Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi!
Köszi!
Találtam a neten szoptatási tanácsadót email címmel együtt. Irtam neki, remélem válaszol!
susy75

Zöldi! Épp ezért kérdeztem, mert így rémlett, hogy írtátok, amikor még pocisok voltunk. És akkor ha kifolyik a pisi, akkor mi van?

zsebi_baba

Hahó

Kubu: de édess pici kis cuki!:) akkor lehet a dévény felzaklatta és azért?

Suzy: Igen iwiwen fent van. lemaradtam:miért kell neked szopitanácsadó? Csak mert tudok 2őt is itt Egerben ha gondolod összehozhatlak vmelyikkel mikor jöttök. Ja és meddig is lesztek itthon? Mert van egy anyacsoport meg babamamjóga is amikre „járunk” most kezdtük a jógát anyacsop.ra meg a köv.re megyek először de az emlitett 2 szopitanácsadó tartja őket és sztem tök jók ha itthon lesztek és ráérsz és van kedved eljöhetnétek ti is!

Bébic annyira édes a kis kép amit betettél

Amugy ma a fél11es felsikitás után megint kelt 2kor majd 5kor és a többi..:(

Na megyek fürdőszoba cseppem kint durmol az erkélyen, utána megyünk bevásárolni az ünnepi ebéd-vacsihoz, ma Gergő nap van apanévnap téleg erika nektek is boldog nevenapot! Meg a többi gergőnek is!
Borscs lesz pizzával meg boritott almatorta.

Puszpusz

Andy

Ja erkélyenalváshoz majd szoljatok hozzá lécci (baj-e ha nappal csak ott altatom) köszi

Kép
andy30

Jaj, csak gyorsan, mert hami aztán séti.
Ma volt az első kettesben Tecsózás, élveztem nagyon...

Kérdés főleg tápizós anyukákhoz: mikortól mehet mondjuk HA2-es tápi? A dobozán 4 hós kor áll. Már két helyen nem kaptunk HA1- eset Hippből, másikat meg nem szívesen újítanék (bár most muszáj lesz). De ezt a későbbiekre tekintettel is kérdem. Ja, és szerintetek mikortól nem kell már HA tápi?

Bébic: ugyanezt csinálta velem is az OEP, majd' felrobbantam... Direkt ott az a nyomorult számlaszám a papíron! Felhívta őket a könyvelő, és csak annyit mondta, hogy Jééé, télllleg, bocsi...

Cili: kezdődik :D. Kövi az lesz, hogy kimászik :lol:

Zöldi: már a járókában is erre gyúr, azt majd jól lekamerázom :wink: kiságyban nem, mert nem kelek emiatt hajnalban :oops: :wink: :lol:
Hehe, verjük, ja, tanuljon fegyelmet az a gyerek! :twisted: :twisted: Nem, az amúgy egy értágulat, szülésnél jött neki elő, dokinéni szerint max. 1 éves korára visszahúzódik.

Megyek, parti van!

Kép

Kép
gabilany79

[quote]A írta:nya és apa is azt hiszi, hogy neki nehezebb

Hát, mi furcsa szerzetek vagyunk, a mi kapcsolatunk egyre szorosabb és teljesebb. Nálunk pont fordítva van. Apa úgy érzi, hogy nem segít eleget - ez ugye nálunk fizikai képtelenség, ha csak 2-3 napot tud itt tölteni a meló/távolság miatt - én meg úgy érzem, hogy csak havajozok itthon, és herdálom az általa megkeresett "ellátmányt". Ezért ha együtt tudunk lenni, akkor megy a nagy hálálkodás, miközben azon "veszekszünk", hogy ki dögönyözze a bébit. Csak nézzük, nézzük, és minden percben hálát adunk, hogy Ő megadatott nekünk. (Persze ehhez biztos az is kell, hogy mindketten túl vagyunk a 4. ikszen, és már jó sokat tapasztaltunk külön-külön is)

Kép
zölddisznó

Andy: nálunk is napközben csak kintalvás megy. Annyi hogy nekünk nem lévén erkély, marad a terasz! :lol: :lol: Most is ott nyomja. Bár fel kell majd keltenem mert lassan megyünk ortopédiára. Addig én egy kicsit rendbe vágom a házat, na meg magamat (már amennyire ezt pár perc alatt lehet, mert rám már órák kellenek, főleg a mostani állapotban).
Ja amúgy holnap megyek fodrászhoz. Jeeee!!!! :lol:
Vendég

Megvolt a doki, nem tudom a kezelésnek köszönhetem, de sokkal jobban vagyok, már nem fáj annyira a hátam. Reggel először szar elindulni, aztán ha bemelegedek, már sokkal jobb.
Ettünk, aztán sétáltunk, süt a nap, de iszonyt szél van, még jó hogy hátszélben jöttünk haza...

Zöldi remélem a kiütések elmúlnak, nem lehet könnyű. Megvettem az általad javasolt könyvet, remélem segíteni fog!

Lányok, nehogy azt higyjétek, hogy Dani minta baba és mellette mindent lehet csinálni!!!!! Vannak olyan napok, amikor egész nap muszáj mellette lennem, mert különben azonnal sír..., de vannak olyan jó napok is amikor enged főzni. Na akkor kiélem magam...
Most pl fáradt vagyok, nem fogok sütni, majd a hétvégén. Akkor talán apja is itthon lesz, és tud segíteni!

Andy! Dani nappal nem igazán alszik mostanában, de ha felöltöztetem és kirakom a teraszra és ott alszik. A félórás seggriszálást egy 15-20 perces alvással köszöni meg.... :?

Tegnap belenéztem este a tükörbe..., hát rám férne egy kozmetika....

Kép

Kép
dcili81

[quote]S írta:ztetek az baj ha arra szokik rá h nappal csak az erkélyen alszik? Engedjem v erőltessek kiságyat is?

Andi! Dehogy baj! Sőt!

[quote]I írta:zzadás: én is jobban, mint terhesség előtt. Engem nagyon idegesít!!! Meddig fog ez tartani?? Vagy így marad örökké???!!!

Boci! Én úgy izzadok, mint a kamasz fiuk tesiórán. A lában és a tenyerem szinte folyamatosan. Nagyon gáz!!! Menni fogok homeós dokihoz, mert sok egyéb nyavajám is van - hátha tud segíteni. Tegnap a homeós patikusom Sulfurt adott ra, hátha...

Bocs a babamóka miatt. :oops: ...csak zöldimóka volt.

...és egy jó hír a DM-eseknek: lesz új akció, ami mégjobb, mint a pontgyűjtős...egy pénztáros mondta, de többet nem árulhatott el.

Kép
zölddisznó

Jaj Zöldi nem ér, itt nálunk nincs DM, csak Rossmann, hiába drágább a DM, szerintem az a jobb....

Nekem a hintőpor vált be izzadás ellen...

Kép

Kép
dcili81

Gabi! Egy méter elég bőven.
15 széles az ugye duplán 30, 1-1 cm ráhagyással a két oldalán az 34 cm. Ez 4* elfér egymás mellett a 150 centi széles anyagon.
Ha 350 cm hosszú és 8 tagból áll, az 44 cm tagonként - 1-1 cm ráhagyással 46 cm. Ergó 2* 4 csík ráfér egymás után.
Én úgy csinálnám, hogy csak 2 tagonta legyen vágva, így 90*34-es csíkokból 1-1 cm varrásszélességgel megoldható.

Kép
zölddisznó

...na majd folytatom, most megyünk nyúzóba, aztán séta hegyek.

Kép
zölddisznó

gabi:
tápszer kérdésben nem tudok mit mondani.. Mi csak dokináni által felírt tápot használunk. Annával végig Ha-s tápszert vettünk, ha jól emlékszem ,6 hónapos korában írt fel neki Ha 1-es (előtte HA Start volt), de mivel nem fogadta el az új ízt, ígyAnna 15 hónapos koráig HA Startot evett.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép
zölddisznó

Cili! Írtam tegnap, hogy a Rossmann-nál is most indul kuponakció, ugyanúgy 15% engedményt lehet elérni.

Ma délelőtt megvolt az újabb okításom, Hunor jót aludt, majd sétált az apjával. Tündér! :lol:

Apa: hát, elsőre nem nagyon sikerült a megbeszélés. Én jót bőgtem, ő meg nem akarta megérteni, hogy mi a bajom. Aztán elkezdett pakolászni, megkérdezte, mit kell csinálni, és ma reggel is sok olyan dolgot megcsinált, amit máskor én szoktam. Úgy néz ki, a viharfelhők oszladoznak! :lol: :lol:

Zöldi! Olyan szép volt, amit írtál, hogy még pityeregtem is (mocskos hormonok!). Biztos vagyok benne, hogy Hanna nagyon jó helyre született!!!

Andy! Nekem is sokat alszik Hunor az erkélyen, folyosón. Van, hogy 3,5-4 órát alszik délután, ebből 1-1,5 óráig sétálunk, utána én csinálom a dolgom, ő meg durmol tovább.

Kép
Kép
szeles4

Laura tudom, hogy írtad, csak én jobban szeretem a DM termékeit, mint a Rossmann-ét, de azért nem fogok 40 km-t autózni, hogy ott vásároljak. De amennyit ott szoktam hagyni a Rossmann-ba, simán fogom gyűjteni a pontokat!

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!

Ma délelőtt letudtuk az első Dévényes tornánkat. Zsófi kb. a feléig bőgött, de már akkor rázendített, amikor ránézett a tornáztató néni. :-D Valószínüleg ott szúrtam el, hogy túl korán indultunk, így egy nagyot sétáltunk torna előtt és már majdnem bealudt volna, amikor is nekiálltak szadizni. De aztán menet közben megnyugodott és a végén már mosolygott is a drága. :-D Szerencsére nincs nagy gond, a hát-, nyakizmai lazák kicsit, arra fogunk főként gyúrni.

De hogy ne legyen túl kerek a világ, anyósom ismét előjött az ekcéma-koszmó témakörös parájával. Apa már leállította, hogy engem ugyan ne bombázzon a hívásaival, mail-jeivel. Na azóta Apának küldözget ilyeneket. És szinte már követeli, hogy intézkedjünk, mert tönkretesszük a gyereket. Már szüleimet is felhívta, hogy érdeklődjön, koszmós volt-e Zsófi, mikor náluk jártunk... Szerintetek??? Normális??? Kezdek rá naggggyon bepöcceni! Apa már többször beszélt vele, hogy fogja vissza magát, de úgy látszik nem használt... Úgy csinál, mintha legalább mérgezném a tejemmel a gyereket... :evil: Az tuti, ha legközelebb jön, én már nem fogok jópofizni. Mondjuk amúgy is általában ami a szívemen, az a számon...

Kép
Kép
lbernuska

Berni egyik füleden be a másikon ki....

Kép

Kép
dcili81

Berni:
mi baja Anyósnak a koszmóval?? Ugyan mit tudsz csinálni??? Úgy beszél róla, mintha egetrengető gond lenne, ha koszmós a feje. Tudnia kéne, hogy ez gyakori, és bizony elő-előjön... Anna már elmúlt 2 éves, de még mindig elő szokott neki jönni, és Bencének is van... Vagy van valami tuti tippje, amivel örökre elmúlik a koszmó???? :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Berni nekem a múltkor, amikor olyan brutál módon fájt a hátam, azt mondta, hogy pihenjek sokat...
Aham azt csinálom egész nap, csak közben főzök, meg mosok és takarítok, meg babázok...
Dani feje is koszmós, de nem stresszelem rajta magam, vettem sampont, ami jó rá, de gondolom ez nem egyik pillanatról a másikra tűnik el...

Kép

Kép
dcili81

Gabi! Én BEBA tápot használok, abból a HA2-es 6 hónapos kortól kell adni. Én 1 Levente 1 éves koráig használtam HA tápot, a dokinéni szerint utána már mehet a sima.

Zöldi! Jó hallani, hogy ilyen idilli kapcsolatok is vannak. A 4x-en túl lehet, hogy a kevés együtt töltött idő is bejátszik! :lol:

Izzadás! Én terhesség alatt izzadtam, mióta szültem azóta majd megfagyok! Sokszor éjszakára zoknit is kell húznom! :roll:

Laura! Örülök, hogy oszladoznak a viharfelhők!

Berni! Anyósnak van valami javaslata is koszmó ellen, vagy csaknagyon ráér? Küldjél neki egy kis vasalnivalót, hogy leköse magát!

Rólunk:
az én angy fiam egy hete hány és megy a gyomra, szinte semmi nem marad meg benne. Szegénykém csak fogy, már annyira aggodom.
Doki néni meg írt fel neki kúpot hányás ellen, meg Laktívot vetetett (amit a gyereknek nem tudok beadni). Szerintetek nem kellene már jobban kivizsgálnia, hogy mitől van?
Félek nehogy korház legyen a vége!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Én BEBA tápot használok, abból a HA2-es 6 hónapos kortól kell adni. Én 1 Levente 1 éves koráig használtam HA tápot, a dokinéni szerint utána már mehet a sima.

Zöldi! Jó hallani, hogy ilyen idilli kapcsolatok is vannak. A 4x-en túl lehet, hogy a kevés együtt töltött idő is bejátszik! :lol:

Izzadás! Én terhesség alatt izzadtam, mióta szültem azóta majd megfagyok! Sokszor éjszakára zoknit is kell húznom! :roll:

Laura! Örülök, hogy oszladoznak a viharfelhők!

Berni! Anyósnak van valami javaslata is koszmó ellen, vagy csaknagyon ráér? Küldjél neki egy kis vasalnivalót, hogy leköse magát!

Rólunk:
az én angy fiam egy hete hány és megy a gyomra, szinte semmi nem marad meg benne. Szegénykém csak fogy, már annyira aggodom.
Doki néni meg írt fel neki kúpot hányás ellen, meg Laktívot vetetett (amit a gyereknek nem tudok beadni). Szerintetek nem kellene már jobban kivizsgálnia, hogy mitől van?
Félek nehogy korház legyen a vége!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bocsi, csak egyszer akartam elküldeni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ja, majdnem elfelejtettem. Korábban írtam már nektek anyósomról, meg a sógornőmről. A sógornőm 35 éves, még a láthatáron sincs udvarló, 2 éve egiyk napról a másikra nagyon vallásos lett, megkeresztelkedett st. Az a tipus, aki mindennek nekimegy, mindenben megbotlik stb., és hát anyósommal lakik, aki kellőképpen irányítja és ugráltatja. Na mindegy, ő lett Huni keresztanyja, igaz az én gyerekeim nincsenek és nem ie lszenek megkeresztelve.
Boldogan mondta, hogy vett Huninak egy szép kötött pulcsit. Anyósom azt mondta, lehet, hogy kicsit még nagy lesz rá, de Húsvétra biztos belenő. Majd elájultam, mikor megláttam: 86-os!!!! :lol: :lol: :lol:
Hunor most 62-est hord, de karácsonyra biztos belenövünk! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Enikö!
Jobbulást Leventének!

Andy!
Jelöltelek iwiw-en!

Köszi az ajánlatot, de nem hiszem,hogy lesz ilyesmire idönk. Másfél hetet leszünk otthon, és hát család, barátok, volt munkahely, fodrász, masször stb a program.
Szoptatási gondom szerencsére nincs, hanem béta-blokkolót kellene szednem a gyors pulzusomra (pajzsmirigy túlmüködés miatt), és nem vagyok benne biztos, hogy amit a doki felírt, bevegyem e. Bár a dokim azt mondta, hogy szoptatás alatt szedhetö,de azért meg akarok kérdezni egy szoptatási tanácsadót is.
susy75

Anyósnak nem a koszmóval van konkrétan baja. Hanem az ekcémával. Szerinte azt vmiféle étel váltja ki, amit én eszek és szerinte ki kellene normálisan vizsgáltatni (vérvétel és egyéb szörnyűségek...), hogy mire allergiás. Az pl., hogy száraz a levegő, vagy a víz, vagy ezer más külső ok is kiválthatja, már eszébe sem jut... Ja és szerinte a koszmó is az ekcéma velejárója és az, hogy a koszmója folyton kiújul, az is arra utal, hogy valami nagyon nem stimmel a gyerekkel... agyrém...

Kép
Kép
lbernuska

Hétvégén itt volt nálunk anyósom. Szóval nemcsak nektek van anyós gondotok. Amúgy elvagyunk, aranyos,meg minden, de hát a segítséget messziröl elkerüli. Mikor férjem mondta neki, hogy legközelebb jöhetne hosszabb idöre is, mert jó lenne ha tudna kicsit nekem segíteni, vagy pl fözni. Erre kategórikusan kijelentette, hogy nem akar ilyesmit csinálni, ha itt van hagyja magát elkényeztetni. :evil: :evil: :evil: :evil: De az én anyukám akár 1000 km-röl is iderepül, hogy egy kicsit tudjoin nekem segíteni!!!!
Milyen ember az ilyen,még elvárja, hogy kisbaba mellett én kényeztessem!!!
susy75

Laura nekünk már csak 21 cm-t kell nőni hozzá....

Kép

Kép
dcili81

Sétiztünk és a végére eláztunk :(

A család nálunk is olyanformán műkszik, mint Zöldiéknél, ez a "hálálkodás" dolog ismerős, megspékelve azzal, hogy kinek a jobb, hogy a másik van neki. Én azt hiszem, hogy Kiskoboldnak hihetetlenül fantasztikus apukája van, játszik vele, énekel neki, altatja, tisztába teszi, minden mozdulatán látszik, hogy imádja, mindent meg akar tanulni vele kapcsolatban :) Ha arról van szó, bevásárol, és még listát sem kell írnom, főz nekem hétvégén és még sorolhatnám.... :oops:
amikor meg hálálkodok neki, azt mondja, hogy ő otthon is ezt látta, és hogy az anya a család középpontja, akinek mindent meg kell adni a világon, és már most mondogatja ezt a gyerkőcnek is...

Mági, Enikő: köszi szépen a tápival kapcsolatos dolgokat.

Enikő: szülés óta én is fázósabb lettem...
Szegény nagyfiad :( szerintem mindenképp vizsgáltad ki jobban, hogy mi okozza ezt nála...

Zöldi: 1 méter? De jó! Találtam teszveszen tökjó anyagot picipénzért...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Zöldi: Jó akkor a jövő hét! Nekem a Szent István park is jó! Sőt, ott legalább meg tudok állni.

A párkapcsolatos dolgot illetően, kedves amit írtál, akkor biztos ezért ilyen az én férjem is (mert már közeledik a negyedik xhez). Minden reggel kihozza a bébit, hogy aludjak, ha hazaér, imádja, játszik vele, fürdeti, pelusozza. A pasizós programjait pedig nem győzi lemondani…:). Azt mondja DOMI-MANNA elvonási tünetei vannak. Ja és ha tornázni megyek, odajön és sétál addig Domival…(persze egy percre se rakja le közben a telefont..:). Annyira szeretem, soha nem gondoltam, hogy ilyen harmóniában is lehet élni valakivel. (Ne ezt jól leírtam, csak bele ne olvasson..:)

Berni: Egyszerű kérdésre, egyszerű válasz: Nem normális. Az én anyósom hetek óta nem jelentkezik....SAJNOS :D

Kép
mannababoca

Gabi: Örülök, hogy a te párod is ilyen kedves.

Én sokáig kerestem Őt, aztán véletlenül megtaláltam. A társaságból ő volt az egyetlen, akivel soha nem gondoltam volna, hogy bármi is összejöhet... :D

Kép
mannababoca

Nu, nem mintha kimeríthető lenne a babatéma....DE

MINDENKI ÍRJA LE, HOGY HOGYAN ISMERKEDETT MEG BABÁJA APJÁVAL ÉS MELLÉKELJEN FOTÓT!

Mit szóltok? Ha hülyeség, förmedjetek rám nyugodtan. (Én olyan kiváncsi vagyok....:)

Kép
mannababoca

Manna: hű, ez részemről érdekes sztori lesz, de nem baj, büszke vagyok rá, hogy ő lett végül a párom :D

Kép

Kép
gabilany79

Manna ez tök jó ötlet!!!

Kép

Kép
dcili81

Manna:
jó ötlet :) ki kezdi?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Megjöttünk csípőszűrésről és NEGATÍV. Nagyon aranyos doktornéni volt. Még meg is jegyezte hogy milyen kis tokás a mi Mártonunk!!! :lol: :lol: :lol: Ma vagyunk 3 hónaposak!!!! 8) 8)

Manna: jó ötlet! Én anno leírtam egyszer a mi sztorinkat!! De ha lesz több időm leírom újra.
Amúgy az én férjem is segít ha itthon van. Nálunk az a gond, hogy nem sokat van itthon, és nem a pénzkeresés miatt! :cry: :cry: Ő is úgy rendezi a gyereket, hogy csomóan csak néznek. Öltözteti, fürdeti, pelenkázza, álomba rázza.................... De ez tényleg csak akkor ha itthon van, és nem éppen kint tevékenykedik valamit.

Rossmann vs. DM: én is inkább DM-es vagyok. Valahogy jobban tetszik, pedig a sógornőm a közeli Rossmann boltvezetője, a lánya meg ami egy picit távolabb van a boltvezető helyettese. Meg is jegyzi a sógornőm hogy nem nagyon járunk oda............ Amúgy én azért hívtam fel a figyelmet arra hogy megszűnik, mert pl. nekem most telt be a kuponfüzetem és akkor nem halasztom tovább a nagybevásárlást. Akkor éri meg jobban a 15% árengedmény!!!

Voltunk a TESCO-ban és megint le vannak árazva a babaruhák. Tök jó kis kabátot vettem 1300 pézé. 2600-ról volt leárazva. Igaz van egy kabink, de nem árt egy tartalék.

Susy: na akkor neked sem semmi anyósod van!!! Köszi az utazásos hozzászólást. Mondjuk ha megyünk akkor augusztusban. Addigra azért Marci már nagyobb lesz.
Vendég

[quote]a írta:pa szerint rosszat álmodott..de én nemtom ezt hinni. ilyen pici baba?

Andi! Én apa nézeteit osztom.

[quote] írta:s akkor ha kifolyik a pisi, akkor mi van?

Zsebi! Hát majd megszárad.
Nekem sima matracom van, azt nem sajnálom.

[quote]Z írta:öldi remélem a kiütések elmúlnak, nem lehet könnyű. Megvettem az általad javasolt könyvet, remélem segíteni fog!

Cili! Én is remélem...bár az izületeim sokkal gázosabbak. A kiütés csak viszked, de azok fájnak is. :(
...melyik könyvet? Már többről is volt szó.

[quote]T írta:egnap belenéztem este a tükörbe..., hát rám férne egy kozmetika....

Rám meg egy fejcsere. Na jó, testtel együtt.

Hintőpor? Az 2 perc alatt trutyivá változik rajtam. A tenyeremen meg ölég hülyén nézne ki :)

Kép
zölddisznó

Szeles! :oops: Cupp!

Bernianyós monnyon le! :twisted: :twisted: :twisted:

Enikő! Jobbulást nagyfiadnak. Nem tudja a dokid, mi az oka?

Berni! Mondd meg anyósnak, hogy a blbi RÁ allergiás, és tőle ekcémás meg koszmós! Agyrém ez a nő!Elküldjem a megmaradt ciánt? Nekem mégsem kell ;)

[quote]S írta:étiztünk és a végére eláztunk

Gabi! Ezt úgy olvastam, hogy VÉGRE ELÁZTTOK. Már kezdtem azt hinni, hogy mazohista vagy.

[quote] írta:s még sorolhatnám....
...halat fog a topikos csajok találkozójára, hogy fincsi halászlével tudja őket majd meglepni!

[quote]Z írta:öldi: 1 méter? De jó! Találtam teszveszen tökjó anyagot picipénzért...
Muti azonnal!

Kép
zölddisznó

[quote]M írta:INDENKI ÍRJA LE, HOGY HOGYAN ISMERKEDETT MEG BABÁJA APJÁVAL ÉS MELLÉKELJEN FOTÓT!

én www.talalkahely.hu :)

Kép
zölddisznó

Borovicskák a Magas Tátrában
Kép

Kép
zölddisznó

Kép
Kép Kép

Kép
zölddisznó

...jajj, bocsi, az utolsón ott én bicepszezek.

Kép
zölddisznó

Na, megerőszakolom magam, és elkezdek pakolni holnapra. Megyünk Lellére pár napra.

Addig jöhetnek a pasiképek!

Kép
zölddisznó

Manna!

Jó ötlet! Mi Apával internetes társkeresőn ismerkedtünk meg. :-D Enyém Apát nem cserélném másikra. Bár nem túl házias és rendszerető, de a csillagokat lehozná nekünk az égről. :-D És ahogy a kislányára néz... na attól összeszorul a szívem, annyira szép! Nem tudtam elképzelni, hogy milyen apa lesz, de jobbat nem is kívánhattam volna! Szerintem apa és lánya közt örök lesz a szerelem. :-D

Kép Szülés előtti napon

Kép
Kép
lbernuska

Na hát a miénk chates szerelem, pontosabban IRC,ha ez mond valakinek valamit. :) fél év után eljegyzés, 3 év után esküvő :)
Sokmindent végigcsináltunk együtt, neki is voltak húzásai, én sem vagyok tökéletes, de így együtt vagyunk a legjobb formánkban :wink:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1236882473.299.jpg[/img] Pereputtyom :)

[/img] Kép Együtt, én még duopackban (ppfffúú ez a fej...)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi, Bernuska, Mágnes!
A neten ismerkedtetek meg párotokkal?? Tök jó, hogy ilyen jól összejött.

Mi egy egri Pub-ban ismerkedtünk meg. Azt hittem magyar és a WC-ben akartam felszedni! :oops: :oops: (kicsit spiccesen)Azt mondtam neki a csap elött, hogy BOCSI. Ö meg csak mosolygott rám... Szegény nem értette mit mondtam. Aztán az este folyamán véletlenül egy diszkóba keveredtünk.....:wink:
Párocskám 3 évet dolgozott Egerben egy német cégnél!
(Ja és akkor még volt pasim, igaz a szakítás már a levegöben lógott.) :lol: :lol:
susy75

Mi a munkahelyünkön ismerkedtünk meg 2005 márciusában, de csak jó fél évvel azután kezdtünk el beszélni, mert én akkor még másik kapcsolatban voltam.
Decemberben a nagy leltárkor már érezhető volt a vibrálás, de semmi komoly. Én, mint munkaügyis mindent tudtam róla.... :D
Aztán egyik délután, amikor ment haza, épp kint voltam az udvaron, amikor megláttam, hogy lóg a cigi a szájából. Jó hangosan megkérdeztem, hogy hát hogy lesz így a feleséged, ha dohányzol?
3-4 hét múlva felhívott, hogy leszokott a cigiről, és van-e kedvem vacsizni vele. Ez volt február elején, november közepe óta együtt lakunk, akiért élünk jelen pillanatban a kanapén szuszog... :D

Kép

Kép

Kép
dcili81

Kép magyarázat: ÉN vagyok terhes, őt csak jól tartom.... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Zöldi! Éjszakai gondoskodás, Babamóka

Az Éjszakai gondoskodás-ba már bele is olvastam, jó!!! Amint lesz időm folytatom!

A hintőport a cicimre szórom, nekem nem csomósodik össze.

Nem is mondtam, de holnap viszem Danit orvoshoz, nagyon nem tetszik, hogy eszik és órákkal utána is akkorákat bukik, és keservesen sír... (Aidáéknál volt ilyen probléma)
Pedig kaja után rendesen böfizik, hatalmasakat pukizik, nem értem...
A lelkemnek jobb, ha megmutatom a dokinak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.03.12 20:06-kor.

Kép

Kép
dcili81

Tekintettel agg koromra, mi még a múlt században ismerkedtünk meg és kötöttünk házasságot. Én friss diplomámmal a kezemben álláskeresésre indultam Budapestre, a párom meg felvételizni ment a Rendőrtiszti Főiskolára. Ültem a gyorsvonat egyik fülkéjében, ahová bekukkantott egy fiú, majd továbbment. 5 perc múlva visszajött és beült mellém, állítása szerint a halásznadrágból kikandikáló lábaim vonzották vissza. :oops:
Még mindketten dohányoztunk, gyufát kérve szólított meg. Mindez történt 1994.április 22-én, Lenin születésnapján. Éljen a MÁV! :lol:

3 év múlva, 1997. szeptember 13-án házasodtunk össze. Azóta elvesztettük az édesapját, 2 kisbabánkat, voltunk anyagi jólétben és anyagi csődben, megszületett a két fiunk és hát előfordulnak mosolyszünetek, de igazán nagy szeretetben, harmóniában élünk immár 15 éve.

Íme a fotók:
Kép Esküvő
Kép Esküvő 2
Kép
Kép

Bocsi, az esküvői képek nincsenek szkennelve, az albumból fotóztam.

Kép
Kép
szeles4

na én meg jövök két összehasonlitós képpel megint Kép ez volnék én Kép ez meg a lányom Kép ez kéthetesen Kép ez meg most apás kép:) Kép ügyes fejemelős Kép és az uj dzsekink:)

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?