Új privát üzeneted érkezett!

Kép
először csak ült

Kép
fiókot pakolni nagyon jó!!!

Kép
utána már állt is, és utálja, ha a személyes szabadságában korlátozva van aminek hangos és keseves sírással ad hangot
Kép
utána már ahol lehet, hoppá fel!
Vendég

Hír Wiccáról :D :D :D :D

Megérkezett a legkisebb közös többszörös! 16.10-től B. Bálint Attila a nevem, 57 cm és 3800 g vagyok, és a Babák Babája! Anyu jól van!"

GRATULÁLOK nekik és nagyon sok boldogságot kivánok nekik!!!!!!!!!!!Sok-sok tejcit és gyors felépülést!

Leselkedtem a márciusi topikba :oops:
Vendég

Lara

Ejnye hát szabad ilyet :lol: Megelőztél.
Remélem wicca nem bánja hogy vannak kukkolók 8)

Szép nagy baba lett Bálint.

Gratulálok nekik és sok sok tejcit!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibii 2009.03.10 17:58-kor.

Kép
Kép
bibii

anyany lassan te is felhúzhatod a nyúlcipőidet :D nagyon ügyi Zsófi

Kép
Kép
bibii

ejjjjjjjj hát megelőztetek...pedig én voltam a hírhozó...csakhát esti program volt!

Drága Wicca sok-sok puszi, és SZIAAAAAAAA Bálint baba:)

Kíváncsi vagyok már rá, hogy milyen...szép nagy bébike!!!

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Wicca!

Gratulálok és Sok Boldogságot Kívánok!

Várjuk a képeket, és a beszámolót!

Szösz

KépKép
szosz

Drága Wicca gratulálok, Bálint Isten hozott!!! Sok puszi nektek

KépKép
winchi

Anyany nagyon ügyes Zsófi és rengeteget nagylányosodott :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Gratulálok Wicca, sok boldogságot! Üdv Bálint baba!

Bende: nagyon szupi képek, a fotel alá bemászós csúcs. Levi is sokáig csak hátrafelé mászott. Kicsi lány milyen hősiesen viselte a betegséget. Nagyon ügyes!

Anyany: Zsófi kész nagylány, már áll! Gyorsan elindul ő is asszem, aztán szaladhatsz utána.
Vendég

color=red][/color]Wicca!
Szívből gratulálok Neked! Beszámolót,képeket várjuk!
Bálint isten hozott a nagyvilágban!
Sok puszit és tejcsit Nektek!!!

Kép
zsula

nah.. meghülyült a gépem.. nem újdonság.. :oops: :?

Kép
zsula

Lányok!
Fogzáskönnyítésre valami tipp a Dentinoxon kívül? Krisztiánnak megindultak a felső fogai is és nagyon szenved szegényem. :cry: Tegnap az uzsi után egy sírás volt az egész este.. Úgy sajnálom szegénykét! :cry:
Az alsó fogakat észre sem vette, hogy bújnak. Bezzeg most! :shock:

Kép
zsula

Ja, és egy kép ébredéskor.. :) Kép

Kép
zsula

És nagy munkában.. :lol:
Kép

Kép
zsula

wicca! nagy nagy gratula!
Vendég

Zsula

Viburcol kúp? Homeos nyugtató kúp, nálunk bevált, plussz dentinox főleg este kell neki. Ricsnél is így volt az alsókat szinte meg se érezte,de a fölsőkkel szenvedünk :? Most jön neki is felül a másik úugyhogy most mi küzdünk. tegnap 5 pelust teletolt :shock:
Ááá milyen kis kómás :lol: Nekünk is ugyan ilyen tornáztatónk van,de már nem tudjuk használni,de Rics is így begabajintotta magát mint Krisztián :lol:

Kép
Kép
bibii

anyany
pici Zsófi háta rendbejött?

Kép
Kép
bibii

Wicca: hatalmas gratula nektek! Nagyon jó egészséget, sok örömöt, boldogságot, és sok-sok tejcit kívánunk. Bálint baba Isten hozott a nagyvilágban! Már nagyon kíváncsiak vagyunk rád! Szép nagy babó lettél!

Zsula: Viburcol homeós kúp. Én is azt adom Dorkának, és azóta viszonylag normálisabbak az éjszakáink. Nappal meg Chamomilla vulgaris 15 ch + Dentinox. Ennél többet szerintem nem lehet már csinálni! Mi is küzdünk, bár még az alsókat várjuk, hogy kibújjanak.
Szép a fiatalúr! :D

Winchi: utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! Nagyon csini a vőlegénykénk. Puszi a pofikájára! Jól néz ki a tortád, küldhetnél egy szeletet! Ja, meg a virágok is szépek!

Gégéé: nagyon édi Emma baba. Micsoda vigyor! Kis tündérke!
Tükörbe nézegeti magát, ugye?

Bende: szia!!!! Nagyon édes Niki a képeken, és tényleg látszik, hogy nagyon jó husikában van! Édes nagyon ahogy integet.Gratula a fogyáshoz. Én is tornázgatom itthon, de még 1 deka sem ment le.....majdcsak alakul....
Jól néz ki a bébitaxi. Nekünk is van, egy piros-sárga, és van tolókarja is, már alig várom, hogy tavasz legyen, és kinnt is lehessen tologatni a kisasszonyt.
Niki szopizik még?

Anyany: Zsófi baba de ügyes!!! Ő is csuda szép a képeken. Nem semmi hogy milyen gyorsan okosodnak, és 1 hónap alatt is mennyit fejlődnek már. A kipakolós kép nagyon tetszik! :) Nem csukja oda a kezét a fiókhoz?
Te hogyan fogyózol??

Lara: nagyon szemfüles vagy, köszönjük! :D:D:D

mancsa: remélem mostmár Dorka hamar meggyógyul.

Lányok: nem lehetett könnyű a beteg babókkal......
Mi a múlt heti szurit is nehezen viseltük, meg ezt a hülye szeles időt. Már igazán kitavaszodhatna...

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok,

köszönjük a gratulációkat, jókívánságokat!! :D:D
apa behozta nekem a notit, így ha a fiatalúr is engedi, akkor néha bekuksizok :D!

gondoltam teszek fel Nektek mai fotót az én gyönyörűségemről!! (de jó!!! mostmér én is fel tudok tenni képeket!!!! :lol: :lol: :lol: )
Kép
Kép

Szép napot!
Vica
wicca

a szülés nem volt egyszerű, de túl vagyok rajta :D. a férjem hihhetetlen büszke :D, imádom! végig velem volt és fogta a kezem, ha nem lett volna ott sztem nem tudom megcsinálni ... na a teljes szüléstörténettel később :D.
113-as szobában vagyok, alig tudok aludni, mert iszonyat meleg van ... :cry: no majd otthon :wink: :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!!!

hűű, nem vagyok pár napig, és micsudi hírekre jövök :lol: :lol: :lol:

Wicca, szívből gratulálok a kicsi Bálint babához, sok boldogságot szép közös életet, sok tejcit kívánok nektek, legyen minden nap ajándék

sok-sok cuppanós puszi a béjbikének, GYÖNYÖRŰSÉGES!!!

SZÜLÉSTÖRTÉNETET KÉRÜNK MAJD HA MEGERŐSÖDSZ!!!![/b]

Kép
naspolyácska

ANYANY: HŰŰ, CSAK ÁMULOK, H A ZSÓFID MÁR FELÁLL!!! :shock: :shock:

AHH, CAPS LOCK

A Miló még mindig nem mászik, bár már a technikája közelít, de még csak araszol hason, meg a forgással jut el A-ból B-be :lol: :lol:

a fogzást most mi is megszenvedjük a felső kettő mellett jön neki a foga, de sokszor megébred éjjelente :cry:

próbálom szoktatni az önállóságra, de estére már az összes játék a "játszótéren" van, mert hamar ráun egy-egy játékra :lol:

a jövő héten jön anyósom mert a férjen Kínába utazik, így segít, meg nem leszek egyedül, várom már, jókat tud főzni :lol: :lol: meg talán pihizek is kicsit :wink:

Kép
naspolyácska

Ejha Wicca ennél gyorsabb szülés utáni bejelentkezést, még senki nem produkált :lol: :lol: :lol:
De ez nagyon jó, hogy nálad van a gép :lol:

Bálint bébi nagyon szép kis formás baba és milyen szép haja van :lol:

KépKép
winchi

wicca, gyönyörű Bálint bébi!!!! jajj nagyon formás...a fején meg sem látszik, hogy 1 napos...úgy értem nincs olyan csúcsfeje, mint Emma bébinek volt:)

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok Lányok!

Wicca:Bizony rekordot döntöttél a bejelentkezéssel :D
Nagyon formás szép kisbaba :D :D :D Tejci beindult?Nagyon aranyos vonalzója is van :D Hogy vagy?

Anyany:Nagyon ügyes Zsófi mindjárt szaladhatsz utánna :D És nagyon szép :D :D :D Engem is érdekelne hogy fogyózol.

Bende:Nagyon édes Niki :D :D :D Remélem most már elkerülnek a betegségek benneteket!Gratula a fogyáshoz ügyi vagy!

Ancsi:Láttad a szék méretet?60cm-nél ül a Hannus 75cm-nél van a tálca.
Vendég

Köszönöm lányos a tippeket!
ancsi
Dentinox nem jó Krisztiánnak, mert felkeveri a gyomrát és hány tőle.. a viburcol meg mintha be sem adtam volna... Egyedül a Chamonillát nem próbáltam. Az lesz a következő. Remélem az valamit használ. A hűthető rágókák sem érdeklik már.. csak a kezem. :? :lol:

Kép
zsula

lányok.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
zsula

Zsula: a viburcol-nak kell egy pár nap amire hat. Én is csodálkoztam, hogy nincs semmi hatása, de pár nap alatt valamelyest csillapodhatott a fájdalma. Mostanában néha a cumit is kéri.
A chamomillából először adhatsz naponta 2-szer 5 golyócskát is vízben feloldva.
Nálunk sem jönnek be a rágókák. Pedig már vagy 5 félét vett neki apa, de a hatodikra már azt mondtam, hogy nem. Hát ez felesleges pénzkidobás.

Wicca: hát ez rekord sebességű bejelentkezés volt. Örülök, hogy túl vagy a szülésen, ne csak a párod legyen rád büszke, hanem te is magadra.
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű Bálint babóka. Micsoda kis sötét haja van......Remélem jól vagy, és azért tudsz picit mocorogni. Hihi, én a 114-es szobában voltam! :)
Majd kérünk szülés történetet, és még képeket Bálint babuciról.

Lara: köszi a mérést, apa ma ment az IKEA-ba, pont ott dolgoznak, és már meg is vette az etetőszéket, na meg vett nekem egy vok serpenyőt is. Ez a grátisz. :D Legalább így több pénzünk marad a babakocsira (is, meg másra is.) Elvégre válság van.....

KépKép
ancsi_pancsi

köszi, bibi, Zsófi háta rendbejött. sőt volt valami fura kiütése, azt is azzal a krémmel kentem be és két nap múlva nyoma sem volt.
elég érzékeny a bőre.

köszönjük, köszönjük.

a chaomilla arra is jó, hogy megnyugtassa a babát, enyhe gyulladáscsökkentő is.
amikor Zsófi nyűgös, teszek a vizébe, nyugodtabban alszik tőle éjszaka meg délután.
nálunk a fogacskák meggondolták magukat, kb 1hónapja mocorogtak, aztán abbhagyták. 2hete megint piros és duzzadt volt az ínye, de megint megunták és megálltak. hümmm...
Vendég

wicca!
picifiú nagyon édes! nagyon helyes és nagyon formás!
gyönyörűűűűűű!
Vendég

fogacskanövesztős babáknak: a borostyánláncra nem gondoltatok?
én a dédiktől kapott szülinapi pénzen rendeltem egy baba-mama szettet a héten megjön remélem jó lesz. Nekem a fülbevalóm is borostyánból van, másfél éve lassan csak ezt hordom...

KépKép
winchi

winchi
Őszintén szólva nem gondoltam rá, mert nem hallottam róla... :oops: :? Ez most ciki? :lol: Mit kell tudni róla??? :roll:

Kép
zsula

köszönjük a dicsiket :D:D:D!!! én ma már jobban vagyok, de reggel nem tudtam eldönteni, h a terhes állapotom vagy pedig ez a jobb :shock: :lol: !! most sem tudok rendesen menni, igaz már ülni sem :lol: :lol: ...
picifiúcskám ma egész nap nyűgőlődött, kiderült azért mert nem bír kakilni, a csecsemős nővér segített rajta :D. szeret cicin lenni, előtejem annyi van,hogy nem igazán fogadja el a cukros vizet :)!

Szép napot!
Vica
wicca

Gyönyörűséges Bálint baba! Milyen sok haja van!
Vendég

Jó reggelt!

Wicca: hát van ez így, amikor az ember lánya se ülni, se feküdni se menni nem tud. :) Pár hét, és már úgy futsz majd, mint a nyúl. Örülök, hogy sok az előtejci, és nem kell neki cukrosvíz. Szegénykém, biztos kellemetlen lehetett a kakigond. Mit csináltak vele? Csecse az új vonalzód! :D Istenem, 2 napos.....jajhhhh. Dorka milyen nagy baba már!!!! De rég volt ekkorka, talán igaz sem volt. Élvezz ki minden pillanatot. Olyan gyorsan megnőnek.

Winchi: Én sem hallottam még a borostyánláncról? A gyerek nyakába kell akasztani?

Anyany: örülök, hogy elmúlt Zsófi baba kiütése. Hogyan fogyózol???

Lara: megvan az etetőszékünk. Dorkának nagyon tetszett. Tegnap este bele is tettük. Úgy ütötte a tálcát a kezébe adott kanállal. Jól érezte magát benne. És ügyesen csücsül. Csak azt nem értem,hogy miért nem olyan párna van hozzá, ami a feneke alá is való. Oké, hogy kitámasztó párna, de azért gondolhattak volna a popsijukra is. Kipróbáltuk amúgy fordítva is, márminthogy a hátához raktuk a párnát és a feneke alá, de így is szupi, megül benne.

Képzeljétek, tegnap beleraktam őnagyságát a komp-ba, és olyan gyorsan cirkált vele, mint a rakéta, persze egyből becélozta a szobanövényeket, és két kézzel tépázta őket. Mikor megkérdeztem,hogy mit csinálsz??? annál jobban tépte, és közben nevetett rám. Meg kell zabálni...de azért ezt nem fogom engedni neki. :D
Kép Az etetőszékben

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi!
mivel már tejem nincsen, csak kihagyom a vacsorát és nem nasizok. már majdnem 10kilótól megszabadultam. de még 10rajtam van.
egyelőre tornázni nem nagyon tudok, bár lenne mit, de ha 3percenként meg kell állnom, annak semmi értelme nincsen.
Vendég

http://www.borostyanlanc.hu/index.php

Mi tarkát rendeltünk, nyugaton még gyógyszertárakban is lehet kapni.

Tök jó az etetőszék Ancsi! :lol: Piros is van? Nem is tudtam. Csajos :lol:

Megyek, apa itthon van tegnapra belázasodott, remélem mi nem kapjuk el. kopp-kopp

KépKép
winchi

Sziasztok lányok!

Hát mire jövök vissza?
Wicca! Szívből gratulálok nektek! Bálint baba gyönyörű!!! Sok örömet és egészséget kívánok nektek!

És persze mindenki másnak is. :)

Kép
brainbow

Sziasztok!

Szösz: Jövő héten már megy a Barni oviba, és ha jó idő lesz összehozhatnánk egy sétát.

Winchi: Nagyon szépek a virágok, Matyi manó és persze Ti is :) Az a mezitlábas kép nem semmi. Hogy mi mindent tudnak ezek a prüntyik produkálni.
Drukkolok hogy ne legyen semmi bibi (betegség).
Boldog szülinapot kívánok így utólag is :)

Gégéé: Emma egy csoda. De jó kedve van a kishölgynek!

Bibii: Köszönjük a hírt Wiccáról.

Wicca: Gratulálok Bálint babához!!! Sok boldogságot és tejcit kívánok! :)
Nagyon szép Bálint baba!!! :)
Nagyon örülök hogy beindult a tejcike!!! :)

Zsófi: Hogy viselte ZSófika az oltást?

Katinka: Gratulálok Natikának az átforduláshoz! Nagyon ügyi. Biankának is volt ilyen gyakran kelek időszaka, de szerintem ő fázott, meg akkor taknyosodott be is, szóval majdnem ugyanez.

Mancsa: Jobbulást kívánok! A dokinő mondta hogy sok a skarlátos beteg, nem lehet hogy az? Barnika szerencsére megúszta az antibiotikumot, Bianka pedig (kopp-kopp) nem kapta el.

Bende: Nikikének is jobbulást kívánok! Nem lehet könnyű nagyon sajnálom hogy ilyen beteg lett a Manócska :(
Jaj de édi!!! Ahogy mosolyog meg lehet zabálni :)
Már hogy ül!!! :) Szuper ügyi!

Anyany: De jó! Nagyon szép Zsófika!!! Ügyesen áll.

Zsula: Ennyi fogacska már? Biankánál is mintha elkezdődött volna a fogzás, de nem látok még semmit, szóval egy darabig nekünk egy fogunk sem lesz.

Tündi
Kép
Kép
trundike

anyany örülök hogy meggyógyult Zsófi :D

wicca nyagyon szép formás bébi Bálint :D

Nekünk is van borostyánláncunk,a gyerkőc nyakába kell rakni,elméletileg megkönnyíti a fogzást. Én teszen vettem, nekünk ilyen van. http://www.teszvesz.hu/item579031976_er ... _004b.html

ancsi rá kell majd bízni a virágritkítást :lol: nem tudom de szerintem minden gyerek szereti a virágokat tépkedni :) aranyos a kép,hogy fogja majd élvezni ha már egyedül ehet.

Kép
Kép
bibii

Sziasztok!

Wicca: Bálint Baba gyönyörű!!!!!!!!!! Ügyesek vagytok!

Mancsa: Hogy vagytok? Remélem, gyógyulóban!

Lara, Ancsi: Jó ez az etetőszék, mi is készülünk az Ikeá-ba, meg is nézem majd élőben. Bár nekünk még van pár hónapunk az etetőszékig.

Szösz

KépKép
szosz

Wicca! Sok szeretettel gratulálok Nektek! Nagyon szép, formás baba a kis Bálint!Sok boldogságot a már nem is olyan kis családnak! :D :D :D

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok Lányok!

Winchi:Ez az etetőszék van kék színben is :wink:

Ancsi:Mi még igy nem is próbáltuk a párnát na de majd megnézzük :wink: Nagyon aranyosan ül benne Dorka.Ma mész a doki bácsihoz?

Szösz:Meglátod milyen gyorsan kell nektek is az etetőszék :wink:
Nagyon jó cuccok vannak az ikeába én a kikát is szeretem de oda át se mentünk gondoltam nem fájdítom a szivem sajna nem vagyunk eleresztve mert 40 ezerrel kevesebb a gyed :cry:

Anyany:Nagyon ügyes vagy nyárra szuper alakod lesz :D tényleg lesz esküvő?
Vendég

Sziasztok!

Ma délelőtt meghalt a párom nagypapája :cry:

Párom alapból vacakul van a betegségtől, ez még kiütötte bőgtünk egy sort együtt, most már jobb. Matyi is extra nyügi alig aludt délután, kétszer sétáltam végig a falun vele.

a sok rosszkedv után most meg beraktam a manót a kiságyába ahol eljátszott, és az előbb arra mentem be hogy hasra fordult, aztán meg simán vissza :lol: ez is azt mutatja, hogy meg kell gyászolni akit elvesztünk de az élet megy tovább.

KépKép
winchi

Winchi:Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lehet Matyi is érzi a rossz hangulatot és azért nyügi.
Nagyon ügyes a forgással Hannus még csak most kezd visszafordulni.
Vendég

Winchi: Sajnálom! De valóban, az élet megy tovább. Nekem nyáron az apukám halt meg, de azóta itt van Réka! És az élet megy tovább!

Szösz

KépKép
szosz

Winchi: nagyon sajnálom! Nehéz lehet most nektek, párod mamája lehet, hogy fel sem fogja?
Matyinak viszont gratulálok a forgáshoz, Dorka is egy napon csinálta az oda-vissza fordulást.

Trundike: jesszus utánanéztem a skarlátnak, nekünk nem ez van szerencsére. De jó, hogy megúsztátok antibigyó nélkül! Dorka holnap kap utoljára.

Szösz: köszi, jobban vagyunk, Levi meggyógyult, Dorka is jobban van, még köhög, de szépen felszakad neki.

Ma elmentem tornázni is, 2 kimaradt.
Képzeljétek Dorka pár napja négykézlábra tolja magát a kádban. Máshol nem tudja, csak a kádban, mert az csúszik. Először nagyon meglepődtem, azt hittem véletlen, de azóta folyton csinálja. Apa le is fényképezte, majd felrakom a képet.
Vendég

csak villámlátogatás!

winchi: őszinte részvétem!
Matykónak gratula!

szenvedünk a fogacskákkal. nehezen alszik, napok óta nyügi van, meg hőemelkedése a csöppemnek. most chamomillázunk, ha nem használ, akkor majd viburcolt is kap. egyelőre nem adok neki, legyen egy titkos fegyverem. :lol:
Vendég

Köszi csajok, sajnos ez van...

Szösz sajnálom, szülőt elveszteni még rosszabb lehet :cry:

Párom szerencsére jobban van, tegnap volt a mélypont, még a kaja sem maradt meg benne de ma reggel már reggelizett :D Tegnap úgy éreztem mintha két gyerekem lett volna :D

Ja és Matyi hiszti oka is megvan valószinűleg piroskám kavart be neki.

Krisztián Boldog névnapot kívánunk! :lol:

KépKép
winchi

sziasztok!

ritkán jövök...nem tudom, nincs jó kedvem ebben a fos időben, meg minden szabadidőmben a lakást rendezem...vagy eszek :lol: szerintem egyre többet eszek :?

á nem tudom, mindenesetre majd igyekszem jönni:) Emma egy tündér, sokat vigyororg, és igen a saját tükörképével is jól eljátszik:) bár néha ez a szeles fos idő azért megviseli.

tegnap nagyon sokat sétáltunk Naspival...lejártuk a lábacskánk...

winchi, nagyon sajnálom!!!!

mancsa, jó, hogy meggógyulnak lassan a gyerkőcök.

wicca, otthonról is jelentkezz ám be, és kérünk képeket:)

most ennyi telik tőlem, majd még jövök ma.

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?