Új privát üzeneted érkezett!

Jaa, azt is mondta, hogy az államvizsga is stresszelhet, és amiatt is erősödhetnek a görcsök :?
Vendég
 


Panndi!
Na ebben egyetértek!Nem szabad ezen idegeskedni,még tudatalat sem!!!!

annus11
 
 


Hát igen, de mondtam neki, hogy júniusban két gyerek mellett még jobban stresszelne... azt mondta, persze, igazam van, menjek csak el :)
Vendég
 

 
 

Megjöttem a 4D-ről! Az egyetlen rossz, amit mondtak az, hogy kicsit tágabbak a vastagbelek. Kérdezte a doktornő, hogy voltam e beteg, mert aki vírusos fertőzésen esik át, annak szokott ilyen lenni. Tudtommal nem voltam beteg, majd rákérdezek a dokimnál, hogy ő mit mond. Nézze meg ő is UH-on. Remélem semmi komoly.
Egyébként nagyon cuki, még mindig lány, és nagyon nagy! Bő két héttel nagyobb. A hasa pl. 27 cm, 34 hetesnek felel meg. A combja 6,3 cm 33 hetesnek felel meg. A feje szerencsére nem nagy. Fejjel lefelé fekszik, viszont kicsit keresztben. Lent jobb oldalt van a feje, és fent egész bal oldalt a popija, a lábai pedig egyfolytában a nyakában. Sok haja van! Nagyon széles boxoló orra van, Amina is hasonlóan nézett ki ilyenkor.
Mindjárt teszek képeket is. Vissza még nem olvastam.

Kép
Kép
g_reny
 
 


panndi- g-reny jó nagyok a babáitok:)

panndi mikor rövidült a méhszájad? azután már egyből feküdnöd kellett?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mostanában nincs kedvem képet csinálni magamról, ma kimerültem kicsit

fekvés helyett: labor, mosás főzés és mosogatás volt:(

holnap nem csinálok semmit és jövőhéten is csak uh lesz, lányomat meg férjem fogja oviba vinni

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


annus vettél mát sókristály lámpát? ha igen mekkora fénye van? pl éjszakai peluscseréhez elegendő?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


edua: már a 18. héttől meg volt rövidülve, de csak három hete fekszem.
Vendég
 


Panndi,
nekem is akkor rövidült meg :)

Reny,
várjuk a képeket.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kép A boxoló
Kép Ásít
Kép Cuki
Kép Nyitva a szeme

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny,
Nagyon ééédi :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na megvagyunk,csak egy gyors jelentés,aztán megyek vasalni.Riki szerencsére jól van.Hozzá nem jut el a baj,mert védi a méh. A 77-es süllyedéssel nem tudott ez a doki sem mit kezdeni.De szedhetem az Augmentint. Szóval,a lényeg,hogy a pici jól van. Azt mondta a doki nagyot nőtt.Mindene 34 hét vagy afölötti,a combja mutat 32-t.De hát mi sem vagyunk magasak,szóval nem is várunk nagy babát.Még mindig csücsül,de hát igaza is van.Mit álljon itt fejen hetekig?Nem igaz?Ráér ő még befordulni.Legalábbis ezzel bíztatom magunkat. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Reny,
nagyon szép a baba!!!

Kutyafüle,
a süllyedés miatt sztm ne aggódj, nekem 87 lett. Még a háziorvosom is azt mondta, hogy terhességnél ez normális, pedig ő tényleg mindenen parázik :shock:

emese1979
 
 


Sziasztok!
Megérkeztem én is!

Vanni!Köszi,h.hiányoltál! :oops:

4D:Minden rendben van Hannával a méretek a 30.hétnek megfelelőek,a fejecskéje picit kisebb,de ezen nem vagyok hajlandó parázni,mert sztem a születésre ezek a méretek igazodnak. 8)
Szóval alig mutatta magát,mert végig mindkét keze az arca előtt volt. :( Ma nagyon fáradt vagyok,mert utána még bementem dolgozni,így képet,csak péntekre próbálok feltenni.
Édesen játszott a kezeivel,csak épp a szája-szeme előtt.
Egyszer sikerült elvennie,amikor kortyolt a magzatvízből,de addigra már annyira nyomkodta a nő a hasamat,hogy vmit produkáljon,hogy megfájdult.Mindene rendben ,és szépen fejlődik.Fejjel már befordult,és azt mondta a néni,hogy nem igazán van helye visszafordulni,mert nincs helye.Mi lesz akkor ezután?! :?: :?
Amikor kifelé jöttünk,azt még megjegyezte,hogy tiszta apukája ez a kislány! :lol: Apa büszkén vonult kifelé... :lol:

Reni!A Ti kicsikétek viszont nagyon szépen látszik,és gyönyörűséges. :D
Azért majd én is próbálok képet újítani a dvd-ről.

Muszáj lefeküdnöm!Holnap doki,ott is látjuk Őt! :D

Jó éjt!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Köszönöm a dicséreteket!
Közben rájöttünk, hogy valszeg azért ilyen nyomi az orra, mert amikor szemből csinálták róla a képet, nagyon nyomta az uh fejjel szegényt, és az lapította le az orrát. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Fabri! Te is mielőbb hozd a képeket! Nagyon kiváncsi vagyok.
Azt hiszem szerencsések vagyunk, mert 32 db képet sikerült kiírni CD-re, + kaptuk a DVD-t is, egyfolytában gyönyörködöm. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Adraci

A sógorod? :) Én a Kolosnál szülök, nagyon kedvelem őt, rengetegen járnak hozzá, elfoglalt orvos, szerencsére ott volt amikor ott kellett lennie. :)
Úgy van, hogy a szobák és a folyosó állandóan be van csukva, nem jöhet be senki. Te kitolhatod a babát a folyosó végére és kimehetsz beszélgetni, a baba bent marad. Így az üvegen keresztül láthatják csak.
Én ezt nem bánom, nyugodtabb vagyok, meg nekem az nem kell, hogy látogatási időben a szobában legyenek, mikor éppen szoptatok pl. Vagy cicit fejek stb. A babáknak is jobb, hogy nem jöhet be hozzájuk senki.

Kutyafüle
Szorítok, hogy rendben legyen minden.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Dóri

Köszönöm a hiányolást. :) Nem is tudom pontosan. Először mandulagyulladásra és vírusra gyanakodtak, nagyon magas láza volt. Aztán 2 nap javulás után újra rosszabbodott, közben nagyon köhögött és az orra is folyt. Újra megnézték. Mégsem mandulagyulladás, csak duzzadtabb. Viszont 2 napig újra magas láz, alig tudtam levinni, sajnos mégis kaptunk antibiotikumot Még most sem teljesen egészéges.
Én csak 1 napig voltam beteg, de az nagyon rossz volt.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Reny

Aranyosak a képek!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Pingi: nem, a szülésnél nem ilyen szurkálós érzés lesz a tágulás. Ott rendesen görcsöl, ahogy kell. :)

Edua: nálunk sok volt a sólámpa fénye estére, elég kisebb fény is.

Kép
Kép
tinu
 
 


Helló!

Panndi! Szép nagy a babó! Hajrá a továbbiakhoz!!!

Reny! Tööök jóóóóók a képek!!! :) Jó lehet nézegetni. :) Baj meg biztos nincs, ne félj! :)

Fabri! Várjuk képeid! :wink: Jó, hogy minden rendben van! :)

Kutyafüle! Örülök, hogy manóval semmi gond! Különben drukkolok, hogy hamar rendbejöjj!

Anika! Jó, hogy te már jól vagy, remélem, Apor is kikeveredik minden bajából!!! :)

Kedves mindenki, mára megyek, jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos nem nagyon tudtam még visszaolvasni csak az utolsó két napot de majd igyekszem! Sajnos még az albérletben nincs netünk most anyukáméktól írok! Pár napot itt töltök! Velünk minden rendben babóca szépen fejlődik én meg már kevésbé bírom de azért még bírom :) (muszáj!) Két hete voltam magzati szív uh-n tökéletes a kis szíve szerencsére! Most Hétfőn pedig rendes uh-n méretei jók: BPD: 68mm, OFD: 92mm, HC: 254mm, AD1: 77mm, AD": 74mm, AC: 237, FL: 55mm és a súlya pedig: 1200g

1 héttel kisebb a méretek alapján de a súlya meg van azt mondta mind a két doki (az uh-s meg Docens) hogy formás kisbaba remélem így marad!

Pénteken kell mennem nőgyógy. vizsgálatra a kötelezőre és majd meg látjuk hogy be kell e feküdnöm előbb vagy nem azt mondta Docens úr! De eléggé nehezen viselem mert nem kapok sokszor levegőt csak ha mély lélegzetet veszek! Sokak szerint jó ha még 4 hetet kibírunk! Nekem is eléggé lent van már a hasam sokszor ami ugye a szülés előtti állapot de bízok benne hogy a leányzóm még marad minimum 4 hetet oda bent és nem törtet ki erre a "csúf világra" ;-)

Hát Röviden rólunk ennyit!

Szorítok és drukkolok minden fekvő kismamának kitartás már csak pár hét és vége lesz ennek az izgalomnak! Sok-Sok Kitartást mindannyíótoknak!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Akartam még írni nektek, hogy néztem a HÍr TV-n a borárverést és az 1 számú koraszülött klinikának gyűjtöttek. Milyen pici babákat mutattak. Remélem a lányaim megnőnek odabent. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Jó reggelt!
ű
Éljen a fél ötös kelés :?
Vendég
 


Jó reggelt

Panndi,
irány vissza aludni.

én most megyek uh-ra,de sztem út közben el fogok aludni :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszönöm a drukkokat!Én igazából nem aggódom a süllyedés miatt. Engem annyi érdekelt,hogy a picihez eljuthat-e valami kóros dolog. Akár vírus,baci,vagy a gyulladás miatt bármi.A doki szerint nem,neki semmi baja nem lesz. Én meg úgyis meggyógyulok.Szoktam mondani,hogy csalánba nem üt a ménkű. :lol: Engem mindössze annyi aggasztott,és aggaszt is még,hogy valószínűleg a gyulladásnak hála kicsit legyengültem.Nincs energiám semmire. Szóval küzdelem a nap idebent,pedig én már nem csinálok effektíve semmit,csak tanítok és segítek. Küzdelem a házimunka és az,hogy le kell ülni és csinálni-tanulni,mert várnak a vizsgák. Amúgy sem egyszerű szerintem 33-34 hetesen,de legyengülve nagyon gáz. Mindegy, nem sopánkodom.Bocsánat! A jó hír, hogy ma kivasalom a baldachint és a fejvédőt, és készen bezacskózva várja minden a kicsi gazdáját.:) Egy teherrel kevesebb.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


sziasztok

tinu szerinted attól függ a sólámpa fénye. hogy hány kg?

Éduánál kis asztali lámpa volt berakva a kiságy alá:)

heni jó, hogy jöttél, én még 6 hétig ki nem engedem kicsikémet:)

hoztam a beígért képeket Kép 32.hét 1 nap Kép Kép ez lesz a hazahozós ruci, potom 1600,-_Ft-ért


további szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!

Szép poci!!!Ez nem semmi méret már!Te le se tagadhatod h kismama vagy! :wink:
Ruci is nagyon jó!Tesómék kupacában volt ilyen,de csak a sapi ,azokni és a body...ha jól emlékszem.Na meg nagyobb,szerintem nem újszülött méret.
Sólámpa:nekem még továbbra is a pici van itt az asztalon...nem tom h milyen mellette pelenkázni,még nem próbáltam :lol: 8) Amúgy nem csak a nagyságától függ a fánye,hanem h milyen égő van benne!!!!Mi nemrég cseréltük mert kiégett,pont olyan égő megy bele mint a varrógépembe :lol: Így egy darabig abban nem volt lámpa :wink: Alul ki lehet csavarozni és cserélni esetleg egy kisebb Wattosra!Na meg attól is függ h hol van hely,milyen messze,földön,szekrényen stb.

Kutyafüle!
Tök jó h minden oké!!!Én meg most akarok varrni baldahint!Annyi mindent elterveztem...csak neki kéne kezdeni....

Picihencsó!
Szupi h nálad is minden oké!!!Remélem hamarosan lesz már net nálatok,nem akarunk lemaradni a babáról!!!

Fabri!
Hát nekünk is nagyon bujkált a csajszi...szerintem a front miatt is.Na de ki a fene tud előre kalkulálni h mikor va a front...Várjuk a képeket!!!

Reny!
Nagyon cuki nálad s a baba,és jó nagy!A vastagbél gondot sajnálom...nem hallottam még róla,de csak nincs nagy baj...


Ja és képzeljétk,a szomszéd kisfiú 2szer belepisilt a bilibe!Majd megkérdem mi a trükk!Ja elötte nap meg sokáig ült,de semmi.Viszont mikor felálllt akkor mellé :lol: Szegénynek most jött a foga,olyan kis elesett volt...úgy sajnáltam szegénykét.

annus11
 
 


Sziasztok!

Ildi! Szép a pocid! Az a hazahozós cucc meg nagyon aranyos! :)

Panndi! Zsófi keltett, Fruzsi, vagy te keltél? Azért az meglehetősen korán volt... Remélem, azóta sikerült még vmennyit pihenned!

Heni! Jaj, már olyan kiváncsiak voltunk, mi van veletek! Örülök, hogy minden rendben, várjuk a továbbiakat! Azért maradjon még bent az a kicsi lány!!! Mondd meg neki!

Esztó! Mesélj majd! Meg az időpont... Olyan kiváncsi vagyok!

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Kutyafüle! Akkor már nem sok van hátra a készülődésből! Hát ez tök jó! :wink: Ne hajtsd túl magad, légyszi! És gyógyulj, erősödj mihamarabb!
Vendég
 


Zsófi... 10-kor aludt el, és cserébe úgy gondolta, fél ötkor kel :shock: Aztán másfél órát visszaaludt, nekem felet sikerült...
Vendég
 


Sziasztok!!

Ildi:Utólag boldog névnapot kívánunk!Szép nagy már a pocid!A kisruha gyönyörű.

Panndi:Fruzsi már nagyon nagy.Örülök,hogy minden rendben van veletek.Te mennyit vagy fenn egy nap?Szoktál görcsölni?

Reny,nagyon jók a képek.Olyan kis édes már a baba.

Fabri hozz te is képet minél hamarabb.

Picihencsó,jó hogy veletek is minden rendben van.

Anika,sajnálom hogy betegek voltatok.Apornak jobbulást.

Kutyafüle neked is jobbulást!Jó hogy a babára nincs veszély.Milyen ügyes vagy,már mennyi mindennel készen vagy!

Mi jól vagyunk,csak már mindenem fáj a sok fekvéstől.Keményedni nem nagyon szoktam,néha egyet-egyet.Meg néha kicsit görcsölök,de gondolom a frontok is közbeszólnak.
Hanna általában lenn feszít,az tud fájni.De már mindenfele érzem a pocimban.
Tegnap volt a védőnő kint.Most vagyok 49,5kg.Elértem a 10kg hízást.Szerinte a Hanna fejmérete miatt,hogy 2 héttel kissebb,elkéne annyival tolni a szülés időpontját.Az hiányozna még,most 31 hetes vok,akkor meg lennék 29.ÁÁÁMeg ha a dokim úgy gondolná,csak szólt volna.Nem??
Remélem nem nyílok és ellenörzés után is itthon lehetek.Én nagyon beparáztam,fel sem merek kelni.
Pedig amúgy ilyen idősen egy kis keményedés,pici görcsölés már amúgy is belefér nem???

Ma kicsit többször jövök elvileg estig,mert itt egy laptop,ami nem a miénk.De este viszik is el.Pedig így el lehet viselni a fekvést.
Majd valamikor hozok képeket is.Tudom már rég ígérem,de még le sem fotóztam a kisruhát sem.A kocsit még most sem hoztuk el,totál elvagyunk havazva.

Dóri,sajnálom ezt a cécót.Remélem sikerül valahogy megoldani.

Kicsit sok lettem,bocsi.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Akkor nem aludt túl sokat ez a nagylány éjjel! Hátha napközben fog még! De akkor te is! :wink: Már rég akartam kérdezni, tesód neve is a-ra végződik? Véletlenül nem zenél? Mert régebben, mikor láttam rólad fotót, annyira hasonlítottál egy ismerősömre...
Vendég
 


Nem zenél, és fiú, és S-re végződik a neve :)
Vendég
 


Dehogy, Anita, nem lett ez sok! Olyan ritkán hallunk felőled! Ne aggódj, azért a doki jobban tudja, hogy kell számolni! :wink: Vigyázz magatokra! Örülök, hogy tudsz feküdni, így Hanna tutira nincs veszélyben! :wink: Köszi, remélem tényleg megoldódik vhogy ez az ügy... Gréti jól van?

Az előbb Panndinak írtam, csak közben megérkezett Anita hsz-a... :lol:
Vendég
 


Akkor csak rettentően hasonlítotok egymásra!! Legalábbis a fotód alapján. :)
Vendég
 


Ildi: Annus írta, szerintem is, hogy az égőt is biztos lehet cserélni, meg ha olyan helyre teszed, ami egy kicsit leveszi a fényét (szekrény mellé pl.), akkor lehet azzal is szabályozni a fényerőt. Nekem túl világos, túl sárga a fénye, bár egy ideig használtuk simán, de most már zavarna, mert már próbáltunk mást és az jobban bevált. Megnéztem az Ikea honlapját, ha jól láttam, már nem lehet olyat kapni, amit mi használunk, pedig belinkeltem volna. :?

SZofi, Hean, Zsüci: elintéztem! Rádumáltam a csanás csajokat és szerdán fél napra beveszik Tücit mégis, úgyhogy jövő héttől megyek én is relaxra. :) Leadom reggel, irány a relax, hazafelé meg felveszem a gyereket. TÖk jó.

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus következő vizsgálat március 26.A dokimhoz megyek ellenörzésre.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


köszönöm lányok a válaszokat:)

Anita én is fekve netezek:), köszi a dícséretet:)
Én már a 20. héttől keményedek többet-kevesebbet, és csak most kezdett rövidülni a méhnyak, szóval nyugi:)

Hétfő óta esténként doki előírására szedek egy fél seduxent, azóta sokkal jobban alszok, és nyugisabb is vagyok:)

Remélem nem leszek függő. bár a kicsitől úgy sem lesz sok alvás:)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi ez a rövidülés mit is jelent?Mert nekem nem mondott ilyet csak látom a könyvembe.Méhszáj zárt.Viszont 22 hetesen cervix 39mm.Most 30 hetesen 31mm.Ő ezt nyakcstornának írja.Na de mennyi a normál??Ez az érték mennyinek felel meg??De nem is mondott rá semmit.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anika! Mondjuk az nem baj, ha a kórház nem egy kiállítóterem és próbálják biztosítani a nyugalmat a kicsinek meg az anyukának. :lol:
Gondolom hamarosan kiderül mi lesz és ha ott leszek, akkor szólok!

Valami miatt reggel óta nehezen kapok levegőt... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Megjöttem az uh-ról.

A doki szerint Álmos nagy baba lesz. A méretei alapján két héttel idősebbnek tűnik, 32 hetes.

BPD:82,5mm
FL:58mm
AC:275mm
becsült súly: 1600gr

eszerint az oldal szerint 1900 gr :shock:

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html

Szóval minden rendben a kis nyuszkómmal, nagyon kis husi feje van :) a kezeivel persze megint fogta a fejét, ugyhogy éppen el tudtuk kapni a kis arcát egy pillanatra.
A kukija is megvan még :lol:
Hétfőn megyek méhszáj vizsgálatra, és megbeszéljük a császárt is.
Dóri, így most nem tudok érdemlegeset írni, de nem fogom titkolni igérem :)

mindjárt jön a védőnő körletszemlére. Majd utána visszaolvasok.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok,

Ildi, szép nagy poci!A rucik is édesek pláne majd a babával benne.

Dóri, én is remélem találsz majd megfelelő megoldást, nehéz lehet.

Anita, az jó ha már nem keményedsz annyit.Pihenj tovabra is.

Panndi, tényleg jó nagy baba már Fruszi is.

Picihencsó, jó hallani felőled is.

Kutyafüle, na látod csak ok lesz minden végúl.

Én még mindig elég sokat keményedek igy is na meg görcsölgetek igy is, hiába a gyógyszerek amiket felirt.És én is bizok benne, hogy Ármin be fog fordulni mert most keresztben van, ja és másfél kilósnak számolta a gép :) .

Végre elmúlt ez a ronda torokfájásom is.

Reny, nagyon édes a kis pofija a picinek!

Most megyek mert Jázmin hiv. :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jól van, Esztó, örülök, hogy minden rendben. Azért gyanús vagy, hogy mégiscsak titkolózol... :wink: Najó, nem, csak roppant humoros vagyok... :)

Én úgy tudom, a 3 cm-es méhnyak még totál jó. Tényleg nem baj, ha mostanság már változik, és nem mindent egyszerre kell majd rövidíteni, nyitni meg mindenféle a vajúdásnál! :wink:
Vendég
 


Örülök, Ági, hogy a torkod jobban van már! Akkor neked is pihi, meg vigyázz! Drukkolok, hogy beforduljon a manó!
Vendég
 


Sziasztok!!

Nagyon rég irtam nektek,de azért néha pár oldalt elolvastam.
Bocsi,de sokat kell feküdnöm.Amikor fenn vagyok meg örülök ha el tudom végezni a dolgom.
Örülök,hogy többé kevésbé mindenki jol van.
Voltam én is mindenféle vizsgálaton.
A pici baba és én is jól vagyunk.
A méretek a korának megfelelőek.
Nagyon nehezen viselem már.Hiába,nem vagyok már mai csirke.
A gyomrom mikor vizszintesbe vagyok majdnem meggyullad.Ülve alszom.A Reni sem használ.Ti mit tesztek ellene?

Kép
KépKép
csorna
 
 


Dóri,
ííííííígérem nem titkolom el :) miért tenném? :)
azért nem beszéltük meg, mert meg akar úgyis vizsgálni, meg el akar mindent mondani és mivel most csak uh volt , ezren vártak rá no meg persze késett is, igy nem "csacsogtunk" annyit. De hétfőn többet fogok tudni.

Mondta a doki, hogy csúcsot döntött múlt héten egy baba az uzsokiban, 5700grammal született :shock: :shock: :shock:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jut eszembe még nem is tudjátok a nevét.Az Esztó miatt kapcsoltam.Ugyanis Eszter lesz a neve.
A párom akarata érvényesült.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Sziasztok!

Dóri,
hogy bírod a diétát? Hétfőn mentek majd először a 3 órás kis vizsgálathalmazokra?

Heni,
örüllök, hogy jól vagytok! Napsi meg még vagy 8 hetet maradjon bent minimum :)

Anita,
a doki biztos jobba tudja, ha visszadátumoz. De úgysem súly meg fejméret függvénye, hogy elég érett-e a babóka, hanem hogy a tüdeje stb. mennyire felkészült a kinti életre :) A két hét lemaradás kb. - 400 gr, tehát nem 3300, csak 2900 grammos lesz Hanna :lol:

Ildi,
de szép nagy pocakod van! Sztm nekem a 40. hétre sem lesz ekkora... A hazahozós cucc nagyon szép, ennyiért meg végképp :)

emese1979
 
 


Csorna,
akkor jó közel lesz egymáshoz a szüli és névnapja :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: