Új privát üzeneted érkezett!

Szia Dóri!

Mi asszem találkoztunk is a MÁV-ban... csak mivel ide már nem jutottam el szülés előtt, Zafi kivételével senki nem tudja/-ta, ki vagyok .. úgy meg ciki lett volna a lerohanás, hogy Te vagy e az Idras .. Kép Levi pénteken született... (13-án)..

CsípőUH-ot nem csináltak? Kép ... kááár... akkor arra mehetünk külön .. Kép
Mi alapján adhatták az időpontokat? Nekünk 04.08-ra adták...

Zafi
Ezek szerint Neked már megint egy alvó.. nekem meg megint egy nemalvó jutott KépKépKépKép De én legalább edzésben lesz a fogzási nemalvásokkor Kép

.. na megyek aludni.... szerintem még van fél órám ...Kép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


sziasztok,
rebi, igen biztosan találkoztunk akkor, mert hédike 15-én született. nyugodtan leszólíthattál volna :-)
csipőuh-t nem csináltak, és én még előtte el is döntöttem, hogy fogok külön szólni, de persze elfelejtettem. te esetleg próbáld meg. hátha megcsinálják, ha nem, akkor tudok egy nagyon jó szakembert, aki 3000 ft-ért, privát szűr. a kádár utcában van a rendelője.
zafi, a SZIP nekünk is nagyon jó helyszín!
hédi napközeben nagyon jól alszik, a tegnap éjszaka nem volt a legjobb, 2-szer is kelt.
többiek! jól vagytok?
dori
idras
 
 


sziasztok,
ha nem olvasgatom tüzetesen végig a zárójelentést, akkor én sem jövök rá, hogy vissza rendeltek uh-ra. engem is meglepett, mert 2éve még nem volt ilyen, ráadásul tényleg nem említették szóban. elég össze vissza adták az időpontokat mert panka 02.17. és mi ápr.13ra kaptuk.
csajok! nekem most nagyon nem fog az agyam... mi az a SZIP?? (szent istván park netán??) másra nem tudok gondolni..
végül is ha autóba ülök már olyan mind1, hogy hova megyek.. (rákoscsabáról Kép ) szóval ha mindenkinek jó, jó nekem is Kép
tegnap elsétáltam a 2(!)gyerekkel Kép a védőnőhöz, hogy leméressem végre pankucot. 4kg80dkg-ot nyom a drága. a sok bukás-hányás ellenére hál'istennek jól fejlődik Kép (a védőnő szerint túl jó Kép) már-már átalussza az éjszakákat. este 10-től kb 4ig. ez egész jó nem? számomra csoda, mert málna még 1évesen is 2-3* szopott éjjel. és nappal csak du.aludt pár órát.
remélem pankánál meg marad ez a nyugodtság Kép
üdv. mindenkinek!

tünde

ps: terhestornászok! Kép ..úgy tudom, hogy a tanár a lábát törte. (de állítólag ketten tartanak a mávban ugra-bugrát Kép )
panka1971
 
 

 
 

Sziasztok!
Lányok, volt már közületek valaki a I. sz. Női Klinikán amnion. Mi a menete? Azt tudom, hogy hogyan csinálják, és hogy nem veszélytelen. De esetleg van valakinek valamilyen jó tanácsa, hogy hogyan lehetne a kockázatot csökkenteni? Egyébként a Mávban van orvosom, ő küldött ebbe a kórházba.
Segítségeteket köszönöm: Nikilauda
nikilauda
 
 


Sziasztok!
A SZIP nekem semmit se mond. Én továbbra is olyan helyet részesítenék előnyben, ahol jobb as levegő, mint a belvárosban, metrt napközben általában itt sétálunk, és ha együtt sétálnánk, biztonságos vlna a Normafa környéke is, pl. fogaskerekűvel megközelítve. De ha nem most, majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek. És ha mindenkinek jó a SZIP, majdcsak jó lesz nekem is. Adél még csak most közelít rá a 4 kilóra, ami szép fejlődés, mivel 3 kilóról indult.
Éjszaka jól alszik, olykor-olykor persze sűrűbben felébred, de rendszerint éjjel 6 órát is alszik egyfolytában. Nappal csak séta közben alszik, ágyban nézelődik, beszélget. A levegőn nappal is képes hosszú durmolásra, de 4 óra a maximum, amit engedhetek, ha azt akarom, hogy legyen elég tej, és éjjel is jól, hosszan aludjon. Tej szempontjából még mindig figyelnem kell, hogy eleget egyek, igyak, pihenjek, mert nagyon falánk, és nagyon akar növekedni.
Vera
kóci
 
 


Sziasztok!
Elvileg jó időben nekünk is bármi jó, hamár kocsiba ülök, azt meg két tökmaggal muszáj lesz. Bár ígértek nekünk testvérbabakoöcsit is kölcsönbe, de még nem kaptuk meg.
Éjszaka: hát Rebihez csatlakozom nekünk is újra kevéssé alvós jutott, de Danához képest egy angyal. Ő nem eszik gyakran, csak este 8 és éjjel 12, 1 között éli az aktív időszakát. A nappalt pedig legszívesebben a kendőben tölti, hiába úgy látszik, mi ilyet tudunk.
Mi az a SZIP?
zsuzsó
zsuzso
 
 


Érdekes, minket nem rendeltek vissza 6 hetes kontrollra.
Zs.
zsuzso
 
 


zsuzsó!

nem kifejezetten 6hetes, mivel panka ápr.13án(mi erre kaptunk időpontot) már majdnem 2hónapos lesz. a gyerek zárójelentésében valahol a végefelé találod, mint megjegyzést.
a 6hetes kontroll amúgy az, amire neked kell vissza menni a dokihoz!

üdv T
panka1971
 
 


Kedves Edit,

Mi újság? Megvan már a baba?
A csecsemő osztály miatt ne aggódj, fő, hogy együtt lehetsz a kicsivel a szülés után.
Sok sikert!
Mia
mia
 
 


Tünde,
nekünk olyan nincs. Lehet, hogy azért, mert hamarabb mentünk haza.
Zs.
zsuzso
 
 


zsuzsó!
irtam mailt, hátha azt sűrűbben olvasod Kép

T.
panka1971
 
 


sziasztok!
aszittem mindenki eltűnt már!
de úgy látom, főleg a kettőbe osztódottak vannak itt elsősorban ;-)
én szerdán túlestem afp-n, cukorterhelésen (brrr), és a szülinapomra kaptam időpontot a genetikai uh-ra. remélem a gyermek meglepi anyáját azzal, hogy megmutatja, miféle! :-)))

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Sziasztok!

En meg teljesen uj vagyok es egy jo dokit keresnek. A kolleganom javasoltak egy orvost, de az sajnos, fel evig nem praktizal betegseg miatt, es Dr. Gulyas Istvan Zsolt helyettesiti. Ismeri valaki? Csak annyit tudok rola, hogy a MAV-ban dolgozik...
Elore is koszonom.
Erika
erika2004
 
 


Mzsperx,
drukk Kép

Erika,
sajna még csak nem is hallottam róla.

Tünde,
Mail ment.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Nemzetközi konferencia a születésről
2004. április 22ˇ26.
Kismamáknak, kispapáknak, nagymamáknak, nagypapáknak, szülésznőknek, bábáknak, szülész-nőgyógyászoknak, védőnőknek, gyerekorvosnak, csecsemősöknek, gyógytornászoknak és mindenkinek, aki már megszületett és aki még fog
részletes program/jelentkezés:
http://www.szules.hu/new/alternatal/konf2004programmagyar4.htm
gea
 
 


Nikilauda!
Keresd Fionát, ő tudtommal ott volt.

Mmandula
Mmandula
 


megjött a cukor eredményem, hogy úgy mondjam, tökéletes :-))) és a vérképem is jó, király!!!

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Sziasztok!
szia Mia!

Nagyon kedves vagy, hogy érdeklődsz a hogylétünk felől. Az utóbbi másfél hétben volt nálunk egy kis szülői látogatás ezért nem tudtam írni.
Képzeld/képzeljétek a kislányomnak esze ágában sincs előbújni. Márc. 30.-ára voltam kiírva, de az orvosom szerint normális a késése, mivel a terhesség elején mindig 3 héttel kisebbnek láttták UH-n.
Mostmár tényleg nem bánnám ha túl lennék szülésen, nem szeretnék óriásbabát. Ja azt elfelejtettem, hogy mostmár behozta a lemaradást és minden értéke normális, a becsült súlya pedig több mint 3600 gr!! Ahhoz képest, hogy én 2650 gr-mal születtem...
Szóval légyszi szurkoljatok nekem!

Erika! Ha még nem találtál a MÁV-ban egy jó orvost, én tudom ajánlani az enyémet (sajna én sem halottam az általad említett orvosról). Mi, a párommal, nagyon meg vagyunk vele elégedve és másoktól is csak jót hallottam róla.

Edit
zsedi
 
 


Edit,
drukk Kép úgyis tudja, mikor akar kibújni.

Fölhívtam a kórházat és kaptunk időpontot kontrolra.

Találkozó?
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Szia Edit!

Nagyon orulnek, ha megadnad az orvosod nevet es nehany fontosabb infot rola.
erika2004@freemail.hu
Elore is koszonom a segitsegedet!

Erika
erika2004
 
 


sziasztok,
hat csak nem akar mar ugy igazan kitavaszodni :-(. talakozoval varjunk azert addig, amig tenyleg mar jo ido lesz. a SZIP, az Szent Istvan Park, es igazan jo hely ilyen babakocsis, baby talakozora, lehet jol setalni, uldogelni is.
mi jol vagyunk, bar hedinek kedden mind a ket konnycsatornajat at kellett szondazni (el volt dugulva teljesen), szegenyke jol viselte, csak akkor zokogott, amikor epp csinaltak, en alig birtam, pedig nem is nezhettem oda :-( remelem sikerult veglegesen megcsinalni,mert azt is mondtak, hogy van, hogy ilyenkor nem sikerul elsore. 1 hetet kaptunk, hogy teljesen elmuljon.
az ejszakaink mar nagyon jol alkulnak, tegnap mar 9 elott elaludt, es csak fel 5-kor ebredt, es aztan 8 utanig aludt megint:-)
irjatok ti is
(uj kep van a profilban)
sziasztok
es szebb idot
d
idras
 
 


Edit, szurkolunk, aztán jelentkezz, hogy ha már túl vagy rajta!
Dóri, de jó nektek, hogy már ilyen sokat alusztok egyfolytában éjszaka. Érdekes összefüggés, hogy a héten Adélnak kamillázni kellett a szemét, mert váladékozott. biztos a por miatt.
A múlt héten, épp, mikor írtam, pontosan négy kiló lett, és közben a 6 hetet is betöltötte. Nálunk ez kicsit vízválasztó, nemcsak ő, de már én is jobban bírom a gyűrődést, csak reggel vagyok nagyon álmos. És mindig rettentően éhes vagyok.
Adél már szeret kendőben lenni napközben.
Zsuzsó, te hogyan kötöd magadra a kendőt? Csak mert a saját módszeremet szeretném finomítani, meg variálni, mivel fáj a nyakcsigolyám, és a pici gerincét is féltem.
Mindőtöknek olyan szép a babája, már nagyon várom, hogy eredetiben megnézzem őket! Kép
V
kóci
 
 


Sziasztok,
a mi éjszakáink nem ennyire klasszak, úgyhogy nem is megyek bele a részletekbe.
Veronika, a kendőben Abigél úgy van benne, mint egy bölcsőben, nekem csak az egyik vállamon van a teher, így nem tudom, jó lenne-e neked is. Most egy pár napja nem kendőztünk, mert ekcémás lett szegény és a kendő nem tiszta pamut, ezért nem akartam, hogy az arcához érjen, de a nagymama pont ma készült el egy új kendővel.
A SZIP nekünk is jó, de tényleg várjunk a jobb idővel.
Dóri, gyerekek nagyon édik.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Sziasztok,
veronika, en is hasznalom a kendot, estenkent a nyugos idoben, altalaban ebben van, hedi imadja, majdnem mindig el is alszik benne, nekem pedig mind ket kezem szabad, hogy misunak vacsorat adjak, furdessem, meseljek, szoval nagyon bevalt. majd megkerem a paromat, hogy fenykepezzen le es akkor latod, hogy van megkotve. egyebkent a www.nandu.hu -- rol neztem en is ki a kotest! remelem tudtam segiteni.
hedi szeme, meg mindig nem az igazi :-(
jo hetveget nektek
d
idras
 
 


Sziasztok!

A kórházról gyüjtenék információkat!
16 hetes terhes vagyok és ez a kórház szimpatikus nekem, de igazán nem tudok még róla semmit.
Szülésznőkről, illetve orvosokról szeretnék többet tudni.
Van egy doktornő akit nagyon ajánlanak, az ő neve Dr. Koós-Hutás Piroska. Ha tud róla valaki valamit, légyszíves írjátok meg, akár itt, akár magánban is. Email címem a profilomban.
Sajnos most kényszerülök orvosváltásra, mert csalódtam az eddigi dokimban.

Előre is köszönöm a segítséget!

Mindenkinek kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Dino

Dino


Kép

Kép
dino
 
 


Dino,
keress rá a nevére, rengeteg hozzászólást fogsz találni az archívban.
Sok szerencsét!
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Tavasz van, mehetünk talizni? Mit szóltok a vasárnaphoz? Hétfőhöz, és így tovább? Dóri, itt is köszi a kendő-tanácsokat, telefonon mailezek, lassan tölt, ezért ritkán jövök, de azért jövök.
v.
kóci
 
 


Veronika,
én a hétköznapokat preferálom (szerda nem túl jó).
Zsuzsó
zsuzso
 
 


hello mindenki,

nekem csak a hétköznapok jók (péntek kivételével).
a hétvége szigorúan család Kép

tünde
panka1971
 
 


Sziasztok!

Tali-szagra gyülekezemKép
Nekem szerda kivételével asszem mindegy. De elég szeszélyes még ez az időjárás, nem?

Zafi
zafi
 
 


..ti mit csináltok ketten is szerdán..?? (hogy az nem jó?) Kép Kép
panka1971
 
 


sziasztok!
nekunk minden jo, a szerda is :-)). ha jol lattam a jovo het elejere megint esot mondanak. bar ez ugyis kiszamithatatlan, szoval beszeljunk meg egy idopontot es drukkoljunk hogy legyen jo ido! :-)
d
tunde: te mit csinlasz hajnali 3/4 1-kor? miert nem alszol???
idras
 
 


Mmandula!

Köszönöm a tanácsot, sikerült felvennem a kapcsolatot Fionával!

Üdv.: Nikilauda
nikilauda
 
 


TündeKép átgondoltam, végülis nekem jó lehet a szerda is, csak arra nem szoktam programot szervezni, mert akkor apa is itthon van. Viszont ha szerda lenne, akkor csak a Petikével mennék, Réka maradhatna az apjával. Így is félek egy kicsit, hogy hogy jutok el bárhova is két gyerekkel.

Szerintem is csináljuk azt, amit Dóri mond, hogy beszéljünk meg valamit és ha aznap esne véletlenül, akkor storno. Majd kitalálunk mást.

Zafi
zafi
 
 


dóri: nem fogod elhinni,de neteztem Kép ,pont utána feküdtem le. egész jól működök 5-6 órás alvással Kép

zafi: ..érdekes,régen én "apám" Kép is szerdán volt itthon,meg pénteken is..(na meg hétvégén) de jó volt..

nekem a jövőhét nagyon zűrös,de ha kijelöltök egy napot,megprobálok alkalmazkodni.. (a péntek tuti nem jó)

üdv tünde
panka1971
 
 


Nekem aa szerda továbbra sem igazán, akkor járunk Danával tücsökzenére és utána még "közös" program van, kimenő a kistesótól. Egyébként jövő héten a péntek sem jó Kép
Amúgy minden más hét közben ok.
Zsuzsó

Ui. Megnéznétek, hogy most egy vagy két darab gyerek van-e a profilomban. köszi.
zsuzso
 
 


2 nagyon cuki Kép)
panka1971
 
 


Én meg azt hittem, hogy apák meg tesók is jönnek. De nekik biztos nem is volna móka. Nekem eddig minden időpont jó. Csak most megint esik.
V.
kóci
 
 


Tünde,
köszi, nem értem, én miért nem azt látom, amit ti.

Javul az idő Kép

Zsuzsó
zsuzso
 
 


Nemzetközi konferencia a születésről
2004. április 22–26.
Reszletes program/jelentkezes:
http://www.szules.hu/new/alternatal/konf2004programmagyar4.htm

2004. április 22. csütörtök – Műhelymunka
Aranytíz (Budapest, V. ker., Arany J. u. 10.)

10.00–18.00: Ina May Gaskin:
Ahogyan túlélhetjük a születés iparosítását
10.00–12.00: Piera Maghella:
Szülésre felkészítő tanfolyam Olaszországban
12.00–14.00: Ebédszünet
14.00–16.00: Elisabeth Geisel:
Szülésre felkészítő tanfolyam Németországban
(takaró, könnyű ruha)

16.00–16.20: Szünet
16.20–18.20: Katarzyna Oles:
Hogyan viszonyulnak a bábák a nőkhöz és viszont?

2004. április 23. péntek – Műhelymunka
Aranytíz (Budapest, V. ker., Arany J. u. 10.)

10.00–12.00: Thea van Tuyl és Hannie Oor:
A szülésre felkészítő tanfolyam elmélete
és gyakorlata Hollandiában
10.00–12.00: Ruth Nunzia Preisig:
Művészeti tevékenység, mint a szülésre való felkészítés
eszköze a gyakorlatban
10.00–12.00: Milena Ruzkova:
Filmbemutató és beszélgetés
A filmek: Suzanne Arms: A szülés kihívás és választás
Naoli Vinaver Lopez: Születés-nap

10.00–12.00: Ania Otffinowska:
A lengyel nők társadalmi megmozdulása és szülésélményeik
hatása a szülészeti gyakorlatra

12.00–14.00: Ebédszünet

14.00–16.00: Eva Javorszky-Wasner:
A varázs elvesztése – várandósság és szülés a 21.
században
(60 perc vetítés, 60 perc beszélgetés)
14.00–17.30: Thea van Tuyl és Hannie Oor:
A szülésre felkészítő tanfolyam elmélete
és gyakorlata Hollandiában
14.00–18.00: Michel Odent:
Miért kell újra felfedezni, hogy mire van szüksége a szülő nőnek?

2004. április 24. szombat
délelőtt kerekasztal beszélgetés, délután mindenkinek szóló, de szülésznők
és védőnők számára akkreditált előadások
Országos Széchényi Könyvtár, Díszterem (Bp., I.ker., Budavári Palota, "F"
épület)

10.00–12.30: Földerengés
Beszélgetés a Nagy Egészről – társadalom, ökológia,
születés
Ina May Gaskin, Elisabeth Geisel, Michel Odent és még
sokan mások

12.30–14.00: Ebédszünet

14.00–19.00: "Mindenütt jó, de legjobb biztonságban"
akkreditált előadások

14.00–14.30: Ruth Nunzia:
Művészeti tevékenység, mint a szülésre való
felkészítés eszköze
14.30–15.00: Piera Maghella:
Ahogyan a gyerekek a szülést elképzelik
15.00–16.00: Elisabeth Geisel:
A szeretetre való képesség jövője
16.00–17.00: Ina May Gaskin:
A záróizmok törvénye és következményei
17.00–18.00: Michel Odent:
Vajon túlélheti-e az emberiség a szülés
indusztrializálódását?

2004. április 25. vasárnap
Műhelymunka
Aranytíz (Bp., V. ker., Arany J. u. 10.)

10.30–13.30: Michel Odent:
A magzati élet, a születés és az egészség

2004. április 26. hétfő – Műhelymunka
Aranytíz (Bp., V. ker., Arany J. u. 10.)

10.00–18.00: Piera Maghella:
Hol a fájdalom helye a szülésben, és hogyan lehet vele élni?
10.00–18.00: Jurgita Svedas:
Bábaboszorkányok
Inesa Kurklietis filmjének megtekintése után beszélgetés és közös idő
gea
 
 


<pre>

Név Kiírás napja A babáról Tesó Kismami életkora Mission completed
Fiona 2004.02.09. Benedek: 2. baba lánytesó 31 2002.02.03.
Tünde 2004.02.18. Panka: 2. baba Málna - 2éves 33 2004.0217.
Zafi 2004.02.19. Péter: 2. baba Réka - 2 éves 28 2004.02.20.
Veronika 2004.02.19. Adél: 1. baba nincs 32 2004.02.18.
Dóri 2004.02.20. Hédi: 2. baba Miksa - 4 éves 29 2004.02.15.
Zsuzsó 2004.03.04. Abigél: 2. baba lánytesó - 14 hónapos 32 2004.02.26.
</pre>

<pre>

Név Kiírás napja A babáról Tesó Kismami életkora Mission completed
Anikó 2004.08.15. 3. baba Gergő - 7 és Kata - 5 éves 33
Beja 2004.08.16. Eszter vagy Norbi: 2. baba Bálint - 2 éves 28
Noémi 2004.09.08. 1. baba nincs 28
Beszti 2004.09.15. ? vagy Hanna: 3. baba két tesó is van 29
</pre>
kóci
 
 


1. tábla csak emlékeztetőül, a másodikba meg lehet jelentkezni, hátha most már többször lesz idm foglalkozni vele. Adél ma kapta meg a kötelező védőoltást, utóbbi napokban folyton mosolygott, gagyogott, ha éppn nem aludt, most viszont nagyon neki keseredett, picire összegömbölyödöt a mellkasomon, úgy vígasztalódott, miközben ringattam, meg susmogtam neki. Toligattam a kocsijában. Nagyon édes szegényke. Ugye holnap megint jókedvű lesz és elfelejti az egészet?
Veronika (átkereszteltek a Babanetnél az azonosítómra, biztos azért, mert - fél évig - ketten voltunk Veronika néven, eztán ez nem mehet tovább)
kóci
 
 


Veronika!

De aranyos vagy ,hogy nem feledkeztél meg rólunk.
Jó látni a táblázatot.A többiekről nem tudok semmit,Ti igen?
Egyébként már kiderült,hogy Bencénk lesz.Kép
Az azonosító más topicokban is megváltozott,nem csak itt.
Puszi az összes babának és anyukájuknak,Ti pedig drukkoljatok nekünk tovább!

Anikó
vakili
 
 


<!--attachment: img00012-78796.html*mime_html.gif*text/html*1.4**img00012%2ehtml --><center><pre>
Kép
img00012.html (1.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
Így mosolyog Adél
kóci
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak nem volt semmi hozzászólás, ezért én sem írtam.
A táblázatba: Beni 5 éves és Nátán 2 éves (lesz).
Fiúnév még mindig nincs, nem sikerült kitalálnunk.
Megvolt a 18-20. heti UH is, babával is minden rendben. Nem akartuk tudni, hogy milyen nemű, de itthon azért megnézegettem a videótKép, hátha annyira egyértelmű, hogy látom. Hát vagy nem kisfiú vagy csak én nem láttam!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Vera!

Nekem nem sikerült megnyitni.Kép

Anikó
vakili
 
 


Veronika!

Felvennél engem is a táblázatba?
Adatok:
Életkor: 39
Baba: 3., Dávid
Testvérek: 1. Márton (6) 2. Balázs (2,5)
Szülés: június 25. (valójában bő 1 héttel korábban mert programozott császár lesz, de pontos dátumot még nem tudok)

Mzsperx!
Gratulálok a cukor eredményéhez (még ha megkésve is)! Nekem is megjött az eredmény és szerencsére tökéletes.

Nikilauda!
Túl vagy már az amniocentézisen? Ha igen, hogy bírtad? Tudod, én is voltam bár én a Szabolcs utcában. Én már a műtőben feküdtem az ágyon amikor majdnem meggondoltam magam, olyan pánikroham tört rám.

Anikó!
Gratulálok Bencéhez!

Benneteket nem melegít nagyon a baba? Nekem állandóan melegem van.
Valaki szenved még visszértől? Már megmutattam a háziorvosnak és a nőgyógyásznak is, kenegetem mindenféle krémmel (ami persze jó és használ is, de estére eléggé fájnak az ereim), de azt mondták hogy szülés után sem fog teljesen visszamenni. Azért én reménykedem. Az előző kettőnél nem volt ilyen gondom, pedig velük többet híztam. Hiába, nem vagyok már fiatal.

A babázóknak jó babázást! Annyira szeretném már én is látni a babámat!

Beszti!
Látom Neked is van már két gyermeked, hogy bírod a terhességet? Én estére eléggé lenullázódom a két igen eleven fiamtól.

Atocha
atocha
 
 


Kép
Adél így mosolyog, ez a kép túl pici, megpróbálom nagyobban, de az meg túl nagy lesz.
kóci
 
 


<pre>

Név Kiírás napja A babáról Tesó Kismami életkora Mission completed
Atocha 2004.06.25. Dávid: 3. baba Márton - 6 és Balázs -2 és fél éves 39
Anikó 2004.08.15. 3. baba Gergő - 7 és Kata - 5 éves 33
Beja 2004.08.16. Eszter vagy Norbi: 2. baba Bálint - 2 éves 28
Noémi 2004.09.08. 1. baba nincs 28
Beszti 2004.09.15. ? vagy Hanna: 3. baba Beni - 5 és Nátán - 2 éves 29
</pre>

Ha elrontottam valamit, csak szóljatok!
V.
kóci
 
 


<pre>

Név Kiírás napja A babáról Tesó Kismami életkora Mission completed
Atocha 2004.06.25. Dávid: 3. baba Márton - 6 és Balázs -2 és fél éves 39
Anikó 2004.08.15. Bence: 3. baba Gergő - 7 és Kata - 5 éves 33
Beja 2004.08.16. Eszter vagy Norbi: 2. baba Bálint - 2 éves 28
Noémi 2004.09.08. 1. baba nincs 28
Beszti 2004.09.15. ? vagy Hanna: 3. baba Beni - 5 és Nátán - 2 éves 29
</pre>
Na most Anikó Bencéjével együtt
kóci
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?