond, a pici foggal körömmel tapad a pocakodban :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


csige nyugi minden oké.nekem sincs tünetem.kicsit érzékeny már csak a mellem.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige -nyugi, biztosan jól kapaszkodik! Kicsit megerőltetted meged tegnap, ő is elfáradt és most pihizik :)


nekem meg olyan furi, 2 nappal ezelőtt tökre éreztem, h na ma vagy holnap tuti megjön, de még semmi, és nem is érzek semmit. Hmmm ...érdekes...

Kép
pampalini
 
 


melish - mindenki érzi a válságot, nekünk is nagyon nehéz, de én már nem stresszelek, lesz ahogy lesz. Nemrég ment el az egyik ismerősöm innen a házból, olyan jókat vigyorogtunk kínunkba, a kínjainkon :)

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok!

Én még teljesen őj vagyok ezen az oldalon.
Van egy problémám, gondoltam írok nektek hátha tud valaki segíteni, vagy esetleg jó tanácsokkal elhalmozni.

Tavaly januárba hagytam abba a fogamzásgátló tablettát, azóta kb. 3-szor volt rendesen menszeszem, egyébként meg olyan barna akármi távozik a szervezetemből. Már nagyon sok orvosnál voltam és már rengeteg pénzt kifizettem. De eredmény még semmi. Teljesen kétségbe vagyok esve, mert már nagyon szeretnénk babát.
JAnuárba voltam utoljára orvosnál, abba a hónapba véletlenül volt menszeszem és volt peteérésem is. Persze a baba nem jött össze, és februárba a menszeszem hogy ismondjam olyan barnás volt, tehát nem volt rendesen.
Most március van és sehol semmi. Úgy gondoltam ebbe a hónapba visszamegyek az orvoshoz tanácsért, hogy ilyen esetbe mit lehet tenni, milyen kezelések vannak. Megmondom őszintén félek egy kicsit a hormonkezelésektől, mert hát a szervezetemet a hormontabletták tették tönkre.

Kérdés
Másnak is van/volt ilyen problémája? Nekem a környezetmbe még senkinek, így nem is tudnak tanácsot adni.
Mi a jó megoldás? Hormon, vagy homeopátia?

Timi
rothi.timea
 
 


Szia Timi!

Én se hallottam még ilyenről. Szerintem nincsen pé-d rendszeresen. A menszi mennyisége nem feltétlen mérvadó, mert én hallottam olyat, hogy pár csepp barna "izé" a menszé és kész.


Dokik mit mondanak?
Kaptál valamilyen gyógyszert?

Kép
pampalini
 
 


Csige!
Jó pihizést!!!!
Csak óvatosan minden munkával!!!!!
Pihenj csak, most mindkettőtőknek ez kell.

Pampalini!
Hajrá, hajrá, no mensi!!!!!!!!

Szia Timi!
Üdv köztünk!!!
Hát engem egy évig hormonkezeltek, mert a prolactinszintem túl magas, a progeszteronom meg túl alacsony volt. Pár kilót felszedtem a petefészekstimulálásokkal, de egy évnyi kezelés után az első inszem sikeres is lett.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Köszi a gyors válaszokat.

Én azt gondolom, hogy a fogamzásgátló gyógyszer eléggé bezavarta a szervzetemet. Az egyik orvos azt mondta, hogy ez elő szokott fordulni nagyon sok nőnél, hogy gyógyszer elhagyása után idő kell míg a szervezet helyre jön.

Eddig még nem kaptam semmilyen kezelést, az orvos azt mondta, hogy várjuk meg az egy évet. Az most járt le januárba, amikor is volt menszeszem (szerintem véletlenül), és már azt hittem, hogy minden rendbe lesz, nekem tényleg kellett ez az egy év, erre meg februárba megint barna ízé, most meg még semmi. Azért is akarok visszamenni az orvoshoz, hogy akkor most mit csináljak.
Olvastam valahol, hogy van pesten egy orvosnő, nem kínai de olyan mongolos a kinézete. Nos ez az orvosnő állítólag nagyon sok nőt kezelt már hasonló problémával (akupunkturás kezelés), de persze nagyon drága.
Erről hallott már valaki valamit?
Vajon megéri? Vagy inkább a hormongyógyszerek???
rothi.timea
 
 


Most olvasom Zsuzska, hogy egy évig kezeltek? Neked is hasonló problémáid voltak?

Ez elég hosszú idő, persze ha sikeres, akkor bármennyi időt megér. Vagyis nálad ezek szerint sikeres volt, hisz olvasom hogy babákat vársz. Gratulálok.
rothi.timea
 
 


Sziasztok!

Zsuzska! Sajnálom, hogy nem tudni, mi van az egyik babával, de most próbálj meg nem erre koncentrálni(tudom, könnyű ezt mondani), de muszáj, hogy nyugodt legyél a baba érdekében! És gratulálok a 19mm-es lüktető szivecskével rendelkező babócádhoz!

Pampalini, ez nagyon izgi, a mensis jel jó is lehet, ha végül nem lesz belőle mensi! Megy a mega drukk!!!

Csige! Gratula a kis örökmozgódhoz, és csatlakozom az előttem szólókhoz, pihenj csak, amennyit bírsz!

Melisch! Azért ne hagyjátok ki a hétvégét, hajrá!!!

Móni! Megy a drukk a dokihoz! Várjuk a fotót!

Lyly! Azért Neked is szurkolok, akkor most ahhoz, hogy végre megjöjjön és kezdődhessen egy új hónap, ha pedig mégis baba van, akkor :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Timi: szerintem mindenképpen egy jó orvosra lenne szükséged, aki valóban segíteni tud. Én is nagyon sokáig szedtem fogigátlót és hát eltérő, hogy kinek mennyi idő alatt tudja a szervezete kidolgozni, mert ugye csak ez után leszel képes babás lenni. Mi egy évet próbálkoztunk azután hogy abbahagytam a gyógyszert és utána sikerült a baba. Sajnos hat hetes korában elhalt és megműtöttek. Utána dokit váltottam és úgy érzem, hogy megtaláltam akit kerestem. Ő elküldött hormonvizsgálatra és kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem. Én is kaptam hormongyógyszert, clostibegytet, amit három hónapig szedtem és folyamatosa jártam vérvételre. Sajnos a baba csak nem jött, pedig már a progiszintem is jó volt. Az utolsó gyógyszeres hónapban már teljesen lemondtunk róla és feladtam, influenzás lettem és elmentem a dokihoz még a menzim előtt, hogy megbeszéljük a továbiakat. Viszont nem jött meg a menzim, teszteltem és pozitív lett és most ott van a kis pörgő csiga a pocakomban. Szóval én is kaptam hormonokat és nagyon féltem tőle. Semmi bajom nem lett tőle, csupán 1-2 kg :oops: de szerintem ennyit megér egy baba. Hidd el nagyon sok nő szed ilyen és ehhez hasonló gyógyszereket és sokat küzdünk hasonló problémákkal. Én azt az elvet vallom hogy egy jó orvos, aki megtalálta a hiba forrását és kezeli azt sokkal többet ér mint bármilyen humbukkos módszer. Szerintem neked is valami hormongondod lehet, amire egyszerű vérvételekből fény derülhet. Nekem mindig volt menzim, igaz egy-két kéh késéssel. Egy olyan hónap volt, amikor nem jött meg és én is csak barnáztam és akkor derült hogy hormongondom van. Szóval hajrá, keress egy jó dokit és babára fel :lol:
Jaj lányok és olyan jót aludtam délután :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige -úgy irigyellek! Én keltem az Urammal 5kor, ment dolgozni, és csak egy órára tudtam visszaaludni, most meg itt kómázok. hogy van a pocid?

Móni - mi volt a dokinál?

Kép
pampalini
 
 


én is jót aludtam délután... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Minden rendben van, korához megfelellő méretű a tesóbaba. 18mm-es, nagyon dobogott a kicsi szívecskéje és rugdosott a kis lábaival. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon boldog vagyok most. Legközelebb 4 hét múlva, vagyis a 12 hetes szűrésre kell mennem.

Zsuzska!
Örülök hogy 1 baba valóban jól van. Bízzunk benne hogy a kettecske is megerősödik. Lehet csak jól elbújt a kis huncutka. :wink: De ha mégsem akkor azt kívánom hogy ne kelljen beavatkozni. Hát hosszú lesz most ez a 2 hét. Nem akartok elmenni máshová nézetni egy uh-t?

Timea!
Szerintem is kéne egy jó doki meg egy vérvizsgálat amiből kiderül hogy hogy dolgoznak a hormonjaid. Remélem hamarosan beköltözik a baba a pocidba. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


moni gratula az óriás babyhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!Háát, akkor először is: köszönöm megint a drukkoka, de ma éjjel sajna megjött. DE?: egyáltalán nem vagyok elkeseredve, mert egyrészt már írtam is, hogy megyek futni, hogy ledobjak egy kis úszógumi, másrészt egy elég hosszadalas fogászati kezelés közepén vagyok, és pont ma kaptam antibiotikumot, mert nagy gebaszok vannak a számban...Úgyhogy most egy hét gyógyszerszedés, mire befejezem, pont pééém lesz. Hátha majd akkor. Egy kívül-belül egészséges mama várja a harmadikat :lol:
Szóval ez van.
Melisch: akkor csak visszafogottan, de hajráá!
Timi: üdv a fedélzeten! :lol: Én is szedtem anno clostyt mindkét gyerek előtt, meg most is, hogy harmadikat próbáljuk realizálni... :P
Én ellentétben a többiekkel azt olvastam, hogy a closty önmagában nem hormon, csak a az agyalapi mirigyre hat, azt stimulálja, ami ugye az egész peteérés dolgot irányítja. A magam részéről nekem minden hónapban nagyon fájt, mikor a closty érlelte a petesejteket. Ami nekem bevált, az a cickafark tea, -ezt azt hiszem a peteérésig lehet inni, utána nem- meg az E vitamin.
Pampalini: ???drukkolok!+!
Pedi: te hol tartasz?
Moni: gartulálok a kis 18mm-eshez :lol: :lol:
Zsuzska: hátha még előkerül a kis szégyenlős..a lényeg, hogy van egy dobogó szívecskésed.
tary
tary
 
 


Új hónap, új remények, új vonalzó..
tary
 
 


tary nagyon tetszik a hozzáállásod!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
hajrá következő hónap!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: :lol: :wink:
tary
 
 


szívből kívánom,hogy sikerűljön a következő hónap..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Esőmentes napot mindenkinek!

Csige!
Gratulálok a kis mocorgódhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lolh:


MElish!
Én abban reménykedem, hogy valami árnyék lesz, mert élet nincs benne. Mintha megindult volna Ketteske is, csak megállt volna. Majd meglátjuk két hét múlva, mi lesz.
Nektek meg sikeres szabadszerelmet :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Timi!
IGen, egy év hormonkezelés kellett. Én is barnáztam a mensim végén, ez valószívű, hogy gond lehet. Szoktak teljes hormont nézni???

Móni!
Én szeretnék jövő héten elmenni egy uhu-ra. Hétfőn megyünk terhesgondozásra, akkor megbeszélem a dokival.
Én is gratulálok a 18 mm-etetkhez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tary!
Azért sajnálom, hogy megjött... de akkor jobbulást fogadnak!!!!!
És hajrá hajrá!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Tary: sanálom hogy megjött, de hajrá következő hónap :lol: csak pozitívan
Pampalini: tegnap semmi bajom nem volt, kezdtem is egy kicsit parázni, hogy ez így normális e. Viszont ma reggel már nem tudtam reggelizni, mert semmit nem kívántam. Egy nagyon pici szelet kenyeret sikerült letuszkolnom és gyümit. Valamint szurkál a jobb oldalam. Egyébként teljesen jól vagyok.
Gnemoni: gratula a kis rugdosó bébihez, vigyázz magatokra :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Ime ebihalunk:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok hozzászólást és a biztatásokat.
Ez igazán jól esik.

Nálam még soha nem néztek teljes hormont. Egy évig egyik orvostól a másikig rohantam, mert egyik sem tudott igazából mit mondani. Így most keresek ismét egy normális orvost, aki végre tudna valami biztatót is mondani, vagy megmondaná, hogy mi a baj, és ezt hogy lehet kezelni, illetve a kezeléseknek milyen előnye, hátránya van/lehet.
Még megvárom ezt a hónapot, hogy mi törénik, aztán megint doki.

Esetleg ha valaki tud egy jó orvost, azt nagyon megköszönném.

Timi
rothi.timea
 
 


Sziasztok!


Móni - örülök, hogy minden rendben van, gyorsan nő a picike! :)

Zsuzska - nagyon édes a kis ebihalad, bal oldalon van a tesója, jól látom???

Csige - mondom én, hogy csak pihizett a Kiscsiga :)

Tary - sajnálom pirit, de legalább futhatsz, és lehet, hogy az antibiotikumok még segítenek is, hogy hamarabb megfoganjon a baba.

Énnálam az a helyzet, hogy reggelre már elkezdtem rózsaszínezni, ami azt jelenti, hogy holnap meg is jön rendesen :( Hát ez van... De most nem szomorkodom, mert valahogy tutira éreztem, hogy megjön.

Szerintetek ez normális, hogy így jön meg? Vagyis az hogy előtte is meg utána is rózsaszinezek 1-2 napig. Nem lehet h nekem is vmi hormongondom van?


Szép napot! Itt esik a hó!

Kép
pampalini
 
 


Pampalini!
Én is pont így jártam. Mielőtt megjött, pecsételés, a végén meg barnázás.

Timi!
Én Erzsébeten a Forgács Intézetbe járok. Nem olcsó, de nagyon értik a dolgukat. Kimondottan meddőséggel foglalkoznak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pampalini!
A baba felett van egy folt,amiben lehet a tesó.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?