Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál és csupa jó hírem van. Megkezdtük a kivizsgálásokat, mivel egy nagyon kedves családi anyagi segítséggel végül is azonnal tudjuk kezdeni a lombikot!:) Ezúton is köszönöm a szüleimnek a segítséget!:)
Szóval, tegnap már vérvételen voltam. Még következik a Hepatitis és a HIV szűrés. Jövő héten UH vizsgálat és kenet és rákszűrés. Aztán kapom a gyógyszereket és kezdünk! Nagyon izgatott vagyok, tele vagyok pozitív energiákkal! Főleg a kismamik sikerei bíztatnak engem is!

Katám Drága, nagyon sok szeretettel gratulálok ezúton is neked!!!!! Remélem, hogy hamarosan én is tudom követni a jó példádat!

Dy, neked is sok szeretettel gratulálok!

Dita, az erő veled van, most te következel! :wink:
Vendég
 


Twist!

Jujj, de szuper! Nagyon büszke lehetsz a szüleidre. Biztos sikerülni fog. Nagyon szorítok!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Bikfy! Laptető? Király!!!
Következő hónapban majd felezünk, hogy én is lehessek néha laptetőn, oksika??? :wink:
Neked lesz valamilyen kezelés. (tökre nem vagyok képben)

...visszaolvasok egy kicsit.....
Vendég
 

 
 

Ha gondolod, szívesen felajánlom Neked a laptetőmet. :lol:

Metformint kapok remélem hamarosan. Holnap reggel fél 8 -ra megyek dokihoz.

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!

Nézd meg a laptetőt, MOST!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!
Most meg hova tűntél? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok!

Merre vagytok? Mindenki lustizik?

KépKépKép
bikfy
 
 


Így nem nehéz laptetőt elérnem, ha mindig csak én írok... :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy köszönöm a laptetőt, de tündi-bündi tőled!!!!!!!!:)))))) még jobb kedvem lett:)))
Vendég
 


Dy, hogy sikerült a pici baba végül is, spontán babásodtál?
Bikfy csajé, neked lesz valami kezelésed, vagy nem? Nem ér csigázni!
Vendég
 


Mondom, Metformint kapok, hogy eltűnjenek a PCOS miatti cisztáim.

KépKépKép
bikfy
 
 


Á, értem már. Akkor a ciszták tűnjenek el! A Met-et jól bírod?

Jaj, tényleg remélem, hogy nekem nem lesznek most ciszták a jövő heti UH-on. Mert ez a mensi most nagyon falkaparósan fájt nekem. Szúrt a hasam, le kellett guggolnom az utcán, úgy belesajdultam többször is. Ma pedig majdnem elájultam a munkahelyen. Megfordult velem a világ, hirtelen úgy éreztem, hogy lesüllyedtem és aztán fejjel lefelé fordultam. De elmúlt szerencsére, kinyitották rám az ablakokat és jobban lettem.
Vendég
 


Nem szedtem még Met-et, így gőzöm nincs, hogy bírom-e. Kicsit izgulok is miatta, de valamiért én nagyon bízom benne.

KépKépKép
bikfy
 
 


A Met sok csajszinak segített már, naná, hogy bízz!!! :wink: :wink:

Szoktál még este teázásokat szervezni a fórumos csajoknak? Kuglóf van?
Vendég
 


Most elköszönök, mert megyek fürödni. Beleülök egy jó forró kádnyi vízbe. De jó lesz. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Amióta a csajok elmentek szülni, nincsenek péntek esti süti partik, de ha a srácok kicsit megnőnek, újra indulnak a pénteki kibeszélős partizán akciók. :lol:

Most mézes-krémesem van. Az is jó lesz? Hozhatok? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Az ám, jut eszembe csajok. Tudja valaki a habroló receptjét? A tésztáját megveszem készen. De a belevaló krémre van valakinek jó receptje? Úgy ennék ilyet.... :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist,

nagyon örülök, hogy azonnal indulhat a lombik. Nagyon kedvesek a szüleid!
Kívánom, hogy neked is ugyanolyan sikeres legyen mint Katának! :wink:

Bikfy,

mondogatom mindig Danikának, hogy növögessen szépen, mert péntek esténként engem teapartira várnak :wink: :lol:
Remélem, hogy szép lassan több időm lesz rátok, mert hiányzik, hogy nem tudok olyan aktívan részt venni a topic életében.
:wink: Ha Danika továbbra is ilyen jó baba marad akkor sok szabadidőm lesz.
Ma már készítettem ebédet is, mondjuk kétszer kellett elzárnom mert Danika anyás volt, de végül megfőtt azért :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,
mi baja lett a set-top-boxnak? Négyszeri ki-be kapcsolást, meg az áramtalanítást végigcsináltatták veletek, mikor bejelentettétek? Hozzánk még egyszer sem jöttek ki, távolról megcsinálták.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist
Látod, látod, beindul minden.

Elkezdem ma a Canestent dugdosni, mert péntekre rendbe kell jönnöm.

Jól van Dita! tudomásul vettük, végülis nemsokára hétfő lesz.

Zsuzska
Én mindig aludtam a Bencével. Főznöm nem kellett, mert apa külföldön volt, anyu hozta a kaját mindig. Ez a hasfájás nagyon rossz,úgy sajnálom szegénykéket. Persze a szüleiket is. Egyszer úgy gondoltam, hogy mostmár neki állok főzni magamnak, Bence aludt feltettem a kaját, elkezdett sírni, bementem hozzá, nem hagyta abba a sírást, az égett kajaszagra eszméltem. Ennyi volt a főzés. NÁlunk pont 3 hónapig tartott ez az iszonyat. Utána már tök jó volt.
Aludj is, amikor Olivér alszik, mert ha nem pihened ki magad, fáradt vagy, tejci se lesz.

timejka
 
 


Monic, hogy repül az idő! Már Danika 3 hetes!:) Te rendbejöttél szülés után?

Köszi a bíztatást, remélem, hogy én is olyan jól járok mint Kata! :wink: :wink: De jó is lenne!
Vendég
 


Timejka, nagyon sajnálom a csúnya fertőzést! :cry: A Canesten nagyon jó, és 3 nap alatt rendbe fog hozni. Még van egy jó kúp: PEVARYL-G a neve. Az is 3 nap alatt segít. Tök jó!
Vendég
 


Twist
Neked is sikerülni fog az első lombik, nyugi. Ne kezdj most parázni, csak pozitivan. A másik kúpról nemhalottam, de a Canestent lehet recept nélkül kapni. Nemolyan vészes ez a nyavalya, azért merem a Canestent csak úgy használni. Dokihoz mindenképpen megyek, hogy a páromnak adjanak valamit.

timejka
 
 


A másik is recept nélkül kapható. De mindkettő nagyon jó. A páromnak én Mycosyst kapszulát szoktam kapni (1 db/hét az adag). Tök jó, úgy eltünteti, mintha sosem lett volna.
Jobbulást neked! :wink:
Vendég
 


Twist,

teljesen rendbejöttem a szülés után. Azért a seb egy kicsit furcsa még, hogy van, de remélem néhány hét alatt az is szépen begyógyul. AMúgy fizikailag annyira jól vagyok, mintha nem is szültem volna. Én a szülést nagyon jól viseltem, az utána levő dolgokat is, kivéve a tejmizériát... De már az is javul, csak állandóan bennem van az aggódás, hogy van-e elég tej....

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Twist nagyon drukkolok! :lol:
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek! :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


linacska: Megcsináltuk és inicializálási hibát ír jó 40 perc után. :( Remélem ma kijönnek, mert tegnap japánul néztük a monitoron a focimeccset. Jókat röhögtem, de azért örültem, hogy a 2. félidőre megjavult az m1 online adása. Csak bealudtam rajta. De azt hiszem, ha a boxot kell cserélni, akkor ugrott a babás filmem, pedig azt akartam nézegetni.

bikfy: Nem akarlak elkeseríteni, de a ciszták nekem nem tüntek el. De nem is kell, attól még lehet peteérés és gyerek is, csak jobban oda kell figyelni a stimunál. Nekem utoljára a fogamzásgátlótól tüntek el. Óvatosan emeld a metet.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, aki csak csóválta a fejét az eredményeim láttán. Azt mondta, szerinte nem fogjuk tudni elkerülni a műtétet. Nem akarnak eltűnni a ciszták. Mondtam, hogy megígérte, hogy előtte még kipróbálhatom a Met-et. Azt mondta, jó, akkor jövő héten UH és utána felírja. De ő nem bízik benne, mert én nem vagyok az a klasszikus eset. Nem vagyok kövér, szőrös, normálisak a ciklusaim. Szóval most itt tartok. PCPS-sok ti engednétek a műtétet?

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Én nem engedtem. Úgyis visszajönnek a ciszták és a magas tesztoszteronom nem segített volna a műtét, mert az a zsírszöveteimben van. Meg nekem a terh. cukor és inzulin is nagyon car lett. De ha egy ideig nem sikerül még a gyerek, akkor lehet hogy megműttetem, de ez nálam az utolsó utáni lehetőség. Ez a dokid endokrinológus? Ő kompetensebb.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Vicky!
Milyen babás filmet akarsz megnézni? Mert lehet, hogy engem is érdekelne. Köszi
rodina74
 
 


rodina: Rögzítettem az Élet az anyaméh-ben című filmet, de most, hogy rossz a box, így biztos elveszik, ha cserélni kell. :( Kaptam egy linket is, ahonnan le lehetne tölteni, de bénázok.



vicky79
 
 


SZASZTOK!

MARA
Bízom a megérzéseidben!

DY
Grat az első sztárfotóhoz! Édes a kis törpicsek! :)

BIKFY
Én sem engedném a műtétet, főleg azért mert már átestem egy feleslegesen.
Én is várom már az igazi meleg tavaszi időt. Ma elmegyek sétálni egész jól süt a nap. Elfogyott az utrom és el kell mennem a gyógyszertárba utánpótlásért.

TWIST
Nagyon jó látni, hogy újra aktívkodsz, és hogy indul a lombik is, hát ez fantasztikus. Milyen protokoll lesz, mondták már? Nagyon gyorsan mennek mostantól majd a napok meglásd, csak az ET után nagyon hosszú az idő. Nekem is még 4 nap, itthon egyedül meg még rosszabb alig jön el az este.

TIMEJKA
Még jó hogy nem égett le a ház.

MONIC
Örülök, hogy minden rendben van nálatok a sebtől eltekintve. Mennyi idő még teljesen begyógyul, remélem nem nagyon fáj, inkább csak kellemetlen.
Puszilom Dancit és téged is! :)

Velem annyi, hogy senki nem idegesít csak az apeh, mert tavaly ilyenkor már megkaptam az adóvisszatérítésemet pedgi jóval később küldtem be a bevallást, most meg szarakodnak vele mikor itt áll a csekkem halomban.
Mindjárt beveszek egy marék magne b6-ot mert ez már tűrhetetlen amit ezek csinálnak!

dita75
 
 


VICKY
Miért nme kéred meg Kaktit hogy vegye át neked is, nem egyszerűbb?

dita75
 
 


Vicky!

Az első része fent van az indavideon:

http://www.indavideo.hu/video/Elet_az_anyamehben_1_resz

Legalább meg tudod nézni, ha egyenlőre nem megy a letöltés.
Azt hiszem én is megnézem délután.
rodina74
 
 


rodina74
 
 


Dita,
Az APEH a bevallás beérkezésétől számított 30. napon utal. De már tavaly is így volt szerintem. Mivel én egy kanyi vasat sem kapok vissza, hiába járna egy-két dolog után, még meg sem csináltam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita: Azért nem kértem a filmet, mert tulajdonképpen meg van, csak nem tudom megnézni. Most megpróbálom máshonnan letölteni, meg ha mást nem megnézem gépen. Csak igazából feküdni akartam ez a kettő meg együtt nem megy.

rodina: Nagyon köszi, hogy megkerested nekem.

linacska: Ne haragudj, de berágtam a t-home-ra. Felhívtam őket, hogy legalább a szervízesekkel hagy beszéljek, de nem tudnak számot adni. Most itthon kuksolok tv nélkül. A párom is hót ideg. Pedig a szolgáltatás maga tök jó. Mondjuk mi mindenből kifogjuk a hibásat, remélem a babával nem így leszünk. :oops:



vicky79
 
 


sziasztok!
Bikfy engem ez miatt mütöttek laparoscoppal.nem Gáz de nekem met elött ez volt az első lépés.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


LINACSKA
Január utolsó napjaiban küldtem be a bevallást, azt hiszem rég letelt a határidő. Az a szerencséjük, hogy ma nincs ügyfélfogadás mert olyna durva hangnemben küldeném el az ügyintézőt a jó édesanyukájába hogy abból nem lenne köszönet, mégis mit képzelnek, hogy egész évben használják kamatoztatják a pénzem és akkor nem tartják a tetves határidőt sem, hú most nagyon felhúztam magam, ha nem lenne hitelkártyám akkor még az utromat sem tudnám ma kiváltani, az pedig mindenki tudja igen csak végzetes lenne bogyókákra nézve és mindez a rohadék apeh miatt lenne.

dita75
 
 


Dita,
akkor viszont utalniuk kellett volna.

Vicky,
milyen számot hívtál? 194-en jelentetted be? Hol laktok pontosan amúgy? Melyik kerület? Szervizes számot pedig tuti nem fogsz kapni, azt alvállalkozók csinálják, én sem tudnék szerezni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,

gyorsan el fog telni az a 4 nap. Jót fog tenni, ha kimész a levegőre. :wink:
A seb nem kellemetlen, nem is fáj, csak a tudat, hogy ott van. De napról napra egy re jobban gyógyul, nemsokára észre sem veszem, hogy volt egyáltalán. :lol: :lol:
Anyukád meglátogatott? Mit főzött neked?
Küldenék Szökést, hogy jobban teljen az idő otthon, de azóta sem kaptam egy részt sem :cry:

Bikfy,

nehéz kérdés ez a műtét dolog. Én akkor műtetném, ha utána a doki garantálni tudná, hogy jön a baba...

Vicky,

sajnálom, hogy ennyit szenvedtek a tv miatt :cry:

Vius,

neked majd tesztet kell csinálnod, vagy vérvétel lesz?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Tesztet kell majd.
Előtej lehet már?

A múltkorinál nem volt semmi most meg van.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Bikfy,
ha jól emlékszem, akkor Csibinek sem voltak azok a tipikus pcos tünetei. Elkezdte szedni a metet, diétázott és tornára járt. Aztán spontán lett terhes. :wink:

Dita,
sétálgass kicsit. Én 2 napot feküdtem, aztán 2 napot itthon pakolásztam, 5. nap már mentem le Tatabányára, és onnantól ugyanúgy járok-kelek, mint korábban.

i.kata
 
 


LINACSKA
Hát ez az, már rég! Tavaly február 5-6 körül küldtem be és márc 12-én a számlámon volt. Most meg semmi! Nagyon mérges vagyok rájuk!

MONIC
Sajnos a hétvégén már jön a gyerek, meg jönnek anyósomék is, de remélem nem maradnak sokáig mert a papa múltkor 2 perc alatt vérig tudott sérteni a hülye megjegyzéseivel.

Anyuval csináltunk pulykacsöcsöt, fasirtot, huslevest, milánóit, meg töltött paprikát. Még ma és holnap is kitart. Hétvégén már főzhetek egyedül.

Lehet, hogy most nem is tenne jót az izgalom a szerelememért, mert tegnap is néztem egy filmet este és alig kaptam levegőt, az izgalomtól meg is fájdult tőle a pocak egy picit, reggel meg görcsölt egy nagyot. Remélem az ágyazódás fejeződött be és ezt jelezték odabentről.

VIUS
Előtej???? :shock:

dita75
 
 


KATA
Ha nem lenne dolgom akkor is kimennék már mert idegörlő ez a bezártság itthon.

dita75
 
 


Ditus igen !
Volt már ilyen de olyankor mikor nem jött meg a havim.de most kell jönnie ha nem sikerült.nem tudom mi van nem érzek semmit sem .

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
azért előtej a terhességtől még biztos, hogy nincs, mástól esetleg (hormonok). Nekem nagyon sokáig jött, még terhesség előtt. Terhesen nem nagyon. Most sincs.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,
tudom...Nekem csak a beülti napja volt könnyű, mert azt a napot végigaludtam. Aztán vasárnap már nagyon szenvedtem, hétfőn már mászkáltam.

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: