Új privát üzeneted érkezett!

Verzso:megkukkoltam a képeidet,nagyon édik a fiúk,nekem az a fej összedugós kép tetszik a legjobban :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Sziasztok!

Végre megint van pár szabad percem.

Gyönyörűek a gyerekek!

Jól vagyunk Kende egy igazi kis angyal. Bár a kicsi jelző nem illik rá. Átléptük a 7 kilós határt, hosszra mostanában nem mértem, de amikor keresztbefordul az ágyban rendszerint nagyon mérges, mert már nem fér el. (70 cm széles az ágy) :o :o . Legújabb tudománya, hogy hasonfekvésből megfordul a hátára, a hátáról meg az oldalára. Egyre céltudatosabban nyúl a csörgőkért, szóval azt hiszem nincs okom aggodalomra. Tegnap Cegléden voltunk, hazafelé végigdumálta az utat, nagyokat röhögött és kurjantott mindennek, jól elszórakoztatott, a nagyok úgyis hortyogtak hátul. Ma meg a törzskávézónkban udvarolt mindenkinek.

Mági: Átérzem az aggódást, nekem mind a 2 nagynál hasonló problémám volt, de szerencsére kinőtték, szorítok hogy ti is rendben legyetek.

Aida Sok erőt és kitartást küldök nektek, remélem hamar rendeződik az életetek.

Szeles: én is rendőrfeleség vagyok, nálunk is hasonlóak a problémák. Szerencsére egyikünk sem tud úgy elaludni, hogy haragban vagyunk, így egész napos mosolyszüneteink nincsenek, de rövidebb jópár. Viszont kibékülni olyan jó :D

Azt hiszem, hogy kelnek az ördögfiókáim.

Kép

Kép

Kép
habe

Andi: Mesélj!

Sokat gondolkozom a párkapcsolatos dolgokon, amelyek felmerülnek a jelen topikban. Furcsa, mert azt érzem, hogy ez az anya-apa kapcsolat valahol olyan, mint a generációk közötti különbség, beszélnek egymással de igazán nem értik egymást. Anya és apa is azt hiszi, hogy neki nehezebb. Azonban itt a topikos kismamák beszámolójából nekem úgy tűnik, hogy itt az apák (néhány) gondolják úgy hogy nekik nehezebb.

Olyan jó lenne kiölni a férfiakból azt a felfogást, hogy a babával való itthonlét nem semmittevést jelent.

Szeles, olyan nehéz kérdés ez is, amit a férjed hobbijáról írtál. Miért neked mi a hobbid? Te mikor mentél utoljára el sportolni?

Az a világ legtermészetesebb dolga, hogy a fiúk este focizni járnak, mert kell nekik a sport. Okké. És nekünk nem kell? A mi egészségünknek nem kell a torna? a mozgás?

Kedves apukák! Tessék szombaton vagy vasárnap délelőtt elvinni sétálni a babát. És kedves anyukák!!!! Ez alatt nem főznimosnitakarítani, hanem tornázni, sétálni, olvasni, pihenni!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Hahó

Megjöttünk dévényről!! És képzeljétek tök jó volt! Jól meg lettünk dícsérve h két hét alatt mennyit változott erősödött fejlődött (ugy láccik az itthoni torna nem voolt hiábavaló) és azt mondta h olyan jol reagál a kezelésre regi meg annyira nagy gond nincs (már) vele, h csak párszor kell mennünk szerinte! Igaz szegény manó sirt nagyon de apa is ott volt meg most h kezelte is nemcsak vizsgálta olyan gyorsan eltelt az egy óra meg olyan látványos volt h nem is jutott eszembe sirni v stresszelni le voltam nyűgözve: átfordul és elkezdett kuszni a keze alatt!!! Megnyomott vmi pontot a lábán erre átfordult a hasára a gyerek! Aztán a nykánál hason nyomott vmit kicsit huzta maga felé erre elkezdett kúszni két kéz és két lábbal. Ha nem látom el sem hiszem.. azt mondta ezeket csak azért „nézte meg” h képes-e rá a reflexei jók-e mert amugy nem szabad semmit korábbra hozni mint az ideje de h reginél minden rendben. És a féloldalasságot is időben észrevettem és igy nagyon könnyű kikezelni. Állitolag ez nem igazi féloldalasság mert áltban már akkor viszik hozzá amikor be van rögzülve egyik oldalra a gyerek és mint egy rugo visszapattan a feje az adott oldalra nahát nálunk ilyen nincs csak annyi h áltban magátol szivesebben fordul balra. A hasizmánál érződött h fáj neki mondta is h ott feszül nagyon, de összességében jól birtuk, mikor öltöztettem már mosolygott is lehet az is számitott h előtte direkt altattam az erkélyen két órát és kipihent volt. Ja és a szájában is talált letapadás kezdeményt igy még most azt is kimasszirozza állitolag az pl okozhatott volna kis beszédhibát v ilyesmit. Én pl nemtok csak egyik szemmel kacsintani az is arcizomprobléma aszonta.

Bocs lemaradtam mi az a korrigált kor? Már aszem kérdeztem korábban is h ha hamarabb született regi 2héttel, akkor azt nézzem a fejlődésében is?

Gabi: nagyon édes kiskrapek!!

Verzsó: kitartást nemtom h győzném de ilyen nagyfiúkkal biztos menni fog de érdekes lehet eccerre szoptatni öket!
Engem nem érdekel dokinéni milyen türelmes v nem én bent szoktam vetköztetni öltöztetni..még nem szólt. Az a sok ruha összesen volt 110ft?

Body: mi is hordunk már 74est.. és bnőm küldött sok rucit amerikábol és lehet más számozás de a legtöbb ami most jó ránk 9hós van ráirva

Verzsó, eszter: nálunk apa vasal..

Berni: este 10től reggel 7ig aludt?? Aztamindenit!

Nálunk regi nem mászik sehova éjjel. Max a takarót rugja le.

Babocska üdv itt irj magadról! És köszi az infót

Szeles apa nálunk is pont ilyen

Sztetek az baj ha arra szokik rá h nappal csak az erkélyen alszik? Engedjem v erőltessek kiságyat is?

Hugiandi üdv!

Solya örülök h megoldodott a sétaügy! Lehet csak ennyi kellett mert már nagyfiú

Eszter: kedden kell mennünk du 1re másh nem volt időpont ugyh nem tudunk igy talizni nektek hányszor kell majd menni dévényre kb?

Na megyek etetni

Ja és alvás: éjjel 3kor és 6kor kelt! Igaz 11kor álometettem de ez már haladás mert még álometetés mellett is 1-2között kuruttyolni szokott az utóbbi időben. Hátha rendeződne a dolog. És már a hálóban maradok ha ilyen jól megy, kezdem megszokni h kicsit sirósabb mire odaérek. Apának furcsa mert eddig eccer se kelt éjjel a babára mingyá 4hós lett mire meghallotta először

Kép
andy30

Verzsó! Ne haragudj, hogy a nevedet elírtam!
Az együtt fürdetést azért kérdeztem, mert én is sokat vagyok egyedül és úgy egyszerűbb, ha együtt fürdetem a 2 gyereket!

Andy! De jó, hogy nem kell Regit sokat vinned és ilyen jól reagál a kezelésre!

Tök jó etetőszéket vettem! Levente a másikat szombaton kinyírta, addig ugrált benne, amig szétnyílt!
Na de ez 23 kg-ig terhelhelhető és pillanatnyilag ki sem lehet szedni a gyerkőcöt belőle!

Teszek róla képet, hátha valakit érdekel:

Kép

Egy két jó tanács annak, aki etetőszéket akar venni ( ha nem sértődtök meg).

- dönthető legyen a háttámlája, mert akkor 4 hós kortól használható
- állitható legyen a magassága és levehető legyen a tálcája - így bármilyen asztalhoz használható tálca nélkül is és a gyerek bele tud mászni 1 év felett nem kell emelgetni

Azért írtam le ezeket, mert nekünk ez a harmadik.
Ja és a legtöbb etetőszék 15 kg-ig van hitelesítve, az én fiam már 2 éves kora előtt annyi volt.
--------------------------------------------------------------------------------

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hali!
Üdv az újaknak! Ha van még zúgolvasó, akkor jelentkezzen!! :lol: :lol: :lol:

Manna: hát gondoltam, hogy tanultál ilyent. Amúgy neked mi a szakterületed???

Enikő: jó hogy írtál az etetőszékről. Mi már régebben kaptunk egyet, de én még meg sem néztem! :oops: :oops:

Kubu: nem mondod???!!! Tényleg??!! Én nem is figyeltem! :oops: :oops:

Ma meg volt a védőnőzés az UTCÁN!!! Megígérte hogy ma 11 után egy kicsivel eljön. Én vártam 1/2 1-ig, de Marci nyűgös lett és elmentünk sétálni. Na akkor találkoztunk vele, mondta hogy most indult hozzánk. Én meg mondtam hogy vártam, de nem jött eddig. Na mindegy holnapra megkaptuk a beutalót, meg jövő hétre a "behívót" a 3 hós oltásra. Elmondta, hogy azzal ha egyszer-kétszer adok neki cumisüvegből azzal már nem rontom el, hiszen Marci 3 hónapos lesz holnap! Ja és megerősített, hogy elindult nálunk is a fogzás. Bár ő azt mondta, ha annyira nem nyűgös Marci (pl. jól alszik éjjel) akkor ne adjak neki semmit.

Andy: lehet akkor nálatok tényleg fogprobléma volt??!!!! Örülök, hogy javultok minden téren.

Torna: én is szemezek itt a Leg Magic-emmel hogy rá kéne már pattanni. :lol: :lol: :lol: Nem ártana egy kis erősítés!!!

Cili: a kávét én kérdeztem. Köszi hogy te válaszoltál rá!!!

Izzadás: én is jobban, mint terhesség előtt. Engem nagyon idegesít!!! Meddig fog ez tartani?? Vagy így marad örökké???!!!

Apa téma: hát sajnálom, hogy másoknál is vannak gondok. Remélem mindenkinél hamar megoldódik!!!

Szeles: tök jó hogy mentek nyaralni. Irigy-irigy ezerrel. Imádom Zalakarost, szerintem tuti hely!!!
A barátnőm éppen ma hívott meg hozzájuk Olaszországba a Garda tó mellé. Szerintetek mikor vághatunk bele ekkora útba??(kb. 900km) Úgy mennék már Itáliába, nagy rajongó vagyok, de eddig csak nagyon magasból láttam!!!!

Zöldi: Babamóka könyvet én vettem! :oops: :oops: Ja meg persze Orsi is írta, meg Andy is. Ma már csináltunk belőle gyakorlatokat, nagyon tetszett Marcinak.

Na eldugulok, sok lettem, de csak most volt időm!!!! Marci egy kicsit sziesztázik.
Vendég

Ja még valami! Aki sokat vásárol DM-ben annak egy rossz hír, megszűnik a Kedvezmények Világa program! :cry: :cry: http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... ilaga.html
Vendég

Verzso: tök jó cuccok :D Megnéztem a képeket, az "Együtt alszunk, vigyázva egymásra!" címűn teljesen elérzékenyültem... :oops:

Enikő: nagyon tetszik az etetőszék, a tanácsokat pedig mentettem az innen szerzett okosságok közé :)

Andy: örülök, hogy jól sikerült a torna, és hogy Regi ilyen gyorsan fejlődik.
Szerintem a két hetet nem kell figyelembe venni. Már csak abból gondolom, hogy Kristófnál se veszik figyelembe a 4 hetet :?

Kép

Kép
gabilany79

A DM-ben lesz valami más program, viszont most a Rossmann kezdi el ezt az 1000 Ft-onként 1 kupont, 15 kupon 15%engedményt ér.

Kép
Kép
szeles4

Na hello, megjöttem én is

Gabi: Dóri lányom üzeni, hogy puszi Kristóf fiadnak, azt mondta nagyon jó pasi 8) :wink:

Cili: visszajelöltelek
látom gyerkőcöd gondoskodik róla. h ne undd magad :lol:
És amúgy édi a kutyátok

Laura: nem lehet könnyű a férjed mellett, de gondolom azért vannak szép pillanataitok is...Nálunk nagyon nagy probléma, hogy ha bármilyen probléma van is, nem beszéljük meg rögtön. Csak napok, esetleg hetek múlva. Addigra jól felgyűl, számomra nem fontos dolgok bántják a páromat, és forditva. Aztán egyszercsak kibukik...ilyenkor kis mosolyszünet, részemről bőgés, részéről "nemmondoksemmitse" de a végén mindig rendbejönnek a dolgok. És ez jó

Hugiandi:üdv köztünk, irj minél többet, hihetetlen, h mindig csatlakoznak hozzánk újak...de azért hiányoznak a régiek is, már kérdeztem, de nem válaszoltak: Sina, Bkati, Mush...MI VAN VELETEK?????????

Habe: ügyes fiacskád van, kicsit nem kezdi korán az udvarlást? 8) :lol:

Manna: szivemből szóltál a psikkal kapcsolatosan...nálunk amúgy ez program: vasárnap délelőtt apuci viszi sétálni a leányzót, én közben megengedek egy kis kényeztetést magamnak (habfürdő, körömfestés, kis keresztrejvényfejtés). Nem kapok túl sok időt, de jólesik...

Andy: nagyon jó, h Regi ilyen jól fejlődik

Enikő: szuper az etetőszék, és köszi a tanácsokat

Kicsit sok lettem...

Kép
galzsuzsa

Mit süssek holnapra a Zuram szülinapjára? (tölti a 25.-öt)

Kép
galzsuzsa

Enikő:nagyon jó az etetőszék.Meg lehet kérdezni hogy mennyibe került:Nekem is kellene vennem...... :roll:

Andy:szupi hogy nem kell sokszor mennetek tornára,ésh te is jól bírtad :lol: :lol:

Jönnék pár képpel,ha nem baj

Kicsi fiam így akart "öngyilkos" lenni :lol: :lol:
Kép

Réka
Kép

Olika:
Kép

solya051020
Káld

Andy!
Megírnád a Dévényes nöci elérhetöségét? Mennyivel elötte kell bejelentkezni?
susy75

Andy!
Kérdésem tárgytalan, megtaláltam a honlapon! :lol:
susy75

enikő: mennyibe került és hol vetted az etetőszéket?

Kép
andy30

solya: de jó kis fotelje van rékának! ilyet amugy érdemes venni nekik mikor már nagyobbak? azt tom h a pici szék meg asztal hasznos.nagyon szépek egyébként a gyerekek!

suzy: nekem 3hétre rá adott időpontot de én mondtam h nem sürgős..

boci: menjetek bármikor! zsiráfék is voltak sielni ls semmi gond nem volt. autó v repcsi? autó elég hosszu max álljatok meg aludni vhol.ismerősömék amerikából jönnek haza 3hós babával nemsokára másik bnőm 7hósan szicikiába vitte repülőn szóval.. annyit kérdezz meg előtte h kell-e neki vmi extra oltás.
nyáron mi is megyünk igaz csak balcsira tervezzük de semmiképp nem hagynám ki és az is jó ha szokja ő is az utazást sztem. jövőre remélem külföld is összejön.

Kép
andy30

Solya! Nagyon édes a lányod! Oliver meg igazi kispasi!

Etetőszék dicséreteket köszönöm! Ez egy Fisher Price etetőszék 23000 Ft volt 1 év garanciával. És mindent tud, amit tudnia kell.

Én ezt ütöttem le, de tudok adni címet, telefont, ahol venni lehet, ha nem tesz fel újabbat.

http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=572333198

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zsuzsa irtó fiatal az urad!!! A receptek között ott a gesztenyés tortám, én azt sütöttem az uramnak, bejött neki, mind elfogyott... :D
A kutty csak az enyém, de apám "megtartotta" helyettem. Most egy németjuhász-rotweiler, és egy stafforshire terrier boldogít minket...
Köszke a visszajelölést!

Annyira fáj a lábam, kicsit megerőltettem. Dani nagyon jó volt, kb fél órát nyűgösködött mist este, de hamar bealudt. Fürdés után hatalmasat bukott, öltöztethettem, át holnap szerintem megint mosok...

Solya Dani is így szokott belebújni a nyakamba..., ehhez nagyfokú nyáladzás, és hangos szuszogás társul...de imádom ma is aludt így egy fél órát... :D

Kép

Kép
dcili81

[quote]S írta:zerintetek mikor vághatunk bele ekkora útba??(kb. 900km)

Bocika!
Mi szombaton utazunk haza! 1000 km!!!
Remélem minden okés lesz, majd beszámolok! :wink:

Andy!
lehet felhívöm öket és megkérdem van e idöpontjuk mostanság. Te Edinánál voltál?
susy75

Boci!
Elfelejtettem írni neked a kávét. Èn napi két normált iszok! :wink: :wink:
susy75

ja és zsiráf: a zsiráfot apumék vették Mezőkövesden egy Micimackó nevű bababoltban de sógornőméknek is van ők meg Miskolcon vették vmi babaáruházban. sztem nézd meg babaüzletekben de ha nem találsz vetethetek neked és megbeszéljük. nemtom mennyi volt gondolom 2-3ezer lehetett ezek nem olcsók.

na megyek fürdeni végre még jövök

andy

suzy aha edinánál. aranyos.

Kép
andy30

Zöldi: technikai jellegű kérdés. Szeretnék fejvédőt a járókába. Kb. 15 centi magasat gondoltam (gondolom maga az anyag valamivel szélesebb kell legyen, ha szivacsot teszek bele), és az össz hossza kb. 3,5 m. 150 centi széles anyagból szerinted minimum hány méter kell? Mivel 8 szögletű a járóka, ezért 8 helyen fog "megtörni", ahol össze lehet varrni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.03.11 21:41-kor.

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok.
látom senki nem hiányolt :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: de sebaj.

újjaknak üdv itt gyertek bátran

velünk nincsen semmi különös. Balu fiamnak a füle kifakadt ezért van itthon e héten. Iza jól van. volt egy kis összezördülés a minta hipp teával mert én a gyógyszerét teával adom oda és mire rájöttem hogy attól fáj a pocija de nagyon megizzadtunk bizony pár estét nappalt.

dmnek lesz más hűség progija.

etetőszék szupeer.

tesz vesz én is járok oda elég sokszor. most pl átmeneti kabikat szerváltam.

a lányom délelőtt még csak ezt csinálta
Kép

este meg már így találtam mikor beraktam
Kép

és ezt kreáltam ma
Kép
a kék Balué

harivera
Budapest XXI. kerület

Köszi a dícséreteket! :oops: :D

Andy:ezt még anyóspajti vette(mikor még jóban voltunk :D ),de én nem vettem volna,nem nagyon használja Réka csak közbe ül bele,ezzel nem lehet olyan jól "játszani" mint pl a műanyag székkel,mert ez szivacs,ez mondjuk nálunk inkább dekoráció :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Kukucs! Jelentkezem, köszi a hiányolást, ti is hiányoztok, olvasgatni szoktam, de írni....pfff....édes Kisfőnököm nagyon leköt! :lol:

Az engem is érdekelne, hogy aki süt-főz, az hogyan csinálja??? :D Addig mit csinál kismanója? Nekem esélytelen a konyhában töltenem 10 percnél többet, különben máris reklamáció van....
Örülök, ha az egyéb házimunkákat el tudom végezni... :?

Ja, egy gyors kérdésem lenne, HELP plíííz: sajna nekünk a lakás elrendezése olyan, hogy Kispockot vinnem kell magammal mindenhova, hogy láthasson és én is őt. A hordozóba nem szeretem rakni, max. ha nagyon-nagyon muszáj. Most gondolkozunk pihenőszékben, abban szabad lennie hosszú ideig is? Vagy az ugyan az a kategória, mint a hordozó?
bébic

Ja, hétvégén megvolt az első vidékre utazós-nagyszülőzős eksön, már nagyon vártuk.
Egész jól sikerült, leszámítva, hogy amiatt a rohadt szél miatt szegény Pocok issszonyat nyűgös volt. :( (szerencsére az éjszakát így is majdnem átaludta, nem hatotta meg különösebben a számára idegen környezet :lol: )
Ja, és mindössze 24 órát töltöttünk ott, de a nagy látogatós népvándorlás miatt úgy lefáradtunk, mint még soha. De jó volt azért!
bébic

Bébic! Van olyan pihenőszék, ami dönhető vizszintesig! Az akár születéstől kezdve használható! Nézz körül a tesz-veszen, vagy Minimanóban!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: köszi! Minimanóban már kinéztünk egyet, el is mentünk megvenni, de pechünkre csak 1 db volt, az is a kiállított példány és rózsaszín... :?
Majd megnézem, hogy az hogyan dönthető, meg hogy lehet-e kapni máshol, mert az nagyon tetszett meg árban sem volt olyan förldözvágós.
bébic

Bébic: én is teszveszen vettem a pihiszékünket, vízszintesig dönthető, és tök jól belesimul a gyerkőc, tartja neki a gerincét, és bele lehet csatolni övvel, ami meg a popsiját tartja, hogy ne csússzon le. Aludni is szokott benne néha (mondjuk csak 20-30 percet)

Kép

Kép
gabilany79

És így estére:

Ha valakit érdekel Rubint Réka baba-mama torna DVD-je innen letölthető:
http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/09 ... torna.html

Kicsomagolásnál lényeg, hogy az összes fájl egy könyvtárban legyen, és csak a ZIP végűt kell kicsomagolni.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
S.O.S!Már megint kevesebb a tejem!több tápit kell pótolnom,mit csináljak hogy visszajöjjön??Ráadásul Kispicurkám már két napja a délkörnyéki etetésnél üvölt és nem akar ciciből enni:(nagyon kevés is van benne,meg lehet h addigra már nagyon éhes mert reggel és délelőtt már nem lakik jól:(de mitől lett kevesebb már megint?:(

bocika:Kávét én is iszok sok tejjel van hogy csak egyet egy nap de van hogy kettőt.Ahogy érzem magam annak függvényében.Ja és rendes főzött kávét iszok.

Gabi:Hát nem semmi Kiskobold,hogy reggelre így elforog:Onagyon aranyos,édes és gyönyörű a kisfiad!

Vera:Neked meg a csajod!Csudaszép kislány!
Solya:Réka milyen "nagycsajos"!:O Olivér is csodaszép!Gyönyörűek a gyerekeid!
Meg persze mindenkié!

Vera:nagyon jó a kreálmány.Ilyenre már én is gondoltam!Miből csináltad?gipsz vagy tészta?

andy:örülök h minden oké Regivel!!:)
ja,és nagyon szép a kiscsaj!!És én is nagyon meg tudnám ám dögönyözni:)

susy:1000km???!!!!????Hú nem félsz nekivágni...én mióta megvannak a gyerekeim,annyira félek autóba ülni..de nemcsak autóba repülőre se szállnék sőt még vonatra is félek:Omár gondoltam arra lehet pánikbeteg vagyok de hát csak nem:(
Nyáron megyünk nyaralni de már előre félek a kocsiúttól.A férjem tiszta dilinyósnak néz:OÉn meg nem tudom leküzdeni ezt magamba és azthiszi szórakozok,pedig én komolyan para vagyok tőle:O:(

Holnap hozzák a gyerekszoba bútorunkat!Jeeeeeeee!Már alig vártam!

Na puszi és jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Gabi: És az milyen márkájú, meg tudnád nézni nekem?
bébic

És még egy kérdés: körbenéztem vaterán, és nem teljesen világos, hogy ahol azt írják pl. hogy 3 fokozatban állítható a háttámla, ott az egyik a teljesen vízszintes lehet általában?
Bocsi, hogy hülyeségeket kérdezek :oops: , de hogy dönthető-e vízszintesig, az egyiknél sem derül ki egyértelműen.... :?
bébic

na megint megtörtént: alszik erre iszonyat sikítás és keserves ijedt fájdalmas hirtelen vigasztalhatatlan sirás! mindez csukott szemmel. mármentem volna álometetni 11kor és ez fél11kor történt. eccer már volt ilyen kb két hósan akkor hajna 2kor csinálta én is épp aludtam gondolhatjátok h megijedtem meg most is.

sztetek mitől lehet? olyan ijesztő. pelust néztem, semmi csak kis pisi. ruházata rendben ágyban minden rendben.
ráadásul ma volt dévény lehet összefügg? de a multkorinál nem volt előtte semmi. akkor ugy gondoltam h hascsikarás mert után pukit is hallottam, de most tuti nem. már nem jellemző rég. most lehet a fogába nyilallt bele? tuti vmi fájdalom voolt mert olyan volt.
apa szerint rosszat álmodott..de én nemtom ezt hinni. ilyen pici baba?

mindenesetre megszoptattam utána már vigyorgott is:)

azért remélem ez nem fog sűrűn előfordulni v legalább nem az éjjel közepén mert a szivbajt hozza rám:(

olvastam olyat h pánikrohamuk is lehet és olyankor alig lehet őket megnyugtatni, meg vannak alvajárók azokat nem is szabad felébreszteni mert az rosszabb nekik. persze kisbaba még nem jár de csinálhat ilyet. remélem neki nem ilyesmi van. sztem inkább megfájdult vmije.

na akkor megyek aludni ezek után biztos jót alszom :?

jóét mindenkinek

andy

ja és dologélre aszem nem irtatok ha igen bocsi h h kenjem rá? lenyalja az ujjamról:) nem baj ha lenyeli?

Kép
andy30

Bébic: Zekiwa, de sajna boltban ilyet nem láttam. Asszem, hogy Trombinak van még vízszintig dönthető pihiszéke és az Fillikid.

Kép

Kép
gabilany79

andy,

nálunk is volt már ilyen rettentően elkeseredett álomból felriadó sírás, erre nekünk a védőnénink azt mondta hogy lehetséges egy rossz élmény ami álmában újra előjön és ez zaklatja fel. Nálunk pl ezt az oltások után tapasztaltam.

Nekünk FP pihenőszékünk van, nem túlságosan favorit, nem igazán jött be, leginkább porfogó státuszban van :(

Mondjuk az elején még szerette....

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

[quote]s írta:usy:1000km???!!!!????Hú nem félsz nekivágni...

Heni!
De kicsit félek. Igazából gondolkodtam rajta, hogy késöbb menjük, de ugye a kockázat,hogy valami történik ugyanakkora most is és késöbb is. :? Remélem Vinzent is jól fogja bírni az utat, na meg ezt a sok idöt az autósülésben.

Andy!
Hát én nem tudom mitöl lehet ez Reginél. Lehet tényleg jön a foga és az fáj neki! :?: :roll:
Edinát megtaláltad az iwiw-en? Lehet , hogy ismerem is,mert ismerek egy ilyen nevü lányt Egerben! :shock:
susy75

Gabi: Köszkeee, pussz! :lol:
Az is Fillikid, amit a Minimanóban néztem! :lol: De a szemetek felemelték az árát.... :x na, nem baj, úgyse azt vesszük meg, találtam egész jókat Vaterán....
bébic

Sziasztok!

Remélem mindenkinek szuper éjszakája volt.
Dani este 11-kor evett és legközelebb fél 5-kor. Kicsit tudtam pihenni.

Süt a nap,m bolond szél fúj, ha megjöttem a dokitól megkísérlek sétálni egyet babakocsistól...

Aztán ha megjöttünk lehet sütök egyet, még meglátom...

Kép

Kép
dcili81

Hülye OEP...vagy hülye könyvelő, nemtom :evil: :evil: :evil: :x :x :x ....direkt kértük, hogy úgy utalják a pénzeket...erre nekem kellett a majd negyedmillával hazababakocsizni a postáról (mert persze a postás csak értesítőt hagyott, ezt meg is értem ilyen összegeknél)....kicsit voltam csak parában.... :evil: :? :shock: Ilyenkor mindig előjön belőlem az üldözési mániám.... :P
Nem értem, hogy a 21. században miért nem tudnak az állami szervek is kicsit haladni a korral, nem hiszem, hogy olyan nagy cucc lenne (persze ha nem ők a "sárosak", akkor sorry, akkor viszont fenékbe kell billentenem a könyvelőt,grrrr! perdig emlékeim szerint ő még rá is kérdezett, hogy hogyan legyen....)....na, eldugultam, bocsi! :oops: 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.03.12 09:57-kor.
bébic

Gaby! Dani reggelre keresztbe fordult a kiságyba, és a rácsba kapaszkodott..., iszonyat nyakatekert pózban találtam, de neki láthatólag kényelmes volt. Szóval nem csak Kiskobold akciózik éjjel... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Már akartam kérdezni, hogy senki nem lakik közel a MOM Parkhoz?

Domi egyre korábban alszik el, ez persze azt jelenti, hogy egy picit korábban kel előszörre. Most este fél10-től aludt negyed4-ig, majd utána negyed7-ig. Az a baj, hogy este úgy elfárad a fürcsibe, hogy ráalszik a cicire, így nem eszik olyan sokat.

Kép
mannababoca

Röff!
Tegnap annyi programunk volt, hogy be sem kapcsoltam a gépet.
Voltunk tesz-veszes beszerző körúton (a Körúton :) ), aztán meg hasi UH kontroll...és jeeee, uréter már nem vastagabb, hozzá nőtt a pindurkám, úgyhogy minden oké.

[quote]D írta:omi jól van, egy picit izgulok, mert lelassult a gyarapodása, péntek óta 2 deka (az esti mérésnél). Pedig sok tejem van, csak egyszerűen Domi már nem 2-3 óránként eszik, hanem 3-4 óránként, így összességében kimarad egy étkezés

Manna! Ó, ne izgulj, az én gondosan és szakszarűen utánkövetett ;) csemetém az elmúlt 4 héten 380 g-ot hízott összesen. Azt mondta tesó, hogy valszeg attól, hogy elkezdett intenzíven rugkapálni, és a dévény-nyúzás/ithoni torna is sok energiát éget.

Gabi! Szopi mellett lehet mindenféle tornát csinálni, amiben nem löbög nagyon a cicid. Pl. én kococgni nem tudok.

Kép
zölddisznó

FŐzsé baba mellett:
Szeritem ez nem Anyuka képesságeit dícséri, ha sikerül, hanem babafüggő. Kinek milyen habitusú a babája. Nekem szerencsém van, mindkét gyerekem elvan, nem voltak és nem is ölbebabák, de ez nem az én érdemem, ezt dobta ki a gép... Így könnyű sütni, főzni..

Pihenőszék:
Nekünk is FP van, és Bencénél nagyon bevált. Amikor unatkozik ,akkor kihozom ,úgy főzök, aztán átteszem a játszószőnyegre, hogy ne soáig üldögéljen benne. Hétvégén összerakjuk a járókát, ésakkor már 4 helyszan közül is választhat.. :)

Úgy néz ki, hogy Bence tejtestvér lesz.. :) Anyatejet hozunk egy jó ismerősömtől, feltéve, ha Beni elfogadja az idegen fagyasztott tejet. Jövő héten főpróbát tartunk, és ha nem finnyás a kis Dömém, akkor jöhet a tejcsi :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szeles! Hú, remélem azóta már újra jól egymásbaszerettetek!

Gabi! Ügyes ez a Kiskobold! Kíváncsi lennék rá, hogyan fordult meg. Kamerázzátok be! ;)

[quote]O írta:lyan "pisivédő" féloldala gumi, féloldala textil lepedőt lehet a kókuszmatracra tenni?

Zsebi! Lehet, de akkor minek kókuszmatrac? Abszolút "feleslegessé válik" a természetes légáteresztő funkciója. Ez olyan, mint amikor a drága-szép bőrgarnitúrát leterítik rongyokkal, hogy védjék a bútort :)

Kép
zölddisznó

Gabi! Mi az a folt Kobi orra alatt? Ti is veritek, ha rossz? ; :)

Berni! Viszket ám! Biztos nem fertőz, mert a cicimen is van, és már rég benyalta volna.

Kép
zölddisznó

Manna! Akkor jövő hét! Zsiráf is jön!

Jajj, Susi! Igen, beszéltem. Csak a szoptatási tanácsadót tudja javasolni.
Tegnap megkérdeztem a gógyszerészemet, ő sem tud mást, minthogy TE DÖNTSD el, jogy beszeded-e. Nincsenek pontos adatok, hogy okozhat-e bajt.

Kép
zölddisznó

Jajj, még egy oldal, és bébi éhes!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?